ارتباط موفق_34.mp3
11.23M
#ارتباط_موفق ۳۴
💞 بخشندگی؛ یعنی ترجیحِ دیگران به خود!
- بخشندگی، دقیقاً مقابلِ بدجنسی است!
هر چه سطحِ بخشندگی نفسِ انسان، بیشتر میشود؛
میزان بدجنسی او نیز کمتر میشود!
☜ قدرت جذب انسانهای بخشنده، بسیار بالاتر از انسانهای دیگر است.
#استاد_شجاعی 🎤
#استاد_حسینی_قمی
@Ostad_Shojae
@rooshanfekr
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
مجموعهی تصویری #مولتی_ویتامین 💊
[ این قسمت: من توام 🔁 تو منی ]
توی دعواهای بچگی، تا کم میآوردیم؛
کف دستمون رو میآوردیم بالا و میگفتیم؛ #آینه
ـ ماجرای این آینه چیه؟
ـ آیا واقعاً وجود داره؟
چجوری میتونه اثرگذار باشه؟
📥 لینک پخش و دانلود با کیفیتهای مختلف
🌐 آپارات | یوتیوب | اینستاگرام
@Ostad_Shojae
@rooshanfekr
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مــــــــــــوشــــــــن گـــــرافـــــیــــک
۲۳ ذی القعده روز زیارتی مخصوص امـــــام رضــــــــا علیه السلام
۲۳ ذی القعده روزی که همگان می توانند با گفتن صلی الله علیك یا ابالحسن، زائر امـــــــــــــام رضـــــــــا علیه السلام باشند.
دین و دنیا ۴_1_1.mp3
4.63M
#سلسله_مباحث_نکته_های_ناب_87
💎فریبندگی دنیا از یک طرف و پیچیدگی انسان و دین از طرف دیگر سوء فهممان را نسبت به این دو زیاد کرده.
💎زر اگر پنجاه اگر شصتت دهد/ماهیا او گوشت در شستت دهد.
#عمق_معرفت
#هزار_سوء_فهم_دینی
#اصل_مطلب
✅مجله علمی نکته های ناب در تلگرام، ایتا و سروش(نخبه پروری دینی)
@rooshanfekr
پیداترین نهان من.mp3
7.98M
#تلنگری
💫 بعضی زائران، برای #امام_رضا علیهالسلام ویژهاند!
آنقدر ویژه که در نگاه امام، میدرخشند.
ـ مگر اینان چه کردهاند و چگونه به زیارت آمدهاند؟
#استاد_شجاعی 🎤
🌟ویژهی ۲۳ ذیالقعده؛
روز زیارتی #امام_رضا علیهالسلام
@Ostad_Shojae
@rooshanfekr
آیت الله بهجت(ره) :
شفای دلها ،در بجای آوردن عبادات با حضور قلب است.
#عبادت #بهجت #حضور_قلب
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄
@rooshanfekr
@jomalat_olama
🔹 آیت الله حائری شیرازی 🔹
🔸وقتی قول دادم جبران کنم، در باز شد!🔸
👈 (خاطره ای در مورد عواقب #کتمان_شهادت)
▫️خیلی سخت است کسی در مقام شهادت دادن باشد اما شهادت را انکار کند. گاهی به خاطر «یک ریال»، انسان را زمین می زنند! من آنچه برای خودم واقع شده را برای شما می گویم که سعی کنید برایتان تکرار نشود.
▫️زمانی که قم زندگی می کردم، گاهی به زیارت حضرت #علی_بن_جعفر (سلام الله علیه) می رفتم. امامزاده ای است و علاقه داشتم به آنجا بروم. یکبار که اتوبوس سوار شده بودم، کنار دست من هم یک آقای سیدی نشسته بود. آن موقع، فاصلۀ بین حرم تا علی بن جعفر را یک ریال می گرفتند. شاگرد رانندۀ این اتوبوس آمد و پول ها را جمع کرد. سراغ آن سید آمد که بگیرد. گفت من دادم به شما! شاگرد گفت ندادی! این سید گفت که این آقا شاهد بودند که من دادم.
من اگر کمی بیشتر #دقت_میکردم به یاد می آوردم. منتها برای این که وقتم را صرف این مسائل نکنم، فکر کردم وارد بحث اینها نشوم. گفتم که من توجه نداشتم. مسألۀ ساده ای به نظرم رسید و از کنار آن رد شدم.
▫️آمدم در این حرم امامزاده. هر وقت آنجا می آمدم، حالت اقبال و توجه برایم محسوس بود. این دفعه در باز بود، اما در بسته بود!! وقتی آنجا نشستم دیدم، که اصلاً مثل این که داخل حرم نیستم! نه اقبالی، نه توجهی، نه حال عبادتی، هیچ چیز نداشتم. متوجه شدم که یک اشکالی در کار بوده. مسأله ای بوده. امامزاده که همان است که همیشه بود. پس من #عوض شده ام.
▫️گاهی هست که انسان به حضور امامزاده می رود اما چیزی نمی بیند. می گوید امامزاده از آن امامزاده های صحیح النسب نیست! نمی گوید حال خودش و راه آمدنش و ظهورش و حضورش درست نیست. ضعف خودش را به امامزاده نسبت می دهد و با خودش می گوید امامزاده ها فرق می کنند؛ بعضی هایشان چیزهایی دارند که به آدم بدهند ولی بعضی هایشان چیزی ندارند که به آدم بدهند!! خب اگر انسان افتاد در این دنده، مشکل می شود. همیشه خودش را توجیه می کند.
▫️من دیدم که نه! این امامزاده کسی نبوده که من بتوانم در رابطه با آن بگویم که این، دارایی ای ندارد. فکر کردم، یادم آمد که نسبت به این جریانی که در اتوبوس اتفاق افتاد، مسامحه کردم. شاید نیم ساعت من بر اساس همین مسأله به ایشان التماس می کردم و قول می دادم که من می روم و او را هر جوری هست پیدا می کنم و #جبران می کنم. بعدش #در_باز_شد! وقتی من از روی صمیمیت قول دادم، برگشت به همان حالت های قبلی.
▫️مدتی دنبال او می گشتم تا او را پیدا کردم. گفتم آقا آن روز شما در اتوبوس من را به شهادت طلبیدی و من مقصرم در رابطه با شما. گفت: «آقا دقت کنید، این مسامحه ها گاهی مسأله ایجاد می کند». خودش این کار را حمل به عمدی بودن هم نکرد. خودش می دانست. اما به هر حال، گاهی هست که در مقام شهادت، مسامحه کردن مسأله ساز می شود.
▫️کتمان شهادت، خیلی مسأله بزرگی است. قرآن می گوید «و من اظلم ممن کتم شهاده عنده من الله». در این انتخابات گذشته، من بنا داشتم اصلاً نظری ندهم. یکی از آقایان شرکت کننده، نامه ای را آورد که آن کسی که قبل از شما بوده و در این مقام خدمت می کرده، این جور درباره من گفته. شما در رابطه با این، چه می گویید؟ در واقع استشهاد کرد. دیدم مقام، مقام شهادت است و کتمان شهادت، بد است. با اینکه دوست نداشتم در این قسمت مداخله کنم، اما دیدم مسأله، مسألۀ دیگری است. برای کتمان شهادت، چه جوابی به خدا بدهم؟ آن #چوبی که در علی بن جعفر خوردم، کمک کرد که دیگر این چوب دوم خورده نشود. گاهی همین چوب ها، به انسان کمک می کند. یکی از الطافی که خدا در زندگی مؤمن به او دارد این است که او را به خود واگذار نمی کند. نگهش می دارد.
@haerishirazi
@rooshanfekr
#حدیث
🌸 حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرموده اند:
💠 وَ مَنِ اسْتَخَفَّ بِاَهْلِهِ خَسِرَ طِيبَ عَيْشِهِ.
🍀 هر كس به همسر و فرزندانش بى اعتنائى كند، لذت زندگى را از دست مى دهد.
📚 کتاب احادیث الطلاب، ص79
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─
@rooshanfekr
@ghararghehajghasem
دین و دنیا۵_1.mp3
4.37M
#سلسله_مباحث_نکته_های_ناب_88
💎چگونه اضطرار به متخصص معصوم برای بشریت و متخصص دینی مشاور برای هر فرد احساس می شود؟
💎چرا با وجود معیارهای قطعی برای شناخت افراد؛ برخوردار بودن از نشانه های رشدیافتگی تضمینی برای عاقبت بخیری نیست؟
#عمق_معرفت
#هزار_سوء_فهم_دینی
#اصل_مطلب
✅مجله علمی نکتههای ناب مهدوی
@rooshanfekr
کمترین نتیجه توهین به علما در همین دنیا چیست؟
آیت الله بهجت:
ائمۀ ما علیهمالسلام به علما و فقها و راویان احادیث احترام میگذاشتند؛ ولی ما بیحرمتی میکنیم، بدگویی میکنیم و…؛ غافل از اینکه کمترین سزای بیاحترامی به آنها، بلاهایی است که در این دنیا بر انسان وارد میشود؛ از قبیل کوتاهی عمر، سوء عاقبت و…
زمانی، شخصی با صاحب جواهر به مجادله پرداخت؛ صاحبجواهر به او نفرین کرد و خطاب به امیرالمؤمنین علیهالسلام عرض کرد و فرمود: اگر غَرَض این شخص از این مجادله، مطلب دیگری است، از نجف بیرونش کن! و آن آقا مجبور شد پانزده سال در جای دیگر با دربهدری اقامت کند.
شاید بعضی از اهل علم گمان کنند که اگر علما و اهل علم همدیگر را تنقیص کنند، اشکال ندارد، ولی چنین نیست؛ بلکه خطر خردهگرفتن بر اهل علم، بیشتر از ایراد و اعتراض به دیگران است؛ لذا انسان حتی در موارد تشخیص عدم اهلیت علما باید احتیاط کند؛ زیرا تنقیص علما خیلی مشکل است.
منبع: کتاب در محضر بهجت، ج۳، ص۲۶۳
#علامه_مصباح
@rooshanfekr