✅ #توصیه_های_16_گانه
این توصیه ها توسط مقام معظم رهبری در یک سخنرانی به طلاب ایراد شده است.
1- #نقش_حوزههای_علمیه است.
دربارهی این نقش باید خیلی مطالعه و تدبر بشود...این حوزهها در طول زمان توانستهاند اولاً دین را حفظ و تبیین کنند...ثانیاً توانستهاند روحیهی دینی مردم را تقویت کنند.
2- ما باید بدانیم که برای حوزههای علمیه، به #برنامه_ریزی احتیاج داریم.
3- در حوزهها، اساس، #فقاهت است. فقه باید پیشرفت بکند...این پیشرفت، هم از لحاظ عمق است، و هم از لحاظ سعه و فراگیری مسائل زندگی.
4- در عین حالی که فقاهت اساس امر است، نباید از #دیگر_علوم_اسلامی(قرآن- فلسفه- کلام-تاریخ) در حوزهها غفلت بشود.
5- بایستی با #تحولات_جهانی آشنا بود، تا برخورد انفعالی پیش نیاید؛ بلکه برخورد فعال پیش بیاید.
6- حوزه باید با سبکهای نوین تحقیق آشنا بشود.(تحقیق عمقی و تحقیق عرضی...#تحقیق_دسته_جمعی، خاطرجمعتر از تحقیق فردی است)
7- حوزه باید به سمت #تخصصی_شدن پیش برود.
8- در حوزه باید به #تبلیغ به صورت جدی توجه بشود.
باید بنشینند حساب کنند که تبلیغ در کجا، به وسیلهی چه کسی، به وسیلهی کدام ابزار تبلیغ، محتوای آن تبلیغ چه باشد، هدف آن تبلیغ چه باشد.
9- فکر #وحدت_دین_و_سیاست را، هم در تفقه و هم در عمل دنبال بکنید.
اینکه دین در خدمت ادارهی زندگی مردم باشد و سیاست از دین تغذیه بکند، هنوز در بعضی از اذهان درست جا نیفتاده است. ما بایستی این فکر را در حوزه ریشهدار کنیم.
10- در حوزه نسبت به #ارزشهای_اسلامی، حداکثر عنایت و احترام بشود.
حوزه باید به مجاهدتها و گذشتهایی که طلبهها کردند، به حضورشان در جبههها، به حضورشان در ارگانها اهمیت بدهد، آنها را ارج بگذارد.
11- برای طلابی که #درآمدی جز شهریهها ندارند، از روشهای جدید استفاده شود.
باید کارهایی انجام بگیرد؛ مثل خانهی سازمانی، مثل بن مخصوص، مثل بیمه و از این قبیل. برای طلاب در حوزهها باید این کارها انجام بگیرد، تا قدری فکرشان آرام باشد.
12- در حوزه باید از درگیرشدن با مسائل #جناحی بشدت پرهیز شود.
13- هر طلبهیی برای آیندهی زندگی علمی و فکری خودش #برنامه_ریزی کند.
14- مسألهی #تهذیب اخلاق، مسألهی سادهزیستی، مسألهی اعراض از زخارف دنیا را بایستی در حوزههای علمیه جدی گرفت.(مهم ترین مسأله است)
15- ممتحنان باید با روش خود، طلاب را از #غور_بیحاصل در بعضی از کارهای کوچک و ریز و عبارتها و ریزهکاریها و پرداختن به حواشی و امثال اینها برحذر بدارند و بیرون بکشند.
16- این #کتابهای_درسی ما ابدی نیست که باید تا آخر گفت: «ثلاثة لیس لها نهایة؛ رسائلٌ، مکاسبٌ، کفایة». نه.
✳️خواستیم این مسائل در #فضای_فکری_طلبگی ما وجود داشته باشد.
( ۱۳۷۰/۰۶/۳۱ بیانات در آغاز درس خارج فقه)
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame
arabi khandan namaz.rafiei.mp3
2.19M
🎙 چرا نماز را به #عربی بخوانیم؟
استاد رفیعی
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame
مفسد مالی.png
416.8K
✅مجازات #مفسد_مالی از زبان امیرالمؤمنین(ع)
منبع؛ http://samtekhoda.tv3.ir/images/stories/nashrie/97/mordad.pdf
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame
✅ #سیر_تاریخی_ولایت_فقیه
استاد رفیعی
1- مرحلۀ اول #طرح_نظریه_ولایت_فقیه در آثار به صورت پراکنده، چه آثار روایی و چه آثار فقهی که از قرن چهارم تا دهم بود. از مرحوم کلینی تا قرن دهم.
2- مرحله دوم که قرن یازدهم به بعد هست دوران صفویه است. دوران #پویایی_نظریه_ولایت_فقیه و به صحنه عملی آمدن است.(در جهاد اینطور، در نماز جمعه اینطور، عزل و نصب امام جمعه داشتند، قاضی داشتند، در تمام این امور مرحوم محقق و دیگران بودند که زمام امور دستشان بود. )
3- مرحله سوم مرحله #مدون_شدن دیدگاه و نظریه ولایت فقیه است، که مرحوم محقق نراقی در کتاب «عواید الایام» با طرح دوازده روایت که بعضیهایش را ما خواندیم، مثل روایت «الفقها حصون الاسلام» (کافی/ج1/ص38) ایشان نخستین فقیهی است که به صورت منظم و منسجم در یک باب و فصل مطرح کردند.(شئون و مقامات فقیه...یکی «#افتاء» فتوا بدهد...دوم #قضاوت است...سوم ایشان گفتند: #سرپرستی ...ایتام، افراد سفیه، مجانین...چهارم گفت: #ولایت بر حقوق، قصاص، حد، تعزیر، حقوق اجتماعی...پنجمین مورد هم #تصرفات_مالی است. خمس، زکات، مصرفش آن، کفاره. )
4- مرحله چهارم بحث #حکومتی_شدن آن از اینجا مطرح شد.(مرحله چهارم مرحله مرحوم میرزا نائینی است. دوره مشروطه است. اینها دیگر ورود پیدا کردند و لذا رسماً مرحوم محقق نائینی کتاب حکومت اسلامی نوشته است. اسم کتابش «تنبیه الامه و تنزیه الملة» است...بعد از ایشان آخوند خراسانی آمدند، اصلاً بحث ولایت فقیه را در دایره حکومت بردند...آخوند خراسانی لباس رزم پوشید. میرزای شیرازی فتوای تحریم تنباکو داد.)
5-مرحله پنجم #درخشش نظریه حکومت اسلامی ولایت فقیه است که امام، رهبر کبیر انقلاب این نظریه را ابداع نکردند. این نظریه مطرح بود. #پرورش دادند.
برنامۀ سمت خدا 95/4/2
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame
✅مصاحبه با استاد پناهیان در مورد تبلیغ دین؛
#سؤال؛ تبلیغ خوب و اثرگذار چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟
1- یکی جنبهی #اطلاع_رسانی است؛ یعنی بتواند نکات مهمی که مخاطب نیازمند دانستن آن است را برایش بازگو کند.
2- تبلیغ باید #آموزش_دهندهباشد.
3- نگرش و #بصیرت_خوبی به مخاطب بدهد. این به معنای تعلیم و آموزش صرف نیست بلکه قدرت فهم و درک مخاطب را نسبت به حقایق عالم هستی بالا میبرد.
4- بتواند #ذهنیت_شفاف، مناسب و مطلوبی در مخاطب ایجاد کند. تصویری که به مخاطب میدهد، تصویری باشد زیبا و #مطابق_کششهای_فطری_فرد.
گاهی از من میپرسیدند که شما چرا میگویید "#مهدی_فاطمه "؟ گفتم به دلیل اینکه محبوبیت و لطافت خاصی در وجود فاطمه زهرا(س) هست. وقتی مردم نام امام زمان(عج) را میشوند، منتظرند که حضرت بیاید و گردن آدم بدها را بزند. انگار ذهنیت شمشیری دارند. من اسم امام زمان(عج) را کنار حضرت زهرا(س) میآورم تا بدون اینکه دربارهی مهربانی حضرت توضیح بدهم، این ذهنیتِ درست شکل بگیرد.
5- بتواند در گرایشهای مخاطب، اثر بگذارد و بتواند او را علاقهمند کند.
#سؤال؛ اگر بخواهیم در زمینهی تبلیغی صحبت کنیم که در خدمت انقلاب و جمهوری اسلامی باشد، چه شاخصها و مؤلفههایی را باید توجه کند؟
آن تبلیغ دینی که در خدمت انقلاب اسلامی نباشد، #تبلیغ دین نیست بلکه #تحریف شده است...دینی که انقلابی نیست، دینی است که زیاد و کم دارد. در زمان جنگ حدیثی را در جایی خواندم که متنش این بود: «إنّ الجهاد بابٌ من أبوابِ الجنّه، فتحه الله لخاصة أولیائه». حدیث را برای تشویق جوانان آن مجلس برای اعزام به جبهه خواندم اما بعد از من شخص دیگری بلند شد و گفت که امام صادق(ع) میفرمایند که مؤمن در بستر هم بمیرد شهید محسوب میشود. بنابراین بچهها بنشینید و درستان را بخوانید. آن شخص دقیقاً تبلیغ بیدینی میکرد. این نیست که اینها مردم را به توحید غیرانقلابی دعوت میکنند و ما به توحید انقلابی. وقتی انقلابی نباشد، دعوت به شرک است.
اصلیترین مشکل تبلیغ در جامعهی ما #عدم_مدیریت_صحیح_و_محتواست...یعنی نمیدانند الان چه چیزی را بگویند...یا اینکه مطلبشان ترکیب دقیق و ترتیب درستی ندارد که اول این را بگو، بعد آن را و بعد فلان. این مدیریت وجود ندارد.
#سؤال؛ با توجه به این شرایط و نقصهایی که اشاره کردید، برای بهبود اوضاع چه راهی میتوان در پیش گرفت؟
معتقدم که سرآغاز بهبود بحث تبلیغ، باید #تحول_در_حوزه باشد. تحولی که در حوزه باید ایجاد شود چیست؟ دو نوع علم در حوزه زیاد تولید میشود؛ یکی علم برای عمل که فقه است و دیگری علم برای علم مثل فلسفه و کلام و... اما #علم_سومی باید در حوزه تولید شود که برای ایجاد انگیزه یا تقویت ایمان یا هدایت گرایشهاست. این علم باید مبنای انسانشناسانه داشته باشد؛ باید بتواند در اثر انسانشناسی، روانشناسی دینی و یا روانشناسی اجتماعی دینی، قدرت گزینش و ترکیب معارفی را که میخواهیم به جامعه منتقل کنیم را بالا ببرد... باید بتواند #فطرت_انسانها را تفسیر کند و #مشخصات آن را بگوید.
منبع؛ http://bayanmanavi.ir/post/285
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 رهبر انقلاب در حکم انتصاب حجتالاسلام محمد قمی به ریاست سازمان تبلیغات اسلامی تأکید کردند:
🔰 لزوم تبیین نوآورانه معارف اسلامی و مقابله با تهاجمات فکری وتبلیغی
🔻 حضرت آیت الله خامنهای در حکمی حجتالاسلام آقای شیخ محمد قمی را به ریاست سازمان تبلیغات اسلامی منصوب کردند.
📝 متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسمه تعالی
جناب حجتالاسلام آقای شیخ محمد قمی دامت توفیقاته
اکنون که سازمان تبلیغات اسلامی پس از یک دورهی طولانی به مدیریت جناب حجتالاسلام آقای سیدمهدی خاموشی به رشد و توسعهی کمّی و کیفی قابل توجه نائل گشته است، با تشکر از زحمات و تلاشها و خدمات متراکم ایشان، جنابعالی را که بحمدالله از دانش و ابتکار و انگیزه و نشاط جوانی برخوردارید به ریاست این سازمان منصوب میکنم.
سازمان تبلیغات اسلامی یکی از مهمترین رویشهای انقلاب اسلامی است که با تصمیمی روشنبینانه و ژرفنگرانه با هدف تبلیغ و عرضهی اندیشهی تابناک اسلام ناب محمدی (صلواتالله علیه و آله) به جامعهی انقلابی بویژه جوانان جویای حقیقت و معرفت، شکل گرفت. این سازمان بحمدالله طی حدود ۴ دهه اخیر منشاء خدمات و برکاتی بوده است و امروز ضرورت وجودی آن نه تنها کاهش نیافته بلکه ضریبی فزاینده یافته است.
تبیین و عرضهی فکر و فرهنگ و معارف اسلامی با توجه به نیازهای روز و با نوآوری در ادبیات و روشها بگونهای که بر جان و دل مخاطبان بنشیند و وجود آنان را از کوثر حقیقت دین سیراب نماید، رسالت بسیار مهم این سازمان است.
رسالت دیگر این سازمان رصد و مقابلهی هوشمندانه با تهاجمات فکری و فرهنگی و تبلیغی و رسانهای دشمنان دین و انقلاب و کشور است. دشمنانی که نه امروز بلکه از چند دههی پیش، هویت و شخصیت و باور و رفتار و سبک زندگی اسلامی- ایرانی مردم خصوصاً جوانان را هدف قرار داده و با شیوهها و ابزارهای متکی به فناوریهای ارتباطی و رسانهای اعم از هنر و سینما و فضای مجازی و غیره، درصدد تهی کردن انقلاب از عقبهی دینی و ایمانی و مردمی آن میباشند.
در این مسیر نورانی و بالنده، توفیق شما را از درگاه حضرت احدیت (جل و علا) خواستارم و شما را به تقوای الهی و سعهی صدر، استفاده از ظرفیتهای موجود و جذب همکاران فهیم و پر انگیزه و بهرهگیری از اندیشهها و روشها و ابزارهای کارآمد و مؤثر توصیه مینمایم.
لازم است مسئولان کشور و نهادهای مختلف این سازمان را در انجام هر چه بهتر مسئولیتهای مهم خود یاری کنند.
سیّدعلی خامنهای
۲۸ مرداد ۱۳۹۷
💻 @Khamenei_ir
برخورد جناحی با فساد.mp3
403.2K
✅ #برخورد_جناحی_با_فساد
سخنرانی استاد حسن رحیمپور ازغدی در جمع هزاران تن از روحانیون حوزهٔ علمیه
مدرسهٔ فیضیه قم
۲۵مرداد۱۳۹۷
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame
قضیۀ زندان رفتن رحیم پورازغدی از زبان خودش.mp3
1.05M
✅ #قضیه_زندان_رفتن_رحیم_پورازغدی_از_زبان_خودش
سخنرانی استاد حسن رحیمپور ازغدی در جمع هزاران تن از روحانیون حوزهٔ علمیه
مدرسهٔ فیضیه قم
۲۵مرداد۱۳۹۷
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame
هدایت شده از در محضر علامه مصباح یزدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 🔆علامه #مصباح یزدی: دشمن از «فقه نجاسات و مطهرات» هراس ندارد؛آنان از «ولایت،امر به معروف و نهی از منکر و استکبارستیزی» هراس دارند،آنان از برائت از شیطان بزرگ می ترسند
🌀 @mesbahbasir_com
✅ #اشکالات_حوزه
در محضر علامه مصباح یزدی
◀️بسياري از دروس فعلي حوزه، پاسخگوی نیازهای امروز جامعه #نیست، آیا با رواج این همه شبهات علیه دین، وظیفه ما فقط پرداختن به بحث طهارت و نجاست است؟ باید کسانی که درد دین دارند و متوجه چنین خطري هستند، براي مقابله با اين هجمه طرحی را ارائه کنند، يا حداقل به دیگران هشدار بدهند و غافلان را متوجه خطر کنند.
شنبه 09 /10 /1396
http://www.mesbahyazdi.ir/node/6722
◀️در اين زمان ديگر #نمىشود فقط با بحث طهارت و نجاست و «اصل برائت» و «استصحاب قهقرا» و نظاير آنها دين مردم را حفظ كرد، و لازم است اقدامات ديگرى نيز صورت گيرد و دروس و مباحث جديدى نيز آموزش داده شود.
کتاب پیام مولا از بستر شهادت؛جلسۀ نهم(جهاد در سه عرصه)
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame
هدایت شده از حرز امام جواد علیه السلام ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نخستین واکنش استاد رحیمپور به انتقاداتِ صورت گرفته به سخنرانیاش در تجمع طلاب قم
🔹همه حرفهایی که در مورد #سکولاریسم_در_حوزه زدم، حرفهای امام و رهبری بود!
✅ کانال نشر مردمی آثار استاد رحیم پور ازغدی👇
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
هدایت شده از علیرضا پناهیان
⭕️چرا رهبر که همۀ مشکلات را میداند، خودش آنها را حل نمیکند؟
⭕️«مدیریت با مُدل تقوا» مردم را قدرتمند میکند تا خودشان مشکلات را حل کنند
📌رسالت انبیاء این نیست که خودشان عدالت را برقرار کنند، بلکه «انبیاء» مردم را رشد میدهند تا خودِ مردم بتوانند قسط و عدل را برپا کنند. قرآن میفرماید: «...لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ» مجریِ قسط، خود مردماند، منتها انبیاء بسترسازی میکنند؛ این یعنی نوعی «مدیریت ولایی» در ارتباط با جمع.
🔻چرا پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) همۀ مشکلات جامعۀ خودشان را حل نکردند؟ الان رهبر انقلاب که همۀ مشکلات را میدانند چرا مشکلات را خودشان حل نمیکنند؟
📌سیستم مدیریت ولایی اساساً اینگونه است که سعی میکند مردم را «قدرتمند» کند تا مردم خودشان در یک «حرکت جمعی» بتوانند روی پای خود بایستند، یعنی میدان میدهد که خودِ مردم رشد کنند و قدرت پیدا کنند تا بتوانند مشکلات را حل کنند. این روش، تنها روش پایدار برای برقراری عدل در یک جامعه است.
🔻«انتخابات» کمترین نوع مشارکت مردم در ادارۀ جامعه است، «مردمسالاریِ دینی» فقط پای صندوق رأی نیست، وقتی مردم اقتصاد خودشان را، خودشان اداره کنند این میشود «مردمسالاریِ دینی در بخش اقتصاد»
📌تمرکز قدرت و ثروت، فسادزا است و این فساد، با قانون و نظارت هم قابلکنترل نیست. «ادارۀ جامه با مُدل تقوا» یعنی نگذارید تمرکز قدرت و ثروت، در جامعه فساد پدید بیاورد. برای تمرکززداییِ قدرت و ثروت، دولت باید کوچک شود و قدرت مردم افزایش یابد وگرنه فساد ریشهکن نمیشود.
🚩 هیئت نور ۹۶.۰۷.۰۹
📢صوت: @Panahian_mp3
👈متن کامل: @Panahian_text
@Panahian_ir
مؤمن کیست... شوخ طبعی و....mp3
944.8K
✅ #دنیای_سیال
این جهان کوه است و فعل ما ندا
سوی ما آید نداها را صدا
#شوخ_طبعی،ویژگی #امیرالمؤمنینه...
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame
هدایت شده از حرز امام جواد علیه السلام ❤️
بازخوانی گلهمندی رهبر انقلاب در مورد توقف سخنرانیهای استاد رحیمپور پیش از خطبههای نماز جمعه.
✅ کانال نشر مردمی آثار استاد رحیم پور ازغدی👇
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
هدایت شده از مدافعین حریم ولایت
✅ #ضرورت_تشکیل_حکومت
در کلام آیت الله #صافی_گلپایگانی👆👆
📝کانال مدافعین حریم ولایت👇
eitaa.com/rahbarjame
📚 سروش👇👇
sapp.ir/rahbarjame
✅ #غدیر در کلام آیت الله مصباح یزدی
توجه به مسأله #غدير و خلافت اميرالمؤمنين عليهالسلام براى اين است كه هوشيار شويم و ببينيم گذشتگان چرا و چگونه #فريب خوردند، تا از آن پند بگيريم و بکوشيم ما ديگر آن #فريب را نخوريم... اين وقايع براى ما #آموزنده است. فكر نكنيم هر كسى محاسنش سفيد بود يا در اسلام سابقه بيشترى داشت حتماً بهتر از ديگران مىفهمد. نبايد تصور كنيم كه هر چه #منافع_شخصى ما، و يا #گروه و #حزب و #صنف_ما را تأمين مىكند حتماً به #نفع_اسلام است. بايد با #ديد_وسيع نگاه كنيم. مبادا همانگونه كه در صدر اسلام اين چنين شد، ما نيز با سرنوشت ميليونها انسان كه بعد از ما خواهند آمد، بازى كنيم. كارهاى ما علاوه بر اين كه بر سرنوشت نسل حاضر اثر مىگذارد، در زندگى و سرنوشت نسل آينده نيز تأثيرگذار خواهد بود...
(کتاب «درپرتو ولايت»، ص232)
#عيد_غدير حرکتي نمادين براي يادآوري #رکن_رهبري در جامعه اسلامي است.
تاریخ : شنبه 08 /11 /1390
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame
💠علل همراهی نکردن مردم با علیعلیهالسلام💠
✅در محضر #علامه مصباح یزدی
۱-#کینه_های_شخصی؛
...در دعاى ندبه در اين باره مىخوانيم:...أَحْقاداً بَدْرِيَّةً وَ خَيْبَرِيَّةً وَ حُنَيْنِيَّةً وَ غَيْرَهُنَّ فَأَضَبَّتْ عَلى عَداوَتِهِ وَ أَكَبَّتْ عَلى مُنابَذَتِه. آنان گرچه مسلمان شده بودند و در ظاهر على(عليه السلام) را هم دوست داشتند، اما در زواياى #پنهان دل خود، حتى گاهى به صورت ناخودآگاه، نسبت به آن حضرت(عليه السلام) كينه داشتند و با خود مىگفتند، همين شخص بود كه پدر، جدّ، عمو و دايى و بستگان ما را كشت...
۲- #عدالت_على(عليه السلام)؛
سختگیریهای علیعلیهالسلام به خصوص در #بيت_المال، باعث مىشد كه دوستان آن حضرت هم ايشان را تحمل نكنند.
اين عاملى است كه ما نيز بايد در مورد آن بينديشيم. آيا اگر ما در زمان حضرت على(عليه السلام) بوديم و سخت گيرىهاى آن حضرت(عليه السلام) را مىديديم، تحمل مىكرديم؟...
۳- #فقر_فرهنگى؛
پيامبر(صلى الله عليه وآله) نمىتوانست در اين مدت محدود آنها را به صورت عميق و گسترده با معارف اسلام آشنا سازد. از اين رو جامعه زمان پيامبر(صلى الله عليه وآله) مبتلا به عقب ماندگىِ فرهنگى شديدى بود، در حدى كه ما نمىتوانيم آن را به درستى درك كنيم. آنان مردمى بودند كه از خرما بتهايى را درست مىكردند و آنها را به عنوان خدايان خود مىپرستيدند و هر زمان كه گرسنه مىشدند همان خداها را مىخوردند! سطح فرهنگى مردم آن زمان در اين حد بود. حال تصور كنيد كه پيغمبر(صلى الله عليه وآله) چه اندازه بايد خون دل بخورد تا آنها را با توحيد آشنا كند... بعد از وفات پيغمبر(صلى الله عليه وآله) #اطاعت شخص ديگرى كه پيغمبر نيست، مانند اطاعت پيغمبر(صلى الله عليه وآله) واجب باشد. آنان در نهايت اگر از ايمان قوى برخوردار بودند و با خودشان كنار مىآمدند، فقط مىتوانستند:النَّبِيُّ أَوْلى بِالْمُؤْمِنِينَ مِنْ أَنْفُسِهِمْ(احزاب/۶) و اطاعت از شخص پيامبر(صلى الله عليه وآله) را بپذيرند، اما وجوب اطاعت كسى غير از پيامبر(صلى الله عليه وآله) ، به سادگى برايشان قابل هضم نبود.
📚کتاب «در پرتو ولایت»
📝کانال مدافعینحریمولایت👇
@rahbarjame
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌟چرا عید غدیر از همهی اعیاد بالاتر است؟
🔻رهبرانقلاب: اینکه در بعضی از تعبیرات گفته شده است که عید غدیر عیداللهالاکبر و از همهی اعیاد بالاتر است، علّت این و وجه این چیست؟ خب، در قرآن کریم آیاتی هست که به غیر از مسئلهی غدیر به مسئلهی دیگری قابل تطبیق نیست.
🔹همین آیهی معروف «الیَومَ یَئِسَ الَّذینَ کَفَروا مِن دینِکُم فَلا تَخشَوهُم وَ اخشَونِ اَلیَومَ اَکمَلتُ لَکُم دینَکُم وَ اَتمَمتُ عَلیکُم نِعمَتی وَ رَضیتُ لَکُمُ الاِسلامَ دیناً» که در اوایل سورهی مائده است، با غیر مسئلهای در وزن و اهمّیّت و اندازهی مسئلهی غدیر، قابل تطبیق نیست.
🔹امروز روزی است که دشمنان -کفّار- از دین شما مأیوس شدند. چه چیزی مگر بر دین اضافه شد که دشمن را مأیوس کرد؟ ...این تعبیر دربارهی نماز، زکات و جهاد نیامده است.
🔺پس این یک قضیّهی دیگری غیر از احکام فرعی است. آن قضیّه چیست؟ قضیّهی رهبری جامعهی اسلامی؛ قضیّهی نظام حکومت و امامت در جامعهی اسلامی. ۹۵/۰۶/۳۰
🌹تا روز عيد غدير؛ انتشار مجموعه #روایت_غدیر
💻 @Khamenei_ir
✅غدیر در کلام آیت الله جوادی آملی
امام هادی (ع) فرمود: «خَيْرٌ مِنَ الْخَيْرِ فَاعِلُهُ، وَ أَجْمَلُ مِنَ الْجَمِيلِ قَائِلُهُ، وَ أَرْجَحُ مِنَ الْعِلْمِ حَامِلُه»؛[نزهة الناظر و تنبيه الخاطر، ص142]
[یعنی]عادل بالاتر از عدالت است،چرا؟ چون عدالت, وصف اوست, كار اوست, اثر اوست...فرمود بالاتر از علم, عالِم است؛ زيرا اين علم, وصف اوست متّكي به گوهر ذات اوست.
حالا برسيم به مقام #ولايت, #ولايت بالاتر است يا #علي_بن_ابيطالب؟ #علي_بن_ابيطالب, نبوّت بالاتر است يا پيغمبر؟ پيغمبر, چون اين نبوّت, وصف اوست, سِمت اوست, كمال اوست,
جلسه درس اخلاق (1395/06/25)
📝کانال مدافعینحریمولایت👇
@rahbarjame
✅ #صدای_درب_بهشت
روایتی از پیامبراکرم (ص) است که می فرماید: وقتی که یک فرد #بهشتی می خواهد وارد شود، در #بهشت را که می کوبد. این کوبه از یک یاقوت سرخ است که بر روی یک صفحه ی طلایی کوبیده می شود. وقتی که کوبه روی صفحه خورده می شود، طنین آن #یا_علی است.
(برنامۀ سمت خدا؛حجت الإسلام عالی 90/8/17)
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame
پناهیان- شناخت بیشتری از علی (ع.mp3
1.43M
✅این وجه #امیرالمؤمنین را هم بشناس...
استاد پناهیان
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame
نمونه هایی از قاطعیت علی علیه السلام.mp3
1.26M
✅نمونه هایی از #قاطعیت_علی(ع)
استاد رائفی پور
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame
✅لزوم توجه بیشتر رسانهها و مجامع علمی به بزرگداشت #روز_مباهله
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه درس تفسیر امروز خود در مسجد اعظم با اشاره به فرا رسیدن ایام #مباهله اظهار داشتند:
از غريب ترين ايام زندگي ما ايام #مباهله است. خيلي از ما عالمانه حرف ميزنيم و عوامانه فكر ميكنيم در نتیجه آن اركان ولايت را تقريباً از دست ميدهيم در حالی که آن اجزاي غير ركني را خيلي محترم ميشمريم مانند اول ذيحجه که سالروز ازدواج وجود مبارك حضرت امير با فاطمه زهرا(سلام الله عليهما) است اينها جزء واجبات غير ركني است.
ایشان ادامه دادند: در نماز يك واجب ركني داريم يك واجب غير ركني، در خصوص امامت و ولایت نیز همين طور است؛ #غدير جزء واجبات ركني امامت است، #مباهله جزء واجبات ركني ولایت است ، با سالروز ازدواج فرق ميكند. در حالی که نه رسانهها از او نام ميبرند و نه حوزهها خبري هست! آن وقت آن مسائل واجبات غير ركني را خيلي دامن ميزنيم، آنها هم واجب هست اما مثل اجزاي نماز است لکن حمد و سوره كجا، ركوع و سجود كجا؟! حمد و سوره واجب غير ركني است اما ركوع و سجود واجب ركني است.
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با اشاره به روایتی از امام رضا علیه السلام در خصوص مباهله اذعان داشتند:
وقتي مأمون(عليه من الرحمن ما يستحق) به وجود مبارك امام رضا(سلام الله عليه) عرض ميكند به چه دليل علي بن ابيطالب(سلام الله عليه) افضل است؟ ایشان ديگر نفرمود غدير، فرمود با ايه ﴿ #انفسنا﴾ ، خدا وقتي وجود مبارك حضرت امير را جان پيغمبر ميداند از اين بالاتر فضيلت فرض ميشود؟! «من كنت مولاه فهذا علي مولاه» كه گفته ی خود پيغمبر است هر چند آن هم از طرف خداست، کجا؛ و اینکه ذات اقدس اله خود فرموده علي جان پيغمبر است، کجا؟! و وجود مبارك امام رضا علیه السلام به اين استدلال كرد .
معظم له با اختصاص جلسه تفسیری روز دوشنبه مصادف با 24 ذی الحجه به مباحث آیه مباهله، خاطرنشان کردند:
فردا كه سالروز #مباهله است انشاءالله آيات مباهله مقداری خوانده ميشود ولو بحث را تعطيل كنيم در خصوص مباهله بحث ميكنيم.
(تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۷/۴ )
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame
متن سخنرانی رحیم پور در فیضیه.pdf
516.4K
✅متن سخنرانی استاد پور ازغدی در #فیضیه
خواهشاً مطالعه کنید و #تجربه کنید که چگونه خودی ها را به جان هم می اندازند.
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame