هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📎🔹️البناء:
عربستان مایل به مذاکره با ایران بود اما آمریکا اجازه نداد
🔸یک روزنامه لبنانی فاش کرد که عربستان سعودی پس از ماجرای تأسیسات نفتی آرامکو برای مذاکره با ایران ابراز تمایل کرد اما در نهایت این آمریکاییها بودند که مانع از تحقق خواسته ریاض شدند.
▫روزنامه لبنانی «البناء» به نقل از منابع فرانسوی از تمایل ریاض برای مذاکره با ایران پس از ماجرای تأسیسات نفتی آرامکو پرده برداشت.
بر اساس گزارش البناء، منابع فرانسوی به نقل از مقامات سعودی اعلام کردند که پس از حمله یمنیها به تأسیسات آرامکو در سپتامبر سال ۲۰۱۹ عربستان سعودی برای مذاکره با ایران ابراز تمایل کرد، زیرا دیگر نمیخواست حملات به آرامکو تکرار و اقتصاد عربستان با آسیب جدی مواجه شود.
این منابع اعلام کردند: با این حال، ایالات متحده آمریکا مانع از مذاکره ریاض با ایران شد.
طبق اعلام این منابع، آمریکاییها با دادن وعده وعیدهای مختلف به ریاض مانع از مذاکره آن با ایران شدند.منابع فرانسوی به نقل از مقامات سعودی اعلام کردند: آمریکاییها به مقامات ریاض اعلام کردند که پس از آغاز تظاهرات در عراق، لبنان و ایران، نظام ایران در وضعیت سختی قرار دارد و اساساً نیازی به مذاکره با آن وجود ندارد....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/182673
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📎🔹️لاریجانی در تشریح سفر منطقهای خود عنوان کرد
الگوهای سرمایهگذاری تجار و صنعتگران ایرانی در سوریه بررسی شد
🔸رئیس مجلس شورای اسلامی با مثبت ارزیابی کردن سفر دو روزه خود به سوریه و لبنان گفت: در این سفر درباره همکاریهای اقتصادی، بین سوریه، ایران و لبنان مذاکراتی با مقامات دولتی و پارلمانی دو کشور داشتیم.
▫دکتر علی لاریجانی که برای انجام سفری دو روزه عازم سوریه و سپس لبنان شده بود، در بدو ورود به تهران در تشریح دستاوردهای سفر خود گفت: یکی از محورهای گفتوگو در این سفر، همکاریهای پارلمانی بود. در این سفر علاوه بر مذاکره با روسای مجالس سوریه و لبنان، گفت و گوهایی در زمینه همکاریهای اقتصادی بین ایران، سوریه و لبنان با روسای جمهور و نخستوزیران دو کشور داشتیم. دکتر لاریجانی ادامه داد: با توجه به ظرفیتهایی که در ایران وجود دارد و امکان همکاری در حوزههای تجاری، کشاورزی و صنعتی، بحثهایی با مسئولان دو کشور انجام شد که در این زمینه اظهار علاقه برای سرمایهگذاری در سوریه وجود داشت. رئیس قوه مقننه کشورمان با بیان اینکه بخشهای زیادی از سوریه هم اکنون در وضعیت امن قرار دارد، تاکید کرد: امن بودن شرایط باعث شده تا امکان سرمایهگذاری وجود داشته باشد. برای اجرایی شدن سرمایهگذاریها در این سفر روی مدلهایی بحث شد تا تجار و صنعتگران ایرانی با آرامش خاطر سرمایهگذاری کنند که بحثها در این خصوص باید ظرف یک ماه آینده پیگیری و کمیتههایی تشکیل شود....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/182641
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📎🔹️آیتالله جنتی:
شورای نگهبان از پیروزی و شکست هیچ جناحی منتفع یا متضرر نمیشود
🔸دبیر شورای نگهبان گفت: شورای نگهبان به عنوان داور ملی و بیطرف در انتخابات، از پیروزی و شکست هیچ جناحی منتفع یا متضرر نمیشود.
▫آیتالله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در بیانیهای خطاب به ناظران انتخابات یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور اعلام کرد که انتخابات در نظام جمهوری اسلامی ایران یک امر تشریفاتی و نمایشی نیست و اراده این نظام بر حاکمیت مردم شکل گرفته است.
