eitaa logo
صالحین خراسان رضوی
1.6هزار دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
2.9هزار ویدیو
285 فایل
شجره طیبه صالحين خراسان رضوی امام خميني(ره): #تربيت انسان از #حكومت و #انقلاب هم مهمتر است.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارسال شده از سروش+: ⭕خود فراموشی؛آفت مربی گری یک استاد دانشگاه می‌گفت: یک بار داشتم برگه‌های امتحان را تصحیح می‌کردم. به برگه‌ای رسیدم که نام و نام خانوادگی نداشت. با خودم گفتم ایرادی ندارد. بعید است که بیش از یک برگه نام نداشته باشد. از تطابق برگه‌ها با لیست دانشجویان صاحبش را پیدا می‌کنم. تصحیح کردم و ۱۷.۵ گرفت. احساس کردم زیاد است. کمتر پیش می‌آید کسی از من این نمره را بگیرد. دوباره تصحیح کردم ۱۵ گرفت. برگه‌ها تمام شد. با لیست دانشجویان تطابق دادم اما هیچ دانشجویی نمانده بود. تازه فهمیدم کلید آزمون را که خودم نوشته بودم تصحیح کردم. آری، اغلب ما نسبت به دیگران سخت‌گیرتر هستیم تا نسبت به خودمان و بعضى وقت‌ها اگر خودمان را تصحيح كنيم مي‌بينيم به آن خوبي كه فكر مي‌كنيم، نیستیم. از بزرگترین یا نه به جرات بگویم بزرگترین آفت معلمی و گری خود فراموشی است. ما با قواعد و روش هایی متربی را می سنجیم که خود مربی در آن نمره نمی آورد❗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارسال شده از سروش+: ⭕ایده شهادت جوارح یکی از ایده ها و طرح های اجرایی در حلقه های نوجوانان اینه که طبق اون روایت و آیه قرآن که میفرماید: اعضا و جوارح بدن شهادت میدن در روز قیامت؛ هر هفته یکی دو عضو رو مشخص کنیم تا بچه ها کارهای خوبی رو که اون عضو میتونه انجام بده رو بنویسن... خوبیش اینه که: بچه ها به فکر فرو میرن؛ قدرت مشورت پیدا می کنن؛ متوجه میشن که چه کارهای خوبی با اون عضو میشه انجام داد. البته باید توجه داشت که کارهای خوب رو فقط به رفتن به هیات و مسجد معطوف نکنیم و مثلا ورزش...کمک کردن...صدقه دادن...احترام به والدین و بزرگ تر...درس خوندن و و و ... رو هم در نظر بگیریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارسال شده از سروش+: مربی باهوش مربی باهوش به جای ایجاد "رقابت بین متربیان" و سوق دادن آنان به تلاش در جهت "موفقیت فردی" آنان را به "موفقیت گروهی" سوق می دهد. یعنی کمک می کند تا آنان در گروه، نقش موثر خود را بیابند تا بتوانند به هدفی خوب دست پیدا کنند. آینده از آن کسانی است که می توانند نقش موثری در جمع بازی کنند نه آدمهای فردگرا و خود محور .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارسال شده از سروش+: ⭕كليدهای تربیتی قوی تر، کار آمدتر و اثرگذارتر از تشویق های زبانی ""ایجاد بستری سالم برای بروز توانمندیهای متربی"" است. این کار ضمن تشویق و ایجاد حسی خوش آیند، باعث "تثبیت آن توانمندها"، "تقویت خودباوری"و حتی گاه "اصلاح نقاط ضعف" او می شود. مثلا برای بچه هایی که هنرمندند شرایطی برای استفاده از هنرشان مهیا کنید و ... راستی آیا شما میتوانید نمونه ای از این بستر سازی ها ذکر کنید و برایمان ارسال کنید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارسال شده از سروش+: ⭕خروجی نظام تربیتی شما چیست؟ شما بعد از یک دوره چهار پنج ساله ی تربیت نوجوان از وی چه انتظاری دارید❔ به عبارت دیگر خروجی نظام تربیتی شما چیست❔ آیا پس از چند سال تعلیم و تربیت، خدای عالم، محبوب متربی شما خواهد شد❔ اگر "آری" درود بر شما. لطفا این تجربه را به ما و دیگران هم انتقال دهید. و اگر "نه" چاره ای باید اندیشید.🤔🤔 قرآن کریم می فرماید: والدین امنوا اَشَدُّ حُبَّالله و کسانی که ایمان آوردند خداوند را شدیدتر دوست می دارند. متاسفانه این حب الله از حلقه های مفقوده تربیت دینی ما شده است. بسیار دیده می شود که شاگردان ما پس از سالها شاگردی، حس خاصی نسبت به خداوند مهربان ندارند... انبوهی از اطلاعات و نکات ریز را مطلعند و به واجبات و محرمات واقف و حتی عاملند؛ اما متاسفانه خدا دوست نشده اند... بزرگترین گوهر عالم معرفه الله است و محبت خدا نتیجه این معرفت و روح دین. اما از این گوهر کم بهره ایم و کم بهره اند. راستی این غفلت از چیست و از کجاست❓ شاید هم به خاطر متروک بودن این محبت در بین ما اولیاء و مربیان است که شاگرانمان این چنین اند. الهی هَب لیَ الانسَ بک خدایا انس به خودت را ارزانیم دار.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارسال شده از سروش+: ⬛️ اگر تشکیلاتی نبودی، جلو نیا! 🔸 ولایت‌مداران عزیز! خواستی شعار ولایی بدهی، اگر تشکیلاتی نبودی جلو نیا؛ همان عقب بایست! تو فقط به درد کارهای توده‌ای می‌خوری و بیش از آن نمی‌توانی گره باز بکنی! باید کار تشکیلاتی بلد باشی تا بتوانی با هم‌کیشان خودت تعامل کنی، تقویت کنی و حرکت را جلو ببری! نه اینکه مثل بعضی‌ها، دو روز با هم کار می‌کنند و بعد منشعب می‌شوند و نمی‌توانند با همدیگر کار کنند. (استاد علیرضا پناهیان)