مؤسس دوم #مسیحیت
پولس نویسنده 13 نامه (بدون لحاظ نامه به عبرانیان) ازمجموع 21 نامه کتاب مقدس؛ #توماس جفرسون در مورد وی میگوید: #پولس اولین کسی است که مسیحیت را منحرف ساخت. ویل #دورانت معتقد است: پولس به اندیشه های #ادیان شرک آلود لباس مسیحی پوشاند. جوان اُ #گریدی میگوید : پولس آن قدر مسیحیت را تغییر داد که گویی مؤسس دوم آن است.
جالب تر اینکه پولس در زمان حیات عیسی #یهودی بوده و وی را ملاقات نکرده است و نزد هیچ یک از شاگردان عیسی ورسولان #کلیسا، شاگردی نکرده و با همه این اوصاف مسیحیت امروز به شدت متأثر از آموزه های اوست. واقعا چطور میشود به #کتاب_مقدس و دینی اعتقاد پیدا کرد که نویسنده او چنین شخصی است.
@feraghvaadyan
🔶🔷خانم کاملیا از جمله رهیافتگان برزیلی است که سایت #رهیافتگان با وی گفتگوی کوتاه و خواندنی داشته است
رهیافتگان : به عنوان سوال اول خودتان را معرفی بفرمایید؟
من کامیلا سلستینو متولد فوریه ۱۹۹۲در شهر سن پائولو در کشور برزیل و از یک خانواده ی مسیحی کاتولیک هستم...
🔷رهیافتگان : چه اتفاقی افتاد که با اسلام آشنا شدید و نهایتا به دین اسلام مشرف شدید؟
من با فردی لبنانی آشنا شدم و کتابی به من داد به نام اسلام _پیامبر_اهل بیت.. فقط بخاطر کنجکاوی بود که کتاب را گرفتم و خواندم و اصلا نیت مسلمان شدن نداشتم، چون ذهنیت خوبی نسبت به مسلمانان نداشتم. مسیحیان فکر میکنند الله یک مفهوم متفاوت است ولی من فهمیدم الله همان خدایی است که در تورات و انجیل است. و یک تعبیر زیبایی از خداوند خواندم که خدا شریک نداد و خدا پسر ندارد. وقتی که در این کتاب درباره اهل بیت علیهم السلام و بخصوص زندگی امام حسین علیه السلام را خواندم نتوانستم فکر کنم که خدایی وجود ندارد. در نتیجه شش ماه بطور دقیق و مفصل درباره اسلام تحقیق کردم و کتاب خواندم تا اینکه برای مسلمان شدن آماده شدم و به مسجد محمد رسول الله سان پائولو رفتم و شهادتین را گفتم و رسما #مسلمان شدم. و الحمدالله از همان ابتدا #شیعه شدم. جالب اینکه وقتی تاریخ تولد من را دقیق بررسی کردند متوجه شدم تولد من همزمان با نیمه شعبان بوده است برای همین اسم اسلامی من نرجس شد.
🔶رهیافتگان : خانواده تان با مسلمان شدنتان مشکلی نداشتتد؟..
🔺ادامه این مصاحبه را درسایت #رهیافته ودرلینک زیربخوانید
rahyafteha.ir/51484/
💠 پیامبر و ادعای نبوت
🔻شبهه:
ملحدان مدعی شده اند که هنگاميكه از نبی اکرم ص درخواست معجزه می شود ایشان از ادعای خود دست می کشد و خود را انسانی شبيه انسانهای ديگر می داند! و به آیه زیر استناد کرده اند:
«أوْ يَكُونَ لَكَ بَيْتٌ مِنْ زُخْرُفٍ أَوْ تَرْقَى فِي السَّمَاءِ وَلَنْ نُؤْمِنَ لِرُقِيِّكَ حَتَّى تُنَزِّلَ عَلَيْنَا كِتَابًا نَقْرَؤُهُ قُلْ سُبْحَانَ رَبِّي هَلْ كُنْتُ إِلَّا بَشَرًا رَسُولًا ﴿۹۳ اسرا﴾
ترجمه: (در آيه ي قبل از او طلب معجزه مي كنند و در دنباله) يا براى تو خانه اى از طلا باشد يا به آسمان بالا روى و به بالا رفتن تو اطمينان نخواهيم داشت تا بر ما كتابى نازل كنى كه آن را بخوانيم بگو پاك است پروردگار من آيا جز بشرى پيامبر هستم؟»
و ملحد می نویسد: «ولی هنگاميكه قدرت مطلق سياسی را در مدينه بدست مي گيرد برتری طلبی و غير قابل مقايسه بودن خود با ديگران را مطرح می كند، آيه نازل مي كند و خود را مثل خدا، بطور مطلق واجب الطاعه ميكند....» و «می گويد من را مثل يكي از انسانها مپنداريد.»
آتئیست آیه 40 سوره احزاب را به عنوان شاهد خود می آورد.
🌱پاسخ:
ملحد می خواهد چنین القاء کند که پیامبر اکرم در دوره ای از نبوتش ادعای معجزه نداشته است. در پاسخ می گوییم در همین صفحه از قرآن که آتئیست به آن استناد کرده آمده:
«قُلْ لَئِنِ اجْتَمَعَتِ الْإِنْسُ وَ الْجِنُّ- عَلى أَنْ يَأْتُوا بِمِثْلِ هذَا الْقُرْآنِ لا يَأْتُونَ بِمِثْلِهِ- وَ لَوْ كانَ بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ ظَهِيرا» (اسراء 88)
بنا بر این اولاً ایشان در این دوره ادعای معجزه داشته است، ثانیاً کافر ادامه آیات را ناقص آورده است. در ادامه آیات مشرکان چند درخواست از پیغمبر ص می کنند:
1- جاری کردن چشمه ای از زمین، (آیه 90)
2- داشتن خانه ای جواهر نشان، (آیه 91)
3- عذاب آسمانی و آوردن خدا!! (آیه 92)
4- گفتند «يا در آسمان بالا روی؛ و براى بالا رفتن تو (هم) ايمان نمىآوريم، تا اينكه کتابی بر ما فرود آورى كه آن را بخوانيم!»
👌دو مورد نخست که اصلا اعجاز نیست، و درخواست آوردن ثروت انگیزه های دیگری را نشان می دهد.
در مورد سوم، عذاب نیز البته مورد خواست خود پیامبر رحمت ص نبوده است. و شرط عذاب نیز یاس از هدایت مردم است. هم چنان که در آیات متعددی اشاره شده است. (نمونه: انفال 33، انعام 8)
آوردن خدا نیز امری محال است. خداوند از سنخ اجسام و محدود نیست. (در آیات دیگر این درخواست توسط بنی اسرائیل از موسی ع طرح و بعد رد شده است. نمونه: نساء 153)
در مورد چهارم مشرکان اعتراف به بهانه تراشی کرده اند که می گویند «با بالا رفتن ایمان نمی آوریم مگر آنکه کتاب بیاوری!» آخر مگر ایشان کتاب و معجزات نیاورد؟! نکته اینکه اعجاز کتاب ربطی به تدریجی و دفعی بودن نزول آن ندارد. جهت اعجاز قرآن چیز دیگری است. و اگر دفعی هم می آمد چیزی بر ایمان آنان نمی افزود.
✅ آیه شریفه در نهایت با تأکید بر اینکه کار ها دست خداوند و نه مخلوقات است، به نحوی می گوید که خداوند تابع پیشنهادهای نامعقول شما نیست. «بشر» بودن پیامبر نیز لازمه الگو پذیری از او است. و لذا در ادامه می فرماید اگر فرشتگان پیامبری نیاز داشتند آن پیامبر نیز فرشته می بود.
ديگر اينكه اصولاً آوردن معجزات كار بشر نيست، و لذا می فرماید: من بشرى هستم همچون شما، با اين تفاوت كه رسول خدايم، ارسال معجزات كار او است، و به اراده و فرمان او انجام مىگيرد، من حقی از خود ندارم، خداوند خود در وقت لازم براى اثبات صدق دعوت پيامبرش هر معجزهاى كه لازم باشد مىفرستد.
✖️اینکه ملحدان دعوت به اطاعت از رسول اكرم ص در مدينه را به عنوان تغيير رویکرد ایشان معرفی می کنند، بسیار عجیب است؛ زیرا ولایت و اطاعت جزء جدا ناپذیر ادعای نبوت است. و هیچ شکی نیست که نبوت رسول اکرم ص 13 سال پیش از هجرت به مدینه و آغاز حکومت ایشان شروع شده. هم چنین از سویی به طور خاص نیز ادله ای بر وجوب اطاعت از رسول اكرم ص از همان ابتدا وجود دارد، (مانند جریان مشهور عشیره اقربین) و ابداً طرح آن در مدینه به خاطر تغییری در رویکرد نیست.
✖️اما عجیب تر از همه این است که کافر خرد ستیز آیه شریفه «ما كانَ مُحَمَّدٌ أَبا أَحَدٍ مِنْ رِجالِكُمْ» (احزاب: 40) را نشان بر ریاست طلبی رسول اکرم و ادعای فرابشری بودن حضرت دانسته است!!
اینکه آیه گوید «محمد ص پدر هیچ یک از مردان شما نیست» براى رد كسانى است كه ميگفتند زيد پسر پيغمبر است و مراد پدر بلا واسطه است و الا حضرت پدر چند دختر بودند و فرزندان فاطمه س پسران پيغمبر هستند. (در این زمینه به تفاسیر مختلف شیعه و سنی مراجعه بفرمایید.)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
〽️انتقادات راجر پن رز، ریاضی #فیزیکدان و فیلسوف علم انگلیسی از کتاب «طرح بزرگ» هاوکینگ.
📝زیرنویس فارسی
@feraghvaadyan
سابقه سیاسی قطب #فرقه_گنابادی و تغییر ماهیت فرقه
✍آیا ریشه گروهک #مجذوبان_نور را باید در سوابق رفتاری قطب جستجو کرد؟
نورعلی تابنده، به عنوان آخرین قطب فرقه گنابادی، سوابقی در خور توجه دارد که غوری در آنها می تواند سرنخ هایی از چگونگی بروز تحولات ماهوی در فرقه گنابادی و ظهور جریان های تازه ای چون «مجذوبان نور» به دست دهد.
↙️ برای درک این مسئله، اشاره ای تیتروار داریم به برخی سوابق تحصیلی و عملیاتی پیش و پس از زمان تصدی قطبیت :
1⃣ حضور در خارج از کشور(پاریس) و تحصیل در رشته حقوق قضایی تا مقطع دکتری. تابنده تا این زمان هیچ سابقه ای در طی مدارج طریقتی رایج در فرقه نداشته و به اذعان برخی، حتی در مجالس فقری نیز شرکت نداشت. بعضی به سبب همین مسئله، اعطای مقام قطبیت به وی را مورد انتقاد قرار داده و ار پذیرش –به اصطلاح- بیعت با وی سر باز زدند.
2⃣ گرایش به برخی گروه ها و احزاب سیاسی؛ نورعلی تابنده سابقه عضویت در برخی گروه ها و احزاب سیاسی مانند «جبهه ملی» و «نهضت آزادی» را در کارنامه خود دارد که حتی پس از جدایی –تا به امروز- نیز تعصب و علاقه خود را بدان حفظ نموده است. ادای احترام به برخی اعضای باقیمانده این گروهک در سال های اخیر. نمود بارز این مسئله است.
3⃣ حمایت از یکی از کاندیدهای ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۸؛ تابنده طی اطلاعیهای ضمن حمایت آشکار از آقای «کروبی»، از تمامی دراویش خواست در انتخابات به وی رأی دهند. این امر، مخالف مرام درویشی، مبنی بر عدم مداخله در سیاست بود.
4⃣ موجآفرینی و ایجاد برخی حرکت های اعتراضی؛ تابنده نقش انکارناپذیری در ایجاد برخی جریان های اعتراضی مانند سوم اسفند داشت که از دل آن روز –خودخوانده- درویش را ابداع نمود. همچنین است اعتراض به تخریب اماکن منتسب به فرقه در قم و برخی شهرهای دیگر.
⏺ موارد فوق، محوری ترین و بارزترین مصادیق رفتاری تابنده در جایگاه قطبیت است که تأثیر انکارنشدنی در بروز جریان های بعدی و زمینهسازی تدریجی برای تحول ماهیتی فرقه داشتهاست.
↙️ بیتردید، گرایش ها و رفتارهای سیاسی وی، به عنوان الگوی تمام عیار دراویش، امکان حضور در عرصه سیاسی و بیدار شدن تمایلات قدرت طلبانه را در برخی مریدان به وجود آورد و در روندی تدریجی، ریشه های شکل گیری جریان هایی نوظهور و افراطی مانند مجذوبان نور پدید آمد. بی تفاوتی و حمایت ها ی آشکار و ضمنی تابنده از افراط گراییهای مجذوبانی ها نیز مسیر را برای رشد آن ها هموار ساخت و کار به جایی کشید که جمنایات و حوادث زمستان ۹۶ رقم خورد.
@feraghvaadyan
✅ پاسخ به یکی از اساسیترین و بحث برانگیزترین مسائل حال حاضر:
1: آیا انسانها همانگونه که در کتب مقدس آمده است از خاک ایجاد شدهاند و یا طبق گفتهی بخشی از دانشمندان به مرور و از طریق فرگشت ایجاد شدهاند؟ آیا فرگشت با از خاک به وجود آمدن حضرت آدم و حوا در تناقض است یا تناقضی ندارد؟
2: آیا انسانها و شامپانزهها جد مشترک دارند؟ آیا انسانها از تکامل حیوانات پستتر ایجاد شدهاند و یا همهی انسانها از نسل حضرت آدم و حوا هستند؟ آیا از نسل شامپانزه بودن با از نسل حضرت آدم و حوا بودن در تناقض است یا تناقضی ندارد؟
3: آیا همانگونه که ریچارد داوکینز و آتئیستها ادعا میکنند، شواهد فرگشت نشاندهندهی جهانی بدون طراح است؟ آیا طبق ادعای آتئیستها انتخاب طبیعی فرآیندی ناآگاه و کور است و از این رو فرگشت بیهدف است؟ یا بر خلاف ادعای آتئیستها حتی فرگشت و انتخاب طبیعی نیز نشاندهندهی وجود هدف در جهان است؟
⚠️تذکر: هدف این متن تایید و یا رد فرگشت نیست، بلکه در این متن با استفاده از معتبرترین منابع علمی دنیا به شما نشان میدهیم که حتی با پذیرش فرگشت باز هم انسانها از خاک ایجاد شدهاند و میتوانند از نسل حضرت آدم و حوا باشند و فرگشت لزوما به معنای تناقض با قرآن نیست و آتئیستها در فرگشت نیز جایگاهی ندارند.
در این متن مقالهای را ارائه میکنیم که به تازگی(2017) در انجمن فرگشت و اکولوژی ژورنال نیچر(معتبرترین منبع علمی دنیا) منتشر شده و در آن ادعای آتئیستها مبنی بر اینکه غیرممکن است در دورهای از تاریخ فقط و فقط دو انسان(یک مرد و زن) روی زمین وجود داشته باشد را رد کرده و اعلام میکند که این امکان وجود دارد که در دورهای از تاریخ فقط و فقط یک مرد و یک زن(آدم و حوا) روی زمین وجود داشته باشند که از طریق فرگشت ایجاد شدهاند و نشان میدهیم که با وجود پذیرش فرگشت باز هم انسانها دقیقا از خاک ایجاد شدهاند. همچنین مقالهی دیگری را ارائه میکنیم که به تازگی(2017) در ژورنال و سایتهای علمی مختلف منتشر شده و در آن ادعای ریچارد داوکینز مبنی بر بیهدف بودن فرگشت و انتخاب طبیعی رد شده است و اعلام میشود که حتی فرگشت و انتخاب طبیعی نیز نشاندهندهی وجود هدفمندی در جهان و پیدایش موجودات است.
🔰به مخاطبان عزیز توصیه میشود مقالهی کوتاه زیر را دانلود و تا انتها بخوانند که دیگر آتئیستها نتوانند از فرگشت بر علیه کتب آسمانی استفاده کنند.👇👇👇
@feraghvaadyan
🌹پاسخ به شبهه ای رایج در مورد آفرینش الهی
✖️این شبهه که فراوان با بیان مشابهی نیز از ملحدان شنیده می شود، به صورتی علمی تر نیز قابل طرح است و آن اینکه اگر خداوند توانایی خلق هر چیزی را به بهترین حالت آن دارد چرا به نظر می آید برخی از موجودات کاستی هایی دارند؟!
✅ اما پاسخ:
1- نخست آنکه کمال موجودات حد توقفی ندارد. توضیح مطلب آنکه خلقت خداوند ناگزیر یا محدود است و یا نامحدود؛ اما اگر یک مخلوق را نامحدود بپنداریم این اشکال به وجود می آید که تفاوت او با خداوند چیست؟ نامحدود بودن لوازمی دارد مانند اینکه همیشه وجود داشته باشد، محدودیت به مکان و زمان و اجزای خاصی نداشته باشد و... که این موارد در مخلوقات ممکن نیست پس ناگزیر مخلوق باید محدود باشد اما موجود محدود نیز در سیر تکامل خود حد مشخصی ندارند بنابراین هر حد از امکانات که داشته باشد باز بیش از آن قابل تصور است. پس می توان گفت محدودیتهای مخلوقات و موجودات مادی از لوازم خلقت آنهاست. و این مسئلهای است که عقل ضرورت آن را اثبات می کند.
2- نکته بعد اینکه ملاک بهتر بودن در ذهن شبهه کننده چیست؟! بسیار اتفاق می افتد که یک شخص به خاطر اینکه در کاری تخصص و به جوانب آن احاطه ندارد؛ حالتهای دیگری را نسبت به محصول آن کار می پسندد. مثلاً شخصی که مهندس نیست بعضی از کارهای تخصصی مهندسان را اضافی می پندارد و این مسئله برای عموم غیرمتخصصان اتفاق می افتد. در حالی که البته مهندسان گاه واقعاً هم خطا می کنند. حال در نظر بگیرید خداوند عالم که به همه جوانب مخلوقات آگاه است، آن را به شکلی خاص آفریده است در این صورت آگاه نبودن ما نسبت به بعضی از ویژگیهای آن آفریده ضربهای به نیکو بودن خلقت آن نمی زند.
3- برای نیکو بودن و حکیمانه بودن یک مخلوق لازم نیست همه جوانب آن از نظر ما درست باشد؛ ماشینی را تصور کنید که بسیار خوب کار می کنند در عین حال گوشه ای از بدنه آن آسیب دیده و یا بوق آن ضعیف است. این کاستی ظاهری دلالتی بر حکیمانه نبودن ساخت آن ماشین ندارد. وضعیت دنیا نیز نهایتاً چنین است. یعنی آنکه ما با نگاهی کوچک به اطراف خود مظاهر بیشماری از نظم و حکمت را می بینیم. این همه سیارات، بدن انسان، حرکت ذرات مولکول ها و... همه بر اساس نظمی آشکار صورت می گیرد. بنابراین ندانستن حکمت آفرینش برخی از موجودات و یا کاستی های ظاهری، هرگز به اعتراف وجود نظمی کلی در عالم ضربه نمیزند.
4- از آنجا که ملحدان عقیدهای به جهان آخرت ندارند، برخی از کمبودهای این دنیا را حمل بر بی عدالتی خالق می کنند و آن را متناقض با وجود خداوند می پندارند. در حالی که در نگاه توحیدی خداوند در آخرت تمامی کمبودها را جبران می کند و هر کس به جزای خود به بهترین شکل می رسد. در این نگاه دنیا مزرعه آخرت است، و نباید بذرهای این مزرعه را با میوه آخرت مقایسه نمود. بدیهی است که چنان که در آموزه های دینی آمده، در بهشت از محدودیتهای این دنیا مانند گرسنگی، تشنگی، خستگی، ضعف، بیماری و... وجود ندارد. و هر چیز خیری که مؤمنان بخواهند فراهم می آید. این مطلب با نکته عقلی پیش گفته نیز سازگار است.
@feraghvaadyan
نمونه ای از دلیل های یک ملحد برای اینکه بگوید 👈خدا وجود ندارد....
👌و البته از این سخنان عامیانه در میان آنان بسیار است.
@feraghvaadyan
شبهه_بیشرمانه_غارت_کاروان_یزید_توسط_.pdf
961.5K
✖️ نقد مستند نسبت های ناروای ملحدان به سید الشهداء ع در تصاحب کاروان یزید
@feraghvaadyan
📸 اربعین شهادت شهید محمدعلی بایرامی با حضور فرمانده انتظامی تهران بزرگ،معاون نیروی انسانی ناجا و رییس ایثارگران ناجا در مسجد ابوذر تهران هم اکنون در حال برگزاری است
@feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✖️ ادعای ملحد:
اگر حجاب نباشه، جذابیت بانوان عادی شده وکسی مزاحمشان نمیشه
✅پاسخ
این چند ثانیه فیلم دخترآمریکایی با لباس عادی برای جواب کافیست
@feraghvaadyan
🔰جدیدترین توصیه رهبر انقلاب برای شناخت اولویتها
🌟باید با نهجالبلاغه مأنوس شوید
📌 دیدار رهبر انقلاب با هیأت دولت، معمولا جزو یکی از دیدارهای ثابت ایشان است که سالیان سال است که در ماه مبارک رمضان برگزار میشود. رسم همیشگی رهبر انقلاب در این دیدار آن است که در ابتدای آن، بخشهایی از #نهجالبلاغه را انتخاب کرده و دربارهی آن موارد و تذکراتی را ارائه میدهند.
↙️ نهجالبلاغهخوانی رهبر انقلاب البته مخصوص این دیدار خاص نبوده و در دیدارهای عمومیتر نیز فراخور بیانات خود، اشاراتی به این کتاب شریف داشتهاند. حتی از این بالاتر، در توصیهای به #جوانان چنین فرمودند که: «عزیزان با نهجالبلاغه انس پیدا کنید. نهجالبلاغه، خیلی بیدار کننده و هوشیار کننده و خیلی قابل تدبر است. در جلساتتان، با نهج البلاغه و کلمات امیرالمؤمنین(ع) انس پیدا کنید. اگر خدای متعال توفیق داد و یک قدم جلو رفتید، آن وقت با صحیفهی سجادیه - که علیالظاهر فقط کتاب دعاست؛ اما آن هم مثل نهجالبلاغه، کتاب درس و کتاب حکمت و کتاب عبرت و کتاب راهنمای زندگی سعادتمندانهی انسان است - انس بگیرید.»
⁉️ حال سؤال آن است که چرا رهبر انقلاب بر نهجالبلاغهخوانی اصرار دارند و همواره خواندن آن را (در کنار انس با قرآن) مخصوصا به جوانان توصیه میکنند؟
🔸اگر بپذیریم نقطهی آغازین "انحراف" یا "سقوط" انسانها، از انحراف یا التقاط فکری و معرفتی آنان سرچشمه میگیرد، نهجالبلاغه، "نظام باورها" و "ریشههای فکری" انسان را ترمیم و تصحیح میکند.
👈 چندماه پیش، در حاشیهی یکی از دیدارهای رهبر انقلاب با اهالی فرهنگ و هنر، ایشان در پاسخ به سؤال یکی از حضار که "چه کتابی بخوانیم که با توجه به راهبرد ائمه بتوانیم در تشخیص اولویتها دچار انحراف نشویم"، چنین فرمودند: «کتابی که - به قول شما- راهبرد ائمه را در هدایت مردم معین کرده باشد... من الان به ذهنم نمیرسد، منتها اگر شما میخواهید در این - باصطلاح- اولویتشناسی و اولویتیابی عمق پیدا کنید؛ با نهجالبلاغه اُنس پیدا کنید، نهجالبلاغه خیلی خوب است.
👈 الان واقعاً بنده بهعنوان مسئولی که در این جایگاه قرار دارم یکی از مشکلات اساسی خود من - من دارم واقعاً مشکل خودم را میگویم- در زمینهی بسیاری از این کارها ذهن [مسئولانی است که] مخاطبینم هستند یعنی آنهایی که با من همکارند که من از اینها میخواهم که مثلاً شما تولید ملی را پیش ببرید یا اقتصاد مقامتی را مثلاً فرض کنید که چه بکنید؛ من مشکل با ذهن اینها دارم. ببینید، اینکه ما میگوییم که به توان ملی، توان داخلی، آن اقتدار حقیقی داخلی تکیه کنید نه به بیرون و خب همه هم میگویند بله، منتها عمل نمیشود، چرا؟ چون مشکل ذهنی وجود دارد یعنی باور نیست.
👈 نهجالبلاغه خیلی راه باز میکند برای ما و خوشبختانه ترجمههای خوبی هم از نهجالبلاغه شده که میتوانید پیدا کنید. [آن را] با این نگاه بخوانید، با این نگاه که - به قول شما - اولویتها را بتوانید از آن دربیاورید. نهجالبلاغه خیلی خوب است، هم خطبهها خیلی خوب است و هم آن حکمتها خیلی خوب است، در نامهها هم خیلی چیزهای خوب هست. آدم دقیقاً در زمینهی باورها که من گفتم اولویت را پیدا کند، سعی کنید روی ذهنها اثر بگذارید، روی باورها اثر بگذارید.»
✳️ باری، فرصت سهماههی "بهار معنویت" (ماه رجب و شعبان و رمضان) فرصت مناسبی است برای جوانان مؤمن و انقلابی، که از آن استفاده کرده و خواندن نهجالبلاغه را در دستور کار قرار دهند. نهجالبلاغه، ریشهی باورهای انسان مؤمن و انقلابی است و جوانی که قرار است کار انقلاب را به پیش برد و فردای ایران را بسازد، چارهای ندارد جز آنکه ریشهی باورهای خود را هرچه بیشتر مستحکم کند، وگرنه در تندبادهای حوادث، خواهد لرزید، چنانکه در تاریخ اسلام و انقلاب برخی از دنیاطلبان لرزیدند.
@feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢حمله وحشیانه به یک زن محجبه در مهد تمدن و آزادیِ کسانی که همه چیز خود فدای تبدیل شدن به آن میکنند، آمریکا
@feraghvaadyan
✡️ پشتپرده طرح کاهش جمعیت جهان (5)
1️⃣ #آلدوس_هاکسلی (Aldous Huxley) نویسنده و فیلسوف مشهور انگلیسی از افرادی است که به تئوریهای #جمعیتزدایی، کمک زیادی کرده است.
2️⃣ وی علاوه بر سخنرانیهای مختلف با همین موضوع، اقدام به نوشتن رمان شناختهشدهی «دنیای قشنگ نو» (1946) کرده است.
3️⃣ در بخشی از این رمان به طور ضمنی با روشهایی آشنا میشویم که به خصوص در سالهای اخیر برای #کنترل_جمعیت دنیا مورد استفاده قرار گرفته است:
✍️ هیچ دلیلی وجود ندارد که حکومتهای استبدادی جدید، شبیه به قدیمیها باشند. حکومت با باتوم و جوخههای آتش، قحطی مصنوعی، و حبس و تبعید دستهجمعی، نه تنها غیرانسانی است بلکه ناکارآمد است.
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 goo.gl/yTxYPP
اندیشکده مطالعات یهود
✡️ پشتپرده طرح کاهش جمعیت جهان (3)
1️⃣ بسیاری از تلاشها جهت #کاهش_جمعیت، بر اساس این منطق صورت میگیرد که منابع طبیعی در دنیا در حال تمام شدن است و #افزایش_جمعیت، این روند را تسریع و در نتیجه، بشریت را با خطر انقراض مواجه میکند.
2️⃣ از جمله اقداماتی که برای توجیه این نظریه صورت گرفته است، انتشار کتاب #اولین_انقلاب_جهانی (The First Global Revolution) توسط اندیشکده بینالمللی #باشگاه_رم (Club of Rome) در سال 1991 بود.
3️⃣ این اندیشکده، سال 1972 نیز کتاب دیگری با عنوان #محدودیتهای_رشد (The Limits to Growth) را به چاپ رسانده بود. در آن کتاب هم سناریوهای مختلفی پیشبینی شده بود که رشد جمعیت در آینده دنیا به وجود میآورد.
4️⃣ آنچه در کتاب سال 1991 میخوانیم نشان میدهد که #گرم_شدن_زمین، صرفاً بهانه و دستاویزی برای مبارزهی مقامات بینالمللی با #بشریت است:
✍️ در جستجو برای یک دشمن جدید که ما را متحد کند به این نتیجه رسیدیم که بحث آلودگی هوا، خطر گرم شدن کره زمین، کمبود آب، قحطی و مانند اینها، بهترین گزینه هستند. همهی این خطرات، توسط دخالت انسان ایجاد میشود و تنها از طریق تغییر در نگرش و رفتار است که میتوان بر آنها غلبه کرد. بنابراین دشمن واقعی، چیزی نیست جز خودِ بشریت.
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 goo.gl/yTxYPP
اندیشکده مطالعات یهود
✡️ پشتپرده طرح کاهش جمعیت جهان (2)
1️⃣ مفهوم #جهانی_شدن و یکی کردن تمام کشورها و ملتها و نهایتاً تشکیل بهاصطلاح #دولت_واحد_جهانی، از اهداف ریشهای و مهم مقامات غربی است.
2️⃣ این مفهوم در تفکرات #ایلومیناتی و #فرماسونری به نوعی، هدف نهایی محسوب میشود.
3️⃣ #ویلیام_بنتون (William Benton) معاون و نماینده وزیر امور خارجه آمریکا در یونسکو سال 1946 طی اظهاراتی که این هدف را نشان میدهد، میگوید:
👈 تا زمانی که حتی یک کودک، در هوای مسمومِ #ناسیونالیسم تنفس میکند، آموزش و ترویج تفکر #جهانیشدن تنها نتایج مخاطرهآمیز خواهد داشت. همانطور که اشاره کردهایم، اغلب #خانواده است که کودک را آلوده به ناسیونالیسم افراطی میکند. بنابراین مدارس، با اعتقادات خانوادهها مبنی بر #وطنپرستی یا #تعصب روی وطن مبارزه میکنند. ما باید به سرعت موانع موجود در ناسیونالیسم را که سر راه توسعه #تفکر_جهانی هستند، تشخیص دهیم. ما در آغاز یک فرایند طولانی برای شکستن دیوار #حاکمیت_ملی هستیم. #یونسکو باید در این مسیر، پیشگام باشد.
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 goo.gl/yTxYPP
اندیشکده مطالعات یهود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Dastam Begir Abdolbaha Parody Nasim ترانه معروف #بهایی بنام دستم بگیر عبدالبهاء، پاردی با #نسیم_سبز
@feraghvaadyan
🌐ضرورت گفتگوهای بین الادیانی
✅ادیان، تکمیلکننده یکدیگر هستند
✍«گفتگو» و تعامل، از جمله مبحث مهم و تأثیرگذار در زندگانی بشر از گذشته تا امروز می باشد و آثار آن بر عرصه های مختلف حیات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و...، غیر قابل انکار. مسئله گفتگو وتعامل، به ویژه در حوزه ادیان و پیروان آیینهای مختلف، از اهمیتی دوچندان برخوردار است، چراکه تجربه گفتگوهای بینالادیانی صورتگرفته در سالهای اخیر، نمایانگر ارتقای سطح تعامل میان پیروان مذاهب، بهبود روحیه ادراک و تفاهم و زمینهیابی برای مرتفع ساختن چالشاه و ضرورتهای پیشرو در این حوزه است.آقای دکتر «ابوذر ابراهیمی ترکمان»، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این رابطه میگوید: «سیره ائمه و پیامبر اکرم(ص)،مبتنی بر گفتگو بود.مناظرات ائمه، ازجمله امام رضا(ع) شاهد این امر است. خوشبختانه، گفتگوی ادیان، مقوله موفقی بود. به همین خاطر ما بحث گفتگوهای فرهنگی را در سازمان آغاز کردیم. گفتگوها در واقع، فرصتی است برای اینکه علما و دانشگاهیان ما، افکار و عقاید پیروان سایر ادیان را بشنوند.»
وی با اشاره به ضرورت و دستاوردهای گفتگو نیز اظهار داشت: «خود گفتگو، فی نفسه فایده است، نباید از این نکته مهم غافل شویم. امروز به مدد گفتگوهای صورتگرفته، طرف های مقابل به شناخت خوبی از نیات و اهداف ما دست یافته و تفاهم و اشتراک زیادی با یکدیگر یافتهایم. قرار گرفتن مدخل های شیعی در دایرهالمعارف جهان، از دیگر دستاوردهای گفتگوست. هرچه این گفتگوها بیشتر پیش می رود ما به این نتیجه می رسیم که ادیان، تکمیلکننده یکدیگر هستند. اگر کا برنقاط اشتراک آن ها تکیه کنیم، بسیاری ازاختلافات مرتفع خواهدشد.»
@feraghvaadyan
⚪️مصاحبه با دیوید فرگس تازه مسلمان کانادایی
🔶چگونه با اسلام آشنا شدید؟
در شهری که متولد شدم هیچ مسلمانی زندگی نمی کرد. هنگامی که ۱۸ یا ۱۹ ساله بودم از روی کنجکاوی علاقمند شدم در مورد اسلام مطالعه کنم .با اسلام بیشتر از طریق مطالعه آشنا شدم که شامل مطالعه ترجمه انگلیسی قرآن و کتاب تاریخ اسلام آکسفورد بود .همچنین ارتباط اینترنتی با مسلمانان در ابتدای کار موثر بود. بعدها یک مسجد سنی در شهری نزدیک شهر سکونت خود یافتم و به آن شهر نقل مکان کردم. اما در جامعه مسلمانان آن شهر برای یک تازه مسلمان فرصت چندانی برای ارتباط با مسلمین دیگر جهت کسب اطلاعات دینی وجود نداشت. در آن جا بیشتر افراد نظرات مختلفی در مورد اسلام بر مبنای نظر عالمی که به او علاقه داشتند اظهار می داشتند بنابراین می توانم بگویم مطالعه کتاب ها و سایت های اینترنتی بهترین منبع برای آشنایی علمی با اسلام بودند...
🔷آیا بعد از اسلام اتفاقی افتاده که قلب شما را مطمئن کند که راه درست را انتخاب کرده اید؟مثلا یک رویا.
یک بار در خواب دیدم کره زمین آشفته است و همه چیز بهم ریخته است و در حال از بین رفتن است. در همین زمان حضور صاحب العصر و الزمان (عجل الله تعالی فی فرجه الشریف) را احساس کردم. وقتی از خواب بلند شدم احساس کردم این خواب به این معناست که نظم و پایداری دنیا به خاطر وجود مبارک حضرت است.
🔸🔸شرح کامل این مصاحبه در سایت #رهیافته
rahyafteha.ir/5174
@feraghvaadyan