#عکس شهیدی که در اتاق امام خامنه ای نصب شده بود.
🌹شهید #هادی_ثنایی_مقدم
حمیدداودآبادی تعریف میکند:
آقا فرمودند:
«تصویر شهیدی در اتاق من هست که بسیار زیباست و خیلی به آن علاقه دارم.» بعد فرمودند:
«شما بچهره این شهید نگاه کنید،چقدر معصوم و زیباست…الله اکبر…من اینرا در اطاق خودم گذاشته ام و به آن خیلی علاقه دارم.»
👆👆به آقا گفتم:
«آقا، یک نکته مهمی در این عکس هست که مظلومیت او را بیشتر می رساند.»
آقا نگاه عمیقی به عکس انداخت و با تعجب پرسید که آن نکته چیست؟ گفتم:
« این بسیجی، با سربند خود لوله اسلحه اش را بسته که گرد و خاک وارد لوله اسلحه نشود. یعنی این شهید هنوز به خط و صحنه درگیری نرسیده و با اسلحه اش هنوز تیر شلیک نکرده است.»
با این حرف، آقا عکس را جلوتر برد و در حالی که نگاهش را به آن عزیز دوخته بود، با حسرت و با حالتی زیبا فرمود:
الله اکبر …عجب …سبحان الله … سبحان الله😭😭😭😭 #افسران_جنگ_نرم_خادمین_پیروان_شهدای_بجنورد_شهید_97
https://eitaa.com/piyroo
4_603364135387791556.mp3
3.17M
🎵این کودکان مگر کشتگان کدامین گناهند؟ | #واحد
🎤 #حاج_میثم_مطیعی
▪️ویژه #کودکان_مظلوم_یمن
🚩هیئت میثاق باشهدا
#افسران_جنگ_نرم_خادمین_پیروان_شهدای_بجنورد_شهید_97
https://eitaa.com/piyroo
11.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥لحظات کشف پیکر مطهر شهید غلام حقشناس که بعد از ۳۶ سال در محور نهرکتیبان عراق پیدا و شناسایی شد
#افسران_جنگ_نرم_خادمین_پیروان_شهدای_بجنورد_شهید_97
https://eitaa.com/piyroo
شهید خدا را ديد
اما من !هرچه غیر خدا😔
شهید عاشقی كرد و پرواز نمود
اما من ! دلبسته ی دنیا شدم و جا ماندم😞
شهید برنده شد از رفتنش
و من شرمنده از بودنم😔💔
شهدا به خون پاک تان قسم تان میدهم ! که دعا کنید
راه را ؛ به اسم شما
اشتباه طی نکنیم . #افسران_جنگ_نرم_خادمین_پیروان_شهدای_بجنورد_شهید_97
https://eitaa.com/piyroo
🌷کرامات شهیدان
🌷شهید احمد خادم الحسینی
✨شیراز
🌷بر بالین عشق
🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨
🍃در شهر شیراز رسم بر این بود در هنگام تدفین شهدا ؛ علمای برجسته شهر در پایان مراسم تشییع ، مسولیت تلقین شهدا را بر عهده می گرفتند. حجت الاسلام طوبائی از روحانیون شهر نقل می کند که: شب قبل که برای نماز شب برخاستم مسائلی برایم پیش آمد که دانستم فردا با امر عجیبی مواجه می شوم.
🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨
🍃وقتی وارد قبر شدم تا تلقین شهید مورد نظر را انجام دهم ، به محض ورود به قبر در چهره شهید حالت تبسمی احساس کردم و فهمیدم با صحنه غیرطبیعی رو به رو هستم. وقتی خم شدم و تلقین شهید را آغاز کردم ، به محض اینکه به اسم مبارک امام زمان (علیه السلام) رسیدم مشاهده کردم جان به بدن این شهید مراجعت کرد ، چون شهید به احترام امام زمان (علیه السلام) سرش را خم کرد ، به نحوی که سر او تا روی سینه خم شد و دوباره به حالت اولیه برگشت.
🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨
🍃در آن لحظه وقتی احساس کردم حضرت صاحب الزمان (علیه السلام) در موقع تدفین آن عزیز حضور یافته است ، حالم منقلب شد و نتوانستم با مشاهده این صحنه عجیب و غیر منتظره تلقین را ادامه دهم. و به کسانی که بالای قبر ایستاده بودند و متوجه حالت منقلب من نبودند اشاره کردم که مرا بالا بکشند. وقتی چشمان پر از اشک و حال دگرگون مرا دیدند سراسیمه مرا از قبر بالا کشیدند و از من پرسیدند: چی شده؟ چرا تلقین شهید را تمام نکردید؟ در جواب به آنها گفتم:اگر صحنه ای من دیدم شما هم می دیدید مثل من نمی توانستید تلقین شهید را ادمه بدهید. و اشاره کردم کس دیگری برود و تلقین شهید را بخواند و من دیگر قادر به ادامه این کار نیستم.
🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨
📚 کتاب لحظه های آسمانی، صفحه 5
#شهدا
#افسران_جنگ_نرم_خادمین_پیروان_شهدای_بجنورد_شهید_97
https://eitaa.com/piyroo
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان دقایق پیش رهبر انقلاب درباره قانون منع بکارگیری بازنشستگان:
دیروز یکی از آقایان بعد از درس تشریف آوردند جلو و با اوقات تلخی تمام گفتند که این بازنشستههایی که طبق قانون باید برکنار بشوند، اینها را برمیگردانند و این را به پای شما مینویسند، یعنی به پای من.
#افسران_جنگ_نرم_خادمین_پیروان_شهدای_بجنورد_شهید_97
https://eitaa.com/piyroo
اسير شما شدن
خوبــ استــ ...
اسير شهدا شدن را میگویم...
خوبےاش بہ
اين استــ ڪہ از
اسارتــ دنيا آزاد ميشوے...
#شادےروح_شهدا_صلواتــ 🌺🍃
#افسران_جنگ_نرم_خادمین_پیروان_شهدای_بجنورد_شهید_97
https://eitaa.com/piyroo
1_37572762.mp3
2.4M
🔈 #پادکست| آمریکا غلط کرد
🎙سردار شهید احمد کاظمی #افسران_جنگ_نرم_خادمین_پیروان_شهدای_بجنورد_شهید_97
https://eitaa.com/piyroo