#زندگینامه
#شهید_صالح_حسنزاده
شهید مدافع حرم صالح حسن زاده پنجم مهر 1346 در یک خانواده مذهبی در شهرستان خرمشهر، به دنیا آمد. پدرش مهدی و مادرش زهرا نام داشت. دارای دو خواهر وسه برادر می باشد، زمانی که به سن بلوغ میرسند، برای تحصیل وارد مدرسه علمیه رضویه خرمشهر میشوند.
تحصیل در قم و عراق
سپس بعد از گذشت چندی برای ادامه تحصیل راهی قم شد و زیر نظر آیتالله «میرزا جواد تبریزی» (ره) به تحصیل پرداخت. حدود هشت سال، بین سالهای 87 تا 94، در حوزه علمیه نجف اشرف عراق به مشغول تحصیل بود، در آن سالها هیچ کس از پیوستنش به نیروهای مقاومت اطلاعی نداشت و در سالهای 91 یا 92 تمام وقتش را صرف نبرد با تروریستها کرد.
جانباز دوران دفاع مقدس
در چند نقطه از بدنش جراحات جنگی داشت اما هیچ کس نمی دانست چطور و کجا مجروح شده است. بجز خانواده خودش کسی از جانبازی و مشکلاتش خبر نداشت. وی هیچ پرونده ایی در این زمینه تشکیل نداد و همیشه می گفت:«آن دوران معامله من با خدای خودم بود.»
خصوصیات اخلاقی
وی بسیار مهربان و خوشرو بود. به ساده زیستی، خوش اخلاقی و حب به اهل بیت (ع) اهمیت می داد. در برخورد با اطرافیانش همیشه احتیا ط می کرد که مبادا صحبتی از طرف ایشان بیان شود و باعث رنجش دیگران شود. در هر کاری اول با خانواده اش مشورت می کرد و بعد تصمیم می گرفت. به رعایت حدود شرعی بسیار اهمیت می داد. اکثر وقتها بعد از نماز مغرب و عشاء میخوابید؛ حدود یک یا دو ساعت قبل از نماز صبح بیدار میشد و به خواندن نماز شب و زیارت عاشورا میپرداخت. وی علاقهی خاصی به زیارت معصومین (ع) داشت.
اقامت در نجف
هنگامی که در عراق زندگی میکرد به بسیج مردمی«حشد الشعبی»پیوست و به سوی مبارزه علیه تروریستهای داعش رهسپار شدند. به گفتهی دوستانش در مدت زمانی که در نجف اقامت داشتند برای اقامه نماز شب به حرم حضرت علی (ع) میرفتند و در آنجا به عبادت مشغول میشدند. هر هفته نیز به زیارت امام حسین (ع) مشرف میشدند.
آرزوی شهادت
از حضورش در صف نیروهای مقاومت و در مبارزه با تروریستهای تکفیری داعش به هیچ کس چیزی نمی گفت. فقط با بیان اینکه آرزو دارم در راه اسلام شهید شوم به خانواده اش آمادگی می داد تا برای شهادتش آماده باشند. بنابراین در همان سالها درس و تحصیل در نجف اشرف را هم رها کرد و به نیروهای مدافع حرم در عراق پیوست. تا علاوه بر دفاع از حریم اهل بیت(ع) به آرزوی دیرین خود یعنی شهادت برسد؛ همان آرزویی که بارها درخصوص آن با دوستان خود صحبت کرده بود و در فرازی از وصیتنامه خود هم درباره آن مینویسد: «آرزوی توفیق شهادت در راه اهل بیت رحمت(ع) را اگر قابل باشم دارم که انشاءا... در رجعت با اهل بیت رحمت(ع) رجعت کنم.»
شهادت
سرانجام در بیست و جهارم آبان 1394 مطابق با اربعین حسینی، در شهرستان بیجی، استان صلاحالدین عراق در نبرد با تروریستهای تکفیری داعش به شهادت رسید.
