۵آبان ماه #سالروز_شهادت #طلبه_شهید #عبدالله _ضایی_استخروئیه گرامی باد. 🥀
#زندگینامه
یکم فروردین 1345، در روستای استخروئیه از توابع شهرستان کرمان به دنیا آمد. پدرش علی، کشاورز بود و مادرش شهربانو نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. سپس به فراگیری علوم دینی و حوزوی تا سطح (مقدمات) پرداخت. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. بیستم دی 1365، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار وی در زادگاهش واقع است.
#خاطرات_شهدا
#شهید_عبدالله_رضایی_استخروئیه
در زمان پيروزي انقلاب او نيز در پخش اعلاميههاي امام بسيار فعاليت مينمايد و در بسياري از سخنرانيهاي سياسي شركت مي كند. هشت سال در قم تحصيل مي كند و در كنار حوزه دروس كلاسيك را در رشته ادبيات فارسي و علوم انساني تا ديپلم ادامه مي دهد. پس از پيروزي انقلاب به كرمان مي آيد و در سپاه مشغول به فعاليت مي گردد و در قسمتهاي مختلفي از سپاه فعالانه كار مي كند.
#شهدای_روحانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۵آبان ماه ، #سالروز_شهادت #شهیدسیداسدالله_اسدی_پور گرامی باد .🥀
🍃نام پدر: سید محمد
🌸تاریخ تولد:1/1/1347
🕊تاریخ شهادت: 5/8/1365
📚تحصیلات : راهنمایی
🔸در اصفهان چشم به جهان گشود.علی رغم سن کمش در راهپیمایی ها شرکت می کرد.
🔹 با شروع جنگ تحمیلی به عضویت بسیج در آمد و عازم جبهه های نبرد شد.
فرماندهان از حضور او در خط مقدم جلو گیری میکنند ولی با اصرار و سماجت خود را به خط مقدم می رساند.
مدتی در جاده خندق به دفاع از کیان اسلام پرداخت.سپس برای آموزش غواصی به سد دز اعزام گردید.
بیماری ذات الریه او را از اتمام آموزش بازداشت.
سید اسد اله دوباره به منطقه رفت و در یک شب سرد پس از انجام وظیفه ،خون گرمش در منطقه ام القصر به زمین ریخت.
🖊#وصیتنامه
... به خداوند قسم ،تا به پا نخیزید و قیام نکنید و سختی نکشید هرگز دشمن از خانه و کاشانه شما بیرون نمی رود و به پیروزی دست نخواهید کرد.
واین را بدانید خداوند این دشمن را برای ما آفریده است تا ما را آزمایش کند و این جنگ تکرار عاشورای دیگری است. انشاءالله که همگی در این امتحان الهی پیروز شوید و در آخرت نزد ائمه وپیامبر و خداوند مهربان شرمنده نباشید...
#شادی_روح_شهدا_صلوات
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلمی دیده نشده از عیادت حاج قاسم سلیمانی از جانباز مدافع حرم لشکر فاطمیون، محمد حسین نوروزی (معراج)...
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🌟 #کلام_امام| ویژگی پیامبر که حضرت خدیجه را شیفته به او کرد
🔻 رهبرانقلاب: او (حضرت محمد(ص)) #درستکردار بود. در دوران جاهلیت - همانطور که گفتیم - تجارت میکرد؛ به شام و یمن میرفت؛ در کاروانهای تجارتی سهیم میشد و شرکایی داشت. یکی از شرکای دوران جاهلیتِ او بعدها میگفت که او بهترین شریکان بود؛ نه لجاجت میکرد، نه جدال میکرد، نه بار خود را بر دوش شریک میگذاشت، نه با مشتری بدرفتاری میکرد، نه به او زیادی میفروخت، نه به او دروغ میگفت؛ درستکردار بود. همین درستکرداری حضرت بود که جناب خدیجه را شیفته او کرد. خود خدیجه هم بانوی اوّل مکه و از لحاظ حسب و نسب و ثروت، شخصیت برجستهای بود. ۱۳۷۹/۰۲/۲۳
🌹 بمناسبت سالروز ازدواج پیامبر اسلام و حضرت خدیجه
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
💠روز دهم ربیعالاول سالروز #ازدواج_پیامبر_اکرم (ص) با حضرت #خدیجه (س) است، درست ۲۵ بهار از عمر گرانبها و پربرکت پیامبر میگذشت که با بانوی چهل سالهای به نام «خدیجه» که برترین بانوی روزگار خویش بود، پیمان زندگی مشترک را امضاء کرد و فصل جدیدی در زندگیاش آغاز شد.
