🔰اخلاق و تقوای روحانیت عامل مهم جذب مردم به مسایل دینی است.
🔸حضرت استاد شب زنده دار"دام ظله":
به نظر من عامل مهمی که باعث جذب هر چه بیشتر مردم و نسل جوان به معارف دینی می شود، التزام و پایبندی خود روحانیت به ورع و تقوا و نیز تخلق به اخلاق نبوی و علوی است.
#بیانات
🌐 @pand_saadat
🔸حضرت استاد شب زنده دار"دام ظله":
فرمایشات حضرت رضا سلام الله علیه به جناب ابن شبیب، ممزوجی از عقلانیت و عاطفه است؛ هم پشتوانه عقلانی و برهان و استدلالی وهم پشتوانه عاطفه و احساسی دارد و با جمع بین دو امر، این واقعه هیچگاه خاموش و فراموش نمی شود و همیشه در اذهان زنده می ماند و درب این دانشگاه همیشه باز است و شاگردان آن تعلیم می بینند.
📚برگرفته شده از کتاب پندهای سعادت ج2
#بیانات
#محرم
🌐 @pand_saadat
01.mp3
1.42M
🔈 | #صوت
🔰توصیه به مبلغان | قصد قربت
در بیان حضرت استاد شب زنده دار "دام ظله"
📆تاریخ بیانات: 97/06/13
@pand_saadat
May 11
🔰 شخصیت حضرت عباس علیه السلام
🔸حضرت استاد شب زنده دار دام ظله:
یکی از عناصر مهم و برجستهی این حماسهی عجیب، از صدر عالم تا پایان عالم، جناب عباس بن علی بن ابیطالب علیه السلام هست.
امام صادق علیه السلام در مقام معرفی این بزرگوار، به حسب نقلی، پنج خصوصیت برای ایشان برشمردند که اگر ما آن بخشی را که امکان تحقق دارد، در خودمان پیاده کنیم، قهراً منازلی از منازل آن بزرگوار را بهدست خواهیم آورد. اگرچه آنها در اوج و در قلههایی هستند که برای دیگران شاید میسور نباشد، اما منازلی از منازل رحمت آنها برای دیگران قابل درک هست.
امام صادق علیه السلام حسب این نقل فرمودند:
«کان عمّنا عباس بن علی بن ابی طالب صلب الایمان، نافذ البصیرة، جاهد مع الحسین و ابلا بلائاً حسنا و مضی شهیدا»
هر یکی از این جملات، درسآموز است و پیام دارد و راه درست رسیدن به مدارج عالیه را نشان میدهد.
«کان صلب الایمان»؛
دارای ایمان صلب بود.
برای این که چیزی صلب بشود، دو امر لازم دارد. یکی این که پایههای آن باید محکم باشد. اگر شما مثلاً یک میلهی فولادین را همین طوری دو یا سه سانتی متر در زمین فرو کنید، با این که بدنهی این قائمه از فولاد است، اما وقتی پایههایش محکم نباشد، به مجرد این که چیزی به آن برخورد کند، واژگون میشود. علاوه بر این که پایهها باید محکم و عمیق باشد، شاکلهی آن امر هم باید نفوذناپذیر باشد. حالا مثلاً شما چوبی را با پایههای عمیقی در زمین فرو کنید، اما موریانه میتواند به این چوب نفوذ و آن را از درون پودر و تهیکند. وقتی اینگونه شد، به مجرد یک باد، چوب واژگون میشود.
بنابراین، برای این که چیزی بخواهد صلب بشود دو امر لازم دارد: اولاً بدنهی مستحکمی که چیزی نتواند در آن نفوذ کند و ثانیاً پایههای مستحکمی که بتواند مقاومت کند.
اکنون برگردیم به ادامهی کلام، بعد امام صادق علیه السلام در تعریف از عموی خویش فرمودند: «نافذالبصیرة».
