📝#گزارش | بالاخره صهیونیستها را به دریا میریزیم یا نه؟
#خط_رهبری
🔰«ایران از نابودی اسرائیل کوتاه آمد» این گزارهای است که رسانههای ضدانقلاب پس از سخنرانی رهبر انقلاب در روز هشتم آذر روی آن متمرکز شدهاند. استناد آنها نیز این است که رهبر انقلاب در جمع بسیجیان فرمودند: «ما نمیخواهیم صهیونیستها را به دریا بریزیم.»
📍این قسمت از سخنان رهبر انقلاب، محور تولیدات شبکههای فارسیزبان غیرایرانی و معاند قرار گرفته و مدعی هستند که ایران میخواهد غیرمستقیم به اسرائیل پیام برساند که دیگر قصد نابود کردن این رژیم را ندارد!
اما بررسی مجموعه بیانات و مواضع رهبر انقلاب از جمله اشارهی ایشان به موضوع «حل شدن مسئلهی فلسطین» به روشنی نشان میدهد که ایشان موضوع نابودی و محو رژیم غاصب را از مسیر سازوکار «رفراندوم» دانسته و راهبردِ مقاومت مسلحانه را نیز برای عملیاتیسازی همین راهحل نهایی مورد تاکید قرار میدهند.
🔸برای بررسی ابعاد مختلف این موضوع در نگاه حضرت آیتالله خامنهای این گزارش را بخوانید.
@rahbari_plus
🔸#بازخوانی | نگاه رهبر انقلاب به شخصیت و حرکت مجاهدتآمیزِ میرزا کوچک خان:
🔰 میرزا کوچک خان، شخصیتی مستقل از قدرتهای بیگانه
📝 «منشأ حرکت میرزا کوچک خان یک منشأ صددرصد دینی و اعتقادی است. رفتار او هم یک رفتار دینی و اعتقادی است... و حرکت، یک حرکت صددرصد اسلامی و ایرانی است. خب آن زمان -میدانید دیگر- آن غوغای نهضت مارکسیستی و تشکیل شوروی و هیاهویی که در دنیا و در بین ملّتها راه افتاده بود و جاذبهای که برای بعضی از ملّتها بهوجود آورده بود، طبعاً یک عدهای را مجذوب خودش کرده بود و دوروبریهای ایشان هم از این طریق به ایشان خیانت کردند؛ لکن این مرد، هم بهخاطر پایبندیاش به اسلامْ جذب تفکّر مارکسیستی نشد و رد کرد بهطور صریح و قاطع آن نظریّه را... با اینکه اینها مقابلهشان با دستگاههای حاکم مثل انگلیس و روسهای قزّاق و مانند اینها بود، امّا درعینحال به آن طرف هم جذب نشد؛ استقلال را حفظ کرد. یک نمونهی خیلی برجستهای است میرزا کوچک خان؛ خداوند انشاءالله درجاتش را عالی کند.» ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
➕ انتشار به مناسبتِ ۱۱ آذر ماه سالروز شهادت میرزا کوچک خان جنگلی رهبر نهضت جنگل
@rahbari_plus
🖼 #اطلاع_نگاشت | مربیانِ امیدآفرین
🔸 رهبر انقلاب اسلامی: «تا آنجایی که ممکن است از مربّیان ایرانی استفاده کنید.» ۱۴۰۰/۰۶/۲۷
🔸#خط_رهبری در این اطلاعنگاشت به مناسبت اشارهی اخیر حضرت آیتالله خامنهای به موضوع مربیگری در ورزش، عملکرد افتخارآفرینِ ۱۰ مربی ایرانیِ موفق ورزش قهرمانی را مرور میکند.
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | ۲۰ حقیقت تحسین برانگیز از عملکرد دولت رئیسی به روایت رهبر انقلاب اسلامی
@rahbari_plus
📝#گزارش | فکتهایی که سخن رهبر انقلاب را اثبات میکند:
حزبالله؛ مسلحترین بازیگر غیردولتی جهان
🔰رهبر انقلاب روز چهارشنبه هشتم آذر ۱۴۰۲ در جریان دیدار بسیجیان ضمن اشاره به طرح خاورمیانه جدید در دهه اول قرن بیست و یکم تاکید کردند: «[آمریکاییها] خواستند «حزبالله» را نابود کنند؛ در نقشهی جدیدی که داشتند، یکی از اهدافشان این بود: نابودی «حزبالله». بعد از جنگ سیوسهروزه، «حزبالله» ده برابر قویتر شد.»
📍گزارهی مطرح شده از سوی رهبر انقلاب پیرامون ۱۰ برابر شدن قدرت حزب الله علاوه بر اطلاعات پنهان که در اختیار ایشان قرار دارد، دارای شواهد آشکار نیز است.
🔸#خط_رهبری فکتها و مستندات گزارهی «قویتر شدن حزب الله لبنان» بعد از جنگ سیوسهروزه را در این گزارش بررسی میکند.
@rahbari_plus
#خبر |رهبر انقلاب در دیدار «میگل دیاز کانل» رئیس جمهور کوبا و هیئت همراه:
🔰 «صداقت انقلابی»، «ایستادگی انقلابی» و «جدیت انقلابی» وجه مشترک انقلاب کوبا و انقلاب اسلامی ایران است
📝باید از این ظرفیتهای فراوان سیاسی و اقتصادی دو کشور برای تشکیل یک اتحاد و ائتلاف میان کشورهایی که در قبال زورگوییهای آمریکا و غربیها دارای موضع یکسان هستند، استفاده شود. این ائتلاف با تمرکز بر همکاریهای اقتصادی، میتواند در مورد مسائل مهم جهانی همچون موضوع فلسطین موضعگیری مشترک و تاثیرگذار داشته باشد.
@rahbari_plus
🔰 #بازخوانی |روایت رهبر انقلاب از علت ایستادگی حکومت انقلابی کاسترو علیرغم دشمنیِ وسیع آمریکاییها
#خط_رهبری
📝 «حکومت کوبا که در قلب آمریکا و زیر گوش آمریکاست با آن همه دشمنی که آمریکا دارد... هنوز سرجایش ایستاده است... چون بطور نسبی یک اتکائی به مردم دارد و چون با مردم خودش مبارزه کرد و به اتفاق مردم سرکار آمده، مردم هم او را به اسم فیدل میشناسند و من که از نزدیک با او مفصل صحبت کردم اخلاقاً یک آدم مردمی است و اینکه هنوز نتوانستند با او کاری بکنند، به خاطر این است که متکی به مردم است.» ۱۳۷۱/۰۳/۰۶
@rahbari_plus
May 11
🔰 #بازخوانی | جلال آلاحمد، روشنفکر ریشهدار در مسائل دینی
#خط_رهبری
«در دل حکومت غربزدهی پهلوی، یک روشنفکر ریشهدار در مسائل دینی، یعنی مرحوم جلال آلاحمد که عالمزاده و پسر یک روحانی و دارای ارتباطات دینی است -با ما هم بیارتباط نبود، به امام هم اظهار ارادت و علاقه میکرد در دوران تبعید امام- آن روز در سال ۴۲ مسئلهی غربزدگی را مطرح کرد.» ۱۳۹۸/۰۱/۰۱
➕انتشار به مناسبت ایام صدمین سالگرد زادروز جلال آحمد، روشنفکر و نویسنده معاصر
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | راهبرد امروز دشمن علیه ملت ایران و مسئولان نظام چیست؟
@rahbari_plus
🖼 #اطلاع_نگاشت |مسلحترین بازیگر غیردولتی دنیا
🔸 رهبر انقلاب اسلامی: «بعد از جنگ سیوسهروزه، «حزبالله» ده برابر قویتر شد.» ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
🔸#خط_رهبری در این اطلاعنگاشت، فکتها و مستندات گزاره «قویتر شدن حزب الله لبنان» بعد از جنگ سیوسهروزه را بررسی میکند.
📝برای مطالعه ارزیابی اندیشکدههای غربی از قدرت حزبالله این گزارش را بخوانید.
@rahbari_plus
📝#گزارش | چرا ۱۶ آذر متعلق به دانشجوی ضد آمریکاست؟
🔰رهبر انقلاب در تاریخ ۱۳۸۷/۰۹/۲۴ درباره روز دانشجو تاکید کرده بودند: «۱۶ آذر مال دانشجوی ضد آمریکاست، دانشجوی ضد سلطه است.» این اشارهی آیتالله خامنهای مستند به قرائن و شواهدی تاریخی است؛ تاریخی که نقطه شروع جنبش دانشجویی در ایران شد.
🔸#خط_رهبری در این گزارش ضمن پرداختن به ماجرای ۱۶ آذر ۱۳۳۲ با استفاده از اسناد، به این سوال پاسخ میدهد که چرا «۱۶ آذر متعلق به دانشجوی ضد آمریکاست؟»
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | روایت حضرت آیتالله خامنهای از ریشههای تاریخی روز دانشجو
۱۶ آذر متعلق به دانشجوی ضدآمریکایی است
#خط_رهبری
@rahbari_plus
🔰 #بازخوانی |جنبش دانشجوئی: ضد استکبار، ضد استبداد و عدالتخواه
#خط_رهبری
🔶️«جنبش دانشجوئی در کشور ما در تاریخ ثبت شده و شناخته شدهی خود، همیشه ضد استکبار، ضد سلطه، ضد استبداد، ضد اختناق و بشدت عدالتخواه بوده است. این ممیزات جنبش دانشجوئی ما از روز اول است تا امروز. اگر کسی مدعی #جنبش_دانشجوئی باشد، اما این ممیزات را نداشته باشد، صادق نیست... جنبش دانشجوئی خصلت و خاصیتش در کشور ما لااقل اینجور است که ضد استکباری، ضد سلطه، ضد دیکتاتوری و طرفدار عدالت است.
شروع این حرکت یا مقطع شناخته شدهی این حرکت، همین ۱۶ آذر است. ۱۶ آذر در سال ۳۲ که در آن سه نفر دانشجو به خاک و خون غلتیدند، تقریباً چهار ماه بعد از 28 مرداد اتفاق افتاده؛ یعنی بعد از کودتای ۲۸ مرداد و آن اختناق عجیب - سرکوب عجیب همهی نیروها و سکوت همه - ناگهان به وسیلهی دانشجویان در دانشگاه تهران یک انفجار در فضا و در محیط به وجود میآید. چرا؟ چون نیکسون که آن وقت معاون رئیس جمهور #آمریکا بود، آمد ایران. به عنوان اعتراض به آمریکا، به عنوان اعتراض به نیکسون که عامل کودتای ۲۸ مرداد بودند، این دانشجوها در محیط دانشگاه اعتصاب و تظاهرات میکنند، که البته با سرکوب مواجه میشوند و سه نفرشان هم کشته میشوند. حالا 16 آذر در همهی سالها، با این مختصات باید شناخته شود. ۱۶ آذر مال دانشجوی ضد نیکسون است، دانشجوی ضد آمریکاست، دانشجوی ضد سلطه است.» ۱۳۸۷/۰۹/۲۴
➕انتشار به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم| چرا برخی دانشجویان نسلهای گذشته از میدان مبارزه خارج و منحرف شدند؟
#خط_رهبری
@rahbari_plus
🔰 #بازخوانی | خصوصیات برجسته جنبش دانشجوئی از نگاه رهبر انقلاب
#خط_رهبری
«آن چیزی که من در مورد کشور خودمان میتوانم بهعنوان ویژگیهای حرکت دانشجویی از قبل از انقلاب تا اوان انقلاب و از اینجا به بعد عرض کنم، خصوصیاتی است که ذکر میکنم:
⬅️ خصوصیت اوّل، #آرمانگرایی در مقابل مصلحت گرایی است؛ عشق به آرمانها و مجذوب آرمانها شدن...
⬅️ خصوصیت دوم، صدق و صفا و خلوص است...
⬅️ خصوصیت سوم، آزادی و رهایی از وابستگیهای گوناگونِ حزبی و سیاسی و نژادی و امثال اینهاست...
⬅️ چهارمین خصوصیتِ این حرکت، مبتنی بر اشخاص نبودن است...
⬅️ پنجمین خصوصیتِ بسیار مهمّش این است که در مقابل مظاهری که ازنظر فطرت انسانی زشت است - مثل #ظلم، زورگویی، تبعیض، بیعدالتی، تقلّب، دورویی و نفاق - حسّاسیت منفی دارد و آن را دفع میکند...
⬅️ ششمین خصوصیت این حرکت دانشجویی و این پدیده ذاتی محیط دانشگاهها این است که بر این حرکت، فقط احساسات حکومت نمیکند؛ بلکه ضمن این که احساسات هست، منطق و تفکّر و بینش و تحصیل و میل به فهمیدن و تدقیق هم در آن وجود دارد.» ۱۳۷۸/۰۹/۰۱
@rahbari_plus
🔰 #روایت | بهتر از آقای خامنهای سراغ نداشتم
📝رهبر انقلاب: «ایشان [آیتالله العظمی گلپایگانی] گفته بودند فلانی بداند من او را تأیید و حمایت خواهم کرد. اگر یک وقت چیزی به نظرم برسد، علنی نمیگویم، به خود ایشان میگویم؛ اگر گوش کرد، فبها؛ اگر گوش نکرد، دیگر نمیگویم.» ۱۳۷۸/۰۸/۲۴
🔸پینوشت تاریخی:
«محمدتقی فرجی» از نزدیکان آیتالله العظمی گلپایگانی دربارهی نوع نگاه ایشان به رهبری حضرت آیتالله العظمی خامنهای اینچنین روایت میکند:
"به حضرت آیتالله خامنهای خیلی علاقهمند بودند و بنده با توجه به تعابیری که میشنیدم، احساس میکردم که ایشان علاقه قلبی و صمیمیت خاصی نسبت به رهبر انقلاب دارند. در مسائل نظام و حکومت اسلامی، معمولاً میخواستند که نظر رهبری لحاظ شود و مرجعیت اعلی با آن همه مقام و مرتبت، هرگز مانع از این نبود که در حکومت اسلامی حرف آخر را رهبر بزند.
در یک جلسه خصوصی، که تنی چند از نزدیکان خدمت آقا بودند، نظر ایشان را نسبت به رهبر انقلاب سؤال میکنند. #آیتالله_العظمی_گلپایگانی میفرمایند: اگر از من هم در مسئله رهبری سؤال میکردند، بهتر از آقای خامنهای سراغ نداشتم."
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم| خاطره جالب رهبر انقلاب از شکست تیم فوتبال اسرائیل برابر ایران در زمان رژیم پهلوی
#خط_رهبری
@rahbari_plus
🖼 #سخن_نگاشت | برخورد فعال با جبههبندی آشکار فرهنگی
➕ به مناسبت ۱۹ آذر سالروز تأسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی
#خط_رهبری
@rahbari_plus
📝#گزارش | جاذبههای رفتاری آیت الله سید جواد خامنهای از زبان رهبر انقلاب
🔰 رهبر معظم انقلاب درباره ی یکی از خصوصیات اخلاقی و جاذبههای رفتاری پدر بزرگوارشان میفرمایند: «این هم یکی از خصوصیات پدر ماست که ایشان رفیق زیاد داشت، رفیقهای مأنوس. چون آدم با وفایی بود. پدرم خیلی با وفا و با محبت و سالم از لحاظ روحی [بود] یعنی هیچ اهل کَلک و اینها نبود. دوستان خیلی زیادی داشت.»
📍آیت الله سید جواد حسینی خامنهای فرزند آیتالله سیدحسین خامنهای، پدر بزرگوار رهبر معظم انقلاب پس از چند سال زندگی در شهر خامنه و تبریز، ساکن مشهد شدند و طی سالیان متمادی در این شهر و در جوار بارگاه نورانی امام رضا (علیه السلام) به فعالیت ها و خدمات علمی و دینی پرداختند.
🔸#خط_رهبری در این گزارش ویژگیها و جاذبههای اخلاقی و رفتاری آیت الله سید جواد خامنهای را از زبان رهبر معظم انقلاب بررسی میکند.
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | مطالبه مهم رهبر انقلاب درباره تولید فیلم و بازی مناسب
سخنان جالب آیت الله خامنه ای از علاقه ی نوه هایشان به فوتبالیست ها در جمع اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی
#خط_رهبری
@rahbari_plus
🔰 #بازخوانی | قضیهای که رهبر انقلاب نسبت به آن مراقبت ویژهای داشتند
#خط_رهبری
📝نحوهی مواجهه و برخورد نظام اسلامی با تصرف افغانستان توسط طالبان در اواخر دههی هفتاد شمسی و مشخصا سیاست کلان نظام در ورود یا عدم ورود #نظامی به این کشور خصوصا پس از قضیهی کشتار دیپلماتهای ایرانی یکی از موضوعات تاریخیِ مهم عصر جمهوری اسلامی است. موضوعی که از جهت روایت تاریخی محل گفتگو و مناقشات زیادی بوده و است.
در این زمینه بازخوانی یک موضعگیری رهبر انقلاب خواندنی است.
حضرت آیتالله خامنهای در اوج قضایای #افغانستان در آن دوره یک موضع تاریخی مهم دارند. ایشان در یک جلسهی پرسش و پاسخ دانشگاهی در سال ۷۷ و پس از آنکه یکی از دانشآموختگان دانشگاه تربیت مدرس با طرح سوالی خواستار اتّخاذ تدابیری از سوی رهبری نظام برای وارد نشدن کشور به گرداب افغانستان شده بود اینچنین موضع گرفتند:
«اگر مرادتان گرداب جنگ افغانستان است، انشاءالله چنین چیزی پیش نخواهد آمد و من در این قضیه بخصوص، مراقبت ویژهای داشتهام و انشاءالله خواهم داشت.» ۱۳۷۷/۰۶/۱۲
اخیرا کمال خرازی وزیر خارجه دولت اصلاحات طی اظهارنظری موضع ابلاغی حضرت آیتالله خامنهای به دبیرخانهی شورای عالی امنیت ملی در زمینهی ورود نظامی به افغانستان را اینگونه مطرح کرده بود که ایشان با ارسال پیام توسط آقای حجازی تأکید کردند: «من به هیچ وجه به این تصمیم نرسیدهام که کشور را وارد #جنگ کنم.»
@rahbari_plus
📹 #عکس | تصویری از آیتالله وحید خراسانی در کنار رهبر انقلاب در مراسم غبارروبی مضجع مطهر حضرت امام رضا (علیهالسلام) در سال ۹۷
#خط_رهبری
@rahbari_plus
#بازخوانی | زندگی حضرت فاطمه(س)، دریای پهناور مبارزه، جهاد و صبر انقلابی
#خط_رهبری
"زندگی فاطمهی زهرا اگرچه کوتاه بود، امّا از جهت جهاد و مبارزه و تلاش و کار و صبر انقلابی و درس و فراگیری و آموزش به این و آن و سخنرانی و دفاع از نبوّت و دفاع از امامت و دفاع از نظام اسلامی، یک دریای پهناوری از تلاش و مبارزه و کار است." ۱۳۶۸/۱۰/۲۶
#جهاد_فاطمی
@rahbari_plus
🔰 #بازخوانی | آقامهدی باکری به روایت آیت الله خامنهای: معجزه انقلاب
#خط_رهبری
⏪ «مرحوم شهید آقامهدی باکری را من از قبل از انقلاب میشناختم، ایشان دانشجوی دانشگاه تبریز بود، با یکی از دوستان ما که ایشان هم دانشجوی دانشگاه تبریز بود آمدند مشهد؛ اتّفاقاً تابستان بود و من در یکی از همین ییلاقات اطراف مشهد بودم؛ آمدند آنجا و دیدم این جوان را. اهل کار بودند، اهل #مبارزه بودند، فهیم بودند؛ مسائل کشور را، موقعیّت کشور را میفهمیدند. لذا بهمجرّداینکه انقلاب شد و حوادث بعد از انقلاب پدید آمد، اینها صحنه را حفظ کردند؛ یعنی حضور کامل در صحنه پیدا کردند.» ۱۳۹۶/۰۷/۳۰
⏪ «من پیش از انقلاب، شهید آقامهدی باکری را در مشهد ملاقات کردم؛ پُرشور، علاقهمند، فهمیده، قادر بر تحلیل قضایا. خب این میشود که بعد در جنگ، در میدان #دفاع_مقدس، آنجور میدرخشد و دلها را به خودش جذب میکند.» ۱۴۰۲/۰۹/۱۵
⏪ «شهید باکری در آغاز جنگ یک جوان #دانشجو است که تازه فارغالتحصیل شده؛ حالا چند ماه یا یک مدتی هم در پادگانها گذرانده، بعد هم به دستور #امام که [گفتند] از پادگانها بیایید بیرون، آمده بیرون؛ مثلا مهر ماه سال ۵۹ شهید باکری یک چنین حالتی دارد. بعد شما نگاه کنید در عملیات بیتالمقدس، در عملیات خیبر، قبل آن در عملیات فتحالمبین، این جوان یک فرماندهی زبدهی نظامی است که میتواند یک لشکر را، در بعضی جاها یک قرارگاه را حرکت بدهد و هدایت کند و کار کند. این عجیب نیست؟ این معجزه نیست؟ اینها #معجزه_انقلاب است.» ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
@rahbari_plus
🔶 #بازخوانی | جهاد عظیم و نمونه حضرت زهرا(س) در دفاع از امامت و ولایت
#خط_رهبری
«جهاد آن بزرگوار [حضرت زهرا (سلام الله علیها)] در میدانهای مختلف، یک #جهاد نمونه است. در دفاع از اسلام؛ در دفاع از امامت و #ولایت... در نگهدارىِ بزرگترین سردار اسلام، یعنی امیرالمؤمنین که شوهر او بود. ۱۳۷۱/۰۹/۲۵ اگر موقعیّت مدینهی بعد از رحلت پیغمبر و وضعی که پیش آمد، برای ما روشن بشود و درست تصوّر کنیم مسئله را، آنوقت میفهمیم فاطمهی زهرا چه حرکت عظیمی را انجام داده است. شرایط بسیار دشوار و غیر قابل توضیح حتّی برای افکار خواص، پیش میآید. از همهی اصحاب پیغمبر، [فقط] ده نفر، دوازده نفر در مسجد حاضر شدند بلند شوند از امیرالمؤمنین و از حقّ آن بزرگوار دفاع کنند.... مطلب به آن وضوحی که حتّی #خواص بتوانند آن را درست بفهمند، واضح نبود... شرایط اینجوری است؛ آنوقت در این شرایط، دختر پیغمبر میآید در مسجد و آن خطبهی غرّاء را، آن بیان عجیب را، ارائه میکند و اداء میکند و حقایقی را بیان میکند... اینها ابعاد معنوی نیست، اینها همین ابعاد قابل فهم ما است. با همین نگاه معمولی عقلایی میشود اینها را فهمید، امّا اینقدر باعظمت است که قابل اندازهگیری نیست؛ یعنی قابل مقایسهی با هیچ #فداکاری دیگری نیست.» ۱۳۹۵/۱۲/۲۹
#جهاد_فاطمی
@rahbari_plus