💠به بهانه سالروز ازدواج پبامبر اکرم (ص) و حضرت خدیجه (س) نگاهی کوتاه به ازدواج این دو بزرگوار میاندازیم.
💠#خدیجه زنی بازرگان و دارا بود که به اِمرأةالقریش (یعنی شاهزاده خانم قریش) شهرت داشت. طبق برخی نقلها خدیجه پیش از #پیامبر_اسلام، دو بار ازدواج کرده بود (ابی هاله هند بن زراره تمیمی و عتیق بن عائد مخزومی). اما تعدادی از محققین از جمله جعفر مرتضی عاملی بر این عقیدهاند که خدیجه قبلاً با کسی ازدواج نکرده بود و اولین و تنها ازدواج او، ازدواج با پیامبر اسلام بود حضرت خدیجه بیشتر در خرید و فروش ابریشم بود.
💠 #ازدواج #پبامبر _اکرم (ص) و حضرت #خدیجه (س) شباهتی به ازدواجهای شناخته شده نداشت، زیرا در نوع خود بی نظیر و ویژگیهای های خاصی داشت. ازدواج پبامبر اکرم (ص) و حضرت خدیجه (س) از سفر کاری پیامبر و همراه شدن با حضرت خدیجه آغاز شد.
💠هرچند فاصله زیادی میان سطح زندگی #پیامبر و #ثروتمندترین بانوی عرب بود، اما آن بانوی خردمند شنیده بود و خوب میدانست که آینده درخشان و بسیار امیدبخشی در انتظار پیامبر است. از همین رو بانو با قداست و هوشمندی موضوع #ازدواج را #پیامبر اکرم مطرح کرده و پیامبر از ایشان خواستند تا از طریق پدر خود «خویلد» یا عمویش از او خواستگاری کند.
💠از طرفی #پیامبر_اسلام آغاز زندگی مشترک خود را با همسری که از لحاظ ظاهری هم کفو نبودند به صلاح نمیدید و از این رو به درخواست ازدواج حضرت خدیجه (س) پاسخ منفی دادند.
💠اما از آنجایی که حضرت #خدیجه بانویی آگاه و بافضیلت بود در برابر دلیل پاسخ منفی پیامبر به ازدواج با او گفت: «آیا کسی که تصمیم گرفته است خویشتن را به پیامبر ببخشد و جان ناقابل را فدای او کند، برای او مشکل است که ثروت و دارایی خویش را نیز بر او ببخشد و هر آنچه دارد همه را نثار قدم دوست کند؟»و با این دیدگاه بود که از پیامبر تقاضا کرد تا عموهای خویش را به خانه پدرش "خویلد" گسیل دارد و بطور رسمی از او خواستگاری کند.
💠#حضرت_خدیجه زنی با #فضلیت و دارای کمالات علمی و معنوی بود و در اثر معاشرت با پسر عمویش که عالمی دانا و دانشمند بود و به رسالت پیامبر خدا در آینده ایمان داشت، میدانست که رسول خدا به پیامبری خواهد رسید.
💠 #خدیجه از علمای دیگر یهود و نصاری نیز سخنانی در تأیید نبوت پیامبر شنیده بود و از همه مهمتر در سفر بازرگانی آن حضرت به سرزمین شام از طریق غلامش «میسره» که همراه کاروان بود، اطلاعات زیادی از کرامات و معجزات آن بزرگوار شنیده و بر عشق و ایمانش افزوده بود. لذا با ورقه بن نوفل راز دل گشود و خواهان وصلت با پیامبر شد.
💠همه اینها حاکی از ایمان #خدیجه به رسالت پیامبر بود که سالها قبل از بعثت آن حضرت اتفاق افتاده، لذا پس از مبعوث شدن به رسالت الهی نخستین شخصی که به وی ایمان آورد خدیجه بود.
💠#خدیجه از نظر ایمان و عقیده به جایی رسیده بود که #پیامبر و ملائکه او را دوست داشتند و بر ایمان او مباهات میکردند و او را افضل زنان پیامبر و جزء برترین زنان عالم و جهان معرفی مینمودند!
💠#حضرت_خدیجه زنی است که #پیامبر خدا در حق او میگوید: ای خدیجه! خداوند متعال هر روز به وجود تو چندین بار به ملائکهاش مباهات میکند.
آری! حضرت_خدیجه زنی بود که در اثر ایمان و فداکاری به جایی رسید که خداوند به او سلام رساند. او نه تنها این همه ناملایمات را تحمل کرد، بلکه تمام تلخی های سیاسی و اجتماعی آن روز را که قلب نازنین #پیامبر خدا (ص) را مجروح میساخت ترمیم نمود، و وی را در ادامه سیر الهیاش یاری داد، و مایه آرامش شوهر گشت!
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
حضرت خدیجه (س) ، شیفته کدام ویژگی حضرت محمد (ص) شد؟
#امام_خامنهای
#خطبه_نماز_جمعه
🌹دهم ربیع الاول سالروز ازدواج نبی اکرم(ص) و امالمومنین خدیجه(س)
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
1_9995029_5785306555276592092.mp3
2.1M
#بشنوید
🔴چگونه اسلام با #مال خدیجه(س) و #شمشیر علی(ع) پیش رفته است؟
#صوت #شهید_مطهری
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
حضرت خدیجه(س) چگونه با نبی مکرم اسلام ازدواج کرد؟/ پاسخ به شبهاتی درباره سیره و زندگی بانوی بزرگ اسلام
در مورد زندگی حضرت خدیجه سلامالله علیها روایتهایی وجود دارد که تأکید میکند ایشان قبل از آن ازدواج مبارک با رسول خدا صلیالله علیه و آله، با مرد دیگری زندگی نکرده بودند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، اولین زنی که به اسلام مشرف شد، اولین و عزیزترین همسر پیغمبر خدا صلی الله علیه و آله، مادر حضرت زهرا سلام الله علیها، یکی از چهار بانویی که به عنوان برجستهترین و بهترین زنان عالم معرفی شدند و... تنها بخشی از کمالات شخصیتی حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها است.
اگر بخواهیم شخصیت ارزشمند و کمالات معنوی حضرت خدیجه سلام الله علیها را مرور کرده و بشناسیم، باید به بررسی دقیق زندگینامه و سیره حضرت خدیجه سلام الله علیها بپردازیم؛ زندگیای که بخشهای زیادی از آن مورد غفلت ثبت و ضبط کنندگان تاریخ اسلام قرار گرفت.
خبرگزاری تسنیم، سالروز وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها را فرصتی دانست تا در گفتگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی، کارشناس تاریخ اسلام، شبهات و سؤالات رایج درباره زندگی و سیره بانوی ارزشمند و بزرگوار اسلام را مورد بررسی قرار دهد.
