♨️نقاشی لحظه شهادت سپهبد سلیمانی، هدیه بانوی ارمنی به موزه شهدای کرمان
🔹تاکوهی هارتونیانس بانوی ارمنی اهل شهرستان علی آباد کتول استان گلستان نقاشی لحظه شهادت و دست جدا شده سپهبد #قاسم_سلیمانی را برای نگهداری در موزه شهدای کرمان به خانواده این شهید اهدا کرد.
↩️این نقاش #مسیحی ارمنی که هنگام تحویل تابلو به دلیل احساسات زیاد قادر به کنترل خود نبود و اشک می ریخت گفت: تصویر دست سردار سلیمانی پس از شهادت را از طرف ارامنه ایران به خانواده شهیدی که جانش را در راه حراست و دفاع از کیان ایران تقدیم کرد؛ هدیه میکنم.
@feraghvaadyan
♨️دینگریزی جوانان در غرب
🔸در کشورهای غربی نسل جوان بعضاً به ادیان سنّتی پشت کرده و جای دین را با اعتقاد به معنویتِ جدای از دین و فعالیتهایی مثل تاروت، ستارهبینی، #مدیتیشن، انرژیدرمانی پر کردهاند. البته اکثر آنها همین موارد را نیز چندان جدّی نمیگیرند و بیشتر جهت تفریح و خوش گذراندن به این فعالیتها روی میآورند.
🔹دایان وینستون، رئیس بخش دین و رسانه در مدرسۀ ارتباطات آننبرگ معتقد است، «انسان به طور فطری مذهبی یا معنوی است.» امروز جوانان در جستجوی همان چیزهایی هستند که #ادیان سازمانیافته برای پدر و مادرهایشان به ارمغان آورد؛ اعتقادات مذهبی، حس تعلّق داشتن به یک جمع، دریافت هدایت، هدف و معنا را به همراه دارد. اما شاید بدان خاطر که نتوانستند از دین پدرومادرشان این چیزها را دریافت کنند، درجای دیگر به دنبال آن میگردند.
🔻یکی از بزرگترین جاذبههای فعالیتهای معنوی برای جوانان این است که به آنها اجازه میدهد خودشان انتخابگر باشند. میتوانند هر قدر که میخواهند خود را وارد حوزۀ تاروت، ستارهبینی، کریستالدرمانی و امثال اینها کنند؛ چه کم، چه زیاد. و اگر نخواستند ادامه دهند، ادامه نمیدهند. از طرف دیگر، نسل جوان در مقایسه با دیگران خیلی راحت و آزاداندیشانه تفکّرات جدید را میپذیرند و دوست دارند بدون قضاوت کردن به کاوش بپردازند و علاقه دارنددیدگاه آنها دربارۀ زندگی متفاوت باشد.
👈🏻این یک روند جهانی و مسلماً آمریکایی به سمت دگراندیشی است؛ که افراد آش شلهقلمکار مندرآوردیای از #اعتقادات_معنوی یا مذهبی برای خود درست میکنند.
@feraghvaadyan
⭕️ نظر رهبری در خصوص انجمن حجتیه پس از انقلاب اسلامی
🔘بعد از اعلام تعطیلی انجمن، آیت الله خامنه ای رئیس جمهور وقت در مسجد دانشگاه تهران در پاسخ به سوال دانشجویان در رابطه با انجمن گفت: «#انجمن_حجتیه قبل از انقلاب با انقلاب نبود. بعضی از افرادشان کار فعال ضدانقلابی هم میکردند، بعضی فقط با انقلاب نبودند ضدانقلابی هم نبودند. اما آن کسانی که در گذشته جزو انجمن حجتیه بودند اما الان اولا جزو تشکیلاتش نیستند، یعنی جزو انجمن نیستند. ثانیا دلبسته انقلابند، دلباخته انقلابند. من میگویم اینها خوبند و مثل بقیه مردم از آنها استفاده میکنیم. اما آن کسی که جزو #تشکیلات است، با انقلاب میانه ای ندارد، دلزده از انقلاب است، به امام اعتقادی ندارد، ارادتی ندارد، تقلید از دیگران میکند، برای انقلاب حاضر نیست یک ذره از وقتش را سرمایه گذاری کند، میخواهم سر به تنش هم نباشد، چه انجمن حجتیه باشد چه غیر از آن. این هم نظر بنده»(1) عبارت «اما آن کسی جزو تشکیلات است...»، نشان میدهد که به اعتقاد آیت الله خامنه ای در سال 64 هنوز تشکیلات فعال بوده است.
📚1.جزوه پرسش و پاسخ 3، ریاست محترم جمهوری در جمع دانشجویان مسجد دانشگاه تهران، 14/12/64، ص 26.
