نام: #زهرا
نام خانوادگی: #کاشفی
موضوع #انشا: کتابخانه مدرسه ما
به نظرم هر مدرسه یا دانشگاهی باید یک کتابخانه داشته باشد تا افراد آنجا بتوانند روحیه خود را تقویت کنند و از مطلب ها و عنوان های مفید هر کتاب استفاده کنند.
با شور و هیجان منتظر زنگ تفریح بودم دل تو دلم نبود تا کتابخانه جدیدی که مدرسه افتتاح کرده بود را از نزدیک بنگرم هرچه به ساعت و دقیقه و ثانیه ثانیه ها می نگریستم انگار ثابت ایستاده بود و تکان نمی خورد و استاد همچنان در حال درس دادن بود که ناگهان درد در پیشانی خود احساس کردم و یکهو به خود آمده استاد که فهمیده بود در کلاس نیستم به طرفم گچی پرتاب کرده بود تا حواسم را به درس جمع کند همه بچه ها با دیدن این صحنه بلند بلند می خندیدند.
بالاخره بعد از چند دقیقه طولانی که انگار برای من یک ساعت گذشته بود زنگ خورد و من مانند تیری که از کمان رها شده به طرف کتابخانه دویدم که بله از چیزی که میترسیدم سرم آمد همه بچه های مدرسه هجوم آورده بودند در کتابخانه و جا برای ورود به کتابخانه نبود هر چه سعی کردم خودم را داخل جابدهم نشد که نشد .
مطمئن بودم هدف بعضی از بچه ها فقط سرگرمی بود ولی من برای چیز دیگری می خواستم به آنجا بروم خوب مثل اینکه قسمت نبود امروز بروم با خود گفتم فردا که روز دوم افتتاحیه هست احتمالا دیگه بچه های کمتری در کتابخانه حضور دارند و می توانم فرد از کتابخانه استفاده کنند پس تصمیم گرفتم فردا به آن آرامش روحی که چند وقت بود بنا به دلایلی از دست داده بودم و فقط هم با کتاب خواندن درست میشد برسم .
فردا شد و همه رفتیم سر کلاس وسط کلاس بود که مدیر مدرسه وارد شد و همه به احترام ایشان از جا برخاستند گفتن به بنشینید دخترانم شروع به حرف زدن کرد و در مورد قوانین کتابخانه برای ما صحبت کردن قوانین کتابخانه این طور بود که اول باید ثبت نام می کردیم و بعد پول می دادیم و هر کتابی که بر می داشتیم اسم کتاب را در دفتر مینوشتیم.
هر کتابی که از کتابخانه برمی داشتیم بیشتر از یک هفته اجازه نداشتیم دستمان باشد و اگر بیشتر از یک هفته می شد باید جریمه اش را می پرداختیم زنگ تفریح خوردو من با همان شور و شوق و هیجان همیشگی به طرف کتابخانه در دیدن خداروشکر کتابخانه خالی است وقتی پا به کتابخانه گذاشتم چند ثانیهای محو تماشای آن شدم هر چه بخواهم در مورد زیبایش بگویم نمی توانم کلمه برای توصیفش پیدا کنم هر کتاب باهر عنوان مطلب های خاص در جایگاه خود بود.
میز و صندلی هایی که کنار پنجره قرار داشت نمی دانید هنگام کتاب خواندن وقتی نسیم می ورزدویا طبیعتی را به مینگری چه حال خوبی دارد اول نگاه کلی به کتابها انداختم و بعد رفتم سراغ عنوانی که عاشقش بودم مشاوره و تربیت یک کتاب را برداشتم و نشستم روی میز و شروع به خواندن کردم شاید باورتان نشود ولی اصلا متوجه گذر زمان نشدم.
دو کلاس را از دست دادم ولی به نظرم ارزش داشت واقعا انگار روحمکه چند وقت بود با من قهر کرده بود و حرف نمی زد و هیچ شور و هیجانی نداشت انگار دوباره زنده شد و نفس می کشید.
هر کس برای رسیدن به آن نقطه آرامش به نظرم حداقل هفته ای یک بار با هر عنوان یا موضوعی که دوست دارد کتاب بخواند تا روح تقویت شود و بگذارید کلامم را با یک شعر تمام کنم:
گر خواهی پیشرفت با شتاب
بهره بردن از زمانت خوب و ناب
لحظه های عمر را غافل مشو
از رفیق مهربانی چون کتاب
نام: #فاطمه
نام خانوادگی: #سجادی
موضوع #انشا: کتابخانه مدرسه ما
سلام من کتابخانه هستم
راهی برای رسیدن به بهترین خوتان
امید وارم من رابه عنوان راهی برای رسیدن به اهداف خودتان انتخاب کنید ؟
حالا شما را بایکی از هزاران همراه خودم آشنامیکنم.
سلام من دانش آموز یک مدرسه دولتی یکی از شهر های استان خود بودم.
واین که مدرسه ما کتاب خانه بسیار مجهزی نداشت که دانش آموزان به آن سر بزنند.
این از آرزوهای ما دانش آموزان بود که در ساعات تفریح دور هم جمع شویم وسر موضوع کتاب های غیر درسی بحث مجادله کنیم.
