#چند_شوهری_زنان
#پاسخ_شبهات
💢 جایگاه #زن قبل و بعد از اسلام
زنان در دوران #پیش_از_اسلام در #حجاز #منزلت_اجتماعی بالایی داشتند. آنان در پوشش، روابط جنسی، تجارت و دیگر امور اجتماعی و حتی از نظر تعداد شوهر، آزاد بودند. اسلام با وضع قوانین و ایجاد نگرش های منفی نسبت به زن، جایگاه او را کاهش داده و با وضع محدودیت های جنسی، آزادی او را محدود کرد.
1⃣ نگاه به زن در #دوران جاهلیت، نگاه کالایی بود تا جایی که مرد می توانست در مقابل کامجویی از همسر دیگری و یا رهایی از تنگدستی، #همسر خود را به دیگری بدهد و یا پس از مرگ، همچون کالا به پسر خانواده ارث می رسید و پسر او را به نکاح خود در آورده و یا تا آخر عمر از ازدواج محروم می کرد، در آن #مقطع، اختیار ازدواج زن به دست چندین نفر همچون برادر، عمو، پسر عمو و ... بود که با ظهور اسلام، کلیه این رسوم لغو و با انحصار اجازه #ازدواج دختر باکره به پدر و جد پدری، دایره آزادی زن #گسترش یافت. از طرفی #طلاق به آسانی توسط مرد و عمدتا از سر هیجان، #غضب و یا #انتقام_جویی صورت می گرفت، اما اسلام علاوه بر مبغوض دانستن طلاق و سخت کردن #شرایط آن که به ضابطه مند شدن طلاق منجر شده است، در مواردی همچون ناتوانی جسمی مرد، به زن نیز حق طلاق داده است.
2⃣ چند #شوهری با طبیعت زن که خواستار پناه یافتن زیر چتر حمایت #عاطفی یک مرد است سازگار نیست، چنانکه با طبیعت مرد نیز تعارض دارد، چون در چند همسری اطمینان به اینکه فرزند، از آن کیست و باید تحت حمایت چه کسی قرار گیرد، وجود نداشته و به #مشکلات عاطفی نسل ها منجر می شود، از طرفی انجام آزمایش علاوه بر سخت بودن در همه جوامع، مشکلات حاشیه ای فراوانی دارد، چنانکه #تجربه عملی آن در غرب به شکست انجامید.
3⃣ اسلام زنان را از نظر آفرینش یکسان دانسته و ملاک برتری را #کمالات_انسانی و نه جنسی می داند، از طرفی اسلام علیرغم پذیرش تفاوت زن و مرد و نیز وضع #احکام متناسب با این تفاوت ها، حقوق اجتماعی و سیاسی زنان را به رسمیت شناخت، همچون حق #بیعت همچون مردان که به منزله مشارکت در تعیین سرنوشت بود و یا احترام به حق امان دادن زنان که یک ظرفیت سیاسی بود و در اثر همین توجهات به #حقوق زن بود که زنان همچون مردان دسته دسته به پیامبر ایمان می آوردند.
@Roznegaar
روزنگار
گزارش #اينديپندنت درباره #امن_ترین کشورهای جهان ؛ ایران در سطح کشورهای اروپایی، آمریکا، کانادا و است
گزارش #اينديپندنت درباره #امن_ترین کشورهای جهان ؛ #ایران در سطح کشورهای اروپایی، آمریکا، کانادا و استرالیا
دو مؤسسه بینالمللی «کنترل ریسک» و «اینترنشنال SOS» در ارزیابی خود برای سال 2019، ایران را جزو امنترین کشورهای جهان برای #گردشگران شناختند.
امنیت ایران در این گزارش در سطح کشورهای اروپا، آمریکا، کانادا و استرالیا ارزیابی شده است.
به غیر از ایران، تنها در تعداد انگشتشماری از دیگر کشورهای خاورمیانه مانند کویت و قطر نیز سطح خطرهای امنیتی «پایین» ارزیابی شده است.
امنیت کشورهای ترکمنستان و عربستان سعودی متوسط ارزیابی شده و پاکستان، عراق، افغانستان به همراه بسیاری از کشورهای آفریقایی در رده کشورهای «خطرناک» برای گردشگران قرار گرفتهاند.
در میان کشورهای جهان، فنلاند، نروژ و دانمارک به عنوان امنترینها معرفی شدهاند.
این گزارش در کنار گزارش دیگری از مؤسسه Ipsos منتشر شده که در آن چشمانداز اقتصاد و بازار در سال 2019 مورد بررسی قرار گرفته است.
@Roznegaar
کانال روزنگار :
بِسم الله الرَّحمنِ الرَّحیم
🔆 شنبه ۰۳ آذر ۱۳۹۷ هجری خورشیدی
🌛السبت ۱۶ ربیع الاول ۱۴۴۰ هجری قمری
🎄 Saturday 24 November 2018 AD
🔹 ۲۴۹مین روز سال، ۱۱۷روز مانده
🔸 ۳۶مین هفته سال، ۱۷هفته مانده
📿 ذکر امروز یکصد مرتبه ::
«یا رَبَّ الْعالَمین»
«ای پروردگار جهانیان»
📿 ذکر امروز بعد از نماز صبح :
۱۰۶۰ مرتبه " یا غنی "
که موجب "غنی و بی نیاز شدن" میگردد.
🌞 اوقات شرعی به افق تهران :
اذان صبح : ۰۵:۲۱
طلوع آفتاب : ۰۶:۴۹
اذان ظهر : ۱۱:۵۱
اذان عصر : ۱۴:۳۴
غروب آفتاب : ۱۶:۵۳
اذان مغرب : ۱۷:۱۳
اذان عشاء : ۱۸:۰۲
نیمه شب شرعی : ۲۳:۰۷
@Roznegaar