#امام_زمان #حضور_قلب
برای آنکه حالت حضور در پیشگاه الهی حاصل شود، باید از «باب الله»، یعنی امام زمان (عج) وارد شد. باید در شبانهروز زمانی را برای سخن گفتن با امام زمان خود اختصاص داد.
البته هرگاه که انسان مشکلات بیشتری پیدا میکند، وقت کمتری میگذارد. اما به هر حال، باید وقت گذاشت تا آب حیات به گیاه روحمان برسد تا مبادا خشک شود. در این صورت، بعد از مدتی، انسان احساس میکند که گویا خود او در این کار نقشی ندارد و امام دست او را گرفته است؛ از این رو، برنامهی او تغییر میکند.
بنابراین، باید به کسی متصل شد که در سختی و راحتی و پنهان و آشکار، با یک صدا، به ما توجه کند، به فریادمان برسد و مشکلاتمان را حل کند و او کسی نیست، جز امام عصر (عج) که باب خداوند است.
@Khanjanidroos
🍃امید به آینده ، ویژگی خانواده مهدوی
ویژگی خانواده مهدوی، امید به آیندهای روشن است و رکود و خمودگی در خانوادهای که بر این تفکر شکل میگیرد، هیچ وقت ایجاد نمیشود. هر چند جامعه مهدوی مربوط به زمان آینده است، اما امروز جامعه و فردای زندگی ما را در برگرفته و در واقع مهدویت چراغ روشن راه آینده ما است.
تجلی تمام زیباییهای دین را میتوانیم در مهدویت ببینیم به همین دلیل روایات خواستهاند که در عصر غیبت به امام زمان عج اقتدا کنیم. امام صادق ع به نقل از پیامبر گرامی اسلام ص میفرماید :
خوش به حال کسی که قائم اهل بیت عج ما را درک کند و او، قبل از قیام و انقلاب حضرت مهدی عج به ایشان اقتدا کند.
دعاهایی که هر روز برای امام زمان عج میخوانیم، تمرینی برای یک زندگی مطلوب و سبک زندگی مهدوی است، و هنگامی که آرزوهای خود را از طریق این دعاها بیان میکنیم، برای ما درس زندگی است. در یکی از دعاهایی که امام زمان عج بیان فرمودهاند، آمده است ;
خداوندا برای ما توفیق به طاعت قرار بده و میل به انجام معصیت قرار نده ، همچنین میفرمایند، خدایا به زنان ما عفت و حیا عطا کن، که نشان دهنده توجه امام زمان عج به مساله حیا و عفت بانوان است. خانواده مهدوی با اقتدا به امام زمان عج شکل میگیرد و دارای ویژگیهای بسیاری از جمله توجه به حضور امام مهدی عج در جامعه بشری و اینکه ایشان ناظر بر اعمال ما هستند و اعمال ما باید مورد رضایت ایشان قرار گیرد، می باشد .
@khanjanidroos
📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿
❣ای کاش می فهمیدیم که چارۀ کار ما در یک چیز منحصر است و آن این است که:
تکلیف الهی را تشخیص بدهیم!!
و بدانیم که چه کار را باید بکنیم و چه کار را نباید بکنیم!
آیه الله بهجت ره
@khanjanidroos
کلیدها و قفل های ارتباطی :
قفل ها :
🔒تو نسبت به من بی توجه شدی!
🔒تو دیگر مرا دوست نداری!
🔒تو بلد نیستی با یک خانم چه طور رفتار کنی!
کلید ها:
🔑من به محبت بیشتر تو نیاز دارم!
🔑دلم می خواهد با من این طوری صحبت کنی!
🔑من دوست دارم با من این طوری رفتار کنی!
🔑من به این که به من بگویی دوستم داری نیاز دارم!
🔑من به توجه تو نیاز داشتم و احساس کردم به من توجه نداری!
قفل ها و کلیدها هردو یک مطلب را بیان میکنند
اما به شیوه ای متفاوت!!
