فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مهم ترین تغییر برای ظهور #امام_زمان (عج) در کلام امام باقر علیه السلام🏴
🇮🇷@sabzpoushan
آیا از عوارض قرص ژلوفن آگاه هستید؟
ژلوفن به مرور زمان کلیه وکبد را از کار میاندازد زیرا ژلوفن در کبد متابولیزه میشود تا قابلیت جذب داشته باشد بنابراین مصرفش به کبد فشار میاورد
🇮🇷@sabzpoushan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴
امام محمد باقر ( ع) فرمودند:
✔️هر كس با خانوادهاش خوشرفتار
باشد، بر عمرش افزوده میگردد ..
"بحارالانوار، ج ۷۵ ، ص ۱۷۵"
✔️ هر كس بر خدا توكل كند،
مغلوب نمیشود ..
و هر كس از گناه به خدا پناه برد،
شكست نمیخورد ..
"بحارالانوار، ج ۶۸، ص۱۵۱"
✔️ افزايش نعمت از جانب خداوند
قطع نمیشود، مگر اينكه
شكر از جانب بندگان قطع گردد ..
"بحارالانوار، ج ۶۸، ص۵۴"
🇮🇷@sabzpoushan
گریهام جاریست، بارانی که میبینی منم
چتر وا کن! ابر گریانی که میبینی منم
بیمحابایی چنان رگبار تند نوبهار
رحم کن! گنجشک حیرانی که میبینی منم!
از کمانداران ابروی تو کو راه فرار؟
صید از هر سو گریزانی که میبینی منم
کشتی و سهراب در خون خفته را نشناختی
بیوفا! سرباز بیجانی که میبینی منم!
اهل امروزم ولی دردی که دارم تازه نیست
شاعر هر کهنهدیوانی که میبینی منم !
#سجاد_سامانی
🇮🇷@sabzpoushan
33.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌هر روز صبح، موقع شروع کار، این ذکر کوتاه رو فراموش نکنید📿
🇮🇷@sabzpoushan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 ولی ما اهل بیت، اینطور نیستیم ...
🇮🇷@sabzpoushan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از عجایب دیدنی زاگرس و استان زیبای کهکیلویه و بویر احمد
🇮🇷@sabzpoushan
🔴 زمانی عدهای آشپزخانه قطار را هم به اتریشیها واگذار کرده بودند
🔹سعید جلیلی در دیدار کارگران و مدیران کارخانه آذراب اراک:یکی از خاطرات تلخی که در دهه ۹۰ داشتم ملاقاتهای بود که کارگران آذراب و هپکو در دفترم با من داشتند،اینکه هپکو از ۱۸۰۰ ماشین راهسازی به صفر ماشین رسیده بود مسئله دردناک بود.
🔹نتیجه ایستادگی شهید رئیسی بر احیای آذرآب و هپکو را امروز شاهد هستیم و نباید بگذاریم حالت فعلی به عقب برگردد.
🔹مشکل آذراب و هپکو این بود که کسی که عهدهدار مسئولیت شده بود اهلیت نداشت در حالی که همیشه تاکید من این بود که اهلترین آدمها برای واگذاری خود کارگران هستند.
🔹آذراب میتواند به ۴۴ هزار تن برسد و صادرات را نیز تامین کند و این همان جهشی است که ما در شعارمان به آن تاکید داریم.
🔹در دورانی میگفتند باید همه چیز را از خارج بیاوریم و کترین آشپزخانه قطار را هم به یک شرکت اتریشی واگذار کرده بودند.این دو مسیر و دو نگاه است که باید ببینیم چگونه انتخاب میکنیم.
🇮🇷@sabzpoushan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟩☀️ تلاوت نور ☀️🟩
🔸 تلاوت سوره مبارکه هود آیه : ( ۱۴ )
🇮🇷@sabzpoushan
✨﷽✨
✅از نداشتن هایت گله نکن...خداوند جبران میکند
✍مردى از امام صادق علیه السّلام روایت مىکند که فرمود: در زمان پیامبر اکرم صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم مردى بود که (ذو النمره) نامیده مىشد. او از زشتترین مردم بود و به سبب همین زشتى او را (ذو النمره) مىنامیدند. یک روز او خدمت پیامبر رسید و عرض کرد:
اى پیامبر خدا! به من بگو خداى عزّ و جلّ بر من چه واجب کرده است؟ پیامبر اکرم صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم فرمود: خداوند بر تو واجب کرده است هفده رکعت نماز در شبانه روز، و روزه ماه مبارک را در صورتى که زنده ماندى و آن را درک کردى، و حج را اگر استطاعت یافتى، و زکات را، و آن را براى او شرح داد. آن مرد گفت: سوگند بخدایى که تو را بحق به پیامبرى برانگیخت، براى پروردگار خود افزون بر آنچه براى من واجب گردانیده به جاى نخواهم آورد.
