🔰 #رهبرانقلاب اسلامی سیاستهای کلی #تأمین_اجتماعی را ابلاغ کردند
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی و پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیاستهای کلی و مصوّب تأمین اجتماعی را برای اقدام به رؤسای قوای سهگانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ کردند.
بر اساس دستور رهبر انقلاب اسلامی و در اجرای بند «ج – ۱» الزامات تحقق سیاستهای کلی نظام، قوه مجریه موظف است با کمک مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه و با بسیج دستگاههای مسئول، برنامه جامع تحقق این سیاستها را شامل تقدیم لوایح، تصویب مقررات و اقدامات اجرایی لازم، در مدت شش ماه ارائه کند.
سیاستهای کلی تأمین اجتماعی به منظور جامعیت دادن و انسجامبخشی به تلاشهای نظام و ایجاد جهش در این زمینه ابلاغ شده و با توجه به اهمیت و جامعیت آن بهعنوان یک سند بالادستی، تحقق آن مستلزم تغییرات اساسی در قوانین و مقررات جاری و تلاشهای جدی در این عرصه است.
متن سیاستهای کلی تأمین اجتماعی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سیاستهای کلی تأمین اجتماعی
ایجاد رفاه عمومی، بر طرف ساختن فقر و محرومیت، حمایت از اقشار و گروههای هدف خدمات اجتماعی از جمله بیسرپرستان، از کارافتادگان، معلولان و سالمندان و آنچه از اهداف رفاه و تأمین اجتماعی که در اصول ۳، ۲۱، ۲۸، ۲۹، ۳۱ و ۴۳ قانون اساسی آمده است، اقتضاء میکند نظامی کارآمد، توانمندساز، عدالتبنیان، کرامتبخش و جامع برای تأمین اجتماعی همگان که برگرفته از الگوهای اسلامی- ایرانی و مبتنی بر نظام اداری کارآمد، حذف تشکیلات غیر ضرور و رفع تبعیضهای ناروا و بهرهگیری از مشارکتهای مردمی باشد، طراحی و اجرا شود و ترتیبات زیر در آن رعایت گردد:
۱- استقرار نظام تأمین اجتماعی به صورت جامع، یکپارچه، شفاف، کارآمد، فراگیر و چندلایه.
۲- ایجاد یک ساز و کار تخصصی و فرابخشی به منظور حفظ انتظام و انسجام امور مربوط، لایهبندی و سطحبندی خدمات، ایجاد وحدت رویه، اِعمال نظارت راهبردی در تکوین و فعالیت سازمانها و صندوقها و نهادهای فعال در قلمروهای امدادی، حمایتی و بیمهای و شکلدهی پایگاه اطلاعات، با رعایت ملاحظات امنیتی مربوط به نیروهای مسلح و دستگاههای امنیتی کشور.
٣- پایبندی به حقوق و رعایت تعهدات بین نسلی و عدم تحمیل طرحهای فاقد تضمین مالی بین نسلی، تأمین منابع پایدار، رعایت محاسبات بیمهای و تعادل بین منابع و مصارف و حفظ و ارتقاء ارزش ذخایر سازمانها و صندوقهای بیمهگر اجتماعی به عنوان اموال متعلّق حق مردم با تأکید بر امانتداری، امنیت، سودآوری و شفافیت با ایجاد ساز و کار لازم.
۴- اصلاح قوانین، ساختارها و تشکیلات سازمانها و صندوقهای بیمهگر اجتماعی در جهت تأمین عدالت و یکسانسازی قواعد و مقررات بیمهای و جلوگیری از ایجاد و انباشت بدهیهای دولت و رعایت قواعد بیمهای و تأمین بار مالی تضمین شده و بین نسلی.
۵- لایهبندی امور امدادی، حمایتی و بیمهای و سطحبندی خدمات با رویکرد فعال دولت بر اساس وسع و استحقاق، به ترتیب ذیل:
- امور امدادی از محل پوشش بیمهای، مشارکتهای مردمی و مساعدت دولت.
- امور حمایتی با هدف رفع فقر و آسیب اجتماعی و تضمین سطح پایه خدمات از محل منابع دولتی، عمومی و مردمی.
- امور بیمه پایه برای آحاد جامعه متناسب با وضع آنان از محل حق بیمه سهم بیمهشدگان، کارفرمایان و دولت.
- امور بیمههای مازاد و تکمیلی از محل مشارکت بیمهشدگان و کارفرمایان با مشوقهای مالیاتی و پشتیبانی حقوقی دولت در فضای رقابتی.
- حفظ قدرت خرید اقشار ضعیف جامعه از طریق متناسبسازی مزد شاغلین، مستمری بازنشستگان و مقرری بیکاران.
- اعمال رویکرد مناسب برای زدودن جلوههای آشکار فقر و آسیب اجتماعی از محلات کمبرخوردار شهری و مناطق روستایی و عشایری.
۶- بسط و تأمین عدالت اجتماعی، کاهش فاصله طبقاتی با هدفمندسازی یارانهها، دسترسی آحاد جامعه به خدمات تأمین اجتماعی، توانمندسازی، کارآفرینی و رفع تبعیضهای ناروا در بهرهمندی از منابع عمومی.