دبیر شورای نگهبان با تصریح بر اینکه «سلامت نظام به سلامت مجلس وابسته است و یک مجلس سالم، قوی، کارآمد و دارای اعضای مؤمن و منطبق با ضوابط، خواهد توانست پشتیبانی قانونی نظام اسلامی را به شکل صحیحی انجام دهد» افزود: اعضای عزیز شبکه بزرگ و سراسری نظارت بر انتخابات لازم است در گام دوم انقلاب، نظارت بر انتخابات، دقیقتر، کارآمدتر و مؤثرتر باشد و تکالیف قانونی شورای نگهبان در انتخابات با حساسیت بیشتری انجام پذیرد که اهم محورهای آن را متذکر میشوم:
اولاً؛ انتخابات در نظام جمهوری اسلامی ایران یک امر تشریفاتی و نمایشی نیست و اراده این نظام بر حاکمیت مردم شکل گرفته است. این مردماند که سرنوشت خویش را تعیین میکنند و جریان امور را به مقصود خویش رهنمون میسازند....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/182649
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
👁🗨 #نگاه
🔹چرایی ابهامزایی رئیسجمهور؟!
دکتر #محمدحسین_محترم
🔸هرچه به روز انتخابات نزدیکتر میشویم تناقضات جریان غربگرای داخلی بیشتر آشکارتر میشود. معاون حقوقی رئیسجمهور از آماده شدن پیشنویس «لایحه همهپرسی نظارت استصوابی» براساس دستور رئیسجمهور خبر داده است! در خصوص این لایحه غیرقانونی و غیرانقلابی و ضد منافع مردم و امنیت ملی سخن بسیار است که نشان از دیدگاه و تفکرات افراطی تهیهکنندگان آن دارد، اما توجه به چند نکته مهم در آستانه انتخابات دوم اسفند برای ابهامزدایی ضروری است:
۱- همانگونه که آمریکا برجام را برای اجرا نشدن امضا کرد، امضای رئیسجمهور هم پای این لایحه برای اجرا نشدن است، چنانکه مدیر مسئول یکی از روزنامههای اصلاحطلب در سرمقاله خود تاکید میکند«اجباری نیست که مسئولی در برابر دوربین دست به اقدامی بزند و سخنانی به زبان براند که خود نیز بر عدم تحقق آن واقف است». این لایحه در حقیقت مثل پوست خربزه لوایح دوقلوی مجلس ششم است که یک حزب معلومالحال زیر پای رئیسجمهور وقت و رئیس دولت اصلاحات انداخت و سرنوشت او را به عنوان یکی از سران فتنه رقم زد. این حزب اکنون با عنوانی جدید در حالی این پوست خربزه را زیر پای آقای روحانی انداخته که خواستار استعفای رئیسجمهور هم شده است. آیا این جای تعجب و سؤال ندارد؟! لذا اولا از هماکنون معلوم است که این لایحه حتی بعد از انتخابات نیز پیگیری نخواهد شد چون در ارائه این لایحه صداقت وجود ندارد و بعد از انتخابات هم دیگر منافعی برای آقای روحانی و جریان حامی او نخواهد داشت، و فقط در جهت بهرهبرداری قبل از انتخابات به منظور ابهامزایی برای دلسرد کردن مردم از حضور در پای صندوقهای رای و انحراف افکار عمومی از مسائل و مشکلات اصلی کشور و تاثیرگذاری بر رای مردم برای ماندن در قدرت است....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/182647
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🗳 #تا_انتخابات
🔹️ما اصلاحطلبان کاسبکاری کردیم!
🔸عبدالله رمضانزاده سخنگوی دولت اصلاحات و از محکومان امنیتی فتنه ۸۸ در مصاحبه انتخاباتی با روزنامه اعتماد گفته است: «مردم از اصلاحطلبان ناراضیاند و معتقدند اصلاحطلبان به وعدههایشان عمل نکردند، حال یا نخواستند یا نتوانستند یا منافعشان ایجاب نکرد. میتوان هر یک از این 3 گزاره را در نظر گرفت. مهم این است که مردم، اصلاحطلبان را حامل پیامی جدید نمیبینند. اصلاحطلبان نبض جامعه را در دست ندارند و همه خواستههایی که مطرح میکنند با جامعه و اقشار مختلف هماهنگی ندارد. خواستههای جامعه بهصورت سینوسی تغییر میکند و هرگز ثابت نیست. یک روز خواستههای فرهنگی مقدم است یک روز خواستههای سیاسی و یک روز خواستههای اقتصادی و... که اصلاحطلبان باید خود را با آن تطبیق بدهند».
