خاطرات آزاده و جانباز، هنرمند ارمنی سمیک وارطانیان
🔸🔹🔸🔹
http://www.tehranprelacy.com/farsi/11-content-fa/news-fa/1945-2018082803
@Feraghvaadyan
♨️اغتشاشآفرینی دراویش گنابادی در زندان 👈🏻عدهای از دراویش افراطی گنابادی که در جریان غائله گلستان هفتم زمستان سال 1396 دستگیر و در زندان بزرگ تهران بهسر میبرند،با برگزاری تحصن و آشوبآفرینی، اقدام به متشنج نمودن فضای زندان کردهاند. ⁉️راستی چرا برخی از دراویش در هر جا که وارد میشوند چندی بعدشاهد بروز غائله و آشوب در آن مکان هستیم؟ ❓ آنچه در تجمعات اوین و پاسداران و گلستان هفتم از افراطیون دیدیم و رفتارها -وبه عبارت بهتر، نارفتارهای- امروز در ندامتگاه تهران، این پرسش را در ذهن تداعی می کند که آیا این است منش درویشیگری؟
@Feraghvaadyan
⁉️ آیا #انجمن_حجتیه اعتقاد دارد که برای #ظهور امام زمان(عج) دنیا باید پر از #فساد شود؟
❎این جمله معروف یکی از عامیانهترین تعاریفی است که در مورد انجمنحجتیه میشود که از یک لحاظ #صحیح بوده و از یک لحاظ صحیح نیست. از این لحاظ صحیح نیست که اگر انجمنیها به این معتقد بودند که ظلم و فساد باید زیاد شود، خودشان با #بهائیها مبارزه نمیکردند. میگفتند دستتان هم درد نکند، دارید باعث انحراف مردم و اشاعه فساد، فحشا و ظلم می شوید، ضمن اینکه خودشان هم انسانهای #متشرع و متدین با خانوادههایی بسیار مذهبی هستند. پس مسئله از این حیث که انجمنحجتیه معتقد است باید فساد زیاد شود، غلط است.
✅اما از چه حیث درست است؟ وقتی شما به #مبارزه با حاکم #ظالم در عصر غیبت معتقد نباشید، هر خونی در این راه ریخته شود را هدر شده بدانی، وظیفه خودت در #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر را در حیطه یکسری مسائل فردی محدود کنی و از آن مسائل سطح بالای امر به معروف و نهی از منکر چشم بپوشی، وقتی معتقد باشی بسیاری از احکام اجتماعی-سیاسی اسلام در عصر غیبت قابل اجرا نیست و الی ماشاءا... از این موارد، دینت خود به خود، دینی #فردی است.
⚠️از آن طرف #دشمن که بیکار ننشسته، در حال پیشروی و تلاش روزانه است تا در جامعه شما گسترش پیدا کند. فساد، #انحراف و فحشا را زیاد کند. شما اینجا نشستی، او دارد گسترش پیدا میکند. لذا #نتیجه عملکرد و افکارشان میشود گسترش فساد.
📚منبع: مجله روشنا، سخنرانی حجتالاسلام اکبری آهنگ در همایش پیدا و پنهان.
@Feraghvaadyan
📚رونمایی از کتاب زرتشت و دین زرتشتی
↙️ بیستوچهارمین دورهی همایش مانتره در سال گذشته همچون دورههای پیش از آن با ارایهی مقالههایی در زمینهی گاتهاشناسی و هازمان(:جامعه) زرتشتی همراه بود. اکنون این مقالهها در کتابی با نام «زرتشت و دین زرتشتی» گردآوری و ترجمه شده که با ویرایش محسن نظری فارسانی و کوشش فرزانه گشتاسب به چاپ رسیده است.
اکنون بنا است از این کتاب، روز آدینه، نهم شهریورماه، همزمان با آیین پایانی همایش مانتره زرتشتی رونمایی شود.
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔴 تخریب وجهه درویشیگری؛ از گلستان هفتم تا فشافویه 👈با اقدامات افراطیون، امروز چه معنایی از درویشی
↙️ بیش از شش ماه است که اخبار مربوط به دراویش در فواصل زمانی مختلف، با شدت و ضعف در رسانهها و فضای مجازی منتشر میشود و میتوان گفت، امروز شمار بیشتری از افراد جامعه با واژه درویش و درویشیگری آشنایی حاصل کردهاند اما باید دید این واژهها با چه لغات و بهاصطلاح، تکمیلکننده هایی در اذهان تداعی میگردد.
⭕️ از اواخر بهمنماه سال 1396، حوادثی با نام دراویش فرقه گنابادی در پاسداران تهران(گلستان هفتم) رقم خورد که تلخی آن هنوز هم در کام افکارعمومی باقی مانده؛ وقایعی که از تجمع غیرقانونی و اخلال در نظم عمومی آغاز شد و به نبردی خونین و آشوبافکنی انجامید که شهادت سه تن از نیروهای انتظامی و خسارات مادی و معنوی جبرانناپذیری را رقم زد، از جمله: زخمی شدن شمار زیادی از افراد، تخریب اموال عمومی و شخصی، حاکمیت رعب و وحشت بر فضای منطقه، تهدید امنیت عمومی و اخلال در نظم اجتماعی.
⭕️ خاطیان دستگیر شده و مراحل دادرسی در مورد آنها اعمال شد. دراین ایام نیز رسانههای وابسته به افراطیون، بیکار ننشسته و با انتشار اخبار کذب به فرافکنی پرداختند و از صلحطلبی و مظلومیت متهمان یا جایگاه اجتماعی و شغل و تحصیلاتشان داد سخن دادند تا درویشیگری با کلماتی مانند «داعش»، همراه نباشد، اما حرکت امروز(چهارشنبه 7 شهریور 1397) نشان داد، وقتی ذات و ماهیت با نگرشی خاص(افزاط و تعصب) عجین و آمیخته باشد، تمام این تلاشها بیثمر خواهد بود و افراطیون در هر جا که باشند، به سبب غلبه تعصبات و روحیه قدرتطلبی و سرکشی، باز هم همان رفتارها –یا نارفتارها- را از خود نشان خواهند داد؛ تحصن و آشوب افکنی در زندان و متعاقب آن، سیل پیامهای مظلومنمایانه در رسانههای وابسته به افراطیون و آغاز پروپاگاندایی تازه، بار دیگر آشکار ساخت که درویشیگری مورد ادعای این جریان با آنچه در عمل از آنان میبینیم، فاصلهای بسیار دارد.
⭕️بهراستی اگر این افراد، آنگونه که در تبلیغات رسانهای شان جار میزنند، افرادی موجه هستند، چرا هر جا قدم میگذارند، موجی از آشوب و غائلهافکنی مخرب نیز با خود همراه میسازند؟ دیروز در گلستان هفتم و امروز در زندان بزرگ تهران.
اینجاست که افراطیون ناخواسته دچار نقضغرض میگردند و با هدف تطهیر چهرههای خود به عنوان نمایندگان درویشی، اصل این منش را زیر سؤال میبرند. افکارعمومی، امروز با این پرسش رو به روست که چرا هر جا نام دراویش است، کلماتی چون آشوب، جدال، حمله، خون و... متعاقب آن –اعم از اخبار مثبت یا منفی- نیز مطرح است؟ آیا همین تداعی واژگان، به حد کافی معنادار نیست؟
✅ بخش تحلیلی روشنگر
#گلستان_هفتم
#درویشی_گری
#فشافویه
#تخریب
#افراطیون
@Feraghvaadyan
دید و بازدیدهای #عبدالبهاء در آمریکا
بر اساس شواهد موجود، سفر #عباس_افندی به آمریکا، با دعوت رسمی مقامات این کشور و با برنامهریزی قبلی برای زد و بندهای سیاسی صورت گرفته است.[1]
از اینرو هنگام ورود عباس افندی به #نیویورک، وی از سوی «روزولت» رئیس جمهور وقت آمریکا و وزیر داراییاش «لی مک کلانگ»، مورد استقبال قرار گرفت. او همچنین در طول سفر، با اشخاص برجسته و مقامات رسمی این کشور، از جمله «فرانکلین مکوه» خزانهدار آمریکا، دریاسالار «وین رایت»، دریاسالار «پیری» سفیر انگلیس در وانگشتن، چند تن از #خاخامهای_یهودی و... ملاقات نمود.[2]
اما به راستی، علّت #استقبال مقامات آمریکایی جنگطلب، از عبدالبهاء (در ظاهر) مروج جنگ ستیزی چه بوده است؟! همچنین عبدالبهاء، چه نقشی برای پیشگیری از جنگهای بزرگ آیندهای که آمریکا باعث و بانیاش بوده، ایفا کرده است؟! در غیر این صورت، عباس افندی تنها مأمور غرب، برای ترویج صلح و دست بوسی غربیهای متجاوز به کشورهای اسلامی میباشد![3] از طرفی، #عبدالبهاء با چه مجوزی در پاسخ به استقبال آمریکاییها، آنان را برای غارت منابع ایران ترغیب نموده است؟[4]
#پینوشت:
[1]. ر.ک: محمود زرقانی، بدایع الآثار، نسخهی الکترونیکی، ج 1، ص 6.
[2]. ر.ک: شوقی افندی، قرن بدیع، ترجمه: نصرالله مودت، ج 3، ص 224-223.
[3]. ر.ک: عباس افندی، مکاتیب، مصر: به همّت فرجالله زکی الکردی، 1921 م، چاپ اول، ج 3، ص 123.
[4]. ر.ک: عباس افندی، 127 بدیع، ج 2، ص 30.
@ferghenews
@Feraghvaadyan
✝💟 ازدواج دسته جمعی در فرقه مسیحی «مون»
🇰🇷کلیسای وحدت مسیحیان کره جنوبی ، معروف به مونیسم، روز دوشنبه ۲۷ اوت (۵ شهریور) مراسم ازدواج دستهجمعی برای ۴هزار زوج از ۶۴ کشور مختلف برگزار کرد. این مراسم در منطقه گپ یونگ در ۷۵ کیلومتری شمال شرقی سئول، پایتخت #کره_جنوبی اجرا شد. طبق اعلام این کلیسا، ۲۸هزار زوج دیگر از ۱۹۰ کشور نیز از طریق اینترنت در این گردهمایی شرکت کردند.
⛪️هدف از این رسم، تشویق اعضای این کلیسا به تشکیل «خانوادههای مقدس» است. حدود هزار زوج عقد ازدواج منعقد و ۳هزار زوج دیگر ازدواج خود را تمدید کردند. سیهزار تن از اعضای این #کلیسا و مهمانان دیگر در این مراسم که در مرکز صلح جهانی چونگ شیم این کلیسا برگزار شد، شرکت داشتند.
💑رسم ازدواج متبرک، مشهورترین رسم این کلیساست که به شکل ازدواجهای دستهجمعی برگزار میشود. پیروان این فرقه اعتقاد دارند با این مراسم از نسب انسانیت گناهکار جداشده و به نسب فرزندان معصوم خدا میپیوندند. بعلاوه، فرزندانشان نیز بدین ترتیب از نتایج «گناه نخستین» نجات مییابند.
💒کلیسای #مونیسم در سال ۱۹۵۴ توسط سون میونگ مون پایهگذاری شد. او اعلام کرده بود وی و همسرش مسیحا هستند و از سال ۱۹۶۱ میلادی تا مرگش در سال ۲۰۱۲ هزاران مراسم ازدواج برگزار کرد.
💸 صرف نظر از انحرافات اعتقادی، ثروتاندوزی و عدم شفافیت حسابهای این کلیسا همواره مورد نقد بودهاست. نتهاک جا هان مون، همسر سون میونگ مون، بعد از مرگ او، رهبری این #فرقه را به عهده گرفته است.
@Feraghvaadyan