فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️عزاداری بچههای حزبالله برای سیدحسن نصرالله
أين نصرالله أين؟
ليته في الحاضرين
نحن اقسمنا يمينا
للشهادة السائرين
@qalamro_din
هدایت شده از مجله خردورزی
🔻جنگ مغزها
‼️علوم مغزی نظامی و نحوۀ تأثیرگذاری آن بر جنگهای آینده
▫️ام بی اِس علمی نوآورانه و بسیار پیشرفته است که از کاربردهای نظامی بالقوه بهعنوان راهنما استفاده میکند و بر پایۀ نظریهها و فناوریهای طب کلینیکی، طب پایه، طب نظامی، زیستشناسی، فیزیک، علوم رایانه، علوم نظامی و چندین رشتۀ دیگر قرار دارد.
▫️برطبق مبنای فیزیولوژیکی، انتقال پتانسیلهای عصبی مغزی و ارسال انتقالدهندههای شیمیایی، میتوان عوامل ناتوانکنندۀ سیستم عصبی و بدنی، مانند سلاحهای تداخل امواج مغزی را ایجاد کرد و توسعه داد.
▫️بهتر است در مورد مفاهیم درمانی مرتبط با آسیب مغزی، نوآوری بیشتری داشته باشیم و در زمینههای پیوند تعویض عصب، عناصر عصبی الکترونیکی، پزشکی بازساختی و پروتزهای هوشمند تحقیق کنیم تا بتوانیم عملکرد مغز و سایر ارگانهای هدف را بازیابی کنیم.
▫️با شبیهسازی فرایندهای تصمیمگیری مغز و سازوکارهای عصبی آن، تراشهها و روباتهای الهام گرفته از مغز که تواناییهای بصری، شنوایی، تفکر و اجرایی را با هم ترکیب میکنند، توسعه مییابند و تااندازهای جایگزین سربازان در نبردهای آتی خواهند شد.
▫️بهعنوان یک رشتۀ علمیِ در حال ظهور، تحقیقات مربوط به MBS تعداد زیادی از پروژههای ارتشی و کشوریمان را که پایۀ بسیار ضعیفی دارند پوشش میدهد و ضرورتاً نوآوری در مطالعات مرتبط را ترویج میکند. محققان باید از غلوزنجیر دانش سنتی و مفاهیم ذاتی جدا شوند، باید خلاق باشند و برای دستیابی به اکتشافات مهم علمی، اختراعات حوزۀ فناوری، فناوریهای اصولگرا و سایر نتایج نوآورانه، با چالش مواجه شوند.
📝های جین، جراح مغز و اعصاب، بیمارستان شانگهای چین
📝لی جون هو، متخصص جراحت ترکیبی، بیمارستان داپینگ چین
➕ جهت خرید شماره ششم خردورزی با ارسال رایگان، به ادمین پیام دهید:
@ErfanKhalilifar
📍مجله خردورزی:
@kheradvarzi_com
هدایت شده از مؤسسه حضرتزینب(س)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴| السَّلامُ عَلَيْكِ يَا سَيِّدَةَ نِساءِ الْعالَمِينَ
♦️عبادت حضرت زهرا (س)
🔻جوانها، شما جوانید میدونید جوان با یک ساعت، دو ساعت، سه ساعت رو پا وایسادن پاش ورم نمیکنه؛ فاطمه (س) از کثرت عبادت پاش ورم کرده. شما رو به خدا به نمازتون اهمیت بدید.
📎حجت الاسلام رفیعی
#فاطمیه #حضرت_زهرا
#حجت_الاسلام_رفیعی
#موسسه_حضرت_زینب
📮موسسه بینالمللی حضرت زینب (س)
وبگاه | اینستاگرام | تلگرام
@hazratzainab_com
🌺امام علی علیه السلام می فرماید:
👈اگر با شمشيرم ، بر بينى مؤمن بزنم كه دشمن من شود، با من دشمنى نخواهد كرد،!!
👈و اگر تمام دنيا را به منافق ببخشم
تا مرا دوست بدارد،دوست من نخواهد شد!!؟؟
(نهج البلاغه، سید رضی، حکمت ۴۵)
@qalamro_din
ای دوست، کتابی گشوده پیش روی توست که نه فقط آیهها، که آینههاست؛ آینههایی از حقیقت، حکمت، و شفقت. هر واژهاش، رمزی است به عمق جهان، و هر سطرش، آوازی از فرشتگان.
قرآن، صدای جاودانه حقیقت است که در جان تو نجوا میکند: بیایید، که در این کلام، گمشده خویش را خواهید یافت؛ راه را، چراغ را، و آرامش را.
در این صحیفه مقدس، دعوتی برای اندیشه و تفکر نهفته است؛ هر آیه، پرسشی است برای قلبها، و هر سوره، پاسخی است برای جانها. بگذارید نور این کلام، تاریکیهای تردید را بزداید و دریچههای بصیرت را بگشاید.
@qalamro_din
در روزگاری که حقیقت در هزارتوی صداها و تصویرها گم شده، «قلمرو حقیقت» چراغی است که راه را به مشتاقان مینماید. اینجا، سخن از ژرفای اندیشه است، نه سطحنگری؛ اینجا، آشنایی با فرهنگ و حکمت، نه سرگرمیهای زودگذر.
در «قلمرو حقیقت» به دنبال نگاهی نو به جهان هستیم، نگاهی که غبار تکرار و عادت را از چشمان ما بزداید و ما را با چشمه زلال معنا آشنا کند. اگر شما نیز در جستجوی کلامی از جنس بینش، و تفکری از سر صدق و حکمت هستید، به ما بپیوندید.
این قلمرو برای شماست که از روزمرگیها خستهاید و دل در گرو افقهای والای دانش و معرفت دارید. قدم در این راه بگذارید و در همآوایی تفکر و حقیقت، همسفر ما باشید.
@qalamro_din
🔻به وقت تفکر
🔻علم، چراغ راه و شفای جان
🔻علم، این گوهرِ درخشانِ تاریخ، همان عطیهای است که انسان را از ظلمات جهل به نور معرفت میرساند. علم، نه صرفاً دانستنیهایی پراکنده، که شورِ جستوجو است، شهامتِ پرسیدن است و قدرتِ فهمیدن. انسان، به تعبیر اهل معنا، موجودی است که با علم بهپا خواسته و با جهل فرو افتاده است. اگر تمدنها قامت افراشتهاند، از برکت علم بوده است، و اگر ویران گشتهاند، از فقدان آن. پس علمآموزی، نه یک فضیلتِ صرف، که شرط لازم انسانبودن است.
🔻علم، اما، تنها چراغی برای روشنایی بیرون نیست؛ بلکه چراغی است که درون را نیز منور میکند. انسان، اگرچه از منظرِ زیستشناختی موجودی طبیعی است، اما از منظر معرفتی، موجودی بیقرار است. این بیقراری، همواره او را در جستوجوی پاسخ به پرسشهایی ژرف کشانده است: از کجا آمدهام؟ به کجا میروم؟ جهان چیست و من کهام؟ علم، پاسخ نهایی به این پرسشها نیست، اما نوری است که مسیر را روشن میکند و نقاب از چهره حقیقت برمیدارد.
🔻علمآموزی، بهزبان ساده، نوعی آزادسازی است. جهل، زنجیری بر گردن آدمی است، و علم، کلیدی است که این زنجیر را میگشاید. علم، ما را از تنگنای خرافات و اوهام به وسعت افقهای عقلانی میبرد. هر دانشی که بیاموزیم، پارهای از این زنجیر را از پای اندیشه خود برمیداریم و گامی به سوی آزادیِ فکری برمیداریم.
🔻اما علمآموزی، تنها دانستن نیست؛ بلکه اخلاقِ دانستن است. علم، به تعبیر اهل معنا، بدون اخلاق، تیغی در دست دیوانهای است. علم، بدون عشق به حقیقت، ابزاری برای سلطه میشود. بنابراین، علمآموزی باید همراه با تهذیب نفس باشد. علم، اگر به دل راه یابد، فروتنی میآفریند، و اگر تنها در ذهن بماند، غرور. علم حقیقی، همان علمی است که ما را به کوچکبودن خود در برابر عظمت هستی آگاه میکند.
🔻علمآموزی، در عین حال، یک مسئولیت است. آنکه آموخت، دیگر نمیتواند خاموش بماند. علم، ما را دعوت میکند که دانستههایمان را با دیگران در میان بگذاریم، که جهانی بهتر بسازیم و دردی از دوش انسان برداریم. علم، ما را به مقام «خلیفةاللهی» نزدیک میکند؛ زیرا با علم است که میتوانیم طبیعت را به تسخیر درآوریم و خیر را در زمین جاری سازیم.
🔻و در پایان، علمآموزی، عبادتی است که روح انسان را تعالی میبخشد. آنکه میآموزد، گویی با هر پرسش، نقبی به اعماق حقیقت میزند و با هر پاسخ، گامی به سوی نور برمیدارد. علم، انسان را از چنگال تکرار و روزمرگی نجات میدهد و به او بال پرواز میدهد. علمآموزی، سفر به سوی بیکرانگی است؛ سفری که هرگز پایان نمییابد و هر گامی در آن، گشایشی تازه است.
🔻پس علمآموزی را نه برای مدرک، نه برای مقام، که برای جان خود بخواهیم. علم، همان نوری است که زمین و زمان را روشن میکند و انسان را به شأن والای خویش میرساند. و آنکه علم را دوست بدارد، حقیقت را دوست داشته است، و آنکه حقیقت را دوست بدارد، در زمره عاشقان است.
@qalamro_din
هدایت شده از نویسندگان حوزوی همدان
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴| السَّلامُ عَلَیکِ یَا عَزِیزَةَ الزَّهرَاءِ عَلَیهَا السَّلام
♦️نذر حضرت امالبنین (س)
🔻اگر بزرگترین گرهها به کارتون خورد، وضو بگیر، دو رکعت نماز بخون بگو این برای حضرت امالبنین، حاجتت برآورده میشه...!
#حضرت_امالبنین #حضرت_عباس
#موسسه_حضرت_زینب
📮موسسه بینالمللی حضرت زینب (س)
وبگاه | اینستاگرام | تلگرام
@hazratzainab_com
@howzavian_hamedan
🔹تعصب، زنجیر بر اندیشه و تفکر منطقی، کلید رهایی
🔻تعصب، این واژه آشنا که در زبانهای ما جاری است، چیزی جز زندانیشدن اندیشه در حصار جهل نیست. انسان، به تعبیر اهل معنا، موجودی است که با عقل زیسته و با عشق پرواز کرده است، اما چه میشود که بالهای او به زنجیر تعصب بسته میشود؟ چه میشود که گوهر حقیقت در سایهروشن این زنجیرها گم میشود؟ این پرسشها، اگر از سر صدق پرسیده شوند، آغازِ سفری است به سوی آزادی.
🔻تعصب از کجا میآید؟ گویی از دل تاریکیهای تاریخ. هرگاه انسان از تأمل بازمیماند، هرگاه پرسشگری از او ربوده میشود، زمین حاصلخیز تعصب پدیدار میگردد. همانجا که فرهنگها، سنتها و منافعِ مادی، دامی میشوند بر پای عقل. انسان در چنین شرایطی به جای آنکه چراغ به دست گیرد و راه را بپوید، در غبار باورهای موروثی گم میشود و هر آنچه را با آن آشناست، حقیقت مطلق میپندارد. این است که تعصب نه نشانه قدرت، که نشانه ضعف است؛ نه از علم، که از جهل برمیخیزد.
🔻اما رهایی از این زنجیر چگونه است؟ پاسخ، به زبان ساده، تفکر منطقی است. تفکری که از دشتِ پرسشگری میگذرد و در دامنه نقد خود متوقف میشود. تفکر منطقی، انسان را از عرش یقینِ خام به فرشِ شکِ مولّد میآورد. حقیقت، جز با تیغ نقد آشکار نمیشود. نقد، همان شمشیری است که تعصب را دو نیم میکند و انسان را از زندان خودساختهاش آزاد میسازد.
🔻تفکر منطقی، اما، آدابی دارد. نخست، انسان باید به جهل خویش اذعان کند. همین اذعان، فروتنیای را در او پدید میآورد که کلیدِ درهای بسته است. دوم، باید آماده باشد تا صدای دیگران را بشنود؛ چراکه حقیقت، چون آیینهای شکسته، در دست همگان پراکنده است. سوم، باید تجربههای زیسته خود را از چارچوبهای محدود بیرون بکشد. سفر به فرهنگها و اندیشههای گوناگون، نه برای تقلید، که برای دیدنِ دیگرگونه جهان ضروری است.
🔻و در نهایت، باید عشق به حقیقت را در دل خود بپرورد. آنکس که به دنبالِ حقیقت است، از شکست نمیهراسد، از خطا نمیگریزد، و هرگز به چیزی کمتر از حقیقت خرسند نمیشود. چنین انسانی، در میانه گفتوگوهای بیپایان، به جایی میرسد که دیگر نه خود را مطلق میبیند و نه دیگری را مطرود. او، "عقلِ عاشق" میشود؛ عقلی که در عین تعقل، عاشقانه در جستوجوی حقیقت است.
🔻تعصب، زندان ذهن است و تفکر منطقی، راهِ رهایی. اگر انسان امروز بخواهد از چنگال خشونت و کینه و نادانی نجات یابد، باید دل به این حقیقت سپارد: آزادی، چیزی جز آمادگی برای دیدنِ جهان از چشم دیگران نیست. و این آمادگی، همان نقطه آغاز سفرِ بیپایان انسان به سوی نور است.
#تعصب
@qalamro_din