سه نقش زبان از نگاه هلیدی.mp3
2.06M
🎙 #بشنوید | سه فرانقش زبانی از دیدگاه هلیدی
🔖 کلاس تکنیک ها و نظریه های اقناع دوره رسانه و جنگ نرم
#هلیدی
#نظریه_های_اقناع
#رسانه_جنگ_نرم
🔗 @r_esmaeili
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ کوبنده باسم یوسف، طنزپرداز مصری، به اسلام هراسی مجری!
🗣 آیا شما #یهودیان را میبیند که هر گوشه جهان بمب گذاری میکنند؟
این فقط در اسلام است.
🖇 اما یهودیان چه؟
🔗 @r_esmaeili
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش اینترنشنال به برد تیمملی ایران در مقابل امارات؛ شوتی که به قلب شبکه صهیونیستی خورد!
🔗 @r_esmaeili
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همدردی تیم ملی فلسطین با مجروحان غزه در قطر
⚽️ بازیکنان و اعضای تیم ملی فلسطین که با پایان مسابقات مرحله گروهی جام ملتهای آسیا صعودی تاریخی به دور حذفی داشتند، امروز از هموطنان خود که در غزه مجروح و برای درمان به قطر منتقل شدند، عیادت کردند و از شدت ناراحتی اشک ریختند.
#فوتبال
#فلسطین
🔗 @r_esmaeili
📜 #برشی_از_مقاله | نظریه مکملیت
🖇 وجود حداقلی از تفاوتهای طبیعی میان زن و مرد کانون محل توافق همگان است و بین این تفاوت ها و انتظاراتی که از هر دو جنس وجود دارد رابطه مستقیم برقرار است. بنابر تفاوت ها و انتظارات یاد شده، نظام حقوقی معینی در شریعت بین زنان و مردان برقرار شده است. در این نظام هم نقش های طبیعی و هم نقشهایی که دو صنف باید بر پایه قانون برعهده گیرند، مکمل یکدیگرند.
🖇 بنابر نظریه مکملیت، زن و مرد دو موجود با تفاوتهایی طبیعیاند تفاوتهای آنان هدفمند و بر پایه طرح حکیمانه آفرینش است. به عبارت روشنتر همانگونه که وجود تفاوتهای طبیعی هدفمند میان زنان و مردان، آنان را نیازمند و مکمل یکدیگر قرار میدهد میتواند مبنای آن نظام اخلاقی یا حقوقی قرار گیرد که نقشها و رفتارهای مکمل را برای آن در دو حیطه خانواده در نظر می گیرد.
🖇 این تفاوت ها به طور طبیعی مردان و زنان را به سوی یکدیگر جذب کرده است. برای مثال، اگر جامعه را به مثابه موجودی زنده تصور کنیم بیشک، زن و مرد، دو عضو اساسی ایــن موجود هستند که هر کدام با ایفای نقش ویژه خود در عین انجام وظایف مشترک، زمینه سلامت و پویایی جامعه را فراهم میکنند به شرط آنکه هر عضو نقش خود را به خوبی ایفا کند. همکاری و هماهنگی با تمام اجزای دیگر است.
🖇 در این صورت، تفاوت نقشها و فعالیت ها، نه تنها نشانه کم اهمیتی اعضا نیست، بلکه همین تفاوتهای حکیمانه ضامن هماهنگی و پویایی مجموعه و مانع بروز اختلال در این پیکر است.
📚 سینمای ایران و ارزیابی ابعاد شخصیت مرد در آن بر اساس متون اسلامی بررسی فیلم تسویه حساب
🔗 @r_esmaeili
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرار گلهای از زندان منوتو
📌مجری #منوتو با ابراز ناراحتی از جدایی عوامل ایرانی این شبکه: عدهای یک شبه تصمیم گرفتند شبکه را رها کنند تا ضربهای به این شبکه زده باشند؛ که حتی باعث تعجب عوامل غیرایرانی شد!