▫این روزنامه در ادامه به نقل از او نوشت: «ما اصلاحطلبان هم کاسبکاری کردیم، منفعتجوییهای شخصی و گروهی داشتهایم و جایی که باید از منافع عمومی دفاع میکردیم به صراحت این کار را انجام ندادیم. اینها واقعیتهاست.»
گفتنی است اصلاحطلبان به شدت به رفتار قبیلهای آلوده هستند. این طیف نه برنامهای برای اداره کشور دارد و نه کارنامه قابل قبولی برای ارائه به افکار عمومی، موضوعی که امروز خود به آن معترفند....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/182650
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#مکتب_امام
🔹نماینده ترسو انتخاب نکنید
http://kayhan.ir/fa/news/182648
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان شیراز و زرقان طی ده ها ساعت جلسه، بر مبنای امتیازات و نظر سنجی ها به 5 گزینه برتر رسیده و اعلام عمومی نموده است.
حذف بعضی از آنها در لیست های خودسرانه، مورد تأیید و حمایت شورای ائتلاف نبوده و نیست, یک روز مانده به انتخابات نباید شاهد بد اخلاقی انتخاباتی و سیاسی باشیم، نامزدها بهتر است به اطرافیان خود تذکر داده و بر عملکرد آنها نظارت بیشتری داشته باشند، تا بر تنور تفرقه و اختلاف هیزم نریزند.
نامزدهای منتخب ائتلاف عبارتند از :
1- دکتر علیرضا پاک فطرت
2- دکتر روح اله نجابت
3- مهندس ابراهیم عزیزی
4- دکتر منصوره طاهری
5- دکتر جعفر قادری
sapp.ir/raheamin
هدایت شده از روشنگر مدیا
⚫️ ولایت فقیه در دیدگاه انجمن حجتیه
💢 «انجمن حجتیه را باید در جریانى قرار دارد که هیچ باورى به #ولایت_سیاسى فقیه ندارد و براى فقیه، شأن حکومت و زعامت را قائل نیست اما در همان حال سخت به اجراى احکام اسلامى و فقه موجود اعتقاد دارد. انجمن حجتیه در این میان هیچ نظریه جایگزینى ندارد و تنها بر طبل مشروع نبودن ولایت فقیه مى کوبد!
♦️در جریان فکریِ ولایت فقه که #انجمن_حجتیه نیز آن را به یدک می کشد، تنها وظیفه فقیه " اجرای احکام " است؛ احکامی که موضوع آن فرد بوده و به مسائل مبتلابهِ فرد مى اندیشد. دراین دیدگاه، ولایت فقیه بدین معناست که هرچند این شخص(فقیه) تصمیم گیرنده است، اما باید براساس قوانین فقهى تصمیم بگیرد، سپس مجرى آن احکام باشد. دراین صورت، نه ولایت او بیش از سرپرستىِ احکام فقه است و نه براى عملش آزادى دارد؛ زیرا باید مقید به ضوابط فقه موجود باشد و اساس کار خود را هم بر اجراى احکام فقهى بنانهد. در این صورت ولایت را مى توان "ولایت فقه" نامید و باید گفت در واقع فقه، جریان پیدا کرده است. به باور جریان ولایت فقه، افزایش اعتقاد وایمان جامعه در هر زمانى و در هر حکومتى با توصیه، وعظ و تبلیغ امکان پذیر است و حداکثر با تأسیس مدارس غیرانتفاعى و یا برپایى نمایشگاه و نمایش هاى مذهبى مى توان ایمان و اخلاق دینى جامعه را رشد داد.»(1)
📚1.انجمن حجتیه و ولایت فقه، علی الهی خراسانی، ماهنامه پگاه حوزه شماره 305.
