هدایت شده از پژوهش های تاریخی جبهه مقاومت اسلامی
او اعتقاد داشت روز عاشورا خلق شد تا در همیشه تاریخ بماند و عاشورائیان واقعی تا روز مبارک ظهور و حضور منجی عالم ، همیشه حسینی و آماده حراست از دین رسول الله (ص) باشند . او مرد عمل بود و حسین زمانه اش را مقام ولی فقیه می دانست و اطاعتش را بر خود لازم .
شهید حسن شکاری ، این پهلوان سیرت و صورت غیرتمند ، آخرین سینه زنی های حسینی اش را در شب های با صفای محرم جبهه ها خالصانه در اردوگاه های رزمندگان در دشت های دهلران به جا آورد و چند روز بعد در 11 آبان 61 در عملیاتی به نام محرم در منطقه عین خوش ، به آرزویش که جانبازی و شهادت در راه حق بود رسید .
باشد که ما جاماندگان از قافله پر نور شهدا ، با تاسی به مرام و معرفت امثال شهید عزیز شکاری ، صراط مستقیم و عاقبت به خیری را در پیروی از حسین زمان مان بدانیم .
مزار مطهر این شهید دلاور در گلزار شهدای امامزاه محمدهلال آران واقع شده است .
تلگرام https://t.me/gpjme
ایتا https://eitaa.com/gpjmeshkaarabid
هدایت شده از کتاب دست نوشته های یک بسیجی
🔴#تشابهات
قیام خمینی(ره) با قیام حسینی (ع)
📝 دست نوشته های یک بسیجی
نویسنده : سعید فاضل
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
✏1:در هردوزمان دوخطر عمده اسلام را تهدید میکرد یکی خطر دشمنان خارجی ودیگر خطر اظمحلال داخلی
✏2:درهر دو رهبرقیام جهاد بادشمن وهم جهاد بانفس در اعلی مرتبه آن تجلی پیداکرد
✏3:در هر دوزمان عناصری بانام اسلام وبا سمت ها و عناوین اسلامی در کارهای ناشایست و نامناسب وارد شده بودند
✏4:هدف آن بزرگواران انجام دادن یک واجب دینی بود که این واجب را قبل از آنان هیچ کی انجام نداده بود
✏5: فضای جامعه اسلامی در هر زمان جوری بود که پیام قیام ممکن است به گوش انسانها در همان زمان و یا درطول تاریخ برسد
✏6: در هر دو زمان حاکمانی پیدا شدند که دنیازدگی و شهوت زدگی خود را به جامعه منتقل می کردند
✏7: هر دو رهبر دست رد به بیعت با حاکمان ظالم زمان خود زدند
✏8: اطلاع رسانی هر دو به خواص و روسای زمان خود جهت تشویق آنان به همراهی با قیام
✏9: آنان معتقد بودند که چه کشته شوند و چه به پیروزی رسند فرقی نمیکند یعنی داریم تکلیفمان را انجام می دهیم
✏10: هر دو بزرگوار با قیامهای خود روحیه تنبلی و گریز از مسولیت را در بین خواص و عوام به روحیه ظلم ستیزی و مسولیت پذیری تبدیل کردند
✏11: در ابتدا اکثر از خواص حاضر نبودند با آنان همراهی کنند و قدمی بر دارند
✏12: هر دو قیام کردند برای بازگرداندن جامعه اسلامی زمان خود به خط صحیح البته یکی باشهادت و دیگری با تشکیل حکومت این کار را کردند
✏13: هر دو کاری کردند که وجدانهای مردمی بیدار شود که پس از آنان نیز قیامها یکی پس از دیگری به وجود آمد
✏14: نتیجه هر دو قیام نهایتا منجر به زنده شدن مجدد اسلام ناب محمدی (ص)گردید .
