✅ #فاطمه سلام الله علیها الگوی چه کسانی است؟
#فاطمه، الگوى كسانى است كه بيشتر از خودشان هستند و بيشتر از رفاه و عدالت و تكامل را مى خواهند؛ كه انسان، با رسيدن به تكامل و شكوفايى استعدادهايش، جهتى عالى تر مى خواهد تا رشد داشته باشد؛ وگرنه خسر و خسارت، او را مى ربايد.
تمامى دعا و تمامى آرزوى من، اين است كه تو را #فاطمه ى رسول و همسر على و مادر زينب، به چشم عنايت بپذيرد.
تمام خواسته ى من، اين است كه شما همه، نور چشم اولياء خدا و سرور قلب آنها باشيد؛ نه سنگى در راه خدا و خارى بر دامان رسول و استخوانى در گلوى على و ضربه اى بر گونه ى #فاطمه.
عزيزم! ...
آنطور زندگى كن كه «مرگ»، مزاحم «زندگى» تو نباشد!
و آنگونه بمير، كه زندگى ساز باشى!
شايد بتوانى، در كنار #فاطمه باشى!
الهى ثَبِّتنا عَلى دينِكَ وَ اسْتَعْمِلْنا بِطاعَتِكَ وَ لَيِّن قُلُوبَنا لِوَلىِّ امْرِكَ وَ عافِنا مما امْتَحَنْتَ بِهِ خَلْقَكَ
@khanjanidroos
⚜️ همسرداری حضرت زهرا سلام الله علیها ⚜️
✅ رهبرانقلاب:
یک وقت انسان فکر میکند که شوهرداری، یعنی انسان در آشپزخانه غذا را بپزد، اتاق را تر و تمیز و پتو را پهن کند و مثل قدیمیها تشکچه بگذارد که آقا از اداره یا از دکان بیاید!
شوهرداری که فقط این نیست.
شما ببینید شوهرداری فاطمهی زهرا سلاماللَّهعلیها چگونه بود. در طول ده سالی که پیامبر در مدینه حضور داشت، حدود نُه سالش حضرت زهرا و حضرت امیرالمؤمنین علیهماالسّلام با همدیگر زن و شوهر بودند.
در این نُه سال، جنگهای کوچک و بزرگی ذکر کردهاند - حدود شصت جنگ اتّفاق افتاده - که در اغلب آنها هم امیرالمؤمنین علیهالسّلام بوده است.
حالا شما ببینید، او خانمی است که در خانه نشسته و شوهرش مرتّب در جبهه است و اگر در جبهه نباشد، جبهه لنگ میماند - این قدر جبهه وابستهی به اوست - از لحاظ زندگی هم وضع روبهراهی ندارند؛ همان چیزهایی که شنیدهایم: «و یطعمون الطّعام علی حبّه مسکیناً و یتیماً و اسیراً انّما نطعمکم لوجه اللَّه»
یعنی حقیقتاً زندگی فقیرانهی محض داشتند؛ در حالی که دختر رهبری هم هست، دختر پیامبر هم هست، یک نوع احساس مسؤولیت هم میکند.
ببینید انسان چقدر روحیه قوی میخواهد داشته باشد تا بتواند این شوهر را تجهیز کند؛ دل او را از وسوسه اهل و عیال و گرفتاریهای زندگی خالی کند؛ به او دلگرمی دهد؛ بچهها را به آن خوبی که او تربیت کرده، تربیت کند.۱۳۷۷/۰۲/۰۷
@khanjanidroos
استاد قرائتی :
حضرت زهرا سلام الله علیها معلمی صبور:
یک زنی بود کند ذهن، از حضرت زهرا(س) سؤالی کرد و حضرت جواب دادند.
گفت: نفهمیدم. یکبار دیگر حضرت جواب دادند.
باز گفت: نمیفهمم! حضرت تا ده بار دیگر جواب دادند.
زن خجل شد.
حضرت فرمود:
خجالت نکش، من هر بار که گفتم اجری برایم نوشته میشود. غصه نخور.
این هم فاطمه زهرا(س) و آموزش زنهای استثنایی. کار سختی است اما اجرش زیاد است.
درسهایی از قرآن
•┈┈••☀️•💟🌺💟•☀️••┈┈•
🌿
🌷🌿@khanjanidroos
🌿🌸🌿
🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿
آیت الله گلپایگانی(ره) :
گریه بر سیدالشهداء(ع) تولی است
اما گریستن در عزای حضرت زهرا (سلام الله علیها) هم تولی و هم تبری است.
@khanjanidroos
Nahelatol.Jesm.Yaeni.Helali.Hamed.Zamani(128).mp3
7.95M
😭😭😭😭
نَـاحِلَةَ الْـجِسْمِ یَعنی ...
•┈┈••✾❀✿🖤✿❀✾••┈┈•
@khanjanidroos
💥 صديقه طاهره(س) براي فيصله دادن به درگیری حق و باطل، به زمین تشریف آوردند
«نقش صدیقه طاهره(س) اين است که با بلای خودش موانع ظهور حقيقت توحید و نبوت و ولايت را برميدارد و زمينه رشد ما براي تحمل اين ولايت و توحيد را هم آماده ميکند.
اگر کسي بتواند دنبال بلای حضرت حرکت کند و به موالات حضرت و به تصديق حضرت برسد و به دنبال اين تصديق، به صبر و پايداري بر دين برسد، نتيجه نهايياش چيست؟ [به نبوت و ولایت ملحق میشود و تطهیر میشود؛ همان که در زیارت آمده:] «فَإِنَّا نَسْأَلُكِ إِنْ كُنَّا صَدَّقْنَاكِ إِلَّا أَلْحَقْتِنَا بِتَصْدِيقِنَا لَهُمَا لِنُبَشِّرَ أَنْفُسَنَا بِأَنَّا قَدْ طَهُرْنَا بِوَلَايَتِك».
به همین دلیل است که وقتي نبی اکرم(ص) روی زمین ميآيند و درگيري [حق و باطل] به نقطه اوج خودش ميرسد، صديقه طاهره(س) هم به عنوان شب قدرِ حضرت، و براي فيصله دادن امر، تشریف میآورند.
درست است که عمر حضرت به حسب ظاهر هجده سال است، ولي در حقیقت، عمرشان به بلنداي همه هستي است؛ شما اثر آن هيجده سال را در همين عالم دنيا تا بعد قيامت ميتوانيد ببينيد؛ همه آنچه بايد اتفاق بيفتد، در همين تجلي کوتاه، در عالم اتفاق افتاده است».
☑️ @khanjanidroos