💠 ورود در میدان جهاد وظیفه قطعی روحانیت است
🔻رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد کنگرهی بزرگداشت چهار هزار شهید روحانی :
ما امروز در بین طلّاب و فضلای جوان احتیاج به این روحیه داریم که بدانند که عالِم دین بودن و ملّای بزرگ بودن و مجتهد عالیمقام بودن، به معنای کنارهگیری و انزوای از میدان جهاد نیست...
وارد شدن در میدان مجاهدت، برای عالِم دینی و روحانی یک وظیفهی اوّلی و بدیهی و قطعی است .
بیانات در تاریخ ۱۳۹۸/۱۰/۲۳
#مجاهدت
#روحانیت_مردمی
@rohaniat_mardomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد کنگره بزرگداشت ۴۰۰۰ شهید روحانی
#شهدای_روحانیت
#بیانات_رهبر
@rohaniat_mardomi
🏴 #امام_صادق(علیهالسلام)، امام مبارزه
◾ حضرت آیتالله خامنهای: امام صادق(ع) مرد مبارزه، علم و دانش و تشکیلات بود. مرد علم و دانش بودنش را همه شنیدهاید... اما مرد مبارزه بودنش را کمتر شنیدهاید. امام صادق(ع) مشغول یک مبارزهی دامنهدار و پیگیر بود. مبارزه برای قبضه کردن حکومت و قدرت و به وجود آوردن حکومت اسلامی و علوی. ۱۳۵۹/۶/۱۴
#شهادت_امام_جعفر_صادق علیه السلام را تسلیت میگوییم.
@rohaniat_mardomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 طلبه در میدان جهاد
🔺 نماهنگی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد کنگرهی بزرگداشت چهار هزار شهید روحانی. ۱۳۹۸/۱۰/۲۳
@rohaniat_mardomi
📚 جمعه ها با کتاب روحانیت مردمی
یادداشت دوم
معرفی کتاب «پل تا جزیره»
از قدیم گفته اند دوست خوب همچون آیینه است که زیبایی و زشتی را به صورت یکسان به انسان نشان می دهد.
در ساختارهای علمی کشور ما، نهاد دانشگاه می تواند نقش یک دوست خوب را برای نهاد حوزه بازی کند و با نقدهای عالمانه خود زیبایی ها و زشتی های حوزه و روحانیت را عالمانه نمایان کند تا راه برای رشد این نهاد علمی هموارتر شود.
کتاب "پل تا جزیره" ، به نقد و بررسی موقعیت پساانقلابی روحانیت از منظر جامعه شناسی می پردازد.
این کتاب یکی از مجموعه کتاب های سرو است که در آنها به پژوهش های فرهنگی و اجتماعی در موضوع تشیع و شیعیان پرداخته می شود.
این کتاب دارای پنج مقاله به قلم دکتر مهدی سلیمانیه است. ایشان از دانش آموختگان دانشگاه تهران و از پژوهشگرهای برگزیده انجمن بین المللی جامعه شناسی و دانشگاه هاروارد است.
مقالات ایشان می تواند آیینه ای باشد برای طلاب و فضای حوزوی که از منظر آن بتوانند ساختار حوزه را از بیرون مشاهده کنند و با نگاه دانشگاهی و آکادمیک نسبت به سازمان روحانیت و ساختار حوزه آشنا شوند.
موضوعات مقالات این کتاب عبارت است از:
1️⃣ پل تا جزیره
این مقاله به تحلیل تغییر شبکه اجتماعی روحانیون در موقعیت پسا انقلابی، میپردازد.
2️⃣ حوزه بوروکراتیزه
در این مقاله با مقایسه بیانات چند تن از متولیان حوزه، به بررسی تاریخچه بوروکراسی حوزه قم و مسائل پیرامونی آن می پردازد.
3️⃣ شریعتی و نظام آموزشی حوزه: چهل سال بعد
در این مقاله به مقایسه حوزه پساانقلابی و نظام آموزشی مطرح شده در کتاب مکتب تعلیم و تربیت مرحوم دکتر شریعتی پرداخته می شود.
4️⃣ خودی و دیگری های حوزه علمیه
این مقاله نگاهی توصیفی به متن کتاب ولایت فقیه امام خمینی ره با موضوع خودی و غیرخودی دارد.
5️⃣ به سوی جامعه شناسی فتوا و استفتائات
در این مقاله با تأملی جامعه شناختی پیرامون استفتاء و فتوا، به نکته مغفول و بدیعی پیرامون این دو مقوله حوزوی پرداخته میشود.
در مجموع می توان این کتاب را یک گام ابتدایی مناسب برای شناخت برون حوزوی از نظام حوزه و روحانیت دانست و مطالعه آن را به تمام طلاب و فضلا توصیه کرد.
✍ به قلم حجت الاسلام سید یاسر یعقوبی
#معرفی_کتاب
#کتاب_روحانیت_مردمی
#جمعه_ها_با_کتاب
@rohaniat_mardomi
🏷 روشهای تهیه کتاب:
📖 خرید نسخه فیزیکی از طریق سایت چهارسوق
📱خرید نسخه الکترونیکی (PDF) از طریق نرم افزار همراه طاقچه
@rohaniat_mardomi
❤️ امام؛ محور امّت ❤️
👏🏻اینجا مکانی است که افراد حضور پیدا میکنند تا از تیمشان در مقابل تیم حریف طرفداری کنند!
🙌🏻جایی است که نصف جمعیت دعا میکند تیم راست زمین برنده شود؛
و نیمی دیگر آرزوی پیروزی #تیم سمت چپ را دارند!
اینجا محلی است که موقع #خروج،
گروهی خوشحالاند و گروهی غمگین!😔😊
‼️امّا درست بر عکس همیشه؛
همه طرفدار و هوادار یک نفر بودند!
همه دوشادوش یکدیگر،
برای رسیدن #یک_نفر دعا میکردند!
و همه #خوشحال و برنده از ورزشگاه خارج شدند!
❌ آنجا دیگر جایگاه دوست و حریف معنا نداشت،
چون همه عضو یک #مکتب بودند!
🖐🏻 #سلام_فرمانده!!!
💐سلام بر تو ای بهار مردمان و خرمی روزگاران...
✍️#یادداشت آقای محمدجواد محمودی
@rohaniat_mardomi
🏴 همدردی مراجع و علما با مردم آبادان
🔻 بخشی از واکنش رهبر معظم انقلاب نسبت به حادثه آبادان:
🔹 به بازماندگان مصیبتدیده حادثه آبادان تسلیت عرض میکنم، لزوم پیگرد مقصران حادثه و مجازات عبرتآموز آنان و جلوگیری از تکرار آن در کشور، سرعت عمل و استفاده از همه ظرفیتها برای کاستن از تلفات در درجه اول اهمیت است.
🔻بخشی از واکنش آیت الله نوری همدانی نسبت به حادثه آبادان:
🔹 اینجانب ضمن تسلیت به اهالی متدین آبادان و اظهار همدردی با خانواده های داغدار و آسیب دیده این حادثه، از مسئولین می خواهم هر چه سریعتر موضوع را بررسی نموده تا از تکرار اینگونه حوادث جلوگیری شود.
🔻بخشی از واکنش آیت الله سبحانی نسبت به حادثه آبادان:
🔹 دست اندرکاران مصیبت بزرگ در آبادان باید پاسخگو باشند
🔻 بخشی از واکنش آیت الله شبیری زنجانی نسبت به حادثه آبادان:
🔹 از مسئولان و دست اندرکاران امر انتظار است که در جهت رفع آلام آسیبدیدگان، تلاش نمایند و با اتخاذ تمهیدات لازم از تکرار چنین حوادث تلخی، پیشگیری کنند.
🔻 بخشی از واکنش آیت الله مکارم شیرازی نسبت به حادثه آبادان:
🔹 اینکه در ۴۰۰ سال قبل مسجد جامعی در اصفهان بنا شده که رنگ گنبد آن نیز تاکنون ثابت است، در حالی که یک بنای ده طبقه که هنوز مراحل ساختمانی آن تکمیل نشده فرو میریزد و عدهای کشته و مجروح میشود بیانگر بیمسئولیتی و بیاخلاقی برخی افراد است.
به نقل از خبرگزاری رسمی حوزه
#درد_مردم
#آبادان_تسلیت
@rohaniat_mardomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حجت الاسلام حسینی قمی استاد حوزه و کارشناس برنامه سمت خدا:
می خواهید یک شماره حساب بدهید مردم اضافههای ۳۰۰هزار تومان را به دولت برگردانند!!!
📍پ.ن: اشاره حجتالاسلام حسینی قمی به مقایسه قیمت چند قلم کالای اساسی قبل و بعد از اصلاح قیمتها و نتیجه گیری مبنی بر افزایش قدرت خرید خانوارهاست؛ در حالی که در این مقایسه نادرست حتی افزایش قیمت سایر اقلام خوراکی مرتبط با کالاهای اساسی هم محاسبه نشده است، فارغ از تاثیر ناخودآگاه روی بقیه قیمتها!
#درد_مردم
@rohaniat_mardomi
💠 انتحارِ کَن
تصور کنید در جشنواره ی بین المللی تئاتر فجر وقتی با نمایش خیرهکننده مرحوم «حسین پناهی» مواجه میشوید، بهناگاه از بازیگرنمایِ نقشِ دومِ یک نمایشِ دبیرستانی بهعنوان برگزیده ی این جشنواره تقدیر شود! حالوروز این روزهای جشنواره ی کن و انتخابهای عجیبوغریب آن چیزی مثل همین طنز تلخ است.
اما چرا این جشنواره ی بینالمللی حاضر شدهاست تا این میزان به اعتبار خود ضربه بزند؟!
با من دوباره به وادی تصور بیایید و شیرمردی را فرض کنید که در برابر عربدههای شرور فلان محله تمام قد ایستاده و جلوی دیدگان همه، با مشت بر دهانش کوفته است. شرورِ بی وجدان به خودش اجازه میدهد که به هر دستاویزی چنگ بزند تا صولت و سطوت گذشته را احیا کند؛ اراذل محله را دور هم جمع می کند تا علیه او بشوراند؛ به خانه شیرمرد دستبرد می زند؛ او را در شب تاریک مورد حمله ناجوانمردانه قرار می دهد و دستآخر برای بردن آبروی او حاضر می شود آبروی خودش را هم ببرد!
حالوروز این روزهای کشوری بنام «ایران» و شروری به نام آمریکا و محله ای به نام دهکده ی جهانی همین است؛ استکبار تمام هیمنه ی خود را به میدان آورده تا مانع میدانداری این «مقتدرِمظلوم» شود؛ او میداند که به مرحلهی آخر این بازی کثیف رسیدهاست و چیزی جز ناکامی نصیبش نشده؛ لذا دارد با آبرویش انتحار میکند.
برگزارکنندگان و سرمایهگذاران و داوران این جشنواره نیک میدانستند که با انتخاب این فیلمِ ضعیف، دارند بر سرِ آبرویشان قمار میکنند اما چه کنند که در برابر این قدرت نوظهور چارهای جز انتحار ندارند به امید آنکه با این خودکشی، بلکه بتوانند چشمی یا دستی یا پایی از او بستانند و اندکی جلوی «آقا»شدنش را بگیرند.
حقیرتر از اینان، آنانی اند که به واسطهی کینه های بدخیمِ سیاسی یا هرزهگیهای عظیم فرهنگی، حاضرند با هورا کشیدن برای این کار سخیف، پنجه به رخسار شمس الشموس کِشند و نامۀ تباه خویش، سیاهتر کنند!
انتساب شرارتهای قاتل زنجیرهای روانی، به حریم نورانی رضوی، پایان سوءاستفادههای این شرورِ بینالمللی و اذنابش نیست، اما یقیناً نشاندهندۀ سرعت افول اوست.
✍ یادداشت حجتالاسلام عباس بابایی
#عنکبوت_مقدس
@rohaniat_mardomi
💠 #عنکبوت_مقدس باید ما را به حرکت وادارد
خبری منتشر شد که در جشنواره کن به یک بازیگر خانم ایرانی جایزه نفر اول را دادند. جشنواره هایی که کارنامه شان در جایزه دادن به فیلم هایی که تصویر سیاه از ایران و ایرانی منتشر میکنند، برای همگان روشن است.
این فیلم اما در مشهد اتفاق می افتد. قصه از همان قصههایی است که خیلی نظر مخاطب امروزی را جلب میکند. آدم مذهبی که با انگیزههای دینی قصد میکند شهر را از زنان خیابانی پاک کند، اما راهی که انتخاب می کند، کشتن آنهاست؛ همان آدم مذهبی که نشان میدهند اهل رفت و آمد به حرم و زیارت امام رضا(ع) است، آنچه واضح است، این فیلم قصد دارد در کنار منتشر کردن داستان عمل منزجر کننده این شخص، به مخاطب خود القا کند که این فرهنگ منزجرکننده ای که میان افراد مختلف در فیلم میبینند، از همین مراکز دینی نشئت میگیرد، تفکری که در تصویر ابتدایی فیلم و آمدن اسم «عنکبوت مقدس» در کنار تصویری از شهر مشهد که حرم مطهر در وسط آن دیده می شود، به وضوح به تصویر کشیده شده است.
اما آیا این ادعا درست است؟ کلیپی از یکی از بیننده های فیلم در شهر کن میدیدم که از این فیلم انتقاد میکرد و بین حرفهایش می گفت انتقاد من به عنوان یک ایرانی به این فیلم این است که هیچ آدم خوبی در این فیلم وجود ندارد. این فیلم آمده است که فرهنگ ایران و ایرانی را سیاه نشان دهد!
این روزها وقتی به بهانه این خبر داستان سعید حنایی را (که این فیلم درباره او ساخته شده است) میخواندم، یاد ماجرایی مشابه افتادم، مشابه از این جهت که اشخاصی از علما و بزرگان دینی ما هم هستند که از بودن اینطور زنان در جامعه دل خوشی نداشتند، اصلا شاید خود آن زن هم از کارش راضی نباشد و به جبر جامعه به این قصه گرفتار شده باشد، اما راهی که این بزرگان انتخاب می کنند، زمین تا آسمان با قصه این قاتل تفاوت دارد، شیخ حسین انصاریان، منبری معروف، داستان عجیبی از سامان دادن به زندگی این افراد دارد؛ همان عالمی که دعاهای او در شب های قدر همه را شگفت زده کرد، مثل آنکه برای دختر و خانواده خودش دعا میکند، برای سامان یافتن زندگی این زنان در آن شب مهم دعا کرد، کسی که از ماجرای عجیب شیخ حسین درباره زنان خیابانی صحبت میکرد و می گفت من خود شنیدم كه خبرنگار از دختر جوانی سؤال كرد كه «شما قبلا كجا بودید و چه می كردید؟» او گفت: «من اصلا به قبل و بعد كاری ندارم و هیچ حرفی برای گفتن ندارم. فقط این را می خواهم بگویم كه یک نفر آمد و مرا نجات داد كه او هم پدر من است و هم عمویم، هم برادر و دایی و مادرم، او همهكاره من است. او شیخ حسین انصاریان است.»
این است روش علمای راستین ما که از مشی اهل بیت(ع) آموخته اند. البته خیلی از ما فقط ادعای پیروی از اهلبیت(ع) را داریم و گاهی خورشید وجود آنها پشت ابر عمل امثال ما پنهان می شود.
امیدواریم این روزها اهل فرهنگ و هنر ما به بهانه انتشار این فیلم سیاه، به فکر به تصویر کشیدن این حقایق نورانی و زیبایی های نگاه اصیل دینی بیفتند و این اتفاق ناگوار مقدمه ای برای پدید آمدن اتفاقات مبارک در عرصه فیلمسازی و کارهای هنری فاخر در کشور ما باشد.
✍ یادداشت حجت الاسلام حسین ابراهیمی
#روحانیت_مردمی
@rohaniat_mardomi
#استوری_نوشت + 🎥
فوتبالیستی که روحانی شد و حالا در متروپل است!
حسین سلامی، فوتبالیست آبادانی و بازیکن اسبق تیم فوتبال صنعت نفت است که در دهه 80 کاپیتان این تیم بود و در همان سالها یکی از بازیکنان اخلاقمدار به شمار میرفت.
او که چند سالی است به لباس روحانیت ملبس شده روزهای ابتدایی حادثه متروپل بطور خودجوش به زادگاه خود بازگشته و در این حادثه به امدادگران و زحمتکشان خدمت میکند.
#روحانیت_مردمی
@rohaniat_mardomi
358.8K
📢 اعلام حرکت طلاب «خانه طلاب جوان قم»
⏪ به سمت #آبادان
🏴🏴 برای همدردی و تسلی دادن به مردم و اعلام همراهی در کنار آنها
#روایت_آبادان را میتوانید از کانال خانه طلاب جوان با آدرس @khanetolab دنبال کنید.
#آبادان_تسلیت
#درد_مردم
#روحانیت_مردمی
@rohaniat_mardomi
✅ حضور اعضای اعزامی خانه طلاب جوان به همراه امام جمعه اهواز آیتالله موسوی فرد در منزل خانوادههای عزادار حادثه #متروپل آبادان جهت عرض تسلیت و همدردی
🗓 امروز ۱۰ خرداد ۱۴۰۱
#آبادان_تسلیت
#درد_مردم
@rohaniat_mardomi