☀️درس اخلاق☀️
♨️تفاوت غيبت و تهمت
⭕️غیبت، این است که من اعمال و رفتار و کرداری انجام دادهام و نمی خواهم کسی بفهمد؛ اما کسي آن را افشا می کند.
⭕️تهمت، این است که من کاری را نکردهام، اما کسي آن را به من نسبت ميدهد و آبروی من را ميريزد. فرق بین تهمت و غیبت، این است. غيبت، مطابق واقع است و دروغ نيست؛ اما آن کس كه انجام داده، نمی خواهد کسی بفهمد. تهمت، این است که کاری را نکرده است؛ اما به سبب حسادت، کینه، بخل يا ... آن را به او می بندند و می خواهند آبروی او را بریزند؛ پس تهمت، مطابق واقع نیست.
حضرت آيت الله ناصري (حفظه الله)
@pellake8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🎥ببينيد| وقتی در جايی قرار ميگيريد كه جای #تهمت است، اگر كسی به شما سوءظن بُرد، او را ملامت نكنيد!
🌹 شرح #حدیث_اخلاق توسط #مقام_معظم_رهبری (حفظه الله)
@pellake8
جشن تکلیف سیاسی.pdf
192.9K
ایده | PDF
📌ویژه #رای_اولی_ها
#ایده_فعالیت_انتخاباتی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
☺️جهت بهره مندی گروه ها و دغدغه مندان فعالان انتخاباتی، در انتشار محتواها مشارکت نمایید.
🇮🇷🇮🇷
#راهکار
#ایده_های_انتخاباتی
#متن
#انتشار_حداکثری
#انتخابات
@pellake8
🔴 تفرقه افکنی خطرناک دوباره برخی هواداران جلیلی در روزهای حساس و سرنوشت ساز
⏪ استفتای طرفداران جلیلی از رهبری در خصوص انتخابات چه معنایی داشت؟
🔻جواد موگویی، مستندساز، در یادداشتی اینستاگرامی نوشت:
🔹تنها باری که امام رای خویش را آشکار کرد، روزی بود که گفت: «رأی من «جمهوری اسلامی» است. لکن، تمام مردم آزادند که آرای خودشان را بنویسند.»
🔹پس از آن دیگر کسی برگه انتخاباتی او را ندید. اگرچه در انتخابات اسفند ۵۸ طرفداران بنیصدر شایعه کردند که رای امام به بنیصدر است اما امام رای خویش را مخفی نگاه داشت تا دهسال بعد که در نامه به آیتالله منتظری نوشت: «والله قسم! من به بنیصدر رای ندادم»
🔹تاکتیکِ رای مخفی، مشی و اراده آقایخامنهای نیز بوده و هست: «من به کسی نمیگویم، نگفتهام و نخواهم گفت به چه کسی رأی بدهید، به چه کسی رأی ندهید؛ رأی من مربوط به خود من است. این مال ملت است.»
🔹استفتای نابخردانه اعضای ستاد جلیلی از رهبری در باب انتخاب میان «صالح مقبول» و «اصلح» در این لحظات حساس انتخاباتی، بازنمایی جز القای رای رهبری به جلیلی ندارد. برای همین دفتر رهبری از بیم این القا آنرا بیاعتبار خواند.
🔹طرفداران جلیلی نبایستی انتخابات را تقلیدی کنند.
🔹بصیرت سیاسی با استفتا همهگیر نخواهد شد و راه آن از تقلید جداست. ترویج سیاستورزی دینمدارانه، تببین میخواهد نه استفتای مرجع!
🔹«انتخابِ استفتایی»، مسئولیت گریزی به همراه دارد و هزینه انتخاب مقلد را به دوش مرجع میاندازد.
🔹«انتخابِ استفتایی»، نهتنها جامعه را رشد نمیدهد بلکه تنبلی، مسئولیتگریزی، رخوت، سکون و در نهایت بیتفاوتی به بار میآورد. اما انتخاب آزادانه، ولو به خطا بیانجامد، رشد در پیخواهد داشت.
🔹سیاستورزی تقلیدی، بلوغ سیاسی نمیدهد، بلکه به پرتگاه بیتفاوتی و یکسانسازی سیاسی سقوط خواهد کرد.
🔹انتخاباتِ تقلیدی، به دیکتاتوری ختم خواهد شد. عکس مشی امام در انقلاب ۵۷ که مشارکت انتخابی بود.
🔹جفا به شخصیت و حیثیت جمهوریت انقلاب است که در ۴۲سالگی آن با استفتا در انتخابات گام برداشت!»
@pellake8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌼
✍امام علی(ع): اگر صبر كنى مقدرات الهى بر تو جارى مى شود و اجر خواهى بُرد و اگر بي تابى كنى باز هم مقدرات خداوند بر تو جارى میشود و گناهكار خواهى بود.
@pellake8
☀️درس اخلاق☀️
✍موضوع #دهان_پاک
💐 اين بيان نوراني پيغمبر (صلّي الله عليه و آله و سلّم) را خوب احساس ميکند، فرمود: «تَعَطَّرُوا بِالإِستِغفَارِ لا تَفضَحَنَّکُم رَوَائِحُ الذُّنُوب» اينها را استشمام ميکند.
🔵 فرمود گناه بدبوست، بوي بد گناه بالأخره آدم را رسوا ميکند، مگر ميشود يک چيز بدبويي همراه آدم باشد و رسوا نکند، فرمود گناه اينچنين است «تَعَطَّرُوا بِالإِستِغفَارِ لا تَفضَحَنَّکُم رَوَائِحُ الذُّنُوب»، فرمود اين دهانها را هم تطهير کنيد. مسئله مسواک کردن که براي دندان است يک فضيلت شرعي است و فقهي است، حکم خاصّ خودش را دارد؛ اما اين روايت نوراني فرمود: «طَهِّرُوا أَفوَاهکُم»، نه «أسنانکم»؛ پاک کردن دندان استحبابي دارد، فضيلتي دارد به نام مسواک کردن که حرفي در آن نيست، اما در اين حديث نوراني فرمود: دهانتان را پاک کنيد، نه دندانتان را، «طَهِّرُوا أَفوَاهکُم فَإِنَّهَا طُرُقُ القُرآن»
🔵👈 قرآن ميخواهد از اينجا عبور کند، مگر نميخواهيد نماز بخوانيد! مگر نماز, قرآن نيست! چرا قرآن را از مسير پاک عبور نميدهيد؟! اگر بخواهيد قرآن بخوانيد بايد از مسير پاک باشد, نماز بخوانيد از مسير پاک باشد. استدلال حضرت اين است، کلمات خدا بايد از اينجا عبور کند. حرف بد از اينجا در بيايد آلوده ميشود, غذاي بد در اينجا وارد شود آلوده ميشود، بالأخره اين دهان آلوده ميشود؛
🔵👈 آن وقت اگر شما از کانال آلوده, از شير آلوده، بهترين و پاکترين آب را عبور بدهيد بالأخره بياثر ميشود، فرمود دهان شما اين کانال و معبر و نهر «کلام الله» است، بگذاريد اين پاک باشد «طَهِّرُوا أَفوَاهکُم فَإِنَّهَا طُرُقُ القُرآن». اگر اين کلمات طيّبه از طريق اين دهان وارد درون شد، بالأخره اثر دارد، اگر از درون اين کلمات طيّبه به مستمعان رسيد، در مستمعان اثر دارد، اين دستنخورده است، طيّب و طاهر است؛ ممکن نيست چيزي طيّب و طاهر باشد و بياثر.
🗓 (تاریخ 94/2/03)
🌸حضرت آیت الله جوادی آملی (حفظه الله)🌸
@pellake8
☀️درس اخلاق☀️
⚠️ اصلاح باطن
یقین داشته باش که هیچ گاه نمی توانی ظاهر خویش را اصلاح نمایی مگر با اصلاح باطن. زیرا سرچشمه اعمال قلب است. و از همین روست که از قلب صالح جز عمل صالح و از قلب فاسد جز عمل فاسد بر نمی آید.بنابراین مهمترین کارها اصلاح قلب است.
[میرزا جواد آقای ملکی تبریزی ، المراقبات]
@pellake8