🔸بیست سال هست که به عنوان جوشکار و برشکار فعالیت میکنم که سخت و زیان آوری آن پس از بررسی تایید شده ولی در طول کار هجده ماه از بیمه بیکاری استفاده کردم آیا بیمه بیکاری جز سختی کار حساب میشود؟
✍🏻 پاسخ: خیر بیمه بیکاری جز سوابق عادی محسوب میشود.
💢دانستنی های کاربردی قوانین کار و تامین اجتماعی برای کارگران و کارفرمایان 👇🏻👇🏻
🆔 @porsesh_va_pasokh
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 لزوم دقت و پیگیری کارگران برای جمع آوری سوابق پرداخت حق بیمه
✍🏻 کارگران نسبت به جمعآوری سوابق بیمهای خود حساسیت لازم را داشته باشند
✅ لطفاً اطلاع رسانی کنید...
🆔 @porsesh_va_pasokh
🔸اگر کارفرما به هر دلیل حق بیمه سهم کارگر را ماهانه از حقوق وی کسر نکرده باشد آیا در صورت بروز اختلاف و طرح شکایت کارگر می تواند درخواست نماید که هیئت تشخیص و حل اختلاف این مبلغ را به عنوان علی الحساب سنوات پایان کار یا سایر مطالبات وی درنظر گرفته و به عبارتی تهاتر نمایند؟
✍🏻 کارفرما تحت هیچ شرایطی در هیئت های تشخیص و حل اختلاف اداره کار امکان چنین کاری را ندارد و رویه مراجع مذکور نیز پس از بررسی اسناد و مدارک مثبته بر پرداخت حق سنوات کارگر و سایر مطالب وی خواهد بود.
🔹کارفرما صرفا می تواند مبالغ فوق را به صورت جداگانه از طریق مراجع قضایی به عنوان طلب از کارگر مطالبه نماید .
💢 کانال آموزشی پرسش و پاسخ روابط کار
🆔
https://eitaa.com/porsesh_va_pasokh
🔸سوال: از کارفرما به دلیل عدم پرداخت سنوات، عیدی، بازخرید مرخصی و حق بیمه شکایت کردهام و حدودا دو ماه از ثبت رای گذشته اما هنوز پیامکی دریافت نکردهام در این مرحله چه اقدامی برای الزام کارفرما به اجرای رای اداره کار باید انجام دهم؟
✍🏻 پاسخ: پس از اینکه رای اداره کار صادر و مهلت پانزده روزه اعتراض سپری شد، رای قطعیت می یابد.
بعد از قطعی شدن رای، باید ابتدا در سامانه جامع اداره کار به آدرس prkar.mcls.gov.ir درخواست اجرا را ثبت کنید و سپس به اداره کار مراجعه تا نامه اجرائیه برای دادگستری و یا تامین اجتماعی صادر شود.
#شکایت_از_کارفرما
#اجرای_رای
💢 کانال آموزشی پرسش و پاسخ روابط کار
🆔
https://eitaa.com/porsesh_va_pasokh
🌙 حلول ماه شوال و عید سعید فطر بر شما مبارک و فرخنده باد.
🔰 امام علی علیه السلام: «امروز روزی است که خداوند آن را برای شما عید قرار داد و شما را نیز شایسته آن ساخت ؛ پس به یاد خدا باشید تا او نیز به یاد شما باشد و او را بخوانید تا خواستههایتان را اجابت کند».
💢 کانال آموزشی پرسش و پاسخ روابط کار
🆔 @porsesh_va_pasokh
11.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍🏻 اگر دستهای کارگر، مغزهای کارگر، انسانهای کارآفرین، نیروی انسانیِ ماهر در یک جامعهای گرامی داشته شود، آن جامعه پیشرفت خواهد کرد. اینکه نبی مکرم اسلام دست کارگر را بالا میآورد و میبوسد،این فقط تقدیر از یک شخص نیست؛ این ارزشگذاری است، این درس است؛ به ما میگوید که دست کارگر، تولیدگر و نیروی انسانی آنقدر ارزش دارد که کسی مثل وجود مقدس پیامبر - که همهی آفرینش طفیل وجود اوست - خم میشود و دست او را میبوسد؛ این درس به ماست.
کار به معنای وسیع کلمه، شامل کار یدی، کار جسمی، کار فکری، کار علمی، کار مدیریتی، در واقع محور پیشرفت و حرکت و حیات مستمر جامعه است؛ این را باید همهمان بدانیم.
#دست_کارگر
#کارگر_مظهر_عمل
#هفته_کارگر
💢 کانال آموزشی پرسش و پاسخ روابط کار
🆔
https://eitaa.com/porsesh_va_pasokh
9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 ویدیو آشنایی با شرایط و نحوه ثبت نام بیمه زنان خانهدار و دختران.
✍🏻 بانوی ایرانی شایسته بهترین هاست.
#سازمان_تامین_اجتماعی
💢 کانال آموزشی پرسش و پاسخ روابط کار
🆔 @porsesh_va_pasokh
🔰نکته بسیار مهم در رابطه با بازرسی بازرسان تامین اجتماعی از کارگاه های مشمول قانون کار
💢 قابل توجه کارفرمایان :
مطابق ماده ۴۷ قانون تامین اجتماعی، کارفرمایان مکلفند "صورت مزد و حقوق و مزایای بیمه شدگان، و دفاتر و مدارک مرتبط با صورت مزد و حقوق و مزایای بیمه شدگان" را در اختیار بازرس سازمان تامین اجتماعی قرار دهند.
#سازمان_تامین_اجتماعی
#بازرسی
✅ با نشر مطالب در نذر آگاهی رسانی شریک باشید.
🆔
https://eitaa.com/porsesh_va_pasokh
🔸آیا طرح طبقه بندی مشاغل اجباری است و جریمه عدم اجرای آن برای کارفرمایان متخلف چقدر است؟
✍🏻 الزام اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای کسب و کارهای مشمول قانون عبارت است از:
۱- کارگاههایی که دارای تعداد ۵۰ نفر نیرو و بیشتر هستند.
۲- شرکت های خدماتی (پیمانکاری و تامین نیروی انسانی) طرف قرارداد با دستگاه های اجرایی با هر تعداد نیرو.
⚖ بر اساس ماده ۵۰ قانون کار،
چنانچه کارفرمایان مشمول این قانون در مهلتهای تعیین شده از طرف وزارت کار و امور اجتماعی مشاغل کارگاههای خود را ارزیابینکرده باشند وزارت کار و امور اجتماعی، انجام این امر را به یکی از دفاتر موسسات مشاور فنی ارزیابی مشاغل و یا
اشخاص صاحب صلاحیت (موضوع تبصره ۲ ماده ۴۹) واگذار خواهد کرد.
تبصره - کارفرما علاوه بر پرداخت هزینههای مربوط به این امر مکلف به پرداخت جریمهای معادل ۵۰% هزینههای مشاوره به حساب درآمد عمومی کشور نزد خزانهداری کل است. از تاریخی که توسط وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تعیین میشود کارفرما باید مابهالتفاوت احتمالی مزد ناشی از اجرای طرح ارزیابی مشاغل را بپردازد.
#قانون_کار
#طرح_طبقه_بندی_مشاغل
✅ با نشر مطالب در نذر آگاهی رسانی شریک باشید.
🆔
https://eitaa.com/porsesh_va_pasokh
🔸سلام وقت بخیر ،ببخشید یه سوال داشتم اگر خانمی شاغل و بیمه باشد یا خانه دار باشد و برای خودش تا زمان بازنشستگی بیمه رد کند، اگر شوهرش فوت کند میتونه هم مستمری شوهرش را بگیره و هم بازنشستگی خودش را یا نه؟
✍🏻 سلام و عرض ادب،
برای همسر متوفی با شرایط ذکر شده در سوال، محدودیتی از جهت دریافت هر دو مستمری ( مستمری فوت همسر و حقوق بازنشستگی خودش ) وجود ندارد، حتی شاغل بودن خانم یا بازنشسته بودن وی ، مانع گرفتن حقوق بعد از فوت شوهر او نخواهد بود.
نحوه تقسیم حقوق شوهر پس از مرگ وی و سهم زوجه، مطابق ماده ۸۳ قانون تامین اجتماعی و از سوی دیگر میزان حقوق بازنشستگی بر اساس مواد ۷۶ و ۷۷ قانون تامین اجتماعی و تبصره های آنها تعیین می گردد.
#سازمان_تامین_اجتماعی
#مستمری_متوفی
#حقوق_بازنشستگی
💢 کانال آموزشی پرسش و پاسخ روابط کار
🆔 @porsesh_va_pasokh
🔰دست هایت که آیینه تلاش روزگارند پر برکت باد،
همت والایت را می ستایم،
ای سازنده ترین نقش هستی در قاموس آفرینش.
✍🏻 هفته کار و کارگر بر سربازان خط مقدم جبهه اقتصادی خجسته باد.
#دست_کارگر
#کارگر_مظهر_عمل
#هفته_کارگر
💢 کانال آموزشی پرسش و پاسخ روابط کار
🆔
https://eitaa.com/porsesh_va_pasokh
🔸سوال : اخیراً یکی از کارکنان شرکت ما با دستور قضایی جلب و بازداشت گردید، تکلیف کارفرما برای ادامه همکاری با وی چیست؟ آیا میتوان ایشان را که در بازداشت به سر میبرند اخراج کرد؟
✍🏻 پاسخ:با سلام، موضوع مطرح شده در سوال یکی از مصادیق تعلیق قرارداد بر اساس ماده ۱۷ قانون کار تلقی میگردد .
۱- مطابق ماده ۱۷ قانون کار؛ "قرارداد کارگری که توقیف میگردد و توقیف وی منتهی به حکم محکومیت نمی شود در مدت توقیف به حال تعلیق در می آید و کارگر پس از رفع توقیف به کار خود باز میگردد "
۲- چنانچه کارگر پس از رفع بازداشت به کارفرما مراجعه و کارفرما از ادامه کار وی جلوگیری نماید ، اقدام کارفرما به منزله فسخ قرارداد کار ( اخراج از کار ) بوده و کارگر ذینفع می تواند وفق مقررات به مراجع حل اختلاف مراجعه و تقاضای رسیدگی نماید .
۳- از آنجا که کارگر موصوف دارای قرارداد کار موقت با کارفرما بوده و در اثنای قرارداد کار توسط مراجع ذیصلاح بازداشت میگردد ، طبیعتا در قرارداد های موقت ، مدت تعلیق یا بازداشت جزء مدت قرارداد کار محسوب نشده و پس از رفع تعلیق به مانده قرارداد کار اولیه ادامه خواهد داد.
#تعلیق_قرارداد
💢 دانستنی های پرکاربرد قوانین کار و تامین اجتماعی برای کارگران و کارفرمایان 👇🏻👇🏻
🆔 @porsesh_va_pasokh