37.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #گزارش_تصویری | نشست تحلیل بیانات (۱۸)
🔺موضوع: تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب در تاریخ ۲۱ آذر ماه در خصوص تحولات منطقه
🔰استاد:حجت الاسلام والمسلمین صلح میرزایی
✅ پاییز ۱۴۰۳ - مسجد حضرت زینب (سلام الله علیها)
#نشست
#مقاومت
#تحلیل_بیانات
📱 @qom_khamenei_ir
📸 #گزارش_تصویری | جلسه ششم نشست وظایف منتظران با تاکید بر دیدگاه رهبر معظم انقلاب (دامظله):
🔺موضوع: جایگاه نظریه در شکل گیری نظریه نظم نوین جهانی از منظر رهبر معظم انقلاب (دام ظله)
🔰 استاد: حجت الاسلام و المسلمین دکتر الهی نژاد
📍انتشارات کتاب جمکران
۱۴۰۳/۱۰/۴
#نشست
#مهدویت
#تبیین_اندیشه
📱 @qom_khamenei_ir
زن، مثل هوا در فضای خانواده
🔹️زن در خانواده، در محیط خانواده، چه کاره است؟ من با توجّه به مجموعهی معارفی که در آیات و روایات و مانند اینها هست در ذهن خودم این جور تصویر میکنم که زن، هوایی است که فضای خانواده را انباشته؛ یعنی همچنان که شما در فضا تنفّس میکنید، اگر هوا نباشد، تنفّس ممکن نیست، زن این جوری است؛ زنِ خانواده به منزلهی تنفّس در این فضا است.
🔹️اینکه در روایت هست: اَلمَراَةُ رَیحانَةٌ وَ لَیسَت بِقَهرَمانَة، مال اینجا است، مال خانواده است. «ریحانه» یعنی گل، یعنی عطر، بوی خوش؛ همان هوایی که فضا را پُر میکند. «قهرمان» در زبان عربی ــ در «لَیسَت بِقَهرَمَانَة» ــ با قهرمان در زبان فارسی فرق دارد. «قهرمان» یعنی کارگزار، کارگر یا مثلاً فرض کنید سرکارگر؛ زن یک «قهرمانة» نیست.
🔹️در خانواده، این جور نیست که شما خیال کنید حالا زن گرفتید، کارها را بریزید سر زن؛ نخیر. خودش داوطلبانه یک کاری را میخواهد انجام بدهد، [عیب ندارد؛] خانهی خودش است، دلش میخواهد یک کاری را انجام بدهد، انجام داده؛ اگر نه، هیچ کس حق ندارد ــ مرد یا غیر مرد ــ او را وادار کند، اجبار کند به اینکه این کار را باید انجام بدهد. پس این [جور] است.
🔺بیانات رهبر معظّم انقلاب مدظلهالعالی در دیدار اقشار مختلف بانوان ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
#سبک_زندگی
✅ @qom_khamenei_ir
ایستادگی و مقاومت، راه مقابله با فشارهای شرطی دشمن
🔸مثلاً فرض کنید نظام اسلامی با فشارهای شرطی دشمن مواجه میشود؛ مراد ما از فشار شرطی این است که یک فشاری را وارد میکنند، مثلاً تحریم را، بعد میگویند این را برمیداریم به شرط اینکه فلان کار انجام بگیرد -این جور نیست که آدم را بکلّی مأیوس کنند؛ میگویند برمیداریم امّا شرطش این است که این کار باید انجام بگیرد.
🔸این خب خیلی چیز خطرناکی است، خیلی چیز مهمّی است؛ این شرطها ممکن است که شرطهای بشدّت گمراهکننده و هلاککنندهای باشد- در یک چنین وضعی انسان چه کار باید بکنند؟ اینجا انسان متوجّه میشود که علاج این، «فَاستَقِم کَماٰ اُمِرتَ وَ مَن تابَ مَعَک» است؛ چون این مسئله، مسئلهی عمومی است، مسئلهی شخصی که نیست.
🔸[مثلاً] در قرآن وجوب صبر، وجوب استقامت برای خود شخص [پیغمبر] هست؛ مخاطبِ «وَ لِرَبِّکَ فَاصبِر» پیغمبر است و به مردم ربطی ندارد امّا این [مورد]، ارتباط به مردم دارد: فَاستَقِم کَماٰ اُمِرتَ وَ مَن تابَ مَعَک؛ همه باید استقامت کنید، همه باید بِایستید؛ یعنی یک حرکت جمعیِ صبر و استقامت را از ما میخواهد.
