7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر، بر همه دختران ایران به خصوص دختران شهدای اسلام مبارک باد.
♦️فیلمی دیده نشده و بسیار تأثیرگذار از شعرخوانی انتقادی یک دختر خردسال شهید مفقودالاثر در کنگره شهدا در سال ۱۳۸۱ و دوره اصلاحات، درست همان زمانی که شهدا برای دومین بار شهید میشدند!
🔸نمی دانم پدر این دختر الان تفحص شده و در گلزار شهدا است و یا اینکه هنوز در رمل های فکه نور ماه را تماشا می کند، اما به گمانم همانجا بماند بهتر است تا اینکه به اینجا بیاید و با دیدن گناهان و انحرافات ما آرزوی برگشت به همان بیابان ها را کند...
🔸دل ها را برای دیدن این کلیپ بسیار زیبا آماده کنیم با زمزمه این جمله شهید آوینی که فرمود: «پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند! اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده است و شهدا مانده اند.»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «وجود انسان سراپا فقر و نیاز است، اما همه این نیازها مستحق اعتنا نیستند. تنها نیازهایی باید مورد اعتنا قرار بگیرند که منافی سلوک انسان به سوی کمال وجودیش نیستند. تفاوت ما و غربی ها، یکی در همین جاست؛ اومانیسم و فرزندان او، لیبرالیسم و دموکراسی، میان نیازهای انسان تفاوتی قائل نمی شوند.
🔹آنها از آنجایی که برای انسان حقیقتی غایی نمی شناسند، اعتقاد یافتهاند که همه نیازهای بشر باید به طور یکسان برآورده شوند، حال آنکه در این صورت، شدت و حدت نیازهای حیوانی، عشق به کمال را که منشأ نیازهای فطری است محبوب خواهد داشت و راه انسان به سوی فلاح مسدود خواهد شد، همان اتفاقی که اکنون در غرب افتاده است. دموکراسی اقتضا دارد که نیاز به همجنسبازی نیز برای همجنسبازان برآورده شود، حال آنکه این امر نیازی است کاذب، منافی طبیعت بشر و حقیقت غایی وجود او، که نه تنها مستحق اعتنا نیست بلکه باید با اجرای حدود، ریشه آن از اجتماع بشری بریده شود.»
🔸منبع: کتاب «آینه جادو، جلد اول»، مقاله «جذابیت سینما»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «جاذبههای کاذب، جاذبههایی منافی آزادی و اختیار تماشاگر و ممانع او از رشد و تعالی کمالطلبانه به سوی حق است. جاذبه کاذب، جاذبهای است که تماشاگر را سِحر می کند و او را از رجوع به فطرت خویش بازمی دارد.
🔹هر جاذبهای که عقل بشر را تحت سیطره خویش بکشاند و تماشاگر را به ورطه تسلیم در برابر وهم و شهوت و غضب، جاذبه کاذب است. سوءاستفاده از گرایشهای شهودی تماشاگر جایز نیست و ترس و وهم و خشم او را نیز تا آنجا باید تحریک کرد که مانع کمال روحانیش نباشد.»
🔸منبع: کتاب «آینه جادو، جلد اول»، مقاله: «جذابیت در سینما»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
aviny-10.mp3
2.77M
🔷 شب مردان حق چگونه می گذرد؟ با نوای بهشتی شهید آوینی
♦️نکند شبِ ما با غفلت و چرخیدن در صفحات بی مصرف مجازی که حاصلی جز تباهی دنیا و آخرتمان ندارد می گذرد یا نکند اصلاً...
🔸فوق العاده زیبا
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «دنیای جدید که دنیای حاکمیت استکبار است شرط لازم تحقق خویش را در مبارزه با اسلام می بیند و بنابراین، تلاش برای استقرار کشوری همچون اسرائیل در سرزمینی چون فلسطین نباید اتفاقی دانست. مسلمانان جهان را اکنون فریاد آن پیر فرهیخته (حضرت امام خمینی ره) که از ایران برخاست بیدار کرده است و آنان نجات خویش را تنها در انقلاب می یابند.»
🔸منبع کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 ۲۲ اردیبهشت سالروز شهادت پدر تاکتیک نظامی جهان اسلام، دریادار حاج محمد ناظری، فرمانده تکاوران نیروی دریایی سپاه گرامی باد.
🔸شور انقلابی، بی قراری و عشق به کاروان عاشورا را در صحبت های این سردار مظلوم ببینیم و لذت ببریم. در اوایل بحران سوریه حاج محمد اولین فرماندهی ایرانی بود که به طور کاملاً محرمانه به عمق این درگیری ها رفت و چریک های مقاومت را آموزش داد و بعد راه را برای شهادت دیگر شهدای مدافع حرم باز کرد.
🔸شهید خاصی که شبیه هیچ کس نبود! شهیدی که تاکنون طبقه بندی اطلاعات اجازه بیان خدماتش را نداده است! شهیدی که هرجا از این کره خاکی که رد پای حاج قاسم برای دفاع از مظلوم در آن وجود داشت، او نیز در آنجا حاضر بود!