#شهدای_روحانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
#شهادت_حضرت_معصومه
#فاطمه_معصومه #سلام_الله_علیها
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
روضه-حضرت-معصومه-سلام-الله-علیها.mp3
7.61M
#بشنوید
♦️السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ
◾️#روضه
#حضرت_فاطمه_معصومه سلام الله علیها
💠روضه حضرت معصومه سلام الله علیها
#استاد_میرزا_محمدی
♦️۱۰ ربیع الثانی
#حضرت_معصومه سلام الله علیها
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
🏴 وجود #حضرت_معصومه(س) قم را به پایگاه معارف اهلبیت(ع) تبدیل کرد
▪️رهبر انقلاب:
بدون تردید نقش حضرت معصومه در قم شدن قم و عظمت یافتن این شهر عریقِ مذهبىِ تاریخی، یک نقش ما لا کلام فیه است...
۱۳۸۹/۷/۲۹
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
▪️دهم ربیع الثانی، سالگرد رحلت #حضرت_معصومه س تسلیت باد 🖤
امام رضا علیه السلام:
کسی که حضرت معصومه (سلام الله علیها) را زیارت کند، پاداش او بهشت است.
(عیون اخبار الرضا ج۲ ص۲۶۷)
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🌹نام شريف آن بزرگوار فاطمه پدرش حضرت موسي بن جعفر (ع) و مادرش نجمه خاتون است.
آن حضرت اوّل ذي القعده سال 173هـ . ق در مدينه منوّره به دنيا آمد. و در سنّ28 سالگي در روز دهم يا دوازدهم ربيع الثاني سال 201هـ . ق در شهر قم از دنيا رفت[1] سپس به سوي قبرستان " بابلان" تشييع شدند و همان جا مدفون گشتند.
🔲 آهنگ سفر از مدینه به خراسان
در سال 201 هـ . ق ، همراه عدّه اي از برادران خود براي ديدار برادر و تجديد عهد با امام زمان خويش راهي ديار غربت شد. در طول راه به شهر ساوه رسيدند، ولي در آنجا عده اي از مخالفين اهل بيت(علیهم السلام) با مأموران حكومتي همراهي نموده و با همراهان حضرت به نبرد و جنگ پرداختند كه عدّه اي از همراهان حضرت در اين حادثه غم انگيز به شهادت رسيدند.[2]
◾️روشن است که علل مرگ می تواند گوناگون باشد اما نزد خداوند راه شهادت بهترین وپسندیده ترین راه است.
و معلوم است که برای شهادت لازم نیست که حتما فردی با شمشیر در راه خداوند کشته شود بلکه حصول شهادت راه های گوناگون دارد که بنا به علل ذیل شهادت ظاهری این بانوی مطهره بعید نمیباشد.
🌹البته قبل از آن خوب است مستحضر باشیم که طبق حدیثی هر کس بر محبت آل محمد(ص) بمیرد شهید وار مرده است و ایشان که در ملا اعلی نشاندار این محبت راستین هستند از قرب بالائی در وادی شهادت برخوردار هستند.
🔲علل اثبات شهادت ایشان
۱. غم و حزن بسيار
◾️حضرت معصومه (س) از بچگی با برادر خودش امام رضا (ع) بسیار مانوس بود و پس از آنکه پدر بزرگوار آن بانوی گرامی به شهادت رسید، فرزند ارجمند آن امام، یعنی حضرت رضا علیه السلام عهده دار امر تعلیم و تربیت خواهراش شد و از طرفی این انس ایمانی از آن جهت بود که معرفت حضرتش به امام زمانش یک معرفت نورانی و کامل بود، لذا وقتی امام هشتم علیه السلام از مدینه به طرف خراسان بالاجبار کشانده شدند این فراق بر حضرت معصومه (س) خیلی سنگین گذشت. و هنگامی که در ساوه تمام برادران به شهادت رسیدند این داغ به اوج خود رسید و بر اثر شدّت تألمات بیمار گشت[4]
🌹حضرت در حالي كه از غم وحزن بسيار مريضه بود با احساس نا امني در شهر ساوه فرمود: مرا به شهر قم ببريد ، زيرا از پدرم شنيدم كه فرمود:" شهر قم مركز شيعيان ما مي باشد"[5]
۲. مظالم حکومت
◾️از صفحات تاریخ روشن است که خلیفه عباسی مامون دشمن سرسخت اهلبیت(علیهم السلام) بودو به بهانه گوناگون بر دوستان اهلبیت(علیهم السلام) ظلم روا می داشت و امام رضا (ع) را به شهادت رساندبر طبق این شواهد و بنا بر سیاست حاکم بر آن زمان امکان قوی هست که مامون می خواست حضرت معصومه (س) را از بین ببرد چون او از مقامات علمی و تبلیغی حضرت معصومه (س) آگاه بود و می دانست که همراهی حضرت معصومه (س) با امام رضا (ع) دولت او را نابود خواهد کرد بخاطر همین آمدن حضرت معصومه (س) با همراهانش؛ مامون را سخت در اضطراب فرو برد او نمی خواست این کاروان به امام رضا (ع) ملحق بشود به علت همین دستور داد تا در مسیر، مامورانش به کاروان حضرت حمله کنند.
نکته:
بر مبنای این شواهد دست یافته و جریان ظلم بنی عباس که بسیاری از سادات را احاطه کرده بود و نوعا به کشتار آنها می انجامید شایسته است رفتن از دنیا را برای ایشان به شهادت تعبیر کنیم و بگوییم که ایشان شهیده شدند.
📚منابع:
[1] وسيله المعصوميّه, ص 65 به نقل از نزهه الابرار.
[2]زندگاني حضرت معصومه , مهدي منصوري , ص 14
[3] درياي سخن , سقازاده تبريزي
[4] ودیعه آل محمد صلی الله علیه و آله، ص 12
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
برای زیارت مجازی حرم بی بی فاطمه معصومه (س) وارد لینک شوید. 👇
https://vtour.amfm.ir/
#حضرت_معصومه(س)
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🔴🔵 ️آيا مي دانيد چرا به حضرت فاطمه معصومه سلام الله عليها، كريمه اهل بيت مي گويند؟
🔵 یکي از القاب حضرت معصومه(س) «كريمه اهل بيت» است. اين لقب بر اساس رؤياى صادقانه يكى از بزرگان، از سوى اهل بيت به اين بانوى گرانقدر داده شده است. ماجراى اين رؤياى صادقانه بدين شرح است :
🔴مرحوم آيت اللّه سيّد محمود مرعشى نجفى، پدر بزرگوار آيت اللّه سيد شهاب الدين مرعشى (ره) بسيار علاقه مند بود كه محل قبر شريف حضرت صدّيقه طاهره (س) را به دست آورد. ختم مجرّبى انتخاب كرد و چهل شب به آن پرداخت. شب چهلم پس از به پايان رساندن ختم و توسّل بسيار، استراحت كرد. در عالم رؤيا به محضر مقدّس حضرت باقر(ع) و يا امام صادق (ع) مشرّف شد.
امام به ايشان فرمودند:
«عَلَيْكَ بِكَرِيمَةِ اَهْلِ الْبَْيت ِ.»
يعنى به دامان كريمه اهل بيت چنگ بزن . ايشان به گمان اينكه منظور امام (ع) حضرت زهرا(س) است، عرض كرد: «قربانت گردم، من اين ختم قرآن را براى دانستن محل دقيق قبر شريف آن حضرت گرفتم تا بهتر به زيارتش مشرّف شوم.»امام فرمود: «منظور من، قبر شريف حضرت معصومه در قم است.» سپس افزود:«به دليل مصالحى خداوند مى خواهد محل قبر شريف حضرت زهرا(س) پنهان بماند؛ از اين رو قبر حضرت معصومه(س) را تجلّى گاه قبر شريف حضرت زهرا(س) قرار داده است. اگر قرار بود قبر آن حضرت ظاهر باشد و جلال و جبروتى براى آن مقدّر بود، خداوند همان جلال و جبروت را به قبر مطهّر حضرت معصومه(س) داده است.»مرحوم مرعشى نجفى هنگامى كه از خواب برخاست، تصميم گرفت رخت سفر بر بندد و به قصد زيارت حضرت معصومه (س) رهسپار ايران شود. وى بى درنگ آماده سفر شدو همراه خانواده اش نجف اشرف را به قصد زيارت كريمه اهل بيت ترك كرد.
📚كريمه اهل بيت، ص٤٣، با تلخيص و تصرّف
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۵آبانماه ، #سالروز_شهادت سردار شجاعت و ایستادگی معروف به سردار ملّی، #ستارخان گرامی باد . 🥀
ولادت : ۲۸ مهر ۱۲۴۵ بیشک، آذربایجان، ایران
شهادت : ۲۵ آبان ۱۲۹۳ تهران، ایران
آرامگاه : باغ طوطی در جوار شاه عبدالعظیم
دیگر نامها : ستار قرهداغی
عنوان : سردار ملی دوره قاجار
مذهب : شیعه دوازدهامامی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
🏳سردارملی،شهید#ستارخان
💠رهبرانقلاب :
در مورد نقش مهم آذربایجان در مشروطیت خیلی کتاب نوشتهاند؛ اما هنوز هم حرفهای نگفتهای وجود دارد که باید نوشت، میدانیم که جهتگیری ستارخان و باقرخان در مشروطیت، نقطه مقابل کسانیکه مشروطه زیر پرچم انگلیس را میخواستند، بود؛ ستارخان در سخنرانیش میگفت: «من میخواهم زیر پرچم اباالفضل العباس حرکت کنم». بعد هم همانها بودند که مرحوم ستارخان و مرحوم باقرخان را کشاندند تهران و در باغ اتابک، آنها را از بین بردند! ۸۵/۱۱/۲۸
در مشروطه، آن خطِ انگلیسی که شعارس توسعه و پیشرفت بود، رهبران مشروطه را نابود کردند؛ شیخ فضلالله را به دار کشیدند، آیةالله بهبهانی را ترور کردند، ستارخان و باقرخان را غیر مستقیم به قتل رساندند و یک عده افرادی را که وابسته به غرب و سیاستهای استعماری بودند، به نام مشروطهخواه بر مردم مسلط کردند، شعار آنها هم پیشرفت بود! اما زیر این نام، آنچنان خیانت بزرگی انجام دادند! ۸۶/۲/۲۵
📸مزارستارخان،حرمحضرتعبدالعظیم
منبع : #جهاد_تبیینی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#معرفی_کتاب
📔 كتاب:
#تاريخ_مشروطيت، آن گونه كه هست، آن گونه كه بايد باشيد
✍️ جستاري در باب روش پژوهش و تحقيق در تاريخ/
◽️نویسنده: استاد فقید علي ابوالحسني(منذر)
◽️منشا مقاله : تاريخ معاصر ايران ،ش ۳۸ ، تابستان ۱۳۸۵
◽️عناوين اصلي كتاب شامل:🔰
۱. اسلام، دين حق و آيين حقيقت پرستي؛ ۲. شناخت واقعيات تاريخي؛ كاري سخت، اما ممكن؛ ۳. كشف حقايق تاريخي؛ شرايط و الزامات؛ ۴. نقد و پالايش نظريّات تاريخي؛ ضرورتي مستمر و جاويدان؛ ۵. مورخ، در بيان نظريات خود، بايد صادق و صريح باشد؛ ۶. لزوم آشنايي با باورها و سنتهاي ملي ـ دينيِ جامعة مورد پژوهش؛ ۷. نكات و شرايط لازم در بررسي دقيق و جامع تاريخ مشروطيت؛ ۸. تاريخ مشروطه؛ درسهاي ارزنده براي امروز و فرداي ايران
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
1_570759229.pdf
606.1K
دانلود نسخه PDF کتاب #تاریخ_مشروطیت
برای مطالعه کتاب ، روی فایل بزنید .
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani