هدایت شده از سید .
تکراری بودن چیزی که دوسش داری هیچوقت اذیتت نمیکنه مثل ریواچ کردن اون انیمیشنی که از بچگی عاشقش بودیم و هردفعه برامون حس تازگی داره
هدایت شده از سدخارجی
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرشچیان رفت، اما نقشش بردل تاریخ جا ماند💔
@Sedkhareji ✔️
کبوترم نیستیم الان پاشیم بریم مشهد، حرم امام رضا، بشینیم کنار ضریح تااا صبح خلوت کنیم.
هعیی
🇮🇷↯palimpsest↯
کبوترم نیستیم الان پاشیم بریم مشهد، حرم امام رضا، بشینیم کنار ضریح تااا صبح خلوت کنیم. هعیی
کاشی حرم نیستیم بریم یه گوشه بشینیم عشق کنیم که فقط تو حرمیم . . .
هدایت شده از [نهـانرویــا]🇮🇷
نظرتون چیه گرد و خاک رو بتکونیم.
من بیشتر اینجا بیام. دروازه های اینجا رو باز کنیم. آدم های جدیدی بیان.
یکم نهان رویا رنگ به رخسارش برگرده؟
هدایت شده از فقه و احکام رهبری (leader.ir)
📚 نماز آیات
💠 یکی از سبب های وجوب نماز آیات، ماه گرفتگی (خسوف) است.
🔷 وقت وجوب نماز آیات در خورشید و ماه گرفتگی از زمانی است که خورشید یا ماه شروع به گرفتن می کند و بنابر احتیاط واجب نباید نماز را به قدری تأخیر انداخت که شروع به باز شدن کند.
اگر مکلف نماز آیات را به قدری تأخیر بیندازد که خورشید یا ماه شروع به باز شدن کند، باید نماز را به قصد قربت؛ بدون نیّت ادا یا قضا (به قصد ما فی الذمه) به جا آورد؛ ولی اگر نماز را تا باز شدن کامل آن به تأخیر اندازد، باید نماز را به نیّت قضا بخواند.
✅ کسی که هنگام گرفتن ماه اصلاً مطلع نشود و بعد از باز شدن آن بفهمد، درصورتی که گرفتگی کامل بوده، باید قضای نماز آیات را بخواند.
🛑 کیفیت نماز آیات: نماز آیات دو رکعت است و هر رکعتِ آن پنج رکوع دارد و به چند صورت می توان نماز آیات را بهجا آورد:
◀ صورت اول: بعد از نیت و تکبیرةالاحرام، حمد و سوره خوانده شود و به رکوع برود، سپس سر از رکوع برداشته و دوباره حمد و سوره را بخواند و به رکوع رود و باز سر از رکوع بردارد و حمد و سوره بخواند و به رکوع رود و سپس سر از رکوع بردارد و همینطور ادامه دهد تا یک رکعت پنج رکوعی که قبل از هر رکوعی حمد و سوره خوانده است انجام دهد، سپس به سجده رفته و دو سجده نماید و بعد برای رکعت دوم قیام کند و مانند رکعت اول انجام دهد و دو سجده را بهجا آورد و بعد از آن تشهد بخواند و سلام دهد.
◀ صورت دوم: بعد از نیت و تکبیرةالاحرام، حمد و یک آیه از سوره ای را قرائت کرده و رکوع کند، سپس سر از رکوع بردارد و آیه دیگری از آن سوره را بخواند و به رکوع رود، و بعد سر از رکوع برداشته و آیه دیگری از همان سوره را قرائت نماید و همینطور تا رکوع پنجم ادامه دهد تا سوره ای که پیش از هر رکوع، یک آیه از آن را قرائت کرده، قبل از رکوع آخر تمام شود. سپس رکوع پنجم را بهجا آورد و به سجده رود، و پس از اتمام دو سجده، برای رکعت دوم قیام نماید و حمد و آیه ای از یک سوره را بخواند و به رکوع برود و همینطور مانند رکعت اول ادامه دهد تا تشهد بخواند و سلام دهد و چنانچه بخواهد برای هر رکوعی به یک آیه از سوره ای اکتفا کند، نباید سوره حمد را بیش از یک مرتبه در اول آن رکعت بخواند.
#نماز_آیات
#خسوف
#ماه_گرفتگی
🆔 @leader_ahkam