eitaa logo
مرکز مشاوره روشنان
5.3هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.9هزار ویدیو
67 فایل
با شماییم با تخصصی‌ترین و متنوع‌ترین مطالب روانشناسی تا نیاز‌های مشاوره‌ات به‌راحتی رفع بشه☺️ راه‌ ارتباطی ما: 📞۰۹۳۷۱۴۶۶۵۵۷_۰۲۵۳۲۹۱۶۱۷۴ قم،بلوار صدوقی،بلوار فردوسی،نبش‌کوچه۱۲📮 ساعت کاری‌ما:۱۱ صبح الی ۲۱ آیدی مدیریت: @aramm61 آیدی ادمین: @roshanan98
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 آموزش مهارت قدردانیراه‌های قدردانی از همسر ♥️ یادداشت های سپاسگزاری و قدردانی غافلگیرکننده بنویسید. ✍🏻نوشتن یک یادداشت کوچک و محبت آمیز برای از زحمات یکی از ساده ترین کارهایی است که میتواند تاثیرات شگفت انگیزی در رابطه شما داشته باشد. مثلا میتوانید یادداشت را در لباس یا کیف همسرتان بگذارید، مطمئن باشید او بعد از پیدا کردن این یادداشت به وجد خواهد آمد. ❌ فراموش نکنید یک پیام ساده با مضمون” متشکرم” اتفاق کوچکی است که میتواند یک روز کاری سخت را برای همسرتان دلچسب‌تر کند. 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
🚨اگر بخت یارم نبود... 5⃣ قسمت پنجم : ۴. آزادی بیان با ، بی احترامی یا خودخواهی متفاوت است؛ بنابراین لازم است که درک کند بودن به معنای بودن و تلاش برای احیای حق است، نه موافقت کردن صرف با . در همین راستا باید کلمات مناسب را به کودک آموزش دهند ؛ به عنوان مثال (( لطفاً)) ، (( اگر امکان پذیر است)) و... . ۵. مؤلفه ی دیگر جرئت‌مندی این است که کودک ، بدون از عدم تایید ، مخالفت کند و از فرصت ها استفاده کند و این امر را درک نماید که باید بر مبنای قوانین عمل کرد ، نه نظرات دیگران . ۶. اگر کودک در حال حاضر قادر نیست رفتار را به طور کامل انجام دهد ، وارد کردن فشار به او جواب معکوس در پی خواهد داشت . باید در این زمینه بود و با تاکید بر نکات کلیدی بالا ، این توانایی را به مرور زمان در کودک ایجاد کرد. 🖋نویسنده: زینب اسدالله زاده 📰مجله : خانه‌ی خوبان 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
. 🔖فک کن سفره کریمانه ای پهن شده و همه مهمانند... 💠 بچه ها بازیگوشی می‌کنن و خوب نمی‌خورن و از آنچه براشون فراهم شده استفاده نمیکنن... مامان مهربون و دلسوز وقتی میبینه سفره در حال جمع شدنه، سریع چند تا لقمه مادرانه میگیره و خودش میذاره دهان بچه‌ها، حتی وقتی بچه ها دارن با عجله بلند میشن... 🌱خوب این صحنه رو دیدی...؟؟ ✨فقط خواستم بگم ... مادر ... غفلت کردم...💔 تو هیاهوی دنیا گم شدم...💔 حواسم به گذر ایام نبود...💔 بازیگوشی کردم ...💔 امشب شب آخره 😭 میشه مادری کنید...🙏 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا