فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
○•🌱
نامحسینهردلیرااربًاربامیکند...♥️
#یا_حسین
#سلام_ودرود_برشهیدان
#پایان_مأموریت_هیئتی_شهادت_است
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
https://eitaa.com/oshaghalhosein_313
🚨یک منبع امنیتی ایرانی در گفتگو با پرستیوی دیپلماسی غیر مستقیم را تکذیب کرد!
🔺یک منبع امنیتی ایرانی، اظهارات اخیر جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در مورد در جریان بودن «دیپلماسی غیرمستقیم» بین ایران و ایالات متحده درباره بازگشت واشینگتن به توافق هستهای برجام را رد کرده است.
⭕️ یک منبع امنیتی ایرانی در گفتگو با پرستیوی دیپلماسی غیر مستقیم را تکذیب کرد!.
🔺این منبع امنیتی که نام او اعلام نشده است، روز سهشنبه، ۲۶ اسفند به پرس تیوی گفته است اظهارات مقامات آمریكایی درباره مذاكرات غیرمستقیم با ایران، «تنها به منظور خارج كردن رئیس جمهور جو بایدن از بحران» بیان شده است.
🔸🔹@rahroshaan
13.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید| خصیصه سیدالشهداء(ع)
استاد فیاضبخش
🔺گفتگوی عجیب صدیقه طاهره(س) با رسول اکرم(ص) در روز ولادت امام حسین(ع)
در روایات آمده که وقتی حضرت زهرا(س) سیدالشهدا(ع) را فارغ شدند، ایشان را بعد از مقدماتی به آغوش پیامبر اکرم(ص) دادند.
حضرت ایشان را میبوسیدند و میبوییدند و اظهار سرور میکردند، ولی یک مرتبه دست به گریه گذاشتند. حضرت صدیقه(س) عرضه داشتند: چرا شما گریه میکنید؟ مگر این فرزند مشکلی دارد؟ حضرت فرمودند: همین الان جبرائیل نازل شد و عرضه داشت که حقت سلام میرساند و میفرماید که این فرزند را امتت به شهادت خواهد رساند. تا پیامبر(ص) این را گفتند، حضرت فاطمه(س) فرمودند که من این فرزند را نمیخواهم!
از اینجا معلوم میشود که این گفتگوها گویی یک مقدمهای بود برای اینکه حضرت تضمین از پروردگار بگیرد از زبان رسول اکرم(ص) در خصیصه سیدالشهدا(ع)! تضمین چه بود؟ بلافاصله جبرائیل به پیغمبر اکرم(ص) فرمود: ولی به فاطمه سلام پروردگار را برسان و بگو حسین(ع) در مقام شفاعت و در مقام ولایت کبری، باب امت تو به سوی ماست!
و لذا دارد وقتی که پیغمبر اکرم(ص) این را فرمودند، حضرت زهرا(س) فرمودند راضی شدم.
🆔 @Jelvehnooralavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌄 استوری کلیپ به مناسبت میلاد با سعادت امام حسین (علیه السلام)
🔸 پیامبر اکرم (صلوات الله علیه) فرمود:
اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة
📌 به درستی که حسین (علیه السلام) مصباح هدایت و کشتی نجات است.
🖋 (سفینة البحار، ج 1، ص 257 و بحارالانوار، ج 36، ص 205).
🔸🔹@rahroshaan
🔺تایید حکم اکبر طبری توسط آیتالله مرتضوی مقدم ریاست محترم دیوان عالی کشور اتمام حجتی بود با تمام خاطیان.
🔺قوه قضائیه ثابت کرده در برخورد با مفسدین غریبه و آشنا نمیشناسد. در موارد حساس هم مقامات عالی هراسی از ورود به عرصه مقابله با فساد ندارند.
🆔 @HEZBOLLAH_ANSAR
#جریانشناسی
#قسمتاول
دستیابی و اطلاع کامل از تمامی احزاب و انجمن های مهم کشور آن هم از اوائل انقلاب تا کنون نیازمند مطالعه منابع معتبری است که در این زمینه وجود داشته و چنین امری با مطالعه یک یا چند پاسخ امکان پذیر نیست از این رو جهت آشنائی اجمالی با بعضی از احزاب سیاسی کشور توجهتان را به مطالب زیر جلب می کنیم:
❇️جامعه روحانیت و مجمع روحانیون
پس از انقلاب این اصطلاح «چپ و راست» به تدریج در ادبیّات سیاسى ایران رایج شد.بعد از عزل بنى صدر نیروهاى انقلاب دچار اختلافات داخلى شدند.
این اختلاف به طور مشخص در سازمان مجاهدین انقلاب اسلامى و حزب جمهورى اسلامى تجلّى کرد و نهایتا به انحلال هر دو تشکّل انجامید. از آن زمان گرایش ها و جناحهاى مخالف با یکدیگر، به چپ و راست تقسیم شدند،
و این اصطلاح به تدریج محور تقسیم بندى هاى سیاسى قرار گرفت.در دوره نخست وزیرى مهندس موسوى نیروهاى موسوم به چپ اکثریّت یافتند. این گروه که بعدا به چپ سنّتى موسوم شدند، انقلابى، تندرو و رادیکال، ضدّ آمریکا و اسرائیل، اصول گرا، طرفدار ولایت مطلقه ى فقیه، و خواهان اقتصاد بسته و دولتى بودند.
در مجلس سوم اکثریّت با این جناح بود. عمده ترین گروههاى طرفدار این جناح را مجمع روحانیون مبارز، اعضاى سازمان مجاهدین انقلاب اسلامى، و دفتر تحیکم وحدت تشکیل مى دادند. در مقابل این جناح، طیفى از نیروهاى سیاسى، به راست موسوم شدند.
این گروه ابتدا در حوزه ى اقتصاد و سپس در سایر حوزه ها با جناح چپ اختلاف پیدا کردند.
طیف راست مخالف دخالت گسترده ى دولت در اقتصاد بود؛ و در همین زمینه ها با دولت مهندس موسوى اختلاف داشت. این گروه در مجلس چهارم و پنجم اکثریّت را به دست گرفتند.
عمده ترین گروههایى که آنها را به نحوى جزو یا جانبدار راست به حساب مى آورند عبارتند از: جامعه روحانیّت مبارز، جامعه ى مدرّسین حوزه ى علمیه ى قم، تشکّلهاى اسلامى همسو (یعنى مجموعه اى از گروههاى راست، که مهمترین آنها را جمعیت مؤتلفه و جامعه ى اسلامى مهندسان تشکیل مى دهد).
به طور کلّى این گروه بر ولایت مطلقه ى فقیه، حفظ فرهنگ سنّتى، مدیریّت دینى، اقتصاد آزاد و بازار تأکید دارند.در دوره ى ریاست جمهورى آقاى هاشمى رفسنجانى دو اصطلاح «چپ مدرن» و «راست مدرن» مطرح شد.
🔸🔹@rahroshaan
#جریانشناسی
#قسمتدوم
چپ مدرن جریانى است که به هر دلیل، به بازنگرى در اندیشه ها و نظرات خود پرداختند. محصول این تأمّل، چرخش در بعضى از مواضع رادیکال و اصلاح و تعدیل بخشى از شعارها و آرمانهاى این جناح بود. فضاى باز سیاسى و فرهنگى، توسعه ى اقتصادى، تنش زدایى در سیاست خارجى، تسامح و تساهل در عرصه ى فرهنگ و سیاست جزء شعارهاى چپ مدرن است.
این گروه طرفدار آزادى بیان و گسترش آزادى هاى سیاسى محسوب مى شوند.
در مقابل، در جناح راست نیز تغییراتى پدید آمد؛ و یکى از نتایج آن منشعب شدن جریانى بود که گاه با عنوان راست مدرن و گاه با نام تکنوکرات ها (فن سالاران) و یا مصلحت گرایان مطرح مى شوند.
این جریان متشکّل از افراد میانه روی جناحهاى چپ و راست بود؛ که دیدگاه هاى مشترکى با چپ مدرن داشتند؛ و در مجموع معتقد به اصلاحات سیاسى و بخصوص اصلاحات اقتصادى، توسعه ى فرهنگى، خصوصى سازى، و مدیریّت علمى و کارشناس سالارى اند.
تعبیر تکنوکرات نیز به همین مناسبت است که این گروه، مانند تکنوکرات ها در کشورهاى غربى بر افتادن امور به دست فن شناسان و گسترش علم و پژوهش تأکید دارند.
عمده ترین تشکّل این گروه، کارگزاران سازندگى است که در مجلس پنجم نقش عمده اى ایفا کرد. این گروه یا گروههاى چپ مدرن در انتخابات ریاست جمهورى سال ۷۶ همگرا شدند.
