فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خداوند می فرماید:
بنده من اگر نیمه شب بیدار بشه ولی بلند نشه وضو بگیره به من جفا کرده
اگه بلند بشه و وضو بگیره ولی دو رکعت نماز نمونه به من جفا کرده
اگه وضو بگیره و دو رکعت نماز بخونه ولی دستانش را برای درخواست بلند نکنه به من جفا کرده
ولی اگر دو رکعت نماز خواند و دستانش را برای درخواست بالا آورد ولی من به او پاسخی ندادم من به او جفا کرده ام
بعد خداوند می فرماید:
و من خدای جفا کاری نیستم
حکمتی از امام سجاد (ع)
محدوده انسانیت کجاست ؟
♦️این بیان حکیمانه از امیر مؤمنان (ع) در حکمت 196 نهج البلاغه است که فرمود: "كُلُّ وِعَاءٍ يَضِيقُ بِمَا جُعِلَ فِيهِ إِلَّا وِعَاءَ الْعِلْمِ فَإِنَّهُ يَتَّسِعُ بِهِ. هر ظرفی بدانچه در آن نهند تنگ شود جز ظرف علم كه هر چه در آن نهند وسیع تر گردد".
🔹دعا و درخواست هر کس از پروردگار به اندازه ظرف وجود و معرفت اوست. حضرت زین العابدین امام علی بن الحسین (علیهما السلام) در دعای اول صحیفه سجادیه (ع)، مرز انسانیت و حیوانیت را حمد و شکر می شمارد:
♦️ حمد و سپاس خداوندى را كه اگر معرفت حمد خويش را از بندگان خود دريغ می داشت، در برابر آن همه نعمت ها كه از پس يكديگر بر آنان فرو میفرستاد، آن نعمتها به كار می داشتند و لب به سپاسش نمی گشودند، به رزق او فراخ روزى می جستند و شكرش نمی گفتند. و اگر چنين می بودند، از دايره انسانيت برون می افتادند و در زمره چارپايان در می آمدند. چنان می شدند كه خداى تعالى در محكم تنزيل خود گفته است: «چون چارپايانند، بلکه از چارپايان هم گمراه تر»...
🔹 حمد و سپاس خداوندى را كه خود را به ما شناسانيد و شيوه سپاسگزاری اش را به ما الهام كرد و ابواب علم ربوبيت خويش را به روى ما گشود و ما را به اخلاص در توحيد او راه نمود و از الحاد و ترديد در امر وى به دور داشت... آن چنان سپاسى كه تابشش تاريكى وحشت افزاى قبر را بر ما روشن گرداند... حمد خداوندى را كه ما را به توبه راه نمود. و اگر پرتو فضل او نبود، هرگز بدان راه نمي یافتيم... حمدى كه ما را به فرمانبردارى و بخشايش او رساند و خشنودی اش را سبب گردد و آمرزش او را وسيله باشد و راهى باشد به بهشت او. پناهگاهى باشد از عذاب او و آسايشى از خشم او و ياورى بُوَد بر طاعت او و مانعى باشد از معصيت او. حمدى كه ما را در ميان دوستان سعادتمندش كامروا كند و به زمره آنان كه به شمشير دشمنانش به فوز شهادت رسيده اند، درآورد. همانا او سرپرست مؤمنان، و نیکو خصال است".
🌸 #آنتی_بیوتیک_خانگی_بسازید
داخل شلغم را خالی کنید و در فضای خالی شده عسل بریزید !
③ساعت بعد، شلغم آب انداخته و معجون حاصل يكي از بهترین و قوی ترین داروهای سرماخوردگی است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دائما أسعد نفسك بنفسك 😂😆
همیشه خودت، خودتو خوشحال کن
خندهها و ذوقش اای خدااا🥲😅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نشاهد
🔰مشاعرهی قرآنی زوج مسلمان😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخشندگی را از گل بیاموز؛
زیرا حتی ته كفشی را
كه لگدمالش میكند
خوشبو می سازد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج خاصیت فوقالعادهی صدقه دادن!!!
#حجتالاسلام_فرحزاد
✳️ زیرکتر از همه کیست؟
🔻 از رسول خدا (ص) پرسیدند: در بین مؤمنین چه کسی «زیرکتر» از همه است؟ آدم زیرک کیست؟ آدم زیرک در عرف ماها آن کسی است که بتواند راههای زندگی را در لابهلای این تعارضات دنیوی پیدا کند؛ شش تا را هشت تا کند؛ هشت تا را ده تا کند؛ این آدم زیرکی است! پیغمبر این را نمیفرمایند. میفرمایند: زیرک آن است که بیش از همه به یاد «مرگ» باشد و بیش از همه خود را آمادهٔ مُردن بکند.
🔸 کسانی که با فرهنگ اسلامی آشنا هستند میدانند که معنای «آمادهٔ مردن شدن» این نیست که کار و زندگی را کنار بگذارد برود رو به قبله دراز بکشد و بگوید: مرگ، بیا! این نیست؛ یعنی «کسب» خود را بکند، «کار» خود را بکند، «سیاست» خود را بکند، «تجارت» خود را بکند، «فعالیتهای اجتماعی» بکند، «فعالیتهای سیاسی» بکند و در همهٔ اینها به یاد مرگ هم باشد؛ خودش را برای مرگ آماده کند و بداند که همهٔ این «حرف»های ما، «گفته»های ما، «سکوت»های ما، «تحرکات» ما، «قیافهگرفتن»های ما، «لبخند» ما در یک جا، «اخم» ما در یک جا، «امضا»ی ما در یک جا، همهٔ اینها در آنجا «محاسبه» دارد.
👤 #مقام_معظم_رهبری
📚 برگرفته از کتاب #نسیم_سحر | مجموعه احادیث ابتدای درس خارج فقه؛ احادیث منتخب از کتاب النوادر
📖 صص ۲۰۰-۱۹۹
#⃣ #سلوک #اخلاق #قیامت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوت کریم منصوری در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی
زمان تلاوت:۷:۱۵
#تلاوت