@feraghvaadyan
49.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخر الزمان از منظر پروتستانهای بنیادگرا
@Feraghvaadyan
🔴 گیاهخواری اخلاقی، دین جدید در انگلیس
▫️گیاهخواری اخلاقی در آینده نزدیک ممکن است به عنوان یک دین توسط دیوان عدالت اداری بریتانیا به ثبت برسد و این از آن روست که بسیاری از کارشناسان #گیاهخواری را چیزی بیش از یک شیوه ساده زندگی میدانند.
🔸گیاهخواران اخلاقی با گیاهخواران رژیم غذایی متفاوتند. گیاهخواران رژیم غذایی فقط در انتخاب غذای خود وعدههای غذایی گیاهی و غیر حیوانی استفاده میکنند؛ در حالی که گیاهخواران اخلاقی با هرگونه استثمار و بهرهکشی از حیوانات مخالفند و هر آنچه مربوط به این موضوع باشد از زندگی خود حذف میکنند. آنها لباسهای تهیه شده از چرم و پشم نمیپوشند و کالاهایی که با استفاده از آزمایش حیوانات تولید میشوند مصرف نمیکنند. بعضی از حقوقدانان در حال بررسی تطابق گیاهخواری اخلاقی با عوامل و شرایط طبقهبندی مربوط به #دین و اعتقاد هستند.
📌از جمله عواملی که برای قرار دادن یک باور در طبقه ادیان میتواند مورد نظر قرار گیرد موارد زیر است: هماهنگی با شرافت انسان، احترام به جامعه دموکراتیک، عدم تناقض با دیگر حقوق اساسی انسان.
@feraghvaadyan
♨️بهائیت حامی اصلی فعالیت های ضدایرانی
🔹بر اساس تعالیم غیرقابل تأویل پیشوایان #بهائیت، هرگونه اظهار نظری در مورد امور سیاسی، به منزلهی خروج از این فرقه محسوب میشود؛ همچنان که عبدالبهاء گفته است: «میزان بهایی بودن و نبودن این است که هرکس در امور سیاسیه مداخله کند… همین برهان کافی است که بهایی نیست. دلیل نمیخواهد»(1)
🔘تشکیلات بهائیت از ابتدای انقلاب اسلامی تا کنون، از هیچ تلاشی برای براندازی حکومت مردمی در ایران دریغ نکرده است و تاکنون با تبلیغات وسیع علیه جمهوری اسلامی با همه معاندان و مخالفان نظام اسلامی پیوند دارد و بسیاری از کنفرانسهای ضدایرانی با حضور و همکاری فرقه بهائیت صورت پذیرفته است که از آن جمله میتوان به کنفرانس ضدایرانی شیکاگو در سال 1392 اشاره نمود که با واکنش برخی از بهائیان نیز مواجه شد.
یکی از بهائیان ایرانی ، در وبلاگ شخصی خود چنین می نویسد: باتوجه به بیانات پیشوایان بهائی (: که بقای بهائیت را در طول این سالها بخاطر فاصله از احزاب و مسائل سیاسی معرفی نمودند) آیا میتوان به اتحاد با گروههای سیاسی سکولار و #ضدمذهب و مخالف حکومتها امید بست و سرنوشت جامعهی بهائی را به آنان سپرد؟ و به پشتیبانی آنان دلخوش نمود؟
📚1.شراق خاوری، گنجینه حدود و احکام، تهران: مؤسسهی ملّی مطبوعات امری، ۱۳۴ بدیع، ص ۳۳۶.
@feraghvaadyan
🛑 تعطیلی انجمن حربه ای برای ادامه فعالیت
🔸انجمنحجتیه که پس از #انقلاب_اسلامی با مواضع محکم امام خمینی(ره) مواجه شده بود و در برخی سخنرانیها امام مشی انجمن را -البته بدون اشاره مستقیم- به چالش میکشید برای اینکه از این مواضع امام در امان باشد و از سویی بتواند به صورت مخفی به فعالیت خود ادامه دهد اقدام به تعطیلی تشکیلات خود گفت که البته امام خمینی(ره) همان زمان این اقدام را مقبول ندانستند.
▪️محمدحسین رحیمیان از اعضای دفتر بیت امام(ره) در خاطراتش مینویسد: «در اوایل مرداد ماه 1362 بعد از سخنرانی حضرت امام که در آن، بدون ذکر نام، #انجمن_حجتیه را مورد حمله قرار دادند، مضمون نامهای که از سوی این تشکیلات فرستاده شده بود، مبنی بر اعلام تعطیلی فعالیتها و جلسههایشان، به عرض حضرت امام رسید. قبل از قرائت متن، به عرض رسید که انجمن حجتیه اعلام انحلال کرده است. وقتی متن قرائت شد که در آن، تعبیر «تعطیل» به کار رفته بود، امام با تبسم فرمودند: تعطیل، غیر از انحلال است. این که فایده ندارد. اگر فکر میکنند منظور، آنها هستند این کار اثری ندارد. آنها که #فاسد هستند کار خودشان را میکنند.»(1)
📚1. در سایه آفتاب، موسسه پاسدار اسلام، ص229.
@feraghvaadyan
♦️خلأ عرفان اصیل و انحراف جوانان
▫️وجود تعداد زیادی از همه عرفانهای نوپدید و دنیاگرا در جوامع امروز با همه کاستیها و عیوبشان نشانگر این است که بشر آواره و پریشان غربی یا غربزده در فطرت خود طلبی دارد و بهدنبال معنویتی بواقع روحانی است و نیاز به پرستش و قدرتی ماورائی دارد. طبیعتاً اگر نیاز فطری بشر پاسخ درستی پیدا نکند، به انحراف میرود. بنابراین باید انسان را در بعد جسمانی و روحانی بدرستی شناخت و پاسخی از جنس #عرفان_اصیل به آن داد؛ وگرنه طبیعی است که بشر برای ارضای نیازهای فطری خویش بهدنبال هر پاسخی حتی ناصحیح هم برود.
🔹از نظر برخی کارشناسان ادیان و #عرفان، «فهم و خوانش دشوار متون عرفانی اصیل» و «سخت پذیرفته شدن افراد از سوی استادان عرفان» را از جمله تقصیرهای ما در رابطه با جوانان دانست که راه آنان را به عرفان حقیقی مسدود میکند و در نتیجه پای آنان را به جلسات و حلقههای عرفانی کاذب باز میکند.
@feraghvaadyan
💢 سینما و تلوزیون بهائی در عصر پهلوی
🔸رژیم پهلوی جولانگاه #فرقه_بهائیت بود و اغلب امور جاری به دست بهائیان صورت میگرفت. «شاه با گسترش دادن به سازمان تلویزیون ملی ایران، ناگزیر شد تلویزیون ایران اولین فرستندهی تلویزیون کشور و متعلق به حبیب ثابت پاسال سرمایهدار معروف بهائی را در اختیار رضا قطبی قرار دهد، برای جبران خسارت وارده به ثابت، علاوه بر پرداخت غرامت چند میلیونی به او از بودجهی دولت، دستور داد تا از متخصصان تلویزیونی آن سازمان که عموماً بهائی بودند در سازمان تازه استفاده شود. کامبیز محمودی، مدیر تلویزیون ثابت، به معاونت قطبی منصوب شد و بسیاری از دیگر هم مسلکان او در پستهای مختلف قرار گرفتند.» (1)
🔷 یکی از فعالان #بهائی در زمینه سینما فردی به نام محبوبی (یکی از صاحبان مؤسسه فارسی فیلمکو) بود که فیلم تبلیغاتی مراسم جشنهای دو هزار و پانصد ساله به نام #فروغ_جاویدان توسط مؤسسه وی ساخته شد. هزینههای این فیلم چنان نامعقول بود که صدای اداره کل نهم ساواک رژیم را نیز درآورد. در گزارش مورخ 1351/9/12 #ساواک درباره فیلم فروغ جاویدان چنین آمده است: «محترماً به استحضار عالی میرساند فیلم مذکور که از مراسم جشن دو هزار و پانصدمین سال بنیانگذاری شاهنشاهی ایران توسط وزارت فرهنگ و هنر تهیه شده، طبق اظهار این وزارتخانه مبلغ پنج میلیون تومان هزینه برداشته است؛ چون مبلغ فوق چنان مقرون به حقیقت نبود، لذا در امتثال امر مراتب از اداره کل نهم و ساواک تهران طی چند ماده سوال گردید.»(2)
1.مسعود بهنود، از سیدضیاء تا بختیار، ص 531.
2.مرکز اسناد وزارت اطلاعات، بزم اهریمن، ج4، صص 394-393.
⭕️ کوفای سازمان تبشیری ضد ایران
🔹سازمانهایی چون کوفای، نمود بارز نفوذ اندیشه صهیونیستی در عمیقترین لایههای سیاست راهبردی ایالاتمتحده و همراهی تمام قد آن با #یهودیان_افراطی است. امریکا البته حمایت خود از مسیحیان با گرایشهای صهیونیستی را بارها به اثبات رسانده؛ پشتیبانی مادی و معنوی از فرقههایی چون «مورمونیسم» در قلب ایالاتمتحده –با وجود تمام انتقادهایی که پیرامون زندگی تشکیلاتی و فرقهای قربانیان آن وجود دارد- مصداق بارزی است از این امر.
🔻کوفای را باید تجلی و زبان صریح این رویکرد همدلانه ایالاتمتحده با #مسیحیتصهیونیستی دانست که محتویات آخرین نشست آن نشان داد بیش از گذشته، رنگ و بوی سیاسی گرفته و میرود که از پوسته –ظاهری- دینی خود فاصله بیشتری بگیرد.
▪️ضدایرانی شدن کوفای 2019، در نخستین نظر، حکایت از تمرکز و جدیت بیشتر جریان مزبور در تحرکات خود علیه ایران دارد. برنامههای کوتاه و بلندمدت در راستای مسیحیسازی افراد و توزیع اقلام #مسیحی در جوامع هدف، محوریترین طرحهای مکشوفه بود که سر و صدای زیادی در محافل و رسانههای تبشیری برپا کرد و با فرافکنی در افکارعمومی درصدد رفع و رجوع آن برآمدند. حقیقت، آن است که نقشههای جریان مسیحیتصهیونیستی در جهاناسلام، بهویژه ایران از گذشته تا به امروز تداوم داشته و سمت و سوی آن با توجه مقتضیات روز تغییر مییابد.
@feraghvaadyan
🛑فرق عرفان اسلامی با شبه عرفانهای جدید
❗️عرفان اسلامى از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که بسیارى از افرادی که در دنیا به مطالعات اسلامى جذب شده، یا تغییر دین داده و مسلمان شدهاند، مثل، فریتیوف شووان در اثر جذابیت #عرفان_اسلامى بوده است. در اثر همین نیازهاى روحى و معنوى، یک نوع بدلى از عرفان به وجود آمده است، که آنرا «عرفان عصر جدید» مىنامند که موضوع اصلى بحث ما در اینجاست. #فرقههاى_عرفانى جدید، معبد خاص خودشان را دارند. مناسک و تکنیکهاى پرستش و مراقبه و مدیتیشن خودشان را دارند. هدف این فرقههاى عرفانى هم، دستیابى به قدرتهاى غیرعادى یا شفابخشى (Healing) یا آرامش روانى (Tranquility) در برابر اضطرابهاست و اصلاً، خدا، دین، معاد، بندگى و آخرت، براى آنها مطرح نیست.
↩️اگر وجه تمایز عرفانها را، در مناسک آنها بجوییم، به شدت راه خطا را پیمودهایم؛ زیرا، مناسک بر اساس نگرشِ مادهگرایانه (ماتریالیسمى) یا ماوراى ماده گرایانه (ملکوتباورانه) تفاوتى اساسى خواهند داشت. برایناساس مناسکِ عرفانهاى دینى و به ویژه عرفان اسلامى، براى تکامل روحى و معنوى است. درحالىکه مناسک عرفانهاى جدید براى تسخیر طبیعت انسان و به ظهور رساندن نیروهاى طبیعى بشر است.
@feraghvaadyan
🔷 نامه معروف امام خمینی(ره) به شورای نگهبان
♦️بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، در سال 67 به شورای نگهبان مرقوم کردند که بخشی از متن نامه امام خمینی (ره) اینگونه است: « فقهای محترم باید توجه داشته باشند که نباید در مسائلی که مورد درگیری هست وارد بشوند. از باب مثال در شان #شورای_نگهبان و حتی خود حضرت آقای خزعلی نیست که به افراد مختلف تندی کند. اینکه دیگر روشن است که روی منبر و یا هر جای حرام است به مسلمانی نسبت «کمونیستی» داد.
آیا شخصی که می آید نزد فقهای شورای نگهبان ومی گوید:اگر گناهی هم کرده ام توبه می کنم، راه درستی را رفته است یا کسی که روی منبراین توبه را به عنوان ضعف یک نماینده نقل می کند؟ بحث بر سر خوبی وبدی نمایندگان وسایر افراد نیست، بحث بر سر گناه و کج رفتن است.
♨️همه باید توجه کنیم که آلت دست #بازیگران_سیاسی نشویم.آنها که به شما بد می گویند، پست مقدس شورای نگهبان را ندارند . شما در مکانی نشسته اید که باید خیلی از مسائل را با سکوت و وزانت خویش حل کنید.
حواستان را جمع کنید که نکند یک مرتبه متوجه شوید که #انجمن_حجتیه ای ها همه چیزتان را نابود کردند. من به شما آقایان علاقمندم ولی لازم می دانم گاهی که مسئله ای را می بینم تذکر بدهم.»(1)
📚1.صحیفه امام خمینی(ره)، جلد ٢١، صفحه ٦١٢.
@feraghvaadyan