eitaa logo
بنیاد ملی سبک زندگی سالم دکتر کرمی
4.7هزار دنبال‌کننده
7.4هزار عکس
1.9هزار ویدیو
160 فایل
بنیاد ملی سبک زندگی سالم پروفسور علی کرمی، بنیادی مستقل و مردمی با هدف ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی برای سلامت جسمی روحی روانی و اجتماعی و اصلاح الگوی مصرف است. بیایید با اصلاح سبک زندگی سلامت را به جامعه برگردانیم. ارتباط با ادمین : @sabkzendegii
مشاهده در ایتا
دانلود
یکی از مولفه های اساسی صبر و شکیبایی است. صبر تضمین کننده ایمان است و اگر صبر نباشد ایمان هم برود. صبر چنان اهمیتی دارد که که خداوند تبارک و تعالی بارها و بارها انسان را به این ویژگی مهم توصیه می کند و تاکید می کند که صبر کنندگان را دوست دارد. انسان صبور قطعا موفق و پیروز است.
یکی از مولفه های خوب گوش دادن است (۱) بسیاری از اختلافات و مشاجرات به دلیل خوب گوش نکردن به سخنان طرف مقابل است. بررسی های روانشناسی نشان می دهد خوب و دقیق گوش کردن حتی به سخنان فردی عصبانی و پرخاشگر سبب می شود فرد پس از داد و فریاد آرام شود‌ حتی شنونده نیز عصبانی نمی شود بخاطر صبر. اهمیت خوب گوش کردن (۲) گفتن و شنود یکی از بزرگترین نعمت های خاص انسان و ادابی دارد. یکی از آداب خوب گوش کردن است. امتحان کنید خواهید دید چه اثرات آرام بخشی هم بر طرف مقابل هم بر شما دارد. بیایید به این ویژگی سبک زندگی سالم عمل کنیم. خوب گوش کردن هنری است زیبا و ارزشمند که ویژگی خاص خردمندان و اهل معرفت است که هرکس به آن مزین شود از آثار شگفت انگیز آن برخوردار شود. برای کسب این ویژگی باید تمرین صبر و سکوت کرد. سعی کنیم سخنان دیگران را قطع نکنیم مگر به شرط ضرورت بگذاریم سخن پایان یابد یا منعقد شود. حتی پس از پایان نیز کمی سکوت.
نا آگاهی دلیل قضاوت های اشتباه. چون نمی دانستند کار آپاندیس چیست اسمش را گذاشتند appendix یعنی زائده اضافی؛ بی مصرف؟ حال نقش مهم آن در سیستم ایمنی مشخص شده. خلقت مگس و پشه را بیهوده می دانستند اینک لارو مگس در درمان زخم های بد و دیابتی و بستر استفاده می شود. حال خواص تمام حشرات و موجودات روشن شده.
سبک زندگی سالم یعنی داشتن نظم و انضباط در زندگی رمز بقا و استواری آفرینش بر نظمی است كه حداوند در آن نهاده. انسان های موفق و بزرگ همه با نظم و برنامه اند. اگر می خواهید زندگی رو به رشدی داشته باشید زندگی خود را نظم دهید کارهای خود را بنویسید و از زمان که ارزشمند تر ازطلاست خوب و درست استفاده کنید
پیام پروفسور علی کرمی موسس بنیاد ملی سبک زندگی سالم به مناسبت روز ملی مبارزه با سلاح های شیمیایی و میکروبی و گرامیداشت ۳۶ سالگرد بمباران شیمیایی شهر سردشت.  فاجعه جنایت کارانه حمله شیمیایی رژیم صدام به شهر مظلوم سردشت، و ده ها بمباران شیمیایی دیگر علیه ملت ایران که مسبب آن شرکتهای غربی هستند که به رژیم صدام مواد شیمیایی و فناوری ساخت سلاح شیمیایی را دادند و نمایندگان دولت هایشان در شورای امنیت با سکوت و چشم بستن به جنایتهای شیمیایی صدام، دست او را برای تداوم کاربرد سلاح شیمیایی علیه نظامیان و غیرنظامیان باز گذاشتند پیگیری‌ هایِ حقوقیِ دولتِ جمهوری اسلامی ایران از مجاری بین المللی جهت احقاق حقوق جانبازان معزز شیمیایی به دلیل فقدان اراده سیاسی دولتهای غربی جهت سپردن عاملان، معاونان و مباشران حقیقی و حقوقی حملات شیمیایی مورد اشاره به دست عدالت و نیز نقائص و موانع موجود در نظام کیفری بین المللی معاصر ادامه دارد و انتقام خون صد هزار شهید جانباز و مصدوم شیمیای و خانواده های انان را خواهیم گرفت. دو راه موثر در جلوگیری از تکرار فجایع انسانی ناشی از کاربرد سلاح های کشتار جمعی در آینده وجود دارد: 1- سپردن عاملان کاربرد سلاح های شیمیایی به همراه همدستان و مباشران آن به دست عدالت و 2- بزرگداشت مستمر و مداوم یاد و خاطره قربانیان سلاح های شیمیایی و گرامیداشت جانبازان شیمیایی. هفتم تیر سال ۱۳۶۶ رژیم صدام با استفاده از بمب‌های شیمیایی چهار نقطه پرازدحام سردشت را بمباران کرد. امروز، با گذشت بیش از ۳۶ سال از این فاجعه انسانی، هنوز شهر سردشت بوی تاول و سرفه‌های خردل می‌دهد. بسیاری از ساکنان این شهر، کماکان از مشکلات تنفسی رنج می‌برند  و با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند. انتظار می رود کشورهای عضو کنوانسیون خلع سلاح های شیمیایی و میکروبی، ضمن پیگیری امحاء کامل و سریع سلاح های کشتار جمعی هسته ای شیمیایی و میکروبی اجازه ندهیم این سلاح های غیر انسانی گسترش یابد. دکتر علی کرمی ۸ تیر ۱۴۰۲ لینک پیام https://eitaa.com/professorkarami/10249
چند سالی است به روستای کوچکی در استان زیبای گیلان مهاجرت و تقریبا تمام آن را گشته و هر روز در طبیعت زیبای آن پیاده روی و گیاهان و جانوران آن را مطالعه کرده قصد تنطیم کتابی در این مورد داشتم که دانشمندی این کتاب اززشمند را معرفی کرد خواندم و لذت بردم از این کار عظیم https://taaghche.com/book/75609
تنها راه نجات بشریت و کره زمین از بحران ها؛ بیماری های جسمی؛ روحی؛ روانی؛ آسیب های اجتماعی و تغییرات اقلیمی است. هدف ما در ارائه از طرف ج.ا.ا به جای سند ۲۰۳۰ به همه کشورهای جهان برای بررسی و اجراست. جهت نفوذ در جهان بستر های ایرانی باید بین المللی شوند.
۸ تیر روز ملی مبارزه با سلاح های شیمیایی و میکروبی مستند سو استفاده از اطلاعات مصدومین شیمیایی ایرانی اعزام شده به غرب توسط کمپانی شیمیایی بایر آلمان حهت افزایش کارایی سلاح های کشنده شیمیایی؟! این کمپانی اینک تولید کننده علف کش گلایفوسایت است فیلم اینجا https://rasekhoon.net/media/show/1614500/
۶۶ سال پیش در چنین روزی چشم‌به جهان گشودم که هر سال پدر قربانی می کرد. تا ۷ سالگی حاجی صدا می کردند بین قمری و شمسی فاصله افتاد اینک در سال دو تولد دارم؛ عید قربان و ۱۵ تیرماه. چه زیباست فلسفه این عید یعنی ای حاجی قربانی کن هر آنچه رنگ تعلق دارد و فقط به عشق خدا و برای رضای خدا. چقدر اسلام زیباست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
« از قلب ها وارد می شود نه از دیوارها و این پیروزی جاودانه است» ببینید چگونه قلب ها را تسخیر می کند؟ کدام مکتب چنین زیباست؟ کدام سالم تر؛ انسانی تر کامل تر از اسلام برای زندگی تمام بشریت. بیایید با عمل به اخلاق محمدی ص و شیوه معصومین ع جهان را تسخیر کنیم با ترویج سبک زندگی سالم اسلامی.
ریشه تمام استرس ها؛ اضطراب ها؛ بی قراری های بشر افکار منفی؛ خشم؛ گله و احساس بد است. هر چقدر ظرفیت انسان کم باشد اوضاع روحی روانی اش خراب تر. تنها راه نجات افزایش ظرفیت و تحمل درونی است. با چه؟ با تقویت ایمان؛ توسل؛ توکل به خدا با تفکر به عظمت خالق؛ دعا نیایش؛ شکر نعمت ها و قدر سلامتی. امتحان کن.
پنج حسرت بزرگ انسان در روزهای قبل از مرگ @AkhbareFori
رویترز به‌نقل از دو منبع آگاه نوشت: آسپارتام، یکی از رایج‌ترین شیرین‌کننده‌های مصنوعی جهان که در محصولات مختلفی مانند نوشابه‌های رژیمی استفاده می‌شود ماه آیندۀ میلادی از سوی مرکز تحقیقات سرطان سازمان بهداشت جهانی مادۀ «احتمالاً سرطان‌زا» اعلام می‌شود. ده سال می گوییم نوشیدنی های صنعتی مصرف نکنید.
مقابله با استرس: دو نکته را به خود یاد آوری کنیم تا آرام باشیم: ۱- رضا و یقین دو رمز آرامش در زندگی انسان‌اند؛ برای رسیدن به آنها تلاش کنیم. ۲- تردید و نارضایتی دو عامل سلب آرامش از قلب انسانها می‌باشند؛ آنها را مهار کنیم.