رفع شبهه درباره سن حضرت خدیجه(س)
یکی از پرسشهایی که درباره حضرت خدیجه سلام الله علیها مطرح میشود، مربوط به سن ایشان در زمان ازدواج با پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله است. آیا درست است که ایشان حدود 15 سال از نبی مکرم اسلام بزرگتر بودند؟
خیر. سن حضرت خدیجه سلام الله علیها برخلاف نقلی که گفته شده، درست نیست؛ یعنی ایشان در زمان ازدواج با نبی مکرم اسلام 40 ساله نبودند، بلکه روایتهای معتبرتری نشان میدهد که ایشان تقریباً همسن رسول خدا صلی الله علیه و اله بودند و در زمان ازدواج مانند آن حضرت، حدود 25 سال داشتند.
باید دقت شود که بعضی از علمای بزرگ مانند علامه جعفر عاملی این نقل را پذیرفتهاند و اعتقاد دارند که سن حضرت خدیجه سلام الله علیها هنگامی که با رسول خدا صلی الله علیه و آله پیوند ازدواج بستند، بیشتر از 25 یا 26 سال نبود و حتی قبل از آن هم هیچ ازدواج دیگری نداشتهاند.
صحت و سقم ازدواج بانوی بزرگ اسلام قبل از پیوند با نبی مکرم اسلام
در برخی مطالب عنوان شده که آن بانوی بزرگوار، پیش از آنکه با پیغمبر اسلام صلی الله علیه و آله ازدواج کنند، بافرد دیگری ازدواج کرده بودند. آیا چنین مطلبی صحت دارد؟
طبق بعضی از روایتها، حضرت خدیجه سلام الله علیها پیش از این که با حضرت محمد صلی الله علیه و آله ازدواج کنند، دو بار ازدواج کرده بودند و حتی از همسران قبلی خود دارای فرزندانی هم بودند. اما باید دقت شود که در مورد زندگی آن بانوی بزرگوار روایتهای دیگری هم وجود دارد که تأکید میکند ایشان قبل از آن ازدواج مبارک با رسول خدا صلی الله علیه و آله با مرد دیگری زندگی نکرده بودند.
در این میان، کدام نقل را باید قبول کنیم؟
نقلی که علمای بزرگ مانند علامه جعفر عاملی عنوان کرده و پذیرفتهاند، صحیحتر از سایر نقلها است. چون کسی که مادر حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها است، یعنی مادر امامت و همسر ولایت است و به عنوان یکی از چهار زن بزرگ تاریخ شناخته میشود، بعید است قبل از ازدواج خود با نبی مکرم اسلام ازدواج دیگری داشته باشد. آن هم اینکه همسر دو مردی بوده باشد که مطابق با شرایط حاکم بر جامعه، مشرک بودند.
این نوع نقلها با اعتقادات شیعی هماهنگی ندارد. چنانکه در زیارت وارث نیز از زبان امام معصوم خطاب به حضرت سیدالشهدا علیه السلام عرضه میداریم که: «أشهد ان کنت نورا فی الاصلاب شامخه و الأرحام المطهره لم تنجسک الجاهلیه بانجاسها» درنتیجه حضرت خدیجه سلام الله علیها نمیتوانستهاند قبل از آنکه با نبی مکرم اسلام ازدواج کنند، همسر مردی مشرک شده و از او صاحب فرزند شده باشند.
واسطهگری جناب ابوطالب در ازدواج حضرت خدیجه(س) با نبی مکرم اسلام
آیا حضرت خدیجه سلام الله علیها به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله پیشنهاد ازدواج دادند یا نبی مکرم اسلام از ایشان خواستگاری کردند؟
حضرت خدیجه سلام الله علیها دارای شخصیتی بسیار ارزشمند و نمونه بودند که افراد بسیاری میخواستند با ایشان ازدواج کنند اما حضرت خدیجه سلام الله علیها به آنها جواب منفی میدادند. در همان زمان رسول خدا صلی الله علیه و آله از جوانان برجسته مکه بودند که به امانتداری و فهم و درک بالا و فضایل فراوان شهرت داشتند.
همین فضایل موجب شد تا حضرت خدیجه سلام الله علیها به ایشان علاقهمند شوند ...
#ادامه_مطلب 👇👇
https://tn.ai/2012558
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani