♨️ ماهیت وجودی رسانه های تبشیری
🔹 با مشاهده اخبار رسانه های تبشیری، بیشتر متوجه جریان حامی این رسانهها یعنی #مسیحیت_صهیونیستی می شویم. مطالب منتشره در این رسانه ها به خوبی نشان میدهد که آنها از اعمال محدودیتهای مذهبی علیه مسلمانان استقبال میکنند اما در برابر تخریب کلیسا و یا یهودی ستیزی دراروپا و آمریکا به شدت ابراز نگرانی میکنند.
👈🏻 این رسانهها که بیشتر کارکرد سیاسی دارند همواره میکوشند اخبار منفی ایران را با سیاه نمایی منعکس کرده و از طرفی در صدد تطهیر چهره کریه رژیم غاصب صهیونیستی هستند.
@feraghvaadyan
♨️ طیفهای مختلف انجمن حجتیه
«باید توجه داشت، تمام اعضای #انجمن_حجتیه، اندیشه واحدی نداشتند و از لایه¬ها و دیدگاه-های متفاوتی برخوردار بودند. در یک دستهبندی کلی میتوان اینگونه مورد اشار قرار داد:
1️⃣برخي #انتظار را در دعا براي فرج، امر به معروف و نهي از منكرهاي جزئي، منحصر دانسته، بيش از آن وظيفهاي براي خويش قائل نيستند.
2️⃣گروهي ديگر، حتي امر به معروف و نهي از منكرهاي جزئي را نيز بر¬نميتابند، چون معتقدند در دوران غيبت، كاري از دست آنها بر¬نميآيد و تكليفي به عهده ندارند و امام زمان(عج)، هنگام ظهور، كارها را اصلاح ميكند.
3️⃣گروه سوم بر این عقیدهاند كه جامعه بايستي به حال خود رها شود. نبايد كاري با فساد آن داشت تا زمينه ظهور ـ كه دنيايي پر از ظلم و فساد است ـ فراهم آيد.
4️⃣ديدگاه چهارم ، هر حكومتي را به هر شكل، باطل و برخلاف اسلام ميداند و معتقد است: «هر اقدامي براي تشكيل حكومت در زمان غيبت، خلاف شرع و مخالف نصوص و روايات معتبر میباشد». به اين استدلال كه در روايات آمده: «هر عَلَم و پرچمي قبل از ظهور قائم علیه السلام باطل است.»(1)
📚1.گفتگو با سید ضیاءالدین علیا نسب، فصلنامه روشنا، شماره 82.
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
↙️ورود «رضا تابنده » به میدان؛ یک تیر و دو نشان؟! 🔺بسترسازی برای قطبیت از رهگذر پیاده سازی تئوري «شب
↙️ورود «رضا تابنده » به میدان؛ یک تیر و دو نشان؟!
🔺بسترسازی برای قطبیت از رهگذر پیاده سازی تئوري «شبکه ای از مسلمانان میانه رو»
✍🏻به تازگی صفحه منتسب به «رضا تابنده » ، فرزند «محبوبعلیشاه»، قطب سابق #فرقه_دراویش سلطانعلیشاهی (طاووسیه) ،از برگزاری سخنرانی با موضوع «تصوف؛ پادزهری برای تندروان اسلامی» در ساختمان #گوگل ( مانتین ویونا) در تاریخ سوم آبان ماه جاری ، خبر داد.
بر اساس خبر مزبور، محتوای این سخنرانی پیرامون «تاریخ #تصوف و فواید آن برای روزگار امروز» بوده است. این مطلب در کانال خبری منتسب به فرقه نیز همراه با پوستر سخنرانی، منعکس گردید؛ امری که پیش از این در کانال مورد اشاره، بی سابقه بود.
📌برگزاری سخنرانی مذکور از چند جهت حایز اهمیت و قابل تحلیل است، ازجمله:
1️⃣نخستین نکته به خط و ربط فهوای سخنرانی با یکی از مهم ترین راهبرد های سیاست خارجی #امریکا یعنی پروژه « ایجاد شبکه ای از مسلمانان میانهرو» باز می گردد.