🔸اسطوره ای که سرداران سلیمانی، باقری، قاآنی، متوسلیان، کاوه و حتی عماد مغنیه و سیدحسن نصرالله فقط بخشی از شاگردان ایشان برای مبارزه با ظلم بودند! شهیدی که هرچند روز به روز پیر می شد اما لحظه به لحظه بر غیرت و شجاعتش افزوده می شد!
🔸نقل است که وقتی تکاوران آمریکایی در خلیج فارس دستگیر شدند، حاج محمد فریاد زد که: «خیال کردهاید ناو مسافربری ما را زدید، میتوانید هر غلطی بکنید و ما هم کاری به کارتان نداریم؟ ما پای هر متجاوزی را به آب و خاک ایران قطع میکنیم.» شاید به خاطر این صحبت ها بود که آمریکایی ها لباس خود را خیس کردند!
🔸وقتی دزدان دریایی کشتیهایمان را در سومالی و خلیج عدن محاصره کردند، او مأموریت آزادسازی آنها را برعهده گرفت و ۱۲۰ روز با آنها جنگید و عزت ملت را زنده نگه داشت و کشتی ها را پس گرفت. شادی روحش صلوات
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 او که بود؟ تا آخر بخوانید.
سید علی خامنه ای
مراجع عظام تقلید
شیخ زکزاکی
عبدالملک بدرالدین الحوثی
شیخ عیسی احمد قاسم بَحرانی
شیخ باقر نِمِر
سید حسن نصرالله
علی شبیب محمود
سمیر قنطار
عماد مغنیه
ابومهدی المهندس
سید عباس موسوی
حاج قاسم
آوینی
چمران
بابایی
همت
باکری
خرازی
کاظمی
زاهدی
همه شهدای معاصر
همه توبه کنندگان معاصر
همه رزمندگان جبهه حق و...
♦️همه آنها با همه ابهت و با تمام معرفتشان، وجود خود را زاییده حضرت امام خمینی (ره) می دانستند. او چکیده معارف همه انبیا و معصومین الهی را از دل تاریخ با خودش به عصر ما آورده است!
🔸این صحبت های جالب و انسان ساز بنیانگذار انقلاب اسلامی را با هم ببینیم، به امید آنکه نام ما هم روزی در کنار نام های فوق قرار بگیرد.
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «تماشاگر بخش اعظم وجود خویش را تسلیم فیلم می کند و در آن مستغرق می شود. با این استغراق دچار نوعی غفلت از خویش و الیناسیون می گردد که حسن و قُبحِ آن باید با توجه به شرایط و نتایج فیلم ارزیابی شود. این غفلت ملازم با زندگی بشری است و از آن نمی توان پرهیز کرد.
🔹پایان این سیر به نوعی خودآگاهی منتهی می شود که اگر ماهیتی کمالطلبانه داشته باشد، می تواند همه ترسها و خشمها و هیجانات و کشاکشهای عصبی فیلم را در خود مستحیل کند، اگرنه، تماشای فیلمی که منافی آزادی و عقل بشر و ممانع کمال اوست، خسرانی است که جبرانش به سختی ممکن است.»
🔸منبع: کتاب «آینه جادو، جلد اول»، مقاله: «جذابیت در سینما»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «عصر حکومت جباران به پایان رسیده است و تاریخ به غایت الهی خویش نزدیک و نزدیکتر میشود. خداوند جنود خود را از این سوی و آن سوی، از شهرهای دور و دهکده های دورتر، جمع می آورد و با دستِ آنان به ارتش کفر یورش میبرد.»
🔸منبع کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «فیلمهای ترسناک بر فعالیت قوه واهمه تماشاگر متکی هستند. کمال بشر به آن است که مجموعه قوای وجودیش در تحت احاطه عقل به اعتدال برسد و لذا، مخالف کمال انسانی است که قوه واهمه را به طور مستقل و فارغ از عقل پرورش دهیم.
🔹در باب تفنن نیز، مذموم آن است که چون یک هدف اعتبار شود واگرنه، تفننی که منتهی به تذکر گردد نه تنها مذموم نیست که ممدوح است. اگرچه در مقام قضاوت، حکم بر ظاهر باید راند و لاغیر، اما هر فعل با توجه به نیت و نتیجهاش ارزش مییابد.
🔹معمول این است که تماشاگران به قصد کسب لذت و تفنن در جلوی سینماها صف می بندند و اگر نبود این لذتی که در تماشای فیلم وجود دارد، سینما هرگز از شأنی این چنینی در میان آدمها برخوردار نمی شد. در اینکه آیا انسان اجازه دارد که خود را به تفنن محض تسلیم کند یا خیر، سخن بسیار است، اما به هر تقدیر جذابیت سینما متکی بر نیازهای بشری است و برای شناخت ماهیت آن، باید به تأمل در باب نیازهای بشری همت گماشت.»
🔸منبع: کتاب «آینه جادو، جلد اول»، مقاله: «جذابیت در سینما»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 خاطره ای تأیید نشده به طور رسمی: وقتی شهید آوینی سوار بر تاکسی شده و در میانه راه متوجه می شود که هیچ پولی به همراه خود ندارد!
🔸خاطری ای که با دل نوشته ایشان تلنگری معنوی شده است برای بیداری ما از غفلت!
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini