حجتالاسلام قمی.mp3
9.59M
🔈 #صوت سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین قمی در نخستین نشست از سلسله نشستهای گفتمانی روحانیت مردمی
@rohaniat_mardomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐 یادی از مرحوم علی صفوی شاملو با حضور فرزند ایشان 💐
حجتالاسلام والمسلمین قمی:
همه ما شهادت میدهیم حاج آقای شاملو یکی از آن مصادیق بارز روحانیت مردمی بود.
#روحانیت_مردمی
#علی_صفوی_شاملو
@rohaniat_mardomi
📚 جمعه ها با کتاب روحانیت مردمی
یادداشت نخست
معرفی کتاب سیمای صالحان
بدون شک مطالعه سرگذشت مجاهدان راه خدا و عالمان دینی راهی است برای ایجاد عزم و اراده برای رسیدن به قله های رفیع فقاهت و مجاهدت در راه حق.
با مطالعه زندگی علماء تشیع می توان مسیر صحیح سلوک طلبگی و خدمت به دین و خدمت به مردم را آموخت. حال اگر این سرگذشت از زبان عالمی تراز اول نقل شود که به علت کثرت مطالعات، تسلط شگرفی بر تاریخ اسلام و ایران دارد، انگیزه مضاعفی برای مخاطب در پی خواهد داشت.
مجموعه سه جلدی "سیمای صالحان" که به کوشش آقای حسین خادمی توسط انتشارات واژه پرداز اندیشه به زیور طبع آراسته شده است؛ به بیانات مقام معظم رهبری درباره علما و عرفا می پردازد.
نویسنده در این مجموعه کوچک، سعی کرده است با تحقیق و مطالعه در بیانات منتشر شده مقام معظم رهبری، اکثر مطالبی که ایشان درمورد هر یک از علمای تشیّع، از زمان حضور امامان معصوم علیهم السلام تا عصر حاضر نقل شده است را جمع آوری کند.
1⃣ جلد اول با نام «گذرگاه خاص الخاص» به علماء از زمان شیخ اعظم انصاری (رحمه الله) تا زمان معاصر می پردازد.
2⃣ جلد دوم با نام «علمای مجاهد» به جنبه مبارزاتی زندگی علماء پس از زمان میرزای شیرازی بزرگ (رحمه الله) تا زمان معاصر می پردازد.
3⃣ و در جلد سوم با نام «العلماء» به زندگی علماء هم عصر معصومین علیهم السلام تا زمان شیخ اعظم (رحمه الله) پرداخته می شود.
بر اساس اظهارات نویسنده، مجلدات بعدی این مجموعه نیز قرار است به انتشار برسد.
این مجموعه گرانقدر با ارائه چکیدهای از زندگی قلههای رفیع روحانیت اصیل شیعی، چراغ راهی است برای طلاب و فضلای حوزوی که در سختیهای روزگار، راه را از بی راهه تشخیص دهند و راه را چنان طی کنند که رهروان راستین گذشته طی کردند و به سر منزل مقصود رسیدند.
✍ به قلم حجت الاسلام سید یاسر یعقوبی
#معرفی_کتاب
#کتاب_روحانیت_مردمی
#جمعه_ها_با_کتاب
@rohaniat_mardomi
💠مظلومترین قشر💠
زندگیشان را که مرور کنی معمولاً کودکی و نوجوانیشان در یک نقطه ناگهان به پایان میرسد. انگار در یک لحظه تصمیم میگیرند زود راه و رسم انسانیت و بزرگی را بیاموزند، بزرگ شوند و دیگران را در این بزرگی شریک کنند. بار سفر میبندند و برای کسب علم و معرفت مهاجرت میکنند.
سختیها و رنجهای غربت را تحمل میکنند و به خاطر سختی درسهایشان و وسعت دریای علوم و معارفی که باید بیاموزند و به خاطر عهدی که با خدای خود بستهاند، شب و روز مشغول مطالعه و مباحثه میشوند. همین نیز باعث میشود رنج تنگدستی و مشکلات مادی هم به مصائبشان اضافه شود. در روزگاری که خیلی از جوانان به دنبال بیشترین لذت و بهره بردن از جوانیشان و به اصطلاح جوانی کردن هستند، جوانیشان را صرف هدف متعالیشان و سختترین دروس را مطالعه و مباحثه میکنند تا معرفتی کسب کنند و از این معرفت شمعی برافروزند تا ظلمات دنیا را روشنتر کنند و راه و رسم انسان زیستن را یاد بگیرند و به دیگران نیز بیاموزند.
وقتی به حدی از کسب علم و معرفت رسیدند لباسی مشابه لباس بهترین مخلوق خدا را میپوشند تا اعلام کنند با تمام وجودشان در خدمت دین خدا و رسیدگی به خلق خدا هستند و در این راه از هیچ طعنه و سرزنشی باکی ندارند و همه هستیشان را در طبق اخلاص گذاشتهاند. از این زمان است که مصائبشان و رنجهایشان دوچندان و بلکه صدچندان میشود. در حالیکه مورد اعتماد بسیاری از مردم هستند و همین مردم توقع دارند که مشکلات مختلف بیربط و باربط آنان را حل کنند در معرض تمسخر و شماتت عده دیگری نیز قرار دارند. در حالیکه بسیاری از آنان زندگی خود را وقف مردم مناطق محروم و مردم روستایی میکنند و در شرایط سخت غربت و دوری از خانه به حل مشکلات دینی و دنیایی مردم مشغول هستند روزانه به دست عدهای مزدور اجیرشده و عده دیگری غافل که تحت تأثیر القائات شیطانی و تبلیغات رسانهای دشمنان خدا و بشریت هستند، عامل همه مشکلات مردم، کشور و جهان معرفی میشوند! قشری که کمترین بهره را از منابع و ثروت کشور برده و بیشترین سختی را در زندگی متحمل شدهاند با بیانصافی تمام مورد هجمه شبانهروزی قرار دارند. این در حالی است که همواره خالصانه و بیمزد و منت در مواقع عادی و نیز در مصائب و مشکلات در خدمت خلق خدا هستند. زلزله میآید در خط مقدم کمک به مردم حضور مییابند که برای یک نمونه شهر مظلوم بم ناظر و گواه این واقعیت است. سیل میآید در خط مقدم خدمترسانی هستند و در لابهلای گل و لای برای خدمت به خلق و رضایت خالق عاشقانه حضور مییابند. بیماری منحوس کرونا همهگیر میشود و درحالیکه اکثر افراد عافیتطلبانه از یک عطسه و سرفه عادی یک شخص سالم هم فراری هستند، داوطلبانه به خط مقدم مبارزه با این بیماری میروند و در کنار کادر درمان، مجاهدتی فراموش ناشدنی رقم میزنند و حتی با حضور در آرامستانها بدون ترس و محاسبه منفعت شخصی و حفظ جان خود به شستوشو و غسل دادن فوتیهای کرونا میپردازند.
همین چند روز پیش وقتی ویدئوی جابه جایی اقلامی مانند روغن و مواد غذایی به دست جمعی از آنان که بهرغم مشکلات خود در راه خدمت به مردم و برای کاستن از رنج آنان بستههای غذایی تهیه و میان نیازمندان توزیع میکردند، منتشر شد به جای قدردانی و ارج نهادن این شرافت و انسانیت، بیمحابا مورد قضاوت بیرحمانه واقع شده و با تفسیری وارونه هدف تیرهای دروغ و تهمت قرار گرفتند. البته این مسائل اتفاقی و فیالبداهه رخ نمیدهد و روشن است که دهههاست دشمنان خدا و دین خدا برای ایجاد فضای منفی علیه این قشر کار کرده و همچنان در حال فعالیت هستند. با این حال اگر به مردان سرزمینمان نگاه کنیم بهترین، باشرافتترین و لطیفترین انسانهایی که دیدهایم و میشناسیم از همین قشر برخاسته است؛ انسانهایی به بزرگی و عظمت امام خمینی (ره) در قله اخلاص در برابر خدا و صلابت در برابر طواغیت، به مجد و والایی آیتالله قاضی در قله عرفان و معرفت، به سترگی آیتالله بهجت در قله بندگی و عبودیت و به شکوه آیتالله فاطمینیا در قله لطافت روح!
در مورد قشری صحبت میکنیم که با قاطعیت میتوان گفت مظلومترین قشر جامعه ما هستند. قشری که به گواه تاریخ همواره در بزنگاههای حساس، فداکاری و جانفشانی کردهاند تا این کشور و این مردم را از دست دشمنان و دسایس آنها مصون بدارند و به همین خاطر نیز سالهاست مهمترین هدف تهاجم دشمنان و مهمترین سیبل جنگ رسانهای آنان هستند. راهی که روحانیت شیعه از ابتدای اسلام طی کرده راهی سرخ بوده، چه اینکه از بزرگترین علمای گذشته تاریخ اسلام به نام شهید اول و شهید ثانی شناخته میشوند که در راه روشنایی بخشیدن به انسانیت، مظلومانه خون خود را تقدیم کردند. البته این خط سرخ هیچگاه متوقف نشده و تا به امروز ادامه داشته و این قشر برای مبارزه با کفر و طاغوت، پلشتی و تاریکی، ظلم و
استکبار و سلطه بیگانگان تاکنون جانهای بزرگی تقدیم کرده است. از شهید مدرس تا شهید شیخ فضلالله نوری و از شهید بهشتی تا شهید مطهری، از علمای شهید محراب تا علمای شهید حادثه هفت تیر و از روحانیون شهید حادثه تروریستی چندی پیش در حرم مطهر امام رضا (علیهالسلام) تا خیل عظیم بیش از ۴۰۰۰ شهید روحانی دفاع مقدس که تعداد آن حدود ۱۰ برابر سایر اقشار جامعه است.
امروز که در آستانه برگزاری کنگره ۴۰۰۰ شهید روحانی کشور هستیم، تلاشها و مجاهدتهای این مظلومترین قشر ایران را ارج مینهیم و سلام و درود خود را تقدیم ارواح طیبه همه علما و روحانیونی میکنیم که در سختترین شرایط زیستند و از همه هستیشان مایه گذاشتند و در آخر نیز جان خود را در راه گسترش حقیقت و تعالی بشریت و نشان دادن صراط نور و مبارزه با ظلمت تقدیم خدا کردند. راهشان پر رهرو باد.
✍ یادداشت آقای حمید رضا شاهنظری
روزنامه جوان1401/02/31
#شهدای_روحانیت
#روحانیت_مردمی
@rohaniat_mardomi
🔺حجتالاسلام عباس لاجوردی از مراودین مرحوم استاد علی صفائی حائری:
✅ هرچه روحانیت از مردم فاصله بگیرد و بخواهد فقط با کتاب و تلویزیون مردم را هدایت کند، نمیشود. الان مشکلی که ما در حوزه داریم، همین است. حتی طلبه های فاضل نمیتوانند با استاد ارتباط داشته باشند، یعنی استاد میرود منبر، درس فقهش را میدهد، بعد هم از در مخصوص سوار ماشین میشود و میرود. قبلا شاگرد با استاد زندگی میکرد، با نماز شبهایش حشر و نشر داشت، با استاد مسافرت میرفت. در بین افراد قدیمی، ببینید شاگردان در سفرهایی که همراه استادشان بودهاند، مثلا از کربلا تا نجف، از نجف تا سامرا، چه خاطراتی نقل میکنند. در این ارتباطها انتقال معارف میشد، انتقال آداب میشد. اگر بخواهیم سنتهای دینی و رفتار متکی به وحی در جامعه نهادینه شود، فقط با اطلاعیه و سمینار گرفتن و پشت تریبون حرفهای قشنگ زدن انجام نمیشود.
رسول خدا به حدی با مردم حشر و نشر داشت که بعضیها اعتراض میکردند؛ «ما لهذا الرسول» این چه رسولی است؟ «یأکل طعام و یمشی فی الاسواق»، غذا میخورد و در بازار راه میرود.
به نقل @mirath
#استاد_صفایی
#عین_صاد
@rohaniat_mardomi
🔺ادامه گفتار حجتالاسلام عباس لاجوردی در رابطه با مرحوم استاد علی صفایی حائری:
✅ وقتی که منِ روحانی، هدفم فقط چاپ کتاب شد و هدایت مردم را فقط در چاپ کتاب دیدم، آن هم کتابهای تکراری که نیازهای مردم را پاسخ نمیدهد، همین فاصله ها ایجاد میشود. حاج شیخ وقتی کسی مراجعه میکرد، کتابش را میگذاشت کنار. میگفت کتاب برای آدمسازیست و این کسی که آمده بر کتاب اولویت دارد.
آقای صفایی خواب، خوراک، راحتی زن و بچهاش را، اعتبارش را، اعتبار دوستانش را خرج میکرد که یک جوان را نجات بدهد. حتی برایش مهم نبود که نتیجه بگیرد. گاهی میگفتم حاج آقا وقت تلف کردن است، میگفت ببین یک موقع گِل به دیوار میزنی، دیوار تحمل ندارد، گِل میافتد، اما اثرش میماند و روزی ممکن است نتیجه بدهد.
✅ به او اعتراض میکردند که چه معنی دارد روحانی در خانهاش 24 ساعته باز باشد و هرکسی بیاید و برود، ندیدهایم آخوند اینجور باشد، رسم آقایان اینجور نیست. میگفت میخواهم ببینند که اینجور هم میتوان بود، شما هم باید اینجور باشید، مردم باید بیایند انس بگیرند، ملجأ باشید، مرجع باشید، محل رجوع باشید، محل پناه باشید، بینش بدهید، باید رفت و آمد داشته باشید.
به نقل @mirath
#استاد_صفایی
#عین_صاد
@rohaniat_mardomi
🌷یادی از شهید حجت الاسلام میرزا محمود تقی پور🌷
شهید میرزا محمود از دوستان بنده بود.
انصافا عظمت روحی و معنوی بالایی داشت.
خاطرات زیادی از او گفته ام اما نکته ای دیگر از او یادم آمد.
دوران مجردی تقریبا شب جمعه ای نبود که تا سحرگاه در مسجد گوهرشاد گعده ای نداشته باشیم. همین هفته ای یکبار دیدار ما را تا یک هفته شارژ می کرد.
شبی از میدان شهدا با آن دوچرخه چینی اش داشتیم به سمت حرم می رفتیم.
غرق صحیت بودیم و شادمان،
ناگهان نوجوانی پانزده شانزده ساله از کنارمان رد شد.
من حس کردم ناراحت است اما توجهم چندان جلب نشد.
میرزا محمود تا دیدش، به اصطلاح گیر سه پیچ داد که چه شده است.
چرا گریان و ناراحتی؟ و...
از محمود اصرار از آن پسر نوجوان انکار و هی می گفت با حالت گریان ولم کن....
خلاصه محمود گفت تو برو من با این کار دارم.
علیرغم میل باطنی از هم جدا شدیم.
من هم واقعیتش ناراحت که چرا رفیقم اینطور راحت من را ول کرد و رفت
چند روز بعد بهش زنگ زدم.
گفت: حامد! تا نه وده فردا صبح با این نوجوان بودم و آرامش کردم.
خواهرش را که یکسال از او کوچکتر بود، بخاطر بیماری سرطان همان شب از دست داده بود و بنا داشته به خاطر شدت تالمات روحی خودش را از بین ببرد.
من او را آرام کردم، هم صحبت شدم و ساعت ها هم نشینش بودم و تا خانه اش همراهی اش کردم.
این است که می شود میرزا محمود با آن دغدغه های اجتماعی.
اگر من بودم، از گریه ها و ناراحتی آن جوان راحت گذر می کردم.
به قول حاج قاسم شرط شهید شدن، شهید بودن است.
✍ #یادداشت_ارسالی آقای حامد رحیمپور از فعالان فرهنگی
#درد_مردم
#رفاقت
#محبت
@rohaniat_mardomi
🌷شهادت هنر مردان خداست🌷
شهادت مظلومانه سردار سپاه اسلام سرهنگ پاسدار حسن صیاد خدایاری به دست مزدوران رژیم صهیونیستی را به ملت قهرمان و شهیدپرور ایران اسلامی تبریک و تسلیت میگوییم
#حسن_صیاد_خدایاری
@rohaniat_mardomi
روایتی از فعالیت جهادی یک روحانی در مناطق محروم؛
💠 از رسیدگی به مشکلات کودکان کار تا ترک اعتیاد جوان و اشتغالزایی
حجت الاسلام سید رضا اسلامی نیکو یکی از امامان پایگاه های فرهنگی، اجتماعی است که در شهر مادوان علیا استان کهگیلویه و بویراحمد و مسجد صاحب الزمان(عج) مشغول فعالیت است.
این امام محله در حوزه های مختلفی مشغول خدمت به مردم این منطقه است. منطقه ای که از آسیب های مختلف حاشیه نشینی در رنج است. او با استفاده از ظرفیت مرکز نیکوکاری در مسیر محرومیت زدایی فعالیت می کند.
حاج آقای اسلامی با کمک جوانان محله اقدام به تشکیل یک قرارگاه جهادی کرده است. او در این باره میگوید:👇
https://hawzahnews.com/xbKgY
#روحانیت_مردمی
#حاشیه_شهر
#کودکان
@rohaniat_mardomi
از صیاد الی صیاد
شهادت هنر مردان خداست و مربوط به زمان و مکان خاصی نیست.
این جمله سردار، بعد از هر خبر شهادت در گوش هایم طنین انداز میشود که برای شهادت باید شهید گونه زیست کنیم.
وقتی برای خداوند نفس میکشی و عشق را زندگی میکنی خداوند هم عاشقانه تو را میبرد.
مادری ایستاده و نگاه میکند بر بدن بی جان پسرش و چقدر این تصویر آشناست و چقدر ما درگیر خویشتن خویشیم و اسیر نفس و درگیر دنیا که حتی فرصت نمیکنیم به جز خودمان و جایگاهمان به کسی دیگر فکر کنیم.
برای همین است عده ای میشوند عزیز و هزاران کیلومتر دور تر از خط دفاع در قلب پایتخت انتخاب میشوند و میروند به وصال محبوب خویش می رسند و عده ای هم درگیر نفس خویش.
الهی تو خودت مسیر عاشقی را بر ما بنما و در این لباس منتسب به حضرت ولیعصر(عج) توفیق خدمتگزاری به نحوی که عاشقان درگاهت چنین باشند به ما نیز عطا بفرما.
#یادداشت_ارسالی
#شهادت
#طلبه_نوشت
#شهید_صیاد_خدایاری
@rohaniat_mardomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 آیتالله العظمی جوادی آملی:
«هیچ روشن نیست که این طلبه در قیامت جلوتر از ما نباشد...»
#روحانیت_مردمی
#جهاد
@rohaniat_mardomi
روحانیت مردمی
🎙 آیتالله العظمی جوادی آملی: «هیچ روشن نیست که این طلبه در قیامت جلوتر از ما نباشد...» #روحانیت_م
✍ دو یادداشت حجت الاسلام حسن مرادی روحانی جهادی مورد اشاره آیتالله جوادی آملی
1⃣
محرم ها و مناسبت های دینی به بخش محروم بازفت چهارمحال و اندیکا خوزستان می رویم و علاوه بر تبلیغ،در حد وسع خود مسجد و مدرسه و خانه محروم می سازیم.
به علاوه با انعکاس مشکلات مردم به مسئولین، سعی در حل آن ها داریم.
روستای تیک و چند روستای دیگر ان طرف رودخانه بودند و برای رسیدن به روستا در زمستان و پاییز و بهار باید زن و مرد، عرض نود متری رودخانه کارون را با سیم بکسل عبور می کردند.
ما هم برای تبلیغ و خواندن روضه سیدالشهدا علیه السلام با بچه های روستا که مدرسه شبانه روزی می آمدند،همراه می شدیم و به روستا می رفتیم.
یک بار فرماندار جهادی و دلسوز کوهرنگ را که الان نماینده مجلس مردم کوهرنگ است، با خود همراه کردیم. و ایشان با پیگیری فراوان دستور ساخت پل را گرفتند و بالاخره پل بزرگ و خوبی برای هفت روستای منطقه زده شد.
دیدم در ذیل پست حضرت #آیت_الله_جوادی_آملی که از این کار تقدیر کرده بودند، فردی نوشته بود، پس مردم چه می شوند و چرا آن ها را ندیدید.
خواستم عرض کنم،ما طلبه ها که برای تبلیغ می رویم شاگردان رهبر انقلاب و مراجع معظم هستیم و رهنمود این بزرگواران است که سیل طلبه ها را به مناطق محروم رهسپار می کند و این حضور علاوه بر تبلیغ دین،خیرات بیشمار دنیوی هم برای مناطق محروم داشته و دارد.
ای کاش توفیق می شد واز نزدیک برای دستبوسی محضر آیت الله جوادی آملی می رسیدم و به ایشان عرض می کردم، که برنده شمایید که عمر خود را صرف ترویج دین و قرآن کردید و امثال بنده حقیر را هم انگیزه حضور در مناطق محروم دادید،دعا کنید خدا کمی اخلاص به ما بدهد، که حداقل رفوزه نشویم.
2⃣
وقتی اولین بار وارد منطقه عشائری بازفت و اندیکا شدیم، اوج محرومیت بهت زده مان کرد و نمی دانستیم چه کمکی می توانیم بکنیم
نامه ای به رهبر معظم نوشتیم و مشکلات را شرح دادیم، حضرت آقا ضمن ابراز ناراحتی و اندوه از وجود چنین مشکلاتی به آقای دکتر مخبر که آن زمان رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام بودند، دستور دادند که مشکلات منطقه را برطرف کنند.
سال ۸۷ نقطه اوج منطقه بود،آب، برق، تلفن،مدرسه، مسجد، پروژه های کشاورزی و باغداری و بسیاری امور دیگر ثمره دستور با برکت ایشان بود. و همه این ها برکت حضور جهادگران و مبلغین بود که به بهانه روضه ارباب در منطقه حاضر می شدند.
آری کیمیایی است عجب تعزیه داری حسین
#تبلیغ_جهادی
#روحانیت_مردمی
#درد_مردم
@rohaniat_mardomi
خرمشهر را خدا آزاد کرد.
سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر گرامیباد
#خرمشهر
#مقاومت
@rohaniat_mardomi
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج خرمشهر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه:
🌷 روحانیت در جریان فتح خرمشهر ۱۳۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرد. 🌷
مشروح گفتگو:
yun.ir/lf0ied
#شهدای_روحانیت
#خرمشهر
@rohaniat_mardomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنگره ۴۰۰۰ شهید روحانی کشور
سخنران: حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی (ریاست محترم جمهوری)
📅 چهارم خرداد ۱۴۰۱
🕌 شهر مقدس قم - مصلای بزرگ قدس
#شهید
#روحانیت
#کنگره
@rohaniat_mardomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | خرمشهرها در پیش است
🔻 رهبر معظم انقلاب: «جوانهای عزیز! بچههای عزیز من! فردا مال شما است، آینده مالِ شما است؛ شما هستید که باید این تاریخ را با عزّتش محفوظ نگه دارید؛ شما هستید که این بارِ مسئولیّت را بردوش دارید؛ خرّمشهرها در پیش است؛ نه در میدان جنگ نظامی، [بلکه] در یک میدانی که از جنگ نظامی سختتر است. البتّه ویرانیهای جنگ نظامی را ندارد؛ بعکس، آبادانی به دنبال دارد، امّا سختیاش بیشتر است.»
۱۳۹۵/۰۳/۰۳
#خرمشهر
#جهاد_ادامه_دارد
@rohaniat_mardomi
💠 ورود در میدان جهاد وظیفه قطعی روحانیت است
🔻رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد کنگرهی بزرگداشت چهار هزار شهید روحانی :
ما امروز در بین طلّاب و فضلای جوان احتیاج به این روحیه داریم که بدانند که عالِم دین بودن و ملّای بزرگ بودن و مجتهد عالیمقام بودن، به معنای کنارهگیری و انزوای از میدان جهاد نیست...
وارد شدن در میدان مجاهدت، برای عالِم دینی و روحانی یک وظیفهی اوّلی و بدیهی و قطعی است .
بیانات در تاریخ ۱۳۹۸/۱۰/۲۳
#مجاهدت
#روحانیت_مردمی
@rohaniat_mardomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد کنگره بزرگداشت ۴۰۰۰ شهید روحانی
#شهدای_روحانیت
#بیانات_رهبر
@rohaniat_mardomi
🏴 #امام_صادق(علیهالسلام)، امام مبارزه
◾ حضرت آیتالله خامنهای: امام صادق(ع) مرد مبارزه، علم و دانش و تشکیلات بود. مرد علم و دانش بودنش را همه شنیدهاید... اما مرد مبارزه بودنش را کمتر شنیدهاید. امام صادق(ع) مشغول یک مبارزهی دامنهدار و پیگیر بود. مبارزه برای قبضه کردن حکومت و قدرت و به وجود آوردن حکومت اسلامی و علوی. ۱۳۵۹/۶/۱۴
#شهادت_امام_جعفر_صادق علیه السلام را تسلیت میگوییم.
@rohaniat_mardomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 طلبه در میدان جهاد
🔺 نماهنگی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد کنگرهی بزرگداشت چهار هزار شهید روحانی. ۱۳۹۸/۱۰/۲۳
@rohaniat_mardomi
📚 جمعه ها با کتاب روحانیت مردمی
یادداشت دوم
معرفی کتاب «پل تا جزیره»
از قدیم گفته اند دوست خوب همچون آیینه است که زیبایی و زشتی را به صورت یکسان به انسان نشان می دهد.
در ساختارهای علمی کشور ما، نهاد دانشگاه می تواند نقش یک دوست خوب را برای نهاد حوزه بازی کند و با نقدهای عالمانه خود زیبایی ها و زشتی های حوزه و روحانیت را عالمانه نمایان کند تا راه برای رشد این نهاد علمی هموارتر شود.
کتاب "پل تا جزیره" ، به نقد و بررسی موقعیت پساانقلابی روحانیت از منظر جامعه شناسی می پردازد.
این کتاب یکی از مجموعه کتاب های سرو است که در آنها به پژوهش های فرهنگی و اجتماعی در موضوع تشیع و شیعیان پرداخته می شود.
این کتاب دارای پنج مقاله به قلم دکتر مهدی سلیمانیه است. ایشان از دانش آموختگان دانشگاه تهران و از پژوهشگرهای برگزیده انجمن بین المللی جامعه شناسی و دانشگاه هاروارد است.
مقالات ایشان می تواند آیینه ای باشد برای طلاب و فضای حوزوی که از منظر آن بتوانند ساختار حوزه را از بیرون مشاهده کنند و با نگاه دانشگاهی و آکادمیک نسبت به سازمان روحانیت و ساختار حوزه آشنا شوند.
موضوعات مقالات این کتاب عبارت است از:
1️⃣ پل تا جزیره
این مقاله به تحلیل تغییر شبکه اجتماعی روحانیون در موقعیت پسا انقلابی، میپردازد.
2️⃣ حوزه بوروکراتیزه
در این مقاله با مقایسه بیانات چند تن از متولیان حوزه، به بررسی تاریخچه بوروکراسی حوزه قم و مسائل پیرامونی آن می پردازد.
3️⃣ شریعتی و نظام آموزشی حوزه: چهل سال بعد
در این مقاله به مقایسه حوزه پساانقلابی و نظام آموزشی مطرح شده در کتاب مکتب تعلیم و تربیت مرحوم دکتر شریعتی پرداخته می شود.
4️⃣ خودی و دیگری های حوزه علمیه
این مقاله نگاهی توصیفی به متن کتاب ولایت فقیه امام خمینی ره با موضوع خودی و غیرخودی دارد.
5️⃣ به سوی جامعه شناسی فتوا و استفتائات
در این مقاله با تأملی جامعه شناختی پیرامون استفتاء و فتوا، به نکته مغفول و بدیعی پیرامون این دو مقوله حوزوی پرداخته میشود.
در مجموع می توان این کتاب را یک گام ابتدایی مناسب برای شناخت برون حوزوی از نظام حوزه و روحانیت دانست و مطالعه آن را به تمام طلاب و فضلا توصیه کرد.
✍ به قلم حجت الاسلام سید یاسر یعقوبی
#معرفی_کتاب
#کتاب_روحانیت_مردمی
#جمعه_ها_با_کتاب
@rohaniat_mardomi
🏷 روشهای تهیه کتاب:
📖 خرید نسخه فیزیکی از طریق سایت چهارسوق
📱خرید نسخه الکترونیکی (PDF) از طریق نرم افزار همراه طاقچه
@rohaniat_mardomi
❤️ امام؛ محور امّت ❤️
👏🏻اینجا مکانی است که افراد حضور پیدا میکنند تا از تیمشان در مقابل تیم حریف طرفداری کنند!
🙌🏻جایی است که نصف جمعیت دعا میکند تیم راست زمین برنده شود؛
و نیمی دیگر آرزوی پیروزی #تیم سمت چپ را دارند!
اینجا محلی است که موقع #خروج،
گروهی خوشحالاند و گروهی غمگین!😔😊
‼️امّا درست بر عکس همیشه؛
همه طرفدار و هوادار یک نفر بودند!
همه دوشادوش یکدیگر،
برای رسیدن #یک_نفر دعا میکردند!
و همه #خوشحال و برنده از ورزشگاه خارج شدند!
❌ آنجا دیگر جایگاه دوست و حریف معنا نداشت،
چون همه عضو یک #مکتب بودند!
🖐🏻 #سلام_فرمانده!!!
💐سلام بر تو ای بهار مردمان و خرمی روزگاران...
✍️#یادداشت آقای محمدجواد محمودی
@rohaniat_mardomi