۱۵ بهمن ۱۴۰۱
هدایت شده از اسرار روانشناسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝مرزبان ها درحال مرزبانی
👈 وظیفه ی ما چیست ؟؟؟؟
یه عده آدم با غیرت اینطوری از مرزهای کشور دفاع می کنند و ایستادگی می کنند و عده ای هم تو شهر تا بهشون می گیم برای حفظ امنیت اجتماعی و حفظ عفاف و حجاب تذکر لسانی بده می گه بهمون بر می گردند، می گند به تو چه.....!!!!!
سرمای چند درجه زیر صفر برای حفظ امنیت مرزها کجا و یه به تو چه شنیدن، برای حفظ امنیت اجتماعی کجا.
لطفاً یکمی روی این کلیپ فکر کنید.
https://eitaa.com/joinchat/2540437778C479e7e3544
۱۵ بهمن ۱۴۰۱
💎امـام رضــا(ع):
خـدا ، #رحـمـتـش
(یعـنی لطف ها، خیرها و آمرزشش) را از چـنین کـسـی بـرمیدارد...👆
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
هدایت شده از الله اکبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خبـر خــوب 😊🇮🇷✌️
🔻رئیس دفتر دکتر رئیسی:
از خرداد سال آینده هر فردی برای درمان به بیمارستانهای #دولـتی مراجعه کند هیچ هزینهای پرداخت نخواهد کرد
🔹هر شهروندی احساس میکند بدون بیمه است بداند #دولت دکتر رئیسی آنها را بیمه کرده ولی ممکن است اگر دسترسی به تلفن و سامانههای پیامکی نداشته باشد به آنها اطلاع داده نشده است. هیچ کسی دیگر بدون نیست
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
.
🔴وزیر ارتباطات:
به مناسبت میلاد امام علی(ع) و روز پدر، تمامی پدرانی که دیروز صاحب #فرزند شدهاند بسته هدیه ۱۰۰ گیگ اینترنت رایگان دریافت خواهند کرد/فارس
#تشویقی_فرزندآوری
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
🔴رئیسجمهور برای بازدید از زلزلهزدگان وارد #خـوی شد.
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بازدیـد دکتر رئیسی از اردوگاه #اسـکان اضطراری زلزلهزدگان
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️مردم سالاری از ديدگاه امام خمينی (بخش سوم)
🔸 #مفهوم_دموكراسی و #مردم_سالاری در بيانات امام خمینی (ره) به دو شكل به كار گرفته شده است: نخست، #دموكراسی_مطلوب و مثبت و ديگر، #دموكراسی_نامطلوب و به تعبير امام، غيرحقيقی و جعلی كه در مغرب زمين بنا نهاده شده و طبق نظر ايشان اساساً دموكراسی نيست. در اين ميان، نكته آن است كه امام خمینی (ره) طرح خود از دموكراسی مطلوب را بر تعريف و قرائت ويژه ای از مفهوم دموكراسی بنا گذشته اند. حضرت امام برای دموكراسی مطلوب خود ويژگی ها و مشخصاتی بيان كرده اند كه طرح آن میتواند به شكل گرفتن تصوير نسبتاً واضحی از دموكراسی و مردم سالاری مطلوب ايشان بینجامد.
💠ويژگیها و شاخصههای دموكراسی و مردم سالاری مطلوب امام خمینی (۲)
3⃣«پيوند با استقلال»؛ از شيوه بكارگيری عبارات، در بيانات حضرت امام چنين استفاده ميشود كه دموكراسی مطلوب ايشان، ملازم با مفهوم #استقلال بوده و در كنار آن معنی میيابد: نظام حكومتی ايران، #جمهوری_اسلامی است كه حافظ استقلال و #دموكراسی خواهد بود». [همان، ج۳، ص۱۶] همچنين «برنامهی سياسی ما آزادی، دموكراسی حقيقی و استقلال است». [همان، ج۳، ص۹۶] دقت در عبارات فوق نشان میدهد كه امام خمینی (ره) به شكلی از مردم سالاری اعتقاد داشتند كه ضامن و حافظ استقلال جامعه باشد، و از اين رو اشكالی از دموكراسی كه منجر به زوال يا ضعف استقلال جامعه باشد را مردود میشمارند.
