،
🍃🌾🍃
ذکرانه :
۱۴ صلوات به نیابت از امام عصر علیه السلام تقدیم به پیشگاه امام حسن و امام حسین علیهماالسلام.
💦امام كاظم عليه السلام :
هرگاه دو كار برايت پيش آمد كه ندانستى كدام يك بهتر و درست تر است، بنگر كه كدام يك از آنها به هوس تو نزديكتر است، با همان مخالفت كن؛ زيرا درست هاى بسيارى در مخالفت كردن با هواى نَفْست نهفته است.
📚تحف العقول ص 398
🍃🌾🍃
🦋
@pedarraneh
،
قران روزانه
🌺اعوذ بالله من الشیطان الرجیم🌺
وَاعْلَمُوا أَنَّمَا أَمْوَالُكُمْ وَأَوْلَادُكُمْ فِتْنَةٌ وَأَنَّ اللَّهَ عِندَهُ أَجْرٌ عَظِيمٌ
انفال-28
و بدانید اموال و اولاد شما، وسیله آزمایش است؛ و (برای کسانی که از عهده امتحان برآیند،) پاداش عظیمی نزد خداست!
🪷🪷🪷
نکته ها:
محور بسیارى از لغزش هاى انسان و ریشه ى بسیارى از گناهان از قبیل: معاملات حرام، احتكار، دروغ، كم فروشى، ترك انفاق، ندادن خمس وزكات، حرص و كارشكنى و سوگندهاى دروغ و تضییع حقوق مردم، گریز از میدان جنگ، ترك هجرت و جهاد و...، علاقه به مال و فرزند است. پس اینها عامل امتحان و لغزشند، آن گونه كه ابولبابه را (آیه قبل) به لغزش كشید و براى حفظ مال و فرزندان خود، به همكارى با دشمن وادار كرد.
كسانى كه از مدینه به ابوسفیان خبر دادند كه مسلمانان براى تصاحب كاروان تجارتى آنان نیرو بسیج كرده اند، از مهاجرانى بودند كه در مكّه مال و فرزندى داشتند. (489)
قرآن با تعبیرات مختلفى به فتنه بودن مال و فرزند و دل نبستن به آنها و امكان انحراف به واسطه ى آنها هشدار داده است، از جمله:
الف: امكان شركت شیطان در مال و فرزند انسان. «شاركهم فى الاموال و الاولاد» (490)
ب: افزون خواهى در مال و فرزند و آثار منفى آن. «تكاثر فى الاموال و الاولاد» (491)
ج: بازدارندگى فرزند و مال از یاد خدا. «لا تلهكم أموالكم و لا أولادكم عن ذكر اللّه» (492)
د: نجات بخش نبودن اموال و اولاد در قیامت. «لن تغنى عنهم أموالهم و لا أولادهم» (493)
در آیه نكاتى به چشم مى خورد كه نشان مى دهد آزمایش مال وفرزند بسیار سخت و جدّى و پیروز شدن در آن بسیار مهم است، اوّلاً آیه با جمله ى «واعلموا» ل غاز شده كه هشدار است. ثانیاً كلمه ى «انّما» نشان مى دهد كه آزمایش با مال وفرزند چون و چرا ندارد و حتمى است. ثالثاً خود مال وفرزند فتنه شمرده شده اند، نه آنكه وسیله آزمایش وفتنه باشند. (494)
حضرت على علیه السلام فرمودند: «لایقولنّ احدكم الّلهم انّى اعوذ بك من الفتنة لانّه لیس احد الاّ و هو مشتمل على فتنة»، هیچ كس از خداوند دورى از فتنه و آزمایش را نخواهد، زیرا همه ى مردم بدون استثنا دچار آن مى شوند، بلكه دورى از لغزش و انحراف در آزمایشات را از خدا درخواست كند. آنگاه حضرت درباره ى علّت و فلسفه ى امتحان هاى الهى فرمود: تا راضى از ناراضى مشخص شود و عوامل سعادت و شقاوت هركس در اعمال او مشخص گردد. (495)
-----
489) تفسیر المیزان
490) اسراء، 64
491) حدید، 20
492) منافقون، 9
493) آل عمران، 10
494) تفسیر راهنما
495) نهج البلاغه، حكمت 93
🪷🪷🪷
پیام ها:
- علاقه ى افراطى به مال و فرزند، انسان را به خیانت مى كشد. «لا تخونوا... و اعلموا...» و حتّى گاهى موجب دست برداشتن از اصول انسانى و دینى (امانت و اداى امانت) مى شود. (با توجّه به شأن نزول آیه قبل)
- مال و فرزند مى توانند دو دام فریبنده باشند. «انّما اموالكم و اولادكم فتنة»
- توجّه به پاداش بزرگ الهى، از اسباب دل كندن از دنیا و ترك خیانت است. «اَنّ اللّه عنده أجر عظیم»
- مال وفرزند با تمام جاذبه هایى كه دارند، در مقایسه با الطاف وپاداش هاى الهى ناچیز هستند. (در برابر «اموالكم و اولادكم»، عبارت «اجر عظیم» آمده است) (496)
-----
496) اكنون كه این سطرها را مى نویسم، شب عاشوراى حسینى است كه امام حسین علیه السلام همه چیز خود را در یك روز با خدا معامله كرد و داغ هایى دید كه هر یك به تنهایى كافى است تا انسانى را از پا در آورد، ولى آنچه امام را در برابر تمام حوادث استوار كرد این بود كه آنها را در برابر خداوند ناچیز دید. حتّى وقتى كودك شش ماهه اش را در برابرش شهید كردند، فرمود: همین كه خداوند ناظر بر این صحنه است، مرا كافى است. وحضرت زینب علیها السلام عصر عاشورا كه بدن قطعه قطعه شده برادرش امام حسین علیه السلام را دید فرمود: خداوندا! این قلیل را از ما قبول كن. و در مجلس یزید نیز فرمود: آنچه در كربلا دیدم، جز جمیل و زیبایى از خداوند چیزى نبود. آرى، با ایمان به كم بودن و عارضى بودن دنیا و ایمان به بزرگى و اجر عظیم نزد خداوند، مى توان با سخت ترین حوادث مقابله كرد
🍃لطفا مارا به دیگران معرفی ودر ثواب نشر قرآن واحادیث شریک شوید.
🦋
@pedarraneh
🍃🌾🍃
حکیمانه:
ساده زیستى کارگزاران
#نهج_البلاغه
💦فَانْظُرْ إِلَى مَا تَقْضَمُهُ مِنْ هَذَا الْمَقْضَمِ فَمَا اشْتَبَهَ عَلَيْکَ عِلْمُهُ فَالْفِظْهُ، وَمَا أَيْقَنْتَ بِطِيبِ وُجُوهِهِ فَنَلْ مِنْهُ
⭐️به آنچه در دهان مى گذارى و مى خورى بنگر، آنچه حلال بودنش براى تو مشکوک باشد از دهان فرو افکن و آنچه را به پاکى و حلال بودنش يقين دارى تناول کن
💥اين نکته قابل توجّه است که امام(عليه السلام) به قدرى مراقب کارگزاران خود بوده و در حرکات و رفتار آنها دقت مى کرده که کوچک ترين نقطه ضعفى نداشته باشند تا جايى که حتى شرکت در يک مهمانى نامناسب را بر آنها خرده مى گرفته و با نامه بلندبالايى مملوّ از نصايح مختلف به آنها هشدار مى داده و نصيحت مى فرموده است. کارى که شايد در هيچ جاى دنيا معمول نبوده و نيست.
📚#نامه_45
🍃🌾🍃
🦋
@pedarraneh
💡 پند شبانه :
🌷 امیرالمومنین امام علی (علیهالسلام) :
لَنْ يَغْلِبَكَ عَلَی مَا قُدِّرَ لَكَ غَالِب
هيچ جوينده ای در آنچه رزق توست بر تو پيشی نخواهد گرفت.
📚 تصنیف غرر ، حدیث ۹۱۸۹
☀️ به ما بپیوندید 👇
🦋
@pedarraneh
🍃🌾🍃
#هر_شب_یک_صفحه_با_قرآن
#صفحه_۲۸۹
الشورى
وَ كَذلِكَ أَوْحَيْنا إِلَيْكَ رُوحاً مِنْ أَمْرِنا ما كُنْتَ تَدْرِي مَا الْكِتابُ وَ لا الْإِيمانُ وَ لكِنْ جَعَلْناهُ نُوراً نَهْدِي بِهِ مَنْ نَشاءُ مِنْ عِبادِنا وَ إِنَّكَ لَتَهْدِي إِلى صِراطٍ مُسْتَقِيمٍ (۵۲) صِراطِ اللَّـهِ الَّذِي لَهُ ما فِي السَّماواتِ وَ ما فِي الْأَرْضِ أَلا إِلَى اللَّـهِ تَصِيرُ الْأُمُورُ (۵۳)
و همانگونه (که به پیامبرانِ پیش از تو وحی فرستادیم،) روحی (والامقام) را که (شأنی) از شئون (خاص) ماست، نزد تو فرستادیم. تو (پیش از این وحی،) نه از (محتوای دقیقِ) کتاب (خدا) خبر داشتی و نه میدانستی که ایمان داشتن (به اصول و فروع اسلام) چگونه است؛ ولی آن (روح) را نوری قرار دادیم که هر کس از بندگانمان را که بخواهیم، با آن هدایت میکنیم، و قطعاً تو (مردم را) به راه راست هدایت میکنی؛ (۵۲) راه خداوند؛ همو که آنچه در آسمانها و آنچه در زمین است، فقط برای اوست. آگاه باشید که همهی امور، تنها نزد خداوند باز میگردد. (۵۳)
الزخرف
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ حم (۱) وَ الْكِتابِ الْمُبِينِ (۲) إِنَّا جَعَلْناهُ قُرْآناً عَرَبِيًّا لَعَلَّكُمْ تَعْقِلُونَ (۳) وَ إِنَّهُ فِي أُمِّ الْكِتابِ لَدَيْنا لَعَلِيٌّ حَكِيمٌ (۴) أَ فَنَضْرِبُ عَنْكُمُ الذِّكْرَ صَفْحاً أَنْ كُنْتُمْ قَوْماً مُسْرِفِينَ (۵) وَ كَمْ أَرْسَلْنا مِنْ نَبِيٍّ فِي الْأَوَّلِينَ (۶) وَ ما يَأْتِيهِمْ مِنْ نَبِيٍّ إِلاَّ كانُوا بِهِ يَسْتَهْزِؤُنَ (۷) فَأَهْلَكْنا أَشَدَّ مِنْهُمْ بَطْشاً وَ مَضى مَثَلُ الْأَوَّلِينَ (۸) وَ لَئِنْ سَأَلْتَهُمْ مَنْ خَلَقَ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ لَيَقُولُنَّ خَلَقَهُنَّ الْعَزِيزُ الْعَلِيمُ (۹) الَّذِي جَعَلَ لَكُمُ الْأَرْضَ مَهْداً وَ جَعَلَ لَكُمْ فِيها سُبُلاً لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ (۱۰)
حا، میم. (۱) سوگند به کتاب روشنگر. (۲) ما قرآن را سخنانی (که بر پیامبر) خوانده شده و عربی (و فصیح است) قرار دادیم؛ باشد که (آن را) بفهمید. (۳) و بهراستی (حقیقتِ) آن، در لوح محفوظ که نزد ماست، والا مرتبه (و فراتر از فهم مردم) و استوار و بههمپیوسته است (؛ نه بخش بخش). (۴) آیا به سبب اینکه شما افرادی هستید که از حدّ خود تجاوز میکنید و به جهت روی گرداندن از شما، این (کتابِ سراسر) پند و یادآوری را از شما دور کنیم؟ (۵) چه بسیار پیامبرانی که در میان گذشتگان فرستادیم (و خطاکاری آنان، مانع راهنمایی ما نشد). (۶) (البتّه) هر پیامبری نزدشان آمد، فقط مسخرهاش میکردند. (۷) پس ما کسانی را هلاک کردیم که از این (مشرکان لجوج) بسی نیرومندتر بودند، و وضعیت پیشینیان (، در آیات فراوان) آمده است. (۸) اگر از آنان بپرسی که آسمانها و زمین را چه کسی آفریده است، بیشک میگویند: «آنها را (خدای) شکستناپذیر و دانا آفریده است.»؛ (۹) همو که زمین را (همچون) بستری (نرم و راحت) قرار داد و برایتان راههایی در آن پدید آورد تا (به مقاصدتان) راه یابید؛ (۱۰)
صفحه ۴۸۹
🍃لطفا مارا به دیگران معرفی ودر ثواب نشر قرآن واحادیث شریک شوید.
🦋
@pedarraneh
14.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┈•✾◆🍃🥀🍃◆✾•┈
💠 پست آخرهرشب 💠
✔️همه با هم دعای فرج را زمزمه می کنیم:
إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عَاجِلاً قَرِيباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَل َ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ🌹
🍃🌸💖🌺🌷🌹💐🍃
┈•✾◆🍃🥀🍃◆✾•┈
@pedarraneh
🌸🍃
🍃
سلام صبح بخیر
روزانه یک آیه از قران کریم به همراه تفسیری مختصر ویک حدیث نبوی ویک حکمت علوی
تقدیم به عزیزان
🍃
🌸🍃
@pedarraneh
پدرانه:
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
« قَالُوا لَبِثْنَا يَوْمًا أَوْ بَعْضَ يَوْمٍ فَاسْأَلِ الْعَادِّينَ»
(در پاسخ) میگویند: «تنها به اندازه یک روز، یا قسمتی از یک روز! از آنها که میتوانند بشمارند بپرس!»
(سوره مبارکه مؤمنون، آیه ۱۱۳)
🦋
@pedarraneh
تفسیر:
اما آنها در این مقایسه، زندگى دنیا را به قدرى کوتاه مى بینند که در پاسخ مى گویند: ما تنها به اندازه یک روز، یا حتى کمتر از آن، به اندازه بخشى از یک روز، در دنیا توقف داشتیم (قالُوا لَبِثْنا یَوْماً أَوْ بَعْضَ یَوْم).
در حقیقت، عمرهاى طولانى در دنیا گوئى لحظه هاى زودگذرى هستند در برابر زندگى آخرت، که هم نعمت هایش جاویدان است و هم مجازات هایش نامحدود.
🌺🌺🌺
سپس براى تأکید سخن خود، یا براى این که پاسخ دقیق ترى گفته باشند، عرض مى کنند: خداوندا! از آنها که مى توانند درست بشمارند و اعداد را در مقایسه با یکدیگر به خوبى تشخیص دهند سؤال کن (فَسْئَلِ الْعادِّینَ).
ممکن است منظور از عادّین (شمرندگان) همان فرشتگانى باشد که حساب و کتاب عمر آدمیان و اعمال آنها را دقیقاً نگاه داشته اند; زیرا آنها بهتر و دقیق تر از هر کس این حساب را مى دانند.
(تفسیر نمونه/ ذیل آیه ۱۱۳ سوره مبارکه مؤمنون)
🍃لطفا مارا به دیگران معرفی ودر ثواب نشر قرآن واحادیث شریک شوید.