پیامبر صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم فرمود: چرا اى ذو النمره؟ عرض کرد: زیرا که مرا چنین زشت آفریده است. در این هنگام جبرئیل بر پیامبر صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم نازل شد و عرض کرد: اى پیامبر خدا! پروردگارت به تو دستور مىدهد که از سوى او به ذو النمره سلام برسانى و به او بگویى: پروردگارت مىفرماید: آیا خشنود نیستى که در روز رستاخیز تو را به زیبایى جبرئیل محشور کنم.
پیامبر صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم به او فرمود: اى ذو النمره! این جبرئیل است که به من دستور داده به تو سلام رسانم و به تو بگویم که پروردگار متعال فرموده است: آیا خشنود نیستى که در روز رستخیز تو را به زیبایى جبرئیل محشور گردانم. ذو النمره گفت: پروردگارا! من خشنود شدم و بعزّتت سوگند من نیز [به اعمالم آن قدر] بیفزایم تا خشنود گردى.
📚بهشت کافى, ترجمه روضه کافى، ص۳۸۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام باقر(ع) میفرمایند:
سه چيز از خوبی هاى دنيا و آخرت است:
✅ گذشت از آن كس كه به تو ستم كرده
✅ پيوند با كسى كه با تو قطع رابطه نموده است
✅ ملايمت و بردبارى هنگام مواجهه با رفتار جاهلانه بی خردان
●سالروز شهادت امام باقر(ع) تسلیت باد●
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 آیتالله میرباقری | بایستههای رقابت درونگفتمانیِ جبهۀ انقلاب، ۱۴۰۳/۳/۲۳
💥 ما باید رقابت درونگفتمانیِ جبهۀ انقلاب را بپذیریم؛ منتها اولاً این رقابت باید کاملاً اخلاقی و همافزا باشد و زمینه را بهنفع رقبای بیرونی تغییر ندهد؛ ثانیاً در جهت افزایش ظرفیت انسانی انقلاب، گفتوگوی فعّال (نه انفعالی) با جریانهای رقیب را فراموش نکنیم، هم با بدنه عمومی و هم با لایۀ نخبگانی آنها.
💥 همۀ کاندیداهای انقلابی، در دورههای قبلی نشان دادند که بهنفع آرمانها حاضر به فداکاری و ائتلاف سیاسی هستند.
اما باید توجه کرد که ائتلاف سیاسی، با وجود بداخلاقیهایی که ظرفیتهای جبهۀ انقلاب را فرسایش میدهد، ممکن نیست. با این چالشها، اگر هم در پایان به وحدت برسیم، وحدت سیاسیِ پایدار نخواهد بود.
✨دیکتاتوری نئولیبرالیسم و سلاح جهل جماعت
فریدریش فون هایک در کتاب «در سنگر آزادی» جماعتی را وصف میکند که به دلیل نداشتن اعتقادات راسخ، مستعد ارزشهایی هستند که کسی با فریاد و به طور مکرر، در گوش آنها فرو کند: «کسانی هستند سربهراه و سادهلوح که از خودشان اعتقادات راسخ ندارند و برای پذیرفتن نظام حاضر و آمادهای از ارزشها مستعدند، مشروط بر اینکه کسی با فریاد و بارها و بارها مطلب را به گوششان فرو کند».
هایک این جمله را در بحثی که علیه دیکتاتوری میکند، آورده و اضافه کرده است که دیکتاتور موفق به جلب پشتیبانی چنین کسانی خواهد شد.
اصل سخن هایک صحیح است، اما پرسش ما درباره مصادیق «سادهلوحان سربهراه فاقد اعتقادات راسخ» و «دیکتاتور» است.
میخواهم از روشی که هایک برای جلب حمایت «سادهلوحان سربهراه» توسط «دیکتاتور» وصف کرده، به مصداق برسم: فرو کردن یک مطلب با فریاد و به شکل مکرر در گوش مخاطب!
کدام جریان در کشور ما کل رسانهها و فضای مجازی را تسخیر کرده و بام تا شام، میخواهد اندیشه و اعتقادات خود را در گوش مردم و مسئولان فرو کند و هر ایده رقیب دیگری را سرکوب میکند؟
بله عزیزان! ما با «دیکتاتوری سرمایهداری نئولیبرال» مواجه هستیم که برای پیشبرد منافع خود، میخواهند هم آحاد مردم و هم سیاستمداران، به نظام ارزشی سرمایهداری نئولیبرال معتقد شوند. در این میان، چه مردم، و چه سیاستمدارانی که سربهراه و سادهلوح و فاقد اعتقادات راسخ باشند، بلاتردید قربانی این دیکتاتوری خواهند شد؛ و تاریخ بر این حقیقت تلخ گواه است.
راه مبارزه با این دیکتاتوری، اولا از مسلح کردن مردم به سلاح آگاهی میگذرد، ثانیا از روی کار آمدن سیاستمدارانی که یک نظام فکری منسجم و راسخ دارند و تسلیم جوسازیهای دیکتاتورمآبانه سرمایهداری نئولیبرال نمیشوند.
