پاداش عظیم خواندن سوره توحید در ماه رجب :
✍ رسول اکرم صلی الله علیه و آله
هرکس سوره توحید را "صد" مرتبه بخواند،
👈برای وی، فرزندانش و اهل و همسایگانش برکت خواهد داشت؛
👈 و هرکس آن را در ماه رجب بخواند، خداوند برای وی دوازده قصر آراسته به مروارید و یاقوت در بهشت بنا می کند، و خداوند برای وی یک میلیون عمل نیک می نویسد،
سپس می فرماید: بنده مرا ببرید و آنچه را برای وی مهیّا کرده ام نشان دهید. پس ده هزار قهرمان که کارگزار جایگاه های او در بهشت می باشند می آیند و برای وی درب یک میلیون قصری که از مروارید، و یک میلیون قصری که از یاقوت قرمز می باشد، می گشایند.
همه این قصرها به مروارید، یاقوت و پارچه های زیبا و جواهرات آراسته شده اند و جز خداوند بزرگ مرتبه به آنها احاطه ندارد. هنگامی که این فرد آن قصرها را می بیند، سرگشته می شود و می گوید: این برای کدام یک از پیامبران است؟
پاسخ داده می شود: برای تو به خاطر خواندن سوره توحید.
📚 اقبال الاعمال، ص ۱۴۷
@rooshanfekr
آخرین وحی.mp3
6.83M
#تلنگری
#استاد_شجاعی 🎤
🌟 بعد از قرنها جدایی انسانها از مقام وحی؛
خداوند در بیست و هفتمین شب از ماه عظیمالقدر رجب، دوباره جریان وحی را به زمین، آغاز میکند... ولی بعنوان آخرین جریان وحی !
پس وحی بر رسولاللهص، باید کاملکنندهی همهی جریانهای وحی تاریخ باشد و تفاوتی با بقیهی پیامبران داشته باشد!
تفاوتی که بتواند تمام تاریخ را از جریان وحی بینیاز کند!
#من_و_خانواده_آسمانی
#پیامبر_رحمت ﷺ
#مبعث
@rooshanfekr
#تبلیغ
💠 امام خمینی ره :
💢 امروز هیچ دلیل شرعی و عقلی وجود ندارد که اختلاف سلیقه ها و برداشت ها و حتی ضعف مدیریت ها دلیل بهم خوردن الفت و وحدت طلاب و علمای متعهد گردد.
🔶 ممکن است هر کس در فضای ذهن و ایده های خود نسبت به عملکردها و مدیریت ها و سلیقه های دیگران و مسئولین انتقادی داشته باشد، ولی لحن و تعابیر نباید افکارجامعه و آیندگان را از مسیر شناخت دشمنان واقعی و ابرقدرها که همه مشکلات و نارسایی ها از آنان سرچشمه گرفته است، به طرف مسائل فرعی منحرف کند و خدای ناکرده همه ضعف ها و مشکلات به حساب مدیریت و مسئولین گذاشته شود و از آن تفسیر انحصار طلبی گردد که این عمل کاملا غیر منصفانه است و اعتبار مسئولین نظام را از بین می برد و زمینه را برای ورود بی تفاوت ها و بی دردها به صحنه انقلاب آماده می کند
📚 منشور روحانیت
@rooshanfekr
🌹فرق ثروت و نعمت از دیدگاه قرآن🌹
⁉️امروزه سؤالات زیادی مطرح است که این همه کلام وحی از خطر ثروت و مال دنیا سخن میگوید، آیا واقعا مخالف ثروت است و مسلمانان را به فقر تشویق میکند؟
🔹برای پاسخ به این سؤال باید فرق نعمت و ثروت را بدانیم:
🔍نعمت آن ثروتی است که بر مؤمن به خاطر شکر نعمتی که حق تعالی بر او بخشیده است از سوی خدا فزونی میگیرد. (لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ)
📌مثال: فردی به نام آقای (ع) از تاجران به نام فرش در کشور و متولّد اسکو است، که بسیار ثروتمند است. این فرد که از کودکی در فقر مطلق و زیر صفر بوده است، به اعتراف خودش خداوند به او ثروت زیادی بخشیده و هم اکنون بیش از هزار کودک یتیم را به شکرانۀ این ثروت، تحت پوشش خود قرار داده و هر سال که حق تعالی بر نعمت ثروت او میافزاید، او صد نفر دیگر بر این ایتام اضافه میکند و حتی برای آنها جهیزیه در حدِّ جهیزیۀ دخترش تهیه میکند. این ثروت بر مبنای نعمت و به نوعی خود نعمت محسوب میشود؛ چون صاحب نعمت، شکر آن را با زیاد شدن آن به جای میآورد. این نعمت ثروت باعث هدایت صاحب آن در دو دنیا از سوی خداوند است که ما به آن "ثروت نعمتی" میگوییم.
💰ثروت اشاره شده در قرآن، آن جمع کردن ثروتی است که بدون شکر، حاصل شده است و حاصل ناشکری و ندادن سهم الهی، ستم، خونخوارگی، شقاوت، دروغ و حیله و نیرنگ است و این ثروت است که قرآن از آن به «الَّذِي جَمَعَ مَالًا وَعَدَّدَهُ» نام برده و پاداش قطعی جهنم بر آن داده است که ما از آن به "ثروت نقمتی" یاد میکنیم که سبب هلاکت صاحب آن در هر دو دنیاست.
🌈تفاوتهای ثروت نعمتی و ثروت نقمتی:
👈در زیاد کردن نعمت از سوی خدا که همان ثروتِ نعمتی است، چون انسان ثروتش بر اساس شکر زیاد میشود، طبق آیه قرآن شیطان بر انسان شاکر تسلطی بر از دست گرفتن ثروتش ندارد؛ چون تنها هدف شیطان از این همه حمله به انسان، ناشکر کردن اوست.
✨📖✨ وَلَا تَجِدُ أَكْثَرَهُمْ شَاكِرِينَ (17 - أعراف)
⚡️و بيشترشان را سپاسگزار نخواهی يافت.
🔥برعکس در جمع کردن مال، انسان بر اساس ناشکری و دستورالعمل شیاطین پیش میرود. صاحب کارخانه، سهم کارگر را به علت ارزانیِ نیروی کار ناشی از بیکاری در حداقل میدهد و سعی دارد به هر شیوه ممکن بر سود و مال خود بیفزاید و از هیچ ستمی بر کارگر و تقلّب و دروغی در کار قصور نمیکند.
❄️در ثروتِ نعمتی صاحب ثروت، آن ثروت را مطلق از جانب خدا میداند و بر آن شاکر است.
✨📖✨ قَالَ هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي لِيَبْلُوَنِي أَأَشْكُرُ أَمْ أَكْفُرُ (40 - نمل)
⚡️گفت: اين از فضل پروردگار من است تا مرا بيازمايد كه آيا سپاسگزارم يا ناسپاسى مىكنم.
💥پس در راه خدا متناسب با رشد نعمت، شکرش را زیاد کرده و بیشتر میبخشد، چون یقین حاصل کرده که با بخشیدن، شکر نعمت را به جای آورده و خداوند بر او زیاد خواهد کرد. ولی در ثروت نقمتی صاحب آن مثل قارون ثروت را از علم و تلاش خود میداند و سعی در جمع کردن آن دارد.
✨📖✨ قَالَ إِنَّمَا أُوتِيتُهُ عَلَىٰ عِلْمٍ عِنْدِي (78 - قصص)
(قارون) گفت: آنچه برایم فراهم شده با علم خودم فراهم شده است.
🍀حضرت علی (ع) میفرمایند: بترس از زمانی که ثروت به تو روی کند در حالی که معصیت الهی میکنی.
✨📖✨ فَلَا تُعْجِبْكَ أَمْوَالُهُمْ وَلَا أَوْلَادُهُمْ ۚ إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُعَذِّبَهُمْ بِهَا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَتَزْهَقَ أَنْفُسُهُمْ وَهُمْ كَافِرُونَ (55 - توبه)
⚡️مبادا تو از کثرت اموال و اولاد آنها در شگفت آیی! خدا میخواهد آنها را به همان مال و فرزند در زندگانی دنیا به عذاب افکند و ساعت مرگ، جان آنها به درآید در حالتی که کافر باشند.
📚داستان ها و پندهای اخلاقی
@rooshanfekr
4_5812331589014654076.mp3
11.49M
#انسان_شناسی ۳۴
#استاد_شجاعی
▪️مسیر زندگی، هم مبداء داره، هم مقصد!
مبدأ = تو
مقصد = الله
در این جادّه، عینِ همهی جادّههای دیگه، خطراتی، تهدیدت میکنه... خطراتی مثل ؛
ـ توقف
ـ عقب گرد
ـ کُندی حرکت
ـ سرعتِ بیجا
ـ جاماندن از سبقتگیری
ـ سبقتِ بیجا
و ......
💥 حالا چجوری از این خطرات خودم رو حفظ کنم؟
@rooshanfekr
#مداد_العلما
💠 آیت الله مجتبی تهرانی (ره):
🔆 ما بیش از پنجاه سال پیش* قم بودیم. پنجشنبه و جمعهها که تعطیل بودم، یکی در میان برای دیدار پدر و مادرم به تهران میآمدم. معمولاً هم گاراژهایی بودند که مسافربری میکردند. بلیت گرفته بودم که به تهران بیایم. ناگهان امام را دیدم که تنها وارد شدند. گفتند: شما هم تهران میروید؟ گفتم: بله حاج آقا! گفتند: پس با هم برویم. سوار شدیم. یاد جملاتی از ایشان افتادم که میفرمودند:
🔸«یکی از امور مهمّه این است که روحانیون باید ساده زندگی کنند... ارزش انسان به خانه نیست، به باغ نیست، به اتومبیل نیست...» نمیخواهم بگویم ایشان ماشین نخریدند بلکه میخواهم بگویم آیا ایشان آن موقع نمیتوانست یکی از این ماشینهای کرایهای را بگیرد و به تهران بیاید؟ ایشان میتوانست اما نکرد. به چه دلیل؟ برای اینکه میخواست با روش و منش خود، من و امثال من را تربیت کند.
🔹حواستان جمع باشد! ارزش به آن ماشینها نیست. امام میفرمود: «به هر مقدار که به مادیات نزدیک شوی و آن را بخواهی بهتر کنی، از آن طرف[معنویات] کاسته میشود.»
📚سخنرانی، ۱۳۹۱
@rooshanfekr
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دوگانههای کاذب را کنار بگذاریم!
🔻دین و دنیا، دین و علم، علم و ایمان؛ آیا بین این مفاهیم دوگانگی وجود دارد؟
#تصویری
@rooshanfekr
20.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عنوان: هدف از زندگی در دنیا
چرا همیشه باید پای خوشبختیمون تو دنیا بلنگه؟؟
#مجتبیتمسکی
@rooshanfekr
💫 نماز بسیار مهم شب بیست و نهم ماه رجب (امشب)
🌟پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله:
💎هر کس در شب بیست و هفتم ماه رجب، ۱۲ رکعت نماز (۶تانماز ۲رکعتی) در هر رکعت بعد از حمد، ۱۰ بار سوره اعلی(که آیات آن درون تصویر بالا آورده شده) و ۱۰ بار سوره قدر(انا انزلنا) بخواند و هنگامی که نماز را به پایان برد، ۱۰۰ بار بر پیامبر اکرم(ص) صلوات بفرستد(اللهم صل علی محمد و آل محمد) و ۱۰۰ بار به درگاه خداوند متعال استغفار کند(استغفرالله و اتوب الیه)، در این صورت خداوند سبحان، ثواب عبادت فرشتگان را برای او مینویسد.
📚اقبال الاعمال سید ابن طاووس
@rooshanfekr
#حدیث_روز
🌟حضرت محمد صلی الله علیه و آله
💎هرکس از مال خود برای کار خیر صرف نکند در هنگام اضطرار، اموال او توسط اشرار غصب میشود
📚 بحارالانوار، ج۹۶، ص۱۳۱
@rooshanfekr
🔹آیت الله حائری شیرازی رحمت الله علیه🔹
🔸ماجرای عجیب امام کاظم علیه السلام و شطیطۀ نیشابوری🔸
شطیطه یک خانم نیشابوری است. اهالی نیشابور برای موسی بن جعفر علیه السلام وجوهاتشان که شامل سکههای طلا میشد را فرستادند. شطیطه چهار سکه درهم سیاه فرستاد با یک کلاف نخ. فردی که به نمایندگی از اهل نیشابور به مدینه رفته بود، وجوهات را تحویل امام داد.
حضرت نگاه به سکهها کرد، کیسه، کیسه، کیسه طلا. حضرت فرمود: من قبول نمیکنم، ما نیازی نداریم، اینها را به صاحبشان برگردانید. حضرت فرمود: دیگر چیزی نیست؟ مرد نیشابوری گفت نه. بار دیگر امام فرمود: خوب فکر کن. مرد نیشابوری گفت بله، یک زنی وقتی من میخواستم بیایم یک کلافی داد و چند تا درهم سیاه، چون قابل شما را نداشت؛ من رویم نشد بیاورم.
امام فرمود: همان را بیاور. حضرت سکه سیاه و کلاف را برداشت. بعد به او فرمود: بلند شو؛ رفتند یک مقداری پارچه آوردند، یک مقدار پول، گفت این را بده به آن خانم؛ بگو این پارچه از پنبهای بود که ملک اجدادی ماست و خواهرم حکیمه به دست خودش این پنبه را رشته و این پارچه را بافته. این را دادم برای کفنت. از وقتی که این پارچه به تو میرسد تا وقتی این پول را مصرف کنی در حیات هستی.
مقداری میماند برای خرج بقیه مقدمات کفن و دفن. به او سلام برسان و بگو روز رفتن تو ما میآییم، و من بر تو نماز میخوانم.
این فرد میگوید من برگشتم نیشابور. وقتی برگشتم همینهایی که پول طلا داده بودند، از امام موسی بن جعفر علیه السلام برگشته بودند و به عبدالله افطح رجوع کرده بودند. طبیعی بود که احساس میکردند پول شان هدر رفته اگر حضرت قبول کرده باشد.
وقتی پول را به ایشان دادم خوشحال شدند که پول شان به ایشان برگشته. رفتم سراغ شطیطه، پارچه و سکهها را به او دادم، سلام آقا را رساندم. [گفتم] درهمها را تحویل گرفتند و آقا دعا کرد.
من روزشماری میکردم ببینم این زن کی فوت میکند. روز نوزدهم شطیطه فوت کرد و من به علما گفتم حضرت مال هیچکس را قبول نکرد الا این زن. تجلیل عجیب و تشییع پرشکوهی از او شد و من میخواستم بدانم چه کسی بر او نماز میخواند.
علما به صف ایستاده بودند، همه به صف ایستاده بودند، یک دفعه دیدم موسی بن جعفر علیه السلام آنجا حاضر شد؛ تکبیر را گفت و نماز را خواند و اینها هم گفتند شاید یکی از علما برای یک شهر دیگر بوده، آمدند جلو به احترام او. هیچکس نفهمید کی بود. حضرت نماز را بر او خواند. وقتی نمازش تمام شد، به من یک نگاهی کرد یعنی یادت آمد من وعده دادم؟ عملی کردم. زبانم بند آمده بود که حرفی بزنم.
این دستگاه امام زمان است. سکۀ طلای آنها را نمیپذیرد اما کلاف آن زن را میپذیرد و شما میخواهید پذیرفته شوید. دستگاه پذیرش او دستگاه دقیقی است. ممکن است یک سرباز صفر شما را قبول کند، اما یک فرماندۀ بزرگتان را قبول نکند. ممکن است یک بیاسم و بیشهرت و بیعنوان و کفش بردار و آب بده و جاروکش و فرد بیقابلیتی را بپذیرد و خدمات او را قبول کند، اما یک معروفِ مشهورِ پر سابقۀ همه چیز تمام را قبول نکند.
@rooshanfekr