♻️ ارتباط آمریکا با سیل ایران!
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر، جماعتی از دسته سلبریتی های احمق یا خائن، ادعا کرده اند که سیل اخیر، نتیجه شعار چهل ساله «مرگ بر آمریکا» بوده است و نوشته اند که ای کاش این شعار را نمیدادیم.
اگر بگذریم از اینکه با این استدلال سخیف، باید پرسید که دلیل سیل در خود آمریکا چیست؟ نکته دیگر سابقه تاریخی سیل و بوران سال ۵۰ است، زمانی که تا کمر در برابر امریکا خم میشدیم تا سواران شود، آن روز که درود بر آمریکا بر زبان مسئولان کشورمان جاری بود؟!
پ ن: بوران ایران بورانی بود که در اواسط بهمنماه سال ۱۳۵۰، بخش وسیعی از ایران را به گونهای در برف و یخبندان فروبرد که سرانجام منجر به مرگ بیش از ۴۰۰۰ نفر شد و به خشکسالی سیزده ساله کشور پایان داد. این رویداد بدون شک سختترین و مصیبتبارترین بوران در تاریخ نوشتهشدهٔ بشر بودهاست. دورهای از سرمای شدید و یخبندان گسترده که از چهاردهم بهمن سال ۱۳۵۰ آغاز شد. در نتیجه مردم ساکن در بیش از ۲۰۰ روستا، که راهی برای گریز از این وضعیت نداشتند، در زیر حجم عظیم برف مدفون شدند. بنابر گزارشهای روزنامهٔ اطلاعات در همان روزها، شهر اردکان در استان فارس و روستاهای اطراف آن از جمله مناطقی بودند که بیشترین تأثیر را بر اثر بوران متحمل شدند.
🔻کانال حمید رسایی🔺
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ سلبریتی های سیاسی کجا هستند؟!
🔰 حمید رسایی: اگر صفحات مجازی برخی رسانه ها یا برخی مسئولان و چهره های سیاسی را مرور کنید، خواهید دید که برای اتفاقات سیاسی کم اهمیت اظهار نظر کرده اند اما در روزهای اخیر درخصوص سیل گلستان و مازندران و شیراز، هیچ خبری در انها نیست! راستی نمایندگان تهران، نمایندگان پر سر و صدای مجلس، مدیران برخی روزنامه های سیاسی و ... کجا هستند. داخل کشورند یا در سفر خارجی اند. ای کاش سرفه ای، عطسه ای می کردند تا مردم یقین کنند آقایان زنده اند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعا خیلی رو میخواهد
وقتی یک هفته کشور در بحران باشد و تو با اینکه مسئولیت اجرایی داری، از تفریح و استراحتت نگذری و در جزیره قشم آفتاب گرفته باشی، بعد اینگونه هم سخن بگویی، یعنی مردم را نفهم فرض کردن!
🔺کانال حمید رسایی🔻
@www_rasaee_ir
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️اول مدینه بعد دلم کاخِ شام رفت
▪️زندان هرآنچه داشت ویرانه نیز داشت
▪️او روی در شکسته و مادر به پشتِ در
▪️تشییع او به روضهی زهرا گریز داشت
الُسّلُامُ عّلُئ الُامُامُ الُمُظلُؤٌمُ
الُسّلُامُ عّلُئ الُامُامُ الُمُسّمُؤٌمُ
الُسّلُامُ عّلُئ الُامُامُ الُمُعّذِبُ فُيّ قًعّرً الُسّجَؤٌنَ
الُسّلُامُ على الُامُامُ الُذِيّ غًطِتّهّ مُطِامُيّرً الُسّجَؤٌنَ
الُسّلُامُ عّلُئ صّاحَبُ الُسّجَدًهّ الُطِؤٌيّلُهّ
الُسّلُامُ عّلُئ الُامُامُ مُؤٌسّئ بُنَ جَعّفُرً
الُسّلُامُ عّلُئ كاظُمُ الُغًيّظُ
الُسّلُامُ عّلُئ مُؤٌسّئ الُكاظُمُ
الُسّلُامُ عّلُئ اسّدً بُغًدًادً مُؤٌسّئ بُنَ جَعّفُرً
الُسّلُامُ عّلُئ سّجَيّنَ بُغًدًادً
🏴شهادت حضرت موسی بن جعفر (ع) بر تمامی شیعیان تسلیت باد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ عصر جدید یا عصر دلقکها
🔹 نگاهی متفاوت به برنامه نوروزی «عصر جدید» سیما
🔰 عصر جدید، برنامه ایست که استعدادهای برتر رشته های مختلف را کشف می کند و نمایش می دهد. اما بعد از دیدن چند برنامه، مخاطب این مسابقه، چه چیزهایی را به عنوان استعداد خواهد شناخت؟ با نگاهی به برنامه های پخش شده، مواردی که بیشترین تکرار را داشته اند می شماریم:
توانایی های عجیب و غریب ذهنی (مثل محاسبات ریاضی، حافظه و...)