🔗 @r_esmaeili
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | سه عامل تأثیرگذار بر روی قصد انسان
🔗 یکی از این عوامل، ارزیابی دیگران نسبت به فرد است که باعث میشود فرد قصد خود را متناسب با طرز تفکر دیگران به خودش تغییر دهد
🔖 کلاس تکنیک ها و نظریه های اقناع دوره رسانه و جنگ نرم
#نظریه_های_اقناع
#رسانه_جنگ_نرم
🔗 @r_esmaeili
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬مرز شرف اونجایی جابجا شد که حتی ناشنوایان هم صدای مظلومیت فلسطین رو شنیدن، ولی اون یه عده که خودشون رو به نشنیدن زدن نه!
🔗 @r_esmaeili
📌 اهداف دشمن در جنگ نرم از نگاه امام خامنهای
🖇 قطع جریان تواصی در کشور:
دشمن دو هدف را به نظرما در جنگ نرم دنبال میکند یک جنگهای آشکار نظامی و سخت و خشن هست که آنها حکم خودش را دارد، امّا جنگ نرم مشکلتر علاج میشود.
🖇 جنگ نرم از جنگ سخت خطرناکتر است. دشمن در این جنگ نرم دو حرکت را انجام میدهد: یکی این است که این زنجیرهی تواصی بحق و بصبر را قطع کند؛ دوّم اینکه حقایق را وارونه نشان بدهد که تبلیغات فراوانی هم دارند که حقایق عالم را راحت بعکس و بدروغ وارونه نشان بدهند.
امّا اینکه رشتهی تواصی به حق و صبر را در بین مؤمنان قطع کند، جریان تواصی را قطع کنند، چیز خطرناکی است؛ [اینکه] کاری کنند که مؤمنین به یکدیگر توصیه نکنند، همدیگر را حفظ نکنند، به یکدیگر امید ندهند؛ اگر قطع این جریان، بریده شدن جریان تواصی در جامعه اتّفاق بیفتد، خیلی خطرناک است.
🖇 این موجب میشود که انسانها احساس تنهایی کنند، احساس نومیدی کنند و ارادهها ضعیف بشود، امیدها کمرنگ بشود، جرئت اقدام از دست برود. وقتی تواصی نبود، این اتّفاقات میافتد؛ و طبعاً وقتی این جور شد، امیدها کم شد و جرئتها کم شد و ارادهها ضعیف شد، قهراً هدفهای عالی و متعالی بتدریج از دسترس دور میشود.
🗓 ۲۱ اسفند ۱۳۹۹
#جنگ_نرم
#جنگ_شناختی
🔗@r_esmaeili
10021013981006.pdf
1.76M
📜 #مقاله | تکنیکهای اقناعی شبکه اجتماعی تلگرام در مقابله با نقشهای جنسیتی زن «مطالعه موردی نقش همسری»
🖇 فضای مجازی رسانه نوینی است که در مقیاسی عمیق و گسترده توان تغییر فرهنگ و ارائه باز تعریف جدید از امور فرهنگی را دارد یکی از مهم ترین مؤلفههای فرهنگی در کشور نقشهای جنسیتی و بخصوص نقش همسری زنان است که در فضای مجازی به چالش کشیده شده است.
🖇 این مقاله سعی دارد ابتدا با استفاده از نظریات مربوطه ماهیت فضای مجازی را فهم کند تا به این پرسش پاسخ دهد که چگونه فضای مجازی زنان را اقناع میکند تا از ایفای نقشهایی که تا کنون برعهده داشته اند، سر باز زنند.
🖇 یافته ها نشانگر آن است که این شبکه ها در دو حوزه «رفتار» و «اندیشه» روی تغییر مفهوم همسری اثر میگذارند. همچنین در حوزه اندیشه با تمرکز بر مؤلفههای «خانه داری»، «تمکین»، «خیانت» و «جدایی» سعی دارند در این چهارگانه رفتار زنان را در خانواده تحت الشعاع قرار دهند.
🔗 @r_esmaeili
📌 افسران جنگنرم در نگاه رهبری
🖇 من یک وقتی گفتم جوانهای ما افسران جنگ نرم ما هستند. جوانها نباید اجازه بدهند یک چنین اتّفاقی بیفتد و باید امیدآفرینی کنند، باید توصیهی به ایستادگی، توصیهی به تنبلی نکردن، توصیهی به خسته نشدن کنند؛ اینها کارهایی است که جوانهای ما که گفتیم افسران جنگ نرم هستند بر عهده دارند.
🖇 البتّه امروز فضای مجازی یک فرصتی است برای این کار. حالا دشمنان از فضای مجازی جور دیگر استفاده میکنند امّا شما جوانهای عزیز این جوری از آن استفاده کنید: از فضای مجازی استفاده کنید برای امیدآفرینی، برای توصیهی به صبر، برای بصیرتآفرینی، برای توصیهی به خسته نشدن، بیکار نماندن و مانند اینها. خب این در مورد این کارِ اوّل دشمن که قطع زنجیرهی تواصی و حفاظت از یکدیگر است.
🗓 ۲۱ اسفند ۱۳۹۹
🔗 @r_esmaeili
📖 #برشی_از_مقاله | نظریههای مربوط به فضای مجازی و هویت
🖇 بسیاری از نظریات در حوزه رسانه به این موضوع میپردازند که رسانه، جهان را از دید خود میسازد. به عبارت دیگر کار رسانه بازتاب آیینه وار نیست؛ بلکه رسانه واقعیت را از فیلتر خود عبور داده و بازنمایی میکند، رسانه واقعیات برساختی خود را جایگزین حقیقت میکند و بر اساس آن، عقیده، احساس و رفتار مخاطبان را جهت میدهد.
🖇 آنچه شبکه های اجتماعی انجام میدهند. اقناع مخاطب در باز تعریف نقشهای جنسیتی در فضای مجازی موضوع مهمی است که برای صورتبندی آن باید نگاهی به نظریات جامعه شناختی و رسانه ای نوین داشت که به فهم دنیای جدید و چگونگی فرایند تغییر در فضای رسانه ای عصر کنونی کمک میکند.
📚تکنیکهای اقناعی شبکه اجتماعی تلگرام در مقابله با نقشهای جنسیتی زن مطالعه موردی نقش همسری
🔗 @r_esmaeili
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #ببینید| انتظارها از سینمای انقلاب اسلامی
🖇دوره تربیت مربی سواد رسانه، انجمن سواد رسانه طلاب
🔗 @r_esmaeili
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | خاطرات جالب حضرت آقا از دوران پهلوی
📎 صحبتهای رزمآرا، نخستوزیر رژیم پهلوی در مجلس شورای ملی: ایرانیها حتی نمیتوانند یک لولهنگ (آفتابه از جنس سفال) بسازند.
#پهلوی
#انقلاب_اسلامی
🔗 @r_esmaeili
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | نظامی بازنشسته بریتانیایی: حکایت درگیری این روزهایمان با یمن حکایت کسی است که چه کاری بکند و چه کاری نکند بدبخت شده است
🔗 @r_esmaeili
📑 #برشی_از_مقاله | نظریه مدرنیته سیال در نگاه «باومن»
🖇 رویکردهای نظری پست مدرن نگاه جدیدی را برای تحلیل جامعه و فرهنگ ارائه میکنند. این زاویه دید جدید، بستر مناسبی فراهم میکند تا بتوان مسئله سیالی مثل فضای مجازی را فهم و تحلیل کرد نظریه مدرنیته سیال، «باومن» یکی از این نظریات است که جهان جدید را جهانی در حال تغییر معرفی میکند که فقدان گزینههای روشن و عدم یقین از ویژگیهای آن است.
🖇 برای فهم نظریه باومن لازم است ابتدا نگاه وی به پست مدرنیته را دریابیم. از نظر وی پست مدرنیته «حالتی از ذهن» است که بیش از هر چیز به واسطه «ویرانگر» بودنش مشخص می شود؛ ویرانگریای که همه چیز را به سخره میگیرد و میفرساید(باومن، ۱۳۸۴، ص۸). در این فضای متغیر، اجتماعات تخیلی شکل میگیرد که فضای مجازی نمونه بارز آن است.
🖇 افراد میکوشند اجتماعاتی را که به تصور آوردهاند، مقتدرتر از اجتماعاتی کنند که دیگران تصور کردهاند و این کار شدنی نیست؛ مگر با کشیدن این اجتماعات به مرکز توجه عموم.در همین پارادایم فکری است که بودریار میگوید حادثه ۱۱ سپتامبر «تروریسم نمایش» بود، نه نمایش تروریسم (لافی، ۲۰۰۷، ص۱۵۴).
🖇 بنابراین در این اجتماعات تخیلی، نفس الأمری برای حقیقت وجود ندارد بلکه حقیقت هر مفهومی است که تماشاییتر باشد و بتواند برای مدتی توجهات را بیشتر به خود جلب کند.
📚 تکنیکهای اقناعی شبکه اجتماعی تلگرام در مقابله با نقشهای جنسیتی زن «مطالعه موردی نقش همسری»
🔗 @r_esmaeili
هدایت شده از دیدهبان اندیشه
#نشست_علمی
🔔 نشریه دیدهبان اندیشه با همکاری شورای فرهنگ عمومی کشور برگزار مینماید:
|تقنین و زیست عمومی|
🖇 با سخنرانی
#روحالله_ایزدخواه
#سید_مجید_امامی
#مرتضی_جابری_مقدم
#امیرحسین_بانکیپور
#میثم_ظهوریان
#مسعود_براتی
#زهرا_عباسپور
#عاطفه_صادقی
#حسین_مهدیزاده
#اسماعیل_نوده_فراهانی
#علی_سعیدی
#یزدان_حبیبی
🔸شیوه برگزاری: حضورے
🔸 سهشنبه ۱۷ بهمنماه، ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲:۳۰
🔸تهران، میدان بهارستان، خیابان کمالالملک، پلاک ۱۸، روبروی وزارت ارشاد، شورای فرهنگ عمومی کشور
🔰 جهت شرکت حضوری در نشست، به آیدی @m110614 پیام دهید؛ ظرفیت بسیار محدود است.
⚠️ پخش مجازی نشست در لایو کانال «دیدهبان اندیشه» در ایتا انجام خواهد شد.
📌آدرس کانال؛
🆔 @Didebane_andisheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬ترویج اسلامهراسی در دستور کار اینترنشنال؛ وحشت شبکه صهیونیستی اینترنشنال از گسترش اسلام در دنیا!
🖇گویا شبکه اینترنشنال بعد از ناکامی در پروژه براندازی در ایران به سمت اسلامهراسی روی آورده تا شاید از این طریق بتواند جبران مافات کرده و یک خوش خدمتی به اربابان اسرائیلی خود کرده باشد.
🔗 @r_esmaeili
📘غلبه اراده و برنامه بر ظواهر توسعه؛ حالا حال زیباکلامها را چه کنیم؟!
🔹هرجور که نگاه کنید با آن محاسباتی که به ما دیکته میکنند این وضعیت جام ملتهای آسیا نمیخواند؛ تا اینجا هم ژاپن حذف شده، هم کره جنوبی و هم استرالیا و هم عربستان و هر کشور دیگری که توسعه یا پولش را توی سر ما میزدند.
🔹و حالا ایران مانده و اردن و قطر! از قضا هر سه هم این سمت آسیا، یعنی غربش هستند!
🔹بالاخره یکی از اینها قهرمان میشود، اما هرچه هست، کره و ژاپن و استرالیا و عربستان دیگر رخ چنین مقامی را نمیبینند.
🔹خب حالا اینهمه تحقیرها و خودتحقیریها را چه کنیم؟ مگر نمیگفتند که با این وضعیت دیگر با گرد پای ژاپن و کره و ... هم نمیرسیم؟! بد شد که! مگر نمیگفتند یا ژاپن قهرمان است یا کره، و بقیه هم آمده اند اردو؟! خب حالا آب و صابون از کجا برای شستن صورت این تحلیلها بیاوریم؟
🔹پیشرفت بد است؟ حتماً نه؛ آنچه بد است، خودتحقیری و انفعال است و این تصور که اگر در ظواهر توسعه عقب افتادی، پس انسان مادونتر و ضعیفتری هم هستی و اراده و همتت هم مثل توسعهات عقب مانده!
🔹انسان مساوی اراده است؛ اراده و برنامه که باشد، میشود ضعفهای توسعه را دور زد و از دیگران جلو زد؛ به شرط اینکه اسیر تحقیرگران و ذهن های استعمارزده نشویم.
#فوتبال
#خود_تحقیری
#ایران
🔗 @r_esmaeili
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرخش 180 درجهای شبکه اینترنشنال در وقتهای اضافه؛ از تیم جمهوری اسلامی به تیم ملیایران!
🔶 شبکه اینترنشنال همزمان با پیروزی تیم ملی ایران در اظهاراتی عجیب و غیر منتظره شروع به تعریف و تمجید از بازیکنان تیم ملی ایران پرداخت و بر خلاف تمام سمپراکنیهایی که این سالهای اخیر علیه تیم ملی فوتبال داشت، این تیم را متعلق به ایران توصیف کرد.
#فوتبال
#ایران
🔗 @r_esmaeili
📜 #برشی_از_مقاله | نظریه استعمار فضای مجازی
🖇 این نظریه برآمده از تحلیل ماهیت قدرت در فضای مجازی است که زیرساخت ها، ظرفیت ها و کارکردهای قدرت مجازی را تبیین میکند. عاملی معتقد است: قدرت نرم در فضای مجازی منجر به بسط امپراطوری آمریکا در این فضا شده که فرهنگ و نظام رفتاری خاص خود را به مخاطب تحمیل میکند. به عبارتی فضای مجازی ابزار قدرت نرم و قدرت نرم، مرجع تولید فضای مجازی شده است.
🖇 جنگ نرم در میدانی عمل میکند که نوعی تخمیر و استعمار صورت میگیرد که این بار کاربران بیشماری در جهان فاعل اصلی تولید قدرت هستند. قدرت نرم نوعی مکانیزم نفوذ در ترجیحات اجتماعی یک جامعه است که به گفته جوزفنای بر جذب مبتنی است و از آنجایی که هیچکس دوست ندارد احساس کند افکارش دستکاری شده، قدرت نرم بدون اینکه در ظاهر مشخص باشد عمل میکند.
🖇 جوامع مجازی بر مبنای ارزشهای مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی خاص خود، مفاهیمی چون «دوست»، «ارتباط»، «خانواده» و حتی مسائلی جزئی مانند نحوه احوال پرسی کردن را بازتعریف کرده اند. هرچند کاربران در ساخت این جوامع نقش فعال،دارند اما گفتمان حاکم بر این جوامع مجازی در تأثیرگذاری و شکلدهی هویت اعضای خود نقش مهمی ایفا میکنند.
📚 تکنیکهای اقناعی شبکه اجتماعی تلگرام در مقابله با نقشهای جنسیتی زن «مطالعه موردی نقش همسری»
🔗 @r_esmaeili
ويژگى ها و معيارهاى عفاف و حياى شخصيت زن در جامعه اسلامى.PDF
396.4K
📖 #مقاله | ویژگیها و معیار های عفاف و حیای شخصیت زن «در جامعه اسلامی»
🖇 اگرچه زن و مرد در جوهر و ماهیت انسانیت یکسانند و تمایزی در حقیقت و نوع آنها نیست، ولی تفاوت هایی نیز با یکدیگر دارند که به ویژگیهای جسمانی و روانی آنها باز میگردد، به گونه ای که تفاوت طبیعی و تکوینی میان زن و مرد مطلبی غیر قابل انکار است.
🖇 دین اسلام با حضور زن در جامعه مخالف نمیباشد اما برای حضور زن در جامعه شرایطی براساس ویژگی های طبیعی زن (جسمی، روحی و...) و نوع کشش و ارتباطی که میان مرد و زن وجود دارد معین کرده است. هدف از این پژوهش، به دست آوردن ملاکها و معیارهایی است که اسلام درباره حضور اجتماعی زن بیان کرده است.
🖇 بنابراین این پژوهش تلاش دارد با روش اسنادی و مطالعه آیات و روایات، به بیان ویژگی ها و ملاکهای حضور اجتماعی زنان بپردازد. در این تحقیق به چهار معیار اصلی (پوشش و لباس زنان، حفظ حریمها و فاصله ها، عدم تبرج و کنترل نگاه برای حضور اجتماعی زنان) پرداخته شده است که هر کدام دارای مؤلفه هایی میباشند.
🔗 @r_esmaeili
✨پیامبر خدا صلی اللّه علیه و آله میفرمایند:
«بُعِثتُ بِمَکارِمِ الأخلاقِ و مَحاسِنِها»
«من برای [احیای] مکارم و نیکیهای اخلاقی مبعوث شدم.»
📜 بحار الانوار؛ ج ۱۶، ص ۲۸۷
#مبعث
#عید_مبعث
🔗 @r_esmaeili