بصیرت داشتن یک چیز است و نافذ البصیره بودن یک چیز دیگر است. داشتن بصیرت، یک نعمت بزرگ است. این که انسان بتواند مسائل را بفهمد و امر بر او مشتبه نشود، یا مشتبه نکنند، این بصیرت است.
به ما دستور داده شده در هر مغرب و صبحگاه، بعد از نماز از درگاه خدای متعال این را بخواهیم: «اللهم اجعل النور فی بصری و البصیرة فی دینی.»
نفوذ بصیرت، این است که بصیرت آنچنان قوی شود که لایههای زیرین را هم بفهمد. گاهی برخی امور پیچ در پیچ است. ممکن است کسی سطح ظاهری امور را درک کند و کلاه سرش نرود، اما لایهی دوم را متوجه نمیشود.
نافذ البصیرة؛ یعنی انسان با فهم و درک خویش، تا نهایت عمل را ببیند، که این یک نعمت بسیار بزرگ الهی است. یکی از خصوصیات حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام همین نفوذ بصیرتش بود که در آن ماجراهای زمان امیرالمؤمنین علیه السلام و بعد از آن حضرت که بیشتر مردم منحرف شدند، ایشان محکم ماندند و هرگز نلغزیدند. این، همان نفوذ بصیرت است.
🔻برگرفته شده از کتاب پندهای سعادت «سلسله درس های اخلاق آیت الله محمد مهدی شب زنده دار دام ظله»
🌐 @pand_saadat
🔰 عامل تداوم عاشورا
🔸حضرت استاد شب زنده دار دام ظله:
اگر هدایتهای الهی نباشد، تذکر نباشد، توجه دادن نباشد، همین است که پیش میآید. اینها نزدیک عصر به رسول خدا(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) بودند و آن معجزات و واقعیتها را به چشم خودشان دیدند، اما در عین حال میبینید که چگونه انحراف پیدا کردند.
حضرت رضا(علیهالسلام) عناصری را بیان میکند که اینها ممزوجی از عقلانیت و عاطفه است؛ و هم پشتوانهی عقلانی و برهانی و استدلالی و هم پشتوانهی عاطفی و احساسی دارد و با جمع بین دو امر، این واقعه هیچگاه خاموش و فراموش نمیشود و همیشه در اذهان زنده میماند و درب این دانشگاه همیشه باز است و شاگردان آن تعلیم میبینند.
سپس حضرت رضا علیه السلام دربارهی حماسهی عاشورای حضرت سیدالشهدا و اولاد و اصحاب و بازماندگان آن بزرگوار که این حماسهی عجیب را بهوجود آوردند سه امر را فرمودهاند:
«یا ابْنَ شَبِیبٍ إِنْ كُنْتَ بَاكِیاً لِشَیءٍ»؛
اگر اشکت جاری شد، فوراً این گریه را به مسألهی سیدالشهدا منصرف کن.
قهراً مراد از «بَاكِیاً لِشَیءٍ»؛ یعنی امور دنیایی، نه گریه از خوف خدا.
