روشنگر مدیا
مدیر دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه ادیان خبر داد؛ ✅برگزاری دوره مشترک شیعهشناسی دانشگا
✅ مدیر دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه ادیان خبر داد؛
🇦🇹برگزاری دوره مشترک شیعهشناسی دانشگاه ادیان و آکادمی اسلامی اتریش
↙️ مدیر دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه ادیان و مذاهب از برگزاری دوره مشترک شیعهشناسی دانشگاه ادیان و آکادمی اسلامی اتریش خبر داد.
💠مهدی صالحی در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: دانشگاه ادیان و مذاهب با همکاری آکادمی اسلامی اتریش دوره مشترک شیعهشناسی برای افرادی که به هر دلیلی نمیتوانند به ایران بیایند، برگزار میکند. این دوره آخر سپتامبر برگزار میشود و همچنان ثبتنام در این دورهها ادامه دارد.
💠وی افزود: همه هزینههای این دوره توسط متقاضیان پرداخت میشود و هزینهای برای دانشگاه ندارد.
💠مدیر دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: همچنین با همکاری دفتر آموزش مجازی و آزاد دانشگاه قصد داریم دورههای مجازی بینالمللی برگزار کنیم امیدواریم که بتوانیم تا پایان سال 97 یک دوره برگزار کنیم.
💠صالحی گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب تنها دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب ایران است. سیاست کلی آن کمک به رفع منازعات قومی، مذهبی و گسترش صلح است و در این راستا ارتباطات بینالمللی این دانشگاه شکل گرفته است و پروژههایی در این زمینه تعریف شده است.
💠وی اضافه کرد: جذب دانشجوی خارجی، دعوت از استادان خارجی و تاسیس کرسیهای شیعهشناسی همه در راستای این است که به شناساندن اسلام درست و رفع ایرانهراسی و اسلامیهراسیهایی که در دنیا وجود دارد، کمک کنیم.
💠مدیر دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: دانشگاه ادیان همچنین سالی دوبار دورههای کوتاهمدت شیعهشناسی ویژه استادان و دانشجویان خارجی برگزار میکند که هزینه آن را نیز خودشان پرداخت میکنند.
💠وی بیان کرد: بزرگترین ثمره این دوره کوتاهمدت برقراری ارتباطات بینالمللی است، در ذیل این دورهها توانستیم با دانشگاههای اسپانیا، اروپا و آلمان ارتباط بگیریم و قرارداد همکاری امضا کنیم.
💠وی درباره دانشجویان خارجی دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: 78 دانشجوی خارجی از 18 کشور نظیر تایلند، اندونزی، عراق، افغانستان، ترکیه، آذربایجان، یمن، تانزانیا، غنا و پاکستان داریم. دانشگاه ما یک دانشگاه غیردولتی است و دانشگاه تحصیلات تکمیلی است و دانشجویان ما در دورههای کارشناسی ارشد و دکتری هستند.
💠مدیر دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: همچنین برای فرصتهای علمی استادان هم تلاشهایی کردیم در چند مورد موفق بودیم، اکنون یک استاد ما در ژاپن اسلامشناسی برای یک سال تدریس میکند./خبرگزاری آنا/p
@Feraghvaadyan
افتخار بهائیت از رابطه با بن گوریون!
دیوید بن گوریون از مهمترین پایهگذاران رژیم جعلی اسرائیل محسوب میشود. وی از عوامل مستقیم قتلعام دیر یاسین، عملیاتهای تروریستی انفجار هتل ملک داوود و هتل سمیرامیس و ارتکاب جنایات علیه مصر و الجزایر میباشد. با این حال، سران تشکیلات بهائیت، از روابط خود با این شخص خونخوار، به عنوان افتخاری برای بهائیان یاد کردهاند.
@n_bahaiat
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
افتخار بهائیت از رابطه با بن گوریون! دیوید بن گوریون از مهمترین پایهگذاران رژیم جعلی اسرائیل محسو
♦️افتخار بهائیت از رابطه با #بن #گوریون!
🔻دیوید بن گوریون (1886-1973 م) از مهمترین پایهگذاران رژیم جعلی اسرائیل محسوب میشود؛ #دیکتاتوری خونریز که ایجاد #گروه #تروریستی بسیار خشن "هاگانا" (که برای رسیدن به منافع خود، به هیچ کس و هیچ چیز رحم نمیکرد) را در کارنامه دارد. دو دوره نخست وزیری و ادارهی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، از جمله اتفاقات مهم حیات تیرهی او بوده است.
🔰همچنین بن گوریون را میتوان از عوامل مستقیم قتلعام «دیر یاسین»، عملیاتهای تروریستی انفجار هتل ملک داوود در قدس، انفجار هتل سمیرامیس و ارتکاب جنایات علیه مصر و الجزایر برشمرد. خوی فاشیستی و سرکوبگرانهی او به حدی بود که مناخیم بگین، در کتاب خاطرات خود صراحتاً به این امر اعتراف کرده و از رویکردهای او و گروه هاگانا، به صراحت با الفاظ «تروریستی و فاشیستی» یاد نموده است.[1]
✳️این در حالیست که سران تشکیلات بهائیت، از دیدار و روابط خود با این شخص خونخوار به عنوان افتخاری برای بهائیان یاد کردهاند و صراحتاً گفتهاند: «با نهایت افتخار و مسرّت، بسط و گسترش روابط بهائیت با اولیای امور دولت اسرائیل را به اطلاع بهائیان میرسانیم و در ملاقات با بن گوریون، احساسات صمیمانهی بهائیان را برای پیشرفت دولت مزبور به او نمودند. او در جواب گفته است: از ابتدای تأسیس حکومت اسرائیل، بهائیان همواره روابط صمیمانه با دولت اسرائیل داشتهاند».[2]
📚پینوشت:
[1]. جهت آشنایی بیشتر، مراجعه کنید به خبرگزاری فارس، مقالهی: بن گوریون؛ اولین نخست وزیر کودککش اسرائیل
[2]. مجلهی اخبار امری، ارگان رسمی بهائیان، شماره: 5، ص 14 و 8./p
@n_bahaiat
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
✝ کلیسا مسئول شیوع الحاد در غرب
✝ کلیسا مسئول شیوع الحاد در غرب
✍ارباب کلیسا، خدایی را به مردم متمدن معرفی می کنند که ذاتی دگرگون شده و متحول دارد و او را از مرتبه فوق ماده به تجسـد می کشاننـد و به دارش می آویزنـد بنابر این جا دارد که "ماتریالیسم" با این شیوه از خداشناسی به پیکار برخیزد و بگوید: خدا انسان ها را نساخته است بلکه انسانها خدا را ساخته اند!