رهبر حکیم انقلاب اسلامی تعبیری دارند قریب به این مضمون که سیاست اموی روی جهل مردم سوار است و سیاست علوی روی آگاهی مردم. مردم هرگاه آگاه شدند، زمینهساز حکومت علوی میشوند و هرگاه جاهل ماندند، سرباز تاخت و تاز معاویه میشوند.
دیالوگ مشهوری از فیلم امام علی(ع) وجود دارد که معاویه از عمروعاص میپرسد «ما سحر و جادو چه داریم که اعجاز ذوالفقار علی را باطل کند؟» و عمرو عاص پاسخ میدهد: «جهل جماعت را!»
ابتنای نظام ولایت فقیه، بر آگاهی و هشیاری مردم است. جریان انقلابی نباید در این جهت کوتاهی کند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️میگن رأی نمیدیم، چون فرقی نمیکنه کی بیاد!!! واقعا فرقی نمیکنه؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر وقت کارت گیر کرد، نترس اینجوری دعا کن!
استاد شجاعی
صدایِ نکره
«همه به تقوا احتیاج دارند؛ من و شما به دو دلیل به تقوا احتیاج داریم:
دلیل اول این است که اگر ما بیتقوایی کردیم و بر اثر بیتقوایی ما ضایعهای پیش آمد، ضایعه بر اسلام پیش میآید، نه بر ما؛ آنوقت وزر و وبالش به گردن ماست، روسیاهیاش متعلق به ماست. گمان میکنم یکوقت در نماز جمعه این داستان مولوی را نقل کردهام. هر وقت این داستان به یادم میآید، تکان میخورم. در شهری از شهرهای مسلمانان، محلۀ مسیحینشینی بود و دختری از مسیحیها عاشق اسلام شده بود و رغبت به اسلام پیدا کرده بود. او به کلیسا نمیرفت، در مراسم دینی شرکت نمیکرد و پدر و مادر او درمانده بودند که با این دختر چه بکنند. مؤذن یا قرآنخوان بدصدایی پیدا شد، پدر آن دختر پول داد و گفت بیا نزدیک خانۀ ما اذان بگو! او هم رفت و اذان گفت. وقتی صدای نکرۀ او بلند شد، همۀ مردم آن محل متوحش شدند. این دختر گفت: چه صدایی است؟ پدر پاسخ گفت: چیزی نیست، اذان مسلمانان است. دختر گفت: عجب! مسلمانان ایناند؟ عشق اسلام از دلش رفت! مولوی این داستان را در کتاب مثنوی نقل میکند. این کتاب، کتاب پُرحکمتی است. این هم یک حکمت است که واقعیت دارد.
دلیل دوم این است که این نظام، حرکت و موفقیتش فقط به برکت تقوا امکانپذیر است. خاصیت نظام الهی این است. نظام حق، بیتقوا پیش نمیرود. نظام باطل که در مقابل حق است، طور دیگری است. البته آنجا هم تقیدات و پایبندیهایی به یک سری اصول لازم است تا پیش بروند؛ اما تقوا به معنای طهارت و پاکی و پرهیزگاری و رعایت حال همۀ ارزشها - که در یک جامعۀ ارزشی و مکتبی و اسلامی لازم است - در جبهۀ باطل لازم نیست. آنها چون پایبندی ندارند، از روشهای باطل پرهیز نمیکنند، از پیامدهای زشت اجتنابی ندارند؛ میزنند و پیش میروند، چیزی از دست میدهند و چیزی هم گیر میآورند. اما جبهۀ حق اینطور نیست. جبهۀ حق، فقط در صورتی که باخدا و باتقوا و باطهارت باشد، خواهد توانست در مقابل جبهۀ باطل بایستد و پیش برود، و لاغیر. باید نظام را، نظام دینی و ارزشی نگهداشت».(۱)
صدای بعضی از حامیان نامزدها، صدای نکرۀ همان موذّنی است که تنها هنرش، بیزار کردن مردم از اسلام و مسلمانی بود. این حامیان ضررشان برای نامزدها، بیش از نفعشان است. با بد حمایت کردنشان، آبروی نامزد را میبرند. او را در افکار عمومی منفور میکنند. به وجهۀ اجتماعی او آسیب میزنند و او را از چشم مردم میاندازند. کاش اینها برای خدا هم که شده هیچگاه از هیچکس حمایت نمیکردند.
خصوصاً این حامیانِ کجفهم برای آقای جلیلی خطرناکترند. همه ایشان را به اخلاقمداری و تقوا و خلوص میشناسیم. نبایست این چهره در افکار عمومی ضایع شود.
کاش آنها هیچگاه از آقای جلیلی حمایت نمیکردند.
۱. بیانات در دیدار با کارگزاران نظام ۱۳۷۰٫۰۵٫۲۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تصاویر خیره کننده از جنگل های بلوط استان فارس