✅محرم سال 1399
هدایت شده از پژوهش های تاریخی جبهه مقاومت اسلامی
پادگان هفت تیر.jpg
385.6K
10 سال با محرم های انقلاب و دفاع مقدس – 12
چهارشنبه 20 مهر ماه 1362 – مطابق با پنجم روز پنجم محرم
محرم سال 62 را رزمندگان در غرب کشور هستند . لشکرها از مردادماه و برای عملیات والفجر 2 در پیرانشهر و حاج عمران به غرب آمده و حالا خود را برای عملیات والفجر4 که تا چند روز دیگر در منطقه عمومی مریوان آغاز خواهد شد خود را آماده می کنند . مقر و اردوگاه عقبه لشکر 14 حضرت امام حسین علیه السلام در حاشیه شهر سنندج و مکانی به اسم پادگان 7 تیر است که در حاشیه شرقی شهر سنندج و کنار سوله های انبار گندم واقع شده که اکنون با گسترش شهر سنندج جزو شهر شده .
این مکان (تصویر بالا) به احتمال زیاد ، سوله های انبار یک شرکت دولتی بوده که به سپاه واگذار کرده اند . 12 سوله که در 2 ردیف شش تایی کنار هم واقع شده اند و گردان ها و واحدهای لشکر هر کدام در سوله ای مستقر هستند . یکی از سوله ها مسجد پادگان است که در شب های محرم ، دستجات سینه زنی گردان ها از آن حرکت و در مسجد تجمع می کنند .
تلگرام https://t.me/gpjme
ایتا https://eitaa.com/gpjmeshkaarabid
هدایت شده از پژوهش های تاریخی جبهه مقاومت اسلامی
عملیات والفجر چهار.jpg
517.9K
10 سال با محرم های انقلاب و دفاع مقدس – 13
چهارشنبه 20 مهر ماه 1362 – مطابق با روز پنجم محرم
رزمندگان شهرستان های کاشان و آران و بیدگل برای عملیات والفجر 4 عمدتا در لشکر 14 حضرت امام حسین علیه السلام و در دو گردان حضرت امام محمدباقر علیه السلام و حضرت امام سجاد علیه السلام سازماندهی شده بودند . تعدادی نیز که شمارشان کم نبود در واحدهای اطلاعات عملیات – توپخانه – ادوات – تبلیغات – بهداری و............... مشغول به خدمت بودند .
عکس بالا جمعی از رزمندگان آران و بیدگلی ، هر دو گردان می باشند . شهیدان توکلی – کریمشاهی و مالکیان ، چند روز آینده و در عملیات والفجر چهار به شهادت رسیدند .
تلگرام https://t.me/gpjme
ایتا https://eitaa.com/gpjmeshkaarabid
فرازی از زندگی نامه شهید والامقام ماشا اله یتیمیان در آستانه سالروز شهادتش :ماشاالله یتیمیان در خانوادهای پرجمعیّت و مستضعف چشم به دنیا گشود. پدر توان مالی نداشت تا او را به مدرسه بفرستد. از همان کودکی در کنار خانواده به قالیبافی پرداخت. قبل از دوران خدمت مقدّس سربازی در سن ۱۶ سالگی ازدواج نمود که حاصل آن ۵ فرزند میباشد. زندگی خود را با قالیبافی و کارگری در کارخانة ریسندگی کاشان سپری کرد. علیرغم داشتن ۵ فرزند قد و نیم قد برای پیوستن به مدافعان میهن اسلامی بیقرار بود و دوباره به جبهه جنگ اعزام شد که در نهایت در آخرین روزهای جنگ در تاریخ 1367/0۶/05 در پادگان شوشتر مقرّ لشکر ۸ نجف در حین مأموریت به شهادت رسید.
روحش شاد و راهش پررهرو باد
هدایت شده از صراط انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢صحبت های رهبری که سانسور شد!
♦️در ارتباط تصویری رهبر معظم انقلاب با جلسه هیئت دولت، بخش های مهم و حیاتی از فرمایشات ایشان، کمتر مورد توجه رسانه ها قرار گرفت.