🌐در جهـان مسـیحیت از زمانی که عیسی مسیح (ع) دارای جنبه الوهیت شد با اینکه مانند سایر انسانها بشر بود و همچنین به علت رفتار خشن روحانیون کلیسا درگذشـته وانـدیشههای موهومی که هم اکنون نیز کلیسـا عرضه میکند، بسـیاری از مردم متمدن نسبت به اساس دیانت بدبین و بیاعتقاد شده اند، و حتی افراد فراوانی به الحاد و کفر گرویده اند. آیـا منشأ این لغزش فکری چیزی جز همان تعالیم کلیساست که هرگاه از خـدا سـخن به میان می آورنـد، او را متشکل از پدر و پسر و روح القدس میدانند.
⚜هنگامی که ارباب کلیسا، خدایی را به مردم متمدن معرفی میکنند که ذاتی دگرگون شده و متحول دارد و او را از مرتبه عالی و مجرد از جسم به مرتبه ماده و تجسـد میکشاننـد. خدایی که به دار آویحته میشود و به پندار نادرست پولس: "ملعون میشود تا لعنت بندگان را باز خرید کنـد" جا دارد که "ماتریالیسم" با این شیوه از خداشناسی به پیکار برخیزد و بگوید: خدا انسانها را نساخته است بلکه انسان ها خدارا ساخته اند.[1]
⚜کنت لئو تولسـتوی - فیلسوف مشـهور روسی - میگوید: «به خود گفتم (او) وجود دارد و فقط در همین لحظه که وجود او را تصـدیق کردم حیات در من دمیـده شد و من امکان زندگی را احساس کردم و لذت وجود را درک نمودم. اما چون پس ازتصدیق به وجود خدا در پی آن رفتم که نسبت خود را با او بدانم و چون در این مقام به تبعیت قوم، تصور خدایی را کردم که خالق ما است و در سه شـخص تجلی کرده و پسـر خویش عیسی مسیح - نجات دهنده ما را- فرستاده است، آن خدا باز از من و جهان جدا گشت و چون تکه یخی در مقابل دیدگانم آب شد. باز چیزی در من باقی نماند و باز چشمه حیات در من خشک شد و من همچنان مأیوس ماندم.»[2] حال میتوان این پرسش را مطرح نمود که آیا کلیسا تا حدود زیادی مسئول شیوع الحاد و مادی گری در غرب نیست؟ / ادیان نت/p
📚پینوشت:
[1]. نگاهی به مسیحیت، علی اصغر رضوانی، نشر مسجد مقدس جمکران، 1391
[2]. اعتراف، تولستوی، ترجمه اعظم هوشمند، صفحه 90.
@Feraghvaadyan
#فرقه #فرقه_گرایی
✍امروز در اغلب کشورهای غربی,مفهوم "فرقه"و "فرقه گرایی" با تعاریف خاص و معیارهای مشخص برای تمیز فِرَق مخرب و انحرافی, ذیل مواد قانونی رسمی , تعیین و تشریح شده و قوانین مربوط به هر مورد خاص, بدون کمترین اهمال و قصوری ساری و جاری است.
🌐 از ژاپن در شرق گرفته تا انگلیس و هلند و فرانسه و امریکا, همگی سالهاست قوانین ضدفرقه ای را در کنار سایر مفاد قانونی خود لحاظ نموده اند.
⚰اعدام سرکردگان یک فرقه مذهبی_تروریستی در ماههای اخیر در ژاپن و قتل عام کلیه پیروان فرقه دیویدیه در امریکاطی سالهای گذشته, بارزترین وجوه استفاده از قوانین ضدفرقه ای در جهان است.
⏪ هرچند در خصوص چندو چون و معیارهای کاربست این قوانین, اختلاف نظرهایی وجود دارد لیکن استفاده از آنها و نتیجه بخش بودنشان, امری تثبیت شده بوده و در جلوگیری از ظهور و بروز قارچ گونه و آثار زیانبار بر افراد و جامعه, موثر می باشد.
🔻احقاق حقوق قربانیان فِرَق, حداقل اثرکاربست قوانین ضدفرقه ای است, لذا فقدان این قانون در جامعه ما با پتانسیل فرقه خیزی, نوعی خلا و پرسشی بی پاسخ است که همت بلند مسئولان برای به چرخه انداختن طرح پیشنهادی را که سالهاست خاک می خورد می طلبد.
✅ بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
✡ خاطرات حاخام یدیدیا شوفط و فرقهسازی #یهودیان_مخفی / پایان
1⃣ بهراستی نمیتوان مطلبی بر این خاطرهنویسیِ جناب حاخام افزود!
2⃣ #کنیسه، یکی از نوکران را مأمور میکند که برای گرمی بازار درویشی، تلاش کند. لابد این قطبالاقطاب از آن همهفنحریفها بوده است. خودش یهودی، زنش یهودی، پسرش هم یهودی.
3⃣ آنگاه این جهود، نظامیان و مأموران مالیه، یعنی دو رکن حیاتی بقای کشور را فریب میدهد و فریفتهی خود میکند که اگر کنیسه خواست هر اطلاع پنهانی را دو دستی تقدیم #قطبالاقطاب کنند!
4⃣ از همه مهمتر، آن بساط دود و دم است که گرچه ابتدا مراسم سماع گفته میشود ولی به زودی یدیدیا تعارف را برمیدارد و از بساط منقل و وافور حرف میزند. وقتی قطبالاقطاب در حضور جمع مریدان تریاک میکشد، پس کدام مرید است که جیب #یهودیانِ گردانندهی بازار #تریاک ایران را با تأسی به #قطب لبریز نکند؟!
5⃣ آنگاه وقتی این رئیس فرقهای از #دراویش، راهی گور میشود، پسرش برای او قَدّیش میزند و هشکابا میخواند و احتمالاً سایر دراویش هم صلوات و بقره و آلعمران میخوانند!
6⃣ این است ریشهی آن گروه یاهو کش و کلاه ترکدار کنیسهای بر سر که جز تشویق خلق به کثافت و خیانت و خوشباشی و دوری از عبادت خداوند و رقص و #سماع، کاری نداشتهاند.
7⃣ از همه مفتضحتر، پیوستن چند #یهودی به این قطب است تا بازارش را گرم و در باب کرامات او تبلیغ کنند و هنگامی که ارتشی و بازاری و اداری و بچه گم کرده و بی فرزند مانده و گرفتاران دیگر، بهقدر کافی در اطراف قطب جمع شدند، راه خود را به سمت مأموریتی دیگر میگردانند!!
💠 فاعْتَبِرُوا يَا أُولِي الْأَبْصَارِ (الحشر:2)
@jscenter
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
📚 #ادیان_و_مذاهب
💠هفت آیین مقدس
🔸به عقیده مسیحیان ، مسیح که از مردگان برخاست، در جامعه مسیحی زیست می کند و همراه آن است . همچنین وی پیوسته همان کارهایی را انجام می دهد که در طول حیات خود در فلسطین انجام میداد؛ مانند: تعلیم ، دعا، خدمت ، شفا دادن بیماران ، غذا دادن به گرسنگان ، عفو بدکاران و تحمل رنج و مرگ . کارهای غیر آشکار مسیح در زندگی کلیسایی به وسیله آیین ها آشکار می شود؛ به دیگر سخن، هنگامی که یک مسیحی در مراسم مربوط به یکی از آیینها شرکت می کند، ایمان دارد که با این عمل به ملاقات مسیح که از مرگ برخاسته و فیض خدای نجات بخش را به وی بخشیده است، میرود.
🔹تقریبا همه مسیحیان اتفاق نظر دارند که دو آیین اصلی عبارتند از تعمید و عشای ربانی . مسیحیان کاتولیک و ارتدوکس پنج آیین دیگر بر اینها می افزایند و مجموع آیینها را به هفت می رسانند. فرقه های پروتستان در تعداد آیینها اختلاف دارند، ولی اکثریت قاطع آنان دو آیین اول یعنی تعمید و عشای ربانی را قبول دارند. برخی کلیساهای پروتستان ، مانند کویکرها و سپاه نجات هیچ یک از آیینها را نمی پذیرند.
1️⃣ تعمید
🔘نخستین و اصلی ترین آیین که برای همه ضرورت دارد، تعمید است . انسان با تعمید به جامعه مسیحیت وارد می شود و رسالت دائمی کلیسا را بر عهده می گیرد. این رسالت عبارت است از .../p
📎جهت مطالعه ادامه مطلب بر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
🌐 goo.gl/XPV8nK
@Feraghvaadyan
♦️سرکردگان فرقه ها, شاخص ها و خصوصیات
✍یکی از مهم ترین شاخص های جریان های فرقه ای, وجود یک #سرکرده در رأس می باشد.
↩️ این مشخصه در اکثر #فرقه_ها مشترک بوده و چه بسا شکل گیری فرقه ها حول محور این فرد و اهداف و منویاتش صورت می گیرد به گونه ای که گاه با مرگ یا فقدان سرکرده, #فرقه نیز نابود می شود.
📝محققان فرقه های انحرافی, ویژگیهای زیادی برای سرکردگان برشمرده اند که طیفی از خصوصیات #روانی و #فیزیکی تا شرایط #اجتماعی را در بر می گیرد.
🔮برخورداری از شخصیت #کاریزماتیک و مقتدر, احاطه بر روش های اقناع و نفوذ ذهنی, بلندپروازی, علاقه به دانش و علوم خاص, ادعای برخورداری از فنون , دانش و توانمندی های ویژه و مهم تر از همه, دسترسی به یگانه راه وصول به #کمال , از جمله این شاخص هاست که غوری مختصر در برخی سرکردگان فرقه ها _از سنتی تا مدرن_ حکایت از اشتراکشان در موارد مذکور دارد.
👁🗨آنچه بارز است, آنکه اغلب سرکردگان, منویات و اهداف خود را در ارضای شهوت قدرت, ثروت و مکنت از رهگذر تأسیس فرقه ها و استثمار #مریدان دنبال نموده و در این مسیر گاه از هیچ ابزاری حتی به قیمت #قربانی شدن اعضا فروگذار نمی کنند.
👈بر همین اساس است که در اغلب جوامع, #مجازات سفت و سختی برای اقدامات فرقه ای و به ویژه سرکردگان لحاظ شده است.
✅ بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔴 درگذشت وزیر «تبشیری» دربار #پهلوی ✝ پهلبد، وزیری که #کلیسای_خانگی راه انداخت
🔴 درگذشت وزیر «تبشیری» دربار #پهلوی
✝ پهلبد، وزیری که #کلیسای_خانگی راه انداخت
↙️ مهرداد پهلبد با نام اصلی«عزتالله مینباشیان»، پس از ازدواج با «شمس پهلوی» (خواهر محمدرضا پهلوی) در سال ۱۳۲۵ تغییر نام داد.
🔻پهلبد و شمس در اواخر دهه بیست خورشیدی، در خفا به #مسیحیت #کاتولیک گرویدند. پهلبد در سال ۱۳۵۲ یک کلیسای اختصاصی در منزلش در مهرشهر کرج احداث نمود و بارها به ایتالیا و واتیکان سفر کرد تا با رهبران مسیحی دیدار نماید.
وی پس از پایان دوران متوسطه در دبیرستان «فیروز بهرام» برای تحصیلات دانشگاهی در رشته معماری و ساختمان نخست به آمریکا و سپس به سوییس رفت.
🔻پهلبد در سال ۱۳۳۰، معاونت «وزارت فرهنگ» و ریاست اداره کل هنرهای زیبا را برعهده گرفت. در دوران نخستوزیری «حسنعلی منصور»، توانست در سال ۱۳۴۳ به عنوان نخستین وزیر «فرهنگ و هنر» در دربار مشغول فعالیت شود و تا شهریور سال ۱۳۵۷ در دولت جمشید آموزگار به فعالیت خود ادامه داد.
🔻این وزیر تبشیری با وقوع انقلاب اسلامی از ایران به آمریکا رفت و در لسآنجلس اقامت گزید. وی روز پنجشنبه ۹ اوت ۲۰۱۸ در سن ۱۰۲ سالگی درگذشت.
🔻در دوران وزارت مهرداد پهلبد بود که با تأسیس خانه فرهنگ و هنر و به بهانه توسعه موسیقی و هنر، رفتهرفته زمینه برای نفوذ بیبندوباری و ابتذال به رادیو و تلویزیون ملی و اشاعه آن در سطح جامعه فراهم شد. البته پهلبد، تنها مهره غیر مسلمان و تغییر دینیافته دربار پهلوی نیست و پس از آن در زمان محمدرضا، شاهد حضور عناصری چون هویدا در دربار هستیم که شائبه بهائی بودن وی همواره مطرح بودهاست. نکته قابلتأمل، اقدامات بارز این فر در امر تبشیر و تأسیس کلیسای خانگی است که به نوعی میتوان وی را از پیشقراولان این امر محسوب نمود که از نفوذ و جایگاه خویش نیز در این مسیر بهره میگرفت.
@Feraghvaadyan
🔺افزایش فشار بر مسلمانان در چین
↙️صدها مسلمان، مانع تخریب مسجدی در غرب چین شدند
صدها مسلمان در برابر یک مسجد بزرگ و جدید در غرب چین تجمع کردند تا مانع از تخریب آن توسط مقامهای دولتی شوند.
◀️به گفته دولت محلی، مسجد جامع ویژو در نینگشیا در غرب چین بدون مجوز ساخته شده است اما این ظن وجود دارد که تصمیم برای تخریب مسجد در چارچوب مقابله با دین و مذهب در چین صورت میگیرد.
◀️نمازگزاران با تخریب مسجد مخالفند و یکی از ساکنان محلی گفته است "اجازه نخواهیم داد دست به مسجد بزنند."
◀️گروههای حقوق بشری میگویند خصومت نهادهای حکومتی چین نسبت به مسلمانان روز به روزدر حال افزایش است.
◀️مقامهای چین نسبت به نفوذ مذهبی بر مسلمانان از خارج حساس هستند. قرنهاست، مساجد اقلیت هویی به سبک چینی ساخته میشد و به نظر میرسد مقامهای چینی، ساخت مسجد جدید را به منزله روند رو به افزایش عربیسازی اسلام چینی دانستهاند.
◀️طبق قانون اساسی چین، آزادی مذهبی در این کشور پاس داشته میشود اما در عمل، مذهب و فعالیتهای مذهبی به شدت تحت کنترل دولت است.
◀️۲۳ میلیون مسلمان در چین زندگی میکنند و اسلام از قرنها پیش در نینگشیا رواج داشته است. اقلیت مسلمان هویی، عمدتاً در جامعه ادغام شدهاند و اجازه دارند به امورات مذهبی خود بپردازند. این در حالی است که مسلمانان اویغور در سینکیانگ با فشار و محدودیت دولت مواجه هستند.
📡بی.بی.سی فارسی
@Feraghvaadyan
🔀 #بدعت های #انجمن_حجتیه در خدمت استعمار
🔘 بدعت پنجم: #محدودیت_دفاع_در_عصر_معصوم
این بدعت به شکلی وقیحانه، دایره دفاع در عصر معصوم(ع) را تنگ میکند. آقای حلبی صراحتاً میگوید، زمان امام علی(ع)، حکومت غاصب خلفای ثلاثه، به شیعه و اهلحق، تعرض زیادی داشتند اما حضرت دست به دفاع نزدند!(1)
انحراف چنین حرفی در آن است که بدون در نظر گرفتن شرایط و امکان دفاع، عدم اقدام به آن را به عنوان «اصلی» برای تمام زمانها در نظر گرفتهاند، در حالی که باید دید اگر حداقل ابزار لازم برای قیام موجود بود، باز هم همین تصمیم اتخاذ میشد یا خیر. روایات تاریخی موجود، نشان میدهد که اینطور نیست:
امیرالمومنین(ع) در خطبههای متعددی از نهجالبلاغه بیان کردهاند که "نداشتن نیروی کافی" دلیل عدم قیامشان بودهاست. ایشان در خطبه 217 میفرمایند: «من هرچه کمک خواستم برای اقامه حقم، جز اهل بیتم، کسی اعلام وفاداری با من نکرد. دیدم که اگر اهل بیتم را هم در برابر شمشیر دیگران قرار دهم به صلاح نیست.»(2)
همچنین در جای دیگری فرمودهاند: «هنگامی كه مردم با ابوبكر بيعت كردند، ٤٠ نفر از مهاجرين و انصار نزد من آمدند و با من بيعت كردند. به آنان دستور دادم كه فردا صبح با سری تراشيده، همراه با سلاح، درب خانه من جمع شوند اما احدی از ايشان به وعده خود وفا نكرد و كسی از ايشان، تصدیق امر من نکرد مگر ٤ نفر؛ سلمان، ابوذر، مقداد و ابنصفیة.»(3)
در اصول کافی نیز به نقل از امام صادق(ع) آمدهاست که «اگر 17 نفر شیعه میداشتم، قیام میکردم.»(4)
چنین شواهدی نشان میدهد معصومین هم، اگر حداقل یار را برای دفاع و قیام داشتند، هرگز نمینشستند. در صورتی که آقای #حلبی به نحوی مطرح میکند که گویی مسئله اصلی، «نخواستن» بوده و نه عدم امکانات. در توجیه قیام حضرت امیرالمؤمنین(ع) در مقابل معاویه، حلبی اذعان میدارد چون معاویه قصد داشت ریشه امام(ع) را نابود کند، حضرت فرمودند: «ان الجهاد باب من ابواب الجنه»(5). حال آنکه طبق این منطق، حرکت امام حسین(ع) توجیهناپذیر خواهد بود، چون با بیعتی تاکتیکی، میتوانست به امامت خود ادامه دهد و میتوان گفت یزید هم قصد ریشهکنی نداشت. حتی در مورد امام رضا(ع) نیز قضیه به همین منوال قابل بررسی است.
ادامه دارد...
📚پینوشت:
1-پیاده شده از روی نوار، باقی، عمادالدین،در شناخت حزب قاعدین، دانش اسلامی، 1363، ص301.
2-نهجالبلاغه، خطبه 217.
3-بحار الانوار، ج ۲۹، ص ٤٧١.
4-اصول کافی، باب 100، فی قلّة عدد المؤمنین، حدیث شماره 4.
5-نهج البلاغه، ص ۶۹.
@Feraghvaadyan
اسرائیل و بهائیت؛ حلقههای به هم پیوسته
رهبران فرقهی بهائیت، صراحتاً بقای حیات خود را وابسته به اسرائیل دانستهاند. از اینرو روحیه ماکسول (همسر شوقی افندی)، بهائیت و اسرائیل به حلقههای زنجیر به هم پیوسته تشبیه کرده است. اما به راستی چگونه میتوان بهائیت را دینی الهی برشمرد و در عین حال، بقای آن را به پیوند با رژیم غاصب و کودککش اسرائیل مشروط کرد؟!
@n_bahaiat
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
اسرائیل و بهائیت؛ حلقههای به هم پیوسته رهبران فرقهی بهائیت، صراحتاً بقای حیات خود را وابسته به ا
🔴#اسرائیل و #بهائیت؛ حلقههای به هم پیوسته
💥 رهبران فرقهی بهائیت بر خلاف سیرهی ادیان الهی از وابستگی به قدرتهای ظالم و ستمگر، صراحتاً بقای حیات خود را وابسته به اسرائیل دانستهاند؛ همچنان که روحیه ماکسول (همسر شوقی افندی)، با تشبیه بهائیت و اسرائیل به حلقههای زنجیر گفته است: «ما به اینجا (: اسرائیل) تعلّق داریم. اگر قرار باشد قائل به تمییز و امتیاز شویم، من ترجیح میدهم که جوانترین ادیان (: بخوانید بهائیت) در تازهترین کشورهای جهان (اسرائیل) نشو و نما نماید و در حقیقت باید گفت: آینده ما و اسرائیل چون حلقههای زنجیر به هم پیوسته است».[1]
♻️اما به راستی چگونه میتوان بهائیت را دینی الهی برشمرد و در عین حال، بقای آن را به پیوند با رژیم غاصب و کودککش اسرائیل مشروط کرد؟! عجیبتر آنکه بهائیت، حتی از حق تبلیغ و تردد آزادانه در اسرائیل برخوردار نیست [2] و صرفاً، مسلک صادراتی و ابزار فکری جاسوسی صهیونیستها به شمار میآید!
📚پینوشت:
[1]. مجلهی اخبار امری، دیماه 1340، شمارهی 10، شمارهی صفحات مسلسل 601، ژانویه 1962.
[2]. نهاد رهبری بهائیت، بیت العدل، بیت العدل پاسخ به نامهی مورخ: 25 ژوئن 1995./p
@n_bahaiat
@Feraghvaadyan
آیا دنیایی ورایِ این جهان مادی وجود دارد؟
پاسخ مثبت است بله! برخی شواهدِ علمی خبر از وجود جهانی ماورایِ این جهان میدهد.
According to some quantum physicists (Hans-Peter Dürr, Amit Goswami, Michael König), there is behind the material world a hyperspace that can be regarded as an afterlife or a heaven.
براساس نظریات برخی فیزیکدانهای کوانتومی(هنس پیتر دور، آمیت گوسوامی، مایکل کونیگ)، ورای دنیای مادی، یک فضای برتری هست که میتواند به عنوان بهشت یا زندگی بعد از مرگ مورد توجه واقع شود.
Basis of this assumption is the proved (verified) phenomenon of quantum entanglement.
اساس این فرضیه پدیده اثبات شده درهم تنیدگی کوانتومی هست.
If two entangled (by contact "mentally" connected) photons (light particles) can communicate over a large spatial distance much faster than light (immediately), there must be a higher dimension (a hyper-space) through which this is possible.
اگر دو فوتون در هم تنیده میتوانند از ورای فاصله بسیار زیادی سریعتر از نور با هم ارتباط برقرار کنند، می بایست ابعادی بالاتر (فضایی ماورایی) باشد که از طریق آن این ارتباط صورت گیرد.
Because the special theory of relativity from Einstein shows that signals spread out in the traditional dimensions of space can do this not faster than light speed.
زیرا نظریه نسبیت انیشتین نشان میدهد که سیگنالهایی که در ابعاد معمولی فضا منتشر می شوند نمیتوانند سریعتر از سرعت نور باشند.
https://en.wikiversity.org/wiki/God/...uantum_Physics
@Naghde_elhad
@Feraghvaadyan
⭕️"اشتیفان فردریک شفر” #دانشمند پنجاه و شش ساله آلمانی است که با تحقیق و بررسی عالمانه هجده سال است که به دین منطق و عشق و جهاد #اسلام گرویده، این مرد آلمانی در کشور آلمان در رشته اینفورماتیک و علوم اطلاعات کامپیوتر تحصیل داشته و تقریبا بیست سال یک برنامه کامپیوتری برای پژوهش در مورد آزمایشات قلبی یکی از محققین بزرگ کشور آلمان نوشت
🔶در مورد خودتان یک معرفی اجمالی برای مخاطبین ما بیان فرمایید؟
من “اشتیفان فردریک شفر” هستم که البته نام جدید من «عبدالله» می باشد، ولی چون در شناسنامه ثبت نشده، همه مرا به همین نام آلمانیم میشناسند، من پنجاه و شش سال دارم و اصالتا آلمانی هستم تا سن سی و هشت سالگی مثل اکثر مردم آلمان لائیک و بی دین بودم، بنده با تحقیق و بررسی عالمانه هجده سال پیش ابتدا مسلمان شدم و مدتی سنی مذهب بودم، بعد از سه سال به مذهب حقه #تشیع گرایش پیدا کردم
🔷 از کجا جرقه شیعه شدن در شما زده شد؟ یک حدیثی وجود دارد به نام #حدیث_خیبر” من این حدیث را خواندم که خیلی نکات دقیقی دارد. اول باید تفکیکی ذهنی در ذهن باشد خب در اصل باید ببینی حق با خلفاء اهل سنت است یا حق با امیر المومنین علی علیه السلام؛ در میان سنی ها یک حدیثی هست که زیاد تبلیغ می شود که میزان ایمان ابوبکر است. اما حدیث خیبر چیز دیگری به ما می گوید...
🔸ادامه این مصاحبه در سایت #رهیافته
rahyafteha.ir/56526/
@rahyafte_com
@Feraghvaadyan
💒🗾 شکست #توطئه مسیحی_سازی #پناهندگان
✴️ سرانجام سکوت رسانههای غربی و #تبشیری در برابر فجایع کلیساهای ایرانی و طرح مسیحیسازی پناهندگان شکست و آنها به شکست این توطئه اعتراف کردند.✴️
روشنگر مدیا
💒🗾 شکست #توطئه مسیحی_سازی #پناهندگان ✴️ سرانجام سکوت رسانههای غربی و #تبشیری در برابر فجایع کلیساه
📡 یکی از این رسانهها با انتشار گزارشی اعلام کرد دادگاههای اروپایی دیگر بحث تغییر دین را به عنوان دلیل مهاجرت نمیپذیرند این باعث شده تا کلیساهای فارسی زبان از جمعیت خالی شود.
📡این رسانه افزود حتی در کمپ ها دیگر حرف کشیشان و شبانان خریداری ندارد و پناهندگان دیگر تمایلی برای گرویدن به مسیحیت و حضور در کلیساها ندارند.
📡یکی دیگر از رسانههای تبشیری نیز ضمن پذیرش این موضوع دلیل آن را سوءاستفاده پناهجویان از مسیحیت دانسته و مینویسد: کم نیستند افرادی که متاسفانه از مسیحیت به عنوان پُلی برای کوچ به اروپا و آمریکا استفاده میکنند. این گروه از مهاجران که آمار و ارقام آنان چندان مشخص نیست، چالش امروز کلیسا است.
📻رادیو اروپای آزاد نیز در گزارشی مشابه به "کیس سازی دروغین مسیحیان" پرداخته که در بخشی از آن آمده است:
شمار بالای گروندگان به مسیحیت در میان پناهجویان در آلمان، به خصوص پناهجویان ایرانی و افغان، مشکلاتی برای اداره مهاجرت و پناهندگی در بررسی پرونده این دسته از پناهجویان ایجاد کرده است. این پناهجویان به اتکای همین تغییر مذهب خود را محق دریافت پناهندگی میدانند.
✍نویسنده این گزارش در ادامه تصریح میکند:
✖️از پناهجویان یاد شده جهت رونق بخشیدن به بازار کساد کلیساها استفاده میشد که اکنون دیگر کارآیی خود را از دست داده است چرا که دادگاههای اروپایی دریافتهاند که بسیاری از این افراد تنها با هدف دریافت پناهندگی به مسیحت گرویدهاند و هیچگونه شناخت از مسیحیت نداشته و اعتقادی به آن ندارند.
📃بر اساس این گزارش دادگاه های پناهجویی اکنون که این حقیقت را دریافته اند در قبال درخواست مسیحیان دروغین پاسخ میدهند که همان طوری که شما به طرفة العینی (چشم به هم زدن) مسیحی شدهاید، میتوانید دوباره مسلمان شوید و اگر کسی هم یقه شما را گرفت استدلال شما برای تقیه و دریافت پناهندگی مورد قبول واقع خواهد شد؛ که باز پای تجدیدنظر پیش میآید و روز از نو، روزی از نو.
👈گفتنی است پیش از این نیز برخی رسانههای تبشیری در گزارشهای متعدد خود به کیس سازی دروغین مسیحیان اشاره کرده و آن را به عنوان خطر پیش روی کلیسا عنوان کرده بودند.
🌐یکی از همین دست رسانه ها در گزارشی اعلام کرد این یک هشدار بزرگ است که در آینده نیز مشابه این افراد که در این قالب ( مسیحی نما) به کلیساها می آیند بیشمار خواهند بود./رهپویان هدایت/P
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔴 احسان طبری: مبارزه علیه حجتیه از همان اوائل پیروزی انقلاب از طرف روحانیون و یاران امام انجام میگ
🔴 احسان طبری: مبارزه علیه حجتیه از طرف روحانیون و یاران امام انجام میگرفت
یڪی از موضوعاتی ڪه انجمن حجتیه سعی دارد تا آن را برجسته نماید، نقش حزب توده در اختلاف افڪنی میان انجمن و انقلاب است. آنان با استناد به خاطرات احسان طبری و ڪیانوری بر این مسئله پافشاری می نمایند.
✅ این در حالی است ڪه سران حزب توده بر سابقه اختلاف میان انجمن و انقلابیون تصریح داشته و فقط به تلاش برای افزایش اختلافات معترفند. به مناسبت سالروز درگذشت احسان طبری، بخشی از خاطرات او را تقدیم مینماییم. وی ڪه ایدئولوگ ارشد و عضو ڪمیته مرڪزی و هیئت سیاسی حزب توده ایران بود، در ڪتاب "ڪژراهه" در دو جای مختلف به موضوع انجمن اشاره ڪرده و می نویسد:
✍️ « نڪته جالب در گزارش سیاسی دبیر اول حزب تقسیم جنبش اسلامی به سه بخش، یعنی بخش قشری، بخش واقع بین و بخش روشن بین است ڪه می بایست محور تبلیغ افتراق آمیز حزب توده در میان مسلمانان پیرو امام شود، ولی در عمل مسلمانان انقلابی به این تقسیم بندی بی اعتنا ماندند و بهانه هایی مانند"اجرای بند ج" اصلاح ارضی و قانون ڪار مصوب وزارت ڪار و تبلیغات تفرقه آمیز دیگر در بنیان مرصوص"وحدت ڪلمه" اسلامی رخنه ای نیافت.
ولی حزب این مسئله را تا پایان دنبال ڪرد و در تحلیل های داخلی و تبلیغ راجع به گروه "حجتیه" نمونه هایی بدست می داد. حقایق نشان داد ڪه جمهوری اسلامی نسبت به ڪار و وظایف خود بمراتب آگاهتر و مسلط تر از تحلیلهای بی رنگ و رمق حزب توده است، ڪه با قصد رخنهگری و تفرق اندازی انجام میگیرد....
حزب توده میڪوشید، در میان مسلمانان انقلابی تفرقه بیندازد. جنبش اسلامی را به سه گرایش تقسیم ڪرد و هرڪدام از روحانیون مبارز و رجال انقلابی اسلامی را در چارچوب تنگ معینی جای داد: یڪی "روشن بین" است، یڪی "واقع بین" است، یڪی "قشری" است. مقصد و معنای این نامگذاریها معلوم بود.
⚡️حزب توده مسئله "حجتیه" را بزرگ ڪرد. با استفاده از چند نطق در افشاء حجتیه ناگهان این مسئله به شدت مطرح شد."وزراء" حجتیه معرفی شدند.
🔸مبارزه علیه حجتیه از همان اوائل پیروزی انقلاب از طرف روحانیون و یاران امام انجام میگرفت، ولی مقصد حزب در واقع مغلطه در مسائل و آلوده ڪردن افراد بعنوان حجتیه بود. جنبش اسلامی علاوه بر تقسیم بندیهای دیگر به عناصر "چپ" و "راست" تقسیم میگردید. معلوم نیست چه ڪسی چپ و با چه ملاڪی چپ است و چه ڪسی راست است و مناط و ملاڪ آن چیست؟ امام در مقابل این تحریڪات مسئله وحدت مسلمانان را ڪه با تڪبیر در انقلاب اسلامی پیروز شدند، برجسته ڪرد و از رخنه و دسیسه ڪاری جلوگیری بعمل آورد. ایشان در عین حال ماهیت واقعی و ابعاد "انجمن حجتیه" را می دانستند.»
📚 منبع: ڪژراهه(خاطراتی از تاریخ حزب توده)،احسان طبری، انتشارات امیرڪبیر، چاپ سوم 1367،صفحات 304 و 311
@hojjatiye
@Feraghvaadyan
سکوت بهائیت در قبال جنگطلبی اسرائیل!
یکی از نشانههای همبستگی بهائیان با رژیم صهیونیستی، حمایت آنان از سیاستهای جنگطلبانهی این رژیم غاصب و کودککش است. اینها همه در حالیست که بهائیت با طرح شعارهای صلح جهانی و جنگستیزانه، فعالیتهای تبلیغی خود را به پیش برده و از حمایت مالی جنگطلبان و سکوت معنادار در برابر جانیان سخنی به میان نمیآورد؟!
روشنگر مدیا
سکوت بهائیت در قبال جنگطلبی اسرائیل! یکی از نشانههای همبستگی بهائیان با رژیم صهیونیستی، حمایت آن
🔴سکوت بهائیت در قبال #جنگطلبی #اسرائیل!