4⃣«عدالت خواه»؛ #عدالتخواهی، نفی تبعيض و اهميت قائل شدن برای ضعفا، از ديگر مشخصات دموكراسی و مردم سالاری مطلوب حضرت امام است كه به روشنی در عبارات زير نمايان است: «آن دموكراسی كه در اسلام است، در جاهای ديگر نيست. هيچ دموكراسی مانند دموكراسی موجود در اسلام به ضعفا اهميت نداده است». [صحیفه نور، ج۵، ص۲۵۸] همچنين «حكومت اسلامی يعنی يك حكومت مبتنی بر عدل و دموكراسی»؛ [همان، ج۳، ص۲۶۸] و يا «نظام صدر اسلام، دموكراسی بوده؛ اينگونه كه ميان حاكم جامعه و رعيت هيچ تبعيضی دربرخورداری از امكانات وجود نداشته است.» [همان، ص۹] #ادامه_دارد...
نویسنده: محمدصادقکوشکی (تأملاتی در انديشه سياسی امام خمينی ره) ص۷۱
منبع: وبسایت مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه علمیه
#مردم_سالاری #امام_خمینی #انقلاب #انقلاب_اسلامی #جمهوری_اسلامی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
هدایت شده از تبیین
⭕️امام هادی عليه السلام:
🔸ألْحِكْمَةُ لا تَنْجَعُ فِى الطِّباعِ الْفاسِدَةِ.
🔹حكمت در سرشت هاى فاسد تأثيرى ندارد.
📕بحارالأنوار، ج ۷۸، ص ۳۷۰
#امام_هادی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️امام علی (ع) در حکمت ۲۱۱ نهج البلاغه، در تبیین خطرات تبعيت از هواپرستی چه می فرماید؟
🔹 #امام_علی (ع) در بخشی از حکمت ۲۱۱ #نهج_البلاغه مى فرمايد: «وَ كَمْ مِنْ عَقْلٍ أَسِيرٍ تَحْتَ هَوَى أَمِيرٍ؛ چه بسا #عقلها كه در چنگالِ #هوا و #هوس هاى حاكم بر آنها اسيرند». به یقین خداوند دو نيرو به انسان بخشيده است: يكى نيروى عقل كه خوب و بد را با آن تشخيص مى دهد و راه و چاه را مى شناسد و ديگرى انگيزه هاى مختلف نفسانى است، كه آن هم در حد اعتدال براى بقاى انسان ضرورى است؛ خواه علائق جنسى باشد يا علاقه به مال و ثروت و مقام و قدرت؛ اما هنگامى كه اين انگيزه ها طغيان كنند و به صورت هوا و هوسِ سركش درآيند، عقل را در چنگال اسارت خود مى گيرند، به گونه اى كه گاه از تشخيص واضح ترين مسائل باز مى ماند و گاه دست به كارهايى مى زند كه يك عمر بايد جريمه و كفاره آن را بپردازد. به همين دليل در آيات قرآن و روايات اسلامى هشدار زيادى به اين موضوع داده شده است.
🔹 #قرآن_مجيد مى فرمايد: «أَفَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلهَهُ هَواهُ وَ أَضَلَّهُ اللهُ عَلَى عِلْمٍ وَ خَتَمَ عَلَى سَمْعِهِ وَ قَلْبِهِ وَ جَعَلَ عَلَى بَصَرِهِ غِشاوَةً فَمَنْ يَهْدِيهِ مِنْ بَعْدِ اللهِ أَفَلَا تَذَكَّرُونَ؛ [جاثیه، ۲۳] آيا ديدى كسى را كه معبود خود را #هواى_نفس خويش قرار داده و خداوند، او را با آگاهى [بر اين كه شايسته هدايت نيست] گمراه ساخته و بر گوش و قلبش مُهر زده و بر چشمش پرده اى قرار داده است؟! با اين حال، غير از خدا چه كسى مى تواند او را هدايت كند؟! آيا متذكّر نمى شويد؟!». در حديثى از اميرالمومنين (ع) در غررالحكم مى خوانيم: «غَلَبَةُ الْهَوى تُفْسِدُ الدِّينُ وَ الْعَقْلَ؛ غلبه هواى نفس، هم دين انسان را فاسد مى كند و هم عقل او را». [۱]
🔹همچنین آن حضرت در حدیث دیگری می فرماید: «حَرَامٌ عَلَى كُلِّ عَقْلِ مَغْلُولٍ بِالشَّهْوَةِ أنْ يَنْتَفِعَ بِالْحِكْمَةِ؛ بر تمام عقل هايى كه در چنگال شهوت، اسيرند حرام است كه از علم و دانش بهره مند شوند». [۲] به يقين عقلها متفاوت اند؛ بعضى به اندازه اى نيرومندند كه هيچ انگيزه اى از هوای نفس نمى تواند بر آن چيره شود، و گاه چنان ضعيف است كه با مختصر طغيانِ شهوت از كار مى افتد، همین گونه #هوای_نفس نيز درجات و مراتب مختلفى دارد و بدترين نوع آن، گرفتاری اندیشه های حاكمان يك جامعه در اسارت هوای نفسشان است؛ آنان جامعه را به سوى بدبختى پيش برده و دين و دنياى مردم را ملعبه هوای نفس سازند.
پی نوشتها؛
[۱] تصنيف غررالحكم و دررالكلم، تميمى آمدى، دفتر تبليغات، قم، چ ۱، ص ۶۴
[۲] غررالحكم و دررالكلم، تميمى آمدى، دارالكتاب الإسلامی، قم، چ ۲، ص ۳۵۰، قصار ۳۶
📕پيام امام امير المؤمنين (ع)، مكارم شيرازى، ناصر، دارالكتب الاسلاميه، چ ۱، ج ۱۳، ص ۶۲۵
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#نفس #هوس
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
فاش زیبایی مکن بهر همه
ای گل سرخ ِ ...........👆
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴لطفا تا آخر بخونید
♦️حضور رئیس جمهوری در بین زلزلهزدگان روستای بدلان خوی و شنیدن گلایههای مردم/ بازید رئیس جمهور از روستاهای صعب العبور خوی
رئیس جمهور:
🔹سه ماه قبل هم ما زلزله خوی را داشتیم ولی در این سه ماه تلاش دوستان در دولت این بود که ظرف سه ماه یک هزار و ۱۰۰ خانهای که آسیب دیده بود سریع بازسازی شود، پیگیری شود و تسهیلات داده شود.
🔹تلاش شده مواردی که لازم است در قالب وام قرضالحسنه و مواردی که لازم است بلاعوض داده شود که روند در زلزله قبلی خوب بود و موضوع به مراحل پایانی رسیده که این حادثه پیش آمد.
🔹الان دیدم با همت مردم و مسوولان کارها ظرف مدت کوتاهی دنبال شود، البته ما هم وظایفی که بر عهده داریم را دنبال میکنیم و آقای استاندار در اولین جلسه دولت میآیند و گزارش میدهند، پیشنهادات خوبی ایشان دارند برای برخی از تسهیلات که باید برای منطقه تصویب شود.
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
هدایت شده از تبیین
⭕️انقلاب اسلامی بنیان های غلط را تغییر داد
🔹 #انقلاب_اسلامی_ایران مثل همهی انقلابها، بنیانهای پیشین را تغییر داد؛ یعنی طبیعت انقلاب، تهاجم به بنیانهای پیشین است؛ طبیعت هر انقلابی این است. انقلاب میآید برای اینکه بنیانهای اقتصادی غلط، بنیانهای فرهنگی غلط، بنیانهای سیاسی غلط را تغییر بدهد و دگرگون بکند. #انقلاب آمد این بنیانها را تغییر داد؛ همیشه همین جور بوده، در صدر اسلام هم همین اتّفاق افتاد. خب حالا مراد ما از بنیانهای فرهنگی غلط چیست. مراد، گزارههای غلطی است که بر اذهان مردم حاکم است. ذهن مردم بتدریج و تحت عوامل مختلف، تحت تأثیر گزارههای غلطی قرار میگیرد. حالا مثلاً در انقلاب ما یکی از گزارههای غلط که میشود مثال زد، مسئلهی «نمیتوانیم» بود. یعنی واقعاً بر ذهنیّت جامعهی ما، جوانان ما، «نمیتوانیم» حاکم بود... این یک گزارهی فرهنگی رایج بود: «نمیتوانیم»؛ که این خودکمبینی ملّی، عدم اعتماد به نفس ملّی بود.
🔹یا مثلاً شیفتگی نسبت به #غرب: هر چیز غربی از نظرشان شیرین بود؛ افتخارِ به کار بردن لغات فرنگی؛ هر لغت فرنگی را به کار میبردند، افتخار میکردند. و از این قبیل صدها مورد میشود [مثال زد]؛ یعنی گزارههای کلیدی، چیزهایی که واقعاً در زندگی بشر تأثیر میگذارد، اینها وجود داشت؛ چه در زمینههای اجتماعی که مثال زدم، چه در زمینههای شخصی، در زمینههای زندگی شخصی، آن فرهنگهای غلطی که رایج بود در ذهن ماها، که حالا مثالهای فراوانی دارد که وقت را من نمیگیرم؛ انقلاب آمد اینها را، این بنیانها را، بعضی را متزلزل کرد، بعضی را بکلّی از بین برد، جایگزین کرد؛ «نمیتوانیم» را «میتوانیم» کرد؛ شیفتگی نسبت به غرب را، تبدیل کرد به اعتراض نسبت به غرب و انتقاد نسبت به غرب. در مسائل شخصی، خودشیفتگی و خودپسندی و میل به شهرت و مانند اینها را تبدیل کرد به ایثار، ازخودگذشتگی، عدم اصرار بر آوردن نام خود. و این چیزها خب یک چیزهای خیلی مهمّی است؛ #انقلاب این کارها را انجام داد؛ و این #تغییر_فرهنگی به معنای واقعی کلمه اتّفاق افتاد.
بیانات مقام معظم رهبری ۱۴۰۱/۰۹/۱۵
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
۱۷ بهمن ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴روایتـی از احـوال
#حجت_الاسلام_راجی
پس از عمل جراحی
🔺تبیین برای عیادت کنندگان
🔺دوستان ببینید
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
۱۷ بهمن ۱۴۰۱
🔴چقدر شريف زندگى كردين
كه حكم بخشيدن آدمايى رو ميدين
كه تا همين ديروز بهتون ميگفتن ديكتاتور !
♥️امام خامنه ای عزیز
خيلى ارادت داريم
آقا جان♥️
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
۱۷ بهمن ۱۴۰۱
.
🔴امام صادق ع فرمود:
«اِنّا اَهْلَ بَیْت، مُرُوَّتُنا الْعَفْوُ عَمَّن ظَلَمَنا»
ما خاندانی هستیم که، جوانمردی مان گذشت از کسی است که بر ما ستم کرده است.
👈پس تعجب نکنید چرا رهبری کسانی رو که تا دیروز به ایشون فحش و ناسزا دادن رو عفو کردند.
#عفو_پدرانه
🗣علی صفری
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
۱۷ بهمن ۱۴۰۱
🔴دکتر رئیسی در خوی: آرامش دوباره به خوی بازمیگردد/ به شایعهها توجه نکنید
🔹رئیس جمهوری خطاب به مردم خوی: ان شاءالله با صبوری شایعات را پشت سر بگذارید، شایعات میخواهد دل مردم را خالی کند، به اینها توجه نکنید.
