#اطلاع_نگاشت
اینفوگرافی سخنان #امام_خامنهای پیرامون #مکتب_سرنوشتساز #شهید_سلیمانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#پست_ویژه
#مکتب_سرنوشتساز
نام :
#مکتب_سلیمانی
تاملی بری مکتب سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
مجموعه #مرد_میدان
موضوع :
در این نوشتار، با طرح اصول و ارکان مکتب این سرباز ولایت به دنبال تبیین شخصیّت جهادی و انقلابی او برای مخاطبان بزرگوار هستیم.
کاری از موسسه فرهنگی #مطاف_عشق
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
Maktab_ver02.pdf
1.3M
نسخه الکترونیک کتابچه #مکتب_سلیمانی
شرح موضوع :
در مکتب متعالی حاج قاسم سلیمانی که برگرفته از مکتب امام خمینی و امام خامنهای عزیز است، اصول و ارکانی حاکم بود که بر مبنای آن اصول اساسی، شخصیتی سترگ و بین المللی را به جهان عرضه داشت. سلیمانی عزیز با تکیه بر این ارکان، در میدان نبرد با اردوگاه نظام سلطه هماوردی نداشت، اصول محکم و متقن مکتب او چنان تاثیرگذار و ثمر بخش بود که نامش، حضورش، فکرش و عملش، گرههای بسته را باز میکرد. در مکتب توحیدی و انقلابی او بن بست نبود و هیچ چیزی مانع حرکت او محسوب نمیشد. در قول و عمل، «ما نمیتوانیم» را به زانو در آورد و سایه شوم یأس و تهدید و ناامیدی را زدود و عطر معنوی و دل انگیز اسلام ناب محمدی صلوات الله علیه را در هر کجا که میرفت به جان و مشام افراد میرساند. حاج قاسم عزیز که اندیشهاش برگرفته از منظومه فکری ناب امامین انقلاب بود، علیرغم اینکه شخصیتی نظامی و امنیتی بود، لکن به لحاظ آن تفکر اسلام انقلابی، بر دل و جان همه حاکم و حقّاً «سردار دلها» بود.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
🏴 حضرت زهرا سلام اللهعلیها سرمشقی برای زن ایرانی
◽️حضرت آیتالله خامنهای:
حضرت زهرا سلام اللهعلیها سرمشقی است برای زن ایرانی که میخواهد علیرغم تمام بدآموزیها، موجودی دنبالهرو ایشان، یعنی دیندار، طیب و طاهر، شجاع، مبارز و وفادار باشد و در عین حال در میدانهای دشوار زندگی با تمام وجود سرمایهگذاری کند.
۶۳/۱۱/۱۲
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۸آذرماه ، #سالروز_شهادت روحانی مبارز و مجاهد فرهنگی #شهید_صادق_گنجی گرامی باد . 🥀
🗓 ولادت : ۶ اردیبهشت ۱۳۴۲(استان فارس، شهرستان فسا)
👈 از دست دادن پدر در سن ۸ سالگی
👈 تحصیل راهنمایی در مدرسه ارشاد برازجان
👈 تحصیلات متوسطه در دبیرستان شهید بهشتی برازجان
👈 ادامه تحصیلات در مدرسه عالی شهید مطهری تهران
👈 کارشناس ارشد رشته الهیات
👈 تحصیل فقه و اصول نزد آیات عظام یزدی، امامی کاشانی، علم الهدی، مشکینی و دکتر محقق دانا
👈 حضور در جبهه های دفاع مقدس
👈 جانباز جنگ تحمیلی
👈 مسئول گزینش سازمان کشتیرانی
👈 استخدام در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (سال ۱۳۶۵)
👈 انتصاب به عنوان رئیس خانه فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در پاکستان (سال ۱۳۶۶)
👈 نگارش و ترجمه چندین کتاب به زبان اردو
👈 یادداشت نگاریهای روزانه و سلسله اطلاعات و گزارشهای کاری حاصل از تلاشهای سه سال و نیمه در لاهور
🗓 شهادت : ۲۸ آذر ۱۳۶۹ ساعت ۴۵ : ۷ صبح
🔹 رگبار گلوله در حادثه تروریستی توسط عوامل وهابی وابسته به استکبار جهانی در مراسم تودیع که از طرف ادبا، نویسندگان، شعرا و خبرنگاران برگزار شده بود.
🔹 منطقه :پاکستان، لاهور، مقابل هتل اینترنشنال
📍 مزار: استان بوشهر، شهرستان دشتستان، گلزار شهدای شهر برازجان
#شهدای_روحانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#زندگینامه
#شهید_صادق_گنجی
شهید صادق گنجی در سال 1342 در شهر فسا متولد شد و در سن هشت سالگی پدر خود را از دست داد. دوران تحصیل راهنمائی خود را در مدرسه راهنمائی ارشاد برازجان سپری کرد.
شهید گنجی تحصیلات متوسطه را در دبیرستان شهید بهشتی برازجان با موفقیت هر چه تمامتر به پایان رساند و راهی مدرسه عالی شهید مطهری تهران شد و در آنجا موفق به اخذ مدرک فوق لیسانس در رشته الهیات شد.
در زمینه فقه و اصول در نزد اساتیدی چون آیت الله یزدی، امامی کاشانی، دکتر محقق دانا، آیت الله علم الهدی، آیت الله مشکینی کسب فیض کرده است.
در جریان جنگ تحمیلی به مدت دو سال در جبهههای نبرد حق علیه باطل کارنامه درخشانی از خود به یادگار گذاشت و مراتب جانبازی و رشادت خود را به منصه ظهور درآورد.
در دوران فعالیت ایشان در نهادهای انقلابی به عنوان مسئول گزینش کشتیرانی (در تهران)ٰ توسط منافقین شناسایی شد که توطئه سوء قصد به جان ایشان ناکام ماند.
شهید گنجی در سال 1356 به استخدام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تهران درآمد پس از چندی بر اثر نشان لیاقت و شایستگی که در وی متبلور بود به عنوان رئیس خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور پاکستان منصوب شد.
وی دارای آثار زیادی دارد که شامل نگارش و ترجمه چندین کتاب به زبان اردو، یادداشت نگاریهای روزانه و سلسله اطلاعات و گزارشهای کاریای است که حاصل تلاشهای سه سال و نیمهاش در لاهور بود.
شهید گنجی قلبها را در لاهور و پاکستان آنچنان تسخیر کرده بود که حتی اندیشیدن به فراقش نیز برای مردمان ایران دوست و مسلمانان شیفته انقلاب، امام و رهبری دشوار میکرد. پس کمترین کاری که از دست آنان برمیآمد، تدارک مراسم تودیع برای این سفیر فرهنگی انقلاب بود، مراسمی که در کمال تعجب تعدادشان حد نصابی تازه در تاریخ اینگونه بزرگداشتها بر جای گذاشت.
روز 28 آذرماه سال 69 در مراسم تودیع که از طرف ادبا، نویسندگان، شعرا و خبرنگاران در هتل اینترنشنال لاهور برگزار شده بود، این شهید به منظور شرکت در جلسه در ساعت هفت و 45 دقیقه جلو درب هتل میرسد و به محض پیاده شدن از ماشین، مورد هجوم وحشیانه چند تن از ایادی استکبار جهانی و وهابیون ملحد قرار می گیرد و با رگبار دشمن به خون خویش میغلطد و خون پاک و مطهرش، زمین لاهور را برای همیشه رنگین می کند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#سیره_شهدا
#شهید_صادق_گنجی
خاطره فرزند شهيد صادق گنجي :
🖊شهيد گنجي حزب اللهي صادق كه به اندازه تمامي سرزمين تن سوخته زادگاهش دشتستان مهربان بود وبه وسعت دریای استانش بوشهر عاشق . او در برابر دوست متواضع و در برابر دشمن بي پروا و قلبش براي اسلام مي تپید. او انقلابيِ مبارزي بود كه درس مقاومت و ايثار را در جبهه ها ی نبرد اموخته بود. در روابط اجتماعي چنان صميمي بود كه به سرعت اطرافيانش را شيفته خودمي كرد .در پي شهادت ايشان در لاهور تيترهاي درشتي صدر صفحات كليه جرايد انگليسي زبان و اردو زبان اختصاص به اين حادثه يافتند و مطبوعات به حدي وسيع به انعكاس اين خبر عكس العمل مقامات رسمي پاكستان در اين رابطه و نحوه بدام اقتادن ضارب و ضاربين پرداختند .
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۸ آذرماه #سالروز_شهادت #مدافع_حرم #شهید_اکبر_ملکشاهی گرامی باد . 🥀
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani