#مسئله_محوری
#کنشگری #جنبش_دانشجویی
#اندیشه #آرمان_خواهی
#گفتمان_سازی #نقش_آفرینی
✅
دیدار اخیر دانشجویان با رهبر معظم انقلاب
🔰 قسمت دوم
🔶 امروز باید به دانشگاه رجوع کرد و همه تحلیلها و اقدامات، در راستای تقویت آن باشد. باید آسیب شناسی جدی از دانشگاه داشت و مختصات و تهدیدات امروز دانشگاه را احصاء کرد. باید تلاش گردد سیاستها و مجموعهای از قوانین، ناظر بر شرایط فعلی باشد و اگر برای تقویت دانشگاه، نیاز به تغییر قوانین و ضوابط پیشین باشد، انجام گیرد؛ همانطور که فعالیت دانشجویی و مجموعه اقدامات تشکلها نباید متناسب با دورههای گذشته باشد و برای نوآوری و حرکات مفید و اثرگذار، نیاز به سیاستهای جدید، قوانین بهروز و رویکردهای نو در درون دانشگاه است.
🔶 با توجه به تاکید رهبری، در شرایط کنونی نیاز است همه تجلی فعالیت تشکلها در درون دانشگاه باشد و این مسئله، عينيت پیدا کند. اگر تشکلها خارج دانشگاه میتوانند به راحتی برنامه اجرا کنند و فعالیت داشته باشند اما در درون دانشگاه این امکان را نداشته باشند و با عدم صدور مجوزها و سنگپرانیها مواجه شوند، ایرادی جدی بر
سیاستگذاری دانشگاه میباشد که باید مرتفع شود.
🔶 برگ برنده جنبش دانشجویی در دانشگاه،
سعه صدر و آزاداندیشی میباشد؛ چرا که یکی از نشانههای مومن واقعی نیز همین است و از گذشته تاکنون بچههای تشکلی با همین شاخصه شناخته شده و میشوند. فعالین تشکلی باید قادر به محاجه، تخاطب، تعامل و پاسخگویی باشند و از مواجهه با طیفهای مختلف، هراسی نداشته باشند. آنان باید بتوانند از این فرصت و ظرفیتی که در اختیارشان است، نهایت استفاده را بکنند و مدافع جبهه حق باشند.
🔶 نسل جدید در درون دانشگاه، مشکلات جدی دارد و این مهم بواسطه تغییر شرایط و سبک زندگی، به سادگی قابل مشاهده است. لذا بدنه دانشجویی با یک بیماری دست و پنجه نرم میکند و ضعف ها و آسیبهای جدی را در خود دارد. نسلی که بیمار باشد نمیتواند در
آرمانخواهی و انقلابیگری، همراه و پشتیبان فعالین دانشجویی باشد. پس اگر جنبش دانشجویی به فکر دانشگاه نباشد، بعید است کسی به فکر اصلاح و بهبود نواقص باشد.
🔶 ما هر زمان که مضطر بشویم، کارها را درست انجام میدهیم! نمونه آن، انتخابات اخیر مجلس که دست به اقدامات موثر و متحولانه زدیم و کف دانشگاه و در میدان بودیم. اما چرا پس از انتخابات، همه این کارها متوقف شد؟ به این دلیل است که نظام اولویتی ما تغییر کرد و پرداخت نسبت به دانشگاه و نوع روابط با دانشجو، ذیل ماموریتهای مهم، دچار غفلت و کم توجهی گردید. لذا اهل گفتگو و مباحثه بودن و آزاداندیشی، نباید صرفا در دوره انتخابات باشد و در کل ایام سال باید اینگونه بود. اگر جبهه ما در دانشگاه تقویت شود، همهی نشدنیها و ناممکنها ممکن میشود و به هرچیزی که میخواهیم، میرسیم.
🔸
#به_قلم_اساتید: آقای مهدی عباسی مهر
🆔
@tahlil_shjr