🎙 کلیپ صوتی | وحدت؛ یک اعتقاد قلبی
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: «ما در جمهوری اسلامی این هفته را، یعنی از دوازدهم تا هفدهم [ربیعالاوّل] را، به عنوان هفتهی وحدت نامگذاری کردهایم. این یک نامگذاری محض نیست، یک حرکت سیاسی و تاکتیکی هم نیست؛ این یک اعتقاد و ایمان قلبی است. جمهوری اسلامی به معنای واقعی کلمه معتقد به لزوم اتّحاد امّت اسلامی است.» ۱۳۹۸/۸/۲۴
🌷 رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن #هفته_وحدت، کلیپ صوتی «وحدت؛ یک اعتقاد قلبی» را منتشر میکند.
🎧 بشنوید👇
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈🏻 اهتمام به عدالت و برپایی آن
📹 ببینید | رهبر انقلاب: خصوصیت حکومت پیامبر این بود که به جای ابتناء بر ظلم، ابتناء بر #عدل داشت. به جای شرک و تفرقه فکری انسان، متّکی بر توحید و تمرکز بر #عبودیت ذات مقدس پروردگار بود. به جای جهل، متّکی بر علم و معرفت بود. به جای کینهورزی انسانها با هم، متّکی بر محبّت و ارتباط و اتّصال و رفق و مدارا بود؛ یعنی یک حکومتِ از ظاهر و باطن آراسته.
🌟 مجموعه محصولات بهمناسبت ایام هفته وحدت و ولادت پیامبر اکرم(ص) | #اسوه_حسنه
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔸 رکوع در نماز
✅ در هر رکعت بعد از قرائت باید رکوع کرد؛ یعنی به اندازه ای خم شد که بتوان دست را بر زانو گذاشت و اگر سر انگشت ها هم به زانو برسد، کافی است.
🔺 رساله نماز و روزه، مسأله ۲۱۳
🆔 @khamenei_ahkam
🔸 محل قرار گرفتن دستها در رکوع
✅ احتیاط واجب آن است که در حال رکوع، دستها بر زانو گذاشته شود.
🔺 رساله نماز و روزه، مسأله ۲۱۴
🆔 @khamenei_ahkam
🔸 واجب رکنی بودن رکوع در نماز
✅ رکوع، از واجبات رکنی است که زیاد و کم شدن عمدی یا سهوی آن، نماز را باطل میکند. بنابراین اگر بعد از رسیدن به حد رکوع و آرام گرفتن بدن، سر بردارد و بار دیگر به قصد رکوع خم شود و یا رکوع را فراموش کند و در سجده دوم یا بعد از آن متوجه شود، نمازش باطل است.
🔺 رساله نماز و روزه، مسأله ۲۱۵
🆔 @khamenei_ahkam
🔸اهانت به مقدسات دیگر مذاهب
⁉️ اهانت به مقدسات دیگر مذاهب چه حکمی دارد؟
✅ اینجانب همچون بسیاری از علمای اسلام و دلسوزان امّت اسلامی بار دیگر اعلام میکنم که هر گفته و عملی که موجب برافروختن آتش اختلاف میان مسلمانان شود و نیز اهانت به مقدّسات هر یک از گروههای مسلمان یا تکفیر یکی از مذاهب اسلامی، خدمت به اردوگاه کفر و شرک و خیانت به اسلام و حرام شرعی است.
🆔 @khamenei_ahkam
حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸 ترک #صلوات و دعا کردن به دعاهای شخصی، مانند رها کردن سرچشمه و به دنبال جوی آب و یا حوض گشتن است؛ زیرا وقتی برای وسعت مقام و درجه واسطه فیض دعا میشود، دعاهای شخصی هم در آن گنجانده شده است.
📚 نکتههای ناب، ص٧٧
@Roznegaar