🦋
@pedarraneh
پدرانه:
حدیث نبوی :
أما بعد فما بال العامل نستعمله فيأتينا فيقول هذا من عملكم و هذا أهدي إليّ، أفلا قعد في بيت أبيه و أمّه فينظر هل يهدى له أم لا؟؛
اما بعد چرا كسى كه ما كارى بدو ميسپاريم، وقتى از مأموريت خود بيايد گويد اينها را براى شما وصول كردم و اينها را بمن هديه داده اند، چرا در خانه پدر و مادر خود ننشست تا ببيند هديه اى باو ميدهند يا نه؟
نهج الفصاحه
@pedarraneh
حکمت ۱۵۳
على (ع) فرمود: انسان شکیبا، پیروزی را از دست نمیدهد و اگر چه زمان طولانی بر او بگذرد.
الحکمة ۱۵۳
قال عليه السلام : لاَ يَعْدَمُ الصَّبُورُ الظَّفَرَ وَإِنْ طَالَ بِهِ الزَّمَانُ.
saying 153
Imam Ali ibn Abu Talib (PBUH) said the following: The one who endures does not miss success although it may take a long time
🍃لطفا مارا به دیگران معرفی ودر ثواب نشر قرآن واحادیث شریک شوید.
@pedarraneh
29.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
متن وصوت دعای عهد)👆
💠 #دعای_عهد
🔸 از حضرت امام صادق علیهالسّلام روایت شده است : هرکه چهل صبحگاه #دعای_عهد را بخواند، از یاوران قائم ( عجّل الله تعالی فرجه الشریف) ما باشد و اگر پیش از ظهور آن حضرت از دنیا برود، خدا او را از قبر بیرون آورد که در خدمت آن حضرت باشد و حقتعالی بر هر کلمه هزار حسنه به او کرامت فرماید و هزار گناه از او محو سازد.
💠اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَج
🦋
@pedarraneh
🍃🌾🍃
ذکرانه :
۱۴ صلوات به نیابت از امام عصر علیه السلام تقدیم به پیشگاه امام سجاد، امام باقر و امام صادق علیهم السلام.
💦امیرالمؤمنین علیه السلام:
برای آنچه از دست رفته است، اندوه به دلت راه نده ، که تو را از آنچه می آید ؛ باز میدارد.
📚شرح غررالحکم ج۶ ص۳۴۵
🍃🌾🍃
🦋
@pedarraneh
قران روزانه
🌺اعوذ بالله من الشیطان الرجیم🌺
وَاعْلَمُوا أَنَّمَا أَمْوَالُكُمْ وَأَوْلَادُكُمْ فِتْنَةٌ وَأَنَّ اللَّهَ عِندَهُ أَجْرٌ عَظِيمٌ
انفال-28
و بدانید اموال و اولاد شما، وسیله آزمایش است؛ و (برای کسانی که از عهده امتحان برآیند،) پاداش عظیمی نزد خداست!
🪷🪷🪷
نکته ها:
محور بسیارى از لغزش هاى انسان و ریشه ى بسیارى از گناهان از قبیل: معاملات حرام، احتكار، دروغ، كم فروشى، ترك انفاق، ندادن خمس وزكات، حرص و كارشكنى و سوگندهاى دروغ و تضییع حقوق مردم، گریز از میدان جنگ، ترك هجرت و جهاد و...، علاقه به مال و فرزند است. پس اینها عامل امتحان و لغزشند، آن گونه كه ابولبابه را (آیه قبل) به لغزش كشید و براى حفظ مال و فرزندان خود، به همكارى با دشمن وادار كرد.
كسانى كه از مدینه به ابوسفیان خبر دادند كه مسلمانان براى تصاحب كاروان تجارتى آنان نیرو بسیج كرده اند، از مهاجرانى بودند كه در مكّه مال و فرزندى داشتند. (489)
قرآن با تعبیرات مختلفى به فتنه بودن مال و فرزند و دل نبستن به آنها و امكان انحراف به واسطه ى آنها هشدار داده است، از جمله:
الف: امكان شركت شیطان در مال و فرزند انسان. «شاركهم فى الاموال و الاولاد» (490)
ب: افزون خواهى در مال و فرزند و آثار منفى آن. «تكاثر فى الاموال و الاولاد» (491)
ج: بازدارندگى فرزند و مال از یاد خدا. «لا تلهكم أموالكم و لا أولادكم عن ذكر اللّه» (492)
د: نجات بخش نبودن اموال و اولاد در قیامت. «لن تغنى عنهم أموالهم و لا أولادهم» (493)
در آیه نكاتى به چشم مى خورد كه نشان مى دهد آزمایش مال وفرزند بسیار سخت و جدّى و پیروز شدن در آن بسیار مهم است، اوّلاً آیه با جمله ى «واعلموا» ل غاز شده كه هشدار است. ثانیاً كلمه ى «انّما» نشان مى دهد كه آزمایش با مال وفرزند چون و چرا ندارد و حتمى است. ثالثاً خود مال وفرزند فتنه شمرده شده اند، نه آنكه وسیله آزمایش وفتنه باشند. (494)
حضرت على علیه السلام فرمودند: «لایقولنّ احدكم الّلهم انّى اعوذ بك من الفتنة لانّه لیس احد الاّ و هو مشتمل على فتنة»، هیچ كس از خداوند دورى از فتنه و آزمایش را نخواهد، زیرا همه ى مردم بدون استثنا دچار آن مى شوند، بلكه دورى از لغزش و انحراف در آزمایشات را از خدا درخواست كند. آنگاه حضرت درباره ى علّت و فلسفه ى امتحان هاى الهى فرمود: تا راضى از ناراضى مشخص شود و عوامل سعادت و شقاوت هركس در اعمال او مشخص گردد. (495)
489) تفسیر المیزان
490) اسراء، 64
491) حدید، 20
492) منافقون، 9
493) آل عمران، 10
494) تفسیر راهنما
495) نهج البلاغه، حكمت 93
🪷🪷🪷
پیام ها:
- علاقه ى افراطى به مال و فرزند، انسان را به خیانت مى كشد. «لا تخونوا... و اعلموا...» و حتّى گاهى موجب دست برداشتن از اصول انسانى و دینى (امانت و اداى امانت) مى شود. (با توجّه به شأن نزول آیه قبل)
- مال و فرزند مى توانند دو دام فریبنده باشند. «انّما اموالكم و اولادكم فتنة»
- توجّه به پاداش بزرگ الهى، از اسباب دل كندن از دنیا و ترك خیانت است. «اَنّ اللّه عنده أجر عظیم»
- مال وفرزند با تمام جاذبه هایى كه دارند، در مقایسه با الطاف وپاداش هاى الهى ناچیز هستند. (در برابر «اموالكم و اولادكم»، عبارت «اجر عظیم» آمده است) (496)
496) اكنون كه این سطرها را مى نویسم، شب عاشوراى حسینى است كه امام حسین علیه السلام همه چیز خود را در یك روز با خدا معامله كرد و داغ هایى دید كه هر یك به تنهایى كافى است تا انسانى را از پا در آورد، ولى آنچه امام را در برابر تمام حوادث استوار كرد این بود كه آنها را در برابر خداوند ناچیز دید. حتّى وقتى كودك شش ماهه اش را در برابرش شهید كردند، فرمود: همین كه خداوند ناظر بر این صحنه است، مرا كافى است. وحضرت زینب علیها السلام عصر عاشورا كه بدن قطعه قطعه شده برادرش امام حسین علیه السلام را دید فرمود: خداوندا! این قلیل را از ما قبول كن. و در مجلس یزید نیز فرمود: آنچه در كربلا دیدم، جز جمیل و زیبایى از خداوند چیزى نبود. آرى، با ایمان به كم بودن و عارضى بودن دنیا و ایمان به بزرگى و اجر عظیم نزد خداوند، مى توان با سخت ترین حوادث مقابله كرد
🍃لطفا مارا به دیگران معرفی ودر ثواب نشر قرآن واحادیث شریک شوید.
🦋
@pedarraneh