فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹انتقاد نماینده مجلس از پزشکیان: در برخی از وزارتخانه ها و استانداری ها قلع و قمع شدید در حال انجام است/مثل اینکه تعهد دارند کسانی که سو سابقه دارند را بگمارند!
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
10.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 امام خمینی (ره) فرمودند: مطمئن باشید که ما پرچم این انقلاب را به دست حضرت ولی عصر (عج) خواهیم داد.
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#آداب_زندگی #۱۲۰۰
🔹تأثیر دوران کودکی بر شخصیت
نوزاد انسان با ظرفیتهای شناختی و ذهنی و رفتاری فراوانی که خداوند در دستگاه عصبی او به ودیعه گذاشته است به دنیا میآید؛ اما این ظرفیتها برای به فعلیت درآمدن، نیازمند محیط مناسب، آموزش و تجربه است. برای نمونه، ظرفیت زبانآموزی در وجود هر کودکی وجود دارد؛ اما اگر در یک دوره حساس رشدی که از یک تا چهار سالگی این ظرفیت فعال نشود، کودک دیگر هیچگاه نمیتواند سخن گفتن را بیاموزد. کودکانی که با محرکهای مناسب و در محیط شایسته بار میآیند، یعنی پدر و مادر و اطرافیان با آنان وقت صرف میکنند، میگویند و میشنوند، آنچه را در اطراف آنان است میبینند و کتاب میخوانند، از نظر هوشی و ذهنی بر کودکانی که در محیط محروم و انزوا بار میآیند برتری دارند. نقشپذیری در شکل دادن به روحیه و رفتار کودکان و نوجوانان اهمیت زیاد دارد. به این موضوع در علوم رفتاری همانندسازی گفته میشود. یعنی کودک ویژگیهای فکری و عاطفی و رفتاری افراد شاخص زندگی خود را میپذیرد و بیآنکه بداند، شبیه آنان میشود.
به همین دلیل پدر خوب، پسر خوب را پرورش میدهد و مادر خوب نیز برای دخترش نمونه زن بودن، همسر بودن و مادر بودن میشود. اگر پدر و مادر در زندگی فرزند نقشی نداشته باشند، فرزند هویت مناسب پیدا نمیکند و اگر پدر و مادر بدرفتار باشند، فرزندی با هویت منفی و اجتماع ستیز را پرورش میدهند. گذشته همیشه به صورت دیدگاههای شخصیتی، در زندگی آینده فرد تجلی میکند. در دنیای امروز علاوه بر پدر و مادر و آموزگاران، رسانههای گروهی بویژه تلویزیون بر شکل دادن خلق و رفتار کودک و نوجوان نقش دارند. اگر نمونههایی که آنها تبلیغ میکنند شایسته باشند، کودک به وسیله همانندسازی با این نمونههای خوب، رفتار آنان را تقلید میکند؛ اما اگر نمونههایی که در رسانه ظاهر میشوند نماینده گفتار و رفتار نادرست باشند، مروج بیمسئولیتی، دروغگویی، رفتارهای غیراخلاقی و قانونشکنی خواهند شد. نوجوانانی که به هر دلیلی دچار استرس میشوند، در دوره بزرگسالی دو برابر بیشتر از دیگران احتمال دارد که به بیماریهای روانی دچار شوند. به نظر دانشمندان، یکی از دلایل مهم بروز بیماری روحی و افسردگی، داشتن استرس و نگرانی در دوره کودکی و نوجوانی است؛ چون استرس تاثیر زیادی در سلامت ذهن دارد. افرادی که این حالت را دارند، دچار مشکلات تغذیه میشوند، همینطور در زندگی روزمره و محیط کار مشکلات زیادی خواهند داشت. در عوض افرادی که در محیطی آرام بزرگ میشوند، دارای آرامش روانی بوده و در زندگی موفق، و میزان رضایت بیشتری دارند. به همین علت ضروری است پدران و مادران از هم اکنون نه تنها به فکر اصلاح رفتارهای نامناسب خود باشند؛ بلکه در مورد کاربرد اینترنت و ماهواره و غیره مراقب باشند که مبادا در اثر غفلت، با فرزندی کجرفتار مواجه شوند. پدران و مادران آگاه، فرزندان آگاه به جامعه تحویل خواهند داد.
