اهانت زننده عضو ارشد #باند_منتظری به آیتالله العظمی بهجت
🔶حاشیه روزنه
اولا آن عارف واصل عزیز هرگز ادعای ویژهای نداشت و پی مقام و موقعیت مادی و حتی ریاست معنوی نبود.
ثانیا علو مرتبه این آیت حق که در میان اهل سلوک و معرفت به تواتر رسیده، نه نیازمند تأیید عوامزدگانی چون اين شیخ هتاک است و نه با هوچیگری و توهین امثال او قابل کتمان است!
ثالثا برچسب دکانداری و کرامتتراشی هم که لایق خودشان است که زمین و زمان را به هم دوختند تا یک شیخ سادهلوح سیاسی را در قامت قائممقام رهبری قالب کنند و بعد از برافتادن تشت رسوایی شان و بعد از همنوایی و همگامی با انواع و اقسام وحوش انساننما(خاصه منافقین خونخوار و آمریکای جنایتکار) همچنان با کمال وقاحت با ژست آدم حسابیها مشغول موعظه این و آنند!
رابعا سلام و صلوات بیشمار بر روح مطهر آيتالله العظمی بهجت که همچنان و همیشه در افشای ماهیت مدعیان دروغین در بازار مکاره دینفروشی، حاضر و ناضر و ناصر جریان حق است.
خامسا عشق و ارادت و ذوب شدن در پذیرش ولایت کفار، برخی را بر آن میدارد که حریم بزرگان تشیع را بشکنند برای پاسبانی از خط سازش و گفتمان وابستگی ذلیلانه به آمریکا.
تکلیف این جماعت را سیدالشهدا علیهالسلام در عاشورای سال ۶۱ مشخص کرده است؛ آنان در دو راهی عزت و ذلت، در دوگانه حسین(ع) و یزید، در تردید بین راه حق و باطل، بیراهه و باطل و ذلت را انتخاب کردهاند...
هیهات من الذله
@rozaneebefarda
نامه آقا سیدموسی صدر به برادرش در پاسخ به انتقادات پیرامون اقامه نماز بر پیکر دکتر شریعتی
#حافظه_تاریخی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
سرور معظم و برادر بزرگوار دست مبارک را میبوسم و ملتمس دعا هستم.
...متأسفانه مطالب از دور طور دیگری جلوه و تفسیر شده است.
و امیدوارم شناسایی و اطمینان سابق و حسنظن و خدمات کمنظیر سابق که به لطف خدا انجام گرفته روشنگر باشد.
درباره دکتر شریعتی، متأسفانه مطالب یاد شده و پیام رسیده و حتی تفسیرها دور از حقیقت بوده است.
هیچ جبههگیری و دفاعی و تبنی وجود ندارد. فقط و فقط جوانان مسلمان زیادی که من آنها را میشناسم و خود را مسئول آنها می دانم و برای راهنمایی آنها تلاشها کردهام بعلت وضع سیاسی و جبههگیری در مقابل چپ بهخصوص به مطالب ایشان نیازمند بودند و در عین حال نقص داشتن را معترف بودند.
منتظر بودند در مرحله آینده دکترین مثبت برای آنها در اروپا تهیه کند و چون فوت شد سخت محزون و پریشان شدند و چون هیچکس حتی #آیتالله_خمینی کوچکترین صحبتی با آنها نکرد، نزدیک بود به کلی رشته و روابط آنها با روحانیت قطع شود.
من با این احترام – و فداکاری فراوان- مانع انقطاعشان از روحانیت و انحرافشان شدم و در خطاب گفته و میگویم که افکار ما با او فرق دارد. و به همین دلیل موفقیت حاصل و امیدوارم همه نواقص و سوءتفاهمها جبران شود.
موضع دیگر هم براستی من در حال دفاع بوده و هستم. نمیدانم چرا از . . . مرتب کارشکنی و تحریک ادامه دارد تا آنکه وضع خطرناک بود و حملۀ من فقط صورت دفاع داشته است.
امیدوارم مفصلتر عریضهای تقدیم دارم...
@rozaneebefarda
یک مطالبه بایسته از موسسه تحقیقاتی امام موسی صدر
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
با توجه به قرائن تاریخی، نامههای انتقادی فراوانی از علمای ایران خطاب به آقا سیدموسی صدر(اعاده الله الینا) نگاشته شده که حاوی نکات تاریخی بسیار ارزنده و مهمی است و معالاسف متن آن تا کنون منتشر نشده است!
از آن جمله میتوان به مجموعه نامههای انتقادی پیرامون اقامه نماز و برگزاری مراسم چهلم برای دکتر شریعتی اشاره کرد.
خصوصا نامه اعتراضی دایی و اخوی بزرگتر ایشان.
همچنین طبق خاطرات صادق طباطبایی، امام خمینی نیز در قالب یک نامه انتقادی صریح، تذکراتی پیرامون برخی عملکردهای ایشان بیان فرمودهاند که توضیحات مکتوبی را به دنبال داشته است.
آیا عجیب نیست که به طرزی مشکوک و شاید مهندسی شده، این قبیل نامهها، هرگز از آرشیوها بیرون داده نمیشود؟!
آیا برخورد گزینشی با دادههای تاریخی درست است؟
جناب آقا سیدموسی صدر که از مجاهدان فرهنگی ایران معاصر بوده، همچون سایر همطرازان خویش خدمات بزرگی به تشیع روا داشته و شایسته تقدیر دائمی است و در عین حال ممکن است به برخی عملکردها و مواضع شان انتقادها یا ابهاماتی وارد باشد که صدالبته منطق و استدلال برای توجیه و دفاع از همان نقدها هم وجود دارد.
لذا بایسته نیست از خوف نشر برخی نقدها، اسناد تاریخی بطور گزینشی منتشر گردد!
به طور مشخص درخواست میشود سه نامه انتقادی مذکور(نامه امام، آقا سیدرضا صدر، آقا سیدباقر طباطبایی) توسط آن مؤسسه منتشر گردد.
@rozaneebefarda
توضیحات آقا سیدموسی صدر به داییاش حاج سیدباقر طباطبایی قمی پیرامون برگزاری مراسم ختم برای شریعتی در لبنان
[صفحه ۱ از ۲]
▫️اختصاصی|| بازنشر به مناسبت سالگرد درگذشت دکتر شریعتی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹اشاره
آقا سید موسی صدر ضمن اقامه نماز بر پیکر دکتر شریعتی، مراسم چهلم باشکوهی برای او در بیروت برگزار کرد که مورد انتقاد شدید طیف گستردهای از حوزویان از جمله دایی وی واقع گردید.
پس از اعتراضات، سیدموسی برای توجیه و دفاع از اقدامات خود در بزرگداشت شریعتی، به دایی خود نامه نوشت.
متن زیر، نامۀ ایشان به آقا سیدباقر طباطبایی قمی است که در آن دربارۀ برگزاری مراسم چهلم و مراسم تشییع پیکر آقای شریعتی، توضیحاتی ارائه داده است.
بسم الله الرحمن الرحیم
سرور مکرم و خالوی بزرگوار حضرت آیتالله معظم آقای حاج سیدباقر طباطبایی قمی دامت بركاته.
سلام و دعاگویی گرم و قرین تشكر فراوان و شوق زائدالوصف خود را پس از بازگشت از سفر مبارك حج بوسیله این نامه تقدیم میدارم و به راستی نیازمند دعا و محبت و دیدار شما هستم.
نامه مبارك نیز دلیل دیگری بر محبت و رعایت آن سرور نسبت به خواهرزاده مخلص بیغرضشان بود كه از راه دور عنایت فرمودید امیدوارم همیشه مشمول این تفقد باشم و به مصداق دعای ماثور، الهی لا تكلنی الی نفس طرفه عین ابداً، ما را در این محیط پربلا رها نفرمایید.
اما،محبت و روش آن سرور درباره آقایان لبنانیهای ارسال شده به ایران هرچند بینهایت ارزنده و مفید بوده و خواهد بود ولی باز هم مقتضای عنایت و وابستگی «كه عزت من معرفت شما و سرشکستگی من در آن سرور اثر میگذارد» بعید است خداوند وجود معظم را برقرار و حفظ كند.
درباره فاتحه و تشییع جنازه مرحوم دكتر شریعتی با كمال محبت و دقت نصایح آن سرور را مطالعه و مراجعه كردم و لازم بود مفصلا جواب را عرض كنم كه اگر در ذهن دیگران مطالبی و تصوراتی بوده و هست روشن گردد و در این نامه نمیخواهم درباره انتقاداتی كه از كتابهای ایشان شده است بحثی كرده و از آن دفاع كنم و هیچوقت بدان صدر نخواهم بود.
سرور محترم دست تقدیر مرا در لبنان قرار داده است و زمان و وضع منطقه و بحرانهای خطرناك منطقه و قضیه فلسطینیها و زد و خورد با مسیحیان و غیره لوازمی گوناگون دارد به علاوه نزدیكی لبنان به اروپا و رفتوآمد من و وجود دهها هزار محصل مسلمان در اروپا و انقطاع آنها از رعایت روحانیت مسئولیت خاصی برای اینجانب ایجاد كرده است.
دكتر شریعتی، همانطور كه میدانید تاثیر فراوانی در جوانان مسلمان و محصلین همه و حتی در بسیاری از جوانهای خوب و متدین و ارحام خودمان از كوچك و بزرگ، دختر و پسر گذاشته است و آنان را كه از وابستگی به كمونیستها امتناع دارند و در عین حال نمیخواهند همدست و همروش دولتها و دستراستیها باشند و تمایلات اصلاحی دارند، آنان را به اسلحه فكری مناسبی مجهز كرده است و شاید بدانید كه كتاب هایش دست به دست و چاپ پشت سر چاپ و در جلسات و حوزههای جوانان مسلمان خوانده میشد. جوانانی كه بدون مبالغه در اروپا و آمریكا خودشان را حفظ كرده، عبادت و طاعت و معصیت و هوا و هوس و همهچیز را بر طبق اوامر اسلام مراعات میكنند و من، خود، خدا شاهد است كه وضع این دختران و پسران را از نزدیك دیدهام.
البته اینان كه كتابهای دكتر را میخوانده و مورد بحث و جدل قرار میدادند میدیدند كه در كتابها جنبه انتقادی و خراب كردن مكتبهای سنتی زیادتر از جنبههای مثبت است به علاوه كاملاً میدیدند كه تغییراتی عمیق در افكار او كه به صورت سخنرانی درآمده به وجود میآید و اصولاً كلمات او را وحی منزل ندانسته و انتقاداتی هم داشتند ولی با این حال و با توجه به این سه موضوع (انتقاد، تغییر، عدم موافقت كامل) مطالب او را در میدان بحث و جدل با افكار انقلابی معاصر و علیه رژیمهای راستگرا و چپگرایان ملحد وسیلهای مؤثر میدانستند.
وقتی كه دكتر از ایران خارج شد و به اروپا رسید، همه امیدوار شدند كه در گوشهای آرام، دور از حملهها، دفاعها و مشكلات سیاسی، او به زودی یک تز كامل و افكار سازنده برای آنها خواهد داد كه اولاً مثبت باشد و ثانیاً بعد از تجربهها، مطالعهها و محیط جدید ثابت باشد و تناقض هم نداشته باشد، ولی ناگهان دیدند كه مرگ او را فرصت نداد. به راستی درجۀ تاثر و مصیبتزدگی جوانان را نمیتوان وصف كرد.
@rozaneebefarda
توضیحات آقا سیدموسی صدر به داییاش حاج سیدباقر طباطبایی قمی پیرامون برگزاری مراسم ختم برای شریعتی در لبنان
[صفحه ۲ از ۲]
بازنشر به مناسبت سالگرد درگذشت دکتر شریعتی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
در این حال، وضع روحی، انتقادها را تشدید كرد و روابط این جوانان مسلمان را با روحانیت كه ضمانت اسلام و راه معرفت احكام و تعالیم اسلام هستند، تهدید میكرد. متاركه علمای ایران [...] و تسلیت نگفتن ایشان، حزن و عصبانیت این جوانان را تشدید كرد و من به راستی مشاهده میكردم كه دلجویی از اینها، فقط میتواند مقداری كه از رابطه جوانان مسلمان با روحانیت باقی مانده است، حفظ و تقویت كند و امكان اصلاح اشتباهاتی كه هست و شده است، باقی بگذارد.
وگرنه خطر آنكه آنها برای همیشه از روحانیت جدا شده و گرفتار انحرافات و خطرهایی كه در دوری از روحانیت گریبانگیر آنان میشود آنان را تهدید میکند.
از این جهت، من با جود آنكه میدانستم این كار مورد انتقاد برادران، و روحانیون، میگردد و من در این اوضاع و گرفتاریها ممكن است صدمههای شدید بخورم، فداكاری كرده و به این روش اقدام كردم و تحمل نتایج این كار را ثواب و اجر آخرت دانستم و امیدوارم خداوند قبول كند.
در عین حال، در وقت اعلان، در جلسه فاتحه و در مقاله روزنامه با منتهی درجۀ صراحت اعلام كردم كه با او اختلافات زیادی در افكار داریم و خیلی از مطالب او را نمیپذیریم و احترام و یادبود او فقط از این نظر است كه یك #فكر_انقلابی_اصیل داشته است و به همین جهت از فتح هم با احترام یاد میكنیم و این مطالب در صورتجلسه، در نوارها و در مقاله و كتاب ضبط است.
اما درباره ترجمه كتابها و مقالات: فقط یك مقاله كه ضدماركسیست بود، در روزنامه خودمان، «امل و رساله»، ترجمه و به مناسبت چهلم او درج شد، كتاب دعا و «آری، چنین بود برادر» پنج سال قبل در عراق به وسیله سعید علی ترجمه شده و در اینجا فقط كتاب شهادت، با اختصار و به واسطه دوستانش، چاپ شد. و هیچ دیگر از آن وقت، یعنی بعد از چهلم او، هیچ كتاب و هیچ مقالهای و هیچ یادی نشده است.
و لازم است در اینجا عرض كنم كه من نسبت به روحانیت ایران احترام میگذارم و خودم را جزئی از آن میدانم و به ارتباط با آنان مفتخرم و به هیچ وجه برای دكتر شریعتی یا مهمتر از او، رنجش خاطر آقایان را فراهم نكرده و نمیخواهم بكنم و امیدوارم این موضوع كاملاً واضح باشد كه هیچوقت در مقام انتخاب بین دو راه نبوده و نیستم. راه من راه روحانیت است.
من امیدوارم همیشه خدمتگزار روحانیت و تشیع بوده و باشم و تاریخ زندگی و مبارزه سهمگین شانزده ساله من این روش را ثابت كرده است.
در مصر هم همان وقت كه آقای سعید آمدند و از كتاب تذكره التوحید یاد كردند، فوراً در خدمتشان به شیخ ازهر مراجعه کرده و چون او را از نامه سابق رنجیده یافتم، نامه دیگری نوشته و حضوراً دستور تغییر داد و جواب نامه آقای سعید را هم با احترام و [...] نوشت.
در كشور سعودی هم با ملك خالد و برادرانش ملاقات حاصل شد و از موضوع كتاب «تاریخ» و مجله دعوت و غیره صحبت شد و فوراً امر تغییر و حذف كلمات ناروا صادر شد و اعلام كردند كه بههیچوجه این موضوع مورد رضایت آنها نبوده است. به علاوه قرار شد و خواستار شدند با علمای آنها تماس حاصل شود و زمینه این كار هم فراهم میشود.
به هر حال این اقدامات، به علاوه سخنرانی در منا (كه فقط سه نفر صحبت كردند و اولین بار بود كه یك عالم شیعه صحبت میكرد) و روشی كه با من داشتند لطف خدا سبب عزت شیعیان بوده و هست هرچند كسانی ناراحت شدند و به تشویش و تیرهكردن و گلآلود كردن آب پرداختند.
آنچه مهم است، آن است كه به آن سرور بزرگوار تأكید كنم كه ما با خداوند عهدی ثابت و قاطع و ازلی داریم كه در خدمت دین او و اولیای معصومین او تلاش كرده، جان خود را در گروش بگذاریم.
سلام حضور حضرت اخوی آیتالله عظمی قمی اعلام میدارم.
موسی صدر
@rozaneebefarda
نقدی بر روش مأخذگزینی و ارجاعدهی بهبودی در کتاب الف لام
الفلام تحریف|| نقد ۱۸
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
آقای بهبودی در الف لام خمینی در مجموع از 280 منبع استفاده کرده است و این اثر در مجموع 3783 ارجاع-اعم از تکراری و غیرتکراری- دارد که به ترتیب بیشترین منابع استفاده شده در این کتاب از این قرارند:
1. اسناد خام چاپ نشده، 1132 مورد.
2. خاطرات 857 مورد که تقریبا بیشترین ارجاع مربوط به کتاب خاطرات آیتالله پسندیده است.
3. کتب مرجع 730 مورد که نود درصد ارجاع آن به صحیفه امام است.
4. کتب اسناد، 369 مورد.
5. روزنامهها، 367 مورد که نود درصد آن ارجاع به روزنامه اطلاعات است.
6. کتابهای تاریخی، 100 مورد.
7. مجلات، 92 مورد.
8. سرگذشتنامه، 52 مورد
9. سایت، 16مورد.
10. تعدادی از منابع هم در دسته منابع مبهم و متفرقه قرار گرفتند.
با ملاحظه سه قسم اول از منابع استفاده شده در كتاب چند نكته روشن می گردد:
اول اینکه تقريبا ثلث ارجاعات كتاب به اسناد خام و چاپ نشدهای است كه برای خواننده امكان دسترسی و صحتسنجی آن وجود ندارد و با توجه به روش جانبدارانه بهبودی در نگارش تحریفآمیز زندگی امام خمینی، طبیعی است که بدون ارائه این اسناد، ارزش علمی کتاب وی بیش از پیش محل خدشه خواهد بود.
دوم اينكه كتب خاطرات بعد از اسناد خام بيشترين منبع مورد استفاده هستند كه در تمام فصول كتاب دیده میشوند.
سوم اينكه بيش از نود درصد ارجاعاتی كه در نوع كتب مرجع قرار میگيرند، كتاب صحیفه امام است و از کتب دیگری مثل نهضت امام خمینی كه مصدر صحيفه محسوب میشوند به ندرت استفاده شده است.
با بررسی علمی نحوه ارجاعدهی در کتاب الفلام، مشخص خواهد شد که حجم انبوهی از اشكالات مربوط به عدم احاطه نويسنده بر منابع متقن بوده و به عدم مراجعه وی به منابع معتبر تاريخی بازمیگردد.
به نظر میرسد گرایش افراطی نويسنده به استفاده از منابع تازهياب، و پرهيز جهتدار وی از ارجاع به برخی نويسندگان و آثار، موجب شده او بدون توجه به صحت و سقم مندرجات منابع غيرمعتبر، گزارههای مخدوش قطعی را به عنوان مبنای شناخت و تحليل شخصيت الهی- سياسی امام خمينی قرار دهد و نوشتهای غيرقابل دفاع و پرغلط را پديد آورد.
طبعا با گذر از التهابات رسانهای و خلسه جايزههای سازمانيافته، اهل تحقيق نويسنده و ناشر چنين اثر پرغلطی را مورد بازخوانی تحقیقی قرار خواهند داد و تاريخ قضاوت مثبتی از آثار اين كتاب نخواهد داشت.
چه اينكه اين كتاب، با ارايه چهرهای مخدوش از امام خمينی، بر آرمان يک نسل و يک تاريخ و يك ملت، پنجه تحريف دركشيده است كه اقدامی است نابخشودنی. و حتما لازم است منتشر کنندگان و ترویج کنندگان این اثر مخدوش در پی جبران برآیند و در اسرع وقت نسبت به جمع آوری یا ویرایش و پالایش جهت نشر مجدد آن اقدام نمایند.
🔘 روزنه؛ دریچهای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
روزنه
نقدی بر روش مأخذگزینی و ارجاعدهی بهبودی در کتاب الف لام الفلام تحریف|| نقد ۱۸ @rozaneebefarda 🔻
الفلامخمینی؛ چند تذکار و چند پرسش و پیشنهاد!
کتاب الفلامخمینی اثر آقای هدایتالله بهبودی، از بدو انتشار تا کنون همواره از سوی مراکز رسمی فرهنگی کشور، از صدا و سیما گرفته تا وزارت ارشاد و سایر نهادهای رسانهای جریان انقلابی مورد تجلیل و تمجید قرار گرفته است! بگذريم که مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام نیز بجای مقابله با تحریف، خود از مروجان محتوای این اثر تحریفآمیز شد! آنهم در سالگرد ارتحال امام!
اکنون به واسطه همین رپرتاژهای یکطرفه، کتاب الفلام در برخی دورههای آموزشی حوزوی و غیرحوزوی به عنوان یکی از منابع معتبر(!!!) در شناخت سیره امام معرفی میشود. زودا که مدعاهای مخدوش آقای بهبودی در مورد امام وارد حافظه تاریخی نخبگان ایرانی شود!
این در حالی است که تحریفات بسیار روشن فراوانی در آن وجود دارد که تنها بخشی از آن تحریفات در پرونده ویژه روزنه تقدیم شد. گرچه باقی موارد نقد آماده نشر است اما به جهت تذکار خوانندگان مبنی بر کفایت بحث و روشن شدن شدت فاجعه، فعلا از نشر آنها درمیگذریم.
باری! اگر محفل نقد و نظری برپا شود، مشخص میشود که این موارد صرفا مشتی بود نمونه خروار و یک بود از هزار!
بیانات حکیمانه و صریح مقام معظم رهبری پیرامون مقابله با تحریف امام و پیشگیری از #هویتزدایی_از_امام به مثابه حجت شرعی پیش چشم ما قرار دارد و لذا در مواجهه با تحریفات کتاب الفلام جای هیچ تسامح و تردید وجود ندارد.
برخی عزيزان در مقام دفاع از این کتاب، سوابق مثبت نویسنده آن، خصوصا در عرصه ادبیات دفاع مقدس را یادآور میشوند و نظر شریفشان آن است که با دلیل آنکه نویسنده از جریان خودی و از نیروهای انقلابی است، نباید در مورد تحریفات اثر او سختگیری کرد و بلکه باید از حیثیت او دفاع کرد!
پاسخ این قبیل تحلیلها و توصیهها از قبل روشن است؛
اگر قرار بر این باشد که صرفا به واسطه خدمات قبلی افراد، خطاهای فاحش بعدی را نادیده بیانگاریم، چه جای برخورد با سران فتنه۸۸ وجود دارد؟ مگر آنان برخی شان از مبارزان دوران نهضت امام خمینی نبودند؟ مگر برخی شان مورد التفات و تمجید ویژه امام نبودهاند؟ خب! پس بیاییم عاملیت و مدخلیتشان در فتنه را نادیده بگیریم برود! فقط با آفتابهدزدهای کف خیابان برخورد کنیم و تمام!
خیر! نه قواعد شرعی چنین مصونیتی را برای افراد اثبات میکند و نه سیره امام و رهبری با چنین تحلیلهایی سازگار است.
وانگهی! آنها که نگران وجهه و سابقه و حیثیت بهبودی هستند و هر نوع نقدی را _حتی اگر مستند و مستدل باشد_ با بایکوت و تردید و ملامت مواجه میسازند، چرا یک دم به فکر حیثیت امام نمیافتند؟! چرا خود را در مظان لبیک به امر مقام معظم رهبری مبنی بر مقابله با تحریف امام نمیبینند؟!
آیا با خود فکر نمیکنند که اگر تحریف امام و هویتزدایی از امام، امری است قبیح و برخورد با آن واجب است، چنانچه این خطا از سوی دوستان سر بزند، خطر نفوذش شدیدتر خواهد بود!
مگر نه آنکه تحریفات بزرگ در تاریخ اسلام را پیشتر و بیشتر از کعبالاحبارها و ابوهریرهها، برخی صحابی سرشناس و به ظاهر موجه رقم زدند؟!
پس اگر تحریف زشت و ناپسند است، از دوست اگر واقع شود زشتتر خواهد بود! مگر مواجهه قرآن کریم با زنان پیامبر(ص) را از یاد بردهایم که به واسطه انتساب به ایشان، تکلیفشان سختتر است!؟
صدالبته ناگفته پیداست که نگارش یک اثر تحریفآمیز در عرصه تراجم و تاریخ انقلاب، نافی زحمات و خدمات آن نویسنده در باب ادبیات و تاریخ دفاع مقدس نیست. چه اینکه اعتبار آثار گرانسنگ ناشر محترم الفلام نیز به صرف نشر این اثر مغلوط، هرگز یکباره برباد نخواهد رفت و نباید آن زحمات نادیده انگاشته شود.
الغرض! حامیان الفلام یا باید برای تحریفات واضح مندرج در این اثر مخدوش، جوابی قانع کننده بیاورند یا از این رویه بیمبنا دست بردارند و به جای دفاع از حیثیت نویسنده تحریفگر، به فکر دفاع از حیثیت امام عزیز و مظلوم باشند که امروز دیگر انگار در میان تاریخپژوهان چندان مدافعی ندارد!
از یاد نبریم که امام همه هویت و هستی ماست؛ اگر از آبروی مان برای دفاع از ایشان مایه بگذاریم، خداوند سبحان جبران میکند.
پرسش مشخص آنکه:
آیا الفلامخمینی پیش از چاپ مجوز نشر گرفته بود؟!
آیا وزارت ارشاد آقای صالحی(که خود عضو هیئت امنای دفتر تبلیغات حوزه و دانشآموخته حوزه و حتما معتقد به راه و اندیشه امام است) این اثر را واجد شرایط حداقلی نشر تشخیص داده است؟ با کدامین توجیه و دلیل؟
آیا مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام _که به حسب قانون صدور مجوز این سنخ آثار متوقف بر تأیید آنان است_ الفلامخمینی را تأیید کرده بود؟ اگر آری که واویلاست! اگر نه، چرا هیچ صدای اعتراضی از آنان بلند نشد؟ چرا هیچ نقدی ننوشتند؟ چرا آنها که حتی مواردی مانند سرود سلام فرمانده را نیز بینصیب نگذاشتند و فریاد وا اماما سردادند، اینجا روزه سکوت گرفتند؟!
@rozaneebefarda
روزنه
الفلامخمینی؛ چند تذکار و چند پرسش و پیشنهاد! کتاب الفلامخمینی اثر آقای هدایتالله بهبودی، از ب
الفلامخمینی؛ چند تذکار و چند پرسش و پیشنهاد!
صفحه ۲ از ۲
دیگر آنکه:
آیا متولیان مراکز رسمی تاریخنگاری کشور که از بودجه عمومی ارتزاق میکنند، به این اثر دقت داشتهاند؟ آیا هیچ نقدی بدان وارد نمیدانند؟
اگر میدانند، چرا هیچ نمیگویند؟
متولیان جایزه جلال و جایزه کتاب سال و سایر جوایز معتبر کشور چطور؟ آیا آنها با التفات به این اغلاط به آن اثر جایزه دادهاند یا نه؟ اگر نه، چرا بدون صلاحیت و پرسش از متخصصین امر در آن مناصب تصمیم میگیرند و اگر با التفات به اغلاط بوده که واویلا!
آیا تحریف امام و نشر آثار مغلوط و مخدوش برای نهادهای مسئول، اهمیتی ندارد؟ اگر ندارد چرا شعارش را میدهیم؟ اگر دارد چرا اثری و حرکتی نمیبینیم؟
اگر همین تحریفات و اهانتها را برخی دشمنان یا احیانا یک مخالف فکری و سیاسی داخلی مان زده بود، واکنش مان همین طوری بود؟ اگر خودمان یا فردی از عزيزان مان را با چنین اتهامات و تهمتها و تحریفاتی روایت کنند، بازهم سکوت خواهیم کرد؟!؟
حوزه مقدسه قم چطور؟ آیا امام برایش مهم نیست؟ نوع روایت شدن شخصیت بیبدیل امام را حائز اهمیت نمیدانیم؟ آیا اگر این رویه غلط در سایر بزرگان هم تکرار شود _کما اینکه در مورد برخی دیگر تکرار هم شد_ بازهم حوزه کاری نخواهد کرد؟!
چرا نویسنده الفلام در چند سال گذشته، حتی حاضر نشده یک کلمه از این تحریفات را اصلاح کند؟ آیا جز این است که جریان رسانهای و افکار عمومی را نه تنها ناقد ندیده که از حمایت ویژه آنها برخوردار بوده؟!
پیشنهاد مشخص آنکه:
لجنهای از تاریخپژوهان حوزوی و دانشگاهی تشکیل شود و به بررسی محققانه این متن مبادرت گردد؛ به هر میزان که نقد وارد بود، آن را اعلان کنند تا بلکه متولیان این اثر به ضرب اعتبار جمعی از محققان متعهد هم که شده، به فکر ویرایش آن بیفتند.
شایسته نیست در صدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قم، چنین اثر مخدوشی (آنهم در مورد زندگانی و سیره امام خمینی) در ویترین آثار تاریخی جریان انقلابی قرار داشته باشد و هیچ کس نسبت به تحریفات آن واکنشی بروز ندهد!
🔶پیافزود
۱. برخی عزيزان نیز گرچه در مقام دفاع از الفلام نبودند اما فرمایششان این بود که نقدها وارد است و دقیق اما خواننده عادی (حتی اگر از خواص باشد) متوجه این نکات ظریف و دقیق نمیشود.
در پاسخ باید عرض شود که:
برخی تحریفات الفلام به مصداق دروغ شاخدار است و از آینه روشنتر! مانند تهمت رفت و آمد امام با رئیس ساواک و یا شبهه در صداقت امام يا اتهام طرفداری امام از پهلویها و قس علی هذا.
فهم این موارد چندان نیازمند دقت و مراجعه به منابع معتبر نیست و با اندک آشنایی با شخصیت امام خمینی میتوان به نادرستی و ناراستی روایت بهبودی پی برد.
اما برخی موارد نیازمند تأمل و دقت ویژه است. در واقع خطر اصلی متوجه همین بخشهاست که نویسنده روایت مخدوش خود را به طرزی هنرمندانه و چندلایه و پیچیده عرضه کرده است؛ عامدانه بودن یا نبودنش را هم قضاوت نمیکنیم. باشد قیامت.
این سنخ #روایتهایتحریفآمیز_نامرئی، به مثابه لکه سیاه در لباس یکدست سپید نیست که به آسانی به چشم بیاید، بلکه به مثابه #سممهلک است که اثری دیرپا دارد و به مرور قربانی را به کام مرگ می کشد!
تحریفهای چندلایه و نامرئی، در بلندمدت چهرهای جدید و جعلی از امام به دست میدهد که با امام واقعی فرسنگها فاصله دارد! این سم مهلک پیوند وثیق ملت، خاصه جوانان را با امام امت به مرور سست خواهد کرد.
هنر متخصصان امر آن است که این قبیل تحریفات را _که به سان معمایی لاینحل هستند_ کشف و افشا کنند.
۲. تأکید میشود که نویسنده محترم باید در مقابل نقدها پاسخگو باشد، او نمیتواند و نباید با فرار به جلو، خود را در موقعیت اخلاقی قرار دهد و با ژست مظلومنمایی، سیلی تحریف بر گونه تاریخ بنوازد و به خیال آسوده مشغول ادامه همین راه و رویه غلط باشد! افکارعمومی و خصوصا نخبگان حوزوی و دانشگاهی، از او و امثال او پاسخ قانع کننده میخواهند؛ نقدها و مستنداتش هم پیش چشم ماست!
▫️یادداشتهای هجدهگانه روزنه در نقد الفلام را اینجا بخوانید:
👇
https://eitaa.com/rozaneebefarda/11066
۳. ایرادهای تاریخی آثار آقای بهبودی محدود به الفلام نیست!
اغلب آثار تاریخی وی (و نه آثار مرتبط با دفاع مقدس) مشوب به تحریف و اغلاط فاحش است!
انشالله نمونههایی از تحریفات و اغلاط سایر آثار نامبرده را نیز به مرور در همینجا منتشر خواهیم کرد.
باشد که حتی اگر منجر به تغییر رویه و اصلاح گذشته نشد، لا اقل ادای تکلیف باشد و زنگ هشدار و بلکه پیشگیری کند از تکرار!
@rozaneebefarda
تجربهای متفاوت از تبلیغ در قم!
حسن فتاحی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
شاید وقتی نام تبلیغ به میان میآید اولین چیزی که به ذهن مبلغین میرسد جمع کردن وسایل و راه افتادن از قم به یکی از شهرستان های کشور باشد، هر چند این تبلیغها بسیار شایسته است و باید هر روز اهتمام بیشتری نسبت به آن داشته باشیم اما موضوع مهمتر توجه به خود قم به عنوان ام القرای فرهنگی مملکت اسلامی است. متاسفانه توجه به شهرهای دیگر طلاب و حوزه علمیه را از قم غافل کرده.
در برخی از مناطق شهر مقدس قم وضعیت به فاجعه فرهنگی رسیده، کافی ست یک شب را در بوستان علوی باشید تا به عمق فاجعه پی ببرید.
نوجوانان و جوانانی که به صورت مختلط با یکدیگر به تفریحات ناسالم میپردازند که گاهی انسان واقعا دچار شبهه میشود که آیا اینجا واقعا شهر قم و بوستانی بر گرفته از نام و مرام اسلام مجسم علی علیهالسلام است؟؟!!
جوانانی 18 تا 25 ساله که سیگار را با سیگار روشن میکنند و یا دخترانی جوان که با وضعیتی بسیار زننده اسکیت سواری میکنند.
اما متاسفانه تنها تعداد انگشت شماری از مبلغین در آنجا به انجام مأموریت ذاتی خود مشغولند، اگر ما پیرو امام جامعه هستیم و خود را مطیع امر او میدانیم یکی از اولویت های جهاد تبیین باید در همین شهری باشد که پایگاه اهلبیت علیهم السلام است.
با وجود تعداد بسیار زیاد طلاب و مبلغینی که در شهر قم ساکنند وضعیت بوستانها و تفرجگاههای قم اسفبار است. وقتی ما طلبهها این گزارشات را میشنویم نباید با سر تکان دادن و اظهار تأسف سر وجدان خود کلاه بگذاریم.
با چسبیدن به فضای مجازی به تنهایی نمیتوان این اوضاع را سامان داد و فضای مجازی مخدری شده است که ما را از فضای حقیقی دور نگه داشته است.
بخش امیدوارکننده ماجرا آنجاست که همین جوان و نوجوان با سوالات بسیاری به انسان مراجعه میکند و پس از دقایقی با پاسخهایی ساده قانع میشود.
حال اگر حضور طلاب در این مکانها بیشتر شود و تعداد بیشتری از طلاب با این جوانان ارتباط بگیرند قطعا موثر خواهد بود.
ضمن اینکه یک گروه تبلیغی که از ماه رمضان در این بوستان شروع به فعالیت نمودهاند و چند ماه است در آنجا حضور دارند و نیاز دارند تا به آنها بپیوندیم و در راه جهاد تبیین حضوری فعالانه داشته باشیم.
@rozaneebefarda
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 ماجرای پاسخ رد رهبر انقلاب به درخواست ابطال انتخابات دوم خرداد
📹 بخش دوم نماهنگ #مدافع_حق_مردم
🔻رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در ۱۳۸۸/۰۳/۲۶: من نمیخواهم این را در تلویزیون بگویم: شما خیال میکنید وقتی که آقای خاتمی با بیست میلیون رأی پیروز شد، یک عدّهای عصبانی نبودند؟
👈🏻 خب چرا، آنها هم عصبانی بودند؛ آنها هم از همین حرفها میزدند، آنها هم همین داعیهها و طلبکاریها را میکردند.
🔺 همان وقت به من هم آمدند مراجعه کردند؛ یکی از مسئولین عالیرتبهی آن روز آمد پیش من و از من خواست که «آقا! این انتخابات را ابطال کنید»؛ من چنان تشری زدم که به نظرم بعد از آن، بین ما و آن مسئول هنوز هم درست اصلاح نشده.
📥نسخه کامل نماهنگ👇
khl.ink/f/50512
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 ابطال انتخابات یعنی زدن توی دهن مردم!
📹 بخش سوم نماهنگ #مدافع_حق_مردم
🔻رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در ۱۳۸۸/۰۳/۲۶: شما بدانید، یقین کنید که صددرصد بنده این را رد میکنم؛ اگر همه هم جمع بشوند بگویند «ابطال»، من قبول نخواهم کرد.
👈🏻 ابطال یعنی زدن تو دهن مردم! چهل میلیون آدم آمدند پای صندوق رأی دادند، من بگویم شما غلط کردید رأی دادید؟ چنین چیزی مگر ممکن است؟ مطلقاً من این را قبول نخواهم کرد.
📥نسخه کامل نماهنگ👇
khl.ink/f/50512
کتاب «ایران؛ ابرقدرت منحصر به فرد» منتشر شد.
🖌 اثر جناب آقای دکتر #منوچهر_محمدی، مدیر گروه علوم سیاسی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔶 با تقریظ استاد عباس کعبی، عضو مجلس خبرگان رهبری
🔷 در این کتاب، ویژگیهای استثنایی و منحصر به فرد جمهوری اسلامی معرفی و تفکیک شده است؛ ویژگیهایی که موجب تحولی عظیم هم از نظر مبانی و هم از نظر عملکرد در تعامل با جهان مدرن و نظام سلطه شده است. با تحلیل مقایسهای این ویژگیها روشن میشود که ایران، یک ابرقدرت منحصر به فرد در جهان پسامدرن است.
🔶 مشاهده و خرید اینترنتی
🌐 https://eshop.iki.ac.ir/shop/7/Product/4720
💠 رزومه علمی دکتر محمدی
#ایران_ابرقدرت_منحصر_به_فرد #ابرقدرت
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اجرای سرود «سلام فرمانده» به انگلیسی
@rozaneebefarda
منتظریچیها و چالش بیسوادی یا پنهانکاری تاریخی؟!
بعد از بازنشر گسترده یادداشت مرحوم مهدوی دامغانی پیرامون مداخله آقای منتظری در فرایند محاکمه ایشان، آنهم صرفا بخاطر نقد علمی به یک دیدگاه شاذ آقای منتظری در مورد #فدک، تلاشهای فراوانی از سوی شاگردان و مریدان آقای منتظری برای سرهمبندی ماجرا صورت گرفت که یک نمونه از آن توسط مجتبی لطفی و با ادعای ناسازگاری تاریخی مدعای آقای مهدوی دامغانی مطرح شد!
با مراجعه به تاریخ درسهای نهجالبلاغه آقای منتظری مشخص میشود که این دروس از سال۵۸ از رادیو پخش میشده است و لذا لطفی و همفکرانش در معرض این پرسش و چالش قرار دارند که:
یا از تاریخ تحولات جریان متبوع خود به کلی بیاطلاع هستند که در این صورت حق اظهارنظر ندارند. آنهم با این حد از جزماندیشی!
یا آنکه اطلاع دارند و عمدا مخاطبان را به اشتباه انداختهاند و گمان کردهاند کسی نمیتواند از این پنهانکاریهاشان پردهبرداری کند! که اگر خدای ناکرده چنین باشد، بازهم از اظهارنظر تاریخی ساقط خواهند شد!
اما دلیل ما بر این مدعا (آغاز دروس آقای منتظری از سال ۵۸)، چیست؟!
دلیل روشن مان سخنان خود آقای منتظری در ابتدای جلسه چهارم دروس نهجالبلاغه است که به مناسبت، به تاریخ قمری درس اشاره کرده که معادل ۱۴بهمن ۵۸ است!
این در حالیست که بحث جنجالی فدک در جلسه دوم مطرح شده است و با فرض برقراری منظم هفتگی، در ابتدای بهمن مطرح شده و اگر به دلیل برخی مناسبتهای سیاسی(خصوصا همزمانی با انتخابات) وقفهای در برگزاری هفتگی دروس محتمل باشد، بحث فدک به دیماه۵۸ مربوط است!
مستندات مربوطه موجود است!
@rozaneebefarda
نامه اساتيد درباره فضاي مجازي + اسامي کامل.pdf
2.99M
نامه ۱۰۰۰ استاد دانشگاه و حوزه به رؤسای سه قوه درباره فضای مجازی + اسامی امضاءکنندگان
🔹 امروزه فضای مجازی، یکی از مهمترین زمینهها و مؤلفههای پیشرفت دولتها و جوامع به شمار میآید و کشورهااز آن به عنوان موتور پیشران در ابعاد و عرصههای گوناگون بهره میبرند.
🔘 معالأسف ایران اسلامی ما که در برخی زمینهها به قلههای دانش دست یافته در عرصه فضای مجازی، به یک مصرفکنند تبدیل شده است، و همین وضعیتْ آسیبهای جدیِ اقتصادی، علمی، امنیتی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در پی آورده است.
🔴 سوگمندانه باید گفت فضای مجازی که به عنوان یک فرصت میتوانست با تبدیل ایران به قطب فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) در منطقه و جهان، فرصتهای اقتصادی سرشاری پیش روی کشور قرار دهد، آسیبهای جدی درسالیان گذشته برای کشور بوجود آورده است که تأثیرگذاری در عدم ثبات اقتصادی، یکی از آن موارد به شمار میرود.
🔹 فضای مجازی که میبایست از جهت سیاسی باعث رشد و پویایی و استحکام نظام اسلامی شود، به آسیبپذیری نظام انجامیده است و دشمنان از طریق طرح شایعات و اتهامات گسترده، گردآوری کلان داده (Big Data) و مدیریت افکار عمومی بر اساس آن، اهداف خود را پیش بردهاند.
🔹یکی از علل اصلی عقبماندگی و وابستگی فضای مجازی در ایران ـ به رغم وجود ظرفیتهای گسترده و استعدادهای بالقوه در جهت پیشرفت در این زمینه ـ تفکر سطحی و ارتجاعی حاکم بر برخی مسئولان امر بوده است که پیشرفت در حوزة فضای مجازی را توسعه ظاهری این فناوری در کشور دانسته، رشد مصرفگرایی و افزایش امکانات فضای مجازی هرچند در بستر خارجی را نشانه....
@rozaneebefarda
ادعاهای عجیب جعفریان پیرامون آقای #طائب و ربط دادن آرزوهای برجامی به یک تغییر امنیتی!
از خوشخیالی و تحلیلهای توهمی پیرامون برجام و وضعیت معیشت مردم که بگذریم، انصاف این جماعت واقعا نوبر است!
این حجم از عقدهگشایی علیه حریمبانان امنیت کشور (فارغ از هر نقد و تفاوت نگاهی که ممکن است برخی افراد نسبت به آنان داشته باشند) نگران کننده است.
نسل نخبگانی این کشور مثلا قرار است زیر دست امثال جعفریان شاگردی کنند و روش تحلیل سیاسی و تاریخی بیاموزند! زهی تأسف!
@rozaneebefarda
✳️ اولین همایش بینالمللی و پنجمین همایش ملی
✅ تبیین اندیشه دفاعیه امام خامنهای
1️⃣ محور اول: مبانی اصول و ابعاد اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنهای
2️⃣ محو دوم: گام دوم انقلاب در اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنهای
3️⃣ محور سوم: مقاومت و آینده آن در اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنهای
4️⃣ محور چهارم: ساز و کارها و ابزارهای دفاعی در اندیشه و مکتب امام خامنهای
5️⃣ محور پنجم: نقش انقلاب اسلامی ایران در افول قدرت آمریکا در اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنهای
🗓 مهلت ارسال مقاله: 1401/06/31
🗓 زمان برگزاری همایش: 1401/08/30
🏢 آدرس: تهران، بالاتر از چهارراه پاسداران، سازمان صنایع دفاع، دبیرخانه تبیین اندیشه دفاعی امام خامنهای (مدظلهالعالی)
☎️ 02122549077
☎️ 02129971717
💠 کانال همایش تبیین اندیشه دفاعی امام خامنهای (مدظلهالعالی)
🔰 @tademam
@rozaneebefarda
بیانیه دفتر نشر آثار مقام معظم رهبری پس از جمعآوری چاپ نخست "شرحاسم" هدایتالله بهبودی از نمایشگاه کتاب!
#حافظهتاریخی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
اشاره
▫️پس از انتشار پرونده ویژه روزنه در نقد تحریفات کتاب #الفلامخمینی، که مورد استقبال طیفهای مختلف از مخاطبان حوزوی و دانشگاهی قرار گرفت، برخی عزيزان در مقام دفاع از کارنامه آقای بهبودی در زمینه تاریخنگاری، به نگارش کتاب #شرحاسم تمسک کردند(به جای اقامه استدلال علمی) و به تصور خود تلاش کردند به این نحو، راه هر نوع انتقادی به آثار بهبودی بسته یا تخطئه شود.
🔻گفتنی آنکه دقت در فرایند نگارش و انتشار کتاب مزبور نشانگر آن است که رویکرد غلط و ضعف مفرط نویسنده در عرصه تراجم و تاریخنگاری ایضا در همان مورد نیز مشهود است.
🔻اهل دقت و اطلاع البته سالها پیش از این متوجه اشکالات اساسی در کارنامه تاریخنگاری بهبودی شده بودند و اساسا ورود او در این عرصه تخصصی را ناصواب میدانستند و به انحا مختلف تذکر داده شده بود که بهتر است وی در عرصه تخصصی خود که همان ادبیات مقاومت و تاریخ شفاهی دفاع مقدس است باقی بماند؛ چه اینکه در این زمینه از جانب مقام معظم رهبری نیز با تعابیری بسیار فاخر و بلند از او تقدیر شده بود اما مع الاسف آقای بهبودی بدون هیچگونه سوابق مطالعات آکادمیک یا تحربهاندوزی زیرنظر متخصصان امر، وارد عرصه خطیر تاریخنگاری شد و نتیجه کارهای او امروز پیش چشم ماست!
🔻برخلاف تصور رایج، #شرحاسم بدون مجوز و تائیدیه دفتر تنظیم و نشر آثار مقام معظم رهبری انتشار یافت و در نمایشگاه کتاب تهران توزیع شد که بعد از مدت کوتاهی به دلیل وجود اغلاط متعدد تاریخی و استنباطی، #جمعآوری گردید!
با این وجود مشخص نیست برخی حامیان دوآتشه آقای بهبودی از چه رو شرح اسم را به عنوان یک سابقه مثبت و معتبر در کارنامه او میپندارند؟!
🔹بازخوانی ۲ اطلاعیه مهم دفتر نشر آثار مقام معظم رهبری در مورد شرح اسم، گویای حقایق مهمی است که حتما و قطعا قضاوت ما را در مورد امثال آقای بهبودی دقیقتر و شفافتر خواهد کرد:
👇
اطلاعیه دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب درباره کتاب «شرح اسم»(۱۳۹۱/۰۲/۲۴)
🔹دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای در اطلاعیهای ضمن قدردانی از نویسنده و ناشر کتاب «شرح اسم؛ زندگینامه حضرت آیتالله سیدعلی خامنهای ۱۳۵۷ – ۱۳۱۸» اعلام کرد این کتاب به دلیل 'وجود اغلاط مختلف تاریخی و غیر تاریخی' موفق به دریافت مجوز نشر از مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی نشده است.
▫️متن اطلاعیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
مؤسسهی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی ضمن سپاس فراوان از نویسندهی متعهد و توانا و نیز ناشر کتاب «شرح اسم زندگینامه حضرت آیتالله سیدعلی خامنهای ۱۳۵۷ – ۱۳۱۸» به اطلاع میرساند کتاب مذکور بر اساس بررسیهای کارشناسانهی متعدد به دلیل وجود اغلاط مختلف تاریخی و غیر تاریخی موفق به دریافت مجوز نشر از این مؤسسه نگردید. طبعاً ناشر محترم متعهد به رفع اشکالات کتاب خواهد بود.
امید است عموم نویسندگان و ناشران از طریق هماهنگی و ارتباط با این مؤسسه در اتقان و غنای اثر خود کوشا و موفق باشند؛ انشاءالله.
مؤسسهی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
دفتر حفظ و نشر آثار آیتاللهالعظمی خامنهای(مدظلّه العالی)
https://khl.ink/f/19827
🔶حاشیه روزنه
ناگفته پیداست که نقد کارنامه تراجمنگاری_تاریخی بهبودی هرگز به معنای نفی خدمات و کارنامه مثبت او در زمینه ادبیات مقاومت نیست، چنانکه نمیتوان تحریفات تاریخی آثار بهبودی را به کارنامه مؤسسه خدوم و وزین مطالعات و پژوهشهای سیاسی گره زد و لذا اعتبار آثار تاریخی آن مجموعه همچنان محفوظ و معتبر است و نقدهای وارده صرفا به آثار تاریخی بهبودی (خصوصا سهگانه اخیر او) بازمیگردد و در واقع این بهبودی است که بجای #ویرایش و اصلاح #مطالبتحریفآمیز، با ادامه دادن رویه غلط خود در تولید آثار مخدوش، اعتبار ناشر را نشانه گرفته و به نوعی خود را پشت اعتبار آن مؤسسه محترم پنهان کرده است.
🔶اطلاعیه دوم مؤسسه انقلاب اسلامی، حاوی نکات دقیق و لطیف دیگری در مورد شرح اسم است که متن آن را در روزنه از نظر میگذرانید.
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | ماجرای کمترشنیده شده از روز ترور آیتالله خامنهای در ۶تیر۱۳۶۰
📥 نسخه کیفیت اصلی👇
https://khl.ink/f/46589
❓در تير ماه۱۳۶۰؛ چه کسانی آیتالله خامنهای را ترور کردند؟
🔍بخوانيد👇🏻
http://farsi.khamenei.ir/memory-content?id=30030
@rozaneebefarda
مصاحبه مطبوعاتی.mp3
367.4K
صوت | گزیدهای از بیانات مقام معظم رهبری در مصاحبه مطبوعاتی درباره حادثه هفتم تیر
مقام معظم رهبری: در مظلومیت بهشتی همین بس که او؛ عِدل بنیصدر قرار گرفت. گفته میشد: بهشتی، بنیصدر.
@rozaneebefarda
"شرحاسم" بهبودی؛ از انتشار بدون مجوز تا ۲۴۰ غلط تاریخی و اغلاط متعدد استنباطی!
بازخوانی نامه مهم دفتر نشر آثار مقام معظم رهبری(۱۳۹۱/۰۵/۱۴) پیرامون محتوای کتاب #شرحاسم
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️اشاره
بعد از جمعآوری کتاب شرح اسم از نمایشگاه کتاب تهران در سال ۹۱، اطلاعیهای از طرف دفتر نشر آثار مقام معظم رهبری صادر شد و بر اغلاط متکثر و بیاعتباری علمی کتاب تاکید نمود.
بعد از آن بود که ناشر بعد از رفع برخی اشکالات ظاهری کتاب، درخواست مجوز نمود و دفتر نشر آثار نیز طی نامهای به وزارت ارشاد، بارائه توضیحاتی مهم، با نشر کتاب برای یک چاپ موافقت نمود و چاپهای بعدی را منوط به اخذ تائیدیه مجدد نمود!
نکته مهم این نامه، تفکیک اغلاط ظاهری تاریخی، از اشکالات محتوایی_استنباطی است و جالب آنکه دفتر نشر آثار رهبری در اقدامی نجیبانه و البته حساب شده، از ابلاغ و نقد اشکالات محتوایی استنکاف ورزیده و این مهم را به محافل علمی و متخصصان فن واگذار نمودهاند.
اکنون این تکلیف بر عهده همه تاریخپژوهان متعهد قرار دارد که در این جهت اقدام نموده، نقدهای روششناختی، استنباطی و محتوایی کتاب شرح اسم را متذکر شوند.
نامه دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب به وزارت ارشاد درباره وضعیت کتاب «شرح اسم»
بسمهتعالی
مدیرکل محترم امور کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
با سلام
بازگشت به نامهی شمارهی دم/۱۲۰۳ تاریخ ۱۳۹۱/۴/۱۷ مؤسسهی «مطالعات و پژوهشهای سیاسی» مبنی بر درخواست مجوز برای کتاب «شرح اسم» و با توجه به اطلاعیهی قبلی این مؤسسه دربارهی وجود اغلاط متعدد تاریخی و غیر تاریخی در کتاب مذکور که بدون مجوز انتشار یافته، به اطلاع میرساند نظر به اهمیت اصلاح اغلاط تاریخی، #صرفاً #اغلاط_و_نکات_لفظی_تاریخی (۲۴۰ نکته) به ناشر اطلاع داده شد و از ابلاغ نسبت به اصلاح #اغلاط_و_نقایص_محتوایی از قبیل #تحلیلها، #برداشتها و #روش_استنباط_از_اسناد خودداری و نقد و تحلیل و بررسی این نوع اشکالات به جامعهی علمی و تحقیقی کشور واگذار شد.
با توجه به اصلاح اشکالات مذکور، انتشار کتاب «شرح اسم» بلامانع است. برای تجدید چاپ، أخذ تأییدیهی مجدد از این مؤسسه الزامی است.
سرپرست مؤسسه
رونوشت:
حجتالاسلاموالمسلمین جناب آقای خزائی؛ ریاست محترم مؤسسهی مطالعات و پژوهشهای سیاسی جهت اطلاع و اقدام مقتضی
https://khl.ink/f/20623
#روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
تجلیل #حسنروحانی از #هدایتاللهبهبودی بخاطر نگارش کتاب تحریفآمیز #الفلامخمینی!
گفتنی است این اثر بعنوان کتاب سال جمهوری اسلامی ایران انتخاب شده است!
▫️برخی تحریفات و اغلاط الفلام را اینجا بخوانید:
👇
https://eitaa.com/rozaneebefarda/11066
#روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
رونمایی از الفلام!
برگزاری مراسم رونمایی از «الف لام خمینی» اثر هدایتالله بهبودی، 22مرداد 1397 در سالن همایشهای پژوهشکده فرهنگ هنر و معماری
▫️سخنرانان مراسم رونمایی، حجج اسلام آقایان:
۱. علیاکبر ناطق نوری(از مبارزان و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام)
۲. پورمحمدی(دبیرکل جامعه روحانیت مبارز تهران)
۳. رسول جعفریان(رئیس وقت کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران)
🔻در این مراسم برخی دیگر از چهرههای حوزوی حضور داشتند که در حاشیه مراسم، بطور تمامقد به تمجید از الفلام پرداختند؛ از آن جمله، جناب #مهدویراد گفت: هیچ چیز در الفلام بدون سند نیست!
▫️برخی تحریفات و اغلاط الفلام را اینجا بخوانید:
👇
https://eitaa.com/rozaneebefarda/11066
🔶حاشیه روزنه
با احترام به حاضران و سخنرانان جلسه رونمایی کتاب الف لام که به نوعی در تجلیل از این اثر نقش داشتهاند، باید عرض شود که همه حامیان این اثر مخدوش، در مقابل تحریفات آن مسئولاند و در مقابل خدشهای که از ناحیه این اثر به شخصیت و کارنامه مبارزاتی امام خمینی وارد میشود باید پاسخگو باشند.
تقابل با #تحریفامام و #هویتزدایی_از_امام که در سالهای اخیر بارها مورد انذار و تأکید شدید رهبری معظم انقلاب اسلامی قرار گرفته است، با تسامح و تعارف سازگار نیست!
ممکن است برخی حضرات پیش از حضور در این جلسه و پیش از ادای تعابیر بلند بالا در تجلیل الفلام، نسبت به تحریفات مندرج در آن بیاطلاع بوده باشند، اما اکنون که مسائل روشن شده، انتظار میرود جبران نمایند!
#روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
-212394237_-1277480236.mp3
15.21M
🎙 بشنوید|| صوت کامل بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه
#روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053