روشنگر مدیا
✅نمایش فیلم جنجالی «روحانی» در لهستان
🔸به گزارش روشنگر به نقل از گفتگوی ادیان/ نمایش فیلم «کلر» (روحانی) به کارگردانی اسماژوفسکی در #لهستان جنجال آفرین شده است. این فیلم در پی رسوائیهای اخیر کلیسای #کاتولیک در کشورهای مختلف جهان در ماه سپتامبر در لهستان روی پرده رفت و موضوع آن فساد و ریاکاری کشیشان لهستانی است.
در این فیلم #کشیشان کلیسای کاتولیک لهستان به انواع فسادها متهمند، از کشیشی مست که #معشوق خود را وادار به #سقط_جنین میکند، کشیشی با فساد #اقتصادی که رشوه میگیرد، کشیشی که درصدد اغوای پسری #نوجوان است تا اسقفی که با #سیاستمداران زد و بند میکند و همه این اتفاقات در پس زمینه جامعهای منفعل اتفاق میافتد و مردم نیز همدست این وضعیت تصویر میشوند.
این فیلم که کمتر ازیک ماه از نمایش آن میگذرد بیشترین فروش گیشه را داشته است و بیش از سه میلیون لهستانی آن را بر روی پرده سینما تماشا کردهاند🔸
@Feraghvaadyan
⁉️دست پیش را گرفتند که پس نیفتند!
👈رندی دراویش مدرن در بازی با مفاد حقوقی
✍️طیف افراطی فرقه گنابادی که تمام تیرهایش در تشجیع و تحریک احساسات مریدان برای القای "حصر" قطب به سنگ خورده و از فضاسازی در شبکه های مجازی نیز نتیجه ای نگرفت, در حرکتی رندانه و با توسل به علایق حقوقی برخی عناصر خود, این بار مفاد قانونی را بازیچه قرار داده و در فراری رو به جلو, با استنادات غیرمنطقی و مغلطه آمیز, اقدام به ثبت اظهارنامه ای به واقع تهدیدآمیز خطاب به رئیسجمهور, وزرای اطلاعات و دادگستری نموده است.
🔹این رندان حقوق باز! پس از ردیف کردن تخیلات و مدعیات خود در باب حصر قطب فرقه و اعمال محدودیت از سوی نهادهای انتظامی و امنیتی, در پایان تهدید کرده اند:
🔹" اگر مسئولیت حصر دکتر تابنده را نپذیرید، درویشان میتوانند بدون محدودیت با ایشان دیدار کنند."
🔹همچنین تأکید نمودهاند : "اگر پاسخی از سوی مسئولان نگیرند موضوع را حمل بر عدم هرگونه محدودیت تردد و ملاقات کرده و حق مراجعه و ملاقات با دکتر نورعلی تابنده را قانونی خواهند دانست."
👈این حرکت را باید نوعی فرار پیش دستانه و دست و پا نمودن بهانه ای تازه آنهم تحت لوای موجه "قانون", برای دنبال نمودن طرح های تازه افراطیون در پروژه به اصطلاح رفع حصر قلمداد کرد که صدالبته می تواند سرآغازی باشد برای غایله ای تازه.
🔹به تعبیری _و با نگرش منفی_ این اظهارنامه ظاهری را می توان نوعی ابراز وجود مجدد و رجزخوانی تازه طیف افراطی دانست که پس از هشت ماه تقلا و ناکامی برای تطهیر چهره مخدوش دراویش در غایله گلستان هفتم, اینک درصدد انتقام جویی و در نگرش مثبت, "چاره جویی" برآمده اند.
📚بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
⁉️دست پیش را گرفتند که پس نیفتند! 👈رندی دراویش مدرن در بازی با مفاد حقوقی ✍️طیف افراطی فرقه گنابادی
🔹تصویر اظهارنامه -به ظاهر -حقوقی افراطیون
●➼┅═❧═┅┅───┄
﷽
🌎عبادت در مساجد و اماکن مذهبی باعث آرامش انسان میشود
#علم_معصوم
#روان_شناسی
#آرامش_روانی
#مسجد_رفتن
➖➖➖➖➖➖➖
حضرت محمّد (صلیاللهعلیهوآله) فرمودند:
📣روشنگر به نقل از کانال Islam & science / "مَا جَلَسَ قَوْمٌ فِی مَجْلِسٍ مِنْ مَسَاجِدِ اللَّهِ تَعَالَی یَتْلُونَ کِتَابَ اللَّهِ وَ یَتَدَارَسُونَهُ بَیْنَهُمْ إِلَّا تَنَزَّلَتْ عَلَیْهِمُ السَّکِینَهُ وَ غَشِیَتْهُمُ الرَّحْمَهُ وَ ذَکَرَهُمُ اللَّهُ فِیمَنْ عِنْدَهُ."
📄"هیچ جلسه قرآنی برای تلاوت و درس در مجلسی از #مساجد_خدا برقرار نشد، مگر این که #آرامش_بر_آنان_نازل_شد و رحمت در برشان گرفت و فرشتگان در اطراف آنان حلقه زدند و خداوند در میان کسانی که در نزدش هستند، از آنان یاد کرد."
📘مستدرك الوسائل ج3 - ص363
http://lib.eshia.ir/11015/3/363
═════════┅┄
"Attending a place of worship, whether it be a church, synagogue or #mosque, can have a positive long-term effect on mental health in over 50s, research suggests."
"تحقیقات حاکی از آن است که حضور در یک مکان عبادی ، اعم از کلیسا ، #مسجد و یا کنیسه (مربوط به یهودی ها) می تواند اثر مثبت طولانی مدتی ، تا بیش از پنجاه و اندی سال ، بر روی #سلامت_روانی افراد داشته باشد."
http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/health-news/going-to-church-has-a-positive-long-term-effect-on-mental-health-for-elderly-10445364.html
═════════┅┄
"Worship is good for your health
People who attend services at a church, synagogue or #mosque are less stressed and live longer, according to new research from Vanderbilt University."
"عبادت کردن برای سلامتی شما مفید است ، کسانی که در [مراسمهای عبادی] کلیساها ، پرستشگاه های یهود[کنشت] و #مساجد شرکت می کنند استرس کمتر و طول عمر بیشتری دارند."
🌐دانشگاه وندربیلت آمریکا
https://news.vanderbilt.edu/2017/05/31/worship-is-good-for-your-health-vanderbilt-study/
@IslamVaDanesh
@Feraghvaadyan
چکیده مقاله جُنید بغدادی و رابطۀ او با امامان همعصرش
■ حسین عباسی* ■ محمدمهدی پیروی نژاد**
📣 روشنگر به نقل از کانال همایش تصوف/ جُنید بغدادی، شاگرد حارث محاسبی و سری سقطی، از چهرههای ممتاز و از مشایخ و اقطاب اهل تصوّف و بانیِ مکتب صَحویگرای بغداد به شمار میرود. او بهلحاظ علمی و فقهی، همواره در نگاهِ صوفیان از شأن و جایگاه بالایی برخوردار بوده است تا آنجا که او را «طاووس العلما»، «قطب العلوم» و «بحرالتوحید» لقب داده و برخی نیز او را «تاج العارفین» و «سید الطائفه» خواندهاند. به اعتقادِ بسیاری، جنید بغدادی هر چند با چهار تن از امامانِ شیعه همعصر بوده و در زمان زندگی و زعامت امام جواد، امام هادی، امام حسن عسگری و امام مهدی علیهم السلام میزیسته، مذهب شافعیه را برگزیده و به مذهب شیعه گرایش نداشته است. برخی نیز با تکیه بر برخی شواهد تاریخی تأملبرانگیز – از جمله مدح و ثنای او از امیرمؤمنان علی علیه السلام – نسبتِ تشیّع به او را بعید ندانستهاند. پوشیده نیست که نوع تعامل با ائمه علیهم السلام و میزان همسویی با عقاید و اندیشههای ایشان و تبعیت از سبک و سیرۀ رفتاری آنها، ملاک و معیاری شایسته برای ارزیابی اندیشهها و گرایشهای عملی و اعتقادی اعلام و اقطاب صوفیه است. در این مقاله، پس از نگاهی گذرا به زندگی و جایگاه جنید بغدادی و اشاره به برخی آثار و عقاید او، ضمن بررسی گفتهها و گمانهها در باب شیعی/ امامی بودن جنید بغدادی – با تکیه بر شواهد تاریخی و تحلیل آنها – در صدد پاسخ به این پرسش برآمدهایم که او چه رابطه و تعاملی با امامانِ همعصرش داشته و آیا در شُمار شاگردان و شیعیان یا از زمرۀ مریدان و محبّان أئمه اطهار علیهم السلام بهشمار میرفته است؟ بررسیهای تاریخیِ دقیق، این حقیقت را آشکار میسازد که گزارشهای تاریخی از هر گونه ارتباط و تعامل جنید با امامان خالی است.
کلیدواژهها: تشیّع، جُنید بغدادی، تصوّف، امام هادی علیه السلام، امام حسن عسگری علیه السلام، امام مهدی علیه السلام.
* استاد دانشگاه ادیان و مذاهب (نویسندۀ مسئول) | h.abbasi@urd.ac.ir
** دانشجوی دکتری معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی | m_peiravi@atu.ac.ir
🔺مطالعه چکیده و دانلود فایل صوتی: https://bit.ly/2JecjVN
@tasavvof95
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔺موضع دولت #چین در قبال مسلمانان ایغور: از انکار تا افتخار🇨🇳
📣 به گزارش روشنگر به نقل از گفتگوی ادیان / #تلویزیون دولتی چین بعد از مدتها سکوت درباره گزارش کمیته #حقوق_بشر سازمان ملل درباره زندانی کردن یک میلیون مسلمان #ایغور در مراکز موسوم به «مقابله با افراطگرایی »و وضعیت دردناک آنها در این کمپها، هفته گذشته گزارشی درباره نحوه زندگی مسلمانان و اداره کمپ سین کیانگ پخش کرد.
📃 بر اساس این گزارش پانزده دقیقهای، زندانیان مسلمان در این مرکز علاوه بر سواد آموزی مشغول آموزش مهارتهای حرفهای مثل خیاطی، نجاری و صنایع دستی و هنرهای دیگر هستند و همۀ سلولهای این #زندان دارای تهویه مناسب و مبلمان مناسب است. یک دختر جوان در مصاحبه با خبرنگار چینی درباره زندگی در این کمپ میگوید: اگر من اینجا در حال آموزش و یادگیری نبودم، نمیتوانم تصور کنم چه بلایی بر سرم میآمد، حتما به افراط گرایان مسلمان میپیوستم و زندگیم را نابود میکردم.
📺 این گزارش کوتاه در حالی از تلویزیون دولتی چین پخش شد، که دولت چین به مدت چندین ماه وجود چنین کمپهایی را منکر شده بود. اما اکنون مقامات رسمی سعی میکنند این مکانها را به عنوان اردوگاه های #آموزشی رایگان جلوه دهند، برنامه ای شبیه اردوهای آموزشی تابستانی.
👤 #تیموسی_گراس ، از محققان موسسه رز هولمن که سیاستهای قومی و مذهبی دولت چین را دنبال میکند درباره این گزارش به گاردین گفت: حزب #کمونیست چین تسلط خود را بر روایتهای دولتی از تبعیض مذهبی و قومی از دست داده است. در عرض چند هفته مقامات رسمی چین از انکار شدیدالحن وجود کمپهای نگهداری اجباری مسلمانان، به ساخت برنامه ای تبلیغاتی درباره تلاش چین برای آموزش مسلمانان رسیده اند. آنها با افتخار این کمپها را نشانۀ نوع دوستی حزب کمونیسم میدانند🔸
@Feraghvaadyan
دبستان #رستم_گیو در تهران #دانش_آموز #زرتشتی و #مسلمان دارد و برای شروع یادگیری علوم دینی جشن گرفتهاند و این هم تصویر #کیک مربوط به آن مراسم است.
تصویری گویا از زندگی #مسالمت_آمیز و احترام به یکدیگر ..
درمدارس كشور دانش آموزانى از #اديان و #اقوام مختلف داريم ..
مدارس ایران #سفیرصلح پرورش دهند / سپنتا نیکنام
@Feraghvaadyan