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#بینالملل #۱۲۰۰
🔹چرا عملیات تضعیف حزبالله لبنان شکست خورد؟
رخی ارزیابیهای میدانی نشان میدهد حزب الله لبنان خود را بازیابی و در حال اجرای برنامهای از پیش تعیین شده با استفاده از کادری مجرب است.
رژیم صهیونیستی سعی کرد که با عملیات منفجر کردن پیجرها و سپس حذف رهبران و فرماندهان این جنبش و سپس بمباران و ورود به خاک لبنان، حزب الله را تضعیف کند. اما برخی شواهد میدانی نشان میدهد که حزب الله لبنان با اینکه ضرباتی را دریافت کرده است؛ اما کماکان صهیونیستها را هدف قرار میدهد. چه اینکه باید گفت که حزب الله با اینکه ضرباتی خورده است؛ اما راهبرد نظامی آن در مقابل صهیونیستها به طور گام به گام است و با صبر و شکیبایی خاصی این راهبرد را دنبال میکند و صهیونیستها را تحت فشار قرار میدهد.
بمباران مواضع صهیونیستها در حیفا
شعاع موشکهای حزبالله از 20 کیلومتری شمال سرزمینهای اشغالی به شمال حیفا رسیده است. در واقع حزب الله ...
⭕️ ادامه این مطلب در آدرس زیر 👇🏻
سایت partosokhan.ir/node/2157
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#گفتههاونکتهها #۱۲۰۰
🔹جاهلیت به سیاقی مدرن
✍🏻نسا جعفری
تمدن غرب علیرغم سالها دمیدن در بوق حقوق بشر، امروز با چالش بزرگی به نام جنایات صهیونیستها روبروست. طوفان الاقصی با ماهیت رسانهای رشد یافتهی خود، جنبه جدیدی از قدرت مقاومت را آشکار کرد و تبلیغات دروغین آنها را یکسره بر باد داد. در جامعه تبلیغات زده غرب، میزان افرادی که صهیونیستها را در مسئله فلسطین غاصب تلقی میکردند، قبل از هفت اکتبر چشمگیر نبود؛ اما به مدد قدرت رسانهای مقاومت بعد از طوفان الاقصی موازنه به نفع طرفداران نظریه اشغال و ظلم صهیونیستها در حال تغییر است. بعد از طوفانالاقصی مجاهدین بزرگی در منطقه شهید شدند و مجاهدان ناشناخته و شاید بزرگتری سر برآوردند که مأموریت نهایی را مشق میکنند.
تصویر پوشالی غرب در حمایت از حقوق زنان و کودکان با جانبداری دولتهای غربی از صهیونیستها و گاه سکوت معنادار آنها، از هم پاشیده شد. چشمان تیزبین ملتها توانسته است دو گفتمان ظلم و مقابلهی با ظالمان را تفکیک داده و در جانبداری آزاده باشند. سیل اعتراضات داخلی در کشورهایی چون دانمارک، کانادا و آمریکا که همواره با سانسور شدید خبری روبرو بودند، چنان بالا گرفته است که مسئولین این کشورها ناچار به گرفتن مواضع دو پهلو در برابر جنایات این رژیم منحوس شدهاند. تصویر قهرمانان مقاومت با مبارزات دراماتیک خود مانند یحیی سنوار، نمادهای جدیدی را در مسیر مقاومت این ملت مظلوم مقتدر ایجاد نمود. به اعتقاد رهبران مقاومت و شهید یحیی سنوار قوی، قوی نخواهد ماند و ضعیف، ضعیف نخواهد ماند. روزها میآیند و میروند و این روزها خواهد گذشت.
نگاه فرآیندی به وضعیت اسرائیل بعد از هفت اکتبر نشان میدهد ژستهای مردمدوستی آنها نتیجهای جز اضمحلال از درون نخواهد داشت. به قول نسیم نیکولاس طالب، نویسندهی صاحب سبک لبنانی، «اسرائیل پروژهای خود ویرانگر است». رژیمی که در طرفداری از کارزارها و جنبشهای ساختارشکنانه، حمایت از زنان را فریاد میکرد، در برابر کشتار وحشیانه بیش از ۳۰ هزار زن و کودک، خود را بیگناه میداند. علاوه بر اسرائیل، کشورهای مهد دموکراسی با سکوت معنادار و یا جانبداری، حقوق بشر خودساخته را به مسلخ تمسخر بردند. گویی زنان و کودکان فلسطین در سرزمینی به خاک و خون کشیده شده و زنده زنده سوزانده میشوند که در محدوده حیات زمینی نبوده و قابل رویت نیستند.
