سیدمرتضی میرسراجی
در زمان ما که به زمان نسل سوخته معروف است، کتک در مدارس انگار بلامانع بود و هر وقت معلّم، بچّه ها را کتک می زد، با افتخار می گفت: «چوب معلّم گله هر کی نخوره خُله»!
یعنی کتک برای دانش آموز مثل نان شب یا برای معلّم و آموزگار مثل نماز و روزه واجب عینی بود و این حق را معلّم باید حتما ادا می کرد و اگر روزی از دستش در می رفت قضای آن را به جهت کثرت عبودیّت و وظیفه شناسی به جا می آورد.
در آن عصر طلایی از وسایل و اسبابی همچون: ترکه، شیلنگ و خط کش استفاده می شد که به کف دست یا به شکلِ فَلَک به کف پا و در برخی موارد که این امکانات لازم نبود معلّم محترم همان کتابی را که در دستش بود به فَرقِ سر ما می کوبید و حالا که فکر می کنم احساس می کنم که ما انصافا خیلی سوسول بودیم چون زمان پدران ما حتّی با زنجیر، دانش آموزان را کتک می زدند، بنابراین کتک در زمان ما خوب تر، ملایم تر و سوسولی تر شده بود.
الان مدّت ها است که در آموزش و پرورش به جدّیّت تمام، کتک ممنوع شده و جای آن را کلام های محبّت آمیز همراه با حرصِ درونی معلّم گرفته است زیرا این نگرش با تمدّن سازگارتر است و از طرفی ممکن است خدای ناکرده یکی از این نوگلان با خود سر کلاس یک دوربینی، موبایلی آورده باشد و از لحظات ملکوتیِ کتک زدن معلّم دلسوز تصاویری بگیرد و در اینترنت پخش کند و برای معلّم بخت برگشته داستان شود.
وقتی زمان ما و پدران ما کتک در مدارس مرسوم بود، این افراد خلّاق و باسواد که همه به خوبی می شناسیم تحویل جامعه شدند که ذکر نام آن ها صدها و بلکه هزاران صفحه در این فرصت طلب می کند.
ولی الان این نوگلان کتک نخورده حتّی حالِ سلام کردن به بزرگترهای خود را ندارند و اصلا چیزی یا چالشی به اسم مردودی، رفوزگی، نمره تک و این جور چیزها نمی شناسند و بیشتر اوقات معلّم ها را دست می اندازند و شنیده ام در برخی مدارس، معلّم خانم کلاس اوّل با بچّه ها می رقصد و در فلان مدرسه یک گروه از دانش آموزان به عنوان کار تحقیقی در مدرسه روی «رقصِ باباکرم» تحقیق و بررسی های علمی و موشکافانه انجام می دهند.
کارشناسان تربیتی وقتی خوب نگاه می کنند، با خود فکر می کنند و می بینید واقعا کتک با خلاقیّت و ادب رابطه مستقیم دارد و از وقتی کتک از مدارس رفت خلاقیّت و پیشرفت هم از آنجا رخت بر بست.
***
همان طور که می دانیم همه افتخارات ما در جهان اسلام برای گذشته است و این کتک در سیستم آموزشی در گذشته بسیار جدّی تر بوده و همین امر باعث بروز استعدادهایی در کشورهایی همچون کشور ما می شد که الان ما از آن استعدادها به عنوان «مفاخر ملّی» یاد می کنیم و به آن ها می بالیم. صفحات تاریخ را که ورق می زدم به نکته جالبی از نقش کتک در آموزش و پرورش در گذشته های دور برخوردم.
ابن اثیر تاریخ نگار شهیر مسلمان و متوفّای ۶۳۰ قمری در کتاب تاریخ خود موسوم به «الکامل» از اتّفاقی که برای «الدُز»(اولدوز) یکی از حاکمان تُرکِ اوایل قرن هفتم هجری شهر «غَزنَه» (ایران قدیم و افغانستان کنونی) رخ داده بود، یاد کرده و نوشته است:
«… و من محاسن أعماله أنّه کان له أولاد، و لهم معلّم یعلّمهم، فضرب المعلّم أحدهم فمات، فأحضره الدز و قال له: یا مسکین! ما حملک على هذا؟ فقال: و الله ما أردت إلّا تأدیبه، فاتّفق أن مات. فقال: صدقت، و أعطاه نفقه، و قال له: تغیّب، فإنّ أمّه لا تقدر على الصبر، فربّما أهلکتک، و لا أقدر أمنع عنک. فلمّا سمعت أمّ الصبیّ بموته طلبت الأستاذ لتقتله، فلم تجده، فسلم، و کان هذا من أحسن ما یحکى عن أحد من الناس.» (الکامل، ج ۱۲ ص ۳۱۲)
«… از کارهاى نیک او یکى این بود که فرزندانى داشت و آموزگارى را به تعلیم ایشان گماشته بود یکى از آن ها را معلّم چنان زد که مُرد.
الدز او را احضار کرد و گفت: بیچاره! به چه علّت این کار را کردى؟
آموزگار پاسخ داد: به خدا قسم که من جز ادب کردن او قصد دیگرى نداشتم و او اتّفاقی مُرد!
الدز گفت: راست مى گوئى!
آنگاه مقداری پول به او داد و گفت:
زود از اینجا برو و غیب شو چون مادرش تاب و تحمّل این مسئله را ندارد و چه بسا که تو را بکشد، من هم نمى توانم جلوى او را بگیرم!
مادر بچّه، همین که خبر مرگ فرزند خود را شنید، به جست و جوى استاد پرداخت تا او را بکشد ولى او را نیافت و او نیز از این مهلکه جان سالم به در برد. این از کارهاى نیک یکى از مردم بود که شنیده شد.»
جالب است که ابن اثیر این عمل «الدز» را از کارهای نیک او بر شمرده است و جالب تر آن که در آن ایّام چه قدر معلّم ها در تربیت و تادیب کودکان جدّیّت وافر داشته اند که حتّی فرزند پادشاه و حاکم را بدون احتساب مقام پدرش تا خودِ مرگ تنبیه می کردند بر عکس الان که به راحتی به آقا زاده ها مدرک دکتری تقلّبی یا بی زحمت اعطا می کنند.
@Khanjanidroos
✅ ببینید | تذکّر ، رهبری به شعار یکی از حضار درباره سند ۲۰۳۰
خیلی حرف قشنگیه گاهی شعار بیجاست و جای شعار دادن نیست و باید گوش داد..👌✨
✅✅رهبر انقلاب: میخواهند با اجرای سند ۲۰۳۰ برای آمریکا و انگلیس، سرباز و رعیت درست کنند.
🔻حضرت آیتالله خامنهای، صبح دیروز در دیدار معلمان و فرهنگیان:
🔹️شما معلمان در واقع هویتسازی فرهنگی میکنید تا جامعه احساس هویت کند.
تمدن، متکی به فرهنگ است. اگر فرهنگ قوی و غنی نباشد تمدن بهوجود نمیآید. اینجاست که اهمیت سند ۲۰۳۰ معلوم میشود؛ لُب کلام این سند این است که نظام آموزشی ما باید سبک زندگی و فلسفهی حیات را بر اساس مبانی غربی به کودک بیاموزد. یعنی شما معلمان در کلاس درستان برای غرب، سرباز درست کنید.
🔸️دلیل اینکه روی سند ۲۰۳۰ آنقدر کار میکنند، چون در این سند دستورات و توصیهها این است که آموزش و پرورش، مناسبات فکری شاگردان را جوری تنظیم کند که اساس زندگیشان طبق تفکر غربی باشد. یعنی شما سرباز درست کنید برای انگلیس و آمریکا و بقیهی این وحشیهای کراواتزده و ادکلنزده؛ همین هایی که آدم میکُشند و به آدمکش کمک میکنند، بدون اینکه خم به ابرو بیاورند. میگویند چون به پولش نیاز داریم کمکشان میکنیم. حالا میخواهند ما در کشورهای مسلمان برای اینها سرباز و رعیت تربیت کنیم. ۲۰۳۰ این است. ۹۸/۲/۱۱
@Khanjanidroos
🌺🌺🌺🌺🌺
🔶استاد علی صفایی ره
مدرسه، معبد است و معلم عابد و كارش، عبادت ...، اگر محركش خدا باشد و قصدش پيش بردن انسانها،به سوى اللّه و اگر نيّتش نزديكتر كردن خويش و ديگران باشد، در هر مرحله به طرف خالق هستى (قربة الى اللّه). معلم بايد بيش از هر كس، صداقت داشته باشد؛ چون الگو است، چون اسوه است. و صدق، چيزى نيست جز هماهنگى ميان حرف و عمل و نيّت. معلم خوب، چون خدا را دوست دارد، خلق خدا را نيز دوست دارد و فرزندان خلق را عاشق است. او فقط يك آشنا نيست، كه دوست است و مىگويند: دوست تو، كسى است كه تو را براى خودت مىخواهد. و دشمن تو، كسى است كه تو را براى خودش مىخواهد. و انسان عاشق خدا، خودش و ديگران و همه هستى را براى خدا مىخواهد و در اين مرحله است كه انسان به اخلاص مىرسد.
@Khanjanidroos
ما و قطار رحمت الهی!
انسان میبیند شعبان دارد میرود؛ مثل قطاری که آخرین واگنش رسیده است و ما هم در راهی ماندهایم که حتی امید معجزهای در آن نیست. اگر سوار نشویم، تنهایی است!
....یک احساس عجیبی از حرکت ماشینها یا قطارها از کودکی در ما بود؛ چون شنیده بودیم که اگر به قطار دیر برسیم، میرود، بعد هم مشکلاتی پیش میآید.
آنقدر رفتنِ قطار رنجمان میداد که ما حتی از قطار پایین نمیآمدیم، گاهی هم که پایین میآمدیم خیلی فاصله نمیگرفتیم. گاهی هم فکر میکردیم که اگر قطار رفت به کجای آن بچسبیم!
حال که قطار ماه پیامبر ص! لحظهها و روزها و شبهایش دارد میگذرد!
ما اگر جا ماندیم و نرسیدیم!
محرومیم !و ملعونیم...
دیگر نمیشود.......
@Khanjanidroos
قطار شعبان باسرعت درحال طی مسیراست،بشتابید...
خصوصاجمعه آخرشعبان راازدست ندهیم که ،،،
میهمانی نزدیک است....
وآمادگی می خواهد.....
@Khanjanidroos
الَهِی وَ قَدْ أَفْنَیْتُ عُمُرِی فِی شِرَّهِ السَّهْوِ عَنْکَ وَ أَبْلَیْتُ شَبَابِی فِی سَکْرَهِ التَّبَاعُدِ مِنْکَ إِلَهِی فَلَمْ أَسْتَیْقِظْ أَیَّامَ اغْتِرَارِی بِکَ وَ رُکُونِی إِلَى سَبِیلِ سَخَطِکَ.
@Khanjanidroos
به دیدار همه رفتم ،غیر از خودم.....
خلوتی خاموش می خواهم تا روشن شوم....
شاید این بار،عیبی کشته وحسنی کاشته...
در وجودم ،آدمی دیگر را ملاقات کنم....
آه.....دریغ از تکرار....
" تکرار پایان کسی است که دیگر حرفی برای
گفتن ندارد....."
@Khanjanidroos
🌱🌼🌼🌼🌼
ابَوُالصّلت هَروى روایت کرده است که در جمعه آخر ماه شعبان به خدمت حضرت امام رضا (علیه السلام) رفتم ، حضرت فرمود که اى ابوالصَّلْت اکثَر ماه شعبان رفت و این جمعه آخر آن است پس تدارک و تلافى کن در آن چه از این ماه مانده است. تقصیرهایى را که در ایّام گذشته ی این ماه کرده اى و بر تو باد که رُو آورى بر آنچه نافع است براى تو و دعا و استغفار بسیار کن و تلاوت قرآن مجید بسیار کن و توبه کن به سوى خدا از گناهان خود ، تا آنکه چون ماه مبارک درآید خالص گردانیده باشى خود را براى خدا و مگذار در گردن خود امانت و حق کسى را مگر آنکه ادا کنى و مگذار در دل خود کینه کسى را مگر آنکه بیرون کنى و مگذار گناهى را که مى کرده اى مگر آنکه ترک کنى و از خدا بترس و توکّل کن بر خدا در پنهان و آشکار امور خود و هر که بر خدا توکّل کند خدا بس است او را .
@Khanjanidroos
ماه شعبان در شُرُف انقضاست به استقبال ماه مبارك رمضان بايد برويم.
🍃 مستحضريد يك سال طبيعی هست كه اول فروردين، گياهان و درختها سرسبز می شوند، اول سال است؛ اما بر اساس ادعيه, بر اساس روايات, اول سال برای كسی كه بحثهای اخلاقی دارد, اهل سير و سلوك است، اول ماه مبارك رمضان است. در دعاها, در روايات «غرّةالشّهور» هست, «غرّةالسنة» هست, «رأسالسنة» هست دعاهايی كه در اول ماه مبارك رمضان هست تعبيرات فراوانی دارد كه اين اول سال است, آغاز سال است و مانند آن.
🌹 برای كسی كه می خواهد بر اساس علوم انسانی و انسانيّت خودش ارزيابي كند، اول ماه مبارك رمضان خودش را آماده می كند و آخر ماه شعبان هم آخر سال است. 🌹
🍃 و اگر جناب حافظ و امثال حافظ گفت:
🌸 ماه شعبان نده از دست قدح كاين خورشيد
🌸 از نظر تا شب عيد رمضان خواهد شد
يعنی چند روز بيشتر فرصت نداريد كسی كه حساب مالی دارد يك تاجر بالأخره آخر سال بايد سود و زيان خودش را حساب كند. ماه شعبان، آخر سال ماست؛ يعنی سال اخلاقی ما، سال اعمال ما، سال اعتقاد ما كه اين سال چه كار كرديم؟
🍃 اينكه در دعاهای ماه شعبان است: «اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَكُنْ غَفَرتَ لَنَا فِيمَا مَضَی مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِر لَنَا فِيمَا بَقِيَ مِنْهُ» همين است. دعاهای ماه شعبان اين است خدايا! اگر تاكنون ما مورد لطف تو نبوديم آمرزيده نشده بوديم از اين به بعد ديگر ما را بيامرز؛ الآن اگر رفتيم، رفتيم، اگر ـ معاذ الله ـ مرگ، پوسيدن بود و از بين رفتن بود حساب و كتابی نبود، اما مرگ از پوست به در آمدن است. اوّلين سؤالی كه از ما می كنند می گويند عمرت را در چه راهی صرف كردی؟ ما بايد جواب نقد داشته باشيم چون مرگ، زندگی است و مرگ، از پوست به در آمدن است نه پوسيدن، بايد جواب نقد داشته باشيم كه چه كار كرديم!
🍃 اين است كه بسياری از بزرگان اين دهه آخر شعبان كه می شود تمام تلاش و كوشش آنها اين است كه سود و زيانشان را مشخص كنند كه من اين يك سال چه كردم با چه وضعی می خواهم مهمان خدای سبحان بشوم، چون در ماه پر بركت رمضان که ماه «ضيافتالرحمان» است انسان يا در آن زمين مهمان خداست به نام سرزمين وحی يا در اين زمان مهمان خدا به نام ماه مبارك رمضان است. يا ما بايد مهمان خدا باشيم در اين دو مقطع يا ميزبان خدای سبحان باشيم كه جمع هر دو را شايد.
🍃 چه وقت ما ميزبان خدا هستيم و چه وقت خدا مهمان ماست فرمود: «أَنَا عِندَ المُنكَسِرَة قُلُوبُهُم» كسی كه قلب شكسته دارد با خدا اهل مناجات است با خدا راز و نياز دارد، می گويد: «من الهي هو الله گويم»، به تعبير شيخناالاستاد حكيم الهی قمشهای (رضوان الله عليه)، با قلب شكسته هميشه تا مظهر او بشود اين ميزبان خداست.
🍃 اگر كسی اين توفيق را داشت كه خدا مهمان اوست، يعنی لطف خدا و اگر اين را نداشت لااقل در آن سرزمين يا در اين زمان، خودش را دريابد، پايان ماه شريف شعبان اين است و بهترين فرصت عمل به قرآن، قرائت قرآن، راهنمايی گرفتن از دستورات قرآن كريم...
@Khanjanidroos
تا آغاز میهمانی خدا چیزی نمانده است!
کمی عجله کن تا ازاین میهمانی لذت ببری!!!
سه روز آخر ماه شعبان
این سه روز فرصت مناسبى است براى کسانى که موفق به روزه گرفتن در این ماه نشده اند.
امام صادق علیه السلام فرمودند: کسى که سه روز آخر شعبان را روزه بگیرد و آن را به ماه رمضان متصل کند، خداوند ثواب روزه دو ماه پى در پى، براى او مى نویسد.
@Khanjanidroos
✅ از کجا بفهمم خدا دوست داره من برگردم تو همه جوره بدبختی دارم دیگه کم اوردم؟
تا بحال درمحبت يك مادر به فرزند,دقت نموده اي؟ مادري كه آغوش پر مهرش هميشه بروي فرزند گشوده است و از هيچ كمكي نسبت به او دريغ ندارد.ولي گاهگاهي بدليل بازيگوشي و بي توجهي ويا عناد و سركشي كودك,چاره اي جز تنبيه او نمي بيند.البته اين تنبيه نيز از روي مهر و علاقه است.
محبت مادر قطره اي از درياي محبت خالق مادر است,نسبت به بندگانش.خداي مهربان,از روي حب وعشق انسانها را خلق كرد واز هيچ كمكي براي هدايت آنها دريغ نورزيد,فطرتي داد كه خداخواه است,عقلي كه چراغ راه است,پيامبران واوليايي كه راهبر و راهنما هستند.
اي عزيز: خداي مهربان به بهانه هاي مختلف عبد فراري خود را به سوي خود مي كشد; گاهي به بهانه ماه رجب; به مفاتيح مراجعه كن; شب اول, شب ليلة الرغائب, شب ولادت امير المومنان عليه السلام, شب نيمه رجب و ..... ببين با چه بهانه هايي بنده اش را به سوي خود مي خواند; حال آنكه او هيچ احتياجي به بنده آلوده, فقير و عهد شكن خود ندارد.
بابت هر كار پسنديده 10 اجر, تا جايي كه براي فكر و نيت خوب نيز ثواب مي دهد; ولي بابت هر عمل زشت تنها يك گناه مي نويسد آنهم اگر توبه كني , از صفحه اعمالت پاك مي كند.
به جايي مي رسد كه عبدش را به مهماني خود يعني ماه مبارك رمضان دعوت كرده و سفره رحمت و رحيميت خويش را گسترده و بدون هيچ تبعيضي تشنگان و گرسنه گان را دعوت به استفاده از اين سفره مي نمايد.
تلاوت يك آيه را در ماه مهمانيش برابر با ختم قرآن و خواب روزه دارش را عبادت محسوب مي كند.
آيا چنين خدايي عجله اي براي جهنمي كردن بنده اش دارد؟
خدايي كه فرموده :سابقوا الي مغفرة من ربكم سبقت جوييد به طرف آمرزش پروردگارتان.
و در آيه اي ديگر فرموده: و سارعوا الي مغفرة من ربكم
بشتابيد به سوي آمرزش پروردگارتان.
او كه آغوشش به سوي بندگان خطا كارش گشوده است و مي فرمايد:لو علم المدبرون كيف اشتياقي بهم لما تو شوقا اگر كساني كه به من پشت كرده اند بدانند چقدر مشتاق برگشت آنها هستم از شوق جان مي دهند,
آيا چنين خدايي كمر همت براي عذاب كردن بندگان بسته؟
بله اگر كسي با عناد و سركشي در مسير گمراهي قدم بردارد و به راههاي مستقيم پشت كرده و لجاجت كند، مسيري است كه خود انتخاب كرده است.
وقتي مريض لجباز و سركش، به پند و نصيحتهاي پزشك اهميت نداده و بر خلاف سفارشات دلسوزانه طبيب عمل كند، چاره اي جز بيماري و راهي به غير از رفتن به بيمارستان ندارد.
سر و كار ما با خداي كريمي است كه اگر سائل بر در خانه اش نيايد ، خود بر در خانه سائل و گدا مي رود!
پيرزني خدمت رسول الله (ص) مشرف شد و عرض كرد: روز قيامت حسابگر خداست يا فرشتگان؟ حضرت فرمود: خداست. عرض كرد: انديشه ام آرامش يافت. حضرت فرمودند: از چه؟ پيرزن عرض كرد: چون كار قيامت به دست كريم است و كريم نظرش باز است.
اي عزيز: سخن در اين خصوص بسيار است و مجال اندك؛ بدان كه گناه ياس و نا اميدي از هر گناهي بالاتر است و نبايد از رحمت خدا در هيچ حالتي نا اميد شد.
قل يا عبادي الذين اسرفوا علي انفسهم، لا تقنطوا من رحمة الله، ان الله يغفر الذنوب جميعا، انه هو الغفور الرحيم .
بگو اي بندگانم كه در حق خودتان اسراف كرديد، از رحمت خدا نااميد نشويد، همانا خداوند همه گناهان شما را مي آمرزد و همانا او بسيار آمرزنده و مهربان است.
دانشجوي محترم، نااميدي از رحمت خدا ,از مكر آن ابليس ملعون و خبيث است ، همانطور كه خود, نااميد شد و از درگاه الهي رانده شد قصد دارد بني آدم را نيز به مصيبت خود گرفتار كند.
پس در عين حال كه بايد مراقب اعمال خود بوده و از محرمات پرهيز كنيم؛ اگر خطا و گناهي نيز از ما سر زد، بلا فاصله بايد توبه كنيم.
خداي بزرگ تمامي بندگان خويش را دوست دارد حتي گناه كاران را مشروط به اينكه از گناه خود توبه كرده باشند. چون فرموده است:
ان الله يحب التوابين و يحب المتطهرين. بدرستيكه خداوند توبه كنندگان و تطهير كنندگان را دوست دارد.
بدانكه بهشت و جهنم در گرو اعمال ماست و شما كه احتمالا از بركت جواني برخورداري مي تواني با سرعتي غير قابل وصف به سوي خدا حركت كني، تنها كافي است تصميم بگيري و اراده كني و در جهت اراده ات همت و تلاش كني و با اعمال نيك گناهان گذشته را جبران كني.
دو كتاب مرغ سليمان و پيك مشتاقان نوشته استاد كريم محمود حقيقتي در اين مسير به شما كمك خواهد كرد.
#محبت #محبت_الهی
#محبت_خدا_به_بندگان
@Khanjanidroos
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"نسبـت به ناراحتـی همسـرت؛ بیتفاوت نباش"
🍃 وقتی بحثتون میشه و دلخوری پیش میاد؛ نزار دلخوری به روز بعد بکشه از دلش دربیار و بیتفاوت نخواب. این حس بیتفاوتی، از تلخترین احساسهاست که روح و روان همسرتون رو آزار میده.
👈 همون شب ناراحتی رو چال کن تا روز بعدتون رو با شادی و رضایت ازهم شروع کنید و گرنه روزی که با ناراحتی از شب قبل شروع بشه، اون روز هم هدر میره.
حیف هستند روزهای عمر و جوونیتون. نزار به کام خودت و شریکت تلخ بمونه، با مهربونی و از خودگذشتگی. نترس کوچیک نمیشی.
✅ بازم میگم اگه گذشت آدم رو کوچیک میکرد؛ خدا با این همه گذشتش انقد بزرگ نبود.
@khanjanidroos
⚡️ از هیچ قدرتی نترسید
🌹 امام خمینی: هرگز شما هراسی از هیچ دشمنی نداشته باشید. کسی که خدا با اوست از هیچ قدرتی جز قدرت او هراس ندارد و ما همه چیزمان از اوست و همه چیزمان برای او باید باشد و در راه او باشد، و خودمان، جانمان، مالمان، اولادمان، فرزندانمان هرچه داریم از اوست و در راه اوست، بنابراین هیچ هراسی ما نداریم. هرچه بشود پیروزی با ماست. مادامی که شما این ایده را دارید که برای خدا خدمت بکنید در عبادت هستید و پیروزید، و دشمن شما شکست خورده است و نابود خواهد شد ان شاء الله.
📗صحیفه امام؛ج۱۷ص۲۲۳/جماران؛۱۶ دی۱۳۶۱
🔰 مقام معظم رهبری:
🔻 *در مقابل آرایش جنگی دشمن علیه ملت ایران، ملت هم باید آرایش جنگی بگیرد* و همه مسئولان، آحاد ملت و افراد توانا و نخبه در هر زمینه ای مشغول کارند با احساس مسئولیت و آمادگی وارد میدان شوند. دشمن علی الظاهر در زمینه نظامی آرایش جنگی ندارد که البته نظامیان ما حواسشان جمع است. *بدون تردید جوانان عزیز ایران سرافراز، شکست امریکا و به زانو درآمدن صهیونیزم و عزت و عظمت نهایی ملت ایران را مشاهده خواهند کرد.* (1398/02/11)
@khanjanidroos
#امام خامنه ای:
🔴 #فرهنگ و صفآرایی فرهنگی در مقابل دشمن آن چیزی است که بنده هم اگر در راه آن کشته شدم احساس میکنم که در راه خدا کشته شدهام.
@Khanjanidroos
نجوا با امام زمان (ع)
ای به دلها درد عشقت، جاودانه جاودانه
میکشم بارِ غمت را عاشقانه عاشقانه
گر چه من لایق نبودم صید چشمان تو گردم
سینه ناقابلم شد تیر عشقت را نشانه
ای امید و آرزویم، افتخار و آبرویم
من به غیرت دل نبستم، ای یگانه ای یگانه
ای که طاووس بهشتی! جلوهای کن جلوهای کن
تا به کی ای مرغ قدسی، جای تو در آشیانه
سینه تو پرزغمهاست در دل تو داغ زهراست
میزند آتش به جانت تازیانه تازیانه
یوسف زهرا کجایی کی شود مولا بیایی
پرده برداری ز قبری مخفیانه مخفیانه
@Khanjanidroos
"صراط"
صبر يعني در ميدان ماندن,
از ميدان بيرون نرفتن.
بعضي از ميدان مي گريزند, بعضي نمي گريزند
اما به تدريج از ميدان كناره مي گيرند,
اين خلاف صبر است.
صبر يعني؛؛؛؛؛؛؛؛ پايداري كردن, در ميدان ماندن, استقامت كردن و چشم به هدف هاي دور و به افق هاي دور دوختن.
(رهبر حكيم انقلاب)
@Khanjanidroos
📹 سفارش ویژه برای شب اول ماه رمضان
👈 برای درک شب قدر این فرصت را از دست ندهیم ...
@Khanjanidroos
🌷چگونه وارد ماه مبارک #رمضان شویم ؟
پیش از ماه مبارک رمضان لازم است که برای آمادگی ورود به این ماه تمهیداتی در الگوی غذایی ومدیریت زمان و برنامه ریزی برای انجام صحیح وظایف محوله صورت بگیرد تا بدن وروح وروان آمادگی لازم را کسب نماید. در ادامه چند مورد را برایتان آوردهایم.
🌷برای استقبال از ماه رمضان دست به کار شوید
پیش از ماه مبارک رمضان لازم است که برای آمادگی ورود به این ماه تغییراتی در برنامههای زندگی خود ایجاد کنیم و برنامهریزی داشته باشیم تا با شرایط بهتر و مناسبتری وارد این ماه شویم.
🍃اعمالی که برای ورود به ماه میهمانی خدا باید انجام دهیم
با نزدیک شدن به پایان ماه پر خیر و برکت شعبان و همچنین قرار گرفتن در آستانه ماه مبارک رمضان، اولین موردی که بیش از هر چیز ذهن هر کسی را به خود مشغول می نماید، نحوه معیشت و گذراندن روزهای آخر این ماه و به منظور شکر خداوند متعال از رحمت های باریده شده در ماه های رجب و شعبان و همچنین کسب آمادگی لازم برای ورود به ماه مبارک رمضان است.
🍃خطبه پیامبر اکرم در روز آخر شعبان
سلمان گفت: در روز آخر شعبان پیامبر (ص) براى ما خطبه اى در فضیلت ماه رمضان قرائت و در خطاب خویش به ما فرمود: اى مردم به راستى ماه بزرگ و مبارکى بر سر شما سایه افکنده، ماهى که در او شبى است که از هزار ماه بهتر است، که خداوند روزهاش را فرض و واجب نموده و به پا داشتن عبادات شبش را به طور استحباب مقرر فرموده است، کسى که تقرب جوید به خداوند، به انجام نافله خیرى، مثل آن است که در غیر ماه رمضان فریضهاى انجام داده باشد و این ماه، ماه صبر است و صبر هم اجر و ثوابش بهشت است.
و ماه روزه، ماه مواسات و برابرى است، ماهى است، که رزق مؤمن در آن زیاد مىگردد، ماهى است که اولش رحمت و وسطش مغفرت و آمرزش، آخرش آزادى از آتش جهنم است، این ماه براى مؤمن بهره و منفعت است، براى منافق خسارت و ضرر.
🍃دعاهای ورود به ماه مبارک رمضان
خواندن دعاهای ورود به ماه مبارک رمضان، (در کتب ادعیه، دعاهای زیادی برای ورود به ماه مبارک رمضان و زمان رویت هلال این ماه وارد شده است) که توجه به متن این دعاها و درخواست هایی که در این دعاها از خداوند تبارک و تعالی می شود، به انسان یک حالت معنوی با نشاطی، برای ورود به این ماه بزرگ را عنایت می کند.
🍃حلال نمودن دیگران
قبل از ورود به این ماه که ماه بخشش و استغفار می باشد، بهتر است با بخشیدن دیگرانی که در حق ما ظلم و یا بی مهری روا داشته اند، خود را آماده پذیرایی از بخشش خداوند نماییم. اگر ما نمی توانیم از دیگران بگذریم و آنها را ببخشیم، چگونه از خداوند متعال توقع داریم که او ما را ببخشد.
به همین دلیل یکی از کارهایی که برای ورود به ماه مبارک رمضان باید انجام دهیم، بخشیدن دیگران و پاک نمودن دل از هر گونه کینه و دشمنی با دیگران است
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
@Khanjanidroos