«إِنْ كُنْتَ بَاكِیاً لِشَیءٍ فَابْكِ لِلْحُسَینِ بْنِ عَلِی بْنِ أَبِیطَالِبٍ(علیهالسلام) فَإِنَّهُ ذُبِحَ كَمَا یذْبَحُ الْكَبْشُ وَ قُتِلَ مَعَهُ مِنْأَهْلِبَیتِهِ ثَمَانِیةَعَشَرَ رَجُلًا مَا لَهُمْ فِی الْأَرْضِ شَبِیهُونَ وَ لَقَدْ بَكَتِ السَّمَاوَاتُ السَّبْعُ وَ الْأَرَضُونَ لِقَتْلِهِ وَ لَقَدْ نَزَلَ إِلَی الْأَرْضِ مِنَ الْمَلَائِكَةِ أَرْبَعَةُ آلَافٍ لِنُصْرِتهِ فَوَجَدُوهُ قَدْ قُتِلَ فَهُمْ عِنْدَ قَبْرِهِ شُعْثٌ غُبْرٌ إِلَی أَنْ یقُومَ الْقَائِمُصلواتاللهعلیه فَیكُونُونَ مِنْ أَنْصَارِهِ وَ شِعَارُهُمْ یا لَثَارَاتِ الْحُسَینِ»؛
اگر خواستی گریه كنی، بر حسین بن علی بن ابیطالب(علیهم السّلام) گریه كن، كه همانند سر بریدن گوسفند او را سر بریدند و هجده مرد از خاندان او، همراه ایشان كشته شدند كه هیچكس در زمین با آنها برابری نمیكرد و همهی آسمآنها و زمینها برای شهادت او گریستند و چهار هزار فرشته از آسمان به زمین فرود آمدند تا ایشان را یاری كنند، ولی بعد از شهادت او به زمین رسیدند. از اینرو، تا روز قیام حضرت قائم (عج)، ژولیده و غبارآلود در كنار قبر او اقامت دارند و هنگام قیام آن حضرت، از یاوران او خواهند بود و شعار آنان این است: «یا لثارات الحسین».
انسان وقتی که در اوج امر عاطفی قرار میگیرد، برای چیزی آنقدر متأثر میشود که میخواهد گریه کند. – مثلاً کسی فرزندی را از دست داده یا مشکلی برایش پیش آمده است و آنقدر متأثر میشود که به گریه میافتد - حضرت رضا علیهالسلام میفرمایند که همهی این موارد را برگردان و گریهات را متوجه به مسألهی سید الشهدا علیهالسلام بکن.
این یعنی همیشه این مطلب را در ذهن خود نگاه داریم و هیچوقت نگذاریم غیبت پیدا کند و غروب برای آن پیدا شود و همیشه این داستان عجیب در ذهن ما طالع باشد.
«یا ابْنَ شَبِیبٍ لَقَدْ حَدَّثَنِی أَبِی عَنْ أَبِیهِ عَنْ جَدِّهِ أَنَّهُ لَمَّا قُتِلَ جَدِّی الْحُسَینُ امَطَرَتِ السَّمَاءُ دَماً وَ تُرَاباً أَحْمَرَ»؛
ای پسر شبیب، پدرم به نقل از پدرش و او به نقل از جدّش برای من بازگو نمود كه وقتی جدّم امام حسین علیهالسلام به شهادت رسید، از آسمان خون و خاك سرخ بارید.
این اثر تکوینی در عالم گذاشته شد، که آسمان خون بارید و خاک سرخ و خونین شد.
🔻برگرفته شده از کتاب پندهای سعادت «سلسله درس های اخلاق آیت الله محمد مهدی شب زنده دار دام ظله»
🌐 @pand_saadat
🔰 شیعه ی واقعی درکلام امام سجاد علیه السلام
🔸حضرت استاد شب زنده دار دام ظله:
روایت دیگر در این زمینه [شیعهی واقعی]، ازحضرت سجاد علیه السلام نقل شده است.
«كَانَ عَلِی بْنُ الْحُسَینِ سلاماللهعلیهما قَاعِداً فِی بَیتِهِ إِذْ قَرَعَ قَوْمٌ عَلَیهِمُ الْبَابَ»؛
حضرت در منزل نشسته بودند، درب منزل زده شد.
«فَقَالَ یا جَارِیةُ انْظُرِی مَنْ بِالْبَابِ»؛
حضرت کنیزی را که در منزل داشتند، صدا زدندکه ببینند چه کسی در را میزند.
«فَقَالُوا قَوْمٌ مِنْ شِیعَتِكَ فَوَثَبَ عَجْلَانَ حَتَّی كَادَ أَنْ یقَعَ»؛
پس گفتند ما گروهی از شیعیان شما هستیم. حضرت شتابان حرکت کردند که به درب منزل بروند؛ چنان که نزدیک بود به زمین بخورند.
«فَلَمَّا فَتَحَ الْبَابَ وَ نَظَرَ إِلَیهِمْ رَجَعَ»؛
وقتی که حضرت در را باز کردند و نگاهشان به این افراد افتاد، برگشتند.
«وَ قَالَ كَذَبُوا فَأَینَ السَّمْتُ فِی الْوُجُوهِ»
حضرت فرموند اینها دروغ میگویند که از شیعیان ما هستند. آن علامتی که باید در چهرهشان باشد در چهرهی ایشان نبود.
«أَینَ أَثَرُ الْعِبَادَةِ أَینَ سِیمَاءُ السُّجُودِ إِنَّمَا شِیعَتُنَا یعْرَفُونَ بِعِبَادَتِهِمْ وَ شَعَثِهِمْ قَدْ قَرَحَتِ الْعِبَادَةُ مِنْهُمُ الْآنَافَ»؛
آن علامت و نشانهی عبودیت در چهرههای آنان كجاست؟ شیعیان ما به عبادتشان شناخته میشوند، و به تغییر رنگ صورت، بینیهای آنان در اثر سجده و اشك قرحهدار شده است.
«وَ دَثَّرَتِ الْجِبَاهَ وَ الْمَسَاجِدَ خُمْصُ الْبُطُونِ ذُبُلُ الشِّفَاهِ قَدْ هَیجَتِ الْعِبَادَةُ وُجُوهَهُمْ وَ أَخْلَقَ سَهَرُ اللَّیالِی وَ قَطْعُ الْهَوَاجِرِجُثَثَهُمْ الْمُسَبِّحُونَ إِذَا سَكَتَ النَّاسُ وَ الْمُصَلُّونَ إِذَا نَامَ النَّاسُ وَ الْمَحْزُونُونَ إِذَا فَرِحَ النَّاسُ»؛
و پیشانیهای آنها نیز از حال و وضع اصلی خارج شده، شكمهای آنان به پشت چسبیده، لبانشان خشكیده، آثار عبادت صورتهای آنها را متغیر كرده، و آثار كهنگی و فتور بدن در اثر شبزندهداری و پیمودن روزهای گرم (به روزهداری و عبادت) در آنان پدیدار گشته، آنها مشغول تسبیحاند در زمانی كه مردم ساكت باشند، و نمازگزارند در وقتی كه مردم درخواب باشند، و در دل غم و غصه دارند در وقتی كه مردم خوشحال هستند.
🔹منبع روایت: مستدرک الوسائل و مستنبط المسائل، ج4، ص469
🔻برگرفته شده از کتاب پندهای سعادت «سلسله درس های اخلاق آیت الله محمد مهدی شب زنده دار دام ظله»
🌐 @pand_saadat
97_07_02.mp3
2.3M
🔈 | #صوت
▪️صوت مراسم روضه
ابتدای درس خارج فقه حضرت استاد شب زنده دار"دام ظله"
📆تاریخ : 97/07/02
@pand_saadat
📢 اطلاعیه
با سلام؛
#درس_اخلاق حضرت استاد شب زنده دار«دام ظله» امشب سه شنبه مورخ 97/07/03 برگزار نمی شود.
#اطلاعیه
🔰 گزیده ای از بیانات حضرت استاد شب زنده دار "دام ظله" در ابتدای درس خارج اصول
📆تاریخ درس: 1397/07/02
🔹تحصیل علم و تفقه در دین امری بسیار مهم برای طلاب است، امام حسین(ع) در نامه خود به حبیب بن مظاهر بر فقاهت او تأکید فرمودند که نشانه اهمیت فقاهت در دیدگاه امام است.
🔹امروز در حوزه علمیه به معنای واقعی نیازمند فقاهت هستیم نه این که تنها سخنگوی فقیهان باشیم بلکه فقیه شدن لازم است.
🔹مباحث دارای عمق و گستردگی بسیار است و جامعه اسلامی و جهانی از حوزه های علمیه توقع و انتظار دارد که مقاصد شریعت، احکام و معارف الهی را تبیین کند.
🔹واجب کفایی است کسانی که آمادگی دارند باید به این امر اقدام کنند، بنده احراز نمی کنم که "من به الکفایه" قائم به این امر باشد بنابراین طبق قاعده باید اقدام کرد و نسبت به این موضوع باید اهتمام جدی داشت.
🌐 @pand_saadat
🔰 برگزاری درس اخلاق
🔸درس اخلاق حضرت استاد شب زنده دار«دام ظله» امشب سه شنبه مورخ 97/07/17 همراه با اقامه نماز مغرب و عشاء به امامت معظم له در موسسه بقیة الله «عج»برگزار می شود.
🔹مکان برگزاری: مؤسسه بقیه الله «عج»
🚩آدرس موسسه بقیه الله:
1⃣مسیر شماره یک: خیابان آیت الله مرعشی نجفی «رحمه الله علیه» (خیابان ارم)، کوچه 16 (ارک)، کوچه شهید حسین پور، انتهای کوچه، موسسه بقیة الله«عج».
2⃣مسیر شماره دو: خیابان معلم، کوچه 21، کوچه4، موسسه بقیه الله «عج».
#درس_اخلاق
🌐 @pand_saadat
001_970717-shabzendedar-Akhlagh.mp3
17.96M
🔈صوت درس اخلاق
🔸حضرت استاد شب زنده دار دام ظله
📆تاریخ: سه شنبه 97/07/17
#صوت
#درس_اخلاق
#صوت_درس_اخلاق
🌐 @pand_saadat
🔰راهکاری برای در امان ماندن از انحراف و ضلالت در کلام حضرت امام سجاد علیه السلام:
💠وَ قَالَ [َ عَلِيُّ بْنُ الْحُسَيْنِ زَيْنُ الْعَابِدِين] علیه السلام :
ابْنَ آدَمَ إِنَّكَ لَا تَزَال بِخَيْرٍ مَا كَانَ لَكَ وَاعِظٌ مِنْ نَفْسِكَ وَ مَا كَانَتِ الْمُحَاسَبَةُ مِنْ هَمِّكَ وَ مَا كَانَ الْخَوْفُ لَكَ شِعَاراً وَ الْحَذَرُ لَكَ دِثَاراً ابْنَ آدَمَ إِنَّكَ مَيِّتٌ وَ مَبْعُوثٌ وَ مَوْقُوفٌ بَيْنَ يَدَيِ اللَّهِ جَلَّ وَ عَزَّ فَأَعِدَّ لَهُ جَوَابا.
🔸تحف العقول / صفحه 280
🌐 @pand_saadat
🔰«واعظ من نفس»
💠و قَالَ علیه السلام :
ابْنَ آدَمَ إِنَّكَ لَا تَزَال بِخَيْرٍ مَا كَانَ لَكَ وَاعِظٌ مِنْ نَفْسِكَ وَ مَا كَانَتِ الْمُحَاسَبَةُ مِنْ هَمِّكَ وَ مَا كَانَ الْخَوْفُ لَكَ شِعَاراً وَ الْحَذَرُ لَكَ دِثَاراً ...
🔸چه راهکاری وجود دارد انسان هایی که در راه درست و در طریقه حق هستند، در اثر جهات مختلف از این راه خارج نشوند و در آنها اعواج پیدا نشود و از این انحراف و ضلالت در امان باشد؟
حضرت امام سجاد(علیه السلام) به حسب نقل در این روایت مبارکه، راهکار ایمن ماندن از انحراف را بیان فرمودند که اگر انسان 4 عنصر را در خود پیاده کند و از آن مراقبت کند، او امنیت پیدا می کند و از راه منحرف نمی شود و در جاده حقیقت باقی خواهد ماند.
عنصر اول « مَا كَانَ لَكَ وَاعِظٌ مِنْ نَفْسِكَ » است.
یک پند دهنده و واعظی داشته باشید، کار پند دهنده ها این است که به انسان توجه می دهند و مشکلاتی که در طریق ممکن است دامن گیر انسان شود متذکر می شوند.