اما سنت الهی موقوف بر رشد فهم و درک بشریست و یکی از اثرات قابل توجه مقاومت به خصوص در سیزده ماه اخیر، رسیدن جامعه بشری به ادراک مظلومیت و حق پایمال شده ملت فلسطین است. وجدانهای بشری به درد آمده است حتی در کشورهایی که علیرغم مدرنیته، سنتهای جاهلی را حمایل رویکردهایشان کردهاند. البته بایستی توجه داشت «جاهلیّت فقط به معنای فقدان علم نیست؛ در تعبیرات اسلامی و در ادبیات اسلامی، جاهلیّت معنای بسیار وسیعتری دارد. بخشی از جاهلیّت، فقدان علم و نداشتن علم است؛ امّا جاهلیّت به معنای وسیع عبارت است از غلبه و حاکمیّت نیروی شهوت و غضب انسانی بر محیط زندگی». (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی،2/2/1394).
«امروز جاهلیّت بازتولید شده است؛ با توان بسیار بالا، با خطر صدها؛ بلکه هزارها برابرِ جاهلیّت روزهای اوّل و دوران اوّل اسلام». (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی 2/2/1394). جاهلیت مدرنی که در جهان پسا مدرن در بطن سیاستگذاریها و سیاستورزیهای این کشورها پنهان بوده است آنقدر نخنما شده که حتی حمایت از زن یا کودک به صورت تصنعی و شعاری نیز، آبروی رفته را به جوی حیات غیر انسانیشان برنمیگرداند. سانسور خبری عجیب و بیسابقه نیز در این کشورها نتوانسته کاری از پیش ببرد. چهره کریه غرب بدون روتوش، مثل آینه، وجدانهای بیدار بشری را متوجه خود کرده است و جاهلیتی که حاکمیت شهوت و غضب بر انسانیت را فریاد میزند، محکوم به فنا خواهد بود.
«اما ما معادله جهانی و معیارهای اجتماعی و سیاسیای که تا به حال بواسطه آن تمام مسائل جهان سنجیده میشده است را شکستهایم. ما خود چهارچوب جدیدی ساختهایم که در آن عدل را ملاک دفاع و ظلم را ملاک حمله گرفتهایم. از هر عادلی دفاع میکنیم و بر هر ظالمی میتازیم. امید است کسانی پیدا شوند که ساختمان بزرگ سازمان ملل و شورای امنیت و سایر سازمانها و شوراها را بر این پایه بنا کنند، نه بر پایه نفوذ سرمایهداران و قدرتمندان که هر موقعی که خواستند هر کسی را محکوم کنند، بلافاصله محکوم نمایند» (صحیفه نور امام خمینی، جلد ۱۱، صفحه ۱۶۰).
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«این را مطمئن باشید»
دشمن قطعا پاسخ دندانشکنی دریافت خواهد کرد
🔹بیانات رهبر انقلاب درباره حرکت کلّی ملّت ایران و مسئولین کشور در جهت مقابلهی با استکبار جهانی
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#صفحه_یک #۱۲۰۰
🔹 چرا برخی ملتها پذیرای شکست و زیست بردهوار میشوند؟
✍🏻داود مهدوی زادگان
ملتها در تاریخ سیاسی خود، دورههای فراز و فرود زیادی را تجربه کردهاند. فهم و درک عمیق این دورهها جدای از لزوم عبرتآموزی از تاریخ، برای ترسیم آیندهای روشن و سربلند و نیز فرصتسازی برای تکرار بهتر و قویتر دورههای باشکوه تاریخ ملتها به جای تکرار دورههای تلخ تاریخ، مهم و ضروری است.
برای اثبات اهمیت این مسئله، نیازی به استدلال نیست؛ بلکه باید به دلایل فراز و فرودها پرداخت.
خوانندگان حتماً با این نظر موافقند که لازمه و مقدمه فهم دلایل پیروزمندی ملتها، تأمل در دلایل شکستشان است. به همین خاطر، قبل از هر سخنی، در صدد طرح این پرسش برآمدهایم که “چرا ملتها پذیرای شکست و زیست بردهوار میشوند؟ “
قطعاً دلایل مختلفی وجود دارد؛ ولی در این گفتار به مهمترین دلیل اشاره میشود. چون متأسفانه دلیلی که ذکر آن خواهد رفت، از ناحیه برخیها، ناآگاهانه وارونهگویی میشود. بهطوری که دلیل شکست را به عنوان دلیل پیروزی معرفی میکنند.
یکی از عوامل اساسی شکست ملت برابر تهاجم دشمن متجاوز و پذیرش تحتالحمایگی و زیست بردهواری و وابستگی، نداشتن نظریه و دیدگاه درباره جنگ و صلح است. ملتی که درباره جنگ و صلح نیندیشد و جامعه نخبگانیاش به او در این زمینه خدمت فکری نکند؛ بلکه در جهت وارونهگویی و نااندیشگی ملت عمل کند، محکوم به شکست است .
میدانیم که جنگ و صلح از مهمترین و اصلیترین مسائل ملتها است و ذیل آن هزاران مسئله خُرد و کلان وجود دارد که اگر پاسخ درستی برای آنها نداشته باشند، به یکباره واقعیتهای تلخ، سیلآسا بر آن ملت آوار میشوند و ملتی را با خود به جهان برهوت و آوارگی و بردگی میبرد.
جنگ چیست؟ چگونه و چه زمانی و از ناحیه چه کسان و اقوام و حاکمانی پدید میآید؟ آیا جنگ حق است یا مشروعیت ندارد؟ باید از چه راهبردی برابر جنگ پیروی کرد؟ آیا باید از جنگ استقبال کرد یا از آن گریزان بود؟
صلح چیست و شرایط آن کدام است؟ آیا هر صلحی حق است و باید به آن تن داد؟ آیا هر صلحی مانع وقوع جنگ میشود یا زمینهساز جنگهای بعدی است؟ صلح تحمیلی چگونه صلحی است و تحت چه شرایطی بر ملت تحمیل میشود؟
پرسشهای بیشمار دیگری به این فهرست از سوالهای مربوط به جنگ و صلح میتوان افزود. ملتها در مواجهه فعالانه و پیشدستانه با هرگونه جنگ یا صلح احتمالی، به دانستن پاسخ اینگونه پرسشهای راهبردی نیاز دارند.
پرداختن به این پرسشها، مشت ملتها را در مواجهه درست و دقیق با جنگهای احتمالی پر میکند و در خیلی موارد مانع وقوع آن میشود.
اما اگر ملتی پیشتر به کمک نخبگان اندیشگی پاسخ روشنی برای این پرسشها آماده نکرده باشد، در برابر دشمنان متجاوز خلع سلاح و بیدفاع خواهد بود. چنین ملتی وقتی متوجه اهمیت یافتن پاسخ این پرسشها میشود که دشمن را صاحبخانه خود احساس میکند.
از این رو، نقش نظریهپردازان و اندیشهورزان نیکسرشت و خیرخواه در مواجهه درست و منطقی ملتها با پدیده جنگ و صلح بسیار مهم است. آنان با ارائه پاسخهای علمی و راهبردی میتوانند ملت خود را از وقوع در جنگ یا صلح تحمیلی تلخ و ناگوار نجات دهند .
ملتهای پیروز همواره در مسئله جنگ و صلح از تئوریسینهای خیرخواه بهرهبرداری میکنند.
البته طبیعی است که نخبگانی که ملت خود را در فهم و درک حقیقت جنگ و صلح یاری میرسانند، از ناحیه افراد و گروههای نا آگاه و جاهل، آماج تهمت و افتراء قرار میگیرند و به تئوریسین جنگ متهم میشوند.
این دسته از افراد، خواسته و ناخواسته مانع درک درست ملتهای خود از پدیده جنگ میشوند و بیش از آنکه ملتشان را از جنگ دور کنند، آنها را به وجهی سست و ناتوان به جنگ یا صلح تحمیلی بردهوار نزدیک میکنند.
به همین خاطر، بر ملتها است که بخواهند برای ترسیم آینده درخشان و سرفراز، گوش و چشم خود را به کدام گروه بسپارند؛ گروه خیرخواه نیکاندیش یا گروه جاهلان بد اندیش؟
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#گفتههاونکتهها #۱۲۰۰
🔹 چرا نباید تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی بدون پاسخ بماند؟
✍🏻محمدرضا باقرزاده
1. حمله شبانه رژیم به سه استان مهم از جمله تهران، تعرض به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران بود که در ماده 51 منشور سازمان ملل متحد، حق دفاع ایران در برابر این تجاوز آشکار به رسمیت شناخته شده است.
2. غرب مستکبر و حامی صهیونیستها تلاش میکند اسرائیل را مدافع معرفی کند که با این حمله، به تجاوز ایران پاسخ داده است. در حالی که ایران اسلامی تاکنون حمله ابتدایی به این رژیم کودککش انجام نداده و هر اقدامی از ایران، جنبه دفاعی داشته است. دست نگهداشتن ایران از اقدام تلافی جویانه دفاعی، در واقع به معنای رسمیت بخشیدن به این ناحقیقت از سوی دولتمردان غربی و امریکایی است.
3. صرف نظر کردن یا تاخیر غیر ضروری از اعمال حق دفاع مشروع ایران، محاسبات غلط دشمن را تقویت میکند که ایران تحت تاثیر ترس از جبران اسرائیل، حق دفاع خویش را اعمال نکرده و باعث جری شدن بیش از پیش این سگ هار در منطقه خواهد شد.
4. موفقیت سیستم دفاع موشکی ایران در انهدام و خنثی سازی حملات هواپیماهای این رژیم، تا حد زیادی از قبح و زشتی اقدام تجاوزکارانه این سگ هار به کشور ما کاسته و واقعیت حقوقی این تجاوز را تحت الشعاع قرار داده است. برای فهم واقعیت این تجاوز باید به این فرض توجه داشت که اگر همه شلیکهای رژیم صهیونیستی به هدفهای مورد نظرشان اصابت میکرد، موضع ما چگونه بود و همان فرض باید مبنای تحلیل و اقدام ما قرار داشته باشد.
5. یکی از علتهای تردید افکنی در ضرورت اقدام بازدارنده نظامی علیه رژیم، القاء عدم آمادگی ملی در پذیرش تبعات حمله به این سگ هار است. بخشی از سخنان رهبر معظم انقلاب ناظر به بازشناسی روحیه ملت ایران بود که این شبهه را برای مسئولان محترم نظام دفع میکند.
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
34.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹فتح خیبر نزدیک است
نماهنگ «فتح خیبر» جدیدترین نماهنگ ابوذر روحی
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#شماره_جدید #۱۲۰۱ هفتهنامه پرتو👆
از صبح چهارشنبه روی دکه مطبوعات کشور
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#سرمقاله #۱۲۰۱
🔹ریاکاری مدعیان دروغین مدافع حقوق بشر
✍🏻علیاکبر عالمیان
اعدام سزاوارانه تروریست ایرانی - آلمانی و سرکرده گروهک جنایتکار موسوم به انجمن پادشاهی تندر، مثل همیشه صدای نعرهگونه و اشکهای تمساح مدعیان ریاکار و سالوس حقوق بشر را در آورد تا برگی دیگر بر پرونده پر از جنایت و خیانت این مدعیان ناراستین رعایت حقوق انسانها افزوده شود. جمشید شارمهد، همان جنایتکاری بود که یکی از بزرگترین عملیات های تروریستی خود را در شیراز به اجرا در آورد و با انفجار بمب در حسینیه سیدالشهدای (علیه السلام) شیراز، ۱۴ نفر را به شهادت رسانید و بیش از ۳۰۰ نفر را زخمی ساخت. افزون بر این جنایت هولناک، او دست به اقدامات تروریستی دیگری هم زد که از جمله آن میتوان به انفجار در کفشداری حرم حضرت امام (ره)، تلاش برای بمبگذاری در سد سیوند شیراز، آتشسوزی در هتل جهان تهران در هنگام ساخت و تهیه بمب جهت انفجار در حوزه علمیه آیتالله العظمی گلپایگانی از دیگر جنایتهای انجام گرفته و یا در دست انجام او بود که با هوشمندی نیروهای امنیتی کشورمان خنثی گردید. سزای این همه جنایت چیست؟ در قاموس حقوق بشر اروپاییها، به اینگونه اقدامات چه نامی را مینهند؟
پر واضح است که در قاموس اروپاییها به صورت عام و آلمانیها به صورت خاص، این اقدامات اگر در اروپا اتفاق بیفتد، جنایتی آشکار است و باید شخص جنایتکار به سزای اعمالش برسد و اگر شخص جنایتکار در کشوری دیگر است، باید مسترد شود. اما اگر این جنایت در کشورهای اسلامی اتفاق بیفتد، نه تنها شخص جنایتکار از هر گناهی مبرا است؛ بلکه باید با او کاری نداشته و نازکتر از گل هم به او نگویند! این ریاکاری مدعیان دروغین رعایت حقوق انسانها به قدری مشمئزکننده است که بوی تعفن آن شامه هر انسانی را میآزارد. دولت آلمان که خود بزرگترین ناقض حقوق انسانها به شمار میآید، در اقدامی گستاخانه، جمهوری اسلامی را مورد شماتت قرار داده است که چرا یک مجرم امنیتی و قاتل دهها انسان بیگناه و غیر نظامی را به سزای اعمالش رسانده است، اما خود پاسخ نمیدهد که چرا به این قاتل جانی پناه داده و علیرغم اطلاع از جنایات او، این جانی را به ایران مسترد نکرده است؟! آیا در قاموس این دولت ریاکار، حقوق بشر معنایی دیگر دارد؟ پاسخ به این پرسشها کاملاً مشخص و واضح است. کارنامه سیاه این دولت ضد حقوق بشر واضحتر از آنی است که نیاز به بازخوانی داشته باشد. این دولت و حکومت، همان دولت و حکومتی است که با اعطاء سلاحهای ممنوعه کشتارجمعی به دیوانه بغداد، هشت سال بهترین جوانان ایران را آماج حملات ناجوانمردانه صدام عفلقی قرار داد که هنوز هم که کمتر از چهل سال از پایان جنگ تحمیلی میگذرد، اثرات مخرب آن در جان و کالبد جانبازان عزیزمان وجود داشته و آنان را به شدت میآزارد. آیا این، معنای حقوق بشر آلمانی است؟! نقض حقوق بشر از سوی آلمان در عرصه بینالمللی نیز اظهر من الشمس است. این کشور که دومین تامینکننده تسلیحات رژیم اشغالگر قدس در جنگ علیه غزه و لبنان به شمار میآید، بر جنایتهای جنگی و نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه مردم بیدفاع لبنان و غزه صحه میگذارد و بر تیز کردن بیش از پیش دندانهای سگ هار منطقه همت میگمارد. آیا این، معنای حقوق بشر آلمانی است؟! جالب است که بیش از یکسال تمام، مردم مظلوم غزه زیر ضربات حملات وحشیانه گرگ خونآشام زمان، فریاد مددخواهی سر داده و جان خود را از دست میدهند؛ ولی نه تنها صدایی از این دولت مدعی و ریاکار در نمیآید؛ بلکه سگ هار منطقه را برای دریدن بیش از پیش این مردم بیپناه تجهیز و تحریک میکند. آیا این، معنای حقوق بشر آلمانی است؟! کشته شدن بیش از 43 هزار تن از مردم غزه که حدود نیمی از آن را کودکان و زنان مظلوم و بیگناه تشکیل میدهند، رگ غیرت آلمانیها را به جنبش وا نمیدارد؟ آیا بر اساس تعالیم حقوق بشر آلمانیها، این کودکان و زنان، انسان نیستند؟ آیا فقط جمشید شارمهد آدمکش، انسان است؟!
تشت رسوایی این دولت ریاکار و سیاهکار مدتهاست که بر زمین افتاده است و صدای گوشخراش آن به گوش همگان رسیده است؛ اما این صدا را خود نشنیده و یا نمیخواهد بشنود. موضع مقتدارانه، هوشمندانه و سزاوارانه وزیر محترم خارجه کشورمان در برابر این دولت یاغی و وقیح، قابل ستایش است. باید در ادامه این موضع انقلابی، گوشمالی اساسی به این دولت حامی جنایتکاران و آدمکشان داد تا دیگر این برخورد بیادبانه را نسبت به کشور بزرگ و متمدن ایران اسلامی تکرار نکند.
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#صفحه_یک #۱۲۰۱
🔹جبهه مقاومت و جهاد مالی
✍🏻علی شیرازی
خداوند در آیه ۱۵ سوره حجرات میفرماید: إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِینَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ ثُمَّ لَمْ یَرْتَابُوا وَجَاهَدُوا بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ؛ مؤمنان واقعی کسانی هستند که به خدا و رسولش ایمان آوردهاند، سپس هرگز شک و تردیدی به خود راه نداده، و با اموال و جانهای خود، در راه خدا جهاد کردهاند.
در آیه ۱۱ سوره صف فرمود: تُجَاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِکُمْ وَأَنْفُسِکُمْ ذَلِکُمْ خَیْرٌ لَکُمْ إِنْ کُنْتُمْ تَعْلَمُونَ؛ در راه خداوند با اموال و جانهایتان جهاد کنید، بدانید، این برای شما از هر چیزی بهتر است.
در این آیات ۲ نوع جهاد را بیان میکند: اول سخن از جهاد با مال و سپس سخن از جهاد با جان است. در تمامی مواردی که کلماتی از ریشه «جهاد» در قرآن مجید به کار رفته و بحث جهاد با مال و جان در کنار هم ذکر شده است، جهاد با مال، مقدم بر جهاد با جان آورده شده است.
جهاد با مال؛ یعنی بودجه جنگ را مردم تامین نمایند. مردم کمک کنند تا ابزار جنگی و اسب و ماشین و تانک و توپ بخرند. انصار به مهاجرین کمک میکردند و آنها را به خانههای خود میبردند و فقرای آنجا هم از این طریق تامین مالی میشدند.
قرآن میفرماید: انْفِرُوا خِفافاً وَثِقالاً وَجاهِدُوا بِأَمْوالِكُمْ...فِی سَبِیلِ اللهِ؛ سبکبار و گرانبار، بسیج شوید و با مالتان... در راه خدا جهاد کنید.
هنگامی که طبقات آسیبپذیر جامعه تحت فشار قرار میگیرند و درآمدهایشان تکافوی هزینههایشان را نمیکند، ثروتمندان باید به وظیفه «جهاد مالی» قیام کنند و توطئه دشمنان را نقش بر آب نمایند.
مردم در جنگ، آواره میگردند، با جهاد مالی باید اداره شوند. خانههایشان ویران میشود، با جهاد مالی باید پناه بگیرند.
پس از جهاد با جان نیز سخن از جهاد با زبان است
حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) در وصیّت خود به حَسنین (علیه السلام) میفرمایند: وَ اللَهَ اللَهَ فِی الجِهَادِ بِاَموَالِکُم وَ اَنفُسِکُم وَ اَلسِنَتِکُم فِی سَبِیلِ اللَه؛ علاوه بر جهاد با مال و جان، با زبان هم باید جهاد کرد. کسانی که در این بخش میتوانند، باید واقعاً فعّال باشند و جهاد کنند.
باید با زبان، همه را پایکار بیاورند. یک مصداق، تبلیغ و تبیین جهاد مالی است. باید گفت: هر چه در توان دارید، وارد صحنه کنید. هر چقدر میشود به جبهه مقاومت کمک کنید. هر چه در توان دارید، بگذارید. پول و دلار و سکه و طلا بدهید.
فرمود: وَجاهِدُوا فِی اللهِ حَقَّ جِهادِهِ؛ و در راه خدا چنانکه حق جهاد [در راه] او است، جهاد کنید.
حق جهاد را ادا کنید. کم نگذارید. هر چه میتوانید کمک مالی داشته باشید. این جهاد، رتبه انسان را بالا میبرد.
خدای کریم حکیم فرمود: الَّذِینَ آمَنُوا وَهاجَرُوا وَجاهَدُوا فِی سَبِیلِ اللهِ بِأَمْوالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ أَعْظَمُ دَرَجَةً عِنْدَ اللهِ وَأُولئِكَ هُمُ الْفائِزُونَ؛ كسانى که ایمان آوردهاند و هجرت کرده و در راه خدا با مال و جانشان به جهاد پرداختهاند، نزد خدا مقامی هرچه والاتر دارند و اینان همان رستگارانند.
زیباتر از این فرازها در باب جهاد نداریم. چقدر زیبا سخن گفته است. جهاد ما نیز باید به همین زیبایی باشد. باید برترین جهاد مالی را برای جبهه مقاومت و کمک به فلسطین و لبنان داشته باشیم. زن و مرد وارد این میدان شوند و هر چه میتوانند به جبهه اسلام کمک مالی کنند. کم نگذاریم و حق جهاد مالی را ادا کنیم.
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