🔹با صبوری شما و خدمتگزاری دولت و برادران سپاه و هلال احمر و بقیه بخش ها کار دنبال میشود، آرامش دوباره به خوی باز خواهد گشت.
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
۱۷ بهمن ۱۴۰۱
🔴یک طبقه از پاساژ #دیپلمات_سنتر_بروجرد
به علت عدم رعایت حجاب
پلمب شد.
با توجه به تذکرات مکرر و پیرو مصوبه شورای تامین شهرستان در خصوص #عدم_رعایت_حجاب و شئونات اسلامی توسط فروشندگان واحدهای مربوطه ، یک طبقه از مجتمع دیپلمات سنتر بدستور دادستان و پلمب شد. ۱۶ بهمن ۱۴۰۱
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
۱۷ بهمن ۱۴۰۱
🔴عفو گسترده محکومان زندانی از جمله اغتشاشات
👆رهبر انقلاب در فرمانی با عفو دهها هزار نفر از محکومان زندانی از جمله محکومان اغتشاشات اخیر موافقت کردند.
چه کسانی شامل این عفو نیستند؟ در تصویر بالا ببینید
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
۱۷ بهمن ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تشکیل
اداره کل مالیات سلبریتیها👌😊🇮🇷✌️
🔹رئیس سازمان امور مالیاتی: سلبریتیها مانند سایر مودیان هستند و بر اساس میزان درآمدی که دارند مشمول مالیات میشوند.
🔹اداره کلی در تهران
فقط برای مالیات سلبریتیها راهاندازی شده و همه قراردادهای این افراد را بررسی و شناسایی میکنند.
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
۱۷ بهمن ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رئیس قوه قضاییه:
درصورت انجام مجدد جرم با #عفوشدهها، برخورد سختتری خواهد شد
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
۱۷ بهمن ۱۴۰۱
🔴نمای آخرالزمانی از شهر کوهرامانماراش ترکیه در پی زلزله ۷.۸ ریشتری
🔹افزایش جانباختگان زمینلرزه در ترکیه
🔹بیش از ۱۷۰۰ ساختمان نیز فروریخت
🔹معاون رئیسجمهور ترکیه خبر داد در پی زمینلرزه امروز، ۲۸۴ نفر جان باخته و ۲۳۲۰ نفر نیز مجروح شدهاند.
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
۱۷ بهمن ۱۴۰۱
.
🔴عفو متهمین، ابتکاری بی سابقه در حوزه حقوق بشر است
🔻دبیر ستاد حقوق بشر ایران:
🔹با موافقت رهبر معظم انقلاب اسلامی با پیشنهاد عفو رئیس قوه قضائیه، دهها هزار نفر، بویژه متهمین و محکومین حوادث اخیر مورد عفو قرار میگیرند و پرونده قضایی آنان در هر مرحلهای که باشد، مختومه میشود.
🔹عفو متهمین، ابتکاری بی سابقه است. این اقدام انسانی و اسلامی، گامی بلند در حوزه حقوق بشر و نشانه مردمی بودن و رافت نظام میباشد.
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
۱۷ بهمن ۱۴۰۱
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️زندگی مؤمنانه به سبک حضرت زینب (بخش اول)
🔸به راستی #حضرت_زینب (س) را می توان به عنوان منظومه ای از #فضایل و #کمالات_اخلاقی معرفی کرد، کسی که در ابعاد مختلف ارتباط معنوی با خدای متعال، ارتباط با خانواده و خویشاندان و ارتباط اجتماعی و سیاسی در بردارنده زیبای های اخلاقی فراوانی بودند.
💠ارتباط معنوی با خدای متعال
🔹براساس جهان بینی اسلامی، سرآمد همه فضایل و کمالات دینی و اخلاقی، ارتباط صحیح و اصولی با خدای متعال است؛ زندگی بدون ارتباط صحیح با خدا هیچگونه معنا و مفهومی ندارد، کما اینکه در فرهنگ قرآن نیز فلسفه و هدف زندگی، بندگی حق تعالی معرفی شده است: «وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلاَّ لِیَعْبُدُونِ؛ [ذاریات، ۵۶] من جنّ و انس را نیافریدم جز براى اینکه عبادتم کنند (و از این راه تکامل یابند و به من نزدیک شوند)!» اهتمام و توجه #حضرت_زینب (س) به مقوله عبودیت و بندگی حقّ تعالی را باید در میدان بحران و تنش سال ۶۱ هجری مشاهده کرد، سالی که ایشان شاهد سخت ترین و ناگوارترین بلایای تاریخ اسلام بود و در کمتر از نصف روز عزیزترین نزدیکان خود را از دست داد، و در نهایت با عده ای از نزدیکان خود به اسارت برده شد، ولی در این حال غمبار ارتباط معنوی خود را با خدای متعال فراموش نکرد. [۱]
🔹عبودیت و بندگی عقیله بنی هاشم را امام حسین (ع) بهتر میشناست، کما اینکه در آخرین ساعات وداع خود با خواهرش این چنین بیان میدارد: «یا اختاه، لا تنسینی فی نافلة اللیل؛ [۲] خواهرم من را در نافله شب فراموش نکن». از فاطمه صغرى، دختر امام حسین (ع) روایت شده که میفرمود: عمه ام زینب در شب دهم محرم تا به صبح در محراب عبادتش به نماز ایستاده بود». [۳]
💠مقام صبر و رضای الهی
🔹یکی از ابعاد وجودی و فضایل اخلاقی #حضرت_زینب (س) برخورداری از مقام والای صبر و رضای الهی بود. توضیح و تبیین این مقام عرفانی حضرت زینب (س) از عهده این چند سطر برنمی آید، فقط در توصیف این ویژگی حضرت میتوان به این عبارت بسنده کرد که هیچ مصیبتی در طول تاریخ سخت تر و دردناک تر از واقعه عاشورا نبود؛ از شهادت برادرها، برادرزاده ها، فرزندان و تشنگی روز عاشورا گرفته، تا ایام اسارت و توهین و تحقیرهایی که کوفیان و شامیان به خاندان اهل بیت کردند، ولی با وجود این همه سختی و رنج و محنت و ناملایمات، عقیله بنی هاشم (س) لب به شکوه و ناسپاسی به درگاه الهی باز نکرد. صبر زینبی، صبری قرآنی بود، به شکلی که میتوان ایشان را مصداق روشن این آیه شریف دانست: «فَاصْبِرْ صَبْراً جَمیلاً؛ [معارج، ۵] پس صبر جمیل پیشه کن». همین صبر قرآنی بود که موجب شده بود عقیله بنی هاشم مجذوب رضایت الهی شود و سختی ها و محنت ها را جز زیبایی نبیند: «ما رَاَیْتُ اِلاّ جَمیلا». [۴] #ادامه_دارد...
پی نوشتها؛
[۱] ریاحین الشریعه (ذبیح الله محلاتی)، ج۳، ۶۲. «از امام سجاد (ع) نقل شده است که فرمودند: عمه ام زینب با همه رنج ها از کربلا تا شام، نافله شب را به پا می داشت».
[۲] عوالم العلوم و المعارف والأحوال من الآیات و الأخبار و الأقوال (مستدرک سیدة النساء إلى الإمام الجواد)، ج ۱۱، قسم۲، فاطمة(س)، ص۹۵۴
[۳] همان
[۴] اللهوف على قتلى الطفوف (ترجمه فهرى)، ص ۱۶۰
منبع: راسخون با مقداری تلخیص
#حضرت_زینب
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
۱۷ بهمن ۱۴۰۱