این واعظ گاهی افراد خارجی هستند، مثل علما، والدین، دوستان و در رتبه اولی خداوند متعال واعظ انسان است، ائمه اطهار سلام الله علیها واعظ انسان است که این ها واعظ های بیرونی انسان هستند.
اما یک واعظی است که خیلی اثر فراوان بر روی انسان دارد و همیشه هم حاضر است و آن واعظ «من نفس» است که انسان خودش ، خودش را نصیحت بکند.
این خیلی مهم است که انسان فرض کند خودش یک موجودی است که در قبال او قرار گرفته است و آمده از آن درخواست نصیحت، پند آموزی و راهنمایی کرده و خودش را مخاطب قرار دهد و نصیحت کند.
همین حرف هایی را که انسان امکان دارد در مقام موعظه به دیگران بزند، همین حرف ها را به خودش بزند و خودش را در یک خلوتی مخاطب قرار بدهد و خودش را وعظ و نصیحت بکند. یکی از اوقات بسیار بسیار خوب برای این کار صبح گاه و بعد از نماز صبح و تعقیبات است. با خودش حرف بزند نه اینکه به ذهن اش خطور بدهد.
حضرت به حسب این نقل می فرمایند که اگر شما واعظ من نفس داشته باشید و پیوسته خودتان را نصحیت بکنید، این نفس از اینکه در خواب غفلت فرو رود، بی توجه بشود یا دیگران بتوانند در آن نفس تاثیر بگذارند و او را اغفال کنند، آن نفس از این موارد مصونیت پیدا می کند.
پس اولین و مهمترین راه کار برای اینکه تضمین بشود انسان از راه صحیح انحراف پیدا نکند و در جاده درست باشد این است که واعظ من نفس داشته باشد.
🔻درس اخلاق حضرت استاد شب زنده دار دام ظله در تاریخ 97/07/17
#پندهای_سعادت
#درس_اخلاق
🌐 @pand_saadat
970723.mp3
1.4M
🔈 | #صوت
🔰موضوع: کار برای رضای خداوند
🔸خاطره ای از رهبر معظم انقلاب توسط حضرت استاد شب زنده دار"دام ظله"
📆تاریخ : 97/07/23 | درس خارج فقه
@pand_saadat
002_970724-shabzendedar-Akhlagh.mp3
14.87M
🔈صوت درس اخلاق
🔸حضرت استاد شب زنده دار دام ظله
📆تاریخ: سه شنبه 97/07/14
#صوت
#درس_اخلاق
#صوت_درس_اخلاق
🌐 @pand_saadat
970820.mp3
1.14M
🔈 | #صوت
🔸بیانات حضرت استاد شب زنده دار"دام ظله" در ابتدای درس خارج اصول
📆تاریخ : 97/08/20 | درس خارج اصول
@pand_saadat
📝 | #بیانات
🔰مجاهدت های امام راحل جهت اجرای معارف الهی برای همه حوزویان درس آموز است.
🔸آیت الله محمدمهدی شب زنده دار عضو فقهای شورای نگهبان در ابتدای درس خارج اصول خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد، با اشاره به حماسه عظیم اربعین حسینی، جریان پیاده روی عاشقان امام حسین(ع) در این ایام را حیرت آور خواند و گفت: خداوند متعال این حرارت را در قلب های همه موالیان، شیعیان و انسان های آزاده ولو این که متدین به اسلام و تشیع نباشند قرار داده و بحمدالله روز به روز این حرکت رونق بیشتری پیدا می کند.
وی افزود: به فرمایش رهبر معظم انقلاب، در انقلاب اسلامی 3 امر مهم محقق شده که قبلا این چنین نبود، یکی یاد و توجه به حضرت بقیة الله الاعظم(عج) است و به شکلی که امروز رونق و نشر پیدا کرده در سابق نبوده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار داشت: مسأله دوم موضوع بزرگداشت جایگاه رفیع حضرت زهرا(س) است که قبلا به این شکل مورد توجه نبود و امروز بحمدالله بسیار مورد توجه واقع شده و ان شاءالله روز به روز بر این توجه افزوده خواهد شد.
وی ادامه داد: مسأله سوم اربعین حسینی است، ان شاءالله مجموع این امور در کنار بقیه مسائل زمینه ساز نهضت جهانی حضرت بقیة اللة(عج) باشد، اربعین سبب می شود که جهانیان به وجود مبارک حضرت سیدالشهدا(ع) توجه بیشتری کنند تا دل ها برای ظهور حضرت آماده شود.
آیت الله شب زنده دار همچنین در درس خارج فقه خود با گرامیداشت ایام مبارک ربیع و تبریک میلاد پیامبر گرامی اسلام و امام صادق(ع) ابراز داشت: امیدواریم همه ما از پیروان راستین این بزرگواران باشیم و در راه اقامه اهداف مبارک آن ها باید تمام تلاش و کوشش خود را به کار بگیریم.
وی با تأکید بر لزوم اهتمام بیشتر طلاب به دروس و تحصیل علم عنوان کرد: باید با عزم راسخ در راه تعلم و فراگیری احکام الهی و معارف دینی گام برداشت تا به برکت دو مولود گرانقدر این ماه خداوند برکت کار را روز افزون کند.
عضو فقهای شورای نگهبان همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار انقلاب اسلامی، مجاهدت های امام راحل در مسیر احیای دین را یادآور شد و خاطرنشان کرد: خدمت صادقانه امام خمینی(ره) برای بزرگداشت معارف الهی و دستورات اهل بیت(ع) برای همه ما حوزویان درس آموز است.
📆تاریخ بیانات: 97/08/20
🔻لینک خبر (خبر گزاری رسا):
yon.ir/S8rtW
🌐 @pand_saadat
003_970822-shabzendedar-Akhlagh.mp3
14.41M
🔈صوت درس اخلاق
🔸حضرت استاد شب زنده دار دام ظله
📆تاریخ: سه شنبه 97/08/22
#صوت
#درس_اخلاق
#صوت_درس_اخلاق
🌐 @pand_saadat
📚 | #کتاب
🔰« پندهای سعادت » - جلد دوم
سلسله درس های اخلاق آیت الله محمد مهدی شب زنده دار«دام ظله»
🔸مجموعه حاضر سلسه درس های اخلاق استاد شب زنده دار جهرمی است که در شبهای چهارشنبه در مؤسسه بقیة الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف در جمع مشتاقان مباحث اخلاقی بیان شده است.
حضرت استاد با توجه به خوشه چینی از محضر اساتید بزرگ اخلاق و اشراف بر مباحث اخلاقی و با در نظر گرفتن مقتضیات زمان، مباحثی را طرح نموده اند که می تواند برای پیمودن طریق معرفت الهی راه گشا باشد.
در پیاده سازی و تقریر مباحث، کوشش شده، شیوه و بیان ایشان حفظ شود و تلاش شده آیات و روایات، مستند و ترجمه شده به خوانندگان ارائه گردد.
این کتاب در دو فصل و با موضوع «درسهایی برای تعالی و خودسازی» و «وصیت های امیرالمؤمنین (علیه السلام) به فرزند خویش» آماده شده و مجموعا دارای بیست وسه درس میباشد.
🔻سفارش و تهیه کتاب: @Feghahat_Admin
#معرفی_کتاب
#پندهای_سعادت
🌐 @pand_saadat
📷 | #عکس_نوشت
🔸حضرت استاد شب زنده دار دام ظله:
ما در حوزه رجال علمی قوی در همه زمینه های فقه، اصول، تفسیر، علوم عقلی و موارد دیگر می خواهیم، امروز با توجه به آنچه که جهان از حوزه های علمیه توقع دارد وظیفه حوزویان بسیار سنگین شده است.
📆 97/08/22 | #درس_اخلاق
🌐 @pand_saadat