📌این سخنان مهم را از دست ندهید و منتشر کنید
☑️ #کارگاه تولیدات رسانه ای لقمان
✅ لبیک یا حسین(ع)
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
✏ همزمان با ششمین روز از محرم به عشق آقا امام حسین(ع) دل دو نو عروس نیازمند از خانواده های مومن و آبرومند شاد شد .
✏ در این اقدام خدا پسندانه که از طرف یکی از خیرین بزرگوار و گمنام انجام پذیرفت لوازم ضروری زندگی به ارزش 16 میلیون و 650 هزار تومان به این دو نوع عروس هدیه گردید.
انشالله خداوند این عمل صالح را توشه آخرت این خیر عزیز قرار دهد .
👈 لازم به ذکر است در همین راستا چند خانواده آبرومند هستند که دختران دم بخت دارند و بعضا ازدواج هم نموده اند ولی به خاطر محرومیت قادر به تکمیل جهیزیه آنان نیستند . و در انتظار یاری و مهربانی شما خوبان هستند . چنانچه به هر مقدار نیت خیری داشتید اطلاع دهید .
☎ هماهنگی : 👇👇👇
09906959826
⛳ گروههای جهادی شهید قاسم سلیمانی مستقر در مجمع رهروان وصال
هدایت شده از پژوهش های تاریخی جبهه مقاومت اسلامی
mokhtasi (301).jpg
249.1K
10 سال با محرم های انقلاب و دفاع مقدس – 15
چهارشنبه 20 مهر ماه 1362 – مطابق با روز پنجم محرم
شهید حسین مختص آبادی
مثل روزهای آخر همه شهدا ، حسین هم همانطور شده بود . محرم امسال در پادگان 7 تیر ، کار خودش را کرده بود . حسین شوخ و بذله گو و شلوغ ، دیگر آن حسین نبود . حالا بیشتر اوقاتش به جای شلوغی و شوخی با این و آن ، در سکوت و نجوا و راز و نیاز می گذرد . تسبیح همیشه در دست و فقط ذکر و صلوات . وقت رفتنش شده . خوابی را که دیده برای دوستش عباس رئیسی تعریف می کند ولی عباس با شوخی و مسخره بازی از آن می گذرد . هادی دوربین به دست از حسین و عباس می خواهد عکس یاگاری بگیریم . این آخرین عکس ، و سر پائین حسین و تسبیحی که در دست دارد، گویای همه چیز است . حسین هیچوقت اینطوری عکس نگرفته بود .
تلگرام https://t.me/gpjme
ایتا https://eitaa.com/gpjmeshkaarabid
هدایت شده از پژوهش های تاریخی جبهه مقاومت اسلامی
شهید حسین مختصی.jpg
486.4K
10 سال با محرم های انقلاب و دفاع مقدس – 16
چهارشنبه 20 مهر ماه 1362 – مطابق با روز پنجم محرم
شهید حسین مختص آبادی2
خط دشمن شکسته شده بود . هوا گرگ و میش صبحگاهی بود . رزمندگان مشغول تثبیت خط ، انتقال مجروحین و شهدا و نقل و انتقال مهمات و آب و غذا بودند . عباس کناری نشسته بود و حوادث دیشب تا حالا را در ذهن خود مرور می کرد . نبرد سختی کرده بودند . تعدادی از نیروهای دسته اش مجروح و شهید شده بودند . حسین ، بچه محل ، رفیق و همرزم چندین ساله و معاون دسته اش، از دیشب به تدبیر فرماندهان به دسته ای دیگر منتقل شده و حالا عباس روی تخته سنگی کنار تپه نشسته تا در میان رفت و آمدهای رزمندگان حسین را ببیند . هوا هنوز کامل روشن نیست . مسیر هم مسیر پیچ در پیچ کوهستانی است با درختان بلوط . گاهی همانطورکه نشسته کمرش را خم می کند تا مسیر و پشت درختی را بهتر ببیند اما خبری نیست .
