💢 سخنان عوامفریبانه ترامپ برای جلب توجه اوانجلیستها
🔘 ترامپ که در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که آبان ماه برگزار خواهد شدحساب ویژهای روی آرای #مسیحیان_اوانجلیست باز کرده و اغلب هواداران وی نیز همین افراد هستند در سخنرانیهای تبلیغاتی خود سعی دارد تا با ایراد سخنان عوام فریبانه، مردم بیشتری را به خود جلب کند.
👈🏻این در حالی است که دولت فعلی آمریکا به جهت ضعف در مقابله با کرونا و همچینین نژادپرستی به شدت توسط افکار عمومی تحت فشار است و به نظر میرسد ترامپ در تلاش است با نشان دادن یک چهره مذهبی از خود، هجمهها را خنثی کند و از آنجا که جامعه آمریکا یک کشور #مسیحی به شمار میرود سخن از مسیح(ع) بهترین روش برای جلب رضایت مردم است.
@Feraghvaadyan
⭕️ نگرانی اروپا از افزایش جمعیت مسلمان
🔹امروزه #مسلمانان بزرگترین اقلیت دینی را در قاره اروپا پدید آوردهاند. از این رو گسترش اسلام و حضور مهاجران مسلمان تبدیل به دغدغه مهمی برای سیاستمداران جوامع اروپایی شده است. در برخی از کشورها، چون بلژیک، انگلیس، هلند، یونان و بلغارستان، درصد قابل توجهی را مسلمانان تشکیل میدهند.
🔸افزایش جمعیت مسلمان موجب نگرانی دولتهای اروپایی شده است. این مسئله، از یک سو به دلیل نگاه منفی آنها نسبت به عدم امکان ادغام مسلمانان در جوامع غربی است که سبب شده در دهه ۱۹۹۰، دولتهای اروپایی توجه ویژهای به مقوله مذهب نشان دهند. در این میان، برخی تقسیم بندیها از اسلام تحت عناوین #سکولار، لیبرال، معتدل و غیره ارائه میشود.
↩️ این گروه میتواند بر نحوه سیاستگذاری و تصمیمگیریها در اروپا، علی الخصوص در چهارچوب اتحادیه اروپا، اثر بگذارد. طی دهههای اخیر، مسلمانان تلاش کردهاند اجتماعات #مذهبی خود را گسترده و نهادینه کرده و با حضور در مجامع عمومی، هویت اسلامی خود را ترویج کنند.
@Feraghvaadyan
⭕️ جشنهای مذهبی هند و احتمال افزایش تعداد مبتلایان به کرونا
✅روشنگر به نقل از رویترز/ تعداد مبتلایان به #کرونا در هند در روزهای گذشته به یک میلیون نفر افزایش یافته است و این کشور در حال حاضر پس از ایالات متحده در جایگاه دوم از لحاظ تعداد بیماران شناسایی شده در جهان قرار دارد.
🔻به گفته مقام های بهداشتی در هند، بیشترین تعداد مبتلایان جدید در مناطق جنوبی این کشور از جمله استان کرالا شناسایی شده اند.
همزمان با افزایش رقم روزانه مبتلایان جدید، نگرانی هایی درباره احتمال شدت گرفتن سرایت ویروس #کرونا در دوره جشن های #دینی هندوها در ماه های اکتبر و نوامبر افزایش یافته است.این جشن ها که شامل اعیاد دیوالی و دسهره است، با تجمعات بزرگ و مسافرت تعداد زیادی از افراد همراه است.
@Feraghvaadyan
♨️کلیسای خداوند قادر
👈🏻فرقه مسیحی چینی ترسناک
◾️ نمود عمومی 'کلیسای خداوند قادر' وب سایتی بود که پر از اشعار شاد و خطابه های مذهبی است. اعتقاد اصلی این فرقه این است که خدا به صورت زنی چینی به زمین بازگشته تا آخرالزمان را برپا کند.
🔻تنها کسی که ادعای ارتباط مستقیم با این #خدا را دارد یک معلم سابق فیزیک به نام ژائو ویشان است، که این فرقه را ۲۵ سال پیش تاسیس کرد و از آن زمان تا کنون به ایالات متحده پناه برده است. هیچکس نمیداند او دقیقاً کجا است، ولی بسیاری از پیامهای خصمانه خطاب به دولت چین در این وب سایت، علاوه بر زبان چینی، به انگلیسی هم منتشر شدهاند.
↩️در وب سایت « #کلیسای_خداوند_قادر» در کنار اعتراض به سرکوب کمونیستی، به قتل ها، چاقوکشی ها و شورش هایی که اعضای این فرقه به آن متهم شدهاند اشارهای نشده است. در عوض این وب سایت ادعا میکند که این فرقه میلیونها پیرو دارد که حدود هزاران نفر از آنها تنها در سه سال گذشته بازداشت شدهاند.بر اساس گفتههای اعضای این حزب ، مقاومت در برابر حزب کمونیست، "اژدهای بزرگ قرمز"، یکی از امتحان های اصلی الهی برای دستیابی به رستگاری است.
♦️بسیاری از قربانیان این فرقه معتقدند هر کس در نفی خانواده خود مصمم تر باشد جایگاه بالاتری در این #فرقه پیدا میکند. آنها افراد مهربان را جذب خود میکنند و افراد دیوانه و افراطی تحویل میدهند.
@Feraghvaadyan
💠سه شنبه های وبیناری(رایگان)
با سلسله مباحث فرقه شناسی
🎥با حضور استاد علی محمدی هوشیار
🔹هستههای اصلی تصوف در کدام استانها فعال است؟
🔹خطرات بالقوه و بالفعل تصوف در ایران کدام است؟
🔸صوفیها در ایران چه میکنند؟
🔸صوفیهای فعال در شهر خود را میشناسید؟
🔷 موضوع این هفته:
آشنایی با فرقه های فعال در ایران
(تصوف۲)
#جلسه_سوم
🗓 سه شنبه ۲۹ مهر ماه
🕘ساعت ۲۱ الی ۲۲
📣📣شرکت برای عموم علاقه مندان آزاد است.
📥لینک وبینار در اسکای روم:
https://bitu.ir/webinars
🎥پخش زنده همزمان در
اینستاگرام موسسه بصائر:
https://www.instagram.com/basaer_l
📽در کانال گپ موسسه بصائر:
https://gap.im/basaer_l
🔘 جنبشهای نوپدید دینی و تضعیف هویت ملی
♨️در بحبوحه بحران هویت، گروندگان به #جنبشهای_نوپدید_دینی یا "ادیان نوپدید" در تلاشاند از طریق پیوستن به این طرق جدید دینداری، هویتیابی کنند...اما هویتبخشی در جنبشهای نوپدید دینی، نقیصههایی قابل توجه دارد. کاستیهای هویت برآمده از ادیان جدید، اجمالاً عبارتاند از: سیالیت(عدم ثبات)، سطحیت و بیریشگی...این جنبشها به زندگی انسانهایی که عقلگرایی افراطی مدرنیته، موجب بیمعنایی زندگیشان شده، وعده معنایابی میدهد. معنویت و معناداری [نیز] ...میتواند زمینه را برای نوعی هویتیابی از طریق پیوند با دیگران مهیا کند.اگر مدرنیته موجب از خودبیگانگی و بحران شدید #هویت میشود، این جنبشها را میتوان ابزار کمابیش مؤثری برای خروج از این بحران دانست. اما به رغم برخی رهاوردهای مثبت، نکات منفی قابلتوجهی نیز در این جنبشها یافت میشود که برای هویت ملی، آسیب تلقی میشوند»(1)
↩️ "قوت زدایی از #دین، تضعیف شعائر و آیینهای مشترک، اختلال در ارزشهای مشترک اجتماعی، ابهام در مرزهای تمایزیابی دینی، اختلال در انسجام اجتماعی، محو زبان مشترک فرهنگی" و... از جمله نقاط منفی هویت زدایی در جنبشهای معنوی نوپدید به شمار میروند.
📚1.حمیدیه، بهزاد، جنبشهای نوپدید دینی و هویت ملی در ایران، تهران: انتشارات تمدن ایرانی، 1393،ص16.
@Feraghvaadyan
⭕️ «قدرت زمان» یا القای زمان محوری
🔸قدرت زمان، همانطور که از نامش پیداست، کتابی است در راستای بزرگنمایی نقش و اهمیت زمان و القای جایگاه محوری برای آن در تمام شئون زندگانی. به عبارتی هدف نویسنده، القای نوعی #جهانبینی خاص به مخاطب است؛ جهانبینیای که در آن مقوله زمان و مدیریت آن، حرف اول را میزند و پایه و اساس همه چیز، کسب موفقیت است. در این جهانبینی، زمان است که معیار تعیین ارزشهاست و تمام امور و مسائل زندگی، تحتالشعاع آن بوده و با توجه به اولویتهای زمانی، مدیریت میشود.
🔻این نوع جهانبینی، فرد را به سمت برخورداری از یک زندگی مبتنی بر حداکثر رفاه و #لذت مطابق با نظام سرمایهداری رهنمون میسازد؛ یعنی اشاعه ارزشها و هنجارهای مادیگرایانه و فرهنگ مصرفگرایی. این رویکرد در لابهلای مطالب با ارائه دستورالعملهای مستقیم و یا به شکل توصیههای غیرمستقیم به مخاطب منتقل میشود. با این مقدمه، به بررسی جزئیتر محتوای کتاب قدرت زمان میپردازیم.
@Feraghvaadyan
💢 رفتار ضد و نقیض فرانسه با مسلمانان
👈🏻اسلام ستیزی دولت ماکرون به بهانه آزادی بیان
🔘 روند اسلام ستیزی و به سخره گرفتن اعتقادات #مسلمانان در فرانسه در سال های اخیر تشدید شده و در عین حال فشارها علیه مسلمانان به بهانه مبارزه با تروریسم و افراط گرایی افزایش قابل ملاحظه ای یافته است. در آخرین اقدام در این زمینه دولت فرانسه قصد اخراج ۲۳۱ تبعه خارجی به اتهام «فعالیت های افراطی» را دارد. پس از کشته شدن یک معلم تاریخ در فرانسه از سوی یک تبعه چچنی، دولت قصد دارد مسلمانان را به بهانه «فعالیت های افراطی» از خاک فرانسه اخراج کند.
♦️رئیس جمهوری فرانسه معتقد این معلم با نشان دادن کاریکاتورهای پیامبر اسلام(ص) اقدام به «آموختن آزادی بیان» کرده که قربانی شده و در حالی توهین به #مذاهب و مقدسات را جزو موازین آزادی بیان قلمداد کرده که این کشور یکی از چندین کشورغربی است که انکار واقعه ادعایی «هولوکاست» را جرم تلقی میکند.
↩️فرانسه به جای جلوگیری از انتشار موهنات که موجب تحریک مسلمانان میشود صورت مسئله را پاک کرده و قصد دارد تا مسلمانان را از این کشور اخراج کند جالب اینکه این کشور مدعی عدم رعایت حقوق اقلیتهای مذهبی در سایر کشورهاست.
@Feraghvaadyan
❌ از آنجا که در اروپا و آمریکا، دین اسلام و مذهب #تشیع، غالبا یا غریب است یا به شکل صحیح ترویج نمیشود و فراگیر نیست، لذا صوفیان در برخی کشورهای آن مناطق، رسما فعالیت میکنند تا اگر غیرِمسلمانی که هیچ اطلاعی از دین و مذهب ما ندارد و راغب به تشرف به دین اسلام شد، او را جذب نمایند و از همان ابتدا با آداب #تصوف تربیتش کنند، و او نیز میپندارد آنچه صوفیه میگویند حق است.
👈🏻در واقع مجوز تاسیس خانقاه در کشورهای غربی نه بواسطه ترویج #آزادی عقیده بلکه با هدف تخریب اصول اساسی دین و به بیراهه بردن آن صورت میگیرد.
📸 یکی از خانقاههای فعال در شهر "ونکوور کانادا" متعلق به فرقه نعمت اللهی
@Feraghvaadyan
❌ جاسوسی بهائیان در ایران(3)
🔹بهائیان به راحتی نشر اکاذیب کرده و مدعی میشوند با همفرقهایهایشان فقط و فقط به خاطر #بهائی بودن برخورد میشود، اما چه بسیار بزهکاری، خرابکاری و جاسوسیهایی که پشت مظلومنمایی این جماعت، پنهان و باعث دردسرهای بینالمللی برای کشور میشود. یکی از پروندههایی که عمق فعالیتهای اطلاعاتی و ارتباط این فرقه با بیگانگان را رو میکند، مربوط به «آتوسا احمدآیی» است که اسرائیل، مقصد دادهها و فعالیتهای جاسوسیاش بود. در ادامه، گوشهای از فعالیتهای خطرناک جاسوسی وی با مستندات مربوط و ارتباطش با جلسهای که در بالا به آن اشاره شد، ارائه میگردد.
🔺در ضمیمههای مربوط به جلسه «روابط خارجی»، راهکارهایی عملی ارائه شده بود که در بخشی از آن آمده:
«ذیلاً راهکارهای اجرای پیشنهادی اشاره میگردد:
1.تشکیل گروههای کاری مناسب با هر بخش عنوانشده در فوق؛ تحت نظر و به عنوان زیرمجموعه گروه اصلی.
2.ایجاد یک وحدت رویه یکسان و هماهنگ در کل ایران جهت اقدامات سیستماتیک.
3.اخذ کلیه گزارشها و اسناد ارسالشده از هیئتها، افراد و آحاد #بهائیان راجع به موارد فوق.
4.ارسال منظم، سریع و جامع به روش آموختهشده گزارشنویسی.
5.هماهنگی مستقیم با دیگر گروههای کاری که در زمینه روابط خارجی اقدام و فعالیت میکنند.
6.مراجعه مجدد به کلیه نهادهای حقوق بشر، صرف نظر از تفکر به اخذ نتیجه.
7.شناسایی کلیه مراجع، نهادها، شخصیتهای حقیقی و حقوقی موافق با هدف تعیینشده این گروه جهت جلب همکاری.»
👈🏻به طور دقیقتر، پرونده مربوط به احمدآیی به هفتمین بند از این راهکارها مربوط میشود. تشکیلات با دستور مرکز اصلی فرقه در #اسرائیل، اشخاص و کارمندان بخشهای مختلف، از دولت گرفته تا قوهقضائیه و... را شناسایی کرده و توسط اشخاصی چون احمدآیی، پتانسیل همکاری را در آنها ارزیابی مینمود تا برای مقاصد جاسوسی و همچنین پیادهکردن خواستههای بهائیت در جمهوری اسلامی ایران، از آنان استفاده کند.
@feraghvaadyan
❗️موسس انجمن حجتیه حاصل مکتب میرزا مهدی اصفهانی نیست!
❇️ اندیشه حاکم بر انجمنحجتیه، اخباریگری، ضدفلسفه، #ضدعرفان و نوعی تحجر و مقدسنمایی بود که به تدریج به اشرافیت، رفاهطلبی و امثال اینها گرایش پیدا کرد. بخش ضد فلسفه و عرفان و اخباریگریاش را از مکتب میرزا مهدی گرفت، اما آقای حلبی را نمیتوانیم نماینده و حاصل مکتب میرزا مهدی بدانیم. چون در مکتب میرزا مهدی شاهد شخصیتهایی هستیم که اگرچه ضدفلسفه و ضدعرفان بودند اما از نظر مبانی اعتقادی، فقه اسلامی، اجتهاد و اصل تبری و تولی در برابر دشمنان اسلام که از جمله حاکمیت پهلوی بود، موضع خیلی محکمی داشتند. مثل مرحوم «میرزاجوادآقا تهرانی» که #ساواک در پروندهاش اشاره میکند با اینکه کتابهایی در مورد مبانی دروس میرزامهدی نوشته اما در عرصه سیاست در برابر، حکومت ضداسلامی پهلوی، از ابتدای نهضت امام(ره)، مدافع محکم ایشان بود.
🔺مرحوم «آیتا... شیخ مجتبی قزوینی» از مدرسین بنام حوزه علمیه مشهد نیز ضدفلسفه و عرفان بود اما به مجموعه شاگردانش میگوید باید زیر پرچم آقای خمینی حرکت کنیم و وقتی یکی از شاگردان اظهار میدارد ایشان مدافع #فلسفه و عرفان است، شیخ پاسخ میدهد: «الآن وقت این حرفها نیست. بحث، بحث اسلام است و اسلام در خطر است.» در حقیقت، مواضع هیچکدام از شاگردان میرزامهدی با مواضع آقای حلبی، انطباق نداشت و علاوه بر ضدفلسفه و عرفان بودن، راه دیگری برای خود انتخاب کردهبود.»(1)
1📚.انجمن حجتیه در مسیر اعوجاج، فصلنامه روشنا، شماره 84.
@Feraghvaadyan
💢 مسئله فلسطین و آرمان صهیونیستی
🔹 اساساً متفکران #مسیحیت_صهیونیستی، نگاه بدبینانه به اعراب مسلمان دارند و آنان و بنیانگذاران آنان را مخرّب، شرّ و تروریست میدانند. جری فالول در برنامة «سربازان مسیحی صهیون»، که از سیمای آمریکا پخش میشد، علناً اعلام کرده است که معتقد است، «بسیاری از مسلمانان میخواهند در صلح زندگی کنند، اما خطوط فاصل بین ادیان، که پیش از هزار سال پیش به فرمان محمد (ص) کشیده شده است، مسیحیان و یهودیان را در یک طرف و مسلمانان را در طرف دیگر قرار داده است. به اعتقاد من همانطور که مسیح و موسی الگوی عشق را بنیان نهادند، محمد (ص) الگوی مخالف یعنی خشونت و جنگ را نشان داده است».
🔻 از این رو ریچارد کراسمن(Richard Crossman) یکی از اعضای گروه انگلیسی- آمریکایی بررسی کنندة بحران فلسطین در سال 1947م، اظهار کرد که آن دسته از مبلغان پروتستان آمریکایی و نیز آن دسته از مقامات بریتانیایی در خاورمیانه که در اظهارات خودشان از اعراب حمایت بهعمل میآورند، آرمان #صهیونیستی، یعنی حمایت همهجانبه از آوارگان یهودی در فلسطین، را زیر سؤال میبرند.
@Feraghvaadyan