@Khanjanidroos
لبخند ِخُدا
درنفس ِصبح عیان است
بگذار خُدا دست به قلبت بگذارد
امروز برایش
پُرِلبخنـد و امید است
هرڪس ڪه خودش را
به خُدایش بسپارد .
@khanjanidroos
✅ ورود حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها به قم
🔹یک سال پس از تبعید امام رضا علیه السلام از مدینه به مرو، حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها به همراه عده ای از برادرانشان به منظور دیدار و نیز تجدید عهد با امام زمان خویش راهی دیار غربت شدند. هنگامی که مرکب حضرت معصومه سلام الله علیها و همراهانشان به شهر ساوه رسید، ماموران حکومتی به دستور مامون عباسی با این کاروان وارد جنگ شدند. بر اثر این درگیری، تعداد زیادی از همراهان آن حضرت به شهادت رسیدند و خود ایشان نیز از شدت غم و اندوه این واقعه و یا به قولی بر اثر مسمومیت، به سختی بیمار شدند و ادامه سفر برای آن بانوی بزرگوار ناممکن شد. لذا دستور دادند که ایشان را به قم ببرند.[1]
☘در بیست و سوم ربیع الاول سال ۲۰۱ هجری قمری کجاوه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها در میان استقبال پر شور و بی نظیر مردم شریف قم به این سرزمین وارد شد. ناقه آن حضرت در محلی که امروزه به میدان میر معروف است، زانو به زمین زد و این افتخار نصیب موسی بن خزرج، بزرگ اشعریان قم گردید که هفده روز میزبان آن بانوی گرامی اسلام باشد.[2]
🌱خانه به احترام اقامت حضرت فاطمه معصومه به صورت مدرسه درآمد که امروزه به مدرسه "ستیه" معروف است و محراب عبادتشان "بیت النور" نام گرفت که هم اکنون نیز به عنوان زیارتگاه، مورد توجه عاشقان و شیفتگان حضرتش می باشد.
1⃣الحیاة السیاسیة للامام الرضا ص۴۲۸
2⃣سفینة البحار ج۳ ص۹۳۵
🌳🌳🌳🌳🌳🌳
✅#پرسش
❔آیا واقعا یک بار زیارت حضرت فاطمه معصومه آدم رو #بهشتی می کند ❗️من برم هر جنایتی که دلم می خواد بکنم بعد برم زیارت حضرت معصومه میرم بهشت ❕❕
✅✅#پاسخ💠
👌در این شکی نیست که بر اساس روایات اهل بیت ، حتی یک بار زیارت حضرت فاطمه معصومه ، #انسان را بهشتی می کند ، امام جواد علیه السلام فرمود ؛
« هر کس #قبر عمه ام را در قم زیارت کند ، بهشت بر او واجب است »
وسائل الشیعه ج14 ص576
💠ولی باید #توجه کرد؛
👌زیارت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها ، در صورتی انسان را بهشتی می کند و اثر خود را خواهد گذاشت که #مقبول درگاه الهی واقع شود و الا عملی که مقبول درگاه الهی واقع نشود ، ارزشی ندارد .
❕#خداوند می فرماید:
« خدا تنها ( اعمال نیک را ) از پرهیزکاران می پذیرد»
🔶مائده27
🗯امام #صادق علیه السلام فرمود:
« خداوند تنها اعمال نیک و صالح را قبول می کند و اعمال نیک را نیز تنها در صورتی قبول می کند که شما به عهد و #پیمان او عمل کنید ( در صورتی که گناه نکنید و پرهیزکار باشد )»
📚الکافی ج1 ص139 - ج2 ص39
👌بنابراین زمانی زمانی #زیارت حضرت فاطمه معصومه، انسان را بهشتی می کند که فرد مصداق متقین باشد.
❕یعنی واجبات را انجام داده و محرمات را ترک کند و اگر گناهانی نیز دارد ، از گناهان خود نادم و پشیمان بوده و در حالی که از گذشته خود #توبه واقعی کرده است به زیارت حضرت معصومه برود .