🔺️بیانات رهبر معظّم انقلاب مدظلهالعالی در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری ۱۳۹۹/۱۲/۰۴
#گفتمان
✅️ @qom_khamenei_ir
🔰باید خودمان را آماده کنیم
🔸مگر میشود با آلودگى، با ضعف نَفْس، با عدم اصلاح نَفْس در دوران دولت حق و حکومت الهى او با آن بزرگوار رابطه برقرار کرد؟ باید خود را آماده کنیم؛ هر کسى باید احساس کند که وظیفه دارد خود را آماده بکند؛
🔸این آمادگى معنوى است، روحى است، آمادگى ایمانى است. هر کسى باید از امید و ایمان و نورانیّت، سرمایهى عظیمى در خود ایجاد بکند تا شایستهى این بشود که از نزدیکان آن حضرت، از خواصّ آن حضرت، از یاران آن بزرگوار، از همکاران او در حرکت عظیم جهانىاش قرار بگیرد.
🔸باید خودمان را آماده بکنیم. اگر از نزدیکان او نشدیم، اگر از پیروان او نشدیم، آن وقت شقاوتى بالاتر از این نیست... .
🗓بیانات رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی در دیدار اعضای مجمع عمومی کنفرانس جهانی اهلبیت (علیهمالسّلام) در روز نیمهی شعبان ۱۳۷۲/۱۱/۰۸
#امام_زمان عجلاللهفرجه
#مهدویت
✅️ @qom_khamenei_ir
تفاوت کفّار مسیحی و یهودی با مؤمنان آنها
🔸 میفرماید که «هُوَ الَّذيِّ اَخرَجَ الَّذينَ كَـفَروا مِن اَهلِ الكِتابِ مِن دِيارِهِم لِاَوَّلِ الحَشر»؛ این به رخ کشیدن قدرت خدا است؛ میگوید او ــ یعنى خدا ــ همان کسى است که «اَخرَجَ الَّذينَ كَـفَروا مِن اَهلِ الكِتاب»؛ بیرون راند ــ «اَخرَج» یعنى اخراج کرد ــ آن کسانى را که کافر شده بودند از اهل کتاب.
🔸این را بدانید که خدا کارى با اهل کتاب مؤمن ندارد؛ اگر اهل کتاب، یعنى یهود و نصارا، مؤمن باشند، خدا را و روز جزا را و نبوّت را قبول داشته باشند، خدا با اینها کارى ندارد؛
🔸زیرا اینگونه افرادى که خدا را قبول دارند، روز جزا را قبول دارند، نبوّت را هم قبول دارند، یا خبر دارند که نبىّ خاتمى آمده یا خبر ندارند؛ اگر خبر داشته باشند، ایمان آنها به خدا و روز جزا موجب میشود به او ایمان بیاورند و مسلمان میشوند؛ اگر خبر ندارند که نبىّ خاتم آمده، و با همان آئین مسیحى یا یهودى از دنیا میروند و نمیدانند [خدا] چنین پیغمبرى دارد، خدا از آنها قبول میکند و به بهشت میبردشان.
📖 کتاب تفسیر سورهی حشر، صفحه۲۸
#تفسیر
#مطالعه
#حشر
📱 @qom_khamenei_ir
📢 #اعلام_برنامه | نشست تحلیل بیانات (۲۱)
🔰موضوع:
تحلیل بیانات در دیدار مداحان اهلبیت (علیهم السلام) در سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در تاریخ ۲ دی ۱۴۰۳
✅ استاد:
جناب آقای سید محسن بنیفاطمه
🗓 زمان:
یکشنبه ۹ دی ماه ساعت ۱۰:۳۰
🏢 مکان:
مجتمع نور، پاتوق اندیشه
🔺️ در حضور خواهران فعال در عرصه جهادتبیین و مداحی اهل بیت (علیهم السلام)
#نشست
#تحلیل_بیانات
#بانوان
📱 @qom_khamenei_ir
13950314_15771_16k.mp3
302.7K
🔰استقلال اقتصادی یعنی هضم نشدن در اقتصاد جامعه جهانی
🔸استقلال اقتصادی -بهطور خلاصه- هضم نشدن در هاضمهی اقتصاد جامعهی جهانی است. ببینید، آنها خودشان -آمریکاییها- در همین قضایای بعد از مذاکرات هستهای گفتند معاملهی هستهای باید موجب بشود که اقتصاد ایران در اقتصاد جامعهی جهانی ادغام بشود؛ ادغام! ادغام یعنی چه؟ اقتصاد جامعهی جهانی چیست؟ آیا اقتصاد جامعهی جهانی یک نظم عادلانه و منطقی و عقلائی است؟ ابدا.
🔸اقتصادی که نقشهی آن را جامعهی جهانی کشیده است و مظاهر گوناگون آن در همهی دنیا گسترده است، عبارت است از نقشهای و نظامی که سرمایهداران عمدتاً صهیونیستی و بعضاً غیر صهیونیستی برای تصرّف منابع مالی همهی دنیا طراحی کردهاند. این نظم جامعهی جهانی و اقتصاد جهانی است.
🔸اینکه یک کشوری اقتصادش را ادغام کند در اقتصاد جهانی، افتخار نیست؛ این خسارت است، این ضرر است، این شکست است. در تحریم هم مقصود آنها یک هدف اقتصادی بود؛ تحریم هم که کردند ما را، خود آمریکاییها تصریح کردند که این تحریم برای فلج کردن اقتصاد ایران است. حالا مذاکرات هستهای هم که انجام گرفته است، به یک نتایجی منتهی شده است، اینجا هم باز هدفشان اقتصادی است؛ یعنی ازجملهی اهدافشان اقتصاد است؛ یعنی بلعیدن اقتصاد ایران بهوسیلهی هاضمهی اقتصاد بینالمللی و جهانی که سردمدار آن هم آمریکا است.
🗓بیانات رهبر معظّم انقلاب مدّظلّهالعالی در مراسم بیست و هفتمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله) ۱۳۹۵/۰۳/۱۴
#معارف_انقلاب
@qom_khamenei_ir
🔰نهم دی ، آزمون بزرگ ملت ایران
مسئلهی نهم دی... پاسداشت آزمونهای بزرگ یک ملّت، یک مسئلهی اساسی است. آزمونهایی سر راهِ کشورها و ملّتها قرار میگیرد که در آن آزمونها گاهی خوب میدرخشند؛ مخصوص ملّت ما هم نیست، منتها برای ملّتِ ما در دوران انقلاب و بعد از پیروزی انقلاب تا امروز از این آزمونها زیاد بوده است و از این درخششها هم زیاد بوده است و ملّت درخشیده که یکیاش روز نهم دی سال ۸۸ بود.
یعنی حضور ملّت در عرصهی فضای عمومی و در کف خیابانها توانست یک توطئهی ریشهدار و مهم را از بین ببرد. پریروز مردم در سرتاسر کشور، آن روز را، آن حرکت را، آن قیام مردمی را گرامی داشتند؛ پاسداشت آن حرکت بزرگ و آزمون بزرگ بود که بسیار چیز لازمی است.
بیانات در دیدار جمعی از پرستاران سراسر کشور ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
@qom_khamenei_ir
در تاریخ ماندگار شد
🔸️روزهای سال، به طور طبیعی و به خودی خود همه مثل همند؛ این انسانها هستند، این ارادهها و مجاهدتهاست که یک روزی را از میان روزهای دیگر برمیکشد و آن را مشخص میکند، متمایز میکند، متفاوت میکند و مثل یک پرچمی نگه میدارد تا راهنمای دیگران باشد. روز عاشورا - دهم محرم - فی نفسه با روزهای دیگر فرقی ندارد؛ این حسین بن علی (علیه السّلام) است که به این روز جان میدهد، معنا میدهد، او را تا عرش بالا میبرد؛ این مجاهدتهای یاران حسین بن علی (علیه السّلام) است که به این روز، این خطورت و اهمیت را میبخشد.
🔸️روز نوزدهم دی هم همین جور است، روز نهم دیِ امسال هم از همین قبیل است. نهم دی با دهم دی فرقی ندارد؛ این مردمند که ناگهان با یک حرکت - که آن حرکت برخاسته از همان عواملی است که نوزدهم دیِ قم را تشکیل داد؛ یعنی برخاسته ی از بصیرت است، از دشمنشناسی است، از وقتشناسی است، از حضور در عرصهی مجاهدانه است - روز نهم دی را هم متمایز میکنند.
۱۳۸۹/۱۰/۸
#روز_بصیرت
#فتنه
📱 @qom_khamenei_ir
28.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گزارش_تصویری
💢 دوره فشرده راویان مقاومت
با همکاری دفتر قم موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی، مدرسه علمیه آیتالله حقشناس ره و مدرسه علمیه آیتالله مجتهدی ره
📅 زمان: پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۲۴
تهران_حوزه علمیه آیت الله مجتهدی ره
🏴 @qom_khamenei_ir