⬇⬇⬇
👇👇👇
هدایت شده از پژوهش های تاریخی جبهه مقاومت اسلامی
یاد خوابی که حسین دیده بود و برایش تعریف کرده بود می افتد . از حالا به بعد دلشوره دارد . نشستن فایده ندارد . بلند می شود و از بچه ها سراغ حسین را می گیرد تا بالاخره یکی با دست به وسط میدان مین اشاره می کند . عباس به میدان خیره می شود . آدرسی که داده اند عباس را بی تاب می کند . بخشی از میدان مین هنوز پاکسازی نشده و پیکر برخی شهدا در آن میان دیده می شود . عباس بدون توجه به خطرات میدانی که هنوز پاکسازی نشده جلو می رود . نمیتواند که نرود ، کشیده می شود به آنطرف . می خواهد باور نکند که این پیکر حسین است . می خواهد از همان وسط میدان ، بلند به بچه ها بگوید این که حسین نیست ، بیاید پیکر این شهید را ببرید .
برای اولین بار در سختی های جنگ زانوها یش سست می شود و با زانو روی زمین می افتد . چقدر سخت است این لحظه . تا چند دقیقه قبل منتظر حسین بود که بیاید و با همان شوخ طبعی همیشگی اش ، ماجراهای از دیشب تا حالا را تعریف کند . اما دیگر حسین با او حرف نمی زند . خیره می شود به صورت حسین . با دست ، خاک و علف های خشک شده روی صورت حسین را پاک می کند . ردی از خون که از دهان حسین خارج و گوشه لبش خشک شده بود ، دیده می شود . این همان حالتی است که حسین گفته بود می خواهد موقع شهادت داشته باشد.
رزمنده شهید حسین مختص آبادی ، دلاوری بود که از سن نوجوانی و با اصرار و التماس ، برای اولین بار در سال 1360 به جبهه های کردستان رفته بود و از آن زمان تا لحظه شهادتش ، به جززمان های مجروحیت هیچوقت جبهه را ترک نکرد و هیچ عملیاتی را از دست نداد . عملیات فتح المبین – بیت المقدس – رمضان – محرم و حالا والفجر 4 در منطقه مریوان . اولین باری که به جبهه آمد ، جبهه مریوان به فرماندهی ، قهرمان جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان بود و حالا برای آخرین بار هم منطقه عملیاتی مریوان در ارتفاعات مشرف بر شهر پنجوین عراق ، شهادتگاه او گردیده بود .
مزار مطهر این شهید دلاور گلزار شهدای امامزاده حسین بیدگل است .
تلگرام https://t.me/gpjme
ایتا https://eitaa.com/gpjmeshkaarabid
مجمع رهروان وصال
@rahrovan_vesal
فرازی از وصیت نامه شهید والامقام عباس اصیلیان از شهرستان آران و بیدگل :سلام بر تو مادر عزیز، مبادا آه و ناله کنی و اجرت را در پیشگاه خدا کم نمایی. راستی مادر آن روزی که پسرت بهدنیا آمد تربتی که به دهانش گذاشتی چه بود و از کدام خاک؟ آیا این تربت پاک حضرت امام حسین(ع) نبود و تو با زبان بیزبانی نگفتی یا حسین این پسرم را برای تو بزرگ میکنم که ادامهدهنده راه اسلام عزیز باشد؟ و حال حسین زمان ما را به فریادرسی اسلام خوانده و ما هم فریاد برمیآوریم لبیک یاخمینی. لبیک یاخمینی. راستی با کدامین امید و آرزو اذان در گوش من خواندی و مرا برای نگهداشتن اسلام عزیز و نگهبانی از قرآن این کتاب اسلامساز بزرگ کردی؟ و خدا ما را چه توفیقی داده که پاسخگوی فریادهای مظلومآنیکه در زیر چکمههای ابرقدرتهای شرق و غرب له میشوند، باشیم. پاسخگوی مردی از تبار حسین(ع) که ما را برای دادخواهی خون مظلومان میخواند، باشیم. های ای مادران بهپا خیزید و بچههای عزیز خود را همچون مادران شهید داده مهیا کنید که این خود پاسخی به ندای هل من ناصر ینصرنی حسین زمان امامخمینی است . شما ای جوانها بشتابید که مظلومان با چشمان گریان و مهدی(عج) با رهبری و فرماندهی بیمانند و حسین زمان با قلبی شکسته دست به دعا برداشتهاند و شما را همراهی میکنند بشتابید و حق را دریابید و از این خوان نعمت گسترده توشهای برگیرید که تجارت گرانبهایی است. «ان الله اشتری من المؤمنین انفسهم و اموالهم بان لهم الجنه
روحش شاد و راهش پر رهرو باد
@rahrovan_vesal
هدایت شده از پژوهش های تاریخی جبهه مقاومت اسلامی
10 سال با محرم های انقلاب و دفاع مقدس – 17
سه شنبه 10 مهر ماه 1363 – مطابق با روز ششم محرم
سال 63 اولین سال از دفاع مقدس است که از این به بعد یک عملیات اصلی و آن هم در فصل زمستان صورت می گیرد . قبل از آن در سال 60 ، عملیات های ثامن الائمه علیه السلام و طریق القدس – سال 61 ، عملیات های فتح المبین ، بیت المقدس ، رمضان ، محرم و والفجر مقدماتی – سال 62 ، عملیات های والفجرهای 1 و 2 و 3 و 4 و عملیات خیبر .
در سال 63 تنها ، عملیات بدر در اسفندماه این سال ، به عنوان عملیات اصلی رزمندگان در آب های هورالعظیم انجام شد .
تلگرام https://t.me/gpjme
ایتا https://eitaa.com/gpjmeshkaarabid
هدایت شده از پژوهش های تاریخی جبهه مقاومت اسلامی
10 سال با محرم های انقلاب و دفاع مقدس – 18
دوشنبه 1 مهر ماه 1364 – مطابق با روز هفتم محرم
با یاد شهدای عملیات قادر
محرم سال 64 ، شهرستان های کاشان و آران و بیدگل حال و هوای خاصی دارد . یک هفته به آغآز محرم در غرب کشور منطقه اشنویه عملیات قادر انجام شده است . اجرای عملیات قادر با نیروهای ارتش بوده که بعد از دو مرحله ، آنها از سپاه تقاضای همکاری و شرکت در عملیات را می نمایند و لشکر8 نجف اشرف از استان اصفهان به فرماندهی حاج احمد کاظمی در مرحله سوم وارد عملیات می شوند . رزمندگان این دو شهرستان در گردان های انبیاء ، فتح ، امام حسین و چهارده معصوم سازماندهی شده اند .
شب 18 شهریور عملیات آغاز و رزمندگان با یک پیاده روی 7 ساعته شبانه در کوهستان ، موفق به تصرف پایگاه های دشمن می شوند . اما با روشن شدن هوا و صعب العبوربودن منطقه کوهستانی عملیات ، کار پشتیبانی و اعزام نیروهای تازه نفس به منطقه ممکن نمی شود و رزمندگان مجبور به بازگشت می شوند که در این میان تعداد زیادی مجروح اسیر و شهید می گردند و چون امکان انتقال شهدا به عقب نبوده ، پیکر مطهر اکثر شهدا در منطقه می ماند .
در محرم این سال برخی ، شهدای خود را تشییع کرده و در حال اجرای مراسمات بزرگداشت هستند ، تعدادی خانواده ها به دنبال مجروحیت فرزندانشان ، در بیمارستان ها هستند و تعداد زیادی از خانواده ها ، بی خبر از سرنوشت فرزندان خود ، به این سو و آن سو برای کسب خبر می روند . یکی به آنها می گوید من دیدم شهید شد و دیگری می گوید نه مجروح بود و آن یکی می گوید اسیر شده است .
شهدای عملیات قادر سال ها بعد و طی عملیات تفحص ، شناسایی و به زادگاهشان منتقل گردید .
تلگرام https://t.me/gpjme
ایتا https://eitaa.com/gpjmeshkaarabid
هدایت شده از پژوهش های تاریخی جبهه مقاومت اسلامی
1.jpg
247K
دوشنبه 1 مهر ماه 1364 – مطابق با روز هفتم محرم
با یاد شهدای عملیات قادر
شهید علی محمد اربابی در این مقطع زمانی همزمان مسئول واحد بسیج و آموزش نظامی لشکر 8 نجف اشرف بود . تعدادی از دوستان قدیمی اش که تازه اعزام شده بودند ، به عنوان مربی در واحد آموزش با ایشان همکاری می کردند . از جمله این دوستان شهید عباس منعمی – شهید علی طالبی و شهید علی محمد سیفی پور بودند .
مربیان آموزش نه الزام و نه اجازه ای برای شرکت در عملیات داشتند ولی هر وقت زمان عملیات می شد با اصرار و خواهش و اینکه فعلا آموزشی در کار نیست ، از مسئولین اجازه می گرفتند و در گردان های پیاده سازماندهی می شدند .
برای عملیات قادر وقتی نیروها به غرب اعزام شدند ، شهیدان منعمی و طالبی با کسب اجازه از شهید اربابی ، خود را به جبهه های غرب رساندند و هر دوی این دلاوران در همین عملیات به توفیق شهادت نایل آمدند .
در عکس فوق تصویری با افراد مشترک از جمله این شهدای سرافرازوجود دارد که یکی قبل از اعزام به غرب در پایگاه شهید مدنی اهواز و دیگری در مقر خندق منطقه اشنویه قبل از اعزام به عملیات است .
تلگرام https://t.me/gpjme
ایتا https://eitaa.com/gpjmeshkaarabid
هدایت شده از زندگانی معصومین
🔴 مروری بر دوران زندگانی حضرت ابوالفضل العباس (ع) به مناسبت روز تاسوعا
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
👈حضرت در 4 شعبان سال 26 در مدینه به دنیا آمد و 35 سال طول عمر با برکتش بود.
👈امیرالمومنین (ع) 10 سال پس از وفات حضرت فاطمه (س) با ام البنین ازدواج نمود واز او 4 فرزند بنام های عباس،عون،جعفر و عثمان داشت. که همه آنها در روز عاشورا به شهادت رسیدند .
👈عباس به معنی شیر نیرومند و خشمگین می باشد .
👈حضرت علی (ع) می فرماید :
فرزندم عباس در کودکی علم آموخت و به سان نوزاد کبوتری که از مادرش آب وغذا می گیرد از من معارف فرا گرفت .
👈حضرت عباس (ع) حدود 12 سال سن داشتند که در جنگ صفین حماسه جاوید نمودند . 14 ساله بود که پدر بزرگوارش به شهادت رسید و 24 ساله بود که برادرش امام حسن (ع) را از دست داد.
👈حضرت عباس (ع) در سن 18 تا 20 سالگی با لبابه دختر عبیدالاه بن عباس پسر عموی رسول اکرم (ص) ازدواج کرد. لبابه از بانوان بزرگ زمان خویش بود .
👈تاریخ نگاران در تعداد فرزندان حضرت اختلاف نظر دارند برخی او را صاحب 2 فرزند بنام عبیدالاه و فضل .
بعضی 3 فرزند و بعضی 4 فرزند را ذکر نمو ده اند.
👈عبیدالاه نخستین پسر او از دانشمندان و فرهیختگان دوره خود و قاضی مکه ومدینه شد .
👈(ابوالفضل ) مشهورترین کنیه حضرت عباس (ع) می باشد . نامیده شدن او به (ابوالفضل ) به خاطر یکی از دو علت بود :
1-پسری به نام فضل داشته
2-چون سراسر زندگی آن حضرت سرشار از فضیلت بوده است .