۷- استقرار نظام ملی احسان و نیکوکاری و ایجاد پیوند میان ظرفیتهای مردمی و دستگاههای موظف.
۸- ارائه خدمات لازم به منظور تحکیم نهاد خانواده و فرزندآوری.
۹- الزام به تهیه پیوست تأمین اجتماعی برای طرحها و برنامههای کلان کشور.
@Roznegaar
🔰 اطلاعنگاشت | #هنر_مقدس_تلاوت
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در محفل انس با قرآن (۱۴۰۱/۰۱/۱۴) هنر #تلاوت را جزو برترین هنرهای مقدس دانستند و در این زمینه توصیههایی را خطاب به #قاریان مطرح کردند که در اطلاعنگاشت «هنر مقدس تلاوت» این موارد را مرور میکند.
@Roznegaar
ابراز احترام مردم به شهید #علی_صیادشیرازی بخاطر اخلاص و صفای اوست
🔻 #رهبرانقلاب :
من تقریباً از اوّلین روزهای پیروزی انقلاب این شهید را شناختم. از اصفهان پیش ما میآمد، گزارش میداد و کمک میخواست؛ از آن وقت ما با ایشان آشنا شدیم... ۱۳۷۸/۱/۲۵
📷 تصویری از شهید صیاد شیرازی در کنار رهبر انقلاب
@Roznegaar
🔴 فقط زورگویی ممنوع نیست، مرعوبشدن در مقابل زورگویان هم ممنوع است
🔴 پیامبر(ص) در کنار مبارزه با مغرورین، به تقویت مرعوبین و مستضعفین پرداخت
🔴 قدرتدادن به مردم و مستضعفین، اتفاقی است که منتظریم در ظهور هم بیفتد
📌 #تاریخ_بعثت و #عصر_ظهور
(فصل دوم)-ج3
🔻 بروکراسی در مقام کنترل مردم، ضعفهایی را به مردم تحمیل کرده است
🔻 بهترین مسئول، کسی است که هم به مردم خدمت کند هم مردم را تقویت کند
🔻 برخی نمایندگان مجلس با طرح شفافیت مخالفاند چون شفافیت، مردم را تقویت میکند
🔻 مردم باید قوی بشوند و کارها را بهدست بگیرند؛ مردم هر محله و هر منطقهای، باید در اوضاع منطقۀ خود تأثیرگذار باشند
🔻 امام زمان(ع) حضور و تأثیر مردم را تقویت میکند و به آنها قدرت میدهد
🔘 پیامبر(ص) بعد از بعثت، شروع کرد به مبارزه با کسانی که به دین خود و آنچه از معنویات داشتند، مغرور شده بودند. اما غیر از مبارزه با مغرورین و مستکبرین، اقدام دیگر پیامبر(ص) این بود که مستضعفین و کسانی که مرعوب مستکبرین بودند را از استضعاف بیرون بیاورد.
🔘 قدرت دادن به مردم و مستضعفین، اتفاقی است که منتظریم در ظهور هم بیفتد که مستضعفین غلبه پیدا کنند و وارثین زمین بشوند «وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثِينَ»
🔘 الان شیوۀ ادارۀ دولتها حتی در دموکراتیکترین صورتهایی که میبینید و ادّعا میکنند، واقعاً این نیست که مردم را تقویت کنند. امروزه دموکراسی در جهان به نفع کارتلها و تراستهاست.
🔘 بروکراسی تضعیفکنندۀ مردم است. ظاهراً بروکراسی چیز بدی نیست و میخواهد بینظمیها را از بین ببرد و به کارها نظم بدهد اما واقعش این است که بروکراسی در مقام کنترل، ضعفهایی را به مردم تحمیل کرده است.
🔘 ما باید در شیوۀ حکمرانی و ادارۀ کشور تغییر ایجاد کنیم و از شیوههایی که غربیها دارند خیلی فاصله بدهیم تا مردمسالاری حقیقی پدید بیاید.
🔘 رهبر انقلاب، غیر از درست عمل کردن مسئولین، دنبال این هستند که مردم قدرتمند بشوند، ایشان در این هشت ماه اخیر، بارها فرمودند که مردم در ادارۀ امور خودشان دخالت کنند و در نظارت بر تصمیمگیریها مشارکت کنند.
🔘 رسولخدا(ص) فقط با مستکبران مبارزه نکرد، بلکه مستضعفان را هم تقویت کرد. یکی از آیات عجیب قرآن این است که بعضیها در جهنم میگویند: خدایا، ما ضعیف بودیم و مستکبران و بزرگانمان، ما را گمراه کردند، پس اینها را دوبرابر عذاب کن. خدا میفرماید هردو گروه را دوبرابر عذاب میکنم. «رَبَّنا هؤُلاءِ أَضَلُّونا فَآتِهِمْ عَذاباً ضِعْفاً مِنَ النَّارِ قالَ لِكُلٍّ ضِعْفٌ»
🔘 فقط زورگویی ممنوع نیست، بلکه مرعوبشدن در مقابل افراد زورگو و هر برتریای که کسی دارد هم ممنوع است. از مرعوبین میپرسند: چرا شما حرف آنها را پذیرفتید؟ چرا شما ضعیف ماندید؟ چرا شما زور را پذیرفتید.
🔘 دین ما خیلی با این مسئله که افراد مرعوب قدرتها بشوند در تعارض است. رسولخدا(ص) ترفندهایی اجرا میکرد تا ضعفا احساس ضعف نکنند مثلاً با آنها نشست و برخاست میکرد، رفتار خودش مثل مردم مستضعف بود و به آنها میدان میداد تا قدرت پیدا کنند.
🔘 الآن کدام استانداران ما بهترند؟ کسی که نه فقط به مردم خدمت کند، بلکه مردم را هم تقویت کند. اگر مسئولین ما مردم را تقویت نکنند چه اتفاقی میافتد؟ چون قدرت و ثروت متمرکز شده و به مردم سپرده نشده، بالاخره رانتخواری و دزدی هم اتفاق میافتد.
🔘 برخی از نمایندگان مجلس رسماً با طرح شفافیت مخالفاند به خاطر اینکه با شفافیت، مردم تقویت میشوند. البته بهانۀ آنها این ست که با شفافیت، بخشهایی از مردم بر ما فشار میآورند! بله ممکن است، بعضیها از شفافیت سوءاستفاده کنند اما شفافیت مردم را تقویت میکند.
🔘 مسئولین بد که میخواهند مردم را تضعیف کنند و خودشان رانتخواری و چپاول کنند که تکلیفشان معلوم است. ما میگوییم مسئولین خوب هم باید کاری کنند که قدرت، دست مردم قرار بگیرد آنوقت کشور ما نمونۀ مردمسالاری خواهد بود.
🔘 مردم باید قوی بشوند و کارها را بهدست بگیرند. مردم هر محله و هر منطقهای، باید بتوانند در اوضاع محله و منطقۀ خودشان تأثیرگذار باشند.
🔘 امام زمان(ع) حضور و تأثیر مردم را تقویت میکند. آنوقت دیگر در بین مردم گردنکشها و طاغوتها در نمیآیند. این وضعیتی است که رسولخدا(ص) در صدر اسلام ایجاد کرد.
🔘 رسولخدا(ص) دوتا سختی بزرگ داشت: یکی اینکه با طواغیت و گردنکشان برخورد بکند، دیگر اینکه با ضعفا برخورد بکند و به آنها بگوید «بیایید قوی بشوید»
🔘 وقتی شما گردنکشان را زدید، این قدرت به دست مردم میافتد. اینجاست که مفهوم «امر به معروف و نهی از منکر» زنده میشود. امر به معروف و نهی از منکر یعنی قدرت دست مردم باشد و مردم خودشان را اداره کنند.
👤 استاد #علیرضاپناهیان
🚩 شبکه افق - ۱۴۰۱/۰۱/۱۶
👈🏻 متن کامل:
Panahian.ir/post/7241
@Roznegaar
قابلیت واکنش نشون دادن با #ایموجی در #گوگل_داکس بزودی در دسترس تمام کاربران قرار میگیره.
#گوگل با انتشار پست جدیدی در بلاگ Workspace، خبر از اضافه شدن قابلیت ریاکت با ایموجی به #Google_Docs داده. کاربران پیش از این میتونستن از ایموجی در متنها و اسناد استفاده کنن و حالا در آپدیت جدید میتونین در نوار جزئیات کناری با ایموجی به بخشی از متن که انتخاب میکنین واکنش نشون بدین.
گوگل همچنین اعلام کرده این قابلیت جدید تا آخر فروردین در دسترس اکثر کاربران قرار میگیره و بصورت پیشفرض فعاله و کاربران نمیتونن این قابلیت رو غیرفعال کنن.
@Roznegaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسلام چی میگه؟!
ما چه میکنیم !!
@Roznegaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چشمها سخن میگویند....
🔹 نقاشی شنی پرتره، به مناسبت شهادت طلبه مجاهد نیکوکار، شهید #محمد_اصلانی
@Roznegaar
هنگام #آلودگی_هوا از چه ماسکهایی استفاده کنیم ؟
استفاده از #ماسک مناسب در روزهایی که آلودگی هوا رکورد میزند و نفس شهرهای بزرگ را میگیرد، ضروری است؛ اما هنگام خرید و استفاده از این ماسکها باید نکات مهمی را در نظر گرفت
وزارت بهداشت تنها دو نوع ماسک مناسب را برای این روزها معرفی کرده است که هزینه چندانی ندارند، اما برای تردد در شهر ضروری به نظر میرسند
+ در این اینفوگرافیک با دو نوع ماسک و نکاتی برای استفادده از آنها بیشتر آشنا شوید
@Roznegaar
14.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتقاد حجتالاسلام #علیرضاپناهیان از ستاد امر به معروف و نهی از منکر؛
خیلی زشت است که #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر به موضوع #حجاب خلاصه بشود
ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید مسئول اصلاح و استاندارد سازی حکمرانی اسلامی و افزایش مشارکت مردم در اداره امور باشد
@Roznegaar