🔘نویسندگی در فضای مجازی🔘
🔸ما در فضای مجازی هدفمان باید این باشد که شخصیت خودمان را بسازیم نه امکاناتمان را؛ این خیلی مهم است.
🔹برای مثال فکر کنید امسال و یا سال آینده از فعالین مجازی یا مسئولین فضای مجازی بروند با مقام معظم رهبری دیدار خصوصی داشته باشند و ایشان هم مثلاً بفرض محال، بگوید توییتر زمین بازی ما نیست و همه بچه حزب اللهیها و نیروهایتان از فضای توییتر بیایید بیرون و بروید تلگرام را دریابید!
🔹خوب تکلیف من نوعی که اکانتم، اکانت قوی هم نیست و 25هزار فالور در توییتر دارم چی میشود؟ یا بخاطر این فاجعه بزرگی که اتفاق افتاده، یک هفته عزای عمومی اعلام میکنم و در منزلمان روضه میگیرم یا اینکه تمکین نمیکنم و میگویم اگر همه هم بروند من هستم و حتی اگر سازنده توئیتر هم برود، خود من هستم! 25هزار فالور شوخی نیست!
🔸عرض بنده این است که ما به گونهای شخصیتمان را بسازیم که بسم الله الرحمن الرحیم اگر اکانت توییترما امروز ساسپند شد، دیگر عزا نگیریم برای این مسئله.
🔸اگر شخصیت خودمان راساخته باشیم، همین امروز بگویید این اکانت تعطیل شد، بعد از ظهر یک اکانت دیگر میآورم همان تیم میآییم آنجا! یا بگوید من از امروز در فضای توییتر فعالیت نمیکنم یک ستون دارم در صفحه هشتم جام جم و هرکسی بخواهد برود آنجا بخواند.
🔸اگر شخصیت خودتان را ساخته باشید، قلم را ساخته باشید افراد زیادی قلم شما را دنبال خواهند کرد. چون مخاطب قلم خوب را دوست دارد و چه در توییتر باشد چه در اینستاگرام باشد چه در روزنامه باشد. البته الان جمعیت خوانندههای روزنامه خیلی کمتر شده و به شدت آمده پایین و خیلی از روزنامهها در آستانه تعطیلی هستند.
🔹یک درصد فرض کنید مقام معظم رهبری بگویند از امروز ما دیگر کاری در فضای مجازی نداریم و چون نشریات دارد تعطیل میشود، جوانان انقلابی بیایند در نشریات فعالیت کنند و نشریات را علم کنید. بسم الله، چند نفر میتوانند در روزنامه مطلب بنویسند و قلمی خوب دارند؟
🔸اگر اصولی کار کرده باشیم روزنامه و توییتر و اینستاگرام و تلگرام و هرجای دیگر فرقی نمیکند ما کار خودمان را انجام میدهیم اما اگر فقط و فقط به این فکر میکنیم که اکانتمان را چگونه بیاوریم بالا، آن اکانت به یک ساسپند بند است! به همین سادگی.
◀️تعداد فالور هیچ وقت ملاک نیست. البته بله فالور بالا یک ویژگی مثبت است و نمیشود کنار گذاشت اما تعداد فالور در بُعد قدرت بیان نیست.
#نویسندگی_در_فضای_مجازی
#پیمان_طالبی
🔻با ما همراه باشید🔻
🆔@rouyesh_media
🔘جریان_شناسی🔘
🔸در این بخش به جریان شناسی جبهه معارض انقلاب اسلامی خواهیم پرداخت که هم میتواند در فضای مجازی باشد و هم در فضای حقیقی. چرا که برای مقابله باید بدانیم چه کسی در مقابل ما و علیه ما قرار دارد و پس از آن روشهای مبارزهی آنها را بشناسیم تا در نهایت بتوانیم عیله جنگی که تدارک دیدهاند آفند یا پدآفند کنیم.
🔸در ابتدا لازم است بدانید، عدهای هستند که با جمهوری اسلامی مشکلی ندارند یعنی ما ممکن است نتوانیم به آنها جبهه معارض جمهوری اسلامی بگوییم اما عدهای هم هستند که معارض انقلاب اسلامی میباشند. بنابراین زمانی که در باب جبهه معارض مطالبی عرض میکنیم منظورمان جبهه معارض انقلاب اسلامی است.
🔸از سالهای 1355-1356 در برههای از زمان که سرویسهای امنیتی داخلی و خارجی و حتی فرامنطقهای از جمله ساواک و سرویسهای امنیتی انگلیس، فرانسه، اسرائیل و آمریکا به این نتیجه رسیده بودند که تحول قریب الوقوعی در ایران شاهد خواهند بود.
🔸از چند سال قبل این کشورها به تکاپو افتادند تا راهکاری جهت تعامل با تحولی که هنوز به ماهیت آن پینبردهاند ولی میدانند در ایران اتفاق خواهد افتاد، پیدا کنند. در ابتدا فکر میکردند تحولی که بناست در ایران رخ دهد تحولی با محوریت کمونیسم و به رهبری شوروی میباشد.
🔸اما در سال 1356 و اواخر سال 1357 به تدریج متوجه شدند نظرشان در مورد تحول ایران با محوریت کمونیسم اشتباه است و در حقیقت تحولی که در حال ظهور است یک دیدگاه و پشتوانهی اسلامی دارد. از زمانی که هشدارهای این دگرگونی در رژیم، توسط سیستمهای امنیتی مانند ساواک و ... به دولتهای متبوع خودشان رسید ناگهان دو نگرش کاملاً متضاد نسبت به تحول در حال ظهور در ایران شکل گرفت که عبارتند از:
1⃣ این تحول فارغ از اینکه چه محتوایی در بر دارد آیا ما میتوانیم با آن محتوا تعامل داشته باشیم یا خیر؟ و به دلیل اینکه رخداد این تحول خارج از کنترل و مطابق با اراده ما شکل نگرفته است باید تحت هر شرایطی از بین برود.
2⃣به دلیل اینکه سیستم امنیتی ایران قبل انقلاب، عمدتاً یک سیستم وابسته به کسی غیر از شاه بود افسران اطلاعاتی و امنیتی به دنبال تامین منافع کارفرمایان خودشان بودند که در پی آن دیدگاهی در ایران شکل گرفت مبنی بر اینکه مهم نیست چه کسی بر ایران حکومت کند مهم این است که منافع کار فرمایان یعنی همان دولتهای غرب به عنوان مثال آمریکا، اسرائیل و ... تامین شود فلذا همین باعث شکلگیری یک دیدگاه جدید و نقطه مقابل دیدگاه قبلی شد.
🔸به همین دلیل شاهد هستیم مورخ ۲۵ بهمن یعنی ۳ روز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، بخشی از حاکمیت آمریکا و عراق که بعد با آنها به مشکل برخوردیم در ردیف اولین کشورهایی قرارگرفتند که انقلاب اسلامی در ایران را به رسمیت میشناسند.
🔸اساس این نگرش به این شکل بود که وقتی امام وارد ایران شدند و چند روز بعد از ایشان، انقلاب اسلامی ایران به ثمر نشست امام به قم رفتند و عنان دولت را بر عهده دولت موقت گزاردند.
#جریان_شناسی
#سیدسجاد_طباطبایی
https://twitter.com/91taba
🔻با ما همراه باشید🔻
🆔 @rouyesh_media
🔘
مستند🔘
🎞 مستند #تلگرام_بدون_فیلتر
⏳ مدت زمان: ۳۵ دقیقه
👤 کارگردان: ناشناس
💬 موضوعات:
♨ عاقبت انتقال سرورهای تلگرام به ایران چه شد؟
♨ ادمین کانالهای پورن کینگ، چرا بستر تلگرام را برای فعالیت انتخاب کرده بودند؟
♨ تلگرام چگونه جایگزین وایبر در ایران شد؟
♨ پاول دورف چگونه لقب زاکربرگ روسیه را به خود اختصاص داد؟
♨ متن مکالمه عوامل داعش در حادثه تروریستی تهران با فرمانده خود چه بود؟
♨ دستگاه امنیتی ایران، چگونه تلگرام داعشها را هک کرد؟
♨ ردیابی تلفن همراه فرماندهان داعش از طریق پیامهای تلگرامی، چگونه موجب برخورد موشکهای سپاه با مقرشان شد؟
📽برای مشاهده میتوانید بر روی لینک زیر کلیک کنید:
yon.ir/rouyesh001
🔻با ما همراه باشید🔻
🆔 @rouyesh_media
🚩 آدرس اکانت توئیتر: https://twitter.com/bekhaterkhoda
📺 کانال آموزش کنشگری رسانهای #رویش
☑ @rouyesh_media
🔘تکنیک های عملیات روانی🔘
⭕تکنیک های عملیات روانی در حوزه رسانه و خبر
تکنیک 8⃣4⃣ #تواتر:
🔸انتشار توام با گواهی همزمان یک خبر از ناحیه ی چند رسانه، تاثیر پذیری آن را برای مخاطب افزوده و احتمال بطلان خبر را نزد مخاطب کم میکند.
🔸تفاوت تواتر با تکرار عرضی خبر در این است که در تواتر، ناشر خبر خود را گواه و منبع دست اول واقعه ذکر مینماید.
🔸لازم به ذکر است امروزه افراد، نهادهای سیاسی یا اقتصادی و خصوصا موسسات خبری با اختیار داشتن چندین رسانه به راحتی قادر به متواتر سازی اخبار خود هستند؛
🔹همچنانکه موسسات تایم وارنر (شبکه CNN و هفته نامه ی TIME) و نیویورک تایمز (روزنامه های نیویورک تایمز، اینترنشنال هرالد تریبیون و بوستن گلوب) مالکیت و مدیریت چندین رسانه را عهده دارند.
🔹در سال 89 در خبر "اخلال در سخنرانی لاریجانی در قم"، چند سایت خبری از جمله #تابناک برای متواتر نمایی مطالب، درحالی گزارش خویش را به نقل از "خبرنگاران خود" اعلام داشتند که سر خط این خبر رسانی تنها "اداره اخبار و رسانه های گروهی مجلس" بود.
#تکنیک_های_عملیات_روانی
🔻با ما همراه باشید🔻
🆔 @rouyesh_media
🔘فضای مجازی🔘
🔴اما هدف یک عملیات روانی چیست؟
🔹هدف عملیات روانی، #رفتار_سازی است.
🔴ما چه زمانی در فرایند عملیات روانی موفق هستیم؟
🔹وقتی بتوانیم در نقطه آماج و هدفمان یک رفتاری را ایجاد کنیم.
🔹مثلاً اگر اغتشاش و شورش شده است، تلاش کنیم مثلاً شورش کنندگان را بترسانیم. خروجی این ترساندن، خالی کردن صحنه است. تلاش می کنیم افراد را متفرق کنیم. تفرقه یک تکنیک عملیات روانی است. تلاش می کنیم در وضعیت شورش، آرام سازی کنیم و آنها را از صحنه خارج کنیم.
🔹گاهی یک جمعی آرام است و می خواهیم آن را به جوشش و حرکت بیندازیم. اصطلاحاً می گویند انگیزش. برخی سخنرانی های انگیزشی انجام می دهند. مثلاً شب عملیات است. برایشان صحبت می کند و انگیزه ایجاد می کند.
🔹الآن یکی از ابزار های رفتار سازی حتی در شورش، موسیقی است. در ایران استفاده نمی شود. توانمندی اش را ندارند. سال 2011 در آلمان روی بحث موسیقی برای اینکه در شرایط آشوب بتوانند جمع را کنترل کنند، کار می کردند. یک فرکانسی است که شنیده نمیشود اما لایههای مغزی را درگیر و مدیریت میکند. الآن در عملیات روانی روی همچنی تکنیکی کار میکنند.
یک ماده مخدر شیمیایی است به اسم مازراتی که خود بخود اگر مصرف شود هیچ اثری ندارد. یک موسیقی با یک فرکانس خاص، فعل و انفعالات این ماده شیمیایی را در مغز فعال می کند و اثر می گذارد. این بحث ها در لایه تحریک عاطفی و حسی است که در عملیات روانی کاربرد دارد.
🔸نکته: رفتاری که می خواهیم در مخاطب ایجاد کنیم، بعضی اوقات عینی است و بعضی اوقات ذهنی.
🔸رفتار عینی یعنی یک کنش بیرونی.
🔸رفتار ذهنی یک کنش ادراکی است در لایه های ذهنی. که نگاهش نسبت به محیط پیرامون تحت تأثیر قرار می گیرد.
#فضای_مجازی
#سیدپویان_حسینپور
🔸در ادامه به موضوعات زیر خواهیم پرداخت:
🔹انگاره سازی چیست؟
🔹رفتارسازی یعنی چه؟
و ...
🔻با ما همراه باشید 🔻
🆔 @rouyesh_media
🔘 ایده تولیدات فضای مجازی از جرقه تا آتش🔘
⭕ نسبت ایده با سوژه و موضوع چیست؟
🔸موضوع بالاتر از همه قرار میگیرد؛ زیرمجموعه موضوع، ایده و بعد از آن، سوژه است.
🔸موضوع هرچقدر هم بزرگ باشد، میتواند زیرموضوع های کوچکتر داشته باشد؛ هر ایده و سوژه میتواند زیرمجموعه خود را داشته باشد.
🔹بعنوان مثال اگر موضوع سال 88 باشد، یک زیرموضوع آن میتواند کشته سازی سال 88 باشد، درعین حال میتوانیم به کشته سازی بعنوان یک سوژه نگاه کنیم.
⭕️چگونه سوژه های خود را به ایده تبدیل کنیم؟
🔸قاب بستن روی سوژه را میتوان تعریف ساده ای از ایده دانست.
🔸پس ایده در واقع همان زاویه نگاه ما به موضوع یا سوژه است که به شکل فشرده ما را در مسیر پیامی مشخص هدایت میکند.
🔹بعنوان مثال، اگر موضوع را طلاق درنظر بگیرید، سوژه های مختلفی میتوانید در این موضوع پیدا کنید: آمار طلاق، سن طلاق، وضعیت فرزندان طلاق، اثر طلاق بر روی مردان و زنان و... .
🔸حال، باید چند سوژه را انتخاب کنیم و ایده بدست بیاوریم.
⭕️ویژگی های یک ایده خوب!
🔸بنده این ویژگی ها را به 6 مورد خلاصه کرده ام که می توان بدان افزود:
1⃣ایده، حتما نو است. ایده برخلاف سوژه که ممکن است به ذهن کسی رسیده باشد، حتما باید نو باشد. اگر ایده قدیمی را دوباره بسازیم، بازسازی کرده ایم؛
🔹مثل هالیوود که گاهی آثار قدیمی را بازسازی میکند؛ مگر اینکه کارگردان چیز جدیدی را به آن اضافه کند. ما نمی خواهیم بازسازی انجام دهیم. بعنوان مثال، موضوع راهیان نور و اردوهای جهادی تکراری اند. باید برویم سوژه هایی پیدا کنیم تا ایده جذاب بسازیم و نهایتا کلیپ تبلیغاتی بسازیم جهت جذب افراد برای اردوهای بعدی.
2⃣باید مخاطب ایده مشخص باشد؛ اگر بخواهیم راجع به اتفاقات 88 مستندی بسازیم، اول باید مخاطب را مشخص کنیم: آدم پنجاه ساله ای که در آن زمان بوده است و میداند چه اتفاقاتی افتاده است یا جوان هفده، هجده ساله ای که نبوده است؟
قطعا برای جوان هفده-هجده ساله، نمی توانیم یک سری چیزها را بدیهی فرض کنیم؛ مثلا باید میرحسین موسوی را به او معرفی کنیم و... .
🔸پس اینکه مخاطبمان چه کسی است، خیلی مهم و تعیین کننده است.
3⃣ایده باید جذاب باشد.
4⃣ایده باید مختصر باشد؛ طوریکه بتوان آن را در دو خط تعریف کرد.
5⃣ایده حتما باید کارائی داشته باشد؛ مثلا ایده ساخت یک شطرنج سه نفره کارائی ندارد.
6⃣ایده باید عملی باشد.
#ایده_پردازی
#علی_رجبی
🔻در ادامه به موضوعات زیر خواهیم پرداخت:
🔹الگوهای ایده پردازی
(نقشه ذهنی و بارش فکری)
🔹چگونه سوژههای خود را به ایده تبدیل کنیم؟
و ...
🔻با ما همراه باشید🔻
🆔 @rouyesh_media
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘نماهنگ🔘
#هوش_یاری
♨آن چیزی که امام حسن مجتبی(ع) را شکست داد...
🔻با ما همراه باشید🔻
🆔 @rouyesh_media
مرکز هنری رسانهای رویش
🔘دیپلماسی دیجیتال🔘 🔸این تأثیر گذاری و قدرتی که ما میگوییم بالاخره یک قدرتی در یک سطحی به نام دیپلم
🔘دیپلماسی دیجیتال🔘
⭕ادامه بحث ذائقه شناسی در شبکههای اجتماعی
🔸تلویزیون را روشن می کنیم و شبکه افق را می زنیم. می بینیم در برنامه عصرانه، چند توئیت خوانده می شود. می بینیم چه جالب، می توان از طریق شبکه های اجتماعی به رسانه ملی رسید و در رسانه ملی مطرح شد. پس ما هم برویم و در توئیتر حضور پیدا کنیم. با این نیت، شخصی وارد شبکه اجتماعی می شود.
🔸او اولاً وارد فضای جدیدی شده است.
🔸شما را در محله و خانه خودتان با برچسب های خاص خودتان –مثلاً شخص مؤمن حزب اللهی و ....- می شناسند، اما اگر وارد فضای دیگری شوید، شما را نمی شناسند.
🔸 الآن او وارد فضایی شده که هیچکدام از این برچسب ها وجود ندارد. همان اول که شروع می کند، با همان برچسب های دنیای واقعی شروع می کند. این خیلی مهم است. چون داریم وارد یک فضای جدیدی می شویم.
🔹مثلاً ممکن است در آینده به این برسیم که به کُرات دیگر برویم. اینکه چون ممکن است خطراتی برای ما داشته باشد، دلیل نمی شود که نرویم. باید حضور داشته باشیم، اما با برنامه ای که خودمان برای خودمان تعیین می کنیم.
🔹مثلاً شخصی می گوید من علاقه دارم در شبکه اجتماعی حضور داشته باشم، ولی می خواهم آنجا شعر بگویم یا شخص دیگری می گوید می خواهیم بُعد دیگری از ابعاد وجودی ام را در فضای مجازی نشان دهم.
🔸 این ها بستگی به خود افراد دارد که با چه تعریفی می خواهند ورود کنند و چقدر از اطلاعات خودشان را در اختیار شبکه قرار دهند.
🔸 اگر شما یک خط تلفن و گوشی بخرید، و به شبکه ورود کنید، هیچ ممانعتی وجود ندارد که شخصی به اطلاعات شخصی شما دسترسی پیدا کند.
🔸ما ترس از این هم نداریم که مثلاً من مرکز دنیا در ایران هستم و NSA دنبال من است. نه تا وقتی که او در چارچوب خودش قدم بر میدارد و من چارچوب او را به هم نزنم، او به من کاری ندارد.
🔸ممکن است من شعر بنویسم یا هر چیز دیگر. اما گاهی من می خواهم روندی را طی کنم که یکسری فعالیت ها را از خودم نشان دهم و نمی خواهم اطلاعات شخصی ام در شبکه نمایش داده شود.
#دیپلماسی_دیجیتال
#هانی_هاشمی
🔻با ما همراه باشید🔻
🆔 @rouyesh_media
11.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘نماهنگ🔘
#مژده_های_پیروزی
💎 چه کسانی زوال دشمنان بشریت را خواهند دید
🔻با ما همراه باشید 🔻
🆔 @rouyesh_media
مرکز هنری رسانهای رویش
🔘نویسندگی در فضای مجازی🔘 🔸ما در فضای مجازی هدفمان باید این باشد که شخصیت خودمان را بسازیم نه امکانا
🔘نویسندگی در فضای مجازی🔘
🔸 موفقیت در فضای مجازی یک سری فاکتور دارد که این فاکتورها را میشود خیلی راحت پیدا کرد.
🔸بنابراین اگر واقعاً دنبال این هستید که نویسندگی را جدی دنبال کنید باید یک سری مطالعه داشته باشید و یک سری دورهها بگذرانید و یک سری کارها انجام بدهید و یک سری آزمون و خطا انجام بدهید،
⭕ روایت
🔸روایت یک قالب ساختاری است که میتواند داستانی یا غیر داستانی باشد و در همهی شئونات هنری (فیلم، ادبیات، تئاتر، داستان، شعر وحتی بازیهای کامپیوتری) روایت وجود دارد.
🔹برای مثال اگر امروز الان که ما اینجا داریم صحبت می کنیم، در باز شود و یک بچه از در بیاید تو و با داد و فریاد بگوید «من خوردم زمین!» همین خوردن زمین و همین جمله کوتاه خودش یک روایت است.
🔹 چرا؟ چون خبری را به ما میدهد که پشت این خبر اطلاعاتی وجود دارد. یک بچه بیاید تو بگوید خوردم زمین چه اطلاعاتی داده؟ یکی از اطلاعاتی که میدهد این است که بچه شلوغی بوده و احتمالاً از این زمین خوردنش آسیب هم دیده چرا که با داد و فریاد برای ما میآید تعریف میکند و میتوانیم اطلاعات دیگری هم بگیریم.
🔸 پس ما از روایت یک سری اطلاعات میگیریم.
🔹ما یکی از مهم ترین هشتگهایی که در این سال در توییتر داشتیم هشتگ روایت فتنه بود.
🔸درکل هشتگی موفق است که از بستر اصلی خود بزند بیرون یعنی شما هشتگ را در اینستاگرام میزنید و از اینستا کشیده بشود به توئیتر و تلگرام و یا اگر در توییتر یک هشتگی مطرح میشود فردا بیاید در اینستاگرام هم نمودش را ببینید این هشتک را میگویند هشتگ موفق.
#نویسندگی_در_فضای_مجازی
#پیمان_طالبی
🔻با ما همراه باشید🔻
🆔@rouyesh_media
🔘 نویسندگی🔘
0⃣1⃣ اصل مهم در نویسندگی
🔸تکنیک 6⃣ از 0⃣1⃣
🔸ساده نویسی
#نویسندگی
🔻با ما همراه باشید🔻
🆔 @rouyesh_media