👈اگر حضرت عباس (ع) عظمتی پیدا کرد نه به سبب فداکاری در راه برادر بلکه به سبب شناخت و معرفت کامل و یقین نسبت به مقام ولایت در زمان خود و فداکاری در راه ولایت بود .
👈حضرت عباس (ع) جز یک مورد که رها کردن حر و زهیر از محاصره بود در واقعه عاشورا وارد عرصه جنگ نشد .
👈رمز و راز این مسئله در این نهفته است که حضرت عباس (ع) دارد به عنوان بزرگترین نماد ولایت مداری به جامعه شیعه معرفی می گردد که تنها مطیع امر مولای خود بود .و خواسته و توانمندی های خود را حتی برای خدمت به اسلام جز به دستور مقام ولایت به کار نگیرد. .
👈او باید پرچم را در دست می داشت تا اهل حرم قوت قلب پیدا کنند .
♨گردآوری مطالب :
سعید فاضل بیدگلی
هدایت شده از تاریخی - اجتماعی - سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمتی از مستند (( زنجیرهای پدرم))
گوشه هایی از چند دهه میانداری سهراب جندقیان و نوکری آقا امام حسین علیه السلام ، در هیئت ابوالفضلی محله فخارخانه بیدگل
هدایت شده از پژوهش های تاریخی جبهه مقاومت اسلامی
10 سال با محرم های انقلاب و دفاع مقدس – 19
دوشنبه 1 مهر ماه 1364 – مطابق با روز هفتم محرم
دیگر لشکر استان اصفهان یعنی لشکر 14 حضرت امام حسین علیه السلام نیز در محرم سال 64 در جبهه های غربی ماموریت دارد . عقبه اصلی لشکر در سد وحدت سنندج(قشلاق) که بین رزمندگان به پادگان لوله معروف است می باشد و منطقه ماموریت آنها ارتفاعات هزار قله در جبهه بینابینی مریون و بانه .
گردان حضرت امام محمد باقر علیه السلام ، متشکل از رزمندگان کاشان و آران و بیدگل ، ایام محرم این سال را در اردوگاه سد وحدت اقامه عزا کردند و سپس جایگزین گردانی دیگر به منطقه هزار قله رفتند .
تلگرام https://t.me/gpjme
ایتا https://eitaa.com/gpjmeshkaarabid
هدایت شده از پژوهش های تاریخی جبهه مقاومت اسلامی
10 سال با محرم های انقلاب و دفاع مقدس – 20
دوشنبه 1 مهر ماه 1364 – مطابق با روز هفتم محرم
حاج حسین خرازی فرمانده لشکر 14 حضرت امام حسین علیه السلام ، محرم سال 64 را در اردوگاه سد وحدت سنندج ، در جلسات عزای سرور و سالار شهیدان در جمع رزمندگان حضوری پر رنگ داشت . در دستجات سینه زنی شرکت کرد ، زیارت عاشورا را برای رزمنده ها خواند و مکبر نماز جماعت رزمندگان شد .
تلگرام https://t.me/gpjme
ایتا https://eitaa.com/gpjmeshkaarabid
هدایت شده از پژوهش های تاریخی جبهه مقاومت اسلامی
10 سال با محرم های انقلاب و دفاع مقدس – 21
شنبه 22 شهریور ماه 1365 – مطابق با روز هشتم محرم
بایاد سردارروحانی شهید حاج حسین صنعتکار
در روزهای قبل از محرم سال 65 رزمندگان لشکرهای 14 و 8 در تدارک عملیات هایی در دو منطقه عملیاتی متفاوت هستند . رزمندگان لشکر 8 نجف اشرف در منطقه باختران مستقر شده اند و لشکر 14 حضرت امام حسین علیه السلام برای عملیات بر روی دو سکوی دریایی دشمن (البکر و الامیه) در تقاطع آب های اروند رود و خلیج فارس آماده می شوند . حاج احمد کاظمی فرمانده لشکر 8 برای اعمال حج راهی می شوند . با شهادت حاج حسین صنعتکار ، معاون و فرمانده واحدهای اطلاعات عملیات و تخریب لشکر 8 ، موقع شناسایی یکی از معابر میدان مین ، عملیات در آن منطقه لغو و بعد از چند روز نیروها به شوشتر باز می گردند .
شهید علی محمد اربابی در یادداشت روزانه سه شنبه 28/5/1365 اینگونه می نویسد :
برادر حسین صنعتکار به آرزوی دیرینه خود رسید و به ملکوت اعلا پرواز نمود .حقا که لیاقت شهادت را داشت . در آخرین تماس تلفنی به او گفتم این دفعه نوبت توست که شهید شوی و مرا شفاعت نما . گفت که فکر نمی کنم لیاقت آن را داشته باشم .
تلگرام https://t.me/gpjme
ایتا https://eitaa.com/gpjmeshkaarabid
هدایت شده از پژوهش های تاریخی جبهه مقاومت اسلامی
10 سال با محرم های انقلاب و دفاع مقدس – 22
شنبه 22 شهریور ماه 1365 – مطابق با روز هشتم محرم
عملیات کربلای سه ، 5 روز قبل از آغاز ماه محرم
اسکله های العمیه و البکر که دو اسکله نفتی عراق در قبل از آغاز تجاوزشان به ایران بود ، با شروع جنگ تحمیلی ، تبدیل به چشم عراقی ها برای ناامن کردن شمال خلیج فارس شده بود . شبه جزیره فاو پشتیبان زمینی عراقی ها برای این دو اسکله و بندر ام القصر از طریق آبراه خورعبدالله پشتیبان دریایی بودند .
در سال های مختلف رزمندگان طی چند عملیات موفق نشده بودند ، این دو پایگاه را منهدم کنند و حالا در سال 65، چند ماه بعد از تصرف فاو توسط رزمندگان ، طرح انهدام این دو پایگاه جدی تر شده بود .
انهدام این دو اسکله ، با توجه به شرایط جغرافیایی خلیج فارس و موقعیت قرار گیری آن ، کار بسیار سخت و مشکلی بود . ابتدا قرار بود قرارگاه دریایی نوح این عملیات را انجام دهند ولی بررسی ها نشان داد ، اجرای عملیات خارج از توان این قرارگاه است .
اواخر اردیبهشت 65 به لشکر14 حضرت امام حسین علیه السلام برای اجرای عملیات دستوری صادر شد . اجرای این عملیات نیازمند تجهیزات خاص و آموزش های ویژه بود . چندین ماه طول کشید تا کار بررسی ، شناسایی ، آموزش ، تجهیز ، طراحی و نقل و انتقالات صورت گیرد .
دوشنبه 10 شهریور و 5 روز قبل از آغاز ماه محرم ، بعد از نماز مغرب و عشاء ، موج اول (غواص ها) با قایق ها حرکت کردند تا خود را به چند کیلومتری اسکله ها برسانند و سپس با عملیات غواصی ، خود را به زیر اسکله ها برسانند .
حاج حسین خرازی در سفر حج تشریف دارند و برادر ابوشهاب سمت جانشینی فرماندهی لشکر را به عهده دارد .
با سختی و مرارت های زیاد رزمندگان موفق به نفوذ ، تصرف و انهدام این دو پایگاه مهم دریایی ارتش بعثی شدند و چون بنا بر استقرار و تصرف دائمی این پایگاه ها نبود ، رزمندگان بعد از اجرای ماموریت به پایگاه های خود بازگشتند .
لشکر 14 حضرت امام حسین علیه السلام در این عملیات ، 75 شهید ، 176 مجروح و 6 مفقودالاثر داشتند .
تلگرام https://t.me/gpjme
ایتا https://eitaa.com/gpjmeshkaarabid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روضه خوانی حاج قاسم 😔
آخ که چقدر این فیلم دلمونو میسوزونه...