💠اما اگر فرد بر انجام گناهان خود #اصرار داشته باشد و توبه و استغفار واقعی را ترک کرده باشد هیچگاه زیارت حضرت معصومه او را بهشتی نمی کند چنان که امام #صادق علیه السلام فرمود:
« به خداوند سوگند پرودگار هیچ اطاعت و کار نیکی را از بنده اش قبول نمی کند تا زمانی که بنده بر انجام #معاصی خداوند اصرار داشته باشد»
📚الکافی ج2 ص288
@khanjanidroos
یا ڪریمه اهل بیت س🌹
آئينه توحيد به قـــــــــم مي آيد
يا خواهر خورشيد به قم مي آيد
نذر نفحات فاطمي اش صلوات
با آمدنش عيد به قـــــــم مي آيد
#_23_ربیع_ورود_حضرت_معصومه_س_به_قم
@Khanjanidroos
✅از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص مقام معنوی وتاثیر گذار حضرت فاطمه معصومه س :
بدون تردید نقش حضرت معصومه (سلام اللَّه علیها) در قم شدن قم و عظمت یافتن این شهر عریقِ مذهبىِ تاریخی، یک نقش ما لا کلام فیه است.
این بانوی بزرگوار، این دختر جوانِ تربیتشدهی دامان اهلبیت پیغمبر، با حرکت خود در جمع یاران و اصحاب و دوستان ائمه (علیهمالسّلام) و عبور از شهرهای مختلف و پاشیدن بذر معرفت و ولایت در طول مسیر در میان مردم و بعد رسیدن به این منطقه و فرود آمدن در قم، موجب شده است که این شهر به عنوان پایگاه اصلی معارف اهلبیت (علیهمالسّلام) در آن دورهی ظلمانی و تاریکِ حکومت جباران بدرخشد و پایگاهی بشود که انوار علم و انوار معارف اهلبیت را به سراسر دنیای اسلام از شرق و غرب منتقل کند.
بیانات در دیدار طلاب و فضلا و اساتید حوزه علمیه قم 29/8/79
🍀🍀🍀🍀🍀
@khanjanidroos
مردی از یک حکیم پرسید:
چگونه عیب های خودم را بشناسم؟
حکیم گفت :
کافیست یک عیب زنت را
به او بگویی و خواهی دید
که تمام عیبهای خودت
پدر و مادر و بستگان و
همسایگان و دوستان و
حتی آشنایان در کشورهای خارجی
را به تو خواهد گفت!
واقعا حیکم دانایی بود😄😄
#طنز همسرانه
@Khanjanidroos
سالروز ورود حضرت معصومه سلام الله علیها
مبارک باد🌺🌻🌺🌻🌺🌻🌺🌻🌺🌻
@Khanjanidroos
ﺧﺪﺍﯾﺎﻣﻦ حتی به اندازهی
یک تار مو ﻗﺪﺭﺕ ﻧﺪﺍﺭﻡ
کهﻗﻠﺐ همه را ﺷﺎﺩ ﮐﻨﻢ ...
ولی ﺍﺯ ﺗﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻢ
ﻣﺸﮑﻼت همه ﺭﺍ ﺁﺳﺎﻥ
و دﻋﺎﻫﺎﯾﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺴﺘﺠﺎﺏ
کنی ، تا ﺩﻟﺸﺎﻥ شاد شود...
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
@Khanjanidroos
برای تصرف یک قلب نیاز به
لشکر کشی نیست.
فقط کافیست مهربان بود
و محبت کرد...
@khanjanidroos
🍂🍂🍂🍂🍂🍂وقتی به خود رجوع میکنم !!!
می بینم!!!!!
فکر من اسیر کم ها شده، در حالیکه می توانستم با فکرم، خودم و محرک هایم را بشناسم.....
و با عقلم، سرمایه ها و بازارها و خریدارها را بسنجم.
اگر فکر می کردم، می یافتم که محرک های من باید از من عظیم تر و بزرگ تر باشند.