➕نیک واقفیم که موسسه امریکایی « #رند » با پشتیبانی بنیاد «اسمیت ریچاردسون» در سال ۲۰۰۷ میلادی، اقدام به انتشار گزارشی با محوریت ارایه راهکارهایی برای مقابله با اسلام و به زعم ایشان «افراط گرایی اسلامی» نمود.
به اعتقاد تدوین کنندگان گزارش مزبور، امریکا و غرب می توانند بر سه دسته به عنوان متحدان بالقوه خود حساب کنند: سکولارها، مسلمانان لیبرال و سنت گرایان میانه رو همچون صوفیها. این گزارش، بار دیگر در همایش « نقش #تصوف در سیاست خارجی امریکا» از سوی بنیاد «نیکسون» مورد بررسی قرار گرفت.
❗️اکنون به نظر می رسد #رضاتابنده ، قطب زاده غرب نشین در راستای پیاده سازی همان تئوري، دست به قلم و بیان گشته. البته در فرض خوشبینانه می توان محتمل دانست که از طرح و نقشه بیگانگان، بی اطلاع است!
2️⃣اما نکته دوم؛ #فرقه_گنابادی در شرایط خاصی بسر می برد. اکنون که «#نورعلی_تابنده» (قطب فعلی) در میانه دهه نهم عمر خویش، با انواع بیماری های جسمی_ روحی دست به گریبان است، چالش تعیین جانشین، وارد مرحله ای تازه شده و مدعیان جانشینی، دور جدیدی از رقابت را با تغییر تاکتیک ها آغاز نموده اند. در این میان، رضا تابنده نیز این قسم از تحرکات را دستمایه زورآزمایی قرار داده و قدم در میدان رقابت نهاده. با این امید که از رهگذر این تاکتیک _ظاهر پسند و پرپرستیژ_ حامیانی برای خویش دست و پا کند اما ناگفته پیداست و _خود نیز بهتر از هر کسی می داند_ که کارزار سختی پیش رو دارد و رقبایی قدر.
📝چنانچه در تحلیل های پیش تر نیز اشارت رفت، دسته بندی های درون فرقه ای دراویش #سلطانعلیشاهی در ماه های اخیر، تشدید و تعمیق یافته و کار به جایی رسیده که مدعیانی چون رضا تابنده، فرصت را برای پیاده سازی تاکتیک های خود مغتنم شمرده اند.
⭕️یک نکته، مسلم است؛ نتیجه این کارزار مبارزاتی، با توجه به رویکردهای متفاوت مدعیان _ محافظه کار، میانه رو و افراطی_ بی تردید، ماهیت و ساختار #فرقه را دستخوش تحولاتی چند قرار خواهدداد. چنانچه با روی کار آمدن نورعلی تابنده نیز طی مدت زعامت وی بر فرقه، شاهد تغییراتی چشمگیر در بینش و منش دراویش بودیم.
✅بخش تحلیلی روشنگر
@feraghvaadyan
💠7 آبانماه روز بزرگداشت کوروش نامیده شده است. در سالهای اخیر برخی از جریان های معاند درصدد هستند تا از این فرصت سوءاستفاده کرده و موجب اغتشاش و ناآرامی گردند. اتفاقی که جامعه زرتشتی کشور نسبت به آن هم ابراز نگرانی کرده و هم آن را محکم کردهاست.
✅«اسفندیار اختیاری نماینده زرتشتیان ایران در مجلس شورای اسلامی: #زرتشتیان، جامعهای سیاسی نبوده و کاملاً فرهنگی، آرام و بیدردسر هستند.. و به عنوان یک ایرانی، عرق ملی زیادی دارند؛ خاستگاه ما ایران است و آن را وطن خود میدانیم اما گاه اتفاقاتی رخ میدهد که باب میل ما نیست. «#باستانگرایی»، کلمهای نیست که ما زرتشتیها به کار ببریم. همچنین به «#سلطنتطلبی» نیز اعتقاد نداریم. آنچه ما دوست داریم، فرهنگ ایران است و اعتقاد داریم ایران، تاریخ پر فراز و نشیبی داشته و این قابل احترام و افتخاراست.
🔻گاهی اتفاقاتی رخ میدهد که دستمایه جریانهای فرصتطلب قرار میگیرد. این در حالی است که جامعه زرتشتی، یکی ازقانونمدارترین و آرامترین جوامع ایران است.تحقیقات صورتگرفته از سوی پلیس ونیروی انتظامی، نشان میدهد در تحرکاتی که طی سالهای اخیر در پاسارگاد شاهد بودهایم، افرادی از جامعه زرتشتی حضورنداشتهاند اما به هر حال، برخی از این موقعیتهــا بهرهبرداری میکنند و به دنبال رسیدن به اغراض سیاسی خود هستند.البته با روشنگریهای صورتگرفته از سوی نخبگان اجتماعی و روحانیون زرتشتی در این زمینه طی سالهای گذشته، این توطئه ها تا حد زیادی خنثی شدهاست.»(1)
📚1.گفتگو با نماینده زرتشتیان در مجلس شورای اسلامی، فصلنامه روشنا، شماره 81.
@feraghvaadyan
♨️ حضور نمایندگان اقلیتهای دینی در آیین آغاز سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانشگاه ادیان و مذاهب
🔸دکتر همایون سامه یح، رییس #انجمن_کلیمیان تهران، نماینده #مسیحیان آشوریان در مجلس شورای اسلامی و نماینده #زرتشیان در آیین آغاز سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانشگاه ادیان و مذاهب شرکت کردند. در این برنامه که با حضور شخصیتهای سیاسی و علمی برگزار شد، علاوه بر سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، حجتالاسلام والمسلمین ربانی رئیس دفتر وزارت امور خارجه در قم به قرائت پیام دکتر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه پرداخت. همچنین حجتالاسلام والمسلمین علی عباسی رئیس جامعه المصطفی العالمیه به ایراد سخنرانی پرداخت.
@feraghvaadyan
💢 عناد رسانه تبشیری با اسلام
🔘 یک رسانه مرتبط با جریان #مسحیت_صهیونیستی، که در تلاش بود تا با ادغام اسلام و گروهک تروریستی داعش، چهرهای منفوراز مسلمانان و اسلام نشان دهد، پس از انتشار خبر کشته شدن سرکرده گروهک داعش با تیتر « پایانی برای خلیفه مسلمین» ابوبکر البغدادی را خلیفه مسلمانان معرفی کرد تا بار دیگر عناد خود با #اسلام و مسلمانان را به رخ بکشد.
@feraghvaadyan
❗️فروش دستبندهای بهائی در فضای مجازی
🔹بی شک فضای مجازی، بهترین وسیله برای تبلیغ فرقه ها است و از آنجا که نظارت دقیقی بر آن صورت نمیپذیرد موجب شده تا فرقهها از طرق مختلف افکار انحرافی خود را تبلیغ و ترویج کنند.
↩️در پی همین بینطارتی برخی از کانالهای مرتبط با فرقه #بهائیت در فضای مجازی اقدام به فروش اقلام با المانها و نشان های بهائی می کنند.
@feraghvaadyan
🔘علت مخالفت انجمن حجتیه با انقلاب اسلامی
❌به طور کلی، دیدگاه انجمن این است که هر حکومتی قبل از ظهور امام مهدی(عج)، حکومت طاغوتی است و هیچ قیامی جایز نیست و هر کس قیام کند، نیروها را به هدر دادهاست. از این منظر، دیدگاه انجمنحجتیه قبل و بعد از #انقلاب_اسلامی، هیچ تفاوتی ندارد و در حال حاضر نیز نظر موافقی با حکومت اسلامی ندارد.
👈🏻در واقع #انجمن_حجتیه با هر حکومتی که پیش از قیام امام عصر(عج) تشکیل شود مخالف است و به همین دلیل تحرکات و آموزههای این تشکیلات برای نظام اسلامی خطرآفرین خواهد بود.
https://www.instagram.com/p/B4MmIccBWpn/?igshid=lpppvtes9gmk
@feraghvaadyan
⭕️ عرفان های جعلی ابزار اصلی برای جنگ نرم
▪️با نگاهی به تبلیغ و ترویج #عرفانهای-کاذب در بین جوانان در می یابیم که جنگ نرم بحثی است که در سال های اخیر توجه تمام همه آحاد جامعه را به خود جلب کرده است؛ همان طور که در جنگ نظامی، کشور یا نیروهایی پیروز میشوند که ادوات و تجهیزات کافی را در اختیار داشته باشند، در جنگ نرم نیز کشوری غالب میشود که ابزار و تجهیزات بیشتری را به کار گیرد.
🔻یکی از محتواهایی که غرب در زمینه تهاجم فرهنگی و جنگ نرم به کار گرفته است، استفاده از ظرفیتگیرایی و پذیرش جوانان کشورها و جوامع مختلف در موضوع اعتقادات دینی است، چرا که انسان فطرتاً پاک آفریده شده است و اگر به درستی توسط انبیای الهی یا نبی درونی هدایت شود، به سمت سیر الی الله حرکت میکند، اما برای اینکه غرب از این ظرفیت به نفع خودش بهره ببرد، اقدام به ایجاد #انحراف فکری و دینی، تبلیغ و ترویج دینهای جعلی و عرفانهای کاذب و نوظهور کرده است.
👈🏻در حال حاضر دنیای غرب گرایش بیشتری به عرفانهای کاذب که تلفیقی از عرفانهای شرقی و غربی است، دارد و به انسان در جستجوی معنا و حقیقت الله، این بستههای دروغین ارائه میشود.
@feraghvaadyan
💢جشن تولد تروریست
👈🏻به بهانه دویستمین سالگرد تولد «علیمحمد شیرازی»
♨️آثار علیمحمد شیرازی که این جشنها به بهانه تولد اوست، سرشار از درندهخویی و #خونریزی است. وی، پیروانش را به «گردن زدن مخالفان، سوزاندن کتابهای غیربابی، نهی از معاشرت با سایر ملل»(1)، «نابودی اماکن متبرکه غیربابی و قتل عام همه کسانی که به بابیت ایمان نیاورند»(2) فرامیخواند. او که خیال حکومت را در سر میپروراند، دستور میدهد وقتی بابیها بر مملکتی سیطره یافتند، حاکم بابی نباید هیچ غیربابی را بر روی زمین باقی بگذارد!(3)
↩️بر مبنای همین دستورهای علیمحمد شیرازی، بابیان دست به #وحشیگری و کشتارهای گستردهای زده و چه خونریزیها که برپا نکردند. #بهائیت نیز بر این تاریخ سیاه و پر از ترور واقف است و سرانشان بعد از گذشت چند سال اولیه از پا گرفتن فرقه بهائی، به نوعی سعی کردند با کتمان یا رد برخی دستورهای باب، خود را مترقی و متفاوت نشان دهند، اما به هر حال برای رسمیتبخشی و داشتن پشتوانه تاریخی، نمیتوانند به چیزی جز فرقه علیمحمد شیرازی متمسک شوند. مخصوصاً که پیامبرخوانده بهائیان، خود در ابتدا بابی و شریک جرم تمام وحشیگریهای این قوم بوده و تا سالها بعد از بهائی شدن، همچنان به دستورات مسلک قبلی خود پایبند بود. با این اوصاف شاید عجیب به نظر برسد که بهائیان چطور میخواهند تولد چنین شخصیتی را جشن گرفته و به وسیله او افراد را به بهائیت جذب نمایند؟! پاسخ، روشن است؛ مثل همیشه با دروغ، چهره و خواست واقعی خود را پنهان کرده و با تحریف تاریخ، آنچه را به مذاق مخاطب خوش آید، تعریف میکنند.
1پی نوشت:
.افندی، عباس، الواح و وصایا، ص 294.
2.افندی، عباس، مکاتیب، ج 2، ص 266.
3.حسینی طباطبایی، مصطفی، ماجرای باب و بهاء، تهران: راه نیکان، 1393، ص 90 / لوح هیکلالدین، ص 15.
↩️متن كامل اين يادداشت را در دفتر #بهائيت فصلنامه شماره 82 (نوبت پاييز98) مطالعه بفرماييد.
@feraghvaadyan
⭕️ کاهش جمعیت مسیحیان آمریکا
✅روشنگر به نقل از گفتگو ادیان/ نتایج تحقیقات موسسه نظر سنجی معتبر PEW نشان میدهد تعداد #مسیحیان در آمریکا نسبت به گذشته کمتر شده است اما این تعداد هنوز نسبت به اروپا بالاتر است. پیمایش تلفنی PEW در سال 2018 و 2019 نشان میدهد 65درصد از آمریکائیها خود را مسیحی میدانند که این تعداد نسبت به یک دهه قبل 12 درصد کاهش داشته است. در این گزارش آمده است سهم جمعیتی که خود را مسیحی نمیدانند بین گروه های #آتئیست، لاادریون و هیچ کدام از این موارد، تقسیم شده است.
🔸 تعداد افرادی که به اشکال مختلف خود را مذهبی نمیدانند 26 درصد است. این تعداد بر اساس پیمایش PEW در سال 2009، تنها 17 درصد گزارش شده بود. بر اساس این پیمایش آمریکا در مقایسه با اروپا مذهبی تر است. نتایج این تحقیق نشان میدهد دو سوم مسیحیان آمریکا روزانه دعا میخوانند (68درصد). در صورتیکه بر اساس داده های پیمایشی که در پانزده کشور اروپایی انجام شد، 18 درصد مسیحیان روزانه دعا میخوانند. 6 درصد در بریتانیا، 9 درصد در آلمان، 12 درصد در دانمارک و 38 درصد در هلند
@feraghvaadyan
⭕️ یارگیری فرقه اکنکار در فضای مجازی
▪️ فرقه اکنکار که همانند سایر فرقههای نوظهور فضای مجازی را محیطی مناسب برای تبلیغ میدانند به تازگی اقدام به یارگیری و جذب از این طریق کرده است. تکنکار از فرقه های انحرافی است که برخی مبانی اعتقادی و انحرافی آن به شرح ذیل است.
🔻جهانشناسي: فرقه #اکنکار به وجود دنياهاي متعدد و طبقاتي قائل بوده و معتقد است اين دنياها توسط اک که همان «روح القدس» يا «جوهره خدا» مي باشد، به وجود آمده است. اين روح از قلب سوگماد (خداي اک) بيرون مي آيد.
▫️خداشناسي: در مبانی اکنکار، «#سوگماد» (خداي اکنکار) آفريننده نيست، شخصيت و جنسيت ندارد و بالاترين مقام الهي است.
🔸وحدت وجود: دیدگاه اکیست ها به وحدت وجود این گونه است که معتقدند هر يک از ما پاره اي از خداست، ما با خدا يکي بوديم و آنگاه خداوند فرمود من خلق خواهم کرد. سپس ما به عنوان بشر زاده شديم اما اين حقيقت را نمي توان به ياد آورد.
@feraghvaadyan
#بسته_خبری_ادیان
🔻محمدرضا تابش، نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی: گفتوگوی تمدنها؛ ماحصل تکثر #ادیان و مذاهب در یزد است
🔸بزرگترین #مسجد در شرق آفریقا واقع در مرکز نایروبی پایتخت کنیا، میزبان پیروان ادیان مختلف شد
🔹حضور نمایندگان #اقلیتهای_دینی در آیین آغاز سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانشگاه ادیان و مذاهب
▫️انجمن موبدان تهران از آغاز کلاسهای دین و فرهنگ #زرتشتی خبر داده است
@feraghvaadyan
💢 عناصری از فرقه ضاله بهائیت در شیراز دستگیر شدند
✅روشنگر به نقل از تسنیم/ فرقه ضاله بهائیت و عناصر تشکیلاتی این فرقه طبق فرامین مرکزیت فرقه موسوم به #بیت_العدل با هدف قراردادن اصول مذهب تشیع، همواره سعی داشته است که مانع از گسترش آموزههای اسلام ناب محمدی در سطح جهان شود، تا امکان تکرار جنبشهای مذهبی در سراسر دنیا از میان برود.
🔻در همین راستا عناصر تشکیلاتی #فرقه درصدد ضربه زدن به دین مبین اسلام و از بین بردن خصلتهای ضداستکباری و ظلم ستیز آن در میان عموم جامعه بودهاند و هدف طراحان این فتنه، تلاش برای شکستن کیان و اقتدار ملی و مذهبی ایران بوده است.
👈🏻در راستای برخورد با عناصر فرقه ضاله #بهائیت و ممانعت از تحقق اهداف و تامین منافع شوم بیگانگان در داخل کشور و جلوگیری از بازسازی هرم تشکیلات جاسوسی این فرقه ضاله که تحت حمایت رژیم صهیونیستی در صدد نفوذ در میان مسلمانان هستند، نامبردگان توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) سازمان اطلاعات سپاه فجر فارس دستگیر شدهاند.
@feraghvaadyan
⭕️ برخورد نفاقآمیز انجمن حجتیه با امام خمینی(ره)
🔹 «یکی از عوامل تنش در برخورد #انجمن_حجتیه، موضع نفا آمیز سران آن در رویارویی با امام و انقلاب بود؛ زیرا در ظاهر چیزی را ابراز میداشتند که در جلسههای خصوصی انجمن، خلاف آن را میگفتند و از این رو بود که کسانی مانند مهدی طیب از انجمن جدا شدند. زیرا در جلسههای خصوصی انجمن، امام و انقلاب مورد تمسخر قرار می گرفت و گاه از الفاظ زشت استفاده میشد اما در اعلامیهها به ظاهر از امام و انقلاب دفاع مینمودند و بدین روی و با این موضع نفاقآمیز بود که موفق شدند در برخی مواضع حساس مانند مرکز اسناد و ارتش و حتی اطلاعات سپاه نفوذ کنند و اجازه ورود فعالیت به انقلابیون ندهند.»(1)
📚1.محبی،آرش،نقد و بررسی انجمنحجتیه، کانون اندیشه جوان،1395، ص109.
@feraghvaadyan
✅نگرانی یهودیان آمریکا از افزایش یهودی ستیزی در این کشور
💢88 درصد یهودیان آمریکا معتقدند یهودی ستیزی یکی از معضلات اصلی آمریکاست، 38 درصد از این تعداد این مساله را «بسیار جدی» میدانند. این پیمایش از سوی انجمن #یهودیان آمریکا انجام شده است. 43 درصد از شرکت کنندگان در این پیمایش معتقدند در پنج سال اخیر خشونت علیه یهودیان در آمریکا «به شکل چشمگیری افزایش» یافته است.
🔻دیوید هریس رئیس انجمن یهودیان آمریکا در این باره گفته است، یهودیان #آمریکا نمیتوانند صریح تر از این درباره افزایش یهودی ستیزی در آمریکا هشدار دهند. این نفرت پراکنی واقعی است و چندین منشاء دارد.
یک سوم از شرکت کنندگان در این پیمایش گفته اند در فضاهای عمومی از پوشیدن لباسهایی که نشان دهنده یهودیت است اجتناب میکنند، مثلا از ستاره داوود یا کیپا استفاده نمیکنند. جوانان 18 تا 29 سال بیش از دیگر گروه های سنی نشانه های ظاهری مذهب خود را در انظار عموم یپنهان میکنند، 38 درصد از شرکت کنندگان نیز از همین روش برای تضمین امنیت خود استفاده میکنند.
🔸 یک چهارم از یهودیان شرکت کننده در این پیمایش نیز گفته اند از حضور در برخی از مکانها، جشن های عمومی و رویدادها و موقعیت های اجتماعی برای حفظ #امنیت خود اجتناب میکنند.
@feraghvaadyan
♦️ دلایل اهمیت فرقه ها
▪️«فرقه ها میلیون ها نفر در سراسر جهان را از ادیان رسمی و نهادینه جدا کرده و به تعالیم و روشهای خود جذب می نمایند. آنها قادرند در ازای وعدههایی که به اعضای خود میدهند آنها را برای اجرای هرگونه عملیات تروریستی و خرابکارانه آماده کنند.
🔻فرقه ها میتوانند به راحتی اعضای خود را متقاعد کنند که همه قواعد عرفی و دینی جامعه را زیر پا بگذارند و قوانین #رهبر_فرقه را بپذیرند.آنها از قبل عضوگیری و جمعآوری اعانه و نذورات و صدقات منابع مالی سرشاری کسب می کنند و همین امر آنان را به یک قدرت اقتصادی غیرپاسخگو مبدل می سازد که ضریب اثرگذاری بالایی خواهند داشت.
▫️با توجه به اینکه فرقهها طیف وسیعی از افراد اجتماع از زنان و مردان و کودکان و حتی سالخوردگان را تحت تأثیر قرار میدهند، میتوانند طیف وسیع فعالیت های اجتماعی اعم از سیاست،اقتصاد، فرهنگ و هنر و... را از آموزههای خود متأثر سازند.»(1)
📚1.احمدی، احسان و شاهحسینی، سمیه، در قلمرو سایهها، ص 41.
@feraghvaadyan
♨️ برنامههای تبشیری با تمرکز بر قومیتها
🔘 برخی #سازمانهای_تبشیری از اهداف خود برای ایجاد برنامههای قومیتی می گوید. افراد آموزشهای دیده تحت این برنامه، دورهدیده و تربیت میشوند تا به نقاط و محیطهایی وارد شوند که میسیونرهای غربی یا آمریکایی امکان ورود به آنها را ندارند.
🔸 در ابتدای دهه 80 میلادی بخشی با عنوان «تبشیری بین فرهنگی» که در زمینههای متفاوت قومیتی در لسانجلس دایر شد ICM نام گرفت. بعدها این عنوان نیزبه ICR تغییر نام داد که تحت رهبری «تام فریتز» اداره میشد. برنامه بیشتر به خاطر مقابله با جریانهای اسلام گرایی سیاهپوستان از قبیل «مالکوم ایکس» و افراد شاخصی مانند «محمدعلی کلی» بر روی سیاه پوستان تمرکز داشت. اما به تدریح فعالیتهای خود را توسعه داده و به EFM یا «سازمان #دانشجویان_قومیتی» تغییر نام یافت.
@feraghvaadyan
🔘 پيامدهای دیدگاه انفعالی انجمن حجتیه
❌برخی دیدگاههای انفعالی و بدفهمی #انجمن_حجتیه از مفهوم انتظار، عوارض بسیاری به دنبال دارد، برخی از آنها عبارتاند از: قانع بودن به وضع موجود، عدم كوشش براي تحقق وضعي بهتر، عقبماندگي توده مردم مسلمان، تسلط بيگانگان و زبوني در مقابل آنها(نبودن استقلال و آزادي)، حاکمیت روحیه نااميدي و پذيرش شكست در حوزه فرد و اجتماع، فراگير شدن ستم، انفعال و بيتحركي در مقابل ظلم، مشكلتر ساختن حركت و قيام #امامزمان(عج)-چراكه هر چه فساد و تباهي بيشتر، كار امام هم در مبارزه سخت و طولانيتر خواهدشد- ، تعطيلي محتواي بسياري از آيات و روايات مانند امر به معروف و نهي از منكر، سياست داخلي و خارجي، چگونگي برخورد با كفار و مشركان، دفاع از محرومان عالم و... .
@feraghvaadyan
✖️ بدعت انتخابات در بهاییت
📌مسئله انتخابات، نوعي بدعت در تشکيلات محسوب می شود، چرا که "عباس افندي"(فرزند و جانشين حسينعلي نوري) با تصور امتداد نسل براي محفلي به نام " #بيتالعدل"، وجود وليامر - آن هم ولي امري که کاملاً موروثي اعلام شود - را واجب اعلام کرده بود، همانطور که در وصيتنامه خود آورده: «اي احباي الهي! بايد ولي امرا... در زمان حيات خويش من هو بعده را تعيين نمايد تا بعد از صعودش اختلاف حاصل نگردد. لهذا اگر ولد بکر [پسر بزرگ] ولي امرا... مطهر [مظهر] الولد سر ابيه نباشد... بايد غصن ديگر را انتخاب نمايد...»(1)
↩️ در واقع آنچه در #بهائیت تحت عنوان انتخابات بدان افتخار می شود و نماد دموکراسی دراین فرقه است( که نحوه انتخابات هم خود محل نقد میباشد) خلاف رای و عقیده سرکرده این فرهق می باشد.
📚1.عبدالبهاء، الواح وصايا، ص13.
@feraghvaadyan
⭕️ بررسی نقش و جایگاه زنان در جریانهای فرقهای(2)
❗️در بررسی نقش و جایگاه #زنان در جنبشهای معنوی نوپدید، باید به یکی از بسترهای جذب، اهمیتی مضاعف داد؛ تمایل به خودباوری و کسب موقعیت اجتماعی که ریشه در همان مباحث هویتیابی و روانشناسی شخصیتی دارد.
🔸خلاصه شدن شخصیت زنان در نقشهای کلیشه ای« دختر، همسر و مادر» و وظایف و مسئولیت های مرتبط با این نقشها، در تقابلی سنگین با تعارضات ناشی از زندگی در هزارهای به شدت شبکه ای و سرمایهزده، آنان را به سمت کشف راههایی برای کاستن از بار این فشارهای نامحسوس سوق میدهد.
↩️«در غرب، شاهد حضور زنان به عنوان کشیش کلیسای یونیتی، مؤسس جامعه #تئوصوفی و رهبری جنبش تفکرنوین به عنوان مهمترین جنبشهای عصر جدید هستیم. نمونه بارز این دعا را میتوان در کتاب« صد رهبر معنوی جهان» مشاهده کرد»(1)
📚1.جنس لطیف و کمالگرایی، فصلنامه روشنا،شماره 82.
@feraghvaadyan
💢سازمان های تبشیری
👈🏻ورلدویژن و جذب کودکان
🔸تصور فشار روانی غیرمستقیم برخانواده کودکی که به دلیل مشکلات مالی، نیازمند کمک های نقدی، امداد رسانی پزشکی و حمایتهای آموزشی است و ر این شرایط به وی پیشنهاد میشود کودکش را بطور رایگان به #مدارس_مسیحی بفرستد و عهدهدار هزینههایش هم افراد خیری از کشورهای دیگر هستند بسیار دشوار است.
♦️مدارسی که در آن کاغذ، خودکار،لوازمالتحریر، و کتابهای مختلف در اختیار بچهها قرار دارد. در مقابل مدارس محلی که در کشورهای محروم که یا دور از دسترس هستند و یا به دلیل عقبماندگی منطقه، کیفیت خوبی ندارند. این نوع از امدادرسانی در واقع این پیام را منتقل می کند که « #مسیحیان، آنچه شما نیاز دارید را در اختیار دارند و مسیح پاسخ درخواست شماست. ورلد ویژن در ذات خود میخواهد چنین پیامی را به مردم نقاط مختلف دنیا القا کند.
@feraghvaadyan