@feraghvaadyan
هدایت شده از روشنگر مدیا
#بسته_خبری_ادیان
💢 دیدار رئیس شورای خلیفهگری #ارامنه تهران با رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در محل این سازمان
🔸غیرقانونی شدن ازدواج به سبک #اسلامی در انگلیس
🔹برگزاری جشن سپندارمزدگان به همت سازمان زنان #زرتشتی در تهران
🔻دعوت مسئولان و نمایندگان #اقلیت هایدینی کشور به شرکت در انتخابات
@feraghvaadyan
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📝 متن بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی، منتشر شد. ۹۸/۱۱/۲۹
🔍 بخوانید:
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=44955
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 لوح | مثل تایتانیک
🔺️ رهبر انقلاب، صبح امروز: آمریکاییها ظاهر قضیه را آرایش میکنند و شکوه و جلال میدهند، برای اینکه هم دیگران را فریب بدهند، هم بعضیها در دنیا بترسند. اما همچنان که شکوه و جلال کشتی معروف تایتانیک مانع از غرق شدن آن نشد، شکوه و جلال آمریکا هم مانع از غرق شدنش نیست و آمریکا غرق خواهد شد. ۹۸/۱۱/۲۹
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 لوح | برکت حضور بههنگام
🔺️ رهبر انقلاب، صبح امروز: خداوند به حضورِ بههنگام برکت میدهد؛ مثل حضور مردم تبریز در قیام بیستونهم بهمن۱۳۵۶. ۹۸/۱۱/۲۹
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 اطلاعنگاشت | ویژگیهای نمایندگان شایسته ملت ایران
🔻 حضرت آیتالله خامنهای به مناسبت ایام #انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ویژگیهایی را برای نماینده مطلوب برشمردند که پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR این موارد را در این اطلاعنگاشت مرور میکند.
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از روشنگر مدیا
💠بیتوجهی به شریعت در «تصوف» مردم قزاق
✅روشنگر به نقل از فارس/ تصوف در سرزمین قزاقستان در قرون ۱۰ـ۱۲ پدیدار شد و امروز در مناطق جنوبی گسترش یافته است. تصوفی که در قرن نهم در سرزمین عراق به وجود آمد، تاریخ و فرهنگ آسیای میانه را تحت تأثیر خود قرار داد و در قرن دهم در ماورءالنهر که امروزه بخشی از جنوب قزاقستان است گسترش یافت. تاریخ #تصوف در قزاقستان از گذشته مورد توجه بوده است.
📌تصوف در قزاقستان مردم را موظف به زندگی طبق #شریعت نمیکرد و به انکار آداب و رسوم ملی نیز برنمیخاست. به همین خاطر با آداب و رسوم ملی مردم کوچنشین آمیخته شد.
❌یکی از نمودهای احیای تصوف در قزاقستان مستقل، زیارت اماکن متبرکه است. زیارت اماکن متبرکه و قبور مقدسین در میان بخش گستردهای از قزاقها به عنوان یکی از بارزترین ویژگی های #اسلام و احیای مجدد اسلام به اوج خود رسیده است. برای نمونه آرامگاه «خواجه احمد یسوی»، «آریستان باب»، «بکت آتا»، «شوپان آتا»، «کارامان آتا»، «اوکاشا آتا»، «ارگیزبای آتا، «مادر دومالاک» و... از اماکن مقدسی است که مردم برای زیارت به آنجا میروند.
بیشتر بخوانید:
http://fna.ir/df0jxo
@feraghvaadyan
هدایت شده از روشنگر مدیا
⚫️ ولایت فقیه در دیدگاه انجمن حجتیه
💢 «انجمن حجتیه را باید در جریانى قرار دارد که هیچ باورى به #ولایت_سیاسى فقیه ندارد و براى فقیه، شأن حکومت و زعامت را قائل نیست اما در همان حال سخت به اجراى احکام اسلامى و فقه موجود اعتقاد دارد. انجمن حجتیه در این میان هیچ نظریه جایگزینى ندارد و تنها بر طبل مشروع نبودن ولایت فقیه مى کوبد!
♦️در جریان فکریِ ولایت فقه که #انجمن_حجتیه نیز آن را به یدک می کشد، تنها وظیفه فقیه " اجرای احکام " است؛ احکامی که موضوع آن فرد بوده و به مسائل مبتلابهِ فرد مى اندیشد. دراین دیدگاه، ولایت فقیه بدین معناست که هرچند این شخص(فقیه) تصمیم گیرنده است، اما باید براساس قوانین فقهى تصمیم بگیرد، سپس مجرى آن احکام باشد. دراین صورت، نه ولایت او بیش از سرپرستىِ احکام فقه است و نه براى عملش آزادى دارد؛ زیرا باید مقید به ضوابط فقه موجود باشد و اساس کار خود را هم بر اجراى احکام فقهى بنانهد. در این صورت ولایت را مى توان "ولایت فقه" نامید و باید گفت در واقع فقه، جریان پیدا کرده است. به باور جریان ولایت فقه، افزایش اعتقاد وایمان جامعه در هر زمانى و در هر حکومتى با توصیه، وعظ و تبلیغ امکان پذیر است و حداکثر با تأسیس مدارس غیرانتفاعى و یا برپایى نمایشگاه و نمایش هاى مذهبى مى توان ایمان و اخلاق دینى جامعه را رشد داد.»(1)
📚1.انجمن حجتیه و ولایت فقه، علی الهی خراسانی، ماهنامه پگاه حوزه شماره 305.