♦️یکی از نشانههای همبستگی بهائیان با #رژیم #صهیونیستی، حمایت آنان از سیاستهای جنگطلبانهی این رژیم غاصب و کودککش است. از اینرو سکوت معنادار فرقهی بهائیت، در قبال سیاستهای جنگطلبانهی اسرائیل در جنایات صبرا، شتیلا و قانا و محاصرهی طولانی مدت غزه، کشتار کودکان، زنان و سالمندان بیگناه و تخریب مساجد و مدارس و مراکز تحت نظارت سازمان ملل؛ از دیگر نشانههای این پیوند عمیق است.
🔹اما جالب آنکه نه تنها بهائیان سیاستهای جنگطلبانهی صهیونیستها را محکوم نکرده و هیچ اعتراضی از خود نشان ندادهاند، بلکه بنابر گزارش ساواک، بهائیان ایران در جنگ 1967 م اسرائیل، مبلغ 120 میلیون تومان را جهت کمک به ارتش اسرائیل، به حیفا ارسال کردهاند.[1]
♻️اینها همه در حالیست که بهائیت با طرح شعار صلح جهانی [2]، فعالیتهای تبلیغی خود را به پیش برده و از حمایت جنگطلبان و سکوت معنادار در برابر جانیان سخنی به میان نمیآورد. از طرفی چگونه کمک مالی به رژیم خونخوار صهیونیستی، با نهی از هرگونه جنگ و جهادی توسط پیامبرخواندهی این فرقه، سازگاری دارد؟![3]
📚پینوشت:
[1]. مجلهی اخبار امری، شماره: 10، ص 601؛ جواد منصوری، تاریخ قیام پانزده خرداد به روایت اسناد، شماره: 2/96.
[2]. ر.ک: عباس افندی، خطابات، لانگنهاین آلمان غربی: لجنهی ملّی نشر آثار امری به زبانهای فارسی و عربی، 127 بدیع، ج 2، ص 150.
[3]. ر.ک: عبدالحمید اشراق خاوری، گنجینه حدود و احکام، نسخهی الکترونیکی، ص 271./p
@n_bahaiat
@feraghvaadyan
مقبره دو مبلغ ایرانی متعلق به قرن هفتم در مسجد نیوجیه در شهر پکن چين كه براى دعوت به اسلام رفته بودند!
عقايد و فرهنگ ايرانيان از دوران باستان نيز در چين رواج داشت./p
@Feraghvaadyan
✅برخورد امام جواد(ع) با #فرقههای_انحرافی
✍🏻امام جواد علیه السّلام در برابر فرقههایی که در دوران آن حضرت وجود داشتند، شیعیان خود را از این نظر که این فرقهها چه مواضعی در مقابل آنان به خود گرفتهاند راهنمایی میفرمودند. رسول جعفریان در کتاب حیات فکری و سیاسی امامان شیعه صفحه ۴۹۰ در این باره مینویسد:
🔹اهل حدیث: اهل حدیث که مجسّمی مذهب بوده و خدا را جسم میپنداشتند. امام دربارۀ آنان به شیعیان میفرمود که اجازه ندارند پشت هر کسی که خدا را جسم میداند نماز گزارده و به او زکات بپردازند.
🔹واقفیه: واقفه، یکی دیگر از فرقههای موجود انشعابی از شیعه در زمان امام جواد علیه السلام بود که به صورت مشکلی در مقابل شیعیان مطرح شده بود. آنان کسانی بودند که پس از شهادت امام کاظم علیه السلام بر آن حضرت توقف کرده و امامت فرزندش علی بن موسی الرضا علیه السلام را نپذیرفتند. وقتی از امام دربارۀ خواندن نماز پشت سر واقفی مذهبان سوال شد، آن حضرت در جواب، شیعیان خود را از این کار نهی کردند.
🔹زیدیه: دشمنی زیدیه با امامیه و طعن آنها بر امامان علیهم السلام سبب موضعگیری تند ائمه در برابر آنها شد؛ چنانکه در روایتی از امام جواد علیه السلام واقفیه و زیدیه مصداق آیۀ: وُجُوهٌ یَوْمَئِذٍ خَاشِعَةٌ عَامِلَةٌ نَاصِبَةٌ؛ خوانده شده و در ردیف ناصبیها قرار گرفتند.
🔹غلات: غلات نیز به سبب آن که در بدنام کردن شیعه سهم بسزایی داشتند، مورد تنفر امامان بودند. خطر اینها برای شیعیان بسیار جدی بود؛ زیرا آنها به نام امامان علیهم السلام روایاتی را جعل کرده و بدین وسیله شیعیان را که پیرو ائمه علیهم السلام بودند به انحراف میکشاندند. امام جواد علیه السلام دربارۀ ابوالخطاب که از سران غلات بود، فرمودند: لعنت خدا بر ابوالخطاب و اصحاب او و کسانی که دربارۀ لعن بر او توقف کرده و یا تردید کنند. آنگاه امام به ابوالغمر، جعفر بن واقد و هاشم بن ابیهاشم اشاره کرد و پس از تذکر دربارۀ بهرهگیری آنها از ائمه علیهم السلام به منظور بهرهکشی از مردم، آنان را در ردیف ابو الخطاب دانستند؛ حتی در روایتی به اسحاق انباری فرمودند: دو تن از غلات به نامهای ابوالمهری و ابن ابی الزرقاء- که خود را سخنگویان امامان علیهم السلام قلمداد میکردند- به هر طریقی هست باید کشته شوند. اسحاق درصدد اجرای دستور امام بود، ولی آن دو از دستور امام مطلع شده و خود را از دید اسحاق مخفی کردند. دلیل این تصمیم امام، نقش بسیار حساس آنان در منحرف ساختن شیعیان ذکر شده است./ايسنا/p
@Feraghvaadyan