#رسوایی تازه برای #کلیسای_کاتولیک
دیوان عالی «پنسیلوانیا» روز سهشنبه فهرست بیش از ۳۰۰ کشیش کلیسای کاتولیک را منتشر کرد که طی هفتاد سال گذشته به ارتکاب #جرایم_جنسی متهم شده اند.
@Feraghvaadyan
⚠️هشدار مدیر موسسه بهداشت معنوی؛
📛فعالیت ۳۰۰ جریان #عرفان_کاذب در ایران
↙️مدیر موسسه بهداشت معنوی، در دوره آموزشی نقد و بررسی عرفان های نوظهور از فعالیت ۳۰۰ جریان عرفان کاذب در ایران خبر داد.
♦️حجت الاسلام حسین عرب مدیر موسسه بهداشت معنوی، در دوره آموزشی نقد و بررسی عرفان های نوظهور، در مدرسه علمیه خواهران کوثر اصفهان به بیان گزارشی مختصر پیرامون جریان های #انحرافی در سراسر دنیا پرداخت و سپس به بیان جزئیات عملکرد جریان های انحرافی فعال در ایران پرداخت.
♦️وی با اشاره به این که ۳۰۰ جریان عرفان کاذب در ایران فعالیت دارند اما سه جریان #عرفان_حلقه (کیهانی)، #یوگا و #تفکرنوین گستردگی بیشتری در داخل کشور پیدا کرده اند، افزود: بنیان گذار عرفان حلقه، فردی به نام محمد علی طاهری می باشد و اصلی ترین بحث و آموزه محوری این جریان، اتصال به شبکه شعور کیهانی است، یعنی ارتباط با موجودات غیر ارگانیک که همان جنیان و ارواح سرگردان هستند.
♦️وی در ادامه به بیان عرفان یوگا پرداخت و ادامه داد: بنیان گذار یوگا که آن را از میان آئین #هندوئیسم تدوین نموده است، شخصی به نام پتنجلی است. یوگا در افکار عمومی به عنوان نوعی ورزش معرفی شده، در حالی که در حقیقت عرفان هندوئیسم می باشد، سَشَه یا دستورات نظافتی یوگا، نوشیدن چند لیوان آب نمک و سپس برگرداندن آن و نظافت بینی و مجاری تنفسی با استفاده از نخ پلاستیکی است.
♦️حجت الاسلام عرب در ادامه به بیان جریان تفکر نوین پرداخت و گفت: در این جریان قانونی به نام قانون جذب وجود دارد، که در این قانون گفته می شود، به هرچه فکر کنی همان اتفاق می افتد و آنها می گویند بر اساس قانون جذب، مبارزه با امور منفی همچون قاچاق مواد مخدر باعث تقویت امور منفی( تولید مواد مخدربیشتر) می شود. مروجین قانون جذب برای اثبات علمی ادعای خود به مباحثی شبه علمی همچون تغییر شکل کریستال های آب به وسیله قدرت کلمات استناد می کنند و از مشهورترین کتاب سال های اخیر در موضوع #قانون_جذب کتاب راز است و از مروجان داخلی تفکر نوین فردی به نام علیرضا آزمندیان است .
♦️مدیر موسسه بهداشت معنوی، فرقه های انحرافی، در پایان به مواردی از راه های مقابله با این گونه جریان ها پرداخت و از طلاب خواست با کسب اطلاعات علمی و لازم در این زمینه و تحقیق و پژوهش پیرامون این گونه جریانات، مردم را از خطرات ناشی از فعالیت این گروه ها آگاه کنند.
♦️صدیقه بهشتی نژاد، مدیر مدرسه علمیه خواهران کوثر اصفهان نیز هدف از برگزاری دوره آموزشی نقد و بررسی عرفان های نوظهور را ارتقاء سطح علمی و کاربردی دانش آموختگان و پیشگیری آگاهانه جامعه نسبت به آسیب ها و #خطرات جدی این جریانات از طریق برنامه های تبلیغی دانش آموختگان عنوان کرد.
♦️گفتنی است، مدرسه علمیه خواهران کوثر اصفهان با همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی استان اقدام به برگزاری دوره آموزشی نقد و بررسی عرفان های #نوظهور همراه با اهداء گواهینامه پایان دوره، ویژه دانش آموختگان به مدت سه روز کرده است.
منبع:حوزه/p
@Feraghvaadyan
✅چرا برخی از آمریکائیها خود را مذهبی نمیدانند؟
🔸مرکز تحقیقاتی PEWپژوهشی را در پاسخ به این پرسش انجام داده است: چرا بخش قابل توجهی از آمریکائیها مایل نیستند خود را پیرو هیچ مذهبی بدانند؟ آنها پیمایش مشابهی در ۲۰۱۴ انجام داده بودند که بر اساس آن معلوم شد ۲۳ درصد از آمریکائیها خود را پیرو هیچ مذهبی نمیدانند. این درصد در سال ۲۰۰۷، فقط ۱۶ درصد بود. در پیمایش جدید که با جامعه آماری ۱۳۰۰ شرکت کننده انجام شد، پرسشهایی برای فهم چرایی بی مذهب بودن این افراد مطرح شده است. اکثریت شرکت کنندگان در این پیمایش از خانوادههای مذهبی هستند. دلیل اصلی که اکثریت این افراد (۶۰ درصد) برای غیر مذهبی بودن خود عنوان کره اند این است که به آموزه های مذهبی شک دارند. ۴۹ درصد نیز گفته اند از مواضع کلیسا در موقعیت های سیاسی و اجتماعی مختلف ناراضی هستند. ۴۱ درصد علت غیرمذهبی بودن خود را عملکرد سازمانهای دینی عنوان کرده اند و ۳۷ درصد هم گفته اند اساسا به خدا اعتقاد ندارند. ۳۴ درصد هم گفته اند رهبران مذهبی کلیسا را افراد لایقی نمیدانند و آنها را دوست ندارند/p🔸
@religions
@Feraghvaadyan
📙رونمایی از کتاب اسقف «چیفتجیان» درباره بناهای تاریخی #ارامنه آذربایجان
↙️عصر روز چهارشنبه 24 مردادماه جاری، جلد اول کتاب اسقف گریگور چیفتجیان با عنوان «گشت و گذار در میان بناهای تاریخی ارامنه زیر پوشش خلیفهگری آذربایجان» به همت انتشارات «سردارآباد» و حمایت پنج انجمن ایرانیان ارمنی در لسآنجلس رونمایی شد.
🔹در این مراسم، 300 ارمنی فرهنگدوست حضور داشتند که در رأس آنها اسقفاعظم «موشق مارتیروسیان» (رهبر خلیفهگری غرب)، اسقفاعظم «یپرم تاباگیان» (از روحانیون سیلیسیه)، اسقف «تورگم دونویان» و تنیچند از روحانیون، نمایندگان سازمانها و انجمنها قرار داشتند.
🔹این مراسم با سخنرانی ادوین یاگوپیان افتتاح شد. وی اظهار داشت که این کتاب اطلاعات تازهای را درباره زادگاهشان به آنها خواهد داد.
🔹در ادامه دکتر کارو مومچیان به معرفی این کتاب پرداخت. در این کتاب حدوداً 530 صفحهای، 95 کلیسا از 238 کلیسای حوالی خلیفهگری ارامنه آذربایجان معرفی شدهاست.
🔹اسقف گریگور چیفتجیان نیز درباره وضعیت ارمنیان آذربایجان و حیات پرجنب و جوش آنها در نواحی شمالی جمهوری اسلامی ایران، موقعیت فوقالعاده آنها و دوام چند صدسالهشان به عنوان یک اقلیت قومی در کشوری پهناور صحبت کرد.
🔹در این کتاب اسقف به معرفی تعدادی از کلیساهای حوالی تبریز و همچنین مناطق دور دست روستاهای اطراف ارومیه، سلماس، سوما، برادوست و قرهداغ، دیر(صومعه) گیراگوس مقدس در حومه آرداز و همچنین بازدیدش از کلیساهای واقع در درهها و کوهستانها پرداخته و اثری ماندگار از میراث فرهنگی خلیفهگری ارامنه آذربایجان خلق کردهاست./ روزنامه آلیک، شماره 23087، دوشنبه 22 مرداد1397(13 آگوست 2018)
@Feraghvaadyan
▫️نماینده آشوریان در مجلس:
جامعه آشوریان نیاز به پدرخواندگی آمریکا ندارند
💬نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: جامعه #مسیحی و جهانی #آشوری در ایران، نیازی به پدرخواندگی #آمریکا ندارد و خود در آرامش و صلح در نظام جمهوری اسلامی ایران روزگار میگذراند.
🔹🔸یوناتن بت کلیا نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی در مجلس شورای اسلامی و دبیرکل اتحادیه جهانی آشوریان، با انتشار بیانیه ای با عنوان «پدرخواندههای آمریکایی و اقلیتهای دینی در جهان»، با محکومیت جنایات رخ داده علیه مسلمانان و اقلیت های دینی در سراسر جهان، نسبت به مواضع مقامات آمریکایی درباره این مسئله واکنش نشان داد و گفت: «بهتر آن است که سیاسیون آمریکای ترامپ، چاره ای برای اعمال خود و نوچه هایشان در جهان علیه اقلیت های دینی بیاندیشند، آن گاه برای دیگران دل بسوزانند. جامعه مسیحی و جهانی آشوری در ایران، نیازی به پدرخواندگی آمریکا ندارد و خود در آرامش و صلح در نظام جمهوری اسلامی ایران روزگار می گذراند».
↙️در این بیانیه آمده است:
«مدتی است ترامپ و قداره بندانش، به قلع و قمع اندیشمندان کمر بسته و اقلیت های دینی در سراسر جهان را به تصور خود زیر بال و پر گرفته و خود را مدافع آنان می بینند، اکنون خطاب وزیر خارجه ترامپ، همه اقلیت های دینی در سراسر جهان است و مدعی است که در جهان، مورد اذیت و آزار قرار می گیرند و البته نسخه درمان را به شیوه ترامپ در فضای مجازی پیچیده است. بهانه ای شیرین برای بال و پر گستردن بیشتر آمریکاییان در جهان، به راستی اگر قدر قدرت های آمریکایی دلواپس اقوام و امت ها هستند، چرا گوشه چشمی به اقلیت اعراب فلسطین در سرزمین اشغالی ندارند؟
بی تردید آنها با خبرند که رژیم صهیونیستی با وضع قوانینی، اقلیت عرب فلسطینی در آن کشور را شهروند درجه یک نمی داند. آن چه خلاف بیانیه استقلال آن کشور در دهه چهل میلادی است، اگر آقایان دلنگران اقلیتهایند، چرا به وضعیت فلاکت بار مسلمانان میانمار که در خون غرق اند و در اردوگاههای مفلوک بنگلادش روزگار می گذرانند، نگاهی از ترحم نمی اندازند؟
چرا مسلمانان اویغور در چین را نادیده می گیرند، چرا و صدها چرا درباره مظالمی که داعش، طالبان و القاعده، فرزندان دلبند آمریکا، بر اقلیت های مسیحی در سوریه، پاکستان، افغانستان می رود، حرف نمی زنند؟
با تاسف هم اکنون شاهدیم که حکومت های دست نشانده آمریکای ترامپ، چون عربستان سعودی، دست به مظالمی می زنند که جباران و ستمگران تاریخ دست به آن نیالوده اند.
فجایعی که در یمن بر بی گناهان، کودکان، غیرنظامیان یمنی می رود، یا ستمی که بر نیروهای مومن و متعهد و متدین بحرین، زیر نگاه آمریکا، روا میشود، با هیچ معیاری همخوانی ندارد. سیاسیون ترامپ، بهتر نیست. نگاهی به این فجایع و مظالم داشته باشند؟
درست، همه اقلیت های دینی در جهان مورد اذیت و آزارند، اما در کدامیک از این جنایت ها که اعمال میشود دست آمریکای ترامپ، پاک است و آمریکای ترامپ نقش ندارند؟ بهتر آن است که سیاسیون آمریکای ترامپ، چاره ای برای اعمال خود و نوچه هایشان در جهان علیه اقلیت های دینی بیاندیشند، آن گاه برای دیگران دل بسوزانند. جامعه مسیحی و جهانی آشوری در ایران، نیازی به پدرخواندگی آمریکا ندارد و خود در آرامش و صلح در نظام جمهوری اسلامی ایران روزگار می گذراند.
یوناتن بت کلیا
نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی/مهر/p
@Feraghvaadyan
◀بازار داغ هشتک بازی مجذوبانی ها
🔼این قسمت:مصطفی عبدی
◼گویا قرار است با صدور #احکام هر یک از عناصر مجذوبانی, شاهد هجمه ای تمام عیار برای لاپوشانی جرایم, مظلوم نمایی و انحراف افکارعمومی توسط رسانه های منتسب به #دراویش افراطی(گروهک مجذوبان نور)باشیم.
👈 بعد از خانواده نوری, این بار یکی دیگر از سرشاخه ها و هسته های اصلی گروهک مجذوبان نور یعنی مصطفی عبدی , مرکز هشتک بازار قرار گرفته.
◀ این لاپوشانی و #مظلوم_نمایی در حالی است که اتهامات عبدی کاملا محرز بوده و برخی موارد حتی با گشتی در فضای مجازی قابل رویت است. کسی که افراطیون, او را به عنوان مسئول کتابخانه مجذوبان نور و فردی آرام معرفی می کنند, در تمامی تجمعات غیرقانونی دراویش به ویژه در زمستان سال گذشته حضور فعال داشته که آخرین مورد, مشارکت در وقایع و آشوب های #گلستان_هفتم می باشد.
◼ وی که در کنار دانشجو, مرادی و نوری, هسته اولیه مجذوبان نور را تشکیل می دهد, سالهاست _از واقعه #کوار به این سو_ دست کم با فعالیت در فضای مجازی به تبلیغ علیه نظام, سیاه نمایی, تحریک و تشجیع دراویش, ارتباط با رسانه های معاند وحرکت در مسیر اهداف گروهک مزبور در سهم خواهی , قدرت طلبی و عناد با حاکمیت پرداخته است. ویدیوهای موجود از مصاحبه های تحریک کننده وی در خلال تجمعات غیرقانونی مقابل اوین, گلستان هفتم و کلانتری ۱۰۲ پاسداران, شاهد بارزی بر اقدامات نامبرده است. اعمالی که با منش درویشی گری فاصله داشته و الگویی تمام قد از درویشی مدرن -ابداع مجذوبانی ها- را به نمایش می گذارد.
✅بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
☪✝«اسلام؛ اصلاحکننده مسیحیت» در بازار نشر #آلمان
🌐«اسلام؛ اصلاحکننده مسیحیت: چیزی که مسیحیان میتوانند از مسلمانان یاد بگیرند» از کتب منتشره در آلمان و نوشته «ریتا کونن»، نویسنده آلمانی است.
🔰به گزارش ایکنا به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در آلمان؛ این کتاب در سال ۲۰۱۸ به زبان آلمانی انتشار یافته است و ۴۱۲ صفحه دارد.
🔰ریتا کونن(Rita Kuonen )، نویسنده کتاب «اسلام اصلاحکننده مسیحیت»، در توضیح این کتاب نوشته است:«من از منتقدان اسلام بودم و تحت تأثیر رسانهها قرار داشتم، اما مجبور شدم که حقیقت را بپذیرم. من تاریخ اسلام را بررسی کردم، تلاش کردم تا اطلاعاتم را در حوزه سیاسی بالا ببرم و به مطالعه قرآن بپردازم. نتیجه بررسیهایم را در کتاب «اسلام اصلاحکننده مسیحیت؛ چیزی که مسیحیان میتوانند از مسلمانان یاد بگیرند» خلاصه کردهام.
📡رسانهها از طریق ایجاد تنفر در میان پیروان #ادیان سود میبرند و به نظرم هیچگاه به اندازه امروز، نیاز به روشنگری در این زمینه نداشتیم. در این کتاب من سعی کردهام به سؤالات تاریخی، سیاسی و علمی از منظر اسلام و مسیحیت پاسخ دهم. از سوی دیگر، خوانندگان با خواندن این کتاب متوجه میشوند که مسیحیان میتوانند چه چیزهایی را از اعتقادات اسلامی بیاموزند.»/p
@Feraghvaadyan
#سرسپردگی بهائیت به آمریکا
هرچند که #بهائیت در تلاش است تا خود را به عنوان دینی الهی معرفی کند، اما شواهد بسیاری از سرسپردگی این #فرقهی ساخت استعمار به قدرتهای بزرگ دارد.
از اینرو در گزارش #محرمانهی نمایندهی ایران در آمریکا (مورخ 30 رمضان 1318 قمری)، حضور و فعالیت #بهائیت در شهر شیکاگوی آمریکا به اطلاع مقامات ایرانی رسید. در گزارش 12 جمادی الأولی سال 1319 نیز نمایندگی ایران خاطرنشان ساخت که بهائیان، اخبار ایران را به دقت پیگیری کرده و از تحت فشار قرار دادن دولت ایران در محافل سیاسی فرهنگی آمریکا، به منظور آزادی بیشتر بهائیان در ایران فروگذار نمیکنند.[1]
اما به راستی چگونه #فرقهای که ادعای الهی بودن دارد، برای تحت فشار قرار دادن کشورمان، به دامن آمریکای #جنایتکار (به عنوان تنها استفاده کنندهی سلاح مرگبار هستهای، عامل کودتا، قتلعام و جنایت در ایران، ویتنام، عراق، افغانستان و...) چنگ میزند؛ حال آنکه خدای تعالی صراحتاً فرموده است: «وَلَا تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَمَا لَكُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِيَاءَ ثُمَّ لَا تُنْصَرُونَ [هود/113]؛ و بر ظالمان تکیه ننمایید، که موجب میشود آتش شما را فرا گیرد؛ و در آن حال، هیچ ولیّ و سرپرستی جز خدا نخواهید داشت؛ و یاری نمیشوید».
#پینوشت:
[1]. ر.ک: مؤسسهی مطالعات تاریخ معاصر ایران، فصلنامه تخصصی تاریخ معاصر ایران، سال 13، بهار 1388، ش: 50، ص 60.
@ferghenews
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🎦نمونه ای از تحرکات مصطفی عبدی, از سرشاخه های #گروهک #افراطی مجذوبان نور که بنگاه رسانه ای #دراویش می کوشد بر اتهامات و جرایمش سرپوش نهد./وقتی عبدی در تجمع غیرقانونی دراویش در مقابل اوین, ضمن هجمه به حاکمیت, به تشجیع دراویش می پردازد.
@Feraghvaadyan