@feraghvaadyan
هدایت شده از روشنگر مدیا
#بسته_خبری_ادیان
💢 دیدار رئیس شورای خلیفهگری #ارامنه تهران با رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در محل این سازمان
🔸غیرقانونی شدن ازدواج به سبک #اسلامی در انگلیس
🔹برگزاری جشن سپندارمزدگان به همت سازمان زنان #زرتشتی در تهران
🔻دعوت مسئولان و نمایندگان #اقلیت هایدینی کشور به شرکت در انتخابات
@feraghvaadyan
هدایت شده از روشنگر مدیا
✅ برگزاری نمایشگاه معنویت های نوظهور در قم
♨️ نمایشگاه #معنویتهای_نوظهور به همت موسسه بهداشت معنوی و همکاری قطب تعمیق ایمان دینی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می شود. این نمایشگاه با هدف روشنگری درباره پدیده معنویت های نوظهور در حاشیه همایش ملی معنویت های نوظهور برگزار می شود.
👈🏻گزارشی جامع و مستند از مهم ترین جریان های فعال عرفان نوظهور در ایران، مهمترین بخشهای این نمایشگاه را در بردارد.
↩️این نمایشگاه ۸ تا ۱۲ اسفند، در سالن همایشهای غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، واقع در چهارراه شهدا، برگزار می شود.
@feraghvaadyan
هدایت شده از روشنگر مدیا
♨️مستند تاریخی یا بهانهای برای تطهیر قرهالعین؟!
↩️به بهانه پخش مستند «گهواره کهن تمدن»
🔻در مستندی که در مورد شهید ثالث ساخته شده بود، آقای «علیاکبر صالحی» به عنوان یکی از نوادگان خاندان برغانی در مورد «طاهره قرهالعین» ، با ادعاهایی خلاف واقع حتی بابی بودن او را انکار میکند! قرهالعین از جمله زنانی است که بعد از جذب شدن به شیخیه، با ترک همسر و فرزندانش به کربلا رفت و در آنجا پای به وادی #بابیگری گذاشت. او در سرکشی و رهبری بابیان ید طولایی داشت و عملکردش در اسناد تاریخی، مشخصاً ثبت شده است.
🔸اما در این –اصطلاحاً- مستند، تنها سخنان آقای صالحی تعجببرانگیز نبود، حال آنکه اگر تنها یک نفر در مستندی با 4 گوینده، نظری ضدتاریخی داشته باشد، مخصوصاً با توجه به تعلقات خانوادگی که در این جمله نامربوط ایشان کاملاً مبرهن است: «جنس و سرشت این خانواده اجازه نمیداد که طاهره دسیسه قتل عمویش را بکشد» به نحوی قابل توجیه است، اما از کارشناسان تاریخی برنامه و دیگر دستاندرکاران انتظار میرود با ارائه فکتهای تاریخی متقن، ادعای مطرح شده را روشن یا رد کنند. در صورتی که سایرین هم با شک و تردید یا شاید نوعی تعارف در مورد طاهره اظهار نظر میکردند که حرکتی غیرحرفهای و حتی سؤالبرانگیز است.
❗️از آنجا که برای نشان دادن بابیبودن این عضو از خاندان برغانی، اسناد و مدارک پرشماری در کلیه کتب تاریخی مربوط به آن دوران وجود دارد، این نوشته را که بیشتر با هدف هشدار برای تحریفات تاریخی ارائه شده، درگیر سندهای این موضوع نمیکنیم. اما برای عمق تعصب #قرهالعین بر بابیت و حتی شائبعهای که در دست داشتن طاهره در ماجرای قتل #شهیدثالث مطرح میکنند، سندی از خود بهائیان که بیشتر از هر قشر دیگری علاقمندند طاهره را مبری از جنایت نشان دهند، ارائه میشود که بیانگر ردپای این زن، در آشوبهای بابی و قتلهای این جماعت است: «[طاهره خطاب به یکی از بابیان] فرمودند که به آنها بگویم: «جمیع از قزوین خارج شوید زیرا اتفاق عظیمی در قزوین روی خواهد داد که از حدوث آن واقعه، قزوین به لرزه خواهد افتاد و خون همه شما [بابیها] ریخته خواهد شد، در حالیکه خداوند برای شما کارهای مهمی مقدر فرموده.»...بعد از 15 روز قضیه قتل ملاتقی رئیس علمای قزوین پیش آمد»(1)
1.افنان، ابوالقاسم، چهار رساله تاریخی درباره طاهره قرهالعین، آلمان: مؤسسه عصر جدید،1378، ص37-36.
@feraghvaadyan
🎥دعوت مراجع عظام تقلید از مردم برای حضور در انتخابات دوم اسفند
@irinn_channel
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🚨 اولین شمارهی #مجله_اینترنتی نگار با موضوع تحلیل و بررسی دیدار مداحان اهل بیت علیهمالسلام با رهبر انقلاب اسلامی تا دقایقی دیگر منتشر خواهد شد.
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔍 #تحلیل_و_تبیین | به روایت فکتها
🔺️ «امروز آمریکا، از مقروضترین دولتهای دنیا است؛ ۲۲ هزار میلیارد دلار به کشورهای مختلف مقروض است.» این را رهبرانقلاب دیروز در دیدار با مردم آذربایجان شرقی فرمودند.
وبسایت رادیوی ملی آمریکا به نقل از توییت ترامپ در تاریخ ۵ آگوست ۲۰۱۸ گفته که رقم بدهیهای آمریکا چیزی نزدیک به ۲۲ بیلیون دلار آمریکاست.
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | انتخابات، خنثی کننده نیت آمریکاییها
🔻 رهبر انقلاب، روز گذشته: انتخابات، خنثیکنندهی بسیاری از نیّتهای شومی است که آمریکاییها در ذهن دارند، صهیونیستها در دل دارند علیه کشور؛ انتخابات این نیّتهای شوم را خنثی میکند. این #انتخابات، بدلفنّ مکر و کید دشمنان ایران است.
📥 دسترسی به سایر گزیدهها:
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=44954
ملافههای کثیف
زوجی تازه ازدواج کرده و به منطقهای خیلی آرام نقل مکان کرده بودند.
زن هنگامیکه اولین صبح در خانهٔ جدید، قهوه مینوشید از طریق پنجره دید که زن همسایه ملافههایش را روی طناب آویزان میکند. زن گفت:
«همسایه چه ملافههای خیلی کثیفی روی طناب پهن میکند. شاید او به صابونی تازه نیاز دارد یا کسی که به او شستن را یاد بدهد. اکر من دوستش بودم، از او میپرسیدم آیا میخواهد که به او شستن ملافه را یاد بدهم.»
شوهرش به او نگاه کرد و ساکت ماند.
پس از یک هفته از نو هنگام صبحانه، زنِ همسایه ملافهها را روی طناب آویزان میکرد و زن دوباره همان حرفها را برای شوهرش تکرار کرد:
«همسایهٔ ما باز هم ملافههای کثیف آویزان میکند. اگر من خیلی خجالتی نبودم، از او میپرسیدم آیا میخواهد که به او شستن ملافه را یاد بدهم.»
در دومین و سومین هفته، زن باز همان حرفها را برای شوهرش تکرار کرد و دربارهٔ همسایه با ملافههای کثیف قضاوت کرد.
یک ماه گذشت و زن هنگامیکه دید زن همسایه ملافههای تمیز آویزان میکند، تعجب کرد و ذوقزده رفت و به شوهرش گفت:
«نگاه کن، او شستن ملافهها را یاد گرفته است. آیا ممکن است که همسایهٔ دیگری به او یاد داده باشد؟ چرا من هیچ کاری نکردم.»
شوهر به آرامی جواب داد:
«نه، امروز من زودتر بلند شدم و شیشههای پنجرهمان را شستم.»
نکتهٔ اخلاقی:
زندگی اینگونه است. همهچیز به تمیزی پنجرهٔ ما بستگی دارد.
از انتقاد مخرب دوری کنیم و دربارهٔ دیگران حکم صادر نکنیم.
برای اینکه ما با شفافیت بتوانیم پاکی قلب دیگران را ببینیم، شیشههای پنجرهٔ قلبمان را بشوییم.
sapp.ir/raheamin
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