این ائتلاف که از عمده ترین شعارهاى آنها اصلاحات سیاسى بود، موقعیت چشمگیرى نیز در انتخابات به دست آورد.
🔸🔹@rahroshaan
#جریانشناسی
#قسمتسوم
امروزه در چپ مدرن نیز بروز و تمایز گرایشهاى تندرو و میانه رو کاملاً مشهود است.به طور کلى جناح بندیهاى سیاسى در ایران مرزهاى مشخصى ندارد.
گروههاى موسوم به چپ و راست هیچ کدام راهبردها و دیدگاه هاى خود را از پیش و به طور شفّاف و تفصیلى در حوزه هاى سیاسى، اقتصادى و فرهنگى ارائه نکرده اند. همچنین ضعف نهادهاى مدنى و احزاب سیاسى در هر دو جناح به دلیل فقدان سابقه ى تشکّلهاى سیاسى رسمى و سازمان یافته در ایران مشهود است. تشکّل ها غالبا با توجه به زمان خاص ایجاد مى گردند؛ و مواضع نیز بر حسب موقعیّت و بسته به فضا و شرایط مستحدث تغییر مىکند.
لذا اغلب مى توان تردید و تردّد و نوسان گروهها و افراد سیاسى را بین چپ و راست کاملاً مشاهده کرد. از آن جا که بسیارى از اندیشه ها و مواضعِ گروهها به طور موقّت و انفعالى طرح ریزى مى شوند نمى توان به تداوم مواضع سیاسى اطمینان داشت.
به طور کلّى گذشته از آن چه گفته شد به نظر مى رسد اصطلاح چپ و راست همان گونه که اشاره کردیم براى بیان تفاوتها و سلایق سیاسى در ایران مبهم و نارساست، و در صورت کاربرد باید به تفاوت عمیق اندیشه ها و جناح بندیهاى سیاسى میان ایران و غرب توجّه داشت.
ابهام و نارسایى این دو اصطلاح تا حدّى است که افراطى ترین گروه چپ رو در ایران را به لحاظ بعضى از اصول فکرى مى توان حتّى مشابه با محاظفه کاران و راست گراهاى غربى دانست.
همچنین است در مورد راست گرایان. لذا در کاربرد این اصطلاحات باید به شرایط سیاسى و اجتماعى ایران توجه داشت (ر.ک: فرهنگ واژه ها، عبدالرسول بیات).اما برخی جناح ها وجود دارند که جناح میانه معروفند؛ علیرغم ابهامى که در این قسمت وجود دارد به صورت مختصر مى توان گفت که در حدود سال ۱۳۶۳ به علت اختلاف نظرهایى که بین نیروهاى انقلابى در قبال مسائل اقتصادى و بین المللى به وجود آمد، جناحى به نام جناح مصلحت اندیش، یا ملی گرا یا «پراگماتیست» یا میانه معروف شد.
این جناح در آن دوره با برخى سیاست هاى رادیکال در سطح بین الملل مخالفت مى کرد و آن را مغایر مصلحت استراتژى جنگ علیه عراق مى دانست.
در اواسط دهه هفتاد جمعیت «کارگزاران سازندگى» مشخص ترین گروه انجام یافته جناح میانه شناخته مى شوند. نشریات همشهرى و ایران، ارگان هاى غیررسمى این جناح بودند.
🔸🔹@rahroshaan
💠 #احکام شرعی | نظر دو تن از مراجع عظام تقلید درباره چهارشنبه سوری
✍️ حضرت آیت الله خامنهای:
❓سوال: نظر جنابعالی درباره چهارشنبه سوری چیست؟
◻️جواب: علاوه بر آنکه هیچ مبنای شرعی ندارد مستلزم ضرر و فساد زیادی است که مناسب است از آنها اجتناب شود.
➖➖➖
✍️ حضرت آیت الله مکارم شیرازی:
❓ سوال: استفاده از مواد محترقه در چهارشنبه سوری چه حکمی دارد؟
◻️ جواب: این کار خلاف عقل و شرع است.
❓سوال: برگزاری مراسم چهارشنبه سوری چه حکمی دارد؟
◻️ جواب: چهارشنبه سوری از خرافات است و چنانچه برخی اعمال موجب آزار و اذیت دیگران شود حرام است.
متن کامل:
https://hawzahnews.com/xb5zy
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه