eitaa logo
حجت رستم پور •|واضحات|•
410 دنبال‌کننده
4هزار عکس
185 ویدیو
23 فایل
💢 توضیح الواضحات من اشکل المشکلات از عناوین جهان مرثیه خوان ما را بس... #مرگ_بر_آمریکای_تروریست پیام مستقیم به حجت رستم پور: @hojjat_rostampour در سایر شبکه های اجتماعی: https://zil.ink/rostampour_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
بسم الله . . ، طلبه ای که بنا به وظیفه انسانی و شرعی خودش، وقتی شاهد تعدی عده ای اراذل و اوباش به دو نفر خانم می شود، به فریاد آن ها رسیده و نجاتشان میدهد؛ ولی به جرم مورد اصابت ضربات چاقوی همان اراذل و اوباش قرار میگیرد. اینکه چه اتفاقاتی در سطح کلان افتاده و می افتد که نتیجه اش این شده است که اراذل و اوباش و تجاوزگران و لاابالی ها در چنین سطحی، احساس امنیت میکنند و به نوامیس مردم تعدی میکنند و چنین گستاخانه در مقابل آمران به معروف و ناهیان از منکر، دست به چاقو و سلاح میبرند، قابل تامل است. چه دست هایی پشت پرده است که فضاهای گوناگون و متعددی مثل پارک ها را چنین بدون نظارت و حراست، رها کرده اند تا تبدیل شوند به جایی امن برای انواع و اقسام فسق و فجور، الله اعلم! در این میان وجود برنامه های منسجم و زیر بنایی، برای بسترسازی و ترویج واجب فراموش شده(امر به معروف و نهی از منکر) آزار دهنده تر است. چه اندازه به قانون مصوبِ حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، عمل می شود؟ هر روز باید شاهد شهید یا مجروح شدن چند نفر از طلاب و نیروهای ارزشی باشیم، تا متولیان امر، در موارد خاص ورود کرده و اقدامات مناسب را انجام دهند؟! قطعا از مصادیق امر به معروف، امر به مسئولین ذیربط به عمل به ماده و تبصره های قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر هست.
در این چند ماهِ درگیری با کرونا آن چیزی که از اخبار و گزارشات صدا و سیما فهمیدم این است که مقصرین شیوع و صعود کرونا در ایران فقط و فقط و فقط هستند؛ نه و دستگاه های ذی ربط! فلذا یکبار یک گزارشگر جلوی یک مسئول بی لیاقت را گرفته و سوال نکرده که چرا چنین بی کفایت هستید و این مقررات خنده دار چیست و ...؟ ولی تا دلت بخواهد جلوی مردم را گرفته و در جلوی دوربین مفتضحشان کرده اند! و در آمریکا، مقصرین فقط و فقط و فقط دولت -خبیث- آمریکا و دستگاه های ذی ربط است. فلذا چنین رسانه ای دیگر قابل اعتماد نمی شود. پ.ن: آقایان گزارش کننده دقت فرمایند که نویسنده در خباثت دولت و دولتمردان آمریکا هیچ شکی ندارد.😊
هوالعالم ‌ از جمله عبارت هایی که ما به تعریفی واحد از آن نرسیده ایم و شاید نمیخواهیم برسیم، همین عبارت پر حاشیه هست. در ادبیات خیلی ها، تعامل به معنای بده بِستان است؛ فلذا در نظر آن ها، کسی که اهل بده بستان باشد، تعامل گر خوبی است و اگر اهلش نباشد، مارک خواهد خورد. در منظر برخی ها، تعامل به معنای سکوت در مقابل انحرافات فرد یا نهادی به طَمَع امتیازات متوَقَّع از آن ها و یا سکوت برای روز مبادایی است که قرار است منفعتی یا امتیازی جلب شده و یا ضرری دفع شود. البته ظاهرا این قرائت ها از "تعامل" متداول تر از قرائت های دیگر هستند! و این راز خانه نشینی و منزوی شدن و در حاشیه بودن خیلی از نیروهای ارزشی که اهل سکوت و راه آمدن با ظلم و بی عدالتی نیستند و راز بر مسند تکیه زدن های نااهلان است. همین نکته در خیلی جاها فراهم کننده بسترهای امن برای فساد و مفسدین است. شما فرض کنید در مقابل چند امتیازی که از فلان مسئول یا نهاد، برای خودت یا اطرافیانت و یا نهاد خودت گرفته ای، دیگر جرات حرف زدن در مقابل مفاسد و اشکالات و انحرافات آن فرد یا نهاد را نداشته باشی و بدتر اینکه دست به توجیه و ماسمالی و گاها رجزخوانی هم بزنی. القصه این که این نوع خطرناک از "تعامل" به شدت در حال رشد و پیشرفت است. و روز به روز خانه خرابترمان میکند. ظاهرا در این روزگار بعید است اهل "تعامل" نباشی و بر مسئولیتی برسی؛ الا استثنائات.
بسم الله . . بی محابا دل به دریا زده اند و طغیان میکنند و اصل و فرع و تر و خشک را با هم‌ میسوزانند و تیشه به ریشه نظام میزنند و مشروعیت نظام را نشانه می روند و به اصول یورش ناجوانمردانه میبرند و اسم همه این ها را میگذارند تفکر و اندیشه و نظر و روشنفکری و در ذیل عبارت پناهنده می شوند! مراقب جریان خزنده ای با ادعا و شعار عدالتخواهی باشید. نا جوانمردانه میزنند (از دروغ و تحریف گرفته تا جدل و مغالطه و تعمیم جزء به کل و...)و این روزها حجم آتش توپخانه را زیاد کرده اند. عدالت و عدالتخواهی آرمان بزرگی است. اجازه ندهیم اولا عده ای آن را منحصر به خود نشان دهند؛ ثانیا هر طور که دلشان خواست آن را تبیین کنند و خود را یکه تاز عرصه تئوری پردازی در باب عدالت نشان دهند؛ ثالثا تحت پوشش آن، تیشه به ریشه ها بزنند و رابعا دست به تکفیر منتقدان خود بزنند. نوع مواجهه خشن و بد اخلاقانه با منتقدین و ضرب در صفر کردن آن ها(گاهی با تحقیر؛ گاهی با تخریب و گاهی با تمسخر و...) از نشانه های پیاده نظام های این جریان خزنده هستند. نفاق و تقیه و گاهی حرف های دو پهلو و محافظه کارانه زدن را هم می شود از علائم این جریان یا شبه جریان دانست. به نظر شما برخی آقایان منبری که گاهی در باب عدالتخواهی حرف هایی میزدند و ما بر نمیتابیدیم، با اصل مقدس عدالت و عدالتخواهی مشکل داشتند یا با بعضی اقدامات انحرافی با پوشش عدالتخواهی؟! حدود ساعت ۳:۳۰ بامداد ۲۷ آبان
هوالخالق من و رضا 😊 رضای خوب و دوست داشتنی، تولدت مبارک باشه ان شاءالله. ان شاءالله همیشه زیر پرچم و در مسیر اهلبیت علیهم السلام باشی.
آنچه بوده ایم؛ هستیم و خواهیم بود. این تصویر حاوی اعتقادات ماست. خلاصه، مختصر و مفید.
وقتی کاخ نشین ها برای کوخ نشین ها تصمیم بگیرند، چیزی بجز ویرانی انتظار نمی رود! راستی؛ با پول مبلمان و دکوراسیون اتاق آقایان مدیر، چند تا می شود از آن آلونک ها ساخت؟ کاخ نشینی مسئولین و ولخرجی های آن ها قانونی شده است و برای آن بودجه تخصیص داده می شود و کوخ نشینی مستضعفین و پا برهنه ها شده است غیرقانونی!!!
هو الصابر این چاله هایی که تماشا میکنید، فقط نمونه هایی از چاله های خندق مانند کوی فروردین(خیابان بهار و قدس) هستند؛ کوی فروردینی که دو خیابان مذکور را به همدیگر وصل کرده و محلی پر رفت و آمد است. البته جاهایی که چاله ندارند هم، دست کمی از جاهایی که چاله دارند، ندارند. یعنی آسفالت کوی به گونه ای است که جلوبندی ماشین ها را به طور جدی با آسیب مواجه کرده است. اگر آقایان مسئولین باور ندارند میتوانند با ماشین های شخصی خودشان امتحان کنند. این کوی که سالیان سال است که قرار است تبدیل به یک خیابان بشود، وضعش اینطور است. نه خیابانش میکنند نه به آسفالت و چاله ها و پستی و بلندی هایش می رسند. البته شاید علت عدم رسیدگی این است که از مسئولین ساکن آن محله نیستند و محله، محله کم برخورداری است؛ و الا حتما رسیدگی میشد!!