بااین حال دوران راهنمایی باتمام ناامیدی های ماگذشت.
آشنای من باکتاب کتابخانه از جای شروع شد که وارد حوزه علمیه شدم تازه فهمیدم مفهوم درست از کتاب و خواندن کتاب یعنی چه ؟
در ذهن دارم زمانی که برای اولین بار پابه بخش پژوهشی گذاشتم وقفسه های از کتاب های استادانی بانگرش بالا ونویسندگانی ماهر وشاعرانی با اندیشه های زیبا همه در یک جا .
وقتی وارد قفسه ها شدم احساس این را داشتم که دیگر ذهن من در اختیار من نبود بلکه افکار وذهن من در حال جست وجو بین کتاب ها وعنوان ها واین که درون این صفحات نویسندگان چه چیزی برای به اشتراک گذاشتن دارند ؟
آن قدر درمیان قفسه ها چشمانم وفکرو ذهنم گشت گشت گشت که از یاد برده بودم که کلاس استاد را از دست داده ام
(و در پایان من یک طلبه هستم 💚
وبرای مطالعه از هیچ زمانی دریغ نمیکنم)
سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس برگزار می کند:
اولین نشست تخصصی نقش زنان در تولید آثار فاخر ادبی دفاع مقدس روز سه شنبه ۷ دی از ساعت ۱۱ الی ۱۳ در محل خانه کتاب سرای اهل قلم
https://www.skyroom.online/ch/khaneketab/khaneketab81
#مسابقه_پژوهشی_فرهنگی
#کتابخوانی
#صعود_چهل_ساله_انقلاب
واحد فرهنگی و پژوهش مدرسه بیت الزهرا سلام الله علیها به مناسبت آغاز هفته پژوهش برگزار میکند:
📚مسابقه کتابخوانی
از کتاب "صعود چهل ساله انقلاب"
❇️محور پژوهشی:
🔅خلاصه نویسی به صورت تایپ شده(حداقل ۲فصل از کتاب)
🔅تهیه کلیپ، پاور، عکس نوشته از محتوای کتاب
❇️محور فرهنگی:
🔅شرکت در آزمون و پاسخ به سوالات مطرح شده(کتاب باز)
⏰زمان برگزاری:
📆 ۲۰آذرماه لغایت ۴ دی ماه
⭕️زمان تمدید شد⭕️
🌀آخرین مهلت ۱۲ دی ماه🌀
🔸آزمون در بازه زمانی مشخص شده اعلام خواهد شد.
🔸ارسال محور پژوهشی به شماره 09357232652 در پیام رسان ایتا.
🎁به ۳ نفر از برگزیدگان هر محور کارت هدیه اهدا می شود🎁
کتاب صعود چهل ساله.pdf
17.85M
👆متن کتاب صعود چهل ساله .pdf
🇮🇷دستاوردهای انقلاب
آنچه آمارهای رسمی بین المللی درباره ما میگویند.
#حدیث_پژوهشی
🍃 پیامبراکرم(صلّی الله علیه و آله و سلم) می فرمایند:
🔷 من عمل على غیر علم کان ما یفسد أکثر ممّا یصلح 🔹
🔶 هر که بدون علم عمل کند بیش از آنچه اصلاح می کند، افساد خواهد کرد 🔶
📚 منبع: نهج الفصاحه
•┈••✦✿✿✦••┈•
@pazhohesh_alzahraboj
#طرح_پرسش_مهر
#پرسش_دوم
حضرت زهرا علیها سلام را چگونه به دیگران معرفی کنیم؟
مهلت پاسخگویی تا 18 دی ماه
•┈••✦✿✿✦••┈•
@pazhohesh_alzahraboj
هدایت شده از پژوهش حوزه علمیه خراسان
نتایج فراخوان 16.pdf
337.9K
📥مشاهده لیست برگزیدگان در فایل pdf👆
🔻نتایج شانزدهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان
#فراخوان_آثار_پژوهشی
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
📚 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🔎 @howzehpajohesh
ممنون از خانم خسروی عزیز و علی کوچولو
بابت #اهداء_کتاب_اهداء_دانایی 😊❤️
@pazhohesh_alzahraboj
با تشکر از استاد عزیزمون حاج خانم وضیع بابت
#اهداء_کتاب_اهداء_دانایی ❤️🌺
@pazhohesh_alzahraboj
با تشکر از مدیر عزیزمون خانم رحمانی بابت
#اهداء_کتاب_اهداء_دانایی ❤️🌺
@pazhohesh_alzahraboj
#نهمین جلسه از سلسله جلسات کارگاه_پژوهشی
🗓 زمان: پنج شنبه مورخ
۱۴۰۰/۱۰/۹ ساعت 12:30الی 13:30
موضوع:روش مطالعه
ارائه دهنده: سرکار خانم زهرا گلمکانی
🔗 لینک ورود به وبینار در lms : (ورود بصورت عمومی) azm.lms2.hozehkh.com/ws/t47kkoqv2ir
واحد پژوهش مدرسه علمیه الزهرا-مشهد