@khanjanidroos
🍃وَ ذَلِّلْهُ بِذِكْرِ اَلْمَوْتِ وَ قَرِّرْهُ بِالْفَنَاءِ
دل را با یاد مرگ رام نما و آن را به اقرار فنای دنیا وادار .
از آنجایی که نفس انسان ممکن است سرکشی و طغیان کند ، امام ع راه مهار کردن آن را نشان می دهد. غرور و غفلت و دل بستن به دنیا و همیشگی دانستن عمر دنیوی، از مهم ترین عوامل فساد و گناه در انسان است.
در مقابل، توجه به ناپایداری دنیا و فرارسیدن اجل و مرگ و سختی های برزخ و قیامت، عامل بندگی و پاک زیستن و قدردانی از سرمایه عمر است. در متون دینی، مرگ ، بزرگ ترین پند و موعظه است.
عبرتی است که بیخ گوش همه ما و در برابر چشمانمان است و همه روزه اتفاق می افتد و تکرار آن مایه عبرت است. مرگ ومیرها و فقدان عزیزان و هجران دوستان و بستگان، نشانه آن است که هیچ کس در این دنیا ماندگار نیست .
@Khanjanidroos
🍃وَ بَصِّرْهُ فَجَائِعَ اَلدُّنْيَا وَ حَذِّرْهُ صَوْلَةَ اَلدَّهْرِ وَ فُحْشَ تَقَلُّبِ اَللَّيَالِي وَ اَلْأَيَّام
با نشان دادن فجایع دنیا ، قلب را بینا کن و از هجوم حوادث روزگار و زشتی های گردش شب و روز آن را بر حذر دار .
حوادث طبیعی و تحولات اجتماعی، سیل ها، زلزله ها، طوفان ها، تصادفات، آتش سوزی ها، قحطی ها و کمبودها، هر کدام به نحوی برای انسان مایه عبرت است.
عبرت همانطور که قبل هم اشاره شد به معنای عبور از سطح و ظاهر حوادث و رسیدن به عمق و پیام یک حادثه است.
بعضی با دیدن و خواندن و دانستن بعضی رخ دادها، از آن ها عبور نمی کنند و به واقعیات دیگر نمی رسند و در همان پوسته ظاهری می مانند. بعضی هم از آن می گذرند و به اعماق می رسند و پیام ها و درس هایی را که باید ، می گیرند.
@Khanjanidroos
کمی تامل‼️‼️
❓ زندگیت ارزش دیدن داره...؟؟؟
"يَوْم تُبْلَي السَّرائِر"
روزي كه پرده ها مي افتد…
پس سعی کن تغییر را قبل از برملاشدن داشته باشی...،،
🎋🎋🎋🎋🎋🎋
@Khanjanidroos
داری اعصابم رو خرد میکنی!😡
#بخش_اول
✅چگونه رفتارهای کوچک اعصاب خرد کن، به مسائل بزرگ تبدیل می شوند!
*بدون شک، مشکلات بزرگی وجود دارد که می توانند روابط را تحت تأثیر قرار دهند؛ خیانت، سوء استفاده و اعتیاد از روی کره زمین محو شدنی نیستند!
*اما گاهی ممکن است این مشکلات آنقدرها هم بزرگ نباشند. مشکلاتی کوچک که به طور پنهانی، عشق را از بین میبرند.
جوراب های کثیف روی زمین! جویدن صدادار شریک زندگی ما و ....
این مسائل کوچک مانند چکه کردن بی وقفه یک شیر آب خراب، بتدریج باعث تخریب روابط می شوند.
*آنها ممکن است قبل از این که متوجه آن شوید احساس ناراحتی، غم و کم اهمیت بودن را در شما ایجاد کنند، و چنانچه در موردشان صحبت نشود بتدریج احساس صمیمیت را در رابطه، کمرنگ کنند.
*این تحریکات در روابط اجتناب ناپذیر است. زیرا این امکان پذیر نیست که بتوانید انسان دیگری را پیدا کنید که عادات و اولویتهای کاملا مشابه با شما داشته باشد.
*چالش اساسی در یک رابطه، این است که شما چگونه می توانید با مسائل اعصاب خرد کنِ شریک زندگی خود، کنار بیایید و با آنها زندگی کنید، به طوری که شریک زندگیتان را بی ارزش نکنید و همچنان از نظر عاطفی به هم متصل بمانید.
*اغلب هنگامی که ازدواجی به مشکل بر می خورد، دو نفر در حال مبارزه با مشکلات بزرگ نیستند بلکه مشکلات بیشتر ناشی از تفاوت های کاملا کوچک در سبک زندگی است.
*هر یک از ما ارزش ها و روش های مختلفی برای نگاه کردن به جهان داریم و چیزهای مختلفی از یکدیگر می خواهیم.
چنین تفاوت هایی ناشی از سرشتِ متاثر از ژنتیک، سیستم باورهایمان و تجربیات در خلال دوران رشد در محیط خانوادگی ما است.
ما فکر می کنیم: پدرم میدونست چطوری فلان کار رو درست انجام بده ، پس تو چرا نمی تونی؟ " یا "پدرم هرگز این کارو نمیکرد، پس من هم نخواهم کرد."
علت هر چه باشد، این الگوها عمیقا ریشه دار شده و ترک آنها برایمان دشوار است.
.
*گاهی اوقات جوراب کثیف روی زمین فقط یک جوراب روی زمین است. اما به خصوص در میان زوجهایی با رابطه طولانی مدت، این تحریکات کوچک ممکن است تعبیر به مشکلات عمیق تری شود.
"به نظر می رسد مکعب های کوچک یخ، تبدیل به یک کوه یخی شده اند."
شما از این که شریک زندگیتان، پاهایش را بر روی مبلمان میگذارد متنفرید و این مشکل را به طرزی اغراق شده می بینید. چنین رفتارهایی ممکن است باعث شوند شما بخواهید از شدت حرص خود را به دیوار بکوبید! در حالیکه اساسا آنها بی ضرر هستند.
*اما این رفتارهای کوچک بی ضرر زمانی که درون ذهنتان به عنوان شواهدی از نقص شخصیت یا نقص اخلاقی تلقی میشوند، به هم پیوسته و تبدیل به یک نیروی وسیع میشوند.
*شما از این واقعیت که فرد مهم زندگی شما از به اشتراک گذاشتن غذا از بشقاب خود متنفر است ناراحت میشوید و نیز از اینکه او از برنامه ریزی کردن از پیش برای کارها متنفر است و نیز از اینکه هنگامی که شما سعی می کنید که اخبار مهمی را به اشتراک بگذارید، او هیجان زده وارد می شود و حرف شما را قطع می کند تا چیزی را در مورد خود به اشتراک بگذارد.
هنگامی که شما این موارد را در کنار هم قرار میدهید، تصویری از شریک زندگی خود به عنوان فردی خودخواه و کسی که همیشه نیازهای خود را در اولویت قرار میدهد در ذهنتان شکل میگیرد.
*شما با شریک زندگی خود در یک خانه زندگی نمی کنید. شما با همسرتان در ذهن خود زندگی می کنید.
به تدریج شما به دنبال شواهدی مبنی بر این که شریک زندگیتان خود خواه شده است میگردید- و البته آن را پیدا می کنید.
درک شما در طول زمان تغییر می کند: آن شریک ایده آل که شما زمانی رابطه را با وی شروع کرده اید ، اکنون، کمتر ایده آل است.
*اما اگر می خواهید در رابطه باقی بمانید، چیزی نیاز به تغییر دارد. در بیشتر موارد، این چیز شما هستید!
معمولا افراد در رابطه زناشویی بر آنچه که می گیرند تمرکز می کنند نه بر آنچه که می دهند.
اما فارغ از اینکه رفتار شریک زندگی شما چگونه و تا چه حد اذیت کننده است، تفسیری که شما ازین رفتار دارید، بخش بزرگی از آن است.
آنچه مهم است این است که چه معانی را به آن رفتار پیوند می دهید.
#ادامه دارد
@Khanjanidroos