شناسایی افراد انجمن حجتیه(1).mp3
1.31M
راهکار شناسایی افراد انجمن حجتیه :
⭕️پاسخ: از جناب ابراهیم_افشاری کارشناس مهدویت و...
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
💠تعارض ادعای صوفیه با روایات و متون کهن
🔸برخی از متاخران صوفیه سعی میکنند سلسله بزرگان خود را به اهلبیت (علیهم السلام) برسانند.
🔹اما ادعای مولفان صوفیه کاملا واهی و بی اساس و کذب محض است و مخالف روایات فراوانی است که ائمه اطهار (علیهم السلام) در مذمت و نکوهش صوفیه رسیده است.
🔻ضمن آنکه متقدمین صوفیه چنین ادعایی را در تالیفات خود نداشتند.
🔻مرحوم شیخ حر عاملی صاحب کتاب "وسائل الشیعه" کتابی دیگر به نام "الاثنی عشریه فی الرد الصوفیه" نوشته و در آن صدها روایت در مذمت و انکار صوفیه نقل کرده و در آن نوشته است: «تمام شیعیان، فرقههای صوفیه را انکار نمودهاند و از امامان خویش بسیاری در نکوهش آنان نقل کردهاند که از جمله کتاب شیخ مفید در رد بر اصحاب حلاج است.» (۱)
🔰بنابراین ادعای اتصال بزرگان صوفیه به اهلبیت (علیهم السلام) نادرست است و تالیفات صوفیه قدیم و روایات اهلبیت (علیهم السلام) شاهد بر مدعای ماست.
📚پینوشت
۱. شیخ حر عاملی، الاثنی عشریه، انصاریان، 1390، ص 32
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
روشنگر مدیا
#موش_شناسی
جریان شناسی بهائیان با نفوذ در ایران (۲)
🔶ارتشبد #فریدون_جم، فرزند محمود جم از مهرههای اساسی و نزدیک حکومت رضاشاه و محمدرضا #پهلوی، متولد 1293ش، در تبریز میباشد. وی تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در تهران و پاریس به اتمام رسانید. پس از گذراندن دورهی افسری در دانشکده افسری سن سیرپاریس و دانشکده افسری تهران و دانشگاه جنگ انگلستان و چند دورهی کوتاه مدت در آمریکا در سال 1316ش، به درجهی افسری رسید و یک سال بعد با شمس پهلوی ازدواج کرد که این پیوند با مرگ رضاشاه از هم گسیخت و فریدون جم با فیروزه (رفیقه سابق شاه) ازدواج کرد.
↩️ او این #ازدواج را با دانستن سابقه فیروزه انجام داد و همیشه وجود #فیروزه به نفع وی بود، چون محمدرضا هر چه جم میخواست انجام میداد ولی نه برای حجم بلکه به خاطر فیروزه! (1)
🔷فریدون جم درجات خود را در ارتش پیمود و با درجه سرتیپی، فرمانده دانشگاه افسری شد. پس از آن درجهی سرلشکری و بعد سپهبدی گرفت، مدتی معاونت ارتش غرب با او بود و چندی فرماندهی ارتش شرق را تصدّی میکرد. بعد از ارتشبد آریانا، با درجه ارتشبدی رئیس ستاد بزرگ ارتشتاران شد اما به طور ناگهانی از ریاست ستاد برکنار و به عنوان سفیر راهی اسپانیا گردید.
🔴در سال 1357ش، که اوضاع کشور نابسامان شد، چند بار برای عضویت در هیئت دولت دعوت شد ولی وی نپذیرفت.
در اسناد بدست آمده از لانه #جاسوسی آمریکا، فریدون جم از وابستگان به بهائیت قلمداد شده است. در گزارش اطلاعاتی وزارت دفاع آمریکا مربوط به سالهای1346-1344ش، به نقل از یک فرد نظامی ایرانی میخوانیم که:
«از نظر تعدد، مذهب بهائی گری قابل ازدیاد است و در سطح تصمیم گیری در دولت ایران در حال اعمال نفوذ است. از اعضاء مذهب بهائی گری میتوان سرهنگ تمام #عبدالکریم_ایادی پزشک شخصی شاه ایران، سرهنگ تمام فریدون جم (بازنشسته) سفیر ایران در اسپانیا، معلم پیشین فرزند شاه که یک بهائی متعصب و دوست صمیمی سرهنگ ایادی است و حداقل یکی از فرماندهان نیروی سلطنتی هوایی ایران و چند تن از کارکنان عالی رتبه و معمولی نیروی هوایی، میتوان نام برد». (2)
⏺پینوشتها:
1- امیرعباس هویدا به روایت اسناد ساواک، ج2، ص 496.
2- دانشجویان پیرو خط امام، اسناد لانه جاسوسی، ش 37، ص 7.
📚منبع:
صادقی، مریم، (1392) واکاوی در لُجنه: نقش بهاییان در پیدایش و استمرار رژیم پهلوی، تهران: شرکت انتشارات کیهان، چاپ اول
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصلا حسین(ع)جنس غمش فرق میکند...
روایت جامعه #زرتشتیان از برگزاری مراسم محرم
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
نقش امام حسین (علیهالسلام) در رشد معنوی انسان مدرن و پست مدرن
🔷سال 61 هجری قمری است کاروانی از #مدینه به راه میافتد با کودکان و زنان، به سرپرستی حسین بن علی. خودش را طلایهدار #آزادیخواهی و #عدالت و ظلم ستیزی میداند و علت حرکتش را نه شورش و #قیام بلکه دفاع از انسان و حریم او بیان میکند. با کسی قصد جنگ ندارد، با مظلومیت تمام تلاش میکند خانواده و خودش را حفظ و حراست نماید. میخواهد که مستقل و آزاد و مختار باشد همان چیزی که انسان در عصر #پسا_مدرنیته به دنبال آن است و مطلوب همه انسانهاست...
ادامه مطلب:
https://b2n.ir/h31538
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
امام_حسین_در_کتاب_مقدس_پاسخ_به_ادعاهای_متعصبین.pdf
2.47M
📜 مقاله امام حسین(ع) در کتاب مقدس (پاسخ به ادعاهای متعصبین)
💠(اثر استاد اسماعیل همتی) #بشارات_عهدین
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
✅ توييت سفارت ايران در آلمان درباره انتصاب امیر دریادار ایرانی به عنوان فرمانده نیروی دریایی:
🔻انتخاب یک فرمانده خوش نام کرد اهل سنت به عنوان فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران، نشانگر این موضوع است که در ایران همه اقوام و مذاهب دوشادوش یکدیگر برای تامین امنیت و رفاه کشورشان تلاش میکنند/رصد
🔸 https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
👉 @roshangarmedia
🔶 #فروش رحمانیت الهی بصورت قسطی در فرقه حلقه، فریب خوردگان #حلقه باید هزینه اسکان طاهری در کانادا را پرداخت کنند.
#طاهری با راه انداختن سایتی به اسم آکادمی تلاش می کند برای خود وجهه سازی کند تا بهتر بتواند افراد را فریب داده و به دام بیاندازد.
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
روشنگر مدیا
#موش_شناسی جریان شناسی بهائیان با نفوذ در ایران (۲) 🔶ارتشبد #فریدون_جم، فرزند محمود جم از مهرههای ا
#موش_شناسی
جریانشناسی بهائیان با نفوذ در ایران(۳)
🔹یکی از بهائیها که در عرصه فرهنگ به فعالیت میپرداخت، دکتر #علیمراد_داوودی بود. وی استاد دانشگاه، نویسنده، مترجم و از چهرههای برجسته بهائیت بود. او در سال 1300ش، در خلخال آذربایجان متولد و در 18 سالگی راهی تهران شد و پس از گذراندن چهار سال از دانشکده ادبیات فارغ التحصیل گردید و به استخدام وزارت آموزش و پرورش درآمد. تدریس را از شهرستان آغاز کرد در 23 سالگی در رشته فلسفه وارد دانشگاه شد و تا درجه دکترای به تحصیل ادامه داد. (1)
↩️پس از اخذ دکترا در سمت استادی در دانشگاه تهران مشغول تدریس شد. (2) داوودی در مجامع بهائیت کار تبلیغ و سخنرانی را شروع کرد و در مجلات بهائی مقاله مینوشت. در سال 1973م، از سوی بیت العدل به عنوان عضو محفل روحانی ایران، انتخاب گردید و فعالیت انجمن تحقیق را دنبال نمود. از آثار او الوهیت و مظهریت، مقالات و رسائل در مباحث متنوعه، انسان در آئین بهائی میباشد. وی در 19 نوامبر 1979م، مطابق با 20 آبان 1358ش، ربوده شد و دیگر خبری از او نیست. (3)
♦️این چند نمونه که ذکر آن گذشت، تنها تعدادی از عناصر بهائی بودند که در دانشگاه فعالیت میکردند. در این زمان بهائیان با کمک مسئولان دانشگاهها سعی در تبلیغ و جذب جوانان مسلمان به بهائیت داشتند. برای مثال تنها به نمونهای از تحرکات آنان در دانشگاه تبریز اشاره میکنیم:
❌ «از سال 1351ش، به بعد فعالیت بهائیها در مراکز فرهنگی و آموزشی کشور افزایش چشمگیری یافت که دانشگاه تبریز از این گسترش برکنار نماند.»
در گزارش میخوانیم:
«... ساعت 9 الی 12 روز جمعه 50/10/24 جلسه جوانان دانشجوی بهائی در منزل سرکار سرگرد دکتر برق آسا افسر ارتش در تبریز تشکیل و تعدادی از رؤسای دانشکدهها و استادان دانشگاه از جمله معاون دانشکده پزشکی و آقای دکتر میرآفتابی در جلسه شرکت داشتند.»
در گزارش دیگری از تشدید فعالیت بهائیها با استفاده از زنان و دختران بهائی برای جلب و جذب اعضای جدید چنین گزارش شده است:
«... در آموزشگاه مامایی به وسیلهی خانم فیروزی، در آموزش و پرورش به وسیلهی آقای #یزدانی و خانم #مظهری، در اداره بهداشت و تنظیم خانواده توسط دوشیزه سپاهی بهداشت یزدانی زنوزی و همچنین توسط شخصی به نام کریم پور، ویزیتور کارخانجات داروئی ساندوز تبلیغ و فعالیت مینمایند خانم مظهری آموزگار دبستان و کودکان پروانه است.»
🔶در سالهای بعد دامنهی فعالیت آنها در دانشگاه تبریز افزایش مییابد به طوری که علناً تبلیغ #بهائی_گری مینمایند. از بهائیهایی که آشکارا در دانشگاهها فعالیت میکردند، شخصی به نام مسعود فنائیان بود که پدرش مدیر عامل کارخانجات زمزم شیراز بود و خانم مینو انصاری ماشین نویس سازمان آب تبریز که در اجتماع تبلیغ مینماید. (4)
پینوشتها:
1- وحید رأفتی، دکتر علی مراد داوودی؛ مقالات و رسائل متنوعه، ج3، صص 8-2.
2- علی مراد داوودی، مقدمه در الوهیت و مظهریت، ج1، ص 8.
3- وحید رأفتی، همان، ص 14-10.
4- دفتر پژوهشهای مؤسسه کیهان، نیمه پنهان، ج12، ص 45-44.
منبع مقاله :
صادقی، مریم، (1392) واکاوی در لُجنه: نقش بهاییان در پیدایش و استمرار رژیم پهلوی، تهران: شرکت انتشارات کیهان، چاپ اول
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
⭕️ معنویتهای نوظهور مولود مبانی مدرنیته
🔸#معنویت_نوظهور دقیقاً بر اساس مبانی فکری و زیرساختهای نظری مدرنیته پیریزی شده است. بنابراین برای شناخت کامل و مواجهۀ صحیح با آن، توجه به مؤلفههای مدرنیته و تأثیر آن در ساختار معنویت جدید ضروری است.
🔹رونق معنویتگرایی در جوامع مدرن، در نگاه نخست به عنوان واکنشی به #مادیگرایی افراطی و بازگشتی به گذشته قلمداد شده است، در حالی که معنویت نوظهور دقیقاً بر اساس مبانی مدرنیته است.
◽️اساساً مدرنیته به مؤلفهها و اندیشههای رایج از قبیل علمگرایی، عقلگرایی، فردگرایی، نسبیتگرایی، تاریخیگروی، کارکردگرایی، اگزیستانسیالیسم، #سکولاریسم و ایمانگرایی میپردازد و نفوذ این اندیشهها در نظریههای معنویت تبیین شده است پس برای مقابله با آن به بررسی کاستیهای این مبانی در مقام نظر و در مقام رفع نیازهای معنوی انسان پرداخت.
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09