توانایی های خاص جسمی و ورزشی (مثل حرکات رزمی، دوچرخه سواری و...)
توانایی های خارق العاده خدادادی (مثل چسبیدن اشیاء به بدن)
خوانندگی
مجری گری
بازیگری
استندآپ کمدی
احتمالا چیز خیلی بیشتری نمیتوانید به این فهرست اضافه کنید. یک بار دیگر فهرست را مرور کنید، به نظر شما کسی که طی دو سال گذشته مثلاً 10 اختراع علمی داشته است، صاحب استعداد نیست؟ یا کسی که توانسته با دست خالی 15 شغل ایجاد کند، کارش کمتر از شکستن چوب با بدن است؟ توانایی تدریس خوب به نحوی که دانش آموزان شیفته درس و مدرسه شوند، چه نسبتی با استندآپ کمدی دارد؟
میبینیم که عصر جدید به طور جدی معنای کلمه «استعداد» را در یک مجرای مشخص قرار میدهد. بدیهی است که در برنامه، هرگز سایر انواع استعداد نفی نمیشوند و چه بسا گاهی نیز مورد تأکید قرار میگیرند، اما همانطور که در بخش بدیهیات رسانه ای گفته شد، چیزی که رسانه به آن میپردازد، مهم میشود و چیزی که به آن پرداخته نشود، از اهمیت می افتد.
گویی عصر جدید، بیشتر به چیزی «استعداد» میگوید که برای سیرک مناسب باشد! شاید این لفظ، تند به نظر بیاید، اما احتمالا با مرور آن چه در برنامه میبینید و مقایسه آن با سیرک هایی که از تلویزیون دیده اید، تصدیق خواهید کرد.
اینجا خوب است برای مشخص شدن این مفهوم، یک مقایسه دیگر را هم پیشنهاد دهم. به نظر شما تفاوت برنامه «عصر جدید» با «مسابقه محله» در چیست؟ دکور فاخر؟ هزینه زیاد؟ مجریان و داوران؟ آیا ذات این دو برنامه با هم تفاوتی دارد؟
هر دو به نوعی «شیرین کاری» های مخاطبان را نمایش می دهند؛ حالا اگر یکی شان اسم «استعداد» بر این «شیرین کاری ها» بگذارد، چیزی به ارزش هایش اضافه نمی شود!
مخاطبی که خوره عصر جدید باشد، حتماً یک معیار ارزش دهی جدید در ذهنش (خودآگاه یا ناخودآگاه) شکل خواهد گرفت: «عجیب بودن ارزش است»
شما تصور کنید که بلدید خیلی خوب و عادی دوچرخه سواری کنید. حتما هر چهار ضربدر قرمز شما با این استعداد شگرفتان روشن خواهد شد. کسانی امتیاز میگیرند که بتوانند با دوچرخه پشتک بزنند. کار عادی اصلا هنر نیست.
ممکن است بگویید اساس برنامه بر نمایش کارهای پیچیده و متفاوت است؛ و پاسخ بگیرید به همین دلیل، این برنامه «عادی بودن و عالی بودن» را به تدریج از ارزش می اندازد، و «عجیب بودن» را معیار خوبی می کند.
یکی از شرکت کنندگان مسابقه، با حافظه عجیب خود اسم همه شهرهای هر استان را حفظ بود، عدد پی را تا دوهزار رقم اعشار حفظ بود، جدول مندلیف و چیزهای دیگری را هم از بر کرده بود. این مرد بزرگوار تلاش کرده بود چیزهایی حفظ کند که همه بگویند «عجب چیزی حفظ کرده» ولو این که هزار و نهصد و هشتاد و پنجمین رقم عدد پی به درد هیچ درازگوشی نخورد، اما حفظش خوب است، چون عجیب است. اما حفظ قرآن عجیب نیست، بنابراین اهمیتی هم به آن نداده است. شما مخاطب گرامی هم نتیجه می گیرید که اگر حافظه دارید با آن چیزی حفظ کنید که تعجب بیافریند، اگر قدرت بدنی دارید، آن را در راهی خرج کنید که چشم های دیگران را از حدقه در بیاورد. استفاده از این استعدادها در راهی که مفید است، مفید نیست!
با این حساب، چرا باید موتورسوارانی را که در خیابان «تک چرخ» می زنند سرزنش کنیم...
✍ علی اصغر جوشقاننژاد
متن کامل یادداشت را اینجا بخوانید👇
parhang.ir.domains.blog.ir/post/381
🔻کانال حمید رسایی🔺
@rasaee
.
♻️ کشور در بحران سیل و مدیریت پیر و تنبل دولتمردان گرفتار است، گوشت کیلویی ۱۰۰ هزار تومان، مرغ کیلویی ۱۵۰۰۰ تومان و پیاز تا مرز ۱۳۰۰۰ تومان رسیده اما دغدغه عوامل حسن روحانی چیست؟ یادتان هست، روحانی خودش را متخصص جنگ روانی معرفی کرده بود. تعجب نکنید این سربازان هم در حال انجام وظیفه انحراف افکار عمومی هستند!
🔹آقای آشنا مستندی درباره این وضعیت بازار ضروری تر نیست؟
🔹آقای تاجزاده با منطق شما تمام فسق فجورها را باید رسمی و قانونی کرد!
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ شما اسم این را چه میگذارید؟
آقای دهباشی هم صفحه اینستاگرام مصی پولی نژاد که عزاداری چند نفر در میان آبگرفتی را خرافه پرستی و تفکر مرگ پرور دانسته، پسندیده (لایک کرده) و هم در صفحه توییترش از این کار آنها دفاع کرده! در پاسخ به سئوال من هم که کدام را باور کنیم، نوشته: هر دو را(!) ما که نتوانستیم، شما اسم این را چه میگذارید؟!
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
15.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
آقای #رحمانی_فضلی! ناخواسته نقد همراه با طنز مهران مدیری در #برنامه_دورهمی درباره بحران مدیریت دولتیها و بی تدبیری آنها را تایید و مستندی برای آن ذکر کرده است که مدیری، هرگز نمیتوانست روی آنتن زنده به آن اشاره کند.
وزیر کشور حسن #روحانی به رفتار رییس جمهور آمریکا در سیل آمریکا اشاره میکند که دستمال کاغذی بین مردم توزیع میکرده است!
خب جناب وزیر! مجری دورهمی مستحق توبیخ ولی شما بگویید رییس جمهور ما در یک هفته اول بحران سیل کجا بود، در ستاد بحران؟ در بین سیلزدگان #مازندران و #گمیشان و #آق_قالا در #گلستان؟ یا تدبیر میکرد تا جلوی سیل #لرستان در هفته دوم فروردین را بگیرد؟ یا هیچکدام بلکه ایشان در هفته اول بحران کشور در جزائر خوش آب و هوای #قشم در حال آفتاب گرفتن بودند! هر چند هیچ تصویری از این سفر وی هم منتشر نشده و خدا کند ادعای دیگری که مطرح است، درست نباشد).
زلزله قابل پیش بینی نیست اما سیل که قابل پیش بینی و طبعا خسارت آن قابل پیشگیری است. چرا با اینکه برخی از دلسوزان از ترسالی و بارشهای بسیار فروردین امسال خبر داده بودند، نتوانستید از خسارتهای مادی و معنوی آن پیشگیری کنید؟
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
🔶دست خالی موافقین FATF
🔹سابقا شاهد بودیم که تنها استدلال حسن #روحانی و محمدجواد #ظریف برای پیوستن به FATF، جلوگیری از #بهانهگیری بیشتر آمریکا و عمل به شرط #اروپا برای ایجاد کانال خندهدار #نفت_دربرابر_کالا بود و حتی ظریف رسما در تریبون مجلس از عدم وعده رئیسجمهور و دولت برای بهبود شرایط اقتصادی با تصویب #FATF سخن گفت و پوچی استدلالات موافقین این لوایح آشکار شد؛ حال عاملِ اصلیِ دیگرِ تحمیل این لوایح، یعنی علی #لاریجانی، پوچی، کمسوادی و بی استدلال بودن #موافقین_FATF را آشکارتر از قبل و بدون هیچ شکی نموده است.
🔸 #لاریجانی گفته: "اگر واقعا لوایح FATF #خلاف_استقلال کشور و منافع ملی بود، چرا در سال ۸۶ تصویب کردید؟! چرا سال ۹۰، دبیرخانه به این موضوع ورود کرد و نظر داد؟! میخواهم بگویم بحث FATF چه تفاوتی با قبل دارد؟ چطور است که در سال ۸۶ استقلال مان از دست رفت و کسی هم متوجه نشد، #قانون هم تصویب شد و به شورای نگهبان هم رفت و این شورا هم تایید کرد."
🔺در پاسخ به این شبهه کودکانه چند موضوع لازم بذکر است:
1⃣ ۱- در سال ۸۶ همزمان با دولت نهم و مجلس هفتم، لایحهای برای "مبارزه با #پولشویی" تدوین، تصویب و ابلاغ شد؛ این لایحه یک #قانون_داخلی بوده و ابدا ارتباطی به کنوانسیونهای استعماری ساخته و پرداخته غرب ندارد.
2⃣ ۲- در سال ۸۹-۹۰ نیز لایحهای برای مبارزه با #تروریسم در دولت دهم تدوین شد این لایحه نیز یک #قانون_داخلی برای مبارزه با تروریسم است و چنانچه در نامه منتشر شده از وزیر وقت اقتصاد به لاریجانی روشن است؛ موضوع تسریع در تصویب لایحه داخلی مبارزه با تروریسم بوده نه پیوستن به کنوانسیونهای استعماری!
3⃣ ۳- اتفاقا تدوین این لوایح داخلی و نپیوستن به کنوانسیونها در دولت نهم و دهم و مجالس هفتم و نهم که با #جریان_انقلابی همسوتر بودند؛ نشان میدهد که #عقلانیت_انقلابی همواره در دستور کار جریان انقلابی بوده است و بدون بازی در #پازل_دشمن از طریق تصویب کنوانسیونهای مذبور، تنها با تصویب قوانین داخلی راه بدخواهی دشمن را سلب کردهاند. درضمن #رهبر_انقلاب نیز پیوستن به کنوانسیونهای مشکلدار را نقد کرده و خواستار تدوین قوانین داخلی بجای آنها شده بودند. همچنین تصویب این لوایح در قبل از دولت و مجلس تَکراریها، نشان میدهد انگهایی که با برچسب پولشویی و فساد به نهادهای انقلابی نظیر #سپاه زده میشود چه میزان بیپایه است و اتفاقا جریان انقلابی در مبارزه با فساد و پولشویی پیشقدم بوده و با فدا کردن جان بیش از همه با تروریسم مبارزه کرده و توانسته #امنیت را در میهن برقرار سازد.
4⃣ ۴- جریان غیرانقلابی نشان داده اگر اندک دستاوردی بدست آورد دیگر خدا را بنده نیست و آنرا منحصر به قبیله خود میکند و در رقابتها آنرا بر سر نظام و انقلاب میکوبد! اما اینکه اخیرا آقایان علاقهمند شدهاند با وجود مخالفتهای صریح و شروط اجرا نشده رهبری، #برجام را کارِ #نظام بخوانند و با وجود تبیینات مکرر دکتر جلیلی و جریان انقلابی درباره معایب و آسیبهای لوایح CFT و پالرمو، باز #FATF را کارِ #جلیلی و با موافقت او میشمارند؛ یعنی خودشان میدانند که اندک دستاوردی و خیری هم برای ملت و کشور در این #کنوانسیونهای_استعماری نیست وگرنه الان دنبال مدال گرفتن و تندیس ساختن از خودشان بودند، پس مشخص است که میخواهند با شریک کردن نظام و نیروهای مخلص انقلابی در این میانه، خود را #تطهیر کنند تا بعدا از زیر بار عواقب آن در بروند؛ درحالیکه باید یقین بدانند هرچه نقشه بکشند، ننگ برجام و FATF از چهرهشان پاک نخواهد شد!
5⃣ ۵- بار دیگر درایت و هوشمندی #رهبر_انقلاب ثابت شد، چنانچه ایشان در اواخر سال گذشته با توصیه به بحث #کارشناسی و عدم اطلاق نسبت همسویی با دشمن به طرفین ماجرا در FATF، راه را برای #مظلومنمایی موافقین کنوانسیون CFT و پالرمو بستند و با این تدبیر، جلوی تکرار بیراههای که در برجام طی شد و مخالفین برجام را بخاطر همنوایی با #نتانیاهو انگ میزدند و با این بهانه خسارت محض به کشور تحمیل کردند را نیز گرفتند. فلذا با کارشناسی شدن بحثها، پوچی و بیمایگی استدلالات موافقین FATF درباره علل پیوستن به #پالرمو و #CFT، روزبهروز عیانتر میگردد و لزوم رد کامل این لوایح استعماری در #مجمع_تشخیص هم روزبهروز